Jump to content

luckyluck

Members
  • Posts

    266
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by luckyluck

  1. Καλυτερα ασσο, εχουν κυπελλο και ευρωπη τα παοκια, θα κλαταρουν τον αλλο μηνα
  2. Ο λιβαι οσα προσοντα και να χει που τελειωματα δεν εχει ειναι ΓΥΑΛΙΝΟΣ, δεν κανεις ετσι καριερα, της πλακας ειναι το παλικαρι, η αεκ του αλμειδα αν ειχε ντεμινιο, θα εβαζε 25 + γκολ καθε χρονια.
  3. Η μοναδικη μαλακια του αλμειδα στην ΑΕΚΑΡΑ μας. Πιζαρο, χοντρος αργος και καμια σχεση μ αυτο που παιζει η ομαδα, ας τον παρει κανα μαγαζι να τυλιγει πιτογυρα να γλιτωσουμε.
  4. Στην ευρωπη με ομαδαρες τρως γκολ μονο απο τη βουλα.
  5. Οχι αλλο ζινι, το παιδι κανει χαβαλε, δεν παιζει μπαλα, βαλε πονσε φαν βεερτ
  6. Πιζαρο, το μοναδικο φαουλ του πελαδο, και εννοείται τον ήξερε τον παικτη
  7. Δεκα κλασεις ανωτερος ο παλμα που αρχισε να σκοραρει με τη σελτικ απο τον πρωην ποδοσφαιριστη πιζαρο. Κριμα τα λεφτα του τιγρη και την θεση ξενου που καταλαμβανει.
  8. Η ομαδα, απόλαυση, προσγειωσε ανωμαλα τον panathinaikos. Μονο μια ενσταση για τον πιζαρο εχω και ας εβγαλε την καθετη στον τζουμπερ στο γκολ. Αργος άνευρος και σοφτ, λιγος, τιτικα, κανει τον μανταλο να φαινεται γιουσειν μπολτ. Χιλιες φορες καλυτερα να χαμε παρει παλμα. Σε όλα τα αλλα είμαστε σουπερ, χθες με 5 αλλαγες και δεν βρηκαν χωρο, αμραμπατ, πονσε ζινι και λειπαν και τα βασικα σεντερμπακ. Μελισσανιδη είσαι γιγαντοτεραστιοπαμεγιστος. Αλμέιδα θεος. Κριμα αυτη η ομαδα με αυτη την εδρα να μην παιζει στα σαλονια του τσου λου, μεγαλο κριμα κι άδικο!
  9. Οι ομαδες μας ειναι για 2 και 3 γυρο προκριματικων ουεφα και κονφερανς οταν κατι θελτες τη μια φορα τα 10 χρονια που θα βγουν ευρωπη πηγαινουν στους 4 για πλακα,τα 2 CM της θελτα κανουν στο τρανσφερμαρκτ 30 και 15 μυρια και ειναι κατω των 24 χρονων. Δεν ειναι ασχετοι οι ισπανοι και μεις οι παντογνωστες. Παιχταρας ειναι ο πινεζας και κουμποσε σε μας και τον θελουμε σαν τρελλοι και ειναι για 3 4 5 μυρια αλλα μεχρι εκει. Στους τυφλους βασιλευει ο μονοφθαλμος.
  10. Πρωτη φορα στο γηπεδο στην 15. ΤΙ ΚΑΥΛΑ ΤΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΙ ΕΔΡΑ, ΔΕΝ ΕΧΩ ΛΟΓΙΑ, ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΠΑΡΑΜΥΘΙ
  11. Γιατι δεν δουλευουν τα ριμπον, ξερει κανεις?
