Jump to content
Στήριξε την ΑΕΚ Read more... ×

AG21

Members
 • Content Count

  7,598
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  7

AG21 last won the day on May 28 2020

AG21 had the most liked content!

About AG21

 • Rank
  Senior Member
 • Birthday 11/19/1979

Profile Information

 • Gender
  Male

Converted

 • Αγαπημενος ποδοσφαιριστης ΑΕΚ all time
  Καραγιάννης

Recent Profile Visitors

1,279 profile views
 1. Αυτά τα πληρωμές σε προμηθευτές που είναι αντίστοιχο ποσο με πληρωμές μισθών ξέρει κανείς τι αφορά ?
 2. Παυλάκης μάλλον για αξιολόγιση προσωπικού και να μαζέψει το μπουρδέλο με βάση το βιογραφικό του σαν Διευθυντή ανθρώπινου δυναμικού . Αλεξίου διακοσμητικός για τις υπογραφές . τι άλλο ?
 3. Έτσι εξηγείται και η στάση κοκοκο σε πολλά θέματα. Πλέον ξέρουν πως να τον χειρίζονται.
 4. Εγώ πήγα και τις πήρα.:P Βασικά αναμνηστικό έδωσαν πάρα τίτλο και το έχω εξαφανίσει να πω την αλήθεια γιατί με ότι έχει γίνει θεωρώ ότι μας δούλεψαν.
 5. Ψάχνοντας τους είχα βρει εδώ μαζί με άλλα πράγματα https://aekwatch.gr/σύνδεσμοι/item/418/418 Αμα το ζητήσει κάποιος και βρω χρόνο μπορώ να γράψω και αναλυτικά τη χρηματοδότηση αλλά νομίζω ότι με λίγο μελέτη όλοι μπορούμε να καταλάβουμε διαβάζοντας τις τελευταίες σελίδες κυρίως ( όχι τα υπόλοιπα λογιστικά που ούτε εγώ καταλαβαίνω). Αμα το ζητήσει κάποιος και βρω χρόνο μπορώ να γράψω και αναλυτικά τη χρηματοδότηση αλλά νομίζω ότι με λίγο μελέτη όλοι μπορούμε να καταλάβουμε διαβάζοντας τις τελευταίες σελίδες κυρίως ( όχι τα υπόλοιπα λογιστικά που ούτε εγώ καταλαβαίνω). Άλλωστε τι χρήματα που έχουμε μπει φαίνονται και από τις ΑΜΚ που είναι τρεις ή πρώτη αφορά το 1εκ του Γιώργου η δεύτερη νομίζω είναι τα διάρκειας και η τρίτη της παε που είχαν μπει κατευθείαν σχεδόν από ΟΥΕΦΑ στη δικέφαλος και κεφαλαιοποιηθηκαν με ΑΜΚ τα υπόλοιπα είναι ταμειακές διευκολύνσεις με κανονικές εξοφλήσεις και από τα χρήματα που περιμένουμε ( φαίνονται όλα στο ισολογισμό) Φυσικά οι ταμειακές διευκολύνσεις έχουν τη σημασία τους ότι προχωράει το έργο και πληρώνονται με τα μελλοντικά έσοδα. Μπορεί να γίνουν και άλλες και να απόπληρωθούν από τη χορηγία του οπαπ.
 6. Η αλήθεια είναι στους ισολογισμούς.
 7. Να πούμε ότι με τα λεφτά των διάρκειας και το 1εκ του Γιώργου ξεκίνησε ουσιαστικά το έργο πληρώθηκαν μελέτες κτλ στη πορείας μπήκαν τα δανεικά, μετά το τσουλου, περιφέρεια και τέλος ΟΠΑΠ. Το γήπεδο η πιο συγκεκριμένα η αντιπαροχή του γηπέδου ( δύο κτήρια γιατί το γήπεδο θα ανοικει στην ΕΡΑ με απαίτηση της περιφέρειας ) θα ανοικει σε αυτόν που το πλήρωσε δλδ παε. Για μενα το θέμα δεν είναι η ιδιοκτησία των κτηρίων του γηπέδου αλλά η ιδιοκτησία της παε δλδ της μκο εφα με αρχηγό την αρκαδη και με κλειστό κύκλο ανενεργών μελών που απλά έβαλαν μια υπογραφή. Κάποτε ακούστηκε ότι σκοπός είναι να γίνει λαϊκή βάση κάτι πολλή εύκολο απλά ανοίγοντας την επιλογή εντάξεις του οποιοδήποτε με την προϋπόθεση να είναι 5 χρόνια μέλος στην ΕΡΑ και πληρώνει συνδρομή αν και στην Ελλάδα το ιδανικό είναι να έχει τις ομάδες ένας χωστης.
