Jump to content
Στήριξε την ΑΕΚ Read more... ×
ΚΑΡΤΑ ΦΙΛΟΥ ΑΕΚ 2020-21 Read more... ×

greg_voo

Members
 • Content Count

  414
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  4

greg_voo last won the day on March 2

greg_voo had the most liked content!

About greg_voo

 • Rank
  Senior Member

Profile Information

 • Gender
  Male

Converted

 • Αγαπημενος ποδοσφαιριστης ΑΕΚ all time
  Θ. Νικολαϊδης

Recent Profile Visitors

585 profile views
 1. 'Εχοντας ήδη παραδώσει τα κλειδιά του απιδοφυλακείου, και στρογγυλοκαθίσει ως νέο μέλος στην West Elm πολυθρόνα του συλλόγου, είναι πολύ δύσκολο να σηκωθώ ξανά.. Η απόφαση είναι όντως ειλημμένη, και ευχαριστώ και πάλι για τα καλά λόγια. Φίλε Σταύρο πιστεύω πως ο όποιος επόμενος θα έχει επιπλέον μέσα αλλά και κίνητρα, συνεπώς δεν είναι μαύρη η μέρα. Η ΑΕΚ είναι η μεγαλύτερη ομάδα! Φυσικά και κανείς δεν μπορεί να τα πάρει αυτά, αλλά καμιά φορά η πολύ "κοντινή απόσταση" και "τριβή" σε περίεργες συμπεριφορές χαλούν διαθέσεις και ο καθένας πρέπει να διαχειρίζεται αυτά που τον χαλάνε και τον φτιάχνουν. Δεν υπάρχει η παραμικρή τέτοια υπόνοια, αντιθέτως το ΕΣ προσπάθησε σύσσωμο να αλλάξει την απρόσμενη απόφαση, αλλά τελικά τη σεβάστηκε και τους ευχαριστώ γι'αυτό. Θα συμμετέχω σε όσες -ειρηνικές- ΚΜΜ δύναμαι, και όπως έλεγα χθες στον Στυλιανόπουλο: ...την ίδια αρρώστια έχουμε, στα ίδια μέρη θα γυρνάμε. Ελπίζω σε ΚΜ κερκίδα στον νέο ΝΑΟ.
 2. Οπως η τροφή των καλλιτεχνών είναι το χειροκρότημα, έτσι και οι απιδοσυλλέκται τρέφονται από τα θετικά σχόλια των συμφορουμιτώνε.. Ευχαριστώ όλους για τα καλά λόγια! Δεν ήθελα να το γράψω εχθές, μην τα μπλέξουμε με τους πανηγυρισμούς των νικητών, αλλά δυστυχώς διάφοροι προσωπικοί κ επαγγελματικοί λόγοι - και με ένα τελικό σπρώξιμο / κερασάκι από την πρόσφατη απόφαση του Τίγρη- με υποχρεώνουν σε πρόωρο κρέμασμα του απιδόσακου μου, για το εγγύς τουλάχιστον μέλλον. Ήταν μια εξαιρετικά μέτρια χρονιά, και χρειάζομαι αποτοξίνωση -πονάω που το λέω- δυστυχώς και από την ΑΕΚΑΡΑ, μιας θα ήθελα να μπω στο νέο Ναό με όσο περισσότερη δίψα και κ@*λα γίνεται, και η από τόσο κοντά παρακολούθηση της νυν κατάστασης δεν πιστεύω πως θα με βοηθήσει. Η ανησυχία του ΕΣ για τη διάδοχη κατάσταση θέλω να πιστεύω πως θα αποδειχθεί αβάσιμη, έχω ήδη κάνει κάποιες προτάσεις, και έχω τεθεί στη διάθεσή του για την ομαλή μετάβαση και λειτουργία της διοργάνωσης της νέας σεζόν. Σχωράτε με για το απρόσμενο της απόφασης, ευχαριστώ όλους τους παίκτας και το ΕΣ για την εμπιστοσύνη σας!
 3. Προβλέψεις και Όνειρα 2019-20 «Μάκης Ψωμιάδης» Τελική βαθμολογία Μετά από καταιγισμό ενστάσεων και εξώδικων, σας παρουσιάζουμε την τελική βαθμολογία της φετινής διοργάνωσης. Ο Παρακμιακός παίρνει θέση στο πάνθεον της διοργάνωση σηκώνοντας δεύτερη διαδοχική ποδοσφαιρική κούπα -δυστυχώς πάλι με πικρή γεύση στο τέλος-. Ο Ραγιος "σκόνταψε" στο τελευταίο βήμα, παίρνοντας τελικά το αργυρό, και ο άνθρωπος μύθος της διοργάνωσης, Τζύμπε ξεπετάχτηκε τελευταία στιγμή, παίρνοντας την τρίτη θέση από τον -δικαίως- ξενερωμένο Αυστραλό. (Υπήρχαν πολλά λάθη και στα "χεράτα" αποτελέσματα και τις υπόλοιπες θέσεις, ζητώ συγγνώμη αλλά οι συνθήκες ήταν δύσκολες.) Οι 10 πρώτοι και η πορεία τους στα PO: Ο Παρακμιακός σαν άλλος Σέννα σε βρόχινο αγώνα, κάλυψε διαφορά 9 βαθμών από τον Ράγιο. Εντυπωσιακή και η πορεία του Σταύρου! Οι συμμετοχές της σεζόν: Ρεκόρ 43 συμμετοχών στην αρχή της χρονιάς, εντυπωσιακές και οι 36 της προτελευταίας αγωνιστικής.
 4. Μας έχει τσακίσει το λάπτοπ και το excel του, έγινε χεράτη προσωρινή διόρθωση για τους 10 πρώτους.
 5. 43ος γυρος - Προβλέψεις και Όνειρα 2019-20 «Μάκης Ψωμιάδης» 8η Αγωνιστική PlayOff Gay- Α.Ε.Κ. 3-0 Φοβερές ανατροπές στην κορυφή, στην αγωνιστική που καθώς φαίινεται είναι και η τελευταία! edit: (δυστυχώς κάποια τεχνικά προβλήματα μας υποχρεώνουν σε καθυστέρηση του τελικού πίνακα, ζητούμε συγγνώμη για την ταλαιπωρία) Επίσης το τιμ στατιστικών λείπει σε άδεια, από την επόμενη εβδομάδα. Αναμένουμε σχολιασμό από τους πρωταγωνιστές ! Πρωταθλητής της σεζόν 2019-2020 1. Παρακμιακός 39β (43σ/5 3π) Στη μεγάλη μάχη της 2ης θέσης που κρίθηκε στα τρίποντα: 2. Ράγιος 38β (43/7) 3. Τζύμπε 38β (43/6) 4. Aussie 38β (40/6) Αντίστοιχα και για την 5η θέση: 5. Σπύρος 36β (41/7) 6. Κρις 36β (41/6) 7. Σταύρος 36β (39/5) Για το κλείσιμο της πρώτης δεκάδας: 8. Τζορτζ Ντι 35β (43/6) 9. Vargas21 34 (41/5) 10. Nίκος 33 (43/3) Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΜΕ ΑΡΙΘΜΟΥΣ: Συμμετοχές: 25 Πρόβλεψη Σημείου: 14 Τρίποντα: 4 Πεντάποντα: 0 Νονουδάκια: 11
 6. Εκπρόθεσμη κρίθηκε από το Ε.Σ με ψήφους 4-1 η συμμετοχή του Κρις, και ως εκ τούτου ο ως άνω πίναξ διορθώθηκε.
 7. greg_voo

