Jump to content

AG21

Administrators
  • Posts

    21,922
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    17

Everything posted by AG21

  1. Ζηλεύω γιατί θα ήταν ωραία να επερνα και τα δικά μου αλλά και να με πληρώνει ο Μελ δεν μπορώ με τις δραστηριότητες του Σαββάτου που δεν είναι λίγες .
  2. προφανώς γινεται μετά τα καραγκιοζιλίκια των τυριών και οτι έγινε με το Κούγια .
  3. Διάβασε ο πρόεδρος οτι ο @stavros 9-11 θα πάει ΑΕΚ Β και είπε να του το κεράσει το εισιτήριο .
  4. ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΧΑΜΟΣ Η ΑΕΚ Β υποδέχεται την ΑΕΛ στο Σεραφείδειο το Σάββατο και οι κάτοχοι εισιτηρίου διαρκείας της πρώτης ομάδας θα έχουν δικαίωμα δωρεάν εισόδου.
  5. Μιλάμε για φθινόπωρο του 1924 και παίξαμε κανονικά με τον Ολυμπιακό . Ο σύλλογος γιορτάζει τα γενέθλιά του στις 10 Μαρτίου 1925. Η ημερομηνία αυτή αποτυπώνει στο συμβολικό επίπεδο την επίλυση διαφόρων προβλημάτων μεταξύ των ιδρυτών, που είχαν καθυστερήσει την οριστικοποίηση της σύστασής του. Η ιδρυτική συνέλευσή του είχε λάβει χώρα σχεδόν ένα ολόκληρο έτος πριν, τον Μάιο του 1924
  6. Με λίγα λόγια κλείνουμε 100 χρόνια << γκολ και ξυλο στο πουσταρα το θρύλο >>
  7. Να γράψω κάτι που μόλις διάβασα στο βιβλιαράκι "Ιστορία της ΑΕΚ" της Αθλητική Ηχώ . Η ΑΕΚ ιδρύθηκε μεγάλη ομαδα, από την ίδρυση της είχε κόσμο που την παρακολουθούσε μέχρι και στις καθημερινές προπονήσεις αφού κουβαλούσε την περηφάνεια των προσφύγων και του ένδοξου παρελθόντος του Μικρασιατικού Ελληνισμού . Δεν είχε φυσικά γήπεδο εν η ΝΦ δεν υπήρχε ούτε σαν ιδεα αφού η ΑΕΚ ιδρύθηκε όπως και είναι ομάδα του κέντρου και τις προπονήσεις τις έκανε στις στήλες του Ολυμπιου Διός !!! Οι βαζελοι και οι γαύροι παρακολουθούσαν το <<φαινόμενα>> ΑΕΚ με ενδιαφέρων και ήθελαν να παίξουν μαζί της από τις πρώτες ημέρες ίδρυσης της αλλα ο πρώτος επίσημος αγώνας κλείστηκε με το γαύρο στο χώρο του Καραϊσκάκης το φθινόπωρο του 24 λιγους μήνες μετά την ίδρυση της . Η ΑΕΚ στο ποδοσφαιρικό ντεπούτο της νίκησε το γαύρο μέσα στο τότε γήπεδο του στο νυν χώρο του Καραισκακη 3-2 .
  8. Οκ κατατοπιστικό.. θενξ που το έψαξες πραγματικά, άρα πέφτουν Γ εθνική που είναι και το λογικό .
  9. Άγνωστο πραγματικά δεν ξέρω αν υπάρχει και προβλέψει πραγματικά . Διαλύεται η Β αν υποβιβαστει η πρώτη ομάδα στη β Εθνική . Αν υποβιβαστεί η Β ομάδα λογικά θα το δουνε από το καλοκαίρι και μετά ..πιθανών να πηγαίνει στη Γ εθνική που είναι και το λογικό για μένα . Υπάρχουν εργαζόμενοι και ποδοσφαιριστές . Δεν νομίζω να πέσουν πάντως γαύροι βορρά και νότου αλλά ο βαζελος έχει αρκετές πιθανότητες .