 8. Είναι και τα λεφτά - σε όλα τα ποσά που έχετε βάλει- από τα υπερκοστολογημενα διάρκειας της Β και γ εθνικής ( κάποια πήγαν και στη εφα) που πρέπει να είναι κάνα 5αρι. Οι ισολογισμοί δεν λένε ψέματα από που ήρθαν τα λεφτά στο ταμείο και είναι δημοσια και προσβάσιμα σε όλους. Το λέμε εδώ και καιρό από που έχουν έρθει τα λεφτά 1 εκ ήταν τότε του Γιώργου και μετά έχουμε ταμειακές διευκόλυνσης-ατοκα δανεια από δύο κυπριακές εταιρείες συμφερόντων Μελ. Λεφτά που ήδη μέρος τους σύμφωνα με το ισολογισμό το έχει πάρει πίσω. Αυτό είναι και το νόημα της λέξεις <<εγγυητής>> και <<έβαλα λεφτά>> και όχι ότι θα το πληρώσει ο ίδιος. Ήταν ξεκαθαρος από την αρχή.
 9. Και εγώ το αγαπάω αλλά δεν βιορθωσε τπτ αναγκάστηκα έβαλε με βαριά καρδιά τον Σέρβο γιατί τραυματιστηκε ο Πορτογάλος.
 10. Άμα το κάναμε 2-2 κλειδωναμε τη νίκη, τώρα θα ζοριστουμε στο β. Μπήκε ο Σέρβος και άλλαξε το παιχνίδι, είναι προφανές ότι το σύστημα με 1 χαφ ανάμεσα σε 3 δεν έχει ποδοσφαιρική λογική και το είδαμε και στη Λάρισα και στην αρχή σήμερα. Αυτό χρεώνεται στο μανολο. Ο Σέρβος έβγαλε τις κάθετες που ανοίγουν άμυνες και προφανώς θα προσαρμοστεί ο αστέρας στο β γιαυτό λέω ότι θα ζοριστουμε.
 11. Έτσι το δείχνει η ΠΑΕ αλλά δεν νομίζω ότι στη πράξη θα μείνει τουλάχιστον όταν έχουμε κατοχή εμείς έτσι με το σβάρνα δεξί μπακ. Ίσως προσπαθεί να ξεκουράσει το σιμάνσκι και να μην κάνει το χαμαλικη από χαμηλά στην άμυνα.
 12. Στη πορεία το βλέπω 3-5-2 αφού σβάρνας αν παίξει δεν νομίζω να ανεβαίνει ψηλά. Δλδ λατσι ντεντε σβάρνα πίσω μιται Γκαρσία φουλ μπακ χαφ ( ίσως θέλει να τον δει εκεί) και σιμάνσκι τανκοβιτς μανταλος κέντρο και μπροστά τους δύο. Δεν βρίσκω άλλη λογική για σβάρνα δεξιά άμυνα και καθόλου στην αποστολή ραντονια εκτός και αν είναι εντελος ακατάλληλος ο Ουκρανός.
 13. To 365 λέει ότι θα έχουμε πάλι 4-4-2 με βάση τις δοκιμές δλδ καριμ Νέλσον μπροστά Στη 4αδα στα χαφ τανκοβιτς μανταλος σιμάνσκι Γκαρσία ( δεν εμπιστεύεται κριστισιτς) 4αδα άμυνα μιται λατσι ντεντε και δεξιά ένας από σβάρνας... Νταντενκο
 14. Δεν βλέπω clean sheet σήμερα άρα η ομάδα πρέπει να βάλει 2+ γκόλ για να πάρει τη νίκη. Μακάρι να κρατήσουμε το μηδέν αφού θα δείχνει μια αγωνιστική πρόοδο.
 15. Είναι εμφανείς η αποσύνθεση σε όλα τα επίπεδα και η ευθύνη βαραίνει την διοίκηση. Πλέον αυτό το διοικητικό σχήμα δεν λειτουργεί και χρειάζεται η ομαδα γενναίες αποφάσεις και μεγάλες αλλαγές - άμεσα θα έλεγα εγώ- για να μην κάψουμε και άλλη χρονιά γιατί μετά θα είναι πιο δύσκολο διαχειρισιμο. Δεν βλέπω πως ο Μελ θα μπορέσει να διαχειριστεί με το τιμ του αυτή τη κατάσταση που η μία σφαλιάρα έρχεται μετά την άλλη.
×