Jump to content

Eddie

Moderators
 • Content Count

  102
 • Joined

 • Last visited

About Eddie

 • Rank
  KM Master
 • Birthday 03/15/1969

Contact Methods

 • Website URL
  http://www.kitrinomavro.com

Converted

 • Location
  Behind you
 • Αγαπημενος ποδοσφαιριστης ΑΕΚ all time
  Τσιάρτας

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. http://www.kitrinomavro.gr/aekpedia/ Όλη η ιστορία της Α.Ε.Κ. από το 1959 έως την σεζόν 2015/16. Μια σπουδαία δουλειά παιδιών του ΚΜ φτιαγμένη καθαρά από μεράκι και αγάπη για την ομάδα μας.
 2. Όποιος αναμειγνύει το forum μας με αστυνομία, δίωξη κλπ δεν έχει θέση εδώ μέσα. Ο χρήστης tony_montana αποβάλλεται από το forum.
 3. Η θέση των διαχειριστών είναι η εξής: απαγορεύονται τα εμπρηστικά post που με διάφορους τρόπους προκαλούν άλλους χρήστες, απαγορεύονται από την άλλη και οι λεκτικές επιθέσεις και βρισιές. Με βάση τα παραπάνω θεωρούμε ότι οι χρήστες @tony_montana @BillR21 @CHⓇIS παρενέβησαν κανόνες του forum και θα έχουν όλοι από ένα warning. Ας μην επαναληφθούν τα λάθη που έγιναν από κανέναν τους και το θέμα ας τελειώσει εδώ, ως κακιά στιγμή του ΚΜ. Επίσης τονίζουμε ότι κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε για την διαχείριση του forum που μας φιλοξενεί και σε καμία περίπτωση δεν δεχόμαστε οποιουδήποτε τύπου απειλές.
 4. Ο mich21 αποβάλλεται από το forum. Αποκάλεσε «πρεζεμπορολάγνο» άλλον χρήστη του forum, παρά την αναστάτωση που προκάλεσε (και αντί να το μαζέψει) επανήλθε λέγοντας ότι έκανε ignore τους «πρεζεμπορολάγνους». Του έγινε στην συνέχεια σύσταση από moderator να κόψει τέτοιους χαρακτηρισμούς και η αντίδρασή του ήταν να τα βάλει και με τον διαχειριστή και να το παίξει αδικημένος ήρωας που θα φύγει μόνος του. Όχι δεν θα φύγει μόνος του έχοντας την δυνατότητα να επιστρέψει όποτε γουστάρει, θα φύγει γιατί αποβάλλεται.
 5. Ο amd τίθεται εκτός forum για μια βδομάδα για να ηρεμήσει. Στο ΚΜ απαγορεύονται οι συνεχείς προσβολές στην αντίθετη άποψη, ειδικά μάλιστα όταν η άλλη πλευρά μιλάει πολιτισμένα και χωρίς να προσβάλει. Έγινε αρχικά μια προσπάθεια με edit από έναν moderator, αλλά ο χρήστης επέμεινε στα ίδια. Η άποψη μας είναι ότι το να λες επίμονα σε κάποιους να προσκυνήσουν τον κάθε Μαρινάκη επειδή δεν σου αρέσουν αυτά που έγραψαν, είναι τουλάχιστον σοβαρότατο φάουλ. Κανείς δεν έχει το δικαίωμα εδώ μέσα να το παίζει πιο ΑΕΚ από κανέναν.
 6. Με αφορμή και την τελευταία χθεσινή διένεξη στα πολιτικά και με ομοφωνία των διαχειριστών του φόρουμ, αποφασίστηκε η οριστική απομάκρυνση του χρήστη ΧΑΜΠΟΣ, καθώς και η απαγόρευση συμμετοχής του στο φόρουμ στο μέλλον με το ίδιο ή άλλο ψευδώνυμο (μέχρι να φανεί ότι πρόκειται για το ίδιο πρόσωπο σε περίπτωση που επιχειρηθεί κάτι τέτοιο). Δεν πρόκειται για απόφαση που μας χαροποιεί καθώς οι απομακρύνσεις είναι ενάντια στην κουλτούρα μας, όμως στην παρούσα περίπτωση κάτι τέτοιο είναι αναγκαίο. Έχει συμπληρωθεί ένα διάστημα πολλών ετών πλέον, στη διάρκεια του οποίου ο συγκεκριμένος χρήστης αποτελεί σημείο αρνητικής αναφοράς για το φόρουμ, με την καθιέρωση μάλιστα της λέξης ΧΑΜΠΙΣΜΟΣ για να περιγράψει κάποιος μία πάντως όχι θετική κατάσταση. Εκφράστηκαν