  10. Και να ξέρει που δεν ξέρει δεν τολμάει να βγάλει τπτ έξω πλέον από τη πρώτη ομάδα . Πάντως μάθαμε ότι ο Τελκαμι είναι ένας μικρός Χνιντ μέσες άκρες . Την κουβέντα την άνοιξε ο Γεωργίου , απάντησε διπλωματικά ο Κούστας και ο Τσακίρης είπε το κουτσομπολιό .
  11. Δεν διαφωνώ έχεις δίκιο σε όλα και δεν το γνώριζα για τα άλλα τμήματα . Μαγκιά του σαφώς και μπράβο του . Δεν τον αντιπαθώ απλά εξήγησα γιατί τον έχω σταμπαρει .
  12. Πάντως πάλι έχει προσβάσεις στα αποδυτήρια και στα κουτσομπολιά από ότι φαίνεται και μέσες άκρες είπε τι παίζει με το Μαροκινό το τελκμανι και δεν παίζει ενώ ο Κούστας αποφευγε και μιλούσε διπλωματικά . Μάλιστα έκανε και σχόλιο ότι με μυαλά του δεν πρόκειται να παίξει πουθενά .
  13. Σαφώς δεν είναι εχθρός της ΑΕΚ απλά εγώ προσωπικά τον έχω σταμπαρει από παλιά λόγο της στήριξης του << στα δικά μας παιδιά>> , << τα ελληνόπουλα>> που ξέρουν και τιμούν τη φανέλα που έχει αποδειχθεί λάθος . Τα άρθρα του πάντα προσπαθούσαν να προστατεύσουν και να διαφημίσουν τα Ελληνακια . Για να μην πάω πιο πίσω με τη στήριξη στο συμπαθή Δέλλα μετά το καταστροφικό παιχνίδι στο Καραϊσκάκη .
  14. Εμένα μου έκανε εντύπωση τα φιλάκια που έδινε αριστερά και δεξιά . Γενικά τραγικός όπως και οι ποδοσφαιρικές απόψεις του φυσικά .
  15. Παίζουν τα ρέστα τους την Κυριακή με αγώνα ζωής η θανάτου γιαυτους και δεν θα είναι καθόλου εύκολο ματς ενώ θεωρώ δεδομένο ότι θα προσπαθήσουν να χαλάσουν με κάποιο τρόπο το μυαλό της ομάδας και το δικό μας η ια κάνουν καμμιά μανουρά μήπως και πετύχουν καμία τιμωρία η διακοπή .
  16. Και εγώ θέλω να πάω στο Σεραφειδειο και ΑΕΚ Β αλλά δύσκολο το Σάββατο με τις δραστηριότητες και χίλιες δυο μαλακίες . Γενικά θεωρώ ότι οι Β ομάδες είναι σπουδαίο εργαλείο των μεγάλων ομάδων αν το χρησιμοποιήσουν σωστά αφού είναι η γέφυρα από τη Κ19 στο επαγγελματικό επίπεδο και ειδικά σε ενα ανταγωνιστικό περιβάλλον και φέτος μόνο με τη προσαρμογή του Πηλίου και την επιλογή των Αφρικανών έχεις κέρδος . Δυστιχως οι Έλληνες των ακαδημιών έχουν μεγάλο διάστημα να καλύψουν ώστε να βρεθούν στη πρώτη ομάδα . Το φετινό τρίπτυχο πρέπει να συνεχιστεί δλδ 1. Μεταγραφές Ελλήνων 20-22 ετών που μπορούν να κάνουν το άλμα σύντομα . Περίοδο προσαρμογής εξέλιξης στη Β . 2. Αφρικανοί σαν δοκιμή με μεγάλο ποντεντιαλ . 3. Παίκτες των ακαδημιών που θα προπονούνται με τη Β και θα παίζουν με τη Κ19 ώστε στα 21-22 να μπορούν να είναι στη δεύτερη ταχύτητα της πρώτης ομάδας για τις ευρωπαϊκές λίστες .
  17. Προσεκτικός στο τι και πώς θα πει αλλά έχει ενδιαφέρων τα αρκετά που είπε για Πήλιο που δεν γνωρίζαμε σε σχέση με τη καλή ποδοσφαιρική νοοτροπία του αλλά και για Αλμέιδα που όμως λίγο πολλή τα ξέραμε για εκείνος .
