Jump to content

Welcome to KitrinoMavro Board
Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to your fellow members, get your own private messenger, post status updates, manage your profile and so much more. This message will be removed once you have signed in.
Login to Account Create an Account

Most Liked Content


#175712 aekpedia

Posted by Smaug on 04 March 2016 - 22:49

Ενώ κάλλιστα μπορεί κανείς να προσδιορίσει χρονικά και να οριοθετήσει την "γνωριμία" του με την Α.Ε.Κ., την "πρώτη φορά γήπεδο", το πώς και γιατί ξεκίνησε να υποστηρίζει την ομάδα, όταν το θέμα αφορά το "ΔΕΣΙΜΟ" με αυτήν, δεν υπάρχει οριοθέτηση.
Το "δέσιμο" είναι ... "έγκλημα" διαρκές και όχι στιγμιαίο, σφυρηλατείται μέσα από χαρές και λύπες, επιτυχίες και αποτυχίες, πρόσωπα και καταστάσεις και ασχέτως περιστάσεων είναι διαρκώς αυξανόμενο και εντεινόμενο.
 
Όταν "γνωρίζεσαι" με την Ομάδα, όταν με αφορμή τον πατέρα, έναν θείο, έναν φίλο, μια μεγάλη στιγμή, έναν παίκτη-είδωλο ή ότι άλλο, "γίνεσαι ΑΕΚ" τότε δένεις τον κάβο σου στο σκαρί Της. Έπειτα απλά "βάζεις βόλτες" και ισχυροποιείς συνεχώς το "δέσιμο" μαζί Της μέχρι τη στιγμή που θα πάψεις να υπάρχεις ως μορφή ζωής.
Σε ότι με αφορά, έχω ξαναγράψει ότι Την ακολούθησα για κάποιον ανεξήγητο ουσιαστικά λόγο. Ζώντας σε γαβροκρατούμενο περιβάλλον, λίγο ή αντίδραση, λίγο η μαγεία που εξέπεμεπε το σήμα-έμβλημα Της, κάτι ο ντόρος για το Ευρωπαϊκό στο μπάσκετ που εθεωρείτο τότε επιπέδου "Μουντιάλ", ένας κολλητός -από τότε μέχρι και σήμερα- που ήταν "ανεξήγητα" κι αυτός ΑΕΚτζής, το ... συμβάν "έλαβε χώρα". Και έκτοτε ξεκίνησε το "ΔΕΣΙΜΟ" ...
 
ρώτη φορά στο γήπεδο, ΣΤΙΓΜΑ, ΧΑΡΑΓΜΑ, ΣΤΑΜ Α ! Ο επαναληπτικός με την Κ Ρ στη Φιλαδέλφεια .... Και να μην ήσουν ΑΕΚτζής, γινόσουν ! Εκείνη την ώρα ... Με συνοπτικές διαδικασίες .... Το γκολ του "Βλάχου" μπροστά στα μάτια μου, στο πέταλο της "21" ... ανζουρλισμός ! έναλτι, Χρηστίδης ... and the rest is History ! 
Στην αναχώρηση από το γήπεδο, το λεφούσι της χαράς "συναντήθηκε" έξω από τα "επίσημα" με τον επίσης αποχωρούντα Λουκά Μπάρλο. Ο "Θείος" από τη χαρά του χαιρετούσε και φιλούσε μέχρι και τις νεραντζιές στην Καππαδοκίας χωρίς να βλέπει ποιόν και τι. Δεν του ξέφυγε ένα 11χρονο παιδάκι. 'Ημουν εγώ.
Μετατράπηκα άμεσα σε κορδωμένο κονιόρδο που έκανε -κρυφά από τη μάνα του- καμιά εβδομάδα να πλύνει το "χέρι που χαιρέτησε τον Μπάρλο" και άμα τη εξιστορήσει του συμβάντος, αναγορεύθηκε τσακ μπαμ σε "αρχηγό" των όχι και ολιγάριθμων -αν και σε σχολείο πειραϊκής γειτονιάς- Ενωσιτών συμμαθητών του. Στην διήγηση προς τους συμμαθητές παρελείφθη εντέχνως το "τυχαίον" του πράγματος και ότι εκτός εμού ο "Θείος" χαιρετοφιλήθηκε με καμιά χιλιάδα ακόμη ....
 
Η συνέχεια γνωστή ... "4" της Ευρώπης, Νταμπλ, ρωτάθλημα, Ομαδάρα, Μπαλλάρα, Θωμάς, Ντούσαν. Έτσι τέλειωσαν τα 70's ....
Στα '80s γνωρίσαμε την "άλλη" πλευρά του "δεσίματος". Ζήτα, πίκρες, μαρασμός, κλάμα, ατσάλωμα ... Αλλά και ΕΚΕΙΝΟΣ ! " οιός,ποιός,ποιός, ο ΜΑΥΡΟΣ ο ΘΕΟΣ" !!! Στήριγμα και αποκούμπι, ασπίδα και προστασία από την καζούρα. Σού 'λεγε ο γάβρος " όσα φάγατε χθες χανούμια", απαντούσες " ότε παίζουμε μαζί ? Άκουσα θα κατέβουμε με οκτώ !" "Γιατί οκτώ ?" ρώταγε ο ανίδεος γάβρος. Η απάντηση έφευγε ταυτόχρονα με την κλασσική κίνηση της παλάμης ανοιχτης με τα δάχτυλα ενωμένα σε πορεία κάθετη από πάνω δεξιά προς την περιοχή των γεννητικών οργάνων "Και ΤΡΙΑ ο ΜΑΥΡΟΣ ΕΝΤΕΚΑ !!!" Ο γάβρος έφευγε, αφ' ενός για να μην ακούει το εκνευριστικό σαρκαστικό γέλιο και αφ' ετέρου γιατί .... συμφωνούσε !!!
Στο τέλος της δεκαετίας του '80, "χάραξε" ... Ντούσαν, Τάκης, ρωτάθλημα.
 
Τα 90's συνέχισαν στο ίδιο βιολί, Τίτλοι, Σερί, Τίγρης, Ομαδάρα, Μπαλλάρα, Μπουτίκ, Φανέλλες, Τσάμπιονς Λίγκ. Άλλο "δέσιμο", γλυκό, όμορφο, ευτυχισμένο ... Νιόπαντρος, να φεύγεις από το νησί και τις καλοκαιρινές διακοπές. άρο - ειραιά - πίσω άρο αυθημερόν για το ματς με την Ρέϊντζερς. Στην ρεβάνς, κολλημένοι στην αροικιά σε κάποια TV, πρέπει να ακουστήκαμε τουλάχιστον Κουφονήσια. "Δεμένοι" πια με τους Ομίλους ....
 
Κάπως έτσι πέρασε το πρώτο μισό της δεκαετίας και το '96 μπλέξαμε το "δέσιμο" με την "προδοσία" και τη "ζωή στους βάλτους" με τα βατράχια. Χα ! Εδώ να δεις "δέσιμο" !!! Κατακλυσμός στη Φιλαδέλφεια και στο ψευτο-ταρτάν να μαζεύεις δείγματα για βιοψία, καθώς ήταν τέτοια η ένταση που μαζί με τη ροχάλα έφευγε κι ένα κομμάτι από το πνευμόνι. Και το καταλάβαινες, κι έλεγες "έτσι του χρειάζεται". Και δεν μετάνιωνες. Και μετά έπαιρνες χαμπάρι ότι μαζί με το κομμάτι από το πλεμόνι είχε "φύγει" στο ψευτο-ταρτάν κι ένα κομμάτι από την ΚΑΡΔΙΑ σου ....
Κι ύστερα Κοκκαλιστάν, Δημητρόπουλοι, οντίκηδες και να παρακαλάς αυτός ο καινούργιος κοντός με το "11" να είναι σαν κι ΕΚΕΙΝΟΝ με το "11" που σε κράτησε ζωντανό στα 80's ... Μονίμως ριγμένοι και αδικημένοι από Θεούς και Δαίμονες αλλά το "δέσιμο", ΔΕΣΙΜΟ !!!
 
Μετά άρχισε η ... παρέλαση. Διεθνείς επενδυτές, τσαρλατάνοι και σαλτιμπάγκοι να προσπαθούν να ασελγήσουν στο κορμί Της, Αλεχάντρο Σκλαβενίτης, Ιπποβεντούρι και γυρολόγοι κάθε λογής .... Κι ο κάβος να μην λασκάρει ούτε οργιά ! Αντίθετα να βάζεις κι άλλες βόλτες και το "δέσιμο" να γίνεται ισχυρότερο.
Κάπου εκεί "έρχεται" κι ο πιτσιρικάς. Και αισθάνεσαι το Χρέος. Να μην "ξεφύγει". Να τον κάνεις κι αυτόν ΑΕΚτζή, κι ας τραβήξει τα μαρτύρια του ... Ταντάλου μια ζωή. Είναι γραφτό, είναι μοίρα, είναι κισμέτ, είναι ... "δέσιμο" !!!
 
Και παρ΄ όλη την αποστροφή που σου δημιουργούν πρόσωπα και καταστάσεις, τραβιέσαι Γήπεδα, Μπάσκετ,"Μονοπάτι" με τον Μίμη στο Blue Sky, Μπουτίκ, ΑΕΚ Cafe .... "Για τον μικρό", δικαιολογείσαι στον εαυτό σου. Αλλά λες ψέματα ! Εσύ το θέλεις, να είσαι δίπλα Της, κοντά Της, να αναπνέεις την οσμή Της, να πονάς από τα δεσμά και να λες "δώστε μου κι άλλα". Με λίγες ευχάριστες στιγμές, ψήγματα πραγματικά .... Μίλαν, η τεσσάρα με Ριβάλντο. Και να κλείνεις τα μάτια και να ευχαριστείς τον Θεό που είχες πάρει μαζί τον πιτσιρικά ! Θα έχει κι αυτός πια να θυμάται. Να θυμάται και να ... "δένεται".
Με τον Ντέμη, τα πράγματα αλλάξανε. Και το "δέσιμο". Απέκτησε ... επιστημονική χροιά. Γίναμε λογιστές, οικονομολόγοι, ορκωτοί, μάνατζερ, μηχανικοί, πολεοδόμοι ... Οτιδήποτε άλλο εκτός από οπαδοί Της ! Είχε φροντίσει κι ο κυρ Γιάννης στο μεταξύ να "δεθούμε" ακόμη και με ένα Οικόπεδο τίγκα στο ξερόχορτο. Το γκρέμισμα δεν το έχω δει ΟΤΕ. Κι όποτε πέσω πάνω σε βιντεάκι, γυρνάω τα μάτια αλλού .... δεν μπορώ.
Με τούτα και με εκείνα φτάσαμε να δούμε τα απίστευτα. ράγματα που αν τα έλεγες πριν χρόνια θα σου κρεμούσαν κουδούνια και θα παρίστανες τον "τρελλό του χωριού". Διασταύρωση Ραφήνας, Ζωνιανά, Γ' Εθνική, ξεπεσμός .... Μα το "δέσιμο" γιγαντωνόταν και σε παραμύθιαζε ότι "όλα αυτά είναι για καλό", "θα την πάρει από το ζερό και θα ξεράσουνε το γάλα της μάνας τους", "ΕΡ-ΧΟ-ΜΑ-ΣΤΕ" ...
"Έρχόμαστε", δεμένοι πισθάγκωνα, ταγμένοι στο Όνομα και στα Χρώματα Της, με έναν τεράστιο Δικέφαλο Αετό να τινάζει τα φτερά του και να σβήνει κάθε πίκρα και κάθε άσχημη ανάμνηση. Με όραμα και δάκρυα στα μάτια ... Γιατί δάκρυα ? Ο πιτσιρικάς ρε ... Μεγάλωσε, μπήκε ανεπιστήμιο φέτος ... Ένα ρωτάθλημα ! Δεν έχει δει ΕΝΑ ρωτάθλημα .....
Να βάλει βόλτες κι αυτός στον κάβο του που δέθηκε στο σκαρί Της .... Είναι πολλά τα χρόνια, αλλά νομοτελειακά θα έλθει κι αυτό.
 
Και τούτο το Αρχείο της ομάδας που μπορείτε να ξεφυλλίσετε, έγινε με πολύ μεράκι από μια ομάδα ανθρώπων που ξεκίνησε το 2013 και ολοκλήρωσε πριν από λίγο καιρό. Στην αρχή ήταν μόνο ο Magician, o nikos, o Νονός, μετά προστέθηκαν ο ReBo, o Bluesman, o stavros, o Sepultura. ροσπάθησαν να δώσουν τον οβολό τους και ο Kostas, o yiannis, o Bukowski. Δέκα άνθρωποι υπηρέτησαν έναν στόχο σχεδόν επί τριετία ξοδεύοντας πολύτιμο προσωπικό χρόνο, χαμένοι στην αγάπη και την καψούρα για την Α.Ε.Κ. και την επιρροή της στη ζωή μας. Για να μην ξεχάσουμε ποτέ το παρελθόν, τις ρίζες και την κληρονομιά μας. Γιατί στο τέλος όλα είναι:
 
Α.Ε.Κ.
logo.png
 

http://www.kitrinomavro.gr/aekpedia/


 • stavros 9-11, The Magician, Sepultura21 and 26 others like this


#305591 HNK Rijeka - A.E.K (Europa League): 14/09, 20:00, Cosmote Sport 2

Posted by SpiRos on 15 September 2017 - 18:46

Καλησπέρα!

 

Επιστροφή στη βάση λοιπόν. Στο μπαράκι δηλαδή, τρεις στάσεις από τον σταθμό του τρένου είναι, αμαρτία να μην περάσω να πιώ έναν γκαφέ (ναι ρε, καφέ πίνω, μην χασκογελάτε, μπύρα μετά) και να μην γραπώσω τα φιλάκια από την εφημερεύουσα μπαργούμαν.

 

Φτάνω που λέτε στη Ριέκα aka Φίουμε, πάω στο διαμέρισμα που νοίκιασα, ο ιδιοκτήτης φυσικά γηπεδικός, συμφωνούμε ότι θα γίνει ένα κλειστό οριακό ματς θα σας γαμήσουμε ρε μουνιά.

Μόνος το πρώτο βράδυ, είδα το μπάσκετ και έκανα μια μικρή βολτούλα, μάταια έψαχνα τον τοπικό σύνδεσμο να κάνω ντου.

 

Την επόμενη, την μέρα του ματς αφού, έκανα μια ευρύτερη βόλτα, πήγα Οπατία στο ξενοδοχείο της αποστολής να παραλάβω τα εισητήρια, τα παιδιά από Λονδίνο είχαν καθυστέρηση στην πτήση και έπρεπε να κάνω τα κονέ. Πηδώντας νοητά μερικές ώρες, σε μια φάση προσπαθούσα παράλληλα να βγάλω άκρη με το gps να πάμε στο γήεδο με το αμάξι ενός παιδιού από Αθήνα, να δώσω οδηγίες στους "άγγλους" πως να έρθουν και που να συνταντηθούμε και το ίδιο με ένα άλλο παιδί που είχε έρθει από Γενεύη! Καλά ρε πούστη, δεν υπάρχει γωνιά του κόσμου που να μην έχει έναν μουρλαμένο ΑΕΚτζή.) Χάσαμε κάτι στροφές στην πορεία, αλλά την βγάλαμε την άκρη.

 

Πιο πριν λοιπόν, αφού συνάντησα στο ξενοδοχείο της ομάδας πλέον κάτι μουρλούς (με την καλή έννοια πάντα) από Πρέβεζα #stavros), βγάλαμε σχετικές φωτογραφίες με Λύμπε και εμψυχώσαμε τους παίχτες που ανέβαιναν στο πούλμαν. Περιττό να πω, ότι μας κοιτάζανε σαν κάτι καμμένους που ξεφυτρώσανε από το πουθενά. Δεν έχουν κι άδικο. Πηγαδάκι με Βασιλομπίλαρο, υπεύθυνο ασφαλείας και έναν άλλον μέχρι να φύγει το πούλμαν της ομάδας και να ξεκινήσουμε κι εμείς με τα αμάξια και φτάνουμε στο τέλος της προηγούμενης παραγράφου.

#touristguide έπαθα πλάκα με Οπατία, μικρό Μόντε Κάρλο κι έτσι.

Οι παίχτες φάνηκαν συγκεντρωμένοι και σοβαροί, βγάλανε οι άλλοι φωτό με Λάζαρο και Μάνταλο, ο μόνος ο οποίος ήταν λίγο πιο χαλαρός, με χαμόγελο μπήκε στη διαδικασία της αναμνηστικής. Εγώ προτίμησα να μείνω σοβαρός παρατηρητής, δεν θα είμαι αυτός που θα χαλάσει την αυτοσυγκέντρση των παιχτών μας.

 

Και φτανούμε στο γηπεδοοοοό. Ευτυχώς μπορέσαμε να μπούμε σε πάρκινγ που ήταν σχετικά κοντά στην θύρα μας, μακριά από τους φανατικούς. Βέβαια η τιμωρία του πετάλου είχε ως αποτέλεσμα να γίνει λίγο τουρλουμπούκι η φάση, είχε... διάφορους και σε κυριλέ θύρες. Συναντάμε απ' έξω Μιλοβάνοβιτς και Μπρέσεβιτς. Ο Ιβάν ένα άτομο να το πιάσεις να του κάνεις γούτσου γούτσου τα μαγουλάκια, ψυχούλα, αγαπάει την Α.Ε.Κ. ρε 'σεις. Είδε μαζί μας όλο το ματς, υποστήριζε φανατικά, είμαστε αγαπησιάρικη ομάδα ρε πούστη.

 

Μπήκαμε τελικά, μας έβαλε μία μάνατζερ να κάτσουμε κάπου, πάνω από τον πάγκο της Α.Ε.Κ. βασικά. Ερχόντουσαν όμως κι αυτοί που είχαν εισητήριο σ' εκείνες τις θέσεις, κατάσταση μπουζούκι, αρχίσανε και τα πρώτα πίτσκου μάτερ να φεύγουνε έτσι αόριστα. Καλά πάμε λέω... Καμία 15-20 άτομα εμείς με άμαχο πληθυσμό μαζί.

Αρχίζει το ματς, σοβαροί και ήρεμοι εμείς και να το γκολ του Πετράν. Σηκωθήκαμε, πανηγύρια. Ήμουν ήδη έτοιμος για το πρώτο σκάμπηλο που θα έσκαγε από πίσω. Δεν έγινε ποτέ όμως. 

