Jump to content

AG21

Members
 • Content Count

  5,392
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  5

AG21 last won the day on February 26

AG21 had the most liked content!

About AG21

 • Rank
  Senior Member
 • Birthday 11/19/1979

Profile Information

 • Gender
  Male

Converted

 • Αγαπημενος ποδοσφαιριστης ΑΕΚ all time
  Καραγιάννης

Recent Profile Visitors

767 profile views
 1. Πήγα σήμερα σουπερ μάρκετ στις 9 το πρωί με άδεια τη γλυφαδα. Επιλέγω ένα μικρό της γειτονιάς που έχει μέσα σε 250τμ από 1 έως 3 πελάτες που πήγαινα και από πριν γιατί με βολεύει. Εγώ και άλλη μια κυρία με γάντια και μάσκα και το ίδιο και οι υπάλληλοι που κυρίως ετοίμαζαν τηλεφωνικές παραγγελίες για παράδοση κατοικον (είναι γρήγοροι, αφημερον παράδοση) . Μπαίνει μέσα ένας τύπος φαινόταν σαν άστεγος και αρχίζει να βήχει με μανία χωρίς καμιά προφύλαξη ούτε καν να βάλει χέρι και επειδή ήμουν κοντά στην είσοδο πέρασε από δίπλα μου κιόλας . Πήγε πήρε κάτι το πλήρωσε και έφυγε. Εννοείται στο σπίτι όλα τα έβγαλα για πλύσιμο και έκανα καθαρισμο χεριών προσώπου καλά. Για πείτε μου σε αυτή τη περίπτωση η σύσταση για τη μη απαραίτητη μάσκα δεν είναι μαλάκια?
 2. 5Σχετικό άσχετο με τις κουριερ. Η acs από 1/4 έβαλε επιπλέων χρέωση κορονοιου.... Μπήκε το υπουργείο ανάπτυξης στην εταιρεία λόγο καταγγελίες για αισχροκερδιας λόγο πανδημίας (υπάρχει σχετικός νόμος) και πριν λίγο τη πήρε πίσω για να γλιτώσει ( εσταλει σχετικό email). Η επιστολή 31/3 Βασική αρχή της ACS στη μακρόχρονη πορεία της, έχοντας στον πυρήνα της στρατηγικής της τις αρχές της βιώσιμης ανάπτυξης, είναι η παροχή υπηρεσιών υψηλού επιπέδου, αλλά και κάθε επένδυση που έχει στόχο την εξέλιξη της λειτουργίας της και τη βέλτιστη ανταπόκρισή της στις προκλήσεις των καιρών. Παρά τις προκλήσεις με τις οποίες έχουμε έρθει αντιμέτωποι λόγω της παγκόσμιας κατάστασης από τον ιό COVID-19, η εταιρεία μας συνεχίζει να εργάζεται αδιάλειπτα με βάση το σχέδιο επιχειρησιακής συνέχειας που ακολουθεί ήδη, ώστε να διασφαλίζει αξιόπιστες υπηρεσίες στους πελάτες της, ενώ ταυτόχρονα καλείται να προσαρμόζεται στις έκτακτες αυτές συνθήκες, λαμβάνοντας όλα τα απαραίτητα μέτρα για την απρόσκοπτη λειτουργία της και την ασφάλεια του προσωπικού της, που θέτει σε πρώτη προτεραιότητα. Λόγω του δραματικού αντίκτυπου που έχει ο ιός COVID-19 στον κλάδο των ταχυμεταφορών γενικότερα, η ACS καλείται να προχωρήσει σε μια σειρά ενεργειών που αφορούν την τροποποίηση της λειτουργίας της (αναφορικά με τα δρομολόγια, την ενοικίαση πρόσθετων οχημάτων και νέων χώρων διακίνησης, πρόσληψη προσωπικού, μέτρα ασφαλείας, πρόσθετες διαδικασίες διανομής, κλπ) και που έχουν ως άμεσο αντίκτυπο την αύξηση όλων των συντελεστών του λειτουργικού κόστους της εταιρείας. Προκειμένου να διασφαλίσει την αδιάλειπτη επιχειρησιακή της λειτουργία και να συνεχίσει να εξυπηρετεί το δημόσιο συμφέρον με υψηλής ποιότητας υπηρεσίες, η εταιρεία είναι αναγκασμένη να επιμερίσει ένα μικρό μόνο μέρος αυτού του λειτουργικού