  18. Τα εισιτήρια του αγώνα της ΑΕΚ Β με την ΑΕ Λάρισας \\ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ \\ 27/3/2024 Η ΠΑΕ ΑΕΚ ενημερώνει ότι έχει τεθεί σε λειτουργία το ηλεκτρονικό εισιτήριο για τον αγώνα ΑΕΚ B – ΑΕ ΛΑΡΙΣΑΣ για τη 2η αγωνιστική των Play Offs της Super League 2, το Σάββατο 30/03 στις 14:00 Σεραφείδειο. -Η αγορά των εισιτηρίων γίνεται με χρέωση όλων των καρτών Visa και Mastercard (προπληρωμένες, χρεωστικές, πιστωτικές) και πρόκειται να ολοκληρωθεί μισή ώρα μετά την έναρξη του αγώνα. -Επίσης, υπάρχει η δυνατότητα ηλεκτρονικής αγοράς εισιτηρίου από την ιστοσελίδα www.ticketmaster.gr ή και τηλεφωνικά στο 2111981535, μέσω του τηλεφωνικού κέντρου της Ticketmaster Hellas, το οποίο λειτουργεί Δευτέρα με Κυριακή 10:00-21:00 (εκτός αργιών), για την καλύτερη και ταχύτερη εξυπηρέτηση των φιλάθλων. Οι πληρωμές μπορούν να πραγματοποιηθούν με χρέωση όλων των καρτών Visa και Mastercard (προπληρωμένες, χρεωστικές, πιστωτικές) και ολοκληρώνονται κατά την έναρξη κάθε αγώνα. ΟΙ ΤΙΜΕΣ ΤΩΝ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ Θύρα 1: 10€ (Παιδικά 5€) Θύρα επισήμων: 15€ (Παιδικά 5€) -Για την αγορά κάθε εισιτηρίου είναι υποχρεωτική η καταχώρηση του ονόματος και του αριθμού ΑΜΚΑ κάθε φιλάθλου (και για τα ΠΑΙΔΙΚΑ εισιτήρια). -ΠΑΙΔΙΚΑ εισιτήρια μπορούν να προμηθεύονται τα παιδιά και οι έφηβοι έως και 17 ετών. Η ΠΑΕ ΑΕΚ επισημαίνει στους φιλάθλους τα εξής: - Η πώληση των εισιτηρίων θα γίνει μόνο ηλεκτρονικά - Η είσοδος των παιδιών έως 10 ετών είναι ελεύθερη σε περίπτωση διαθεσιμότητας - Κατά την άφιξή τους στο ΣΕΡΑΦΕΙΔΕΙΟ, οι φίλαθλοι οφείλουν να υπακούσουν στις εντολές του προσωπικού ασφαλείας για τη δίοδο και τη στάθμευση των οχημάτων τους, να περιορίσουν το χρόνο παραμονής τους σε κοινόχρηστους χώρους και να κατευθύνονται άμεσα προς τη θέση τους.
  19. Τρεις παίκτες θα τον μαρκάρουν αυτόν το δεξί Μπακ το δεξί εξτρέμ και το δεξί χαφ άρα και να παίξει Ρότα που δεν θα παιξει δεν θα είναι 1vs1 εκτός αν το παίζουν οι χαφ εξτρεμ
  20. Αυτό μάλλον η μοιρα του είναι να ψυριζεται από φίλους , ίσως γιατί ήταν πολλή γαμάτο .. κάτσε να το ψάξω κάπου πρέπει να το έχω .
  21. Κάτσε ένα άσπρο που έχω εδώ και κάτι δεκαετίες ήταν δικό σου ? Το είχα ψιρισει? Πες μην μιλάς με γρίφους. Χαχαχα γιατι κάπου το χασα . Ωραία κασκολακι όντως . Αγαπημένο .
  22. Από τη στιγμή που δεν έχει το Λιβάι πρώτο στη λίστα ειναι αναξιόπιστο .
  23. Φαντάζομαι υπάρχουν παρόμοια και στην Αγία Βαρβάρα .
  24. Πάντως αυτό το να πηγαίνει κάποιος στο εξωτερικό και να γίνεται??. ανώτερο ον είναι κάτι σύνηθες να λέμε την αλήθεια .
×