Jump to content

Rayo Vallecano 21

Members
 • Content Count

  11,061
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  25

Rayo Vallecano 21 last won the day on March 24

Rayo Vallecano 21 had the most liked content!

About Rayo Vallecano 21

 • Rank
  Senior Member

Profile Information

 • Gender
  Not Telling

Converted

 • Αγαπημενος ποδοσφαιριστης ΑΕΚ all time
  Κωστας Νεστορίδης

Recent Profile Visitors

1,761 profile views
 1. Rayo Vallecano 21

  Eλλάδα- Επικαιρότητα

  Τι θα συζητάνε δύο έφηβοι έξω από ένα φροντιστήριο 180 χρόνια μετά! "Έξω από ένα επαρχιακό φροντιστήριο, Ελλάδα 2200 μ.χ. Ο Τάκης και ο Σταύρος περιμένουν να περάσει το κενό τους. Ο Τάκης βγάζει και ανάβει έναν μπάφο . - Το ξέρει η μάνα σου ότι καπνίζεις; - Ναι. - Και τι λέει; - Ε καλά δεν καπνίζω και ταμπάκο, δεν είμαι κανα πρεζάκι. - Διάβασες; - Διάβασα αλλά μαλάκα τα μπερδεύω. Η οικονομική κρίση ήταν μετά τον κορονοϊό η πριν. - Και πριν και μετά. Είναι δύο κρίσεις κολλητά. - Ποια ήταν με τα πολλά γιούρογκρουπ; - Η πρώτη. - Αυτή με τον Μητσοτάκη τον Δεύτερο; - Όχι, με τον Παπανδρέου τον Τρίτο. - Όχι τον πρώτο; - Τον τρίτο. - Όχι ρε το θυμάμαι, με τον Γεώργιο Παπανδρέου ήταν. - Ναι, τον τρίτο όμως. Τον μπερδεύεις γιατί έχει ίδιο όνομα με τον πρώτο. - Μαλάκα τα γιουρογκρουπ δεν μπορώ να τα μάθω. Πόσα ήταν; - Δε θυμάμαι. - Α καλα για να μη θυμάσαι εσυ… - Τα διαγγέλματα να διαβάσεις, είναι σος φέτος έχουν να πέσουν χρόνια. - Με τον ιό; - Ναι. - Αυτός ήταν με τον Μητσοτάκη τον Πρώτο; - Τον Δεύτερο. - Μαλάκα τι κάνανε τότε; Δυο ονόματα είχανε όλα και όλα; Ο Τσίπρας ο Πρώτος πότε ήταν; - Ενδιάμεσα σε Παπανδρέου τρίτο και Μητσοτάκη Δεύτερο. - Αυτός ήταν με την αλλαγή. - Με την αλλαγή ήταν ο Παπανδρέου ο Δεύτερος. - Ο Τσίπρας ήταν που ήταν αριστερός; - Οι πηγές διαφωνούν, η απάντηση με βάση το λυσσάρι είναι ότι «βγήκε με αριστερή πλατφόρμα αλλά εφήρμοσε πιο ρεαλιστική πολιτική», άμα το γράψεις αλλιώς κόβεται όλο το θέμα. - Με το δημοψήφισμα. - Ναι. - Που είπαν ναι. - Που είπαν όχι. - Με τους Γερμανούς; - Α μπράβο. - Με το Χίτλερ. - Όχι ρε μαλάκα άλλη περίοδο, με τους άλλους Γερμανούς, τους καλούς. - Ααααααα ναι, που το «όχι» το κάνανε μετά «ναι». - Ναι εκεί είναι τα δεύτερα Γιουρογκρουπ μην μπερδευτείς. - Ωχχχχ μαλάακα αυτά με τον Βαρουφάκη, καλά ανάθεμα αν έχω καταλάβει τίποτα. - Τέλος πάντων εκεί με τον ιό είναι που απαγορεύανε την κυκλοφορία. - Α, ναι; - Ναι. - Που λέγανε ότι για όλα φταίνε οι κομμουνιστές και οι αριστεροί. - Ναι. - Ότι χρειάζονται μέτρα περιορισμού για να προστατευτεί η χώρα. - Α γεια σου. - Που έγινε το Πολυτεχνείο. - ΟΧΙ, άλλη περίοδος. - ΠΩΣ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΠΟΥ ΕΡΙΞΕ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΤΟΝ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΚΑΙ ΕΓΙΝΕ ΜΕΤΑ ΧΟΥΝΤΑ ΚΑΙ ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΤΑΝ Η ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ. - ΑΛΛΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ, ΑΛΛΟΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ! - ΜΑ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΑΛΛΑ ΟΝΟΜΑΤΑ;;;;;;; Σιωπή - Στο τέλος γιατροί θα καταλήξουμε. - Έλα ρε μη γρουσουζεύεις."
 2. Rayo Vallecano 21