  Heavy, Punk & Psychedelic Rock ??

  Φυσικά αναφέρεται σε πολύ μεγαλύτερη κλίμακα, αλλά η ΠΑΕ μας θυμίζει ότι μπορεί να ταιριάξει σχεδόν παντού. Learn to swim.
 8. 42ος γυρος - Προβλέψεις και Όνειρα 2019-20 «Μάκης Ψωμιάδης» 8η Αγωνιστική PlayOff Α.Ε.Κ. - ποακ 0-0 Διπλά Απίδια Σαμοθράκης Αναμένουμε αποφάσεις ΠΑΕ ΑΕΚ για το ζήτημα της ένστασης. Προκαταβολικά από το ΕΣ ενημέρωση για το τι γίνεται σε περίπτωση ένστασης κ 3-0. Επίσης απόφαση για εγκυρότητα συμμετοχής Κρις μετά από ένσταση Μπιλ. (στον πίνακα εμφανίζονται παίχτες που έχουν τουλάχιστον μία συμμετοχη) Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΜΕ ΑΡΙΘΜΟΥΣ: Συμμετοχές: 35 Πρόβλεψη Σημείου: 4 Τρίποντα: 0 Πεντάποντα: 0 Νονουδάκια: 31
 9. 41ος γυρος - Προβλέψεις και Όνειρα 2019-20 «Μάκης Ψωμιάδης» 8η Αγωνιστική PlayOff Ζέλα - Α.Ε.Κ. 1-3 (στον πίνακα εμφανίζονται παίχτες που έχουν τουλάχιστον μία συμμετοχη) Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΜΕ ΑΡΙΘΜΟΥΣ: Συμμετοχές: 27 Πρόβλεψη Σημείου: 24 Τρίποντα: 3 Πεντάποντα: 0 Νονουδάκια: 3 Δωράκια!
 10. 40ος γυρος - Προβλέψεις και Όνειρα 2019-20 «Μάκης Ψωμιάδης» 7η Αγωνιστική PlayOff Σε μια αγωνιστική-διαφήμιση για το παίγνιό μας, με σημαντικές ανακατατάξεις στην πρώτη δεκάδα, και φυσικά άλλη μια εναλλαγή στην κορυφή, με τον Αυστραλό που πόνταρε στην έκπληξη να βλέπει Κρις και Παρακουμή να γεμίζουν τους καθρέφτες του. 4 αγωνιστικές μένουν για την ολοκλήρωση, όλα είναι όμως ακόμα ανοιχτά! (στον πίνακα εμφανίζονται παίχτες που έχουν τουλάχιστον μία συμμετοχη) Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΜΕ ΑΡΙΘΜΟΥΣ: Συμμετοχές: 23 Πρόβλεψη Σημείου: 21 Τρίποντα: 5 Πεντάποντα: 0 Νονουδάκια: 2 Έξτρα κοΥρίτσι για το Σταύρο και το άγχος που του προκάλεσαμε όταν δεν είδε την πρόβλεψή του στον πίνακα της προηγούμενης αγωνιστικής. Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή!
 11. Συγγνώμη για το λάθος, θα διορθωθεί εντός της ημέρας κατά τη συλλογή και των χθεσινών απιδιών. Ο θεσμός είναι υπεράνω προσωπικών - ή φαμιλιακών - διαφορών, οι διακοπές μας έχουν επηρεάσει.
×