Στο ημίχρονο ήρθαν δύο κοπέλες σταφ και δεν μας άφηναν ήσυχους μέχρι να κάτσουμε λίγο πιο εκεί που ήταν οι θέσεις μας υποτίθεται. Και λίγο πιο κοντά σε κάτι περίεργους. Και ο "μαλάκας" ο Λάζαρος δεν μας άφησε να αγιάσουμε, έπρεπε να το καρφώσει. Ε δώστου μεγαλύτερα πανηγύρια.

Κάπου εδώ να δώσω ένα ρισπέκτ στους κροάτες. Οκ, μπορεί να μην ήταν οι φανατικοί εκεί πέρα, αλλά δεν ακούστηκε το παραμικρό. Σε αντίθετη περίπτωση στην Ελλάδα, μάλλον θα τρώγανε τον πρώτο φραπέ στην πλάτη στο δεκάλεπτο και άλλα όμορφα μετά.

 

Τέλος καλό όλα καλά, ο Βασιλομπίλαρος λέει σε κάθε παίχτη να μας χαιρετήσει και μας δείχνει στην κερκίδα, μετά μας πέταγε νερά από τον πάγκο. Είπα να του φωνάξω "προσοχή με Λαμία", αλλά είπα να μην το παίξω ο γραφικός του χωριού. Σε μια φάση φωνάζει ένας από εμάς "πρόεδρε!" προς τα πάνω στους επισήμους. Αντί να γυρίσει ο Ασλανίδης, γύρισε ο Μελισσανίδης για κάποιον λόγο και χαιρέτησε με αυθεντική χειρονομία 80's-90's  βγαλμένη από τις καλύτερες μέρες του Ανδρίκου #mitsaklas. Ήθελα να του πω κάτι για Σκόκο #chris, αλλά ξέρετε...

 

Λαστ τσάλεντζ να πάμε μέχρι το αμάξι στο πάρκινγκ, σαν τη μύγα μες το γάλα κι ας είχανε φύγει οι περισσότεροι, νο προμπλέμο.

 

Δεν θα σας πρήξω με το άφτερ, πήγαμε με τους "άγγλους" κλασσικά για μάσα, γαμήσαμε κάτι πιατέλες με κρέατα, φαΐ και γέλιο, άλλωστε είναι γκαραντί αυτό στην παρέα τους, περνάμε πάντα πολύ καλά. Πάντα τέτοια, υγεία να έχουμε.

 

Και επιτρέψτε μου να περάσω λίγο στο αγνωιστικό. Btw δεν πρέπει να έχω ξαναδεί ματς της Α.Ε.Κ. από τόσα κοντά. Έβλεπες, άκουγες τα πάντα στην πλευρά μας.

 

Πάνω απ' όλα έβλεπες και άκουγες Μανόλο. Ρε μαλάκες, μου ερχόταν να πάω εκεί να τον αγκαλιάσω. Τόση ενέργεια, πάθος και αγάπη που βγάζει για την ομάδα, ακόμα και τώρα που το γράφω ανατριχιάζω λίγο. Οκ, το έχουμε χιλιοπεί, κανονικός προπονητής με τα καλά του και τα κακά του βέβαια, αλλά κανονικός και κολλάει τόσο μα τόσο με την Α.Ε.Κ. μας. Και η χρονιά μέχρι τώρα είναι και αποτέλεσμα της σταθερότητας στον πάγκο, δεν έχουμε τα φύγε 'συ-έλα 'συ. Και με τα mind games του παρακαλώ, όταν έβρισκε την ευκαιρεία τσίτωνε λίγο και τον αντίπαλο προπονητή. Τον έφαγε λάχανο, παρόλα αυτά, πιστεύω έκανε απλά τα φυσιολογικά στο κοουτσάρισμα.

 

Δεν θα κάνω μεγάλες αναλύσεις, όπως σας ξέρω μπαλαδόφατσες, έχετε γράψει τα πάντα, κεντρικό δίδυμο άμυνας γαμώ, Μπακάκης συνεχίζει φοβερά, οριακά μη MVP για μένα, ο Λόπες κυρίως στο πρώτο ημίχρονο είχε μεγάλα θέματα στην άμυνα, στο δεύτερο κάπως το μάζεψε. Ίσως και γι' αυτόν τον λόγο μεταξύ άλλων, άλλαξε ο Μανόλο τους ακραίους και έφερε τον Λάζαρο αριστερά, που την παλεύει καλύτερα αμυντικά από τον Κλωναρίδη τον οποίο πήγε δεξιά. 

Πλην του διαστήματος μετά την ισοφάριση η ομάδα ενέπνεε σιγουριά, πιστεύω ήλεγχε το παιχνίδι. Μάγια Λιβάγια, τα είδατε όλοι. Ανυπομονώ να δω Τσίνο μπροστά και πίσω του Λιβάγια. Ο Τσίνο πήγε να κάνει μαλακία πάντως και να αποβληθεί, όπως πολύ σωστά ανέφερε ο Αντρέας του οποίου τυχαία διάβασα το ποστ του, ο διαιτήτης έπαιξε αντρίκια, ούτε ίχνος έδρας, ίσα ίσα... Ο δε Λιβάγια άκουσε τα εξ αμάξης από τους Κροάτες, όταν έγινε αλλαγή το χαμόγελο εκτός από την ικανοποίηση ήτανε και λίγο εριστικό για την κερκίδα καθώς περπατούσε σε slow motion για την αλλαγή. Σε πάμε ρε τρελέ. Τον Λάζαρο ανεβοκατέβαζαν τσιγγάνο επίσης, καλά σας μπούκωσε, δε σας χάλασε. Ο Κλωναρίδης για μία ακόμη φορά δεν κατάφερε να ξεχωρίσει, πάμε παρακάτω, κάποτε θα γίνει κι αυτό.

Ο αντίπαλος μπορεί να μην ήταν ομαδάρα, αλλά το ευρωπαϊκό διπλό σε όμιλο είναι ευρωπαϊκό διπλό.- Άντε γαμώ την πουτάνα μου να ξανακαλομάθουμε. Αυτοί πρέπει να φάνε τρίμπαλο στο ΟΑΚΑ.

 

Είμαι τυχερός που το έζησα και αυτή την εκδρομή, δεν γερνάμε ποτέ, και στα βαθιά γεράματα θα κάνουμε τον μπάτμαν σε διάφορες δημοκρατικές δυνάμεις της Ευρώπης, δίνουν δε δίνουν εισητήρια. (αρκεί να είναι προσβάσιμο με μεταφορικό μέσο εδάφους ή θαλάσσης). 

 

Ο Κρις μου κράταγε παρέα μέσω viber, είχε πίστη ότι θα φέρω το διπλό. Λεπόν κουφάλες, στα τελευταία δύο εκτός ευρωπαϊκά που πήγα, έχω 6 βαθμούς (Γκρατς και Ριέκα). Vamos bien.

 

Ελπίζω να μην ξεχνώ κάτι "σημαντικό", διάβαζα εδώ πέρα πριν το ματς, ήσασταν κι εσείς εδώ, FORZA ΑΕΚΑΡΑ!

Συνέχεια στο tour d' Italia.

 

Και τώρα θα απολαύσω το τέλος της δεύτερής μου μπύρας. ;)


 • stavros 9-11, The Magician, nikos and 25 others like this


#194616 Ψυχίατρε γαμώ τον Πειραιά (Τελικός Κυπέλλου): 17/05/16, 20:30, ΟΤΕ Sport 1

Posted by The Magician on 13 May 2016 - 15:56

το μονο που μενει τωρα ειναι καποιος να κανει τον οκονσκι και καποιος τον καραγκιοζοπουλο.

Μανταλος ο Οκο και Τζανετοπουλος ο Τακης. Μακρινο σουτ στα σωματα ο Μποτια, κοντρα στο Σιμοε, η μπαλα καταληγει στον ετρη, ο Ανταμ που εχει μπει στο 74 για να κρατησουμε πισω βρισκεται τυχαια εξω απ την περιοχη. Τελευταια κουραγια και τρεξιμο Μανταλου, πασα στον Ανταμ που εχει μονο Σαλινο και Μποτια. Μποτια περδικλωνεται και τη στιγμη που γινεται το ενα-δυο σωριαζεται. Ο Φορτουνης που τρεχει προς τα πισω αλλα βλεπει οτι δεν προλαβαινει, σηκωνει τα χερια για φαουλ. Δε σφυραει τιποτα ο κοραξ, ο Ανταμ κανει την πιο απλη προσποιηση της οικουμενης αλλα αδειαζει το Σαλινο και εχει απεναντι μονο το Ρομπερτο. Ο Ισπανος εχει βγει σωστα, κλεινει οπτικο πεδιο και αποκλειει ουσιαστικα το συρτο πλασε σε γωνια. Ο Τζανετοπουλος σηκωνει ελαφρα τη μπαλα πλασαροντας στο μεσον. Η μπαλα μεσα. Σηκωνει χερια και τρεχει στον κοσμο.

 

Οπα. Δεν εχει κοσμο. Τρεχει στα μπλε που τον περιμενει ο Βαγγελης του Τιγρη που εκεινη τη στιγμη εχει βγει απο τη σουιτα και ψαχνει το Βαγγελη στην αλλη σουιτα. Ακουγεται αναρθρη κραυγη απο τα δημοσιογραφικα, ειναι ο Καζαμπουμπου που καπακι γλωσσοφιλιεται με τον Κετς που χανει δυο κουμπια απο το τσιτα πουκαμισο. Ο Κλεφτακης κανει κωλοδαχτυλα στη Ρ2, ο Μπαγεβιτς αταραχος στο πλεξι γκλας λεει στο Στρατο "έκει ακομα ντρομο, εξι λεπτα πολυ κρονο, τυμησου Νικο ντικο μου ομαντα που εικε ντυο λεπτα και Ζεραλντο που εικε φερει αλητη κοντο ντεν πηρε κεφαλια. τα κασουμε Νικο και ποιος ακουει Ντιμιτρι στο τενις μετα, τα μου πρηξει αρκιντια αυτος, ολοι ξερουμε ποιος ειναι και τι ειναι".  Ο γαυρος κερδιζει 30 φαουλ ακομα αλλα ληγει 0-1, ο Amd μπαινει με πορτες στα Σπατα "ΓΑΜΙΟΛΕΣ ΦΕΡΤΕ ΤΟ ΡΙΜ ΒΑΡΓΚΑΣ", ο Σταυρος μπαινει ΚΜ και γραφει "οκ, καλα τα κυπελλα, το θεμα ειναι ποσο πισω εχει γυρισει η ΑΕΚ με το Μελισσανιδη", ο Νικος εχει παρει αγκαλια το παιδι και δειχνει την οθονη "να γιατι κλαιει ο μπαμπακας κορη μου, γι αυτο εκει το σημα με το Δικεφαλο. Αν ησουν αγορι θα εκλαιγες κι εσυ - ενταξει τωρα ξαναβαζουμε το Ντισνεϋ Τσανελ".

 

Στην Αμερικη γλυκοχαραζει, ο Αγγελος με μαυρους κυκλους ανοιγει το ψυγειο, αντιλαμβανεται οτι κρυωνει, χαμηλωνει το βλεμμα και βλεπει οτι εχει καβλωσει και βρηκε στο ραφι με τα λαχανικα. Μενει μπροστα στο ψυγειο κανα δεκαλεπτο μεχρι να του πεσει. Ο Βασιλης εχει βγει στη Μεμου και φωναζει κατι ακαταλαβιστικα, κατι μεταξυ ποντιακων, μπινελικιων και καθε προταση τελειωνει "θα πεθανετε". Στο Λημινγκτον (Σπα) ενας χαλαρος τυπος ρουφαει μια τζουρα απ το ηλεκτρονικο μπουρι του και σαν αλλος Κριστοφερ Λη μονολογει "τα ελεγα εγω, με ογετ θα ειχα καθαρισει το ματς απο το πρωτο τεταρτο με το μαλακα το βατραχο".

 

Ο Νονος εχει μπει aekpedia και αλλαζει τους τιτλους της ομαδας, φερνει στο νου το Κυπελλο του '83 και το Μιχαλη το Τζιρακη, ενω ο Μουκης περιοριζεται σε ενα απλο "τους γαμησαμε" και βγαινει να βρει το Βασιλη. Ο Μπουκοφσκις ψαχνει απεγνωσμενα το Στυλιανοπουλο στο τηλεφωνο. Μιλαει συνεχεια. "Γιατι δεν το σηκωνει ο μαλακας;" Ο Στυλ μιλαει με Δηματο: "Αντρεα τωρα που ειναι στις καλες του, να δωσει πεντε δεκαρες για το χαντμπολ, κριμα ενδοξο τμημα να διαλυθει, παντου ΑΕΚ ειμαστε ρε φιλε...". Ο Αρις γυρναει απο Αιγιο και ειναι αποφασισμενος να μη δει το καινουριο του BBC Undercover, παει με το αυτοκινητο απ ευθειας πλατεια Αλεξανδρας και κανει γκραφιτι "Βαγγελη ψαξου". Με την κορη του ματιου βλεπει εναν μαυροντυμενο μουσατο κρυμμενο σ ενα θαμνο: "Εσυ εισαι ρε μαλακα;" Ηταν ο Μπιλακος που ειχε παει να βαλει βομβα στα γραφεια σε περιπτωση ηττας και απωλειας του Κυπελλου.

 

Ο Γιαννης εχει παρει το μηχανακι και τρεχει στη γεφυρα. Ντυμενος ΑΕΚ απο την κορφη μεχρι τα νυχια, εχει βαψει ακομα και νυχι. Ψαχνει γαυρους απογοητευμενους για να τους γδυσει και να τους σοδομισει. Στη μακρινη Ολλανδια εν πληρη ευθυμια ενας περιεργος τυπος εχει παρει τα βουνα. Τραγουδαει ενα ακαταλαβιστικο για τους Ολλανδους "psychiatre akoy to kalaaaaaaa" ενω στη Χαλκιδα στο γνωστο οροφο ο Μαικ γραφει κομμεντ στο ΝΒΑ κομ "steph mathe mpalitsa ap to Tjanetopoulo". Στη Θεσσαλονικη τα πραγματα ειναι πιο σοβαρα.

 

Ο Αδης εχει βγαλει εξω για φαγητο τη θεια, μαθαινει το σκορ και την αφηνει στο Σακσον, παει τρεχοντας στο Λευκο υργο να βρει και τους αλλους. Βρισκει μονο τον Chris μεθυσμενο να καθεται οκλαδον στο γρασιδι και να μουρμουραει "η γαμιολα ο Κοντονης εκοψε την καλυτερη εκδρομη". Ο Σεπουλτουρας εχει υπηρεσια, εξεταζει εναν ασθενη και με αγνο βλεμμα θετει το διλημμα: "δεν θα σε σκοτωσω αν 1) εισαι ΑΕΚ 2) αν ξερεις τη μυστικη μαχη του Ρομελ στη Ρηνανια". Δεν ακουει τον ηχο στο whatsapp απ το Σμωγκ που θελει να παρει "κλιμα" γιατι ο Σταυρος δεν το σηκωνει. Φοραει τα λοαφερς του και βγαινει εξω να πιει με την Ανγκελα που του λεει οτι αφου πηρε η ΑΕΚ κουπα, ε τοτε μεχρι και διαγραφη χρεους γινεται και επανασυσταση ΤΣΜΕΔΕ με συνταξη 7 χιλιαδες ευρω στους νεους μηχανικους. Στο Λουξεμβουργο την ησυχια διακοπτει ο διακριτικος ηχος της πορσελανης.

 

Ο Ζαρα εχει μολις ολοκληρωσει τον δειπνο του με ενα προχειρο φιλετο ελαφιου. Για να τιμησει την ομαδα, η χαρτοπετσετα ειναι βυζαντινου τυπου με χρυσοκεντητο δικεφαλο θυρεο. Δειχνει στο iphone12 σε μια γκρουπι τη φωτογραφια του Αβρααμ γυμνου στη Δεκελειας. Ειναι η πρωτη φορα που φαινεται το τατουαζ του Αμπρα: Γ#@% ΤΗΝ ΑΝΑΓΙΑ ΣΑΣ. Άλλο εγραφε στην αρχη αλλα περασε κρυφα ο Ματζισαν απο τον καλλιτεχνη που εκανε το τατου και εκανε εντιτ.

 

Ο Τζανης με ψυχραιμια βγαινει στο μπαλκονι απελευθερωμενος: ΓΑΜΙΕΤΑΙ Ο ΘΡΥΛΟΣ ΚΙ Ο ΕΙΡΑΙΑΣ με φλεβες πεταμενες και το αιμα στο κεφαλι. Ακουστηκε μεχρι την Αλιαρτο που εχει αποσυρθει ο Μητσακλας μεχρι να τελειωσει η δικτατορια Τσιπρα και να επιστρεψει το ΑΣΟΚ. Εχει μολις βριστει με το Ραγιο Βαγεκανο επειδη ο απαραδεκτος ισπανολαγνος δεν εβαλε τελεια σε ενα ποστ. Ο Τολης ειναι ατησια σε ενα απο τα 48 διαμερισματα του Καρατζαφερη και βουλιαγμενος στην πολυθρονα του μουρμουραει "αυτο το μουνοσκυλο μπορει να ειναι κλεφτης αλλα φερνει κουπες. Γυναικα γυρνα γιατι αρχιζει το διεθνες φιλικο Μπρομαποϊκαρνα-Τσακαριτα".

 

Το βλεπει και ο Σπυρος γιατι εχει παιξει εφταμισι χιλιαδες ευρω στο οβερ. Τσαταρει με Γιαννη στην Αγγλια και εκθετει το παραπονο του "το ειδα και κερδισαμε, μη μου λενε παλι μαλακιες". Ο Γιαννης συμφωνει αρκει ο Μαγυαρος να παραδεχτει οτι ο Τζορνταν ειναι ο πατερας ολων των βρεφων στη γη, λευκων, κιτρινων, κοκκινων και μαυρων. Ο Τζορτζ Ντι φτιαχνει πολλ στην Αμαλιαδα με κρυφο μηνυμα οτι επιτελους θα κατεβει για Δημαρχος και η πολη θα ανασανει. Ειναι τοσο νοικοκυρης που στις δημοτικες οντως θα παρει 83,7%  οντας ανεξαρτητος. Ο Τζυμπε μετα τα δακρυα συγκινησης αναρωτιεται αν μετραει στο &Ο η διαφορα νονων ή τα τριποντα αλλα το αφηνει να πεσει κατω. τη λυση θα τη βρουμε στα μπριζολακια της Καισαριανης που το κλιμα ειναι ευκρατο και εχει ωραια μουσικη.

