Jump to content

Bukowski

Members
 • Content Count

  22,751
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  52

Bukowski last won the day on February 19

Bukowski had the most liked content!

About Bukowski

Profile Information

 • Gender
  Not Telling

Converted

 • Location
  Αθήνα
 • Αγαπημενος ποδοσφαιριστης ΑΕΚ all time
  Τσιάρτας

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Υπήρχε θέμα με το πάνω διάζωμα επειδή στο ματς με την Μπάγερν κουνιόταν.
 2. Σε ξαναρωτάω. Το ίδιο είναι μια ΑΕ να εγγράψει έσοδα 25m πριν ξεκινήσει να κινείται οικονομικά (ΑΣΧΕΤΑ ΠΩΣ ΘΑ ΤΑ ΔΙΑΘΕΣΕΙ ΣΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ) και το ίδιο 0m; Απλό είναι το ερώτημα
 3. Ναι.. Για τον οποίο η εμπάθεια έχει ξεφύγει. Το 2005 δεν θα έφτιαχνε γήπεδο έτσι τα έλεγε. (Τελικά το χτίζει) Πέρσι είχε χαρίσει το πρωτάθλημα στον ΠΑΟΚ. (Τελικά το πήρε) ΟΚ το τί αρχιδομαλακία έχει ειπωθεί δεν υπάρχει. Τα γάμησε φέτος όντως. Κάποτε είχε πει ο Ανιέλι πως στο ποδόσφαιρο πάντα 1 στις 5 σεζόν είναι καταστροφή. Ε εμάς ήταν η φετινή ΑΛΛΑ τουλάχιστον δεν ήταν ΚΑΙ οικονομικά. Ε εμείς βαλθήκαμε να καταστρέψουμε την επόμενη ΚΑΙ οικονομικά. Ε ΟΚ.
 4. Ρε συ Νίκο σοβαρά τώρα λυπήσου με. Θεωρείς πως το ίδιο μπορεί να κινηθεί μια ΑΕ που εγγράφει 25m ή 15m (ΑΣΧΕΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΝΕ ΜΕΤΑ ΑΥΤΑ) έσοδα και το ίδιο μια ΑΕ που εγγράφει 0;
 5. Τώρα μην συγκρίνουμε το 2005 με το 2019. Το 2005 πιο εύκολα έβρισκες λεφτά παρά μουνί.
 6. Πάντως έναν Livaja τον αγόρασε πέρσι με τα λεφτά του Europa ενώ πήρε και την έκταση στο προπονητικό. Φέτος με τα λεφτά του CL μπορεί να έφερνε κάτι παραπάνω.
 7. Καμία ευκαιρία δεν έχασε να ακολουθήσει τους άλλους 2. Με καθαρά οικονομικούς όρους (στην θεωρία) ΑΡΙΣΤΑ έπραξε που δεν έριξε αμέσως όλο το πακέτο. Η ιδανική στιγμή δεν ήταν φέτος αλλά του χρόνου που θα ναι πιο σαφή τα οικονομικά δεδομένα και του αντιπάλου σου (αν πχ μπήκε και ο ΠΑΟΚ CL ή όχι). Αν θες το γράφω πιο αναλυτικά.
 8. Καλά εντάξει τώρα. Ότι δηλαδή θεωρούμε ότι μπήκε η μολότοφ στο γήπεδο 3-4 ώρες πριν το ματς με τον Ajax. ΟΚ. Και τέλος πάντων άμα θέλουμε να κάνει το γήπεδο στρατόπεδο η ΠΑΕ να το πούμε να το κάνει. Να βάλει και τα ΜΑΤ έξω από τα πέταλα να κάνουν έλεγχο κομπλέ.
 9. Καταλήγουμε λοιπόν σε αυτό που έγραψα εξ αρχής πως ο υπέροχος λαός της ΑΕΚ θα ευθύνεται του χρόνου που θα παίζεις με τον Μπότο βασικό.
 10. Την φτιάχνει όμως. Γιατί τότε λέγαμε "σιγά μην το φτιάξει μωρέ". Επίσης φέτος η Tottenham που επίσης χτίζει γήπεδο έκανε ΜΗΔΕΝ μεταγραφές. Δεν είσαι ο μόνος οπότε μην τρελαίνεσαι. Δεν έχουν όλοι Κόκκαλη επί Σημίτη.