  Eλλάδα- Επικαιρότητα

  Επανεξετάζεται από τον ΠΟΥ η οδηγία για τη χρήση μάσκας. Πληθαίνουν οι ενδείξεις ότι η εκτεταμένη χρήση από το ευρύ κοινό περιορίζει την εξάπλωση της πανδημίας COVID-19. Μέχρι σήμερα ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας (ΠΟΥ) και οι οργανισμοί προστασίας από μεταδοτικές ασθένειες σε Ευρώπη και ΗΠΑ συστήνουν μάσκα να φορούν μόνον όσοι έχουν συμπτώματα και όσοι τους φροντίζουν, ωστόσο τώρα εξετάζουν το ενδεχόμενο να συστήσουν ευρεία χρήση μάσκας από τους πολίτες. Νέα μελέτη του ΜΙΤ εξάλλου έδειξε ότι ο βήχας και το φτέρνισμα έχουν τη δυνατότητα να προκαλέσουν διασπορά φυσαλίδων σε απόσταση έξι και οκτώ μέτρων, αντίστοιχα, γεγονός που σημαίνει ότι η διατήρηση απόστασης δύο μέτρων δεν αρκεί. Επίσης, νέες μελέτες ενισχύουν τις αρχικές ενδείξεις πως φορείς του κορωνοϊού που δεν έχουν συμπτώματα και δεν αισθάνονται ότι νοσούν μεταδίδουν τον ιό. Μάλιστα, το αμερικανικό CDC θεωρεί πλέον ότι τουλάχιστον το 25% των φορέων δεν εμφανίζει συμπτώματα. Ο ΠΟΥ επανεξετάζει και αυτός τη σύσταση για τις μάσκες μετά τα νέα, εμπιστευτικά, στοιχεία που έλαβε από το Χονγκ Κονγκ. Μιλώντας στο CNN, o Ιβάν Χανκ, ειδικός στις μεταδοτικές ασθένειες στην ιατρική σχολή του Πανεπιστημίου του Χονγκ Κονγκ, είπε πως «το να φοράς μάσκα είναι πιθανότατα το πιο σημαντικό πράγμα όσον αφορά τον έλεγχο μετάδοσης».
 3. Rayo Vallecano 21

  Eλλάδα- Επικαιρότητα

  Να σε ρωτήσω κάτι. το θέμα με το περπατημα ή ελαφρύ τρέξιμο είναι ότι πολλοί θα το χρησιμοποιήσουν ως αφορμή για να παραβιασουν την απομόνωση ή ακόμα και με μοναχική άσκηση ααπό την στιγμή που θα βγεις έξω, μπορεί να κολλήσεις από κάπου; Η απλά δεν το ξέρουμε;;
 4. Rayo Vallecano 21

  Eλλάδα- Επικαιρότητα

  Στην Κίνα λέει ομαλοποιηθηκε η κατάσταση ως ένα σημείο όμως αφού εξακολουθούν να φοράνε μάσκες για να κυκλοφορησουν ή να πάνε σε χώρους με κόσμο. Φαντάσου να γίνει έτσι και στην ελλαδα, και στην επόμενη κιτρινομαυρη σύναξη να είναι μασκοφόροι όλοι.
 5. Rayo Vallecano 21

  Eλλάδα- Επικαιρότητα

  Και για να το τελειώσω με τις μάσκες, είχα διαβάσει κάπου ότι σε αυτό υπάρχει και διαμάχη μεταξύ δυτικών και Κινέζων, με τους πρώτους να λενε οτι δεν είναι απαραίτητες για όλους και τους δεύτερους να υποστηρίζουν ότι είναι, και ακόμα και τώρα που πέρασε η επιδημία να την επιβάλλουν για να κυκλοφορεί κάποιος, προκειμένου να μην επανέλθει. Παντως η ισπανική κυβέρνηση, με όσα έχουν συμβεί, ήδη σκέφτεται να υιοθετήσει το μοντέλο της υποχρεωτικής μάσκας για όσους κυκλοφορούν, αρκεί να σιγουρευτουν ότι μπορεί να υπάρξει επάρκεια.
 6. Rayo Vallecano 21