 

Ο Ντακ ειναι στο ΜοΜα εχει τελειωσει την παρουσιαση του βιβλιου του και περιχαρης ανακοινωνει στα ορφανα του Γουρχωλ τη διαφορα της ασημαντοτητας απο το δεξι μπουτι του λατελα σε συνδυασμο με τις καταθεσεις του Τσοχατζοπουλου στα Νησια Κεϋμαν. Ο αρακμης εχει ανοιξει το Μιατα και διακοσαριζει στην παραλιακη ακριβως τη στιγμη που η Σασα γλειφει τη βαλανο και η Δουκισσα το δεξι του ορχι. Μανουσοπουλος και Μακρος τρωνε στα Φραιντεηζ αναλυοντας τη σημασια της ΝΙΚΕ στην επιτυχια του Μελισσανιδη, προσεγγιζουν το θεμα διαφορετικα, ο Μακρος κανει παραβολη με το Ντερ Ντεβιλ, ο Κρις με εναν σαργο στον κολπο του Σουνιου. Ο Αντρεας εξηγει οτι τα ηξερε ολα απο πριν γιατι ηταν πασιφανες απο το χαμηλο πριμ οτι θα παει ετσι η δουλεια, ειχε γινει βουκινο σ ολη την ακτη Μιαουλη. Ολως τυχαιως εκει γυρω ειναι ο Φερμιον και του κλεινει τ οματι με νοημα. Μπλουζμαν και εγω εχουμε μαζεψει τους υπολοιπους στον αεκοπερισσο και διδασκουμε ιστορια εναλλαξ.

 

Ενα ακομη Κυπελλο στην ιστορια της ομαδας, το πρωτο στην ιστορια του νεου-Νεου ΚΜ.


 • Smaug, stavros 9-11, nikos and 25 others like this


#299369 Τα παιδιά τ' αδικημένα απ' την ιστορία

Posted by The Magician on 26 August 2017 - 18:24

 1. Ντιμης Κωνσταντοπουλος: μετα τον υποβιβασμο με την ΑΕΚ, επεστρεψε στο UK και στη Middlesbrough με 6μηνο συμβολαιο σαν δευτερος τερματοφυλακας. Τους επεισε και ανανεωσε γιατι οπως ειπε ο προπονητης ειναι ευεργετικη επιρροη στα αποδυτηρια. Απο τους λιγους με θετικο προσημο.
 2. Γιαννης Αραμπατζης: τραβηχτηκε Κυπρο στον Ερμη, μετα πηγε Β' Ρουμανιας σε καποια  Αστρα Τζιουρτζιου που δεν εκανε ουτε συμμετοχη και περσι γυρισε Κερκυρα να κανει το δευτερο. Απο τους "αδικημενους" συμφωνα με τον αεκτζηδικο μογγολισμο, αποδειχτηκε οτι δεν... 
 3. Χρηστος Αρκουδας: πηγε Ατρομητο δεν εκανε συμμετοχη, πηγε Αρη στη Γ και σφουγγαριστηκε, πηγε Λαμια εκανε 2 συμμετοχες και τωρα αγνοειται. 
 4. Γιαγκο Φερναντεζ: τον κουβαλησε ο Τσαρτας μαζι με τον Κορδερο σαν στοπερ, τελικα επαιξε αμυντικος χαφ. Τραβηχτηκε στο Καζακσταν μετα την ΑΕΚ για μια μικρη αρπαχτη, επεστρεψε στην Πορτογαλια στις χαμηλες κατηγοριες σε κατι Οριενταλ και σημερα παιζει στη Γ Εθνικη στην Ισπανια. 
 5. Γιοζεφ Αγκιριμπα: ο ανθρωπος που εμασε 200 χιλιαρικα και δεν επαιξε λεπτο. το μεγαλο ταλεντο του μεγαλου Ντουσαν, ο νεος Βιεϊρα πριν του κλεψει τη δοξα ο Φαγιε-Φαιγ της Καλλιθεας. Μετα την ΑΕΚ χανονται τα ιχνη του, εμφανιζεται καποια στιγμη στη Δ εθνικη Ισπανιας με καποια Τορρε, ξαναχανεται και ξαναεμφανιζεται το '15 στη γαλλικη Γ εθνικη. Ειναι πια 28 χρονων στα χαρτια παντα, ακομα τρωει τα ετοιμα της ΑΕΚ. 
 6. Βαλεντινος Βλαχος: απο τους λιγους που αξιζαν κατι. Ειχε τραυματισμους που δεν τον βοηθησαν, πηγε μετα το φουντο στη Μπρυζ με μανατζεροκαραμπολα, τον μαζεψε ο Αρης δανεικο (εκανε 8 ματς) και μετα εμεινε ελευθερος. Υπεγραψε στον Πανιωνιο και ειναι σχετικα καλος και αξιοπρεπης. Εχει φτασει 25 πια, χαμενο ταλεντο.
 7. Γιαννης Κοντοες: λυσσαξε να φυγει απο την ΑΕΚ και εφυγε γιατι οποιος ηθελε ανοιγε την πορτα και εφευγε. Πηγε Μποροβηλο, μετα τον μαζεψε ο Σπανος, τωρα στον Απολλωνα. Παραμενει ενας παικτης rotation.
 8. Κωνσταντινος Βλαχος: το τρομερο ταλεντο των ακαδημιων που ηθελε η Μιλαν (!) και ο Αγιαξ (!) και πιεσε και την εκανε απο την ΑΕΚ στη μεση της σεζον. Πηγε και δοκιμαστηκε παντου, τελικα επεστρεψε Ελλαδα και πηγε στις ακαδημιες της θρυλαρας. Απο κει και περα γνωστη διαδρομη: Φωστηρας δανεικος, Πανιωνιο δανεικος και πλεον ξεδιπλωνει το ταλεντο του στον Αρι2168 στον Παναιγιαλειο. Ειναι 22 και δεν...
 9. Γιωργος Κουτρουμπης: Σημαια της Παναθας του Αλαφου. 
 10. Μαυρουδης Μπουγαΐδης: Τιτανας. Ειχε κανει και μανουρες ο Θεοφιλος επειδη δεν προσεχαμε την υπεραξια του παικτου. Πηγε Γραναδα, επεσε. Πηγε δανεικος στον Αρη, επεσε. Πηγε σε καποια Λεχια Γκντανσκ, επεσε. Ξαναπηγε δανεικος στην Κομοτηνη, επεσε. Εμεινε ως ελευθερος, διαλυθηκε η ομαδα. Το κοκκαλακι της νυχτεριδας.
 11. Ντινος Νικολοπουλος: μικρο παιδι, εκανε λιγες εμφανισεις με την ΑΕΚ που επεσε, μετα πηγε Ζακυνθο, Αρη Αρχαιας Ολυμπιας, Πανηλειακο στα τοπικα και πλεον ειναι στα Χανια στη Γ. 
 12. Κωστας Τσουπρος: Ειχε προσοντα, τον αβανταρε κι ο Κετς, αλλα δεν...Ηρακλη Ψαχνων, Χαλκιδα και μετα στην Ελευσινα. Τον βρισκουμε στη Ροδο και τον Ιαλυσο, τη νεα μινι αεκοπαροικια του 2017.
 13. Τασος Τσουμαγκας: ο παιχταρας, ο αδικημενος, αυτος που η ΑΕΚ του επεφτε λιγη. Εφυγε απο την ΑΕΚ και εκανε 6μηνα σε Ελευσινα, Πιερικο, Γ Πορτογαλιας με καποια Βιανενσε, στο θρυλο της Νεβες στα τοπικα Πορτογαλιας και περσι τον μαζεψε ο Εργοτελης που κανει restart στη Γ εθνικη. Θα χτυπαει το κεφαλι του στον τοιχο που το επαιζε βαρυ πεπονι και πλατελοδυσαρεστημενος που δεν αναγνωριζουμε την ταλεντοσυνη του. Ιαλυσο φετος με ολα τα παλιοπαιδια τ' ατιθασα.
 14. Σωκρατης Τσουκαλας: ο "θα παω στη Φιορεντινα". Τελικα πηγε στο Φωκικο, τις Σερρες, τη Χαλκιδα, τη Σπαρτη, την ΑΕ Ηρακλειου, ολες Γ Εθνικη. Φετος ωστοσο φοραει μωβ, δυστυχως οχι στη Φιορεντινα αλλα στον Αστερα Βλαχιωτη στο τοπικο της Λακωνιας. Προλαβε και εμασε μια 60αρα απ το Δημητρελο.
 15. Δημητρης Γροντης: ο αδικημενος Δημητρακης, μας εσπασε τα νευρα 2 χρονια και μετα τον μαζεψε ο Σπανος λογω Δελλα. Πηγε Ηρακλη, τιποτα. Εμεινε ελευθερος και κρυφτηκε προσωρινα στην αγκαλια του Κουγια που τον εδωσε δανεικο στα Τρικαλα.
 16. Δημητρης Αναστασοπουλος: Μεταγραφη Ιανουαριου για να μην πεσει η ΑΕΚαρα. Δεν  βοηθησε ουτε 2% μετα το φουντο πηγε τοπικο Βαυαριας σε καποια Ρεγκενσμπουργκ, μετα γυρισε Καρδιτσα, διαλυθηκε η Καρδιτσα και πηγε Σουρμενα, μετα βρεθηκε Καναδα (!) το παιδι και μετα απο μια σεζον που χανονται τα ιχνη του, επιστρεφει φετος στο Χαραυγιακο.
 17. Αινειας Καλογερης: Αλβανοελληνας που μετα την ΑΕΚ εκανε το τουρ στη Γ Εθνικη. Παναργειακο, περασε κι απο Αλβανια, σημερα ειναι χωρις ομαδα γιατι το παιδι ταλαιπωρηθηκε κι απο τραυματισμους.
 18. Γιαννης Καραλης: επισης μεταγραφη απο Κερκυρα που ζητησε ο Λινεν. Καλλιθεα, Χανια, Λαμια, Εργοτελη εξαμηνα. Φετος στον Ιωνικο στη Γ εθνικη.
 19. Γιωργος Κατιδης: το εφαγε το κεφαλι του. Πηγε Νοβαρα που δεν ακουμπησε, πηγε Βεροια, τον μαζεψε ο Κομποτης μπας και, αλλα ανθρωπος αγραμματος, ξυλο απελεκητο. Κατηντησε να κυνηγαει 16χρονους στο τοπικο των Γιαννιτσων, πηγε Αιγιο, σημερα στη Φινλανδια (!) σε καποια Γυαρο.
 20. Κωστας Κοτσαριδης: μια ακομη παικταρα που δεν αναγνωριστηκε στην ΑΕΚ. Βρηκε συμβολαιο στον Αρη (που επεσε) στη Νικη Βολου (που διαλυθηκε) και μετα πηγε Ζεεχαβεν στη Β Βελγιου. Εκατσε 6 μηνες και ξεδιπλωσε το ταλεντο του στο Αγιονερι. τον πηρε η Ελευσινα οπου δεν εχει καταφερει να γινει βασικος. Ανεργος μεχρι που εμφανιστηκε η τεραστια ευκαιρια της Σπαρτης που θελει να ξαναγεννηθει απο τις σταχτες της στη Γ Εθνικη..
 21. Νικος Κουρελας: ο Βλαχος επεμενε οτι θα βγαλει ματια. Τελικα εβγαλε τα δικα μας. Εβρος Σουφλιου, Καβαλα που διαλυθηκε, Ευοσμο και Αγροτικο Αστερα, ξανα Εβρο Σουφλιου που αγαπησε και αγαπηθηκε, Ζακυνθο και πλεον Κισσαμικο.
 22. Παναγιωτης Λαγος: λατρεμενος, αδικημενος, αρχηγαρα και ολα τα συναφη. Ο Αγγελιδης ανεβασε και αρθρο για την ΑΕΚ που δεν τον σεβαστηκε. Εβγαλε 2 εκατομμυρια απο την ΑΕΚ, ακομα 300 χιλιαρικα απο κατι περιεργους Ουκρανους στην Πολταβα και μετα εφερε το κοιλιδι του στη Ριζουπολη για τον Απολλωνα. Ειναι ανεργος, δεν εχει ανακοινωσει οτι το εκοψε ακομα.
 23. Ροτζερ Γκερειρο: "Ντουσαν κλεισαμε τον παικτη που ηθελες, 590 μαζι με τα μπονους" - "Ενταξει Νικο, πολυ καλο παικτη, καλυτερο απο Ριβαλντο". Τα λεφτα βεβαια δεν τα πηρε ποτε, ο Ντουσαν οταν εφυγε ειπε οτι "δεν καταλαβε οτι ειναι για καθε χρονο τα λεφτα και νομιζε οτι ειναι και για τα τρια χρονια συμβολαιου". Ο Καινουργιος την προμηθεια την πηρε παντως. Εκλαψε για τα λεφτα που εχασε οταν πεσαμε, επεστρεψε Βραζιλια και εβγαλε το ψωμι του σε Γ και Β εθνικες. Ακομα ζηταει μερος απ τα λεφτα που του χρωστας και δεν θα τα παρει ποτέ. Εφαγε μεγαλυτερο πιστολι κι απ τον Παντελη Καφε. Πρεπει να το κοψε ή να παιζει ακομα για την πλακα του.
 24. Παυλος Μητροπουλος: Stoiximan.gr Εβγαλε καλα μεροκαματα στην ΑΕΚ της πεσαδας. Βρηκε δουλεια στο Νιωνιο, μετα πηγε στην ομαδα ομογενων Ακροπολις στη Σουηδια και τον μαζεψε ο ΟΦΗ που επισης φουνταρε. Φετος τον πηρε ο Κομποτης στη Λιβαδεια. Οπως ειχε πει κι ο Λινεν, καποιοι εκαναν τα κουμαντα τους και γινανε με λεφτα, αλλοι κλαιγανε σα μαλακες στα ρεκαρο του Περιστεριου.
 25. Αντωνης Ρικκα: γι αυτον τον παικτη ο Σεριφης πηρε 600 χιλιαρικα. Επεμενε ο Δωνης και ο Ζηκος οτι ειναι ο επομενος αμυντικος χαφ της Εθνικης. Τελικα ηταν ο επομενος αμυντικος χαφ της Κερκυρας, του Αιγινιακου, του Ολυμπιακου Βολου, των Χανιων και μιας ομαδας τοπικου στη Γαλλια. Φετος στον Ιαλυσο που σε λιγο θα αλλαξει σημα και θα βαλει το δικεφαλο. Τριανταρισε πια, η επιτομη του γνωστου συνθηματος "ΑΕΚαρα μου το εχασα το τραινο".
 26. Χρηστος Παπαδημητριου: οχι του Κοζωνη, ο αλλος. Ο μικρος ειναι στη Γερμανια και ειναι καλος για τις χαμηλες κατηγοριες. Λειψια, Λιφερινγκ, Ιντερ Λειψιας. 22 χρονων παληκαρακι.
 27. Ταξιαρχης Φουντας: Ο "δεν παιζω εγω Γ εθνικη", ο κολλητος του Σιαλμα, το κωλοπαιδι που εμασε 300 χιλιαρικα απ τη Σαλτσμπουργκ και μετα ηρθε με την ουρα στα σκελια και παρακαλουσε την ΑΕΚ της Β εθνικης να τον μαζεψει. Τον μαζεψε ο Πανιωνιος οπου ειναι σχετικα καλος. Εχει ταχυτητα και σουτ, δεν εχει μυαλο στο κεφαλι του. Περασε κι απο κατι Γρουντιγκ (οχι τις τηλεορασεις) Λάιπτσιγκ και τα ρεστα. Ο Νιωνιος τον ειχε στειλει και στο Μποροβηλο μηπως "κανει για τον Ολυμπιακο". Τελικα πλατεια. Ειναι μονο 22 και εχει ακομα μια ευκαρια.
 28. Φωντας Φετσης: Τιτανας φιλος Σιαλμα επισης. Ο "γκομενος", ο "παιζω στην ΑΕΚ", ο "γαμαω γκομενακια με τη φραντζα μου". Γλυφαδα, Κηφισια, Δοξα Βυρωνα, Αναγεννηση Καρδιτσας, φετος προτιμησε τον Τηλυκρατη Λευκαδας. Παρασημο η παρουσια του στον Καραϊσκακη Αρτας περσι, ηταν MVP στο μεγαλο ντερμπι με το Λουρο. Αγνωστο αν εχει μαθει να κλεινει ακομα το "βλαξ του βλακος τω βλακι". Σιγουρα παντως θυμαται το duck face που του εμαθε ο Σιαλμας.
 29. Μιχαλης Παυλης: εμεινε τιμης ενεκεν, πλεον δουλευει στις ακαδημιες επισης τιμης ενεκεν. Γνωστο το θεμα υγειας, γνωστο οτι ειναι ΑΕΚ. Μεχρι εκει.