 11. Και εγώ προτιμώ ΟΑΚΑ από Β και Γ. Όμως δεν έγραψες αυτό εξ' αρχής. Έγραψες "φταίει ο Παπάς και ο Νοτιάς που δεν είχες γήπεδο;". Και σου απάντησα πως όταν ο Μελ ήθελε να φτιάξει την Αγιά Σοφιά (και δεν έχω λόγω να αμφισβητήσω πως θα την έφτιαχνε τότε που υπήρχε και χρήμα αφού την φτιάχνει σήμερα) κάποιοι είπαν όχι γιατί θα έφτιαχναν γηπεδάρα στον ΟΔΔΥ. Οπότε προσωπικά θεωρώ πως τότε έπρεπε να τον αφήσουν να προχωρήσει για το γήπεδο το οποίο αποδεικνύεται σήμερα πως μπορούσε όντως να φτιάξει, χωρίς να πέσεις σε Β και Γ. Οπότε δεν κολλάει το "σαν τα 70 που θα έβαζε". Γιατί αν δεν είχε μπει σήμερα να το χτίζει θα λέγαμε "σαν το γήπεδο που θα έχτιζε". Έλα μου όμως που τελικά η ιστορία σε διέψευσε. Όσον αφορά τα περιβόητα 70, η πρόταση ήταν "βάζω 70 με τους Χ, Ψ, Ζ". Είναι προφανές πως αυτό θα γινόταν με ΑΜΚ κάτι που θα καθιστούσε αυτούς που έβαλαν 70 μεγαλομέτοχους. Οπότε οι άλλοι έπρεπε να βάλουν 70 για να διατηρήσουν τα ποσοστά τους. Μεταξύ μας καλύτερα που δεν μπήκαν τότε (Ρέστης και Λαυρεντιάδης lol). Όσον αφορά τα 200m χρέη, πραγματικά θα θελα να ήξερα από που πληροφορείστε και πετάτε τέτοια ποσά. Αυτά τα γράφουν οι Γαβαθιώτηδες. Ο Ντέμης εκμεταλλεύτηκε νόμο του κράτους που αν το μεγαλύτερο μέρος των χρεών ανήκει σε ιδιώτες (ENIC και Netmed) και αυτοί το χαρίσουν (το χάρισαν αν θυμάμαι καλά) τότε το υπόλοιπο (προς δημόσιο) καθαρίζει από τόκους και πληρώνεται σε δόσεις. Ο Ντέμης είχε πει πως ως Πρόεδρος ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΕ ΦΠΑ. Θα χε ενδιαφέρον να μάθουμε γιατί το έκανε αυτό και γιατί πχ φταίει ο Μελισσανίδης που τελικά βάρεσε κανόνι μια ομάδα που ο επί τεσσάρων ετών Πρόεδρος της δεν πλήρωνε ΦΠΑ..
 12. Εγώ είδα ότι ο Μελισσανίδης τότε έλεγε για γήπεδο Αγιά Σοφιά στην ΝΦ. Δεν τον άφησαν. Μια δεκαετία μετά όταν του δόθηκε η ευκαιρία φτιάχνει γήπεδο στην Αγιά Σοφιά. Δεν ξέρω αλλά αν κάνω κάπου λάθος με διορθώνεις. Επίσης όχι δεν φταίει ο Νοτιάς, ο Παπάς και το κακό παιδί ο Ντέμης μόνο. Αλλά δεν φταίει και ο Μελισσανίδης μόνο. Η ουσία είναι πως στα χέρια του Παπά και του Νοτιά βάρεσε κανόνι η ΑΕΚ όχι του Μελισσανίδη. Επίσης σε αντίθεση με Παπά και Νοτιά ο Μελισσανίδης χτίζει γήπεδο. Το πρωτάθλημα δεν το μετράω γιατί οι άλλοι είχαν καλύτερες ομάδες από αυτές του Μελισσανίδη.
 13. Διαφωνείς κάπου; Δεν είχε κάνει πρόταση ο Μελ για γήπεδο επί Παπά και Νοτιά και φρόντισε ο Ντέμης να βγει άλλος στην Έρα επειδή γήπεδο θα γινόταν μόνο στον ΟΔΔΥ;
 14. Συγγνώμη ήσουν ΑΕΚ πάντα ή τώρα τελευταία έγινες; Επί Παπά και Νοτιά ο Μελισσανίδης κατέθεσε πλάνο μέσω Ερασιτεχνικής για γήπεδο. Τελικά όλοι θυμόμαστε τί έγινε σε εκείνες τις εκλογές. Οπότε ας αφήσουμε τα αστειάκια καλύτερα.. Γιατί και τότε κάποιοι έλεγαν αστειάκια του στυλ "Έλα μωρέ σιγά μην έφτιαχνε γήπεδο έτσι τα έλεγε" όμως μερικά χρόνια αργότερα και σε χειρότερο οικονομικό περιβάλλον φαίνεται πως μια χαρά γήπεδο σηκώνει.
 15. Η ουσία είναι πως οι οργανωμένοι μας έχουν πάρε δώσε με τα Εξάρχεια. Τα Εξάρχεια τους χρειάζονται για να έχουν ισχύ στο project "τσακίστε τους ναζί" και οι οργανωμένοι μας τους φιλοξενούν που και που. Θα μου πεις τί σχέση έχει η ΑΕΚ με όλα αυτά.. Ε καμία, παράπλευρη απώλεια είναι η ομάδα. Οπότε σε γενικές γραμμές συμφωνώ με τον Bill πως δεν είναι τόσο απλά τα πράγματα.
×