Jump to content
Στήριξε την ΑΕΚ Read more... ×
ΚΑΡΤΑ ΦΙΛΟΥ ΑΕΚ 2020-21 Read more... ×

Eddie

Moderators
 • Content Count

  87
 • Joined

 • Last visited

About Eddie

 • Rank
  KM Master
 • Birthday 03/15/1969

Contact Methods

 • Website URL
  http://www.kitrinomavro.com

Converted

 • Location
  Behind you
 • Αγαπημενος ποδοσφαιριστης ΑΕΚ all time
  Τσιάρτας

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Με αφορμή και την τελευταία χθεσινή διένεξη στα πολιτικά και με ομοφωνία των διαχειριστών του φόρουμ, αποφασίστηκε η οριστική απομάκρυνση του χρήστη ΧΑΜΠΟΣ, καθώς και η απαγόρευση συμμετοχής του στο φόρουμ στο μέλλον με το ίδιο ή άλλο ψευδώνυμο (μέχρι να φανεί ότι πρόκειται για το ίδιο πρόσωπο σε περίπτωση που επιχειρηθεί κάτι τέτοιο). Δεν πρόκειται για απόφαση που μας χαροποιεί καθώς οι απομακρύνσεις είναι ενάντια στην κουλτούρα μας, όμως στην παρούσα περίπτωση κάτι τέτοιο είναι αναγκαίο. Έχει συμπληρωθεί ένα διάστημα πολλών ετών πλέον, στη διάρκεια του οποίου ο συγκεκριμένος χρήστης αποτελεί σημείο αρνητικής αναφοράς για το φόρουμ, με την καθιέρωση μάλιστα της λέξης ΧΑΜΠΙΣΜΟΣ για να περιγράψει κάποιος μία πάντως όχι θετική κατάσταση. Εκφράστηκαν και εκφράζονται συνεχώς παράπονα, η ροή των ποσταρισμάτων του ήταν και παραμένει εμμονική, κουραστική και ατελέσφορη. Επομένως, αφού δώσαμε την ευκαιρία για χρόνια στον συγκεκριμένο χρήστη να εκφραστεί και να συμμορφωθεί, τελικώς κάτι τέτοιο δεν κατέστη δυνατό με αποτέλεσμα να θίγεται η αισθητική του φόρουμ, εν πολλοίς εξ' αιτίας του. Χάμπε: Δεν τρέφουμε αρνητικά συναισθήματα για τον άνθρωπο που κρύβεται πίσω από το ψευδώνυμο σου, αλλά μας έχεις πρήξει τ' αρχίδια και γίνεσαι λόγος απομάκρυνσης πολλών ανθρώπων από το φόρουμ. Πριν μας κατηγορήσεις, πριν νιώσεις αδικημένος, πριν υποθέσεις ότι δάκτυλος του Μελισσανίδη συνέβαλε στην απομάκρυνσή σου (αυτή τη φορά οριστική), προβληματίσου. Προβληματίσου για ποιο λόγο τόσοι άνθρωποι απαιτούν την απομάκρυνσή σου. Προβληματίσου για το λόγο για τον οποίο δεν είσαι επιθυμητός κάπου μετά από τόσα χρόνια παρουσίας. Και μη ψάξεις ηρωισμούς. Δεν έπεσες ηρωικά. Προβληματίσου όχι για εμάς, όχι για το φόρουμ. Προβληματίσου για άλλα βαθύτερα ζητήματα. Αντίο Χάμπε.
 2. Γαμιέσαι και σου αρέσει

  1. Smaug

   Smaug

   ευφάνταστος τρόπος να χρησιμοποιούμε τα status updates ?