 30. Ανδρεας Σταματης: Βιντεο κλιπς, τεστ dna για διαφορα παιδια και μπριγιολ στο μαλλι. Ψαχνα, Πυργος, Πιερικος, Χανια, Ζακυνθος, παλι Χανια. Δεν...
 31. Αντωνης Πετροπουλος: ο "Πετρογκολ" ντε. Stoiximan.gr κι αυτος μαζι με Μητροπουλο. Οταν του σφυριξανε το μελε το Φεβρουαριο εκοψε τις καλες εμφανισεις και δεν ξανασκοραρε. Πηγε Απολλωνα, πηγε ΟΦΗ, πηγε Καλλονη. Ολοι επεσαν. Καποια στιγμη τον μαζεψαν στο Μπαρι στη Γ Ιταλιας που ειχανε φουνταρει για χρεη. Εκανε σκαρτο εξαμηνο και ξαναγυρισε Απολλωνα. Ψαχνει ομαδα να παιξει, ειναι σε συζητησεις για το μεγαλο Αρη του Καρυπιδη.
 32. Εμιλιο Φουρταδο: ο Μακυς πριν το Μακυ. Μετα την ΑΕΚ πηγε στη Ρουμανια και στο καθαρο τους το πρωταθλημα, μετα βολτα απο Αρι2168 στο Αιγιο, μετα στας Σερρας. Πλεον Δερυνεια στην Κυπρο, Β εθνικη Μεγαλοννησου.
 33. Θωμας Τσιτας: η μεγαλη μου αδυναμια. Τον πιστευα αλλα τελικα εκανε παπαριες καμαρωτες. Πυργο, Νικη Βολου, Καλλιθεα, Καρδιτσα το τουρ του. Κι αυτος Κυπρο με ΠΑΕΕΚ πλεον. Εχει φτασει 27, αντιο ζωη. Παρασημο οτι ειναι κουμπαρος του Παναγιωτη Λαγου.
 34. Νικος Κατσικοκερης: τον πληρωσες κιολας για τον παρεις απ τον Εργοτελη. Πανθρακικο, Παναιγιαλειο, Παναργειακο, Ζωνιανα τα ταξιδια του πριν γυρισει στον Εργοτελη. Δεν ειναι μεγαλος, 29 ειναι. Αλλα χαμενη περιπτωση πλεον.
 35. Φωτης Καραγκιολιδης: τον αφησες ελευθερο και πηγε ΑΕΚ#2 οπου εκανε το δευτερο τερματζη. Μετα στη μαγευτικη Γ εθνικη και το νεο νεο Ολυμπιακο Βολου
 36. Φουλης Γεωργεας: κι αυτος στο ιδρυμα ΑΕΚ, κατι σαν γενικος αρχηγος ακαδημιων, κανεις δεν ξερει τι ακριβως κανει και πληρωνεται.
 37. Σταυρος Πεταυρακης: "ποιος ειναι αυτος ο Πεταυρακης γαμω την κοινωνια μου". Χαλασε η μεταγραφη στον Αρη, πηγε Κομοτηνη, εφυγε κι απο κει και τεμαθε τα μυστικα της μπαλας απο Μπαμπη Τεννε στη Λαμια. Φετος θα δουμε.
 38. Σταυρος Σταθακης: εμπνευση Λυμπε. Αγια Ναπα, ΑΕΛ, ενα χρονο χωρις ομαδα και τελικα τον μαζεψε ο Παναργειακος. Δεν επεισε ουτε εκει και φετος ειναι Κισσαμικο. Ειναι μονο 30.
 39. Μπρουνο Τσιριλο: το κοψε μετα τη Γ εθνικη. Κανει τον ατζεντη και βολτες στην Κηφισια. Ειχε ζητησει να μεινει να παρει ποστο, το ακουσε ο Μελισσανιδης και του ειπε "ποσα δινεις;"
 40. Χριστοφορος Ντουμπερετ: ειναι αδικο να γραψουμε για το παιδι. Δοκιμαστηκε σε διαφορες μικρες ομαδες, τελευταια ο Παναρκαδικος.
 41. Νικος Αργυριου: Κοβει το ματι του ευθυτενους. Μεγαλη καριερα: Επισκοπη, Καρδιτσα, Ιωνικο, Θηβα.
 42. Μπιλ Βελοσο: Δεν του φερθηκε καλα η ΑΕΚ. Ευτυχως βρεθηκε ο Αρης και αναστεναζει το Μαρκιζ μετα τη Γλυφαδα. Fashion Icon, του οφειλουν πολλα οι πρωην συμπαικτες του γιατι εναν-εναν τους μαζευει στον Αρη. Εξακολουθει να βγαζει λεφτα απο το ποδοσφαιρο.
 43. Εντιν Μουργκα: ειπαμε, κοβει το ματι του ευθυτενους. Το ιταλικο διαβατηριο το πηρε ο Βοσνιος αλλα βρηκε ομαδα μονο στη Γ Σουηδιας σε καποια Βεντυσελς. Τον πηρε μια ομαδα της Μαλτας, η Μοστα, τον εστειλε δανεικο στη Β εθνικη σε μια Μπιρκικαρα, μετα στην πατριδα του στη Μλαντοστ και φετος ξαναγυρισε στη Μοστα. 
 44. Ρεναλντο Ραμα: Μεγαλος Λυμπε. "Μεσα απ τα χερια του Ολυμπιακου Προεδρε". Ο Αλβανος πηγε Φωστηρα, μετα Κουκεσι στην πατριδα του, μετα ηρθε στον Καραβα στο τοπικο Πειραια. Παικταρας...
 45. Ζντραβκο Ποποβιτς: εισηγηση ευθυτενους, δεν βοηθησε καθολου. Μπαλμασουιβαρος στη Β Ουγγαριας, ΟΦΗ στη Γ, Καλαμαρια στη Γ. Πηγε 35 πια, πηγε να κανει τον ομαδαρχη στον Ιαλυσο.
 46. Νικολα Ζιβανοβιτς: μεγαλε Ντουσκο. τον αφησες ελευθερο στον εναμιση χρονο, γιατι 6 μηνες δανεικος στην Ιεραπετρα δεν επαιξε ουτε λεπτο. Τον μαζεψε ο Δελλας για τον Ατρομητο Β, δεν επιασε ουτε εκει, εμεινε ελευθερος ενα χρονο και φετος το παιδι πηγε στον Ολυμπιακο Λαυριου. Ειναι μονο 21, βλαστημαει που ακουσε τον ευθυτενη και ηρθε στην Ελλαδα.
 47. Αλεξης Δημγκιοκας: επισης Αλβανος. Πηγε Νεα Ιωνια, απο προπερσι το κοψε.
 48. Τρυφων Καζβιροπουλος: πουλεν Κετς. Τελικα τιποτα. Β ομαδα Πανιωνιου, Β ομαδα Ελλας και πλεον Αρι2168 που εχει μαζεψει ολα τα φυντανια. Ειναι μικρος ακομα.
 49. Ρομπερτο Κατσικας: "θα βγαλει ματια, εχει ομως σκληρο μανατζερ τον πατερα του". Τον κατεστρεψε ο μπαμπας. Μανδραϊκο και εκτοτε χανονται τα ιχνη του, μπορει και να γυρισε Αυστραλια.
 50. Ορεστης Παληαρουτας: τον εστειλες Κηφισια και εμεινε στο φιλικο σωματειο.
 51. Ιβαν Μπρετσεβιτς: τον ξεζουμισες, τον ξεκωλιασες, τον κατεστρεψες, τον αφησες ελευθερο, το κοψε. 
 52. Μιγκελ Κορδερο: τον παρακαλεσες, εβγαλες Ινμα μπροστα για να σε ακολουθησει στη Γ, εμεινε και περιμενε το μπονους των 70 χιλιαδων. Του εδωσες 70 χιλιαδες φιλια και τον εστειλες στην Ταραγονα στη Β εθνικη. Δεν αντεξε σε τοσο ψηλο επιπεδο και πηγε στην Καρταχενα στη Γ Εθνικη να βρει την υγεια του.
 53. Λαμπρος Θαναηλακης: οκταστηλο ο Κετς για το διαμαντι που εκλεψες απ τον Παναθηναϊκο. Το διαμαντι ζεσταινει τον παγκο του Ηλυσιακου και βλεπει το μπαμπα του στον ΟΤΕ TV. Πλεον παιζει για την πλακα του.
 54. Αλεχαντρε Ντ' Ακολ: πουλεν Ντουσκο. Ηρθε κι εφυγε σαν φιλος. Λιγο Καλλιθεα στην αρχη και μετα Χαμιλτον Β Σκωτιας. Μια χαρα. Τον θελει ο Μπαμπης Ο' Τεννες στη Λαμια για την εμπειρια και τα τελευταια ενσημα.
 55. Δημητρης Τζαθας: ελευθερος φετος, δεν βρηκε ομαδα να τον πληρωσει για να παιζει ποδοσφαιρο.
 56. Γιωργος Σαρρης: μπαρμπαγιωργος. Καϊσερισπορ για ενα χρονο, μετα πηγε να βρει το Ντ΄Ακολ στη Σκωτια. 
 57. Αρις Σοϊλεδης: Σοϊλεδαρος. Παγκιτης στην Ομονοια, μεγαλες στιγμες στο instagram με την Ελενη τη Χατζιδου. Η ΑΕΚ που αγαπησαμε. Εχει γεννηθει για να παιξει σ αυτον τον Αρη αλλα τελικα πηγε Κερκυρα. Χωρισε αλλα του εχει μεινει το τιμης ενεκεν τοπικ στο ΚΜ.
 58. Ελντερ Μπαρμποσα: τον μοσχοπουλησε ο Τιγρης στην αραπια και μετα απο 4 μηνες παρακαλαγε να γυρισει πληρωνοντας. Σε καποια Μπελεντιγεσπορ στην Τουρκια για ενσημα.
 59. Μαρκος Ντουνης: Μαρκιζ, αρειαναρα, ζητω.
 60. Αμπλαγιε Φαγιε (Φάι-Φάιγ-ότι θέτε): ο νεος Βιειρα. Ορκιζοντουσαν στην ΑΕΚ οτι θα αφησει εποχη. Σενεγαλεζος, τον αφησες ελευθερο και δεν βρηκε ομαδα πουθενα. Λεει οτι ειναι 22.
 61. Βασιλης Τσεβας: Ψαχνα, Πιερικος, Παναχαϊκη. Απο περσι στην Τριγλια Ραφηνας. 22 ειναι το παιδακι.
 62. Αλαιν Μπαροχα: ηρθε δανεικος, εφυγε και χασαμε τα βυζια της γκομενας του. Πηγε στην Καντιθ, τον δωσανε δανεικο στη Σουντ Αμερικα στην Ουραγουαη, ξαναγύρισε στην Καρακας και ξαναψαχνουν να τον ξαναδωσουν δανεικο.
 63. Θεσαρ Αρθρο: ο Μελισσανιδης ακομα τον θεωρει παικταρα και αδικημενο. Εφερε και λεφτα φευγοντας για Καιρατ στο Καζακσταν. Χαρισε και την 50αρα απο το πριμ του Κυπελλου, μαλλον γι αυτο τον αγαπαει ο τιγρης.
 64. Κυριακος Ανδρεοπουλος: πληρωσες (!) την Κερκυρα για να τον παρεις, τον ξαναστειλες στην Κερκυρα δανεικο, πηγε ελευθερος στον Ηρακλη που εμεινε 2 μηνες γιατι δεν πληρωνανε και ξαναγυρισε στην Κερκυρα. Νισαφι με τα περα-δωθε, βρηκε λιμανι στον Αλεξη τον Κουγια.
 65. Ντιεγκο Μπουονανοτε: αεροδρομιο Κλεφτακης21. Δεν ηταν κακος αλλα δεν κανει για το συγχρονο ποδοσφαιρο. Ειδικα στην ΑΕΚ του δωσανε και το χαρακτηρα ηγετη και το παιδι ηταν κατα καιρους για λυπηση σε ενα πρωταθλημα οπως το ελληνικο. Κατολικα στη Χιλη πλεον με πολυ καλες εμφανισεις. Του παει το λατινοαμερικανικο, μονο εκει μπορει πια.
 66. Ραφικ Τζεμπουρ: Μαρκιζ. Με τριετες. Βολτες στο Ριτζενσι, βολτες και Γευγελη στο Φλαμινγκο, πολυ μουνι, εχει προλαβει και εχει δειρει ηδη εναν σουπερα. Ελυσε συμβολαιο με Καρυπιδη, καπου βοσκει αλλα δεν εχει σημασια. Τελευταια φορα τον ειδανε στο Ναλου στη Γλυφαδα με μια "γυμναστρια"/
 67. Βαγγελης Πλατελλας: Δεν ειχε να αποδειξει τιποτα. Ειχε πολλα ακομα να προσφερει. Ο μεγαλος αδικημενος. Αφου το σκεφτηκε να ξεκινησει καριερα στο εξωτερικο και την Αλβανια, κατεληξε εκει που ξεραμε ολοι: στον Ατρομητο. Εφυγε ο Τραϊανος και η τραϊανιλα και φετος δεν υπολογιζεται ουτε για τα οικογενειακα διπλά.
 68. Δημητρης Ανακογλου: κλαιει το παιδακι που κερδισε το λαχειο και εδωσε 30 χιλιαρικα στο Μπρουσιανο να τον φερει στην ΑΕΚ. Ηρθε σαν ηγετης της νεας εποχης, ηθελε να μπει δυνατα το '13, τελικα μπηκε μονο στην κορη του Μητσι. Η αποσταση δεν εχει χαλασει τη σχεση, δεν παει Μαρκιζ γιατι η μικρη εχει νυχια και παραμονευουνε ρουφιανοι. Μεγαλο πουλεν Ντουσκο, δεν δικαιωσε ουτε κατα διαστηματα την πιστη του ευθυτενους. Αρη Αρη εσυ εισαι το καμαρι. 
 69. Μακωλεϋ Κρισαντους: Η ΑΕΚ εχει μεγαλη παραδοση στα επιθετικα κανονια. Νεγρεποντης, Νεστοριδης, (Κωστας) Νικολαΐδης, Παπαϊωαννου, Μπαγεβιτς, Μαυρος, Ντεμης, Μπλανκο, Δημητριαδης και αλλοι. Κανενας σαν το Μακυ. Καποια στιγμη στη Β εθνικη ο πιο ακριβοπληρωμενος παικτης της ομαδας, ατελειωτες στιγμες γελιου στην εξεδρα, παντα χαμογελαστος, παντα αμπαλουα. Κοντρολ στα 3 μετρα ακομα και με μπαλα να τσουλαει με 0,003 χλμ. Ειδωλο.
 70. Νταρκο Ζοριτς aka 5 εκατομμυρια ευρω. Μπορατς Τσατσακ και μετα Τσουτσκαριτσκι με το Λαλατοβιτς. Σφαζονται στο καμπιονατο ποιος θα πρωτοπαρει το νεο Σαβιτσεβιτς, αλλα η καρδια του ανηκει στη Μπορατς οπου και ξαναγυρισε.
 71. Ηλιας Βουρας: Προλαβε να κανει 5 εμφανισεις; Θα σας γελασω. Δεν ελυνε κι αυτος το συμβολαιο με τιποτα γιατι ηξερε... Δοξα Δραμας, αγνωστο αν πληρωνεται σε φετα απο τα ορφανα του Τσιτσοπουλου.
 72. Χουαν Ντιαζ: ο αναπληρωματικος του Ντιντακ που ετρωγε παιδια. Γι αυτο προφανως δεν τον παιρνει κανενας μετα την ΑΕΚ, τρεμουνε για τα παιδια τους.
 73. Πεκχαρτ Τομας: τιμιο ξυλο. Εβγαλε και με το παραπανω τα λεφτα του. Συνεχιζει να κανει το ιδιο στο επιπεδο του ισραηλινου πρωταθληματος με τη Χαποελ τη Μπερ τη Σεβα.
 74. Ντιντακ Βιλα: μας εσπασες τους ορχεις, σου ραγισαμε τους δικους σου. Τραβα στην Εσπανιολ να ησυχασεις να ησχυασουμε κι εμεις. Τιμιος.
 75. Στρατος Σβαρνας: ησουνα ταλεντο. Εμεινες παντα τετοιο. Ο Σεριφης να ΄ν' καλα.
 76. Ροναλντ Βαργκας: τι εγινε; Δεν βρισκει ομαδα ο ντερμπι φιξερ;
 77. Δημητρης Κολοβετσιος: στην αγκαλια του Μαρινου, ζηλεψε τον Κουτρουμπινιο και θελει να γινει υπαρχηγος. Παμε Λαρισα. Φρρρρρρρτ.
 78. Χρηστος Αραβιδης: ολη η οικουμενη αγωνιά για το αν θα βρει ομαδα ο πιο αδικημενος παικτης ολων των εποχων μετα τον Πλατελλα. Τον θελει ο Σεριφης που ξερει να εκτιμαει, καποιες φημες τον ηθελαν κοντα στον Παναθηναϊκο αλλα ο Αλαφουζος σφουγγαρισε το Λυμπεροπουλο που ηταν η εγγυηση οτι η Χρησταρα δεν θα παει χαμενη. Θελει εξωτερικο, ολοι ξερουμε οτι θα παει να βρει το Μπιλ Βελοσο. Πηγαινε στον Αρη Χρηστο. Σε παρακαλω.