  Eλλάδα- Επικαιρότητα

  Νομίζω ότι απλά δεν υπάρχει επάρκεια μασκών για αυτό και δίνουν φλου οδηγίες σε αυτό το θέμα. Σε κάθε περίπτωση πιστεύω ότι όσοι εργαζόμενοι έρχονται σε επαφή με κόσμο, αστυνομικοί, διανομεις, πωλητές, είναι απαραίτητο να φοράνε όχι μόνο για αυτούς αλλά κυρίως για όλους.
 7. Rayo Vallecano 21

  Eλλάδα- Επικαιρότητα

  Εν τω μεταξύ για το θέμα του αριθμού των νεκρών, που συζητάγαμε παραπάνω, σήμερα ισπανικές εφημερίδες γράφουν ότι ακόμα δεν έχει ανακοινωθεί πόσοι ηλικιωμένοι πέθαναν σε οίκους ευγηρίας αλλά υπολογίζονται ακόμα και σε 3 χιλιάδες !! Σε κάποιες περιοχές της Γαλλίας, όπως ανατολική Γαλλία, έχει γίνει κάτι ανάλογο με τουλάχιστον 1000 νομίζω.
 8. Rayo Vallecano 21

  Eλλάδα- Επικαιρότητα

  Εμενα πάντως μου είπαν από την οικογένεια μου αλλά και φίλοι μου ότι ήρθαν κουριερ χωρίς γάντια. Όσον για την μάσκα η οδηγία είναι να φοράτε αν νοσειτε ή αν έρχεστε σε επαφή με άτομο που νοσεί, αρκεί να το ξέρετε βέβαια. Το θέμα με τους διανομείς είναι ότι και έρχονται σε επαφή με πολύ κόσμο άρα μπορεί να κολλήσουν, ενώ σε αυτή την περίπτωση μπορεί μετά να τον μεταδώσουν και σε κόσμο με τον οποίο θα έρθουν σε επαφή. Όσο να ναι είναι δύσκολο να διατηρείς την απόσταση δύο μέτρων με όλους τους πελάτες, στην διάρκεια μιας μέρας.
 9. Rayo Vallecano 21

  Eλλάδα- Επικαιρότητα

  Καλά απλά ανέβασα ένα κείμενο, όπως το είδα στο φεισμπουκ, δεν σημαίνει ότι συμφωνώ με όλα όσα γραφει, αλλά θέτει κάποια υπαρκτα ζητήματα όπως η έλλειψη προστασίας των διανομεων, και άλλων εργαζομένων που έρχονται σε επαφή με κόσμο.
 10. Rayo Vallecano 21

  Eλλάδα- Επικαιρότητα

  Αυτό που διάβασα είναι ότι τωρα δεν τους παρέχονται μάσκες και γάντια, από την εργοδοσία τους.
 11. Rayo Vallecano 21

  Eλλάδα- Επικαιρότητα

  Αυτό γίνεται πάντα. Τωρα όμως με την πανδημία δουλεύουν και χωρις μάσκες και γάντια, παρότι έρχονται σε επαφή με πολύ κόσμο. Πολύ πιο επικίνδυνο για την δημόσια υγεία, από το να βγει κάποιος να περπατήσει μόνος του.
 12. Rayo Vallecano 21

  Eλλάδα- Επικαιρότητα

  Το ονομα μας μάρανε.
 13. Rayo Vallecano 21

  Eλλάδα- Επικαιρότητα

  Τελευταία γίνεται λόγος για eshop, αλλά είδα αυτό, στο φου μπου. Λένε ότι πολλοί υπάλληλοι σε τετοιες εταιρίες αλλά και διανομείς στην Ελλάδα δουλεύουν χωρίς μέτρα προστασίας, μάσκες, γάντια, κτλ, κάτι που είναι επικίνδυνο για τους ίδιους αλλά και για τους πελάτες.
 14. Rayo Vallecano 21

  World Breaking News 🗺

  Και η νυχτερίδα, λένε κάποιοι
 15. Rayo Vallecano 21

  World Breaking News 🗺

  Υπαρχουν και σαρκοφαγα ψάρια, που τα τρώμε, το ένα τρώει το άλλο ως γνωστόν Όσο για τον έλεγχο, όλο ορμόνες και χάλια τροφές δίνουμε στα βιομηχανικά εκτροφεία, με αποτέλεσμα τις τρελές αγελάδες κάποτε. Καλυτερα ελευθέρας βοσκης η φάρμας.
×