 3. Ahoy, Με την εγκατάσταση του νέου km theme, η ανανέωση του φόρουμ για το 2018 έλαβε τέλος. Ελπίζουμε να σας αρέσει το theme και η ανανέωση να είναι εφαλτήριο ενός πιο ζωντανού διαδικτυακού χώρου. Για το 2019 υπάρχουν σχέδια για επέκταση της λειτουργικότητας του site πέρα από το forum αλλά αυτό θα αποφασιστεί/προγραμματιστεί μέσα στο επόμενο διάστημα. Το ΚΜ από το 2013 λειτουργεί με προσωπικά έξοδα και μηδενικά έσοδα εξαιρουμένου ενός γύρου δωρεών το 2015. Τα λειτουργικά έξοδα του forum το χρόνο είναι περίπου στα €130 ενώ η ανανέωση κόστισε περί τα €250 πέρα από τον προσωπικό χρόνο που επενδύθηκε από τους mods-admin για να είναι ο χώρος λειτουργικός. Αποφασίσαμε λοιπόν ότι είναι μια καλή ευκαιρία για να ζητήσουμε μια δωρεά από όσα μέλη ή αναγνώστες το επιθυμούν. Η δωρεά θα είναι μεταξύ €5 και €20 ευρώ και οι μισές εισπράξεις θα δωθούν σε ένα (ή και περισσότερα) κοινωφελές (ή) ίδρυμα (τα) που θα επιλεχθεί (ουν) (το thread θα ανοίξει στις γενικές συζητήσεις όταν αποκτήσουμε μια ιδέα του ποσού). Οτιδήποτε εισπραχθεί πάνω από €300 θα δωθεί εξολοκλήρου στο ίδρυμα που θα επιλεχθεί. Για να είναι η διαδικασία διαφανής και ανοιχτή θα επακολουθήσει 2η ανακοίνωση στις 25 Δεκεμβρίου με τους δωρητές και τα ποσά (το μεγαλύτερο κομμάτι του email που θα δημοσιευτεί θα είναι κωδικοποιημένο για λόγους απορρήτου). Οποιοσδήποτε θέλει να συνεισφέρει, μπορεί να στείλει ένα email στο admin@kitrinomavro.com με το ποσό και τον επιθυμητό τρόπο πληρωμής. Φυσικά όλη αυτή η κίνηση γίνεται σε εθελοντική βάση και δεν επηρεάζει τη λειτουργία του χώρου ή τα μέλη. The ΚΜ administration team
 4. ΖΟΥΜΕ ΔΡΑΜΑΤΙΚΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ Όπως πέραν πάσης αμφιβολίας γνωρίζετε μετά την ανακοίνωση του κ. SMAUG, το αγαπημένο μας Κιτρινόμαυρο Φόρουμ πρόκειται να αναστείλει τη λειτουργία του λόγω επειδή αναβάθμιση ( λεφτά υπάρχουν/είναι τούτο το έργο μακέτο; ). Το ΕΣ σε συνεργασία με τους απιδοσυλλέκτες καλούνται όπως βρουν λύση για την ανεμπόδιστη, βέλτιστη, διάφανη και τίμια διεξαγωγή του παιγνίου για το ως άνω χρονικό διάστημα. Ο καλός ο καπετάνιος στη φουρτούνα φαίνεται.
 5. Eddie