και εκφράζονται συνεχώς παράπονα, η ροή των ποσταρισμάτων του ήταν και παραμένει εμμονική, κουραστική και ατελέσφορη. Επομένως, αφού δώσαμε την ευκαιρία για χρόνια στον συγκεκριμένο χρήστη να εκφραστεί και να συμμορφωθεί, τελικώς κάτι τέτοιο δεν κατέστη δυνατό με αποτέλεσμα να θίγεται η αισθητική του φόρουμ, εν πολλοίς εξ' αιτίας του. Χάμπε: Δεν τρέφουμε αρνητικά συναισθήματα για τον άνθρωπο που κρύβεται πίσω από το ψευδώνυμο σου, αλλά μας έχεις πρήξει τ' αρχίδια και γίνεσαι λόγος απομάκρυνσης πολλών ανθρώπων από το φόρουμ. Πριν μας κατηγορήσεις, πριν νιώσεις αδικημένος, πριν υποθέσεις ότι δάκτυλος του Μελισσανίδη συνέβαλε στην απομάκρυνσή σου (αυτή τη φορά οριστική), προβληματίσου. Προβληματίσου για ποιο λόγο τόσοι άνθρωποι απαιτούν την απομάκρυνσή σου. Προβληματίσου για το λόγο για τον οποίο δεν είσαι επιθυμητός κάπου μετά από τόσα χρόνια παρουσίας. Και μη ψάξεις ηρωισμούς. Δεν έπεσες ηρωικά. Προβληματίσου όχι για εμάς, όχι για το φόρουμ. Προβληματίσου για άλλα βαθύτερα ζητήματα. Αντίο Χάμπε.
 7. Ahoy, Με την εγκατάσταση του νέου km theme, η ανανέωση του φόρουμ για το 2018 έλαβε τέλος. Ελπίζουμε να σας αρέσει το theme και η ανανέωση να είναι εφαλτήριο ενός πιο ζωντανού διαδικτυακού χώρου. Για το 2019 υπάρχουν σχέδια για επέκταση της λειτουργικότητας του site πέρα από το forum αλλά αυτό θα αποφασιστεί/προγραμματιστεί μέσα στο επόμενο διάστημα. Το ΚΜ από το 2013 λειτουργεί με προσωπικά έξοδα και μηδενικά έσοδα εξαιρουμένου ενός γύρου δωρεών το 2015. Τα λειτουργικά έξοδα του forum το χρόνο είναι περίπου στα €130 ενώ η ανανέωση κόστισε περί τα €250 πέρα από τον προσωπικό χρόνο που επενδύθηκε από τους mods-admin για να είναι ο χώρος λειτουργικός. Αποφασίσαμε λοιπόν ότι είναι μια καλή ευκαιρία για να ζητήσουμε μια δωρεά από όσα μέλη ή αναγνώστες το επιθυμούν. Η δωρεά θα είναι μεταξύ €5 και €20 ευρώ και οι μισές εισπράξεις θα δωθούν σε ένα (ή και περισσότερα) κοινωφελές (ή) ίδρυμα (τα) που θα επιλεχθεί (ουν) (το thread θα ανοίξει στις γενικές συζητήσεις όταν αποκτήσουμε μια ιδέα του ποσού). Οτιδήποτε εισπραχθεί πάνω από €300 θα δωθεί εξολοκλήρου στο ίδρυμα που θα επιλεχθεί. Για να είναι η διαδικασία διαφανής και ανοιχτή θα επακολουθήσει 2η ανακοίνωση στις 25 Δεκεμβρίου με τους δωρητές και τα ποσά (το μεγαλύτερο κομμάτι του email που θα δημοσιευτεί θα είναι κωδικοποιημένο για λόγους απορρήτου). Οποιοσδήποτε θέλει να συνεισφέρει, μπορεί να στείλει ένα email στο admin@kitrinomavro.com με το ποσό και τον επιθυμητό τρόπο πληρωμής. Φυσικά όλη αυτή η κίνηση γίνεται σε εθελοντική βάση και δεν επηρεάζει τη λειτουργία του χώρου ή τα μέλη. The ΚΜ administration team
 8. ΖΟΥΜΕ ΔΡΑΜΑΤΙΚΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ Όπως πέραν πάσης αμφιβολίας γνωρίζετε μετά την ανακοίνωση του κ. SMAUG, το αγαπημένο μας Κιτρινόμαυρο Φόρουμ πρόκειται να αναστείλει τη λειτουργία του λόγω επειδή αναβάθμιση ( λεφτά υπάρχουν/είναι τούτο το έργο μακέτο; ). Το ΕΣ σε συνεργασία με τους απιδοσυλλέκτες καλούνται όπως βρουν λύση για την ανεμπόδιστη, βέλτιστη, διάφανη και τίμια διεξαγωγή του παιγνίου για το ως άνω χρονικό διάστημα. Ο καλός ο καπετάνιος στη φουρτούνα φαίνεται.
×