 • nikos, Hades, agelos and 24 others like this


#130897 Π&Ο άπαντα (Τα γάμησε τη μάνα ο you know who)

Posted by Νονός on 29 September 2015 - 23:30

Διαβάζω τα πόστς σας στο τόπικ που άνοιξε ο αρακουμής και είναι όλα όμορφα και συγκινητικά.
ροσωπικά, έχω μια ..."φιλοσοφική" αντίρρηση ως προς το θέμα του τόπικ. Θεωρώ ότι ενώ κάλλιστα μπορεί κανείς να προσδιορίσει χρονικά και να οριοθετήσει την "γνωριμία" του με την ομάδα, την "πρώτη φορά γήπεδο", το πώς και γιατί ξεκίνησε να υποστηρίζει την ομάδα, όταν το θέμα αφορά το "ΔΕΣΙΜΟ" με αυτήν, δεν υπάρχει οριοθέτηση.
Το "δέσιμο" είναι ... "έγκλημα" διαρκές και όχι στιγμιαίο, σφυρηλατείται μέσα από χαρές και λύπες, επιτυχίες και αποτυχίες, πρόσωπα και καταστάσεις και ασχέτως περιστάσεων είναι διαρκώς αυξανόμενο και εντεινόμενο.
Όταν "γνωρίζεσαι" με την Ομάδα, όταν με αφορμή τον πατέρα, έναν θείο, έναν φίλο, μια μεγάλη στιγμή, έναν παίκτη-είδωλο ή ότι άλλο, "γίνεσαι ΑΕΚ" τότε δένεις τον κάβο σου στο σκαρί Της. Έπειτα απλά "βάζεις βόλτες" και ισχυροποιείς συνεχώς το "δέσιμο" μαζί Της μέχρι τη στιγμή που θα πάψεις να υπάρχεις ως μορφή ζωής.
Σε ότι με αφορά, έχω ξαναγράψει ότι Την ακολούθησα για κάποιον ανεξήγητο ουσιαστικά λόγο. Ζώντας σε γαβροκρατούμενο περιβάλλον, λίγο ή αντίδραση, λίγο η μαγεία που εξέπεμεπε το σήμα-έμβλημα Της, κάτι ο ντόρος για το Ευρωπαϊκό στο μπάσκετ που εθεωρείτο τότε επιπέδου "Μουντιάλ", ένας κολλητός -από τότε μέχρι και σήμερα- που ήταν "ανεξήγητα" κι αυτός ΑΕΚτζής, το ... συμβάν "έλαβε χώρα". Και έκτοτε ξεκίνησε το "ΔΕΣΙΜΟ" ...
ρώτη φορά στο γήπεδο, τό 'χω ξαναπεί, ΣΤΙΓΜΑ, ΧΑΡΑΓΜΑ, ΣΤΑΜ Α ! Ο επαναληπτικός με την Κ Ρ στη Φιλαδέλφεια .... Και να μην ήσουν ΑΕΚτζής, γινόσουν ! Εκείνη την ώρα ... Με συνοπτικές διαδικασίες .... Το γκολ του "Βλάχου" μπροστά στα μάτια μου, στο πέταλο της "21" ... ανζουρλισμός ! έναλτι, Χρηστίδης ... and the rest is History ! 
Στην αναχώρηση από το γήπεδο, το λεφούσι της χαράς "συναντήθηκε" έξω από τα "επίσημα" με τον επίσης αποχωρούντα Λουκά Μπάρλο. Ο "Θείος" από τη χαρά του χαιρετούσε και φιλούσε μέχρι και τις νεραντζιές στην Καππαδοκίας χωρίς να βλέπει ποιόν και τι. Δεν του ξέφυγε ο 11χρονος Νονός ...
Όστις μετεβλήθη άμεσα σε κορδωμένο κονιόρδο που έκανε -κρυφά από τη μάνα του- καμιά εβδομάδα να πλύνει το "χέρι που χαιρέτησε τον Μπάρλο" και άμα τη εξιστορήσει του συμβάντος, αναγορεύθηκε τσακ μπαμ σε "αρχηγό" των όχι και ολιγάριθμων -αν και σε σχολείο απέναντι από την  ΑγιάΣοφιά- Ενωσιτών συμμαθητών του. Στην διήγηση προς τους συμμαθητές παρελείφθη εντέχνως το "τυχαίον" του πράγματος και ότι εκτός εμού ο "Θείος" χαιρετοφιλήθηκε με καμιά χιλιάδα ακόμη ....
Η συνέχεια γνωστή ... "4" της Ευρώπης, Νταμπλ, ρωτάθλημα, Ομαδάρα, Μπαλλάρα, Θωμάς, Ντούσαν. Έτσι τέλειωσαν τα 70's ....
Στα '80s γνωρίσαμε την "άλλη" πλευρά του "δεσίματος". Ζήτα, πίκρες, μαρασμός, κλάμα, ατσάλωμα ... Αλλά και ΕΚΕΙΝΟΣ ! " οιός,ποιός,ποιός, ο ΜΑΥΡΟΣ ο ΘΕΟΣ" !!! Στήριγμα και αποκούμπι, ασπίδα και προστασία από την καζούρα. Σού 'λεγε ο γάβρος " όσα φάγατε χθες χανούμια", απαντούσες " ότε παίζουμε μαζί ? Άκουσα θα κατέβουμε με οκτώ !" "Γιατί οκτώ ?" ρώταγε ο ανίδεος γάβρος. Η απάντηση έφευγε ταυτόχρονα με την κλασσική κίνηση της παλάμης ανοιχτης με τα δάχτυλα ενωμένα σε πορεία κάθετη από πάνω δεξιά προς την περιοχή των γεννητικών οργάνων "Και ΤΡΙΑ ο ΜΑΥΡΟΣ ΕΝΤΕΚΑ !!!" Ο γάβρος έφευγε, αφ' ενός για να μην ακούει το εκνευριστικό σαρκαστικό γέλιο και αφ' ετέρου γιατί .... συμφωνούσε !!!
Στο τέλος της δεκαετίας του '80, "χάραξε" ... Ντούσαν, Τάκης, ρωτάθλημα. Τα 90's συνέχισαν στο ίδιο βιολί, Τίτλοι, Σερί, Τίγρης, Ομαδάρα, Μπαλλάρα, Μπουτίκ, Φανέλλες, Τσάμπιονς Λίγκ. Άλλο "δέσιμο", γλυκό, όμορφο, ευτυχισμένο ... Νιόπαντρος, να φεύγεις από το νησί και τις καλοκαιρινές διακοπές. άρο - ειραιά - πίσω άρο αυθημερόν για το ματς με την Ρέϊντζερς. Στην ρεβάνς, κολλημένοι στην αροικιά σε κάποια TV, πρέπει να ακουστήκαμε τουλάχιστον Κουφονήσια. "Δεμένοι" πια με τους Ομίλους ....
Κάπως έτσι πέρασε το πρώτο μισό της δεκαετίας και το '96 μπλέξαμε το "δέσιμο" με την "προδοσία" και τη "ζωή στους βάλτους" με τα βατράχια. Χα ! Εδώ να δεις "δέσιμο" !!! Κατακλυσμός στη Φιλαδέλφεια και στο ψευτο-ταρτάν να μαζεύεις δείγματα για βιοψία, καθώς ήταν τέτοια η ένταση που μαζί με τη ροχάλα έφευγε κι ένα κομμάτι από το πνευμόνι. Και το καταλάβαινες, κι έλεγες "έτσι του χρειάζεται". Και δεν μετάνιωνες. Και μετά έπαιρνες χαμπάρι ότι μαζί με το κομμάτι από το πλεμόνι είχε "φύγει" στο ψευτο-ταρτάν κι ένα κομμάτι από την ΚΑΡΔΙΑ σου ....
Κι ύστερα Κοκκαλιστάν, Δημητρόπουλοι, οντίκηδες και να παρακαλάς αυτός ο καινούργιος κοντός με το "11" να είναι σαν κι ΕΚΕΙΝΟΝ με το "11" που σε κράτησε ζωντανό στα 80's ... Μονίμως ριγμένοι και αδικημένοι από Θεούς και Δαίμονες αλλά το "δέσιμο", ΔΕΣΙΜΟ !!!
Μετά άρχισε η ... παρέλαση. Διεθνείς επενδυτές, τσαρλατάνοι και σαλτιμπάγκοι να προσπαθούν να ασελγήσουν στο κορμί Της, Αλεχάντρο Σκλαβενίτης, Ιπποβεντούρι και γυρολόγοι κάθε λογής .... Κι ο κάβος να μην λασκάρει ούτε οργιά ! Αντίθετα να βάζεις κι άλλες βόλτες και το "δέσιμο" να γίνεται ισχυρότερο.
Κάπου εκεί "έρχεται" κι ο πιτσιρικάς. Και αισθάνεσαι το Χρέος. Να μην "ξεφύγει". Να τον κάνεις κι αυτόν ΑΕΚτζή, κι ας τραβήξει τα μαρτύρια του ... Ταντάλου μια ζωή. Είναι γραφτό, είναι μοίρα, είναι κισμέτ, είναι ... "δέσιμο" !!!
Και παρ΄ όλη την αποστροφή που σου δημιουργούν πρόσωπα και καταστάσεις, τραβιέσαι Γήπεδα, Μπάσκετ,"Μονοπάτι" με τον Μίμη στο Blue Sky, Μπουτίκ, ΑΕΚ Cafe .... "Για τον μικρό", δικαιολογείσαι στον εαυτό σου. Αλλά λες ψέματα ! Εσύ το θέλεις, να είσαι δίπλα Της, κοντά Της, να αναπνέεις την οσμή Της, να πονάς από τα δεσμά και να λες "δώστε μου κι άλλα". Με λίγες ευχάριστες στιγμές, ψήγματα πραγματικά .... Μίλαν, η τεσσάρα με Ριβάλντο. Και να κλείνεις τα μάτια και να ευχαριστείς τον Θεό που είχες πάρει μαζί τον πιτσιρικά ! Θα έχει κι αυτός πια να θυμάται. Να θυμάται και να ... "δένεται".
Με τον Ντέμη, τα πράγματα αλλάξανε. Και το "δέσιμο". Απέκτησε ... επιστημονική χροιά. Γίναμε λογιστές, οικονομολόγοι, ορκωτοί, μάνατζερ, μηχανικοί, πολεοδόμοι ... Οτιδήποτε άλλο εκτός από οπαδοί Της ! Είχε φροντίσει κι ο κυρ Γιάννης στο μεταξύ να "δεθούμε" ακόμη και με ένα Οικόπεδο τίγκα στο ξερόχορτο. Το γκρέμισμα δεν το έχω δει ΟΤΕ. Κι όποτε πέσω πάνω σε βιντεάκι, γυρνάω τα μάτια αλλού .... δεν μπορώ.
Με τούτα και με εκείνα φτάσαμε να δούμε τα απίστευτα. ράγματα που αν τα έλεγες πριν χρόνια θα σου κρεμούσαν κουδούνια και θα παρίστανες τον "τρελλό του χωριού". Διασταύρωση Ραφήνας, Ζωνιανά, Γ' Εθνική, ξεπεσμός .... Μα το "δέσιμο" γιγαντωνόταν και σε παραμύθιαζε ότι "όλα αυτά είναι για καλό", "θα την πάρει από το ζερό και θα ξεράσουνε το γάλα της μάνας τους", "ΕΡ-ΧΟ-ΜΑ-ΣΤΕ" ...
"Έρχόμαστε", δεμένοι πισθάγκωνα, ταγμένοι στο Όνομα και στα Χρώματα Της, με έναν τεράστιο Δικέφαλο Αετό να τινάζει τα φτερά του και να σβήνει κάθε πίκρα και κάθε άσχημη ανάμνηση. Με όραμα και δάκρυα στα μάτια ... Γιατί δάκρυα ? Ο πιτσιρικάς ρε ... Μεγάλωσε, μπήκε ανεπιστήμιο φέτος ... Ένα ρωτάθλημα ! Δεν έχει δει ΕΝΑ ρωτάθλημα .....
Να βάλει βόλτες κι αυτός στον κάβο του που δέθηκε στο σκαρί Της ....
Άτιμο πράμα το "ΔΕΣΙΜΟ", αρακουμή !!!!
 
 
Σόρυ για το διπλοσέντονο ....

 • Smaug, stavros 9-11, The Magician and 24 others like this


#301598 bienvenido Sergio Ezequiel Araujo

Posted by MITSAKLAS on 31 August 2017 - 14:25

Για να καταλάβετε την υπεραξία της απόκτησης του Αραούχο ακόμα και χωρίς οψιόν...

Πέρσι την άνοιξη ένα από τα περιοδικά για την πιτσιρικαρία είχε αφίσα Αραούχο. 

Πάει ο μικρός Μήτσακλας (Α' Λυκείου πέρσι), βγάζει από το χαρτζιλίκι του, αγοράζει το περιοδικό, βγάζει την αφίσα, τρώει τον τόπο και βρίσκει να την κολλήσει στην ντουλάπα. 

Δίπλα από τον Σκόκο, Κρις. 

Τον τσιγκλάω που λέτε μέσα Ιούλη να την κατεβάσει γιατί δε θα έρθει ο Τσίνο και μου λέει θα έρθει και θα προσκυνάς. 

Από προχθές έχει πάρει όποιον γνωστό και άγνωστο ξέρει και μόλις του σηκώνουν το τηλέφωνο λέει "ήρθε" και το κλείνει. 

Όλο το καλοκαίρι το πέρασε με την προσδοκία και δικαιώθηκε. 

Θες ήρωες και αν δεν έχεις πρέπει να τους φτιάχνεις ακόμα και σε αυτό το σύγχρονο, άοσμο και άγευστο ποδόσφαιρο. 

Και τους θες για τη νέα γενιά σου που δεν καταλαβαίνει από οψιόν και μπάτζετ, αλλά έχει τη δύναμη να σηκώσει από τον καναπέ τον πατέρα και να τον τρέχει στο γήπεδο για την ΑΕΚΑΡΑ...


 • The Magician, CHRIS, agelos and 22 others like this


#245110 Παλιοί παίκτες της ΑΕΚ

Posted by The Magician on 26 December 2016 - 14:48

Η Λιστα των 70 Αδικημενων που η ΑΕΚ δεν τους φερθηκε καλα:

 