κόστους στους Πελάτες της. Ως εκ τούτου, προχωράει προσωρινά, με ισχύ από 1η Απριλίου 2020 και μέχρι νεωτέρας, στην εφαρμογή Πρόσθετης Χρέωσης Έκτακτης Ανάγκης λόγω COVID-19 για όλες τις αποστολές εσωτερικού, αξίας 0,45€+ΦΠΑ ανά αποστολή. Η ACS, θέτοντας πάντα ως προτεραιότητα την ολοκληρωμένη εξυπηρέτηση των αναγκών της αγοράς, επωμίζεται το μεγαλύτερο μέρος αυτής της αύξησης του λειτουργικού κόστους, περιορίζοντας στο κατώτατο δυνατό επίπεδο την τελική επιβάρυνσή των Πελατών της και συνεχίζει να προσπαθεί διαρκώς για την ομαλή διεκπεραίωση όλων των αποστολών τους, με βασικούς άξονες την ποιότητα, την ταχύτητα και την αξιοπιστία. Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε την ιστοσελίδα της εταιρείας www.acscourier.gr, την οποία ανανεώνουμε σε τακτά διαστήματα με όλες τις νεότερες εξελίξεις για σημαντικές αλλαγές στις υπηρεσίες και τον τρόπο λειτουργίας της ACS. Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση και την εμπιστοσύνη σας
 3. Σήμερα είχαμε και διπλωματικό επεισόδιο μεταξύ Αμερικής και Γερμανίας για 200.000 μάσκες από Κίνα ... που είχαν προορισμό τη Γερμανία και καταλήξανε στις ΗΠΑ.
 4. Δεν θα με χάλαγε να βαζω κίτρινη μάσκα με το δικέφαλο η μαύρη ορίτζιναλ μάσκα. 🙂
 5. Επειδή δεν βλέπω ειδήσεις καθόλου δεν ξέρω αν έχει γίνει αναφορά σχετικά με το πολιτικό πραξικόπημα λόγο κορονοιου στην Ουγγαρία ( Σπύρο δώσε τα φώτα σου). Το αναφέρω γιατί ο δικός μας ζήτησε από το τουσκ να το βγάλουν έκτο ελκ. Ψηφίστηκε ακυρωση εκλογών και υπερεξουσιες στη κυβέρνηση ορμπαν μέχρι να μπορεί να φυλακίσει χωρίς δική κτλ και θα ξαναγίνουν εκλογές μόνο όταν ακυρώσει η κυβέρνηση το νόμο ( πουτσες μπλε). Η πρώτη δικτατορία εντός ΕΕ.
 6. Βασικά ακρυβως αυτο λένε να μην φοράμε γιατί απλά δεν φτάνουν για όλους. Εδώ πήραμε 1,5 εκ μάσκες από Κίνα και πανηγυριζαμε. Φανταστείτε αν φόραγαν όλοι οι Έλληνες και να έπρεπε κάθε μέρα να την αλλάζουμε δεν θα υπήρχε μάσκα για τους αρρώστους και το ιατρικό προσωπικό. Εγώ έχω πάρει μια ωραιότατη υφασμάτινη από φαρμακείο ( εντάξει φαντάζομαι τα χοντρά τουλάχιστον δεν θα τα εισπνευσω ) πλένεται κάθε βράδυ και το πρωί έτσι κυκλοφορώ εξω στη δουλειά. Έτσι δεν χρειάζομαι κάθε μέρα άλλη.
 7. ναι το κατάλαβα άλλα εγώ συμφωνώ απόλυτα με τα δύο πρώτα και άλλα δύο τα θεωρώ κάπως και για μένα το πιο σημαντικό για τις εταιρείες κούριερ είναι να ενισχύσουν το προσωπικό τους έστω και με συμβάσεις ( όπως κάνει πχ ο σκλαβενίτης με προσλήψεις οδηγών για τις παραγγελίες ) και να μην περιμένουν να καλύψουν να καλύψουν την δουλειά με τους ίδιους .
 8. Αυτό μου είπε και ένας κουριερ ενώ θα έπρεπε να ήταν υποχρεωτικό βάση νόμου και εκτός αυτού θα πρέπει να διεκπαιρεωσουν όγκο εργασίας διπλάσιο από ότι πριν λόγο ότι τα μεγάλα καταστήματα τύπου public jumbo κτλ είναι κλειστά. Μόνο το public πρέπει να έχει γονατίσει την acs αφού κάνει αποστολές από όλα τα καταστήματα του προς όλη την ελλαδα. Το πλαίσιο κάνει διανομές κυρίως με δικά του φορτηγά στην Αθηνα τουλάχιστον . Το jumbo σε λίγο φτάνει μήνα αναμενόμενο χρόνο παράδοσης.