  doc.geo21 Ban

  Με ειδοποίησαν από το κοντρόλ ότι ακούστηκαν κάτι νιαουρίσματα από Νίκαια. Μια γάτα λέει που την είδε τίγρης και νιαουρίζει νομίζοντας ότι βρυχάται. Ας ξαναπάρει ο φίλος να ακούσουμε την άποψή του.
 6. Είμαστε στη δυσάρεστη θέση να σας ανακοινώσουμε ότι ο χρήστης doc.geo21 απομακρύνθηκε από το φόρουμ ύστερα από ομόφωνη απόφαση όσων έπρεπε να ερωτηθούν. Ο λόγος της απομάκρυνσης του ήταν η μεταφορά πληροφοριών που αναρτούσαν χρήστες εδώ στο φόρουμ, σε ιστοτόπους εκτός ΚΜ και χωρίς να είναι η πρώτη φορά που ενεπλάκη σε κάτι τέτοιο. Δεν διεκδικούμε πνευματικά δικαιώματα σε καμία περίπτωση, δεν μας ενδιαφέρει η διαφήμιση, πλην όμως είναι έως και εξοργιστικό το να κάνει κανείς κόπυ πάστε και να παρουσιάζει το περιεχόμενο της επικόλλησης ως δικιά του πληροφορία/γνώση/μελέτη με σκοπό να μαζεύει λάικς από χρήστες social media. Όταν ο doc.geo21 ενηλικιωθεί και πάψει την παιδιάστικη συμπεριφορά του, μπορεί να ξαναγίνει μέλος της παρέας μας. Επίσης καλό θα ήταν όσοι παίρνουν πληροφορίες από τον κάθε doc.geo21 (που τις πήρε από εδώ) και τις δημοσιεύουν στα προφίλ τους στα φέησμπουκ να έχουν το ελάχιστο απαιτούμενο μέγεθος αξιοπρέπειας και να παραδέχονται ότι αυτά τα διάβασαν αλλού και όχι "α δεν ξέρω μου τα είπε εμπιστευτικά μία απ' το χωριό, δεν την ξέρεις". Ή όπως λέγεται αυτή η φράση στο Λονδίνο. Να σέβεστε το ΚΜ γιατί στο τέλος θα φάτε φάπες.
 7. Φύγανε τα ποστ με το ζήτημα της μεταφοράς των στοιχείων του τόπικ σε άλλο φόρουμ Φύγανε επίσης και κάτι άλλα άκυρα για να μη γίνει το τόπικ παιδική χαρά Ορισμένοι είστε τόσο μαλάκες που αφήσατε να γίνει κουβέντα εδώ μέσα για τρίτο πρόσωπο που δεν συμμετέχει στο φόρουμ κι ενώ η μαλακία ξεκίνησε από εσάς ? ροφανώς σε ένα ανοιχτό φόρουμ τα ενδιαφέροντα ποστ θα φεύγουν και αλλού. ? αρ' όλα αυτά φροντίστε να έχετε επίγνωση της νοημοσύνης σας και μη παρουσιάζετε στοιχεία άλλων ως δικά σας. Γελάει ο κόσμος Για τον λόγο αυτό, αναφέρετε πηγή σε οτιδήποτε σηκώνετε από εδώ μέσα, είτε είστε μέλη μας, είτε δεν είστε
 8. ΓΕΙΑ ΣΑΣ ? ΑΙΔΙΑ Ε? ΛΗΡΟΦΟΡΗΘΗΝ ΟΤΙ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΕΞ ΥΜΩΝ ΣΑΣ ΤΡΩΕΙ Ο ΚΩΛΟΣ ΤΙ ΦΑΣΗ; ΔιΚ ΤΙ ΝΕΑ; ALati ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ; ΚΑΤΙ ΚΑΚΑΡΙΣΜΑΤΑ ΑΚΟΥΣΑ ? ΡΙΝ. Μ? ΙΛΑΚΟ ΤΙ ΛΕΕΙ; ΚΑΛΑ ΟΛΑ; ΝΟΝΕ ? ΩΣ ? ΑΕΙ;
 9. Επ! Οχι και τερας...
 10. Αποφασίζουμε να δώσουμε στον χρήστη Bukowski τον ρόλο του "Ειδικού Μπουγατσολόγου" ενόψει της αναμέτρησης με τις άπλυτες ξαδέρφες μας την επόμενη εβομάδα. Ορίζουμε επίσης τον χρήστη Duck Season επικεφαλής του τόπικ με καθήκοντα γενικότερων αναλύσεων επί των ανθρωποειδών που στελεχώνουν και υποστηρίζουν τη συγκεκριμένη ομάδα. Παρακαλούμε τον χρήστη Νονό, όπως πριμοδοτήσει τους 2 ως άνω χρήστες με έναν επιπλέον βαθμό στη βαθμολογία Απίδια Σάκου 2015-2016 σε περίπτωση νίκης της ΑΕΚ, ανεξαρτήτως πονταρίσματος των χρηστών αυτών.
×