 1. Ντιμης Κωνσταντοπουλος: μετα τον υποβιβασμο με την ΑΕΚ, επεστρεψε στο UK και στη Middlesbrough με 6μηνο συμβολαιο σαν δευτερος τερματοφυλακας. Τους επεισε και ανανεωσε γιατι οπως ειπε ο προπονητης ειναι ευεργετικη επιρροη στα αποδυτηρια. Απο τους λιγους με θετικο προσημο.
 2. Γιαννης Αραμπατζης: τραβηχτηκε Κυπρο στον Ερμη, μετα πηγε Β' Ρουμανιας σε καποια  Αστρα Τζιουρτζιου που δεν εκανε ουτε συμμετοχη και περσι γυρισε Κερκυρα να κανει το δευτερο. Απο τους "αδικημενους" συμφωνα με τον αεκτζηδικο μογγολισμο, αποδειχτηκε οτι δεν... 
 3. Χρηστος Αρκουδας: πηγε Ατρομητο δεν εκανε συμμετοχη, πηγε Αρη στη Γ και σφουγγαριστηκε, πηγε Λαμια εκανε 2 συμμετοχες και τωρα αγνοειται. 
 4. Γιαγκο Φερναντεζ: τον κουβαλησε ο Τσαρτας μαζι με τον Κορδερο σαν στοπερ, τελικα επαιξε αμυντικος χαφ. Τραβηχτηκε στο Καζακσταν μετα την ΑΕΚ για μια μικρη αρπαχτη, επεστρεψε στην ορτογαλια στις χαμηλες κατηγοριες σε κατι Οριενταλ και σημερα παιζει στη Γ Εθνικη στην Ισπανια. Ουτε κρυο ουτε ζεστη για το παιδι.
 5. Γιοζεφ Αγκιριμπα: ο ανθρωπος που εμασε 200 χιλιαρικα και δεν επαιξε λεπτο. το μεγαλο ταλεντο του μεγαλου Ντουσαν, ο νεος Βιεϊρα πριν του κλεψει τη δοξα ο Φαγιε-Φαιγ της Καλλιθεας. Μετα την ΑΕΚ χανονται τα ιχνη του, εμφανιζεται καποια στιγμη στη Δ εθνικη Ισπανιας με καποια Τορρε, ξαναχανεται και ξαναεμφανιζεται το '15 στη γαλλικη Γ εθνικη. Ειναι πια 28 χρονων στα χαρτια παντα, ακομα τρωει τα ετοιμα της ΑΕΚ. 
 6. Βαλεντινος Βλαχος: απο τους λιγους που αξιζαν κατι. Ειχε τραυματισμους που δεν τον βοηθησαν, πηγε μετα το φουντο στη Μπρυζ με μανατζεροκαραμπολα, τον μαζεψε ο Αρης δανεικο (εκανε 8 ματς) και μετα εμεινε ελευθερος. Υπεγραψε στον ανιωνιο και ειναι σχετικα καλος και αξιοπρεπης. Εχει φτασει 24 πια, χαμενο ταλεντο.
 7. Γιαννης Κοντοες: λυσσαξε να φυγει απο την ΑΕΚ και εφυγε γιατι οποιος ηθελε ανοιγε την πορτα και εφευγε. ηγε Μποροβηλο, μετα τον μαζεψε ο Σπανος. αραμενει ενας παικτης rotation.
 8. Κωνσταντινος Βλαχος: το τρομερο ταλεντο των ακαδημιων που ηθελε η Μιλαν (!) και ο Αγιαξ (!) και πιεσε και την εκανε απο την ΑΕΚ στη μεση της σεζον. ηγε και δοκιμαστηκε παντου, τελικα επεστρεψε Ελλαδα και πηγε στις ακαδημιες της θρυλαρας. Απο κει και περα γνωστη διαδρομη: Φωστηρας δανεικος, ανιωνιο δανεικος και πλεον ξεδιπλωνει το ταλεντο του στον Αρι2168 στον αναιγιαλειο. Ειναι 22 και δεν...
 9. Γιωργος Κουτρουμπης: Σημαια της αναθας του Αλαφου. Ο Μελισσανιδης ηθελε να μεινει, τους δωσανε και 50 χιλιαρικα, αστρονομικο συμβολαιο για την ΑΕΚ της Γ΄εθνικης, αλλα μολις ηρθε ο Αλαφου αφησε την ΑΕΚ στα κρυα του λουτρου και εγινε σημαια της αναθας.
 10. Μαυρουδης Μπουγαΐδης: Τιτανας. Ειχε κανει και μανουρες ο Θεοφιλος επειδη δεν προσεχαμε την υπεραξια του παικτου. ηγε Γραναδα, επεσε. ηγε δανεικος στον Αρη, επεσε. ηγε σε καποια Λεχια Γκντανσκ, επεσε. Ξαναπηγε δανεικος στην Κομοτηνη, επεσε. Το κοκκαλακι της νυχτεριδας.
 11. Ντινος Νικολοπουλος: μικρο παιδι, εκανε λιγες εμφανισεις με την ΑΕΚ που επεσε, μετα πηγε Ζακυνθο, Αρη Αρχαιας Ολυμπιας, ανηλειακο στα τοπικα και πλεον ειναι στα Χανια στη Γ. 
 12. Κωστας Τσουπρος: Ειχε προσοντα, τον αβανταρε κι ο Κετς, αλλα δεν...Ηρακλη Ψαχνων, Χαλκιδα και φετος στην Ελευσινα. Τσαμπα η παρουσια του στο κοπη τη πιττα της κομητειας.
 13. Τασος Τσουμαγκας: ο παιχταρας, ο αδικημενος, αυτος που η ΑΕΚ του επεφτε λιγη. Εφυγε απο την ΑΕΚ και εκανε 6μηνα σε Ελευσινα, ιερικο, Γ ορτογαλιας με καποια Βιανενσε, στο θρυλο της Νεβες στα τοπικα ορτογαλιας και περσι τον μαζεψε ο Εργοτελης που κανει restart στη Γ εθνικη. Θα χτυπαει το κεφαλι του στον τοιχο που το επαιζε βαρυ πεπονι και πλατελοδυσαρεστημενος που δεν αναγνωριζουμε την ταλεντοσυνη του.
 14. Σωκρατης Τσουκαλας: ο "θα παω στη Φιορεντινα". Τελικα πηγε στο Φωκικο, τις Σερρες, τη Χαλκιδα, τη Σπαρτη, την ΑΕ Ηρακλειου, ολες Γ Εθνικη. Φετος ωστοσο φοραει μωβ, δυστυχως οχι στη Φιορεντινα αλλα στον Αστερα Βλαχιωτη στο τοπικο της Λακωνιας. ρολαβε και εμασε μια 60αρα απ το Δημητρελο.
 15. Δημητρης Γροντης: ο αδικημενος Δημητρακης, μας εσπασε τα νευρα 2 χρονια και μετα τον μαζεψε ο Σπανος λογω Δελλα. Εμεινε ελευθερος και ψαχνει ομαδα, δεν τον θελει κανεις απο Α Εθνικη.
 16. Δημητρης Αναστασοπουλος: Μεταγραφη Ιανουαριου για να μην πεσει η ΑΕΚαρα. Δεν  βοηθησε ουτε 2% μετα το φουντο πηγε τοπικο Βαυαριας σε καποια Ρεγκενσμπουργκ, μετα γυρισε Καρδιτσα, διαλυθηκε η Καρδιτσα και πηγε Σουρμενα, μετα βρεθηκε Καναδα (!) το παιδι και απο τοτε δεν ξερουμε που ειναι και αν συνεχιζει να παιζει ποδοσφαιρο.
 17. Αινειας Καλογερης: Αλβανοελληνας που μετα την ΑΕΚ εκανε το τουρ στη Γ Εθνικη. αναργειακο σημερα, περασε κι απο Αλβανια που θα παει ο Βαγγελας, σημερα ειναι χωρις ομαδα γιατι το παιδι ταλαιπωρηθηκε κι απο τραυματισμους.
 18. Γιαννης Καραλης: επισης μεταγραφη απο Κερκυρα που ζητησε ο Λινεν. Καλλιθεα, Χανια, Λαμια, Εργοτελη εξαμηνα. Φετος στον Ιωνικο στη Γ εθνικη.
 19. Γιωργος Κατιδης: το εφαγε το κεφαλι του. ηγε Νοβαρα που δεν ακουμπησε, πηγε Βεροια, τον μαζεψε ο Κομποτης μπας και, αλλα ανθρωπος αγραμματος, ξυλο απελεκητο. Κατηντησε να κυνηγαει 16χρονους στο τοπικο των Γιαννιτσων, φετ0 θαμπωνει Αρι2168 στο Αιγιο.
 20. Κωστας Κοτσαριδης: μια ακομη παικταρα που δεν αναγνωριστηκε στην ΑΕΚ. Βρηκε συμβολαιο στον Αρη (που επεσε) στη Νικη Βολου (που διαλυθηκε) και μετα πηγε Ζεεχαβεν στη Β Βελγιου. Εκατσε 6 μηνες και ξεδιπλωσε το ταλεντο του στο Αγιονερι. τον πηρε η Ελευσινα οπου δεν εχει καταφερει να γινει βασικος.
 21. Νικος Κουρελας: ο Βλαχος επεμενε οτι θα βγαλει ματια. Τελικα εβγαλε τα δικα μας. Εβρος Σουφλιου, Καβαλα που διαλυθηκε, Ευοσμο και Αγροτικο Αστερα, ξανα Εβρο Σουφλιου που αγαπησε και αγαπηθηκε, Ζακυνθο και πλεον Κισσαμικο.
 22. αναγιωτης Λαγος: λατρεμενος, αδικημενος, αρχηγαρα και ολα τα συναφη. Ο Αγγελιδης ανεβασε και αρθρο για την ΑΕΚ που δεν τον σεβαστηκε. Εβγαλε 2 εκατομμυρια απο την ΑΕΚ, ακομα 300 χιλιαρικα απο κατι περιεργους Ουκρανους στην ολταβα και μετα εφερε το κοιλιδι του στη Ριζουπολη για τον Απολλωνα. Εχει φτασει 32 πια, θυμιζω οτι εχει και 9 συμμετοχες με το εθνοσημο (θα μου πεις κι ο λατελλας εχει) και καποτε εσκασες 900 χιλιαρικα να τον παρεις απ τον Ηρακλη μεσα απ τα χερια του Κοκκαλη. Η μεγαλυτερη μαλακια του ολυ Χατζηιωαννου στη θητεια του στην ΑΕΚ.
 23. Ροτζερ Γκερειρο: "Ντουσαν κλεισαμε τον παικτη που ηθελες, 590 μαζι με τα μπονους" - "Ενταξει Νικο, πολυ καλο παικτη, καλυτερο απο Ριβαλντο". Τα λεφτα βεβαια δεν τα πηρε ποτε, ο Ντουσαν οταν εφυγε ειπε οτι "δεν καταλαβε οτι ειναι για καθε χρονο τα λεφτα και νομιζε οτι ειναι και για τα τρια χρονια συμβολαιου". Ο Καινουργιος την προμηθεια την πηρε παντως. Εκλαψε για τα λεφτα που εχασε οταν πεσαμε, επεστρεψε Βραζιλια και εβγαλε το ψωμι του σε Γ και Β εθνικες. Ακομα ζηταει μερος απ τα λεφτα που του χρωστας και δεν θα τα παρει ποτέ. Εφαγε μεγαλυτερο πιστολι κι απ τον αντελη Καφε.
 24. αυλος Μητροπουλος: Stoiximan.gr Εβγαλε καλα μεροκαματα στην ΑΕΚ της πεσαδας. Βρηκε δουλεια στο Νιωνιο, μετα πηγε στην ομαδα ομογενων Ακροπολις στη Σουηδια και φετος τον μαζεψε ο ΟΦΗ που επισης φουνταρε. Οπως ειχε πει κι ο Λινεν, καποιοι εκαναν τα κουμαντα τους και γινανε με λεφτα, αλλοι κλαιγανε σα μαλακες στα ρεκαρο του εριστεριου.
 25. Αντωνης Ρικκα: γι αυτον τον παικτη ο Σεριφης πηρε 600 χιλιαρικα. Επεμενε ο Δωνης και ο Ζηκος οτι ειναι ο επομενος αμυντικος χαφ της Εθνικης. Τελικα ηταν ο επομενος αμυντικος χαφ της Κερκυρας, του Αιγινιακου, του Ολυμπιακου Βολου, των Χανιων και μιας ομαδας τοπικου στη Γαλλια. Τριανταρισε πια, η επιτομη του γνωστου συνθηματος "ΑΕΚαρα μου το εχασα το τραινο".
 26. Χρηστος απαδημητριου: οχι του Κοζωνη, ο αλλος. Ο μικρος ειναι στη Γερμανια και ειναι καλος για τις χαμηλες κατηγοριες. Λειψια, Λιφερινγκ, Ιντερ Λειψιας. 22 χρονων παληκαρακι.
 27. Ταξιαρχης Φουντας: Ο "δεν παιζω εγω Γ εθνικη", ο κολλητος του Σιαλμα, το κωλοπαιδι που εμασε 300 χιλιαρικα απ τη Σαλτσμπουργκ και μετα ηρθε με την ουρα στα σκελια και παρακαλουσε την ΑΕΚ της Β εθνικης να τον μαζεψει. Τον μαζεψε ο ανιωνιος οπου ειναι σχετικα καλος. Εχει ταχυτητα και σουτ, δεν εχει μυαλο στο κεφαλι του. ερασε κι απο κατι Γρουντιγκ (οχι τις τηλεορασεις) Λάιπτσιγκ και τα ρεστα. Ο Νιωνιος τον ειχε στειλει και στο Μποροβηλο μηπως "κανει για τον Ολυμπιακο". Τελικα πλατεια. Ειναι μονο 21, θα κανει σιγουρα μεταγραφη.
 28. Φωντας Φετσης: Τιτανας φιλος Σιαλμα επισης. Ο "γκομενος", ο "παιζω στην ΑΕΚ", ο "γαμαω γκομενακια με τη φραντζα μου". Γλυφαδα, Κηφισια, Δοξα Βυρωνα, Αναγεννηση Καρδιτσας φετος. αρασημο η παρουσια του στον Καραϊσκακη Αρτας περσι, ηταν MVP στο μεγαλο ντερμπι με το Λουρο. Αγνωστο αν εχει μαθει να κλεινει ακομα το "βλαξ του βλακος τω βλακι". Σιγουρα παντως θυμαται το duck face που του εμαθε ο Σιαλμας.
 29. Μιχαλης αυλης: εμεινε τιμης ενεκεν, πλεον δουλευει στις ακαδημιες επισης τιμης ενεκεν. Γνωστο το θεμα υγειας, γνωστο οτι ειναι ΑΕΚ. Μεχρι εκει.
 30. Ανδρεας Σταματης: Βιντεο κλιπς, τεστ dna για διαφορα παιδια και μπριγιολ στο μαλλι. Ψαχνα, υργος, ιερικος, Χανια, Ζακυνθος, παλι Χανια. Δεν...
 31. Αντωνης ετροπουλος: ο " ετρογκολ" ντε. Stoiximan.gr κι αυτος μαζι με Μητροπουλο. Οταν του σφυριξανε το μελε το Φεβρουαριο εκοψε τις καλες εμφανισεις και δεν ξανασκοραρε. ηγε Απολλωνα, πηγε ΟΦΗ, πηγε Καλλονη. Ολοι επεσαν. Καποια στιγμη τον μαζεψαν στο Μπαρι στη Γ Ιταλιας που ειχανε φουνταρει για χρεη. Εκανε σκαρτο εξαμηνο και ξαναγυρισε Απολλωνα. Ψαχνει ομαδα να παιξει.
 32. Εμιλιο Φουρταδο: ο Μακυς πριν το Μακυ. Μετα την ΑΕΚ πηγε στη Ρουμανια και στο καθαρο τους το πρωταθλημα, μετα βολτα απο Αρι2168 στο Αιγιο, μετα στας Σερρας. λεον Δερυνεια στην Κυπρο, Β εθνικη Μεγαλοννησου.
 33. Θωμας Τσιτας: η μεγαλη μου αδυναμια. Τον πιστευα αλλα τελικα εκανε παπαριες καμαρωτες. υργο, Νικη Βολου, Καλλιθεα, Καρδιτσα το τουρ του. Κι αυτος Κυπρο με ΑΕΕΚ πλεον. Εχει φτασει 26, αντιο ζωη.
 34. Νικος Κατσικοκερης: τον πληρωσες κιολας για τον παρεις απ τον Εργοτελη. ανθρακικο, αναιγιαλειο, αναργειακο, Ζωνιανα τα ταξιδια του πριν γυρισει στον Εργοτελη. Δεν ειναι μεγαλος, 28 ειναι. Αλλα χαμενη περιπτωση πλεον.
 35. Φωτης Καραγκιολιδης: τον αφησες ελευθερο και πηγε ΑΕΚ#2 οπου ειναι δευτερος τερματζης
 36. Φουλης Γεωργεας: κι αυτος στο ιδρυμα ΑΕΚ, κατι σαν γενικος αρχηγος ακαδημιων, κανεις δεν ξερει τι ακριβως κανει και πληρωνεται.
 37. Σταυρος εταυρακης: "ποιος ειναι αυτος ο εταυρακης γαμω την κοινωνια μου". Χαλασε η μεταγραφη στον Αρη, πηγε Κομοτηνη, εφυγε κι απο κει και τωρα μαθαινει τα μυστικα της μπαλας απο Μπαμπη Τεννε στη Λαμια.
 38. Σταυρος Σταθακης: εμπνευση Λυμπε. Αγια Ναπα, ΑΕΛ, ενα χρονο χωρις ομαδα και τελικα τον μαζεψε ο αναργειακος. Δεν επεισε ουτε εκει και φετος ειναι Κισσαμικο. Ειναι μονο 29.
 39. Μπρουνο Τσιριλο: το κοψε μετα τη Γ εθνικη. Κανει τον ατζεντη και βολτες στην Κηφισια. Ειχε ζητησει να μεινει να παρει ποστο, το ακουσε ο Μελισσανιδης και του ειπε "ποσα δινεις;"
 40. Χριστοφορος Ντουμπερετ: ειναι αδικο να γραψουμε για το παιδι. Δοκιμαστηκε σε διαφορες μικρες ομαδες, τελευταια ο αναρκαδικος.
 41. Νικος Αργυριου: Κοβει το ματι του ευθυτενους. Μεγαλη καριερα: Επισκοπη, Καρδιτσα, Ιωνικο, Θηβα.
 42. Μπιλ Βελοσο: Δεν του φερθηκε καλα η ΑΕΚ. Ευτυχως βρεθηκε ο Αρης και αναστεναζει το Μαρκιζ μετα τη Γλυφαδα. Fashion Icon, του οφειλουν πολλα οι πρωην συμπαικτες του γιατι εναν-εναν τους μαζευει στον Αρη. Εξακολουθει να βγαζει λεφτα απο το ποδοσφαιρο.
 43. Εντιν Μουργκα: ειπαμε, κοβει το ματι του ευθυτενους. Το ιταλικο διαβατηριο το πηρε ο Βοσνιος αλλα βρηκε ομαδα μονο στη Γ Σουηδιας σε καποια Βεντυσελς. Τον πηρε μια ομαδα της Μαλτας, η Μοστα, τον εστειλε δανεικο στη Β εθνικη σε μια Μπιρκικαρα, μετα στην πατριδα του στη Μλαντοστ και φετος ξαναγυρισε στη Μοστα. 
 44. Ρεναλντο Ραμα: Μεγαλος Λυμπε. "Μεσα απ τα χερια του Ολυμπιακου ροεδρε". Ο Αλβανος πηγε Φωστηρα, μετα Κουκεσι στην πατριδα του, μετα ηρθε στον Καραβα στο τοπικο ειραια. αικταρας...
 45. Ζντραβκο οποβιτς: εισηγηση ευθυτενους, δεν βοηθησε καθολου. Μπαλμασουιβαρος στη Β Ουγγαριας, ΟΦΗ στη Γ, Καλαμαρια στη Γ. ηγε 34 πια.
 46. Νικολα Ζιβανοβιτς: μεγαλε Ντουσκο. τον αφησες ελευθερο στον εναμιση χρονο, γιατι 6 μηνες δανεικος στην Ιεραπετρα δεν επαιξε ουτε λεπτο. Τον μαζεψε ο Δελλας για τον Ατρομητο Β, δεν επιασε ουτε εκει, εμεινε ελευθερος ενα χρονο και φετος το παιδι πηγε στον Ολυμπιακο Λαυριου. Ειναι μονο 21, βλαστημαει που ακουσε τον ευθυτενη και ηρθε στην Ελλαδα.
 47. Αλεξης Δημγκιοκας: επισης Αλβανος. ηγε Νεα Ιωνια, απο προπερσι το κοψε.
 48. Τρυφων Καζβιροπουλος: πουλεν Κετς. Τελικα τιποτα. Β ομαδα ανιωνιου, Β ομαδα Ελλας και πλεον Αρι2168 που εχει μαζεψει ολα τα φυντανια. Ειναι μικρος ακομα.
 49. Ρομπερτο Κατσικας: "θα βγαλει ματια, εχει ομως σκληρο μανατζερ τον πατερα του". Τον κατεστρεψε ο μπαμπας. Μανδραϊκο και εκτοτε χανονται τα ιχνη του, μπορει και να γυρισε Αυστραλια.
 50. Ορεστης αληαρουτας: τον εστειλες Κηφισια και εμεινε στο φιλικο σωματειο.
 51. Ιβαν Μπρετσεβιτς: τον ξεζουμισες, τον ξεκωλιασες, τον κατεστρεψες, τον αφησες ελευθερο, το εκοψε. 
 52. Μιγκελ Κορδερο: τον παρακαλεσες, εβγαλες Ινμα μπροστα για να σε ακολουθησει στη Γ, εμεινε και περιμενε φετος το μπονους των 70 χιλιαδων. Του εδωσες 70 χιλιαδες φιλια και τον εστειλες στην Ταραγονα.
 53. Λαμπρος Θαναηλακης: οκταστηλο ο Κετς για το διαμαντι που εκλεψες απ τον αναθηναϊκο. Το διαμαντι ζεσταινει τον παγκο του Ηλυσιακου και βλεπει το μπαμπα του στον ΟΤΕ TV.
 54. Αλεχαντρε Ντ' Ακολ: πουλεν Ντουσκο. Ηρθε κι εφυγε σαν φιλος. Λιγο Καλλιθεα στην αρχη και μετα Χαμιλτον Β Σκωτιας. Μια χαρα.
 55. Δημητρης Τζαθας: ελευθερος φετος, δεν βρηκε ομαδα να τον πληρωσει για να παιζει ποδοσφαιρο.
 56. Γιωργος Σαρρης: μπαρμπαγιωργος. Καϊσερισπορ για ενα χρονο, μετα πηγε να βρει το Ντ΄Ακολ στη Σκωτια. ιστευω προλαβαινει να ερθει στον Αρη κι αυτος.
 57. Αρις Σοϊλεδης: Σοϊλεδαρος. αγκιτης στην Ομονοια, μεγαλες στιγμες στο instagram με την Ελενη τη Χατζιδου. Η ΑΕΚ που αγαπησαμε. Εχει γεννηθει για να παιξει σ αυτον τον Αρη.
 58. Ελντερ Μπαρμποσα: τον μοσχοπουλησε ο Τιγρης στην αραπια και μετα απο 4 μηνες αναζητα ομαδα.
 59. Μαρκος Νουνης: Μαρκιζ.
 60. Αμπλαγιε Φαγιε (Φάι-Φάιγ-ότι θέτε): ο νεος Βιειρα. Ορκιζοντουσαν στην ΑΕΚ οτι θα αφησει εποχη. Σενεγαλεζος, τον αφησες ελευθερο και δεν βρηκε ομαδα πουθενα. Λεει οτι ειναι 22.
 61. Βασιλης Τσεβας: Ψαχνα, ιερικος, αναχαϊκη. Απο φετος στην Τριγλια Ραφηνας. 21 ειναι το παιδακι.
 62. Αλαιν Μπαροχα: ηρθε δανεικος, εφυγε και χασαμε τα βυζια της γκομενας του. ηγε στην Καντιθ, τον δωσανε δανεικο στη Σουντ Αμερικα στην Ουραγουαη.
 63. Θεσαρ Αρθρο: ο Μελισσανιδης ακομα τον θεωρει παικταρα και αδικημενο. Εφερε και λεφτα φευγοντας για Καιρατ στο Καζακσταν. Χαρισε και την 50αρα απο το πριμ του Κυπελλου, μαλλον γι αυτο τον αγαπαει ο τιγρης.
 64. Σταυρος Βασιλαντωνοπουλος: τον εστειλες στη Βεροια ελευθερο. Δεν...
 65. Κυριακος Ανδρεοπουλος: πληρωσες (!) την Κερκυρα για να τον παρεις, τον ξαναστειλες στην Κερκυρα δανεικο, πηγε ελευθερος στον Ηρακλη που εμεινε 2 μηνες γιατι δεν πληρωνανε και ξαναγυρισε στην Κερκυρα. Χαμενο στοιχημα.
 66. Ντιεγκο Μπουονανοτε: αεροδρομιο Κλεφτακης21. Δεν ηταν κακος αλλα δεν κανει για το συγχρονο ποδοσφαιρο. Ειδικα στην ΑΕΚ του δωσανε και το χαρακτηρα ηγετη και το παιδι ηταν κατα καιρους για λυπηση σε ενα πρωταθλημα οπως το ελληνικο. Κατολικα στη Χιλη πλεον με πολυ καλες εμφανισεις. Του παει το λατινοαμερικανικο, μονο εκει μπορει πια.
 67. Ραφικ Τζεμπουρ: Μαρκιζ. Με τριετες. Βολτες στο Ριτζενσι, βολτες και Γευγελη στο Φλαμινγκο, πολυ μουνι, εχει προλαβει και εχει δειρει ηδη εναν σουπερα. Τα πιο ξεκουραστα 350 χιλιαρικα της ζωης του.
 68. Βαγγελης λατελλας: Δεν ειχε να αποδειξει τιποτα. Ειχε πολλα ακομα να προσφερει. Ο μεγαλος αδικημενος. Λυθηκε το συμβολαιο και εχει μια επισημη προταση: απο τα Τρικαλα. Την απερριψε γιατι θελει να παιξει στο εξωτερικο ως διεθνης. ραγματι φημολογειται οτι η προταση ηρθε απο τη μεγαλη Σκεντερμπεου της Αλβανιας. Αν ηταν ο Δελλας στον Ατρομητο θα φορουσε ηδη τα λευκα της σπανομαδας. Ψαχτηκε και για Μποροβηλο αλλα δεν. Ψαχνεται να αποδειξει οτι ηταν μεγαλη αδικια η αποδεσμευση του. Θα τον ηθελα στον Αρη, ειναι για τραπεζι στο Μαρκιζ. εριμενουμε με αγωνια τον επομενο σταθμο της καριερας του και γενικοτερα την πορεια του. Βαγγελη σε ευχαριστουμε για ολα (ποια ολα; ) και ντροπη στη διοικηση που σε πεταξε ετσι, εσενα που εισαι τοσο παικταρας.
 69. Δημητρης Ανακογλου: κλαιει το παιδακι που κερδισε το λαχειο και εδωσε 30 χιλιαρικα στο Μπρουσιανο να τον φερει στην ΑΕΚ. Ηρθε σαν ηγετης της νεας εποχης, ηθελε να μπει δυνατα το '13, τελικα μπηκε μονο στην κορη του Μητσι. Η αποσταση δεν εχει χαλασει τη σχεση, δεν παει Μαρκιζ γιατι η μικρη εχει νυχια και παραμονευουνε ρουφιανοι. Μεγαλο πουλεν Ντουσκο, δεν δικαιωσε ουτε κατα διαστηματα την πιστη του ευθυτενους. Αρη Αρη εσυ εισαι το καμαρι. Δεν τον βλεπω να ακολουθει στην Α Εθνικη και βλεπω οτι το '17 θα χωρισει.
 70. Μακωλεϋ Κρισαντους: Η ΑΕΚ εχει μεγαλη παραδοση στα επιθετικα κανονια. Νεγρεποντης, Νεστοριδης, (Κωστας) Νικολαΐδης, απαϊωαννου, Μπαγεβιτς, Μαυρος, Ντεμης, Μπλανκο, Δημητριαδης και αλλοι. Κανενας σαν το Μακυ. Καποια στιγμη στη Β εθνικη ο πιο ακριβοπληρωμενος παικτης της ομαδας, ατελειωτες στιγμες γελιου στην εξεδρα, παντα χαμογελαστος, παντα αμπαλουα. Κοντρολ στα 3 μετρα ακομα και με μπαλα να τσουλαει με 0,003 χλμ. Ειδωλο που βαζει το ψωμι του στη μεγαλη Ρεους Ντεπορτιου στη Β Ισπανιας και πινει καφε στην Καταλουνια χαμογελωντας. 