 9. Ετσι αλλά δεν είναι λύση η μη παραγγελία αλλά πρώτον τα μέτρα προστασίας που δεν υπάρχουν γιατί δουλεύουν λες και έχουν ανοσία όσοι είναι κουριερ και δεύτερων την ενισχύσει με προσωπικό των κουριερ γιατί ήδη γινόταν κόλαση με κανόνικες συνθήκες τώρα θα γινεται της πουτανας και είναι απάνθρωπο για τους εργαζόμενους. Πρέπει οι εταιρείες κουριερ να ενισχύσουν τουλάχιστον τον αριθμό εργαζομένων έστω και προσωρινά.
 10. Καλή όρεξη ( δείτε το με δική σας ευθύνη και τουλάχιστον 3 ώρες μετά από γεύμα )
 11. Υπάρχει μια διαφορά στα ζώα που βγαίνουν από μια διαδικασία κάπως ελεγχόμενη και στα άγρια ζώα. Όσο για τους σκύλους και γάτες είναι λίγο αγρειο λόγο φαντάζομαι επειδή ότι αντιλαμβάνομαι περισσότερα από κατσίκες και αγελάδες.
 12. Γενικά βαριέμαι τα γυμναστήρια και τη γυμναστική όποτε γράφτηκα δεν πάτησα άλλα απο τη φύση μου είμαι φιτ και δεν κάνω κρεπάλες και έτσι δεν αγχώνομαι . Μου αρέσουν τα ομαδικά και ειδικά πολεμικές τέχνες όπου έκανε παλιά ξεκινώντας απο κικ μποξιγκ λίγο και για πάνω απο 5 χρόνια krav maga μέχρι να έρθουν οι διάδοχοι . Μετά το σταμάτησα κολύμβηση λίγο καλοκαίρι λόγο χρόνου και φετος ξεκίνησα μπασκετάκι εκπροσωπώντας με αλλους πατεράδες το δημοτικό του μεγάλου γιού στο πρωτάθλημα σχολείων όπου βγάζω 40λεπτα νο στόπ με φοβερά τρεξίματα και αντοχές - αναπνοες που τις απόκτησα με την εβδομαδιαία προπόνηση ( θυμίζω Σιγάλα ) . Θα πώ και το πόνο μου ότι αφού διαλύσαμε ολες τις ομάδες στο πρωτο γύρο και περιμέναμε μόνο τυπικά το δεύτερο και την απονομή ήρθε η καραντίνα . 😈 Έφαγαν σκόνη και νταμπλ σκόρ κάτι άσβερκοι απο κάτι δυτικά και κεντρό μου μας έλεγαν γλυφαδιωτάκια . Πλέον με καραντίνα απλά με τρέχουν οι γιοί . Ειναι και αυτό μια γυμναστική . Για κάτι περισσότερο βαριέμαι .
 13. BTW οι γενική απαγόρευση στην Ιταλία ειναι ψιλό μύθος γιατί τα εργοστάσια τιγκαρανε με υπερπαραγωγή και υπερωριες τις αποθήκες τους πριν το κλείσιμο με οτι σημαίνει για την εξάπλωση και στέλνουν πράγματα από αυτά τώρα αφού γίνεται η επικοινωνία με εργασία από το σπίτι και οι αποθήκες επιτρέπουν να δουλεύουν.
 14. Ξέρω περιπτώσεις που πήγαν Ιταλία νότια μετά το πανικό και τη καθαρά Δευτέρα για μαλακιες και γύρισαν χωρίς καμία καραντίνα.... Από μαλάκια του κόσμου υπάρχει πολλή.
 15. Μίλαγα πριν λίγο με Ιταλία, δεν λένε ότι δεν έκαναν μαλάκια ειδικά γιατί θεωρούσαν ότι το σύστημα υγείας στη βόρεια Ιταλία είναι από τα κορυφαία του κόσμου και πίστευαν και πιστεύουν ότι δεν πεθαίνεις από τον ιό αλλά επειδή δεν αντέχει το σύστημα υγείας. Η μεγάλη μεγαλη μαλάκια στην Ιταλία έγινε όταν έφυγαν οι βόρειοι και γέμισαν τρένα και δρόμους για να πάνε νότια που δεν έχει τον ιό και εκεί γαμησαν όλη την Ιταλία. Η κυβέρνηση τους είναι κλόουν και αυτό φαίνεται από καιρό για όσους παρακολουθούν την εξέλιξη στη Λιβύη που τη μία μέρα ειναι με το έναν και την άλλη με τον άλλον και στη Κύπρο που κάνουν παιχνίδι και με το Τούρκο. Αυτά φυσικά θα τα δούμε στο μέλλον.
×