Jump to content
Στήριξε την ΑΕΚ Read more... ×

AG21

Members
 • Content Count

  6,772
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  7

AG21 last won the day on May 28

AG21 had the most liked content!

Profile Information

 • Gender
  Male

Converted

 • Αγαπημενος ποδοσφαιριστης ΑΕΚ all time
  Καραγιάννης

Recent Profile Visitors

1,056 profile views
 1. Πάντως ας δώσουμε και ένα credit στο προπονητή ότι σήμερα γενικά βλέπουμε έντονα αλλά το έχουμε ξαναδεί ότι η ομάδα προσπαθεί με υπομονή και πολλές πάσες που κάποιες φορές το παρακανουν να βρουν παίκτη στο πέναλτι για να σκοράρουν πιο σίγουρα.
 2. Νομίζω πάντως ότι πρέπει να ανέβει στις προτεραιότητες η απόκτηση τέρματος φυσικά για δεξιά μπακ το έχουμε χιλιοαναλυση και μετά οποιαδήποτε άλλη απόκτηση.
 3. Αμαρτία μια ευκαιρία ένα γκολ έναντι κατοχής και κάποιες καλές ευκαιρίες αλλά η εικόνα δίνει την αίσθηση νίκης. Να δούμε
 4. Μαγική ντρίμπλα τανκ. Έχει και άλλο ρεπερτόριο από ότι φαίνεται.
 5. Το περίεργο ήταν να την έδινε με τη μία.
 6. Όχι ρε γάμωτο. Είναι πρόσφατος στην ΑΕΚ. Η ντρίπλα στο καπνογονο ήταν το καλύτερο του highlight.
 7. Πολλή δουλειά και ο κριστισιτς στο 6 σήμερα μέχρι τώρα. Καλό σημάδι για τη σειρά των παιχνιδιών.
 8. Ασσιστ τανκοβιτς. Ισορροπία σε ασσιστ και γκολ. Τα στατιστικά του τον δικαιώνουν και στην ΑΕΚ.
 9. Θα μπορούσε να το έδινε αλλά δεν νομίζω ότι ήταν. Πιο πολλή έπεσε πάρα τον έσπρωξε φυσικά δυναμόμετρο δεν έχουμε στο χέρι αλλά περίπου τέτοια πέναλτι κράζουμε στους γαύρους νότου και βορρά ( εντάξει τους δίνουν και πιο εύκολα).
 10. Δεν νομίζω ότι είναι από τους παίκτες που εξαφανιζονται στα δύσκολα και μπορώ να θυμιθω αρκετα παιχνίδια που έβγαλε προσωπικότητα και εκτός αυτού μόνο το σιμοες μπορει να μου έρθει στο μυαλό και δείχνουν τέτοια στοιχεία καριμ και τανκοβιτς από τους καινούργιους. Αλλα θέματα υπάρχουν με το μάρκο που έχουν να κάνουν με το κρατάει πολλή τη μπάλα, να μην παίζει γρηγορα όπως μπορεί, να μην αποδίδει χωρίς σοβαρό κίνητρο και να κολλάει το μυαλό του όταν η ομάδα είναι μπερδεμένη.
 11. Σημερα δύσκολα να βγει 11 αφού έχουμε τον αγώνα της Πέμπτης και το τι έγινε. Μόνο σίγουρος ο μανταλος. Ποιος μπορεί με βεβαιοτηρα ότι θα ξεκινήσω στα στόπερ από τους τρεις της Πέμπτης και μήπως βάλει Χνιντ με ντεντε και όχι Ντιμιτρι θα λόγους διαχείρισης. Ποιος μπορεί να πει με βεβαιότητα ότι θα παίξει σατχοφ μετά από δύο κακά ματς και μήπως μπει στο πάγο. Θα παίξει σιμοες που δεν χάνει λεπτό και χρειάζεται τη Πέμπτη? Θα παίξει γαλανό που αρχίζει και μπαίνει η κριστισιτς που μπορεί να θέτει ισορροπία? Μπροστά θα ξεκινησει κάποιον από Μάχαιρα η αλμπανη που είναι φρέσκοι η θα πάει με μάρκο τανκοβιτς που έχουν μεγαλύτερη ποιότητα αλλά δεν έχουν τόσα τρεξίματα. Και θα βάλει καριμ? Μπορεί να κρίνει ότι κάποιοι παίκτες πρέπει να κάτσουν πάγκο και να μπουν στο β. Έχουμε και τον αγώνα της Πέμπτη που ναι μεν δεν ελπίζουμε σε πρόκριση αλλά μια νίκη θα σβήσει τον αγώνα της Πέμπτης καπως και το θέλουν όλοι.
 12. Κάνεις δεν τα κάνει όλα καλά. Και ο γκουσταβο είχε κακές στιγμές και ο μανολο της καρδιάς μας είχε και αυτός. Οκ τα έκανε μου τι τη Πέμπτη που ήταν και όλα τα αλλα στραβά αλλά εγώ θα περιμένω αυτή τη σειρά των αγώνων να δω αν μπορεί να το γυρίσει το πράγμα εξαιτίας του καταστροφικου ματς στο γιουροπα.
 13. Νομίζω τα λέγαμε και προεκλογικά. Ο χοντρός είναι με την κόρη κουμπάρος όχι με τον κουλή. Σε πολλά θέματα υπάρχουν ενδοικογενειακες διάφορες ( αυτά που λέει η άλλη δημόσια πολλές φορές ειναι αντίθετα με την επίσημη θέση) και δεν αποκλείεται να υπάρχει θέμα και σε άλλα θέματα. Ο κουλης θεωρεί ίσως ότι το χρέος του το έκανε βάζοντας δικό τους στο χαρτοφυλάκιο αλλά ο άλλος ίσως θέλει περισσότερα.
 14. Δεν είναι πρωτη φορά που είναι σε δύσκολη θέση ο Ιταλός, σε κάθε κακή εμφάνιση είναι άλλωστε . Πιστεύω/ελπίζω ότι θα το ξεπεράσει όπως τις άλλες.
 15. Γαμηθηκαν όλοι σήμερα και πρώτος από όλους ο καρρερα. Τα έγραψε μια χαρά ο Νίκος πιο πάνω. Το 3-5-2 με αυτούς τους παίκτες δεν παίζεται με τπτ και αν ήθελε να το παίξει ας έβαζε μπακακη στην άμυνα και βασιλαντωνοπουλου δεξιά όπως θα έκανε μανολο. Τέλοσπαντων κακές βραδιές έχουν όλοι αλλά αυτή ποναει παραπάνω για πολλούς λόγους.
×