 • nikos, Hades, Non_User and 22 others like this


#321323 Α.Ε.Κ. - Πλατανιάς (12η αγ): 27/11, 19:30, Novasports 1

Posted by amd on 27 November 2017 - 22:43

πηρα πρωτη φορα τον μικρο στο ποδοσφαιρο και ειχα ενα αγχος πως θα του φανει σε ολο το γυρισμο μιλαε μονος του και ελεγε ΜΑΡΚΟ ΛΙΒΑΓΙΑ

 

αυτα και τιποτα αλλο


 • Smaug, nikos, CHRIS and 21 others like this


#286772 Στα τούνελ της Χαμάς vol. XVΙ (Μεταγραφές Kαλοκαίρι 2017)

Posted by Stylianopoulos on 20 June 2017 - 21:25

ο αραουχο πηγε σημερα στον προεδρο τους

και του ειπε πως θελει να παιξει στην ΑΕΚ

και να μην τον εμποδισει.

θεός.

 

η εσπανιολ εκανε προταση 300χιλιαρικα για Ντιντακ

και εμεις ζητησαμε 1,5 εκ.


 • nikos, CHRIS, MITSAKLAS and 21 others like this


#321642 Γήπεδο στη Νέα Φιλαδέλφεια - Vol. VIII

Posted by Stylianopoulos on 29 November 2017 - 23:11

Μια μικρη περαιτερω πληροφορηση απο τον ειδικο του γηπεδου μας

για το τι θα δουμε

το επομενο διαστημα στις εργασιες..

 

Θα ξεκινησουν οπως σας εγραψα προ εβδομαδος

συντομα με τα πρωτα μπετα, τις εργασιες στεγανωσης.

Δηλαδη θα ριξουν

μια πρωτη χοντρη στρωση μπετό μονο στον πυθμένα του χωραφιου μας

γιατι στα πλαγια εχει ηδη gunite στις κολωνες αντιστηριξης.

Θα ακολουθησει η δημιουργια μιας στεγανολεκανης

για τον υδροφορο οριζοντα γιατι σε υψος 5,5 μετρων

κατω απο το φυσικο εδαφος περναει υδροφορος οριζοντας.

Τα υπογεια υδατα δηλαδη που τρεχουν απο τον Κηφισο προς

το ρεμα Γιαμπουρλα και τον Ποδονιφτη .

Κατα τους χειμερινους μηνες η σταθμη ανεβαινει πολυ 

και ειναι επικινδυνο αυτο για τη θεμελιωση 

δε γινεται η Αγια Σοφια να κολυμπαει στο νερο ε..

Κανεις τη στεγανολεκανη σου και αποφευγεις

τα πλημμυρικα φαινομενα στη θεμελιωση .

Ακολουθως θα πεσει πολυ

 μπετο και μονωτικα σε ολο τον πυθμενα.

Μετα θα αρχισουν να φιαχνουν τους ξυλοτυπους θεμελιωσης

ε και μετα τα μπετα θεμελιωσης ..

 

Παλεψα να μη ξεχασω οσα τεχνικα

μου ειπε για να σας πληροφορησω πρωτους

οποτε ξερετε μαγκες ...δικεφαλάκια.


 • stavros 9-11, Saxon21, agelos and 20 others like this


#269529 Γήπεδο στη Νέα Φιλαδέλφεια Vol. VI

Posted by stavros 9-11 on 25 March 2017 - 19:31

ρόσωπο εκ πρωτευούσης, πολύ σημαντικό για τα επαγγελματικά μου μιας και προεδρεύει νομικού προσώπου που τυγχάνει ο καλύτερος πελάτης μου, προ ολίγων ετών είπε να έρθει στη Βόρεια ίνδο για να επιδοθεί σε ορειβασίες, περιπάτους και τέτοια χιπστεριλίκια. Μιας και ήταν περίοδος εορτών μου τηλεφώνησε υποθέτοντας ότι θα είμαι στο πατρικό μου και πράγματι ήμουν εκεί και όπως ήταν φυσικό τον προσκάλεσα να έρθει να κεραστεί.

Ήρθε και κουβάλησε και άλλο φίλο εξ Αθηνών, από αυτούς τους καλοζωισμένους που πάντα έβγαζαν πολλά λεφτά και ψήφιζαν Συνασπισμό. Οι σχάρες και οι σούβλες του πατρικού πήραν φωτιά, ήρθε ο καλύτερος πελάτης εξάλλου. Και φέρε και το καλύτερο κρασί, το δυνατό που τόσο τραβιέται με το κρύο... Και να οι πίτες της μάνας μου, να τα κοντοσούβλια, να τα παϊδάκια, να τα σπληνάντερα. Ενθουσιασμένοι οι χαμουτζήδες ευχαριστήθηκαν το δείπνο τους και την παρέα μας. Κι εμείς τη δικιά τους βεβαίως.

 

Σε κάποια φάση προς το τελείωμα της βραδιάς κι ενώ πέφτει το μάτι του σε λάβαρο της ΑΕΚ δίπλα στο τζάκι, ο άγνωστος επισκέπτης ανακοινώνει με χαρά ότι συμμετείχε τότε στους 131. Του έδειξα την έξοδο, στην αρχή νόμιζε ότι αστειεύομαι, στο επόμενο λεπτό όμως είχε φύγει μαζί με τον πελάτη.

 

Είσαι ντυπ χαζός μου λέει ο πατέρας μου... Είναι θέμα αρχής του λέω. Μετά μου ριξε κάτι χριστοπαναγίες και πήγε για ύπνο.


 • The Magician, CHRIS, agelos and 20 others like this


#298664 A.E.K. - Club Brugge | 24/08/2017 | 21:00 | ΝovaSports 2

Posted by Stylianopoulos on 25 August 2017 - 2:28

Λοιπον τώρα ακόμα μαζεύτηκα και γω σπιτι
μιας και η νύχτα ήταν ανακουφιστικά μαγική
και έπρεπε να εορτασθεί δεόντως.

Τα έχετε υπέροχα γράψει όλα εδω και διαβάσει
αναλυτικά και
σε όλα τα κιτρινόμαυρα μέσα.
Η ΑΕΚ σήμερα μεγάλωσε λίγο σαν οργανισμός
και ψήλωσε λίγο σαν ομάδα.
Ενδεικτικό της αγάπης που έβγαλε σήμερα η ομάδα
και είχα καιρό να το ζήσω
ο κυριος γύρω στα 75-80
που
καθόταν δίπλα μου και γύρω στο 70 αποχώρησε
γιατί είχε τρομερό άγχος μην ισοφαριστει η ΑΕΚ
κάτι που τον έκανε να έχει αρρυθμία.
Το θέμα δεν ηταν μονο η αρρυθμία βέβαια
μιας και μου εξήγησε είχε τροπο να την ανατάξει
αλλά το οτι φεύγοντας με φίλησε και μου είπε
να συνεχίσω να αγαπάω την ΑΕΚ.
Εκεί νομιζω κλείδωσε μεσα
μου και η νίκη σήμερα .

Ο φίλος μου ο Μπαρμπουνάκης λέει συχνά πυκνά
πως η ΑΕΚ είναι οικογενειακό κειμήλιο
και παει απο πατέρα σε γιο .
Μα θα χαιρόσασταν όλοι εσείς τόσο πολύ σήμερα
αν η ΑΕΚ δεν αποτελούσε κειμήλιο
της ζωής σας ;
Κρατήστε την γερά μέσα σας και στην
καθημερινότητα σας .
Δείχνει να καθαρίστηκε και να λάμπει ξανά
και παλι το μοναδικό αυτό κειμήλιο
ζωής μας..

ΥΓ.1 Δεν είναι τυπικά ακόλουθο του πιο
πανω κειμένου αλλά αξίζει να σημειωθεί.
Το ευγενικό αυτό παιδι που λεγεται
Τσιγκρινσκι έχει πρόβλημα πάλι
με το χειρουργημενο χερι του.
Δυστυχώς η λάμα που ειχε τοποθετηθει
στο χειρουργειο έχει μετακινηθεί
και αποτι φαίνεται
δε γλυτώνει τη δεύτερη επέμβαση.
Ο ίδιος εδώ και αρκετό καιρό είναι σκασμενος
με το θέμα .
Δε ξέρω αν έπρεπε να το βγάλω αλλά αργά η γρήγορα
θα μαθευτεί.

ΥΓ.2 Ο πρόεδρος θέλει πάση θυσία να μείνει ο
Γιόχανσον και μέσα στην τούρλα του
πέταξε
την ατάκα ..'τι αλλο θέλει δηλαδή για να υπογράψει;
Να του δώσω τα βαπόρια μου..;'
Ηταν να βρεθούν πρόσφατα για νέα πρόταση μας
αλλά το ανέβαλε ο μάνατζερ του παίχτη.
 • nikos, CHRIS, MITSAKLAS and 19 others like this


#204781 ΤΟ ΠΟΡΝΕΙΟ ΤΩΝ ΨΥΧΩΝ

Posted by Stylianopoulos on 08 June 2016 - 0:19

Σας ευχαριστώ ολους θερμά.

Ευχαριστώ για την παρέα σας τοσα χρόνια
και ειδικα σας ευχαριστώ για το οτι αγαπάμε
την ίδια περιεργη κατασταση.

Για εμένα το να είσαι ΑΕΚτζης είναι σα να είσαι
μέλος του σογιού μου.
Ναι θα σε βάλω νωρίτερα να εξεταστεις.
Ναι θα σου δώσω τριπλό τιπ αν φέρνοντας την πίτσα
δω και ενα κιτρινομαυρο χαϊμαλί.
Ναι θα προσπαθήσω να ερθω πιο κοντά σου
σε μια μεγάλη αγνωστη παρεα
και ας ειναι το ενα και μοναδικό στοιχείο
που με ενώνει μαζί σου κύριε μαλακα η ΑΕΚ.
Ναι θα σου δώσω χρήματα στον ηλεκτρικο
αν εκει μέσα στο βαγονι ξεπροβαλει
μέσα απ την τσέπη σου ενα μπρελόκ της ΑΕΚ
και ας μου λες χίλια ψέμματα.
Ναι θα σε κοιτάξω χαμογελώντας στο φαναρι
και θα σου φωναξω ΑΕΚαρα ρε
αν σε θυμηθω
να πανηγυριζες απο μακρια
μαζί μου κάποια νίκη .
Ναι θα σε ακολουθησω άγνωστε ποδηλάτη στην
παραλιακή κορνάροντας σου επειδή φοράς
φορμακι κιτρινόμαυρο.
Ναι θα κάνω το παν να σε βοηθήσω αν
δω πως είσαι σε δυσκολη θέση εξαιτίας της
και ας φαω και καμια ψιλη.
Ναι θα κάτσω μαζί σου αγνωστε παππού να ακούσω
και δεκα
παπαριες μέχρι να ρθει το λεπτο να μου πεις
τι συνέβη σεκεινο το ματς που η ΑΕΚ
πέρασε στους 4της Ευρώπης.
Ναι θα κάτσω στο ΚΜ να διαβάσω κάθε μέρα
ολους εσάς γιατί ενω οι πιο πολλοί
μου είστε άγνωστοι
είστε και εσείς
παιδιά της ΑΕΚ και μένα μαγικό τροπο
Η ΑΕΚ μας ένωσε για παντα.

Ευχαριστώ και παλι ολους σας,θερμότατα.
Ζήτω η ΑΕΚ .
 • stavros 9-11, nikos, CHRIS and 19 others like this


#284497 Πι & Ο 2016-17 - Post Game MegaPost

Posted by aris2168 on 06 June 2017 - 3:30

Η aigio2168 Ltd σας περιμένει ξανά του χρόνου,
στο ανανεωμένο και με πολλές εκπλήξεις "Προβλέψεις και Όνειρα 2017-18"

ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ!!!!bonus.jpg

Α.Ε.Κ.
 • stavros 9-11, The Magician, nikos and 18 others like this


#278371 Forum updates

Posted by Smaug on 11 May 2017 - 22:31

Καλησπέρα σε όλους,

 

Χρωστάω μια εξήγηση για το downtime μεταξύ Πέμπτης 4 Μαΐου - Δευτέρας 8 Μαΐου το οποίο είχε σαν αποτέλεσμα το forum να είναι κάτω το ΣΚ που η ΑΕΚ διεκδικούσε ένα ακόμα τίτλο.

 

Ο hosting provider που μας φιλοξενεί τα ξημερώματα της Πέμπτης προχώρησε σε αναβάθμιση των βάσεων δεδομένων χωρίς να προειδοποιήσει τους ιδιοκτήτες των ιστοσελίδων. Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να μας κάνει corrupt την δική μας βάση δεδομένων και το forum να πέσει. Ο provider δεν είχε κάνει backup της βάσης πριν την αναβάθμιση ενώ εγώ το τελευταίο manual extract το είχα κάνει τον Οκτώβρη πριν αναβαθμίσουν την php. 

 

Η απουσία backup μας έδωσε 2 επιλογές: ή να χάσουμε 5-6 μηνών posts/δεδομένα ή να βάλουμε τον provider να προσπαθήσει να φτιάξει/rebuild τα tables της database από την αρχή. Προτιμήσαμε να πάμε στο 2ο και εφόσον αποτύχει να περάσουμε την παλια db. Ο provider γενικότερα πέρα από τον ερασιτεχνισμό που έδειξε αφού προχώρησε σε αλλαγή χωρίς να μας ενημερώσει, αποδείχτηκε ότι έχει πάρα πολύ κακό customer service.

 

Eντέλει τους έδωσα την παλιά database να έχουν σαν reference όταν κάνουν rebuild τα tables και το πρόβλημα λύθηκε, με μόνο defect να παραμένει στα ποστ από Οκτώβριο 15 μέχρι Μαΐο 17 τα κεφαλαία "Π" στα posts.

 

Η επόμενη μέρα θα βρει το ΚΜ μετά τα playoff να μετακομίζει σε άλλο hosting provider και να προχωράει σε αναβάθμιση του forum σε IPS 4.0. 

 

Ένα μεγάλο συγγνώμη σε όλους σας που ο χώρος ήταν κάτω σε κομβική περίοδο, αλλά ήταν κάτι το οποίο δεν περιμέναμε ποτέ να γίνει.

 

Χρήστος


 • nikos, CHRIS, SpiRos and 18 others like this


#253069 Στα τούνελ της Χαμάς vol. XV (Μεταγραφές 2016)

Posted by Stylianopoulos on 25 January 2017 - 20:03

Κανενας Μπαρμποσα.

αμε για τα καλυτερα .

 

Η ωρα ειναι 20.08 και ο Στυλιανοπουλος ειναι

στην ευχαριστη θεση να σας ανακοινωσει πως η ΑΕΚ

ειναι μια ανασα απο την αποκτηση του διεθνους Αργεντινου

Χουαν Μανουελ Μαρτινεθ .

Ελευθερος ,  δεξιος εξτρεμ

και με πλουσιο βιογραφικο .

 

2003–2012 Vélez Sársfield 153 (26) 2005–2006 → Argentinos Jrs. (loan) 13 (1) 2007 → Cúcuta Deportivo (loan) 9 (2) 2007–2008 → Al-Shabab (loan) 15 (3) 2012 Corinthians 18 (2) 2013–2015 Boca Juniors 58 (9) 2015–2016 Real Salt Lake 40 (8)
 • The Magician, nikos, CHRIS and 18 others like this


#188080 Προπονητολογία Vol.II

Posted by Stylianopoulos on 22 April 2016 - 14:48

13063337_230755813949284_831995039878518

13048199_230755807282618_225695750646835

Του Τιμούρ ενω δεν του έχω
ιδιαίτερη εκτιμηση ως προπονητη
και τον θεωρώ
μέτρια λύση για την ΑΕΚ
τον συμπαθω ιδιαίτερα γιατί η ΑΕΚτζου
μάνα μου τον αγαπούσε.

Όταν σκόραρε εκείνα τα ωραία χρονια
το αστείο της και αυτο
που έλεγε συνέχεια
τις επόμενες μερες ηταν το ..
Τιμούρ Τιμούρ χεστους μεστη μουρ.
Δεν ήταν πετυχημένο γιατι εγω ως μαγκας
ηθελα κατι πιο οπαδικο και ποζεραδικο
και την εκραζα
που γελούσε με αυτήν την ατάκα
αλλά τώρα που συμπληρωνεται
ενας χρονος και μου λείπει
θαθελα πολύ να την ακούσω να το ξαναπει
εστω μια φορά ακόμα.
 • Smaug, The Magician, nikos and 18 others like this


#318892 Sexy βαζέλα - Α.Ε.Κ. (11η αγ): 19/11, 19:30, Novasports 1

Posted by panther-21- on 20 November 2017 - 1:29

Mετα απο δεν ξερω και εγω ποσα χρονια η ΑΕΚ παει για πρωταθλημα (στα σοβαρα) και μεσα σε ολες τις αναποδιες και ατυχιες με τους τραυματισμους, αντι να ειμαστε ενωμενοι σαν μια γροθια και να παρουμε ΟΛΟΙ μαζι αυτον τον τιτλο τρωγομαστε μεταξυ μας. Μια μας φταιει ο Μανολο, μια ο Αραουχο, μια ο Αινταρεβιτς, μια το ενα, μια το αλλο. 

 

Εχετε παρει χαμπαρι το μηχανισμο που εχει στηθει στα ΜΜΕ που στην πρωτη ευκαιρια σε βγαζουν ντελαλη με φωτο, βιντεο και αρθρα? Μια ο Λιβαγια, μια ο Βρανιες, μια ο Αραουχο, μια οι μπατσοι στις κερκιδες και σημερα ο Μανολο. Και δωστου οι τιμωριες και δωστου τα κεκλεισμενων. 

 

ΓΑΜΩ ΤΟ ΜΟΥΝΙ ΠΟΥ ΣΑΣ ΠΕΤΑΓΕ.

 

Για την αγκωνια που εφαγε σημερα ο Βρανιες παιχτες δικοι μας φετος εχουν φαει κοκκινη. Για το μπουκετο του Ουχο ολοι μιλησαν και εφαγε 3. Στην ιδια φαση εφαγε 2 μαπες και ο αλλος πηρε απλα κιτρινη. Κοιταξτε απλα ποσα πεναλντι εχει παρει φετος η ΑΕΚ και ποσες κιτρινες και κοκκινες της εχουν δωθει. Συγκρινετε με τους ανταγωνιστες μας... Μπορω να αναφερω δεκαδες παραδειγματα αλλα δεν θελω να εστιασω στην διαιτησια, αλλα στη δικια μας την μαλακια.

 

Απο τη μια ο μαλακας ο Δηματος και ποσταρει βαθμολογιες ουεφα και φιλακια και οι ανυπαρκτοι ΑΕΚτζηδες δημοσιογραφοι εχουν κανει κολλεγιες με τα sdna και τους sport-fm κανοντας τουμπεκι σε οτι μαλακια γραφεται εις βαρος μας. Απο την αλλη εμεις με την υψηλη κριτικη μας λες και δεν μας εφταναν τα προβληματα που ηδη εχουμε.

 

Η ΑΕΚ σημερα χωρις τους 2 (ισως και 3) καλυτερους παιχτες της φετος, κερδισε σε μια εδρα που ειχε να παρει αποτελεσμα 15 χρονια. Απεναντι σε μια ομαδα που δεν σου εκανε ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΓΑΜΗΜΕΝΗ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ. Και διαβαζεις τα ιντερνετοσαιτ πως "γλιτωσε η τυχερη ΑΕΚ τον δυναμικο των χιλιων προβληματων βαζελο" με συμμπληρωματα και υποννοουμενα για εννοια διαιτησιας. Ξαναλεω...

 

ΓΑΜΩ ΤΟ ΜΟΥΝΙ ΠΟΥ ΣΑΣ ΠΕΤΑΓΕ.

 

Μετα απο 20 χρονια κανουμε πρωταθλητισμο ενω ειμαστε εντος στοχων Ευρωπης και κυπελλου. Τους ποναει να παρει η ΑΕΚ αυτο το πρωταθλημα και φαινεται. Υπαρχει φοβος παντου. Ο φοβος εκδηλωνεται με ολες αυτες τις γαμημενες λινατσες που βρισκουν ευκαιριες να σε χτυπησουν.

 

ΓΑΜΩ ΤΟ ΜΟΥΝΙ ΠΟΥ ΣΑΣ ΠΕΤΑΓΕ ΟΛΟΥΣ.

 

Δεν εχουν καταλαβει οτι το φετινο πρωταθλημα χανεται μοναχα αν το θελησουμε εμεις. Αν τους αφησουμε να μας κανουν μπουρδελο, αρχισει η γκρινια και πανε 7 χιλ. ανθρωποι στο γηπεδο. Ξεκινοντας απο εδω, σταματηστε τη γκρινια. Οχι γιατι εχετε αδικο. Ναι ο Μανολο δεν ειναι Μουρινιο (ποτε δεν ηταν αλλωστε), ειναι ενας απλα καλος, εξυπνος, παθιασμενος αλλα και καραγκιοζης και ορισμενες φορες κολλημενος προπονητης. Ειναι ομως της φετινης πρωταθλητριας ΑΕΚ. Ναι ο Αινταρεβιτς δεν θα κανει ξαφνικα κατοσταρι στα 11 δευτερολεπτα, ο Λαμπροπουλος δεν θα σταματησει να κολλαει το μυαλο του και ο Γκαλο να ξεχναει να γυρναει πισω η να μαρκαρει σωστα. Ο Σιμοες δεν θα μπορεσει να κανει τριανταρες μπαλιες και ο Μπακασετας (θεε μου) θα θυμιζει ωρες ωρες (τις περισσοτερες) Αντριανο στα τελευταια του ανταγωνιζομενος την ανυπαρξια του Κλωναριδη. Ειναι ομως παιχτες της φετινης πρωταθλητριας ΑΕΚ. Κοσμος, παιχτες, προπονητης και διοικηση θα πρεπει να δειξουμε ενοτητα προς τον στοχο και θα κριθουμε ολοι την Μαη. ΟΛΟΙ.

 

ΑΕΚ ΡΕ ΜΟΥΝΙΑ

(ΓΑΜΩ ΤΟ ΜΟΥΝΙ ΠΟΥ ΣΑΣ ΠΕΤΑΓΕ)

 

Υ.Γ: Μου εφαγε το εντιτ το μισο κειμενο, το ξαναγραφω αλλα δεν βγαινει το ιδιο γιατι ειχα γραψει σεντονι.


 • MITSAKLAS, agelos, SpiRos and 17 others like this


#259122 AEK-ΟΣΦΠ (21η αγ.): 19/02, 19:30, Νovasports 1 HD

Posted by The Magician on 14 February 2017 - 14:19

Μια χαρα πηγαινε γηπεδο ο Ελλην. 

 

Οοοοοοοοοολη την ιστορια την αλλαξε ο Ροκο με τη χουντα. Ολη.

 

Φτασαμε στο σημειο να παιρνει πρωταθλημα ο Τζιγγερ το 04 και να λεμε "ελα μωρε ενα πηρε" επειδη μετραγανε ΜΟΝΟ τα σερι και οι "δυναστειες". Και η ΑΕΚ την ιδια μαλακια εχει στον εγκεφαλο, "μερες 90" επειδη πηρε τα 3 σερι. Ε το 3 σερι ειναι το γαμηδι το ταβανι για εναν οργανισμο, το 5 το 6 και το 7 που εφερε ο φρυδιας ειναι το αφυσικο, το τρελο, ειναι σοβιετικη προσεγγιση.

 

ηρε νταμπλ ο ατερας και ΑΜΕΣΩΣ οι βαζελοι που ειναι ξεκαθαρα γαυροι για μενα μετα το σφουγγαρισμα Βαρδινογιαννη αρχισανε τα "ξεκινησε η Δυναστεια". Ειχες το Βασιλαρα να λεει και να γραφει "θα το σκεφτουμε να ξαναπαρετε πρωταθλημα το 2022". Τσουκαλοποιηθηκε ολο το ποδοσφαιρο επειδη ολοι μπηκανε στο τριπακι του Ροκο.

 

Απαξιωθηκανε τιτλοι οπως το Κυπελλο, εφτανε ελληνικη ομαδα στους 8 και την ΚΟΡΟΙΔΕΥΑΝΕ επειδη εχανε πχ την Κυριακη απο τη Χαλκηδονα του αρασχου, εφτανε η ΑΕΚ προημιτελικο και ΚΟΡΟΙΔΕΥΑΝΕ οι Τσουκαλαδες που μαζευανε 5 απο τις Μολντε για το Λοκό που εβαλε τα γκολ.

 

Σνομπαρε ολοκληρη ΑΕΚ τη φαση των 32 του ΟΥΕΦΑ με την ΣΖ "γιστι ειχε ντερμπι με τον αναθηναϊκο". Εβγαινε ο βλαξ ο Φιλιππιδης και ελεγε "δε μας νοιαζει ο τελικος του ΟΥΕΦΑ, το θεμα ειναι να παρουμε το πρωταθλημα απο τον Ολυμπιακο". Γαυροποιηθηκε ολοκληρη η κοινωνια επειδη μπηκαμε στο τριπακι των ανικανων γαυρων που το μοναδικο πραγμα που ξερουν να κανουν ειναι να παιρνουν το πρωταθλημα κανοντας κουμαντο.

 

Τι εχει κανει η Ολυμπιακαρα στην Ευρωπη; Μην κοιτατε που το μαζεψαν επι Βαγγελη τα τελευταια χρονια στην Ευρωπη. Κι εκει στα νοκ αουτ τον κρινο μυριζουνε γιατι η φανελα τους στηριζεται στις βουτιες αλα Φορτουνης με Ατρομητο. Ακομα και ο ΑΟΚ, αυτος ο οργανισμος-περιγελος εχει κανει πραγματα στην Ευρωπη, εχει παει και εχει κερδισει προκρισεις και εχει κανει νικες στο Γιουροπα. Εχει παει ο ΑΡΗΣ ρε μαλακες και εχει κανει διπλο στη Μαδριτη με το Φορλαν. Και κοροιδευουμε επειδη εχανε απο τη Λιβαδεια στο Χαριλαου.

 

Ολοκληρη στρατια απο Κλεφτακηδες δινει σημασια σε ενα πρωταθλημα σημαδεμενο και της πλακας, καθοριζει καθημερινοτητες και σνομπαρει την Ευρωπη ξερω γω επειδη την υποβαθμιζουν οι γαυραιοι γιατι ΔΕΝ Μ ΟΡΟΥΝ. Ανεκαθεν αυτο ητανε το κομπλεξ τους. Αποδομησανε τον τελικο του αναθηναικου το 71 "πηγε με τη χουντα". 6 σερι πηρανε με τη χουντα, γιατι δεν κανανε πορεια εστω μεχρι προημιτελικο; Τι φταιει ρε παιδι μου;

 

Ηρθε μετα το φεγγαρι της ΑΕΚαρας του Μπαρλου, πηρε προπονητη παγκοσμιο, αλλαξε το ποδοσφαιρο για παντα στην Ελλαδα, πηγε ΗΜΙΤΕΛΙΚΟ ΟΥΕΦΑ, εριχνε 6 στην ορτο. Μιλαμε για απιθανα πραγματα. Τι κανανε οι γαυραιοι τοτες που παιρνανε τις κουπες εδω μεσα; ου φτασανε ρε παιδι μου; 

 

" ετρινα χρονια" σου λεει. ΕΤΡΙΝΑ τα χρονια που πηρανε 3 Κυπελλα Ελλαδος σε 9 χρονια λες κι εχουνε κανα συμβολαιο με το Θεο να παιρνουν καθε 2 χρονια το πρωταθλημα. Απο που κι ως που πετρινα ρε μαλακες; Δηλαδη η ΑΕΚ τι πρεπει να πει; Τσιμεντενια τα χρονια; Ο ΑΟΚ να τα πει κεραμιδι; Απο το 85 εχουνε να παρουνε πρωταθλημα οι ανθρωποι, 32 χρονια εχουνε να δουνε χαρα στα σκελια τους. Τι να κανουνε δηλαδη να το κοψουνε και να γινουνε ολυμπιακοι;

 

Γι αυτους τους λογους λοιπον, ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ γι αυτους τους λογους, καθε νικη της ΑΕΚ εναντιον του συλλογου που εχει καταστρεψει το ελληνικο ποοσφαιρο ειναι νικη του πολιτισμου και της ανθρωποτητας. Και σκατα να ειμαι οπως το 80 και χαλια και με τα πεταμενα της αναχαϊκης να παιζω, θα εχω την κουρσα του Θωμα στο Καραϊσκακη απο το διωξιμο του Τακη και το 0-1 με το Σαργκανη, θα εχω το ενα-δυο του Οκο με τον Τακη, θα εχω το γκολ του Μαρτσελο με 9, θα εχω το γκολ στη λασπη του Ντεμη, το πλασε του Τιμουρ στο τηγανι, θα εχω το ασαλιωτο του Κωστη, τη ραψωδια του Ντανιελου στο ΟΑΚΑ με τον κυρ-κυρσταυρο, θα εχω τα δοντια του Αραβιδη και το μπλαζε καυλι του Βαργκας.

 

Τις ΕΛΑΧΙΣΤΕΣ σεζον που ημουνα εγω απο πανω, ΔΕΝ ΚΑΤΕΒΑΙΝΑΝ να παιξουν και εκανα γυρο του θριαμβου στη Λεωφορο με την ομαδα νεων, εκανα 4 γκολ στο 50 και κρατησα δυναμεις (απο μαλακια στον εγκεφαλο οπως παντα, επρεπε να ριξω 8 και να ειμαι δυσαρεστημενος) για να το χασω απο πουστια, ακομα και οταν επρεπε να τρωνε 5 απο το ημιχρονο βγαλανε τις παπαριες καμαρωτες για "αδερφια αδερφια μαζι θα το σηκωσουμε μεσα στα Φιλαδελφεια". 

 

ΓΑΜΗΣΤΕ τους γαμω τον αντιθεο σας για να πανηγυρισει η μιση φιλαθλη Ελλαδα μαζι σας. Και πανηγυριστε μαζι με τον καθε μπαμπα και κυριο Γιαννη αν τους γαμησουνε κι αυτοι. Δεν υπαρχει αλλος τροπος πρεπει να εξαφανιστουνε οι ανθρωποι για καποια χρονια προκειμενου να στρωσει παλι το ποδοσφαιρο. ΡΕ ΕΙ να χανουν κι αυτοι. Δε γινεται γαμω το μπελα μου η ιδια ιστορια καθε χρονο και όποτε χανουν να φταιει ο Δουρος ή οπως περσι με τον τελικο "ο Κοντονης".

 

ΓΑΜΗΣΤΕ ΤΟΥΣ να ησυχασουμε εστω για μια βδομαδα που θα κλειστουνε στα λαγουμια τους γιατι το Μαιο παλι τις ιδιες μαλακιες για καρδιες του πρωτθλητη θα ακουμε. 

 

ΑΜΕ ΑΕΚΑΡΑ. αμε γαμω τον αντιθεο μου.


 • SpiRos, Non_User, Abraham21r and 17 others like this


#220436 ΤΟ ΠΟΡΝΕΙΟ ΤΩΝ ΨΥΧΩΝ

Posted by Stylianopoulos on 25 August 2016 - 1:28

Το επιστημονικό συμβούλιο,η Λα Φαμίλια Στυλιανοπουλος 9-11,ο οργανισμός ορνείο των Ψυχών, τα τυχερά παιχνίδια ροβλέψεις και Όνειρα,η ανεξάρτητη αρχή Απιδια Σακου υπο τον Αιγιωτη Αρη αλλα
και εγώ προσωπικά ο οπαδός Στυλιανοπουλος
συγχαιρουμε απο βάθος καρδίας την κορη
του Μανιάτη Νονού
για την τεραστια επιτυχία της να περάσει
στη νομική σχολή.

Τα νέα μας έφθασαν σήμερα μέσω Ολλανδιας και συγκεκριμένα μεσω
αποκρυπτογράφησης διαδικτυακών
μηνυμάτων του Νονού ο οποίος εταζε
κεράσματα σε συγγενείς και φίλους
για την επιτυχία της κόρης του.

Κωστα συγχαρητηρια .
Μεγάλη η χαρά μου για την άξια
ενωσιτισσα κορη σου!

Ας αρχίσουν τα βιολιά
για την κορη του μαλλιά
επέρασε στη νομική
έριξε διάβασμα πολύ
πλεον ανταμοιφθηκαν οι κόποι
τα βάσανα το σταυροκόπι
να γίνεις κορη μου μια εγκριτη νομικός
γαμιεται το λιμανι
κ ο Ολυμπιακός.
 • stavros 9-11, The Magician, Sepultura21 and 17 others like this