  12. Κοιτα να δεις που επιτελους φτιάξαμε ομαδαρα να παιζει μπαλα και να θυμίζει τα 90s και ορισμενοι εδω μεσα θελουν εμφάνιση παναθας με λεβαδειακο και 0-1. Ξεφτίλα. Επίσης βεβαια θα ηθελαν ο αντιπαλος σε 90 λεπτα να μην κανει καμια φάση και εμεις να τελειωνουμε όλες τις δικες μας. Απλά πράγματα. Επίσης θελουν αλλο προπονητη, αλλο πρόεδρο αλλο τερματοφυλακα γιατι αυτός δεν κανει, αριστερο μπακ, δεξι γιατι και ο σεντιμπε δεν κανει, να παιζουμε με τρια αμυντικα χαφ, επιθετικους να σκοράρουν, εναν χααλαντ ρε παιδι μου, και μετα να αλλαξουμε χρωμα και φανελα και να φορεσουμε της ρεαλ..... α ξεχασα και αυτοί χανουν από καμια χιρωνα, να βαλουμε φανελα god all mighty και να ειμαστε αχαστοι εις τους αιωνας των αιωνων. Για το γηπεδο μονο δεν εχω ακουσει μαλακια σημερα εδω μεσα και ανησυχώ. Καποιος? κατι? αντε ρε παιδια τωρα που γυρίζει.
  13. Τεραστιος Μελισσανιδης! Παμε για νταμπλ!
  14. Ο Μελισανίδης ή τίγρης ή γατούλης ή διαχειριστής ή γελοίος σπάγγος ή βάζει ο καθενας ότι γουστάρει δεν είναι χθεσινός. Και γω δεν μπορω να βλέπω αυτό το πραγμα που έχει φτιάξει στο γήπεδο (προσωρινα). Σ αυτη τη ζωή όμως πρεπει καποιος να μπορει να ξεχωριζει τα μικρα και τα ασημαντα από τα μεγαλα και τα σημαντικα. Τα μικρα και ασήμαντα είναι ο μπακακης η μανταλενα, ο λιβαδιας και ο κουνελοπνιχτης. Τα μεγαλα και σημαντικά είναι το γήπεδο και το προπονητικό που θα σε πανε σε ΤΕΛΕΙΩΣ ΑΛΛΟ LEVEL Χωρίς αυτόν θα εισαι παντα η ομαδουλα του αγαμιδη της ενικ του Ψωμιάδη του Κούγια του τραχανά, χωρίς γήπεδο, τσιγκανος με προπονητηριο τους βουρκοθρακομακεδονες το κατσικοχωραφο!!!!! Τρελό project να κανουν ουρα οι επαγγελματιες ποδοσφαιρστές να παιξουν σε σενα. Με αυτόν και χάρη σε αυτόν, σε 1-2 χρονια θα είσαι το πρωτο club σε υποδομες στην χώρα. Ο ιστορικός του μελλοντος δεν θα γραψει για τις μαγκες του λιβαδια και τα σπυρια του μανταλου. Ουτε καν τους 4 χαμενους τελικους δεν θα αναφερει. Θα γραψει ποιος αλλαξε την πορεια ενός αιώνα μιας ομαδας, από μικρομεσαια σε τεράστια, που την εβγαλε από τα οακα και τα τσαντιρια και την ξεκολησε απο τη μιζερια και την ανυποληψια. Όπως για τον μπαρλο και τον γκουμα. Τι εκανε τότε η ΑΕΚ? Κανενας δεν ξέρει. Ξερουν όμως όλοι ότι εκαναν το πεταλο και τη σκεπαστη και έμειναν αιώνιοι. Τοσους αλλους προεδρους εκεινης της εποχής δεν τους ξέρει ούτε η μανα τους. Πρόεδροι θα ρθουν κι αλλοι στο μέλλον. Και θα βρουν ετοιμο μαγαζι γωνία. Αυτά....Τα αλλα τα καθημερινα ειναι καλα για να περνα η ώρα μας και να χουμε να βριζουμε. Υ.Γ. Δεν είναι και ατιτλος βεβαια ο μελ στις δυο θητείες του στην ΑΕΚ, Μαλλον από τους επιτυχημένους τον λες κι ας είναι οι πικρες τωρα τελευταια ατελείωτες.
  15. Για πρίζες δεν ξερω αλλα ο πετρομανταλος θα κλεισει την πόρτα τελευταιος ή μαλλον θα φυγουν τα παντα ολα και οι πορτες και μετα ο πετραν, σαν κατι φουτουρ ταινιες αλλα ματριξ.
  16. δεν ξερω τι θα κάνει στο μελλον ο αλενατορε αλλα σε εμας μου φτανει η λαμπρη ευρωπαικη πορεια. Δεν θα πάρω αλλο, ευχαριστώ.
  17. εγω παλι μια χαρα μουαγιεν εκανα λιγο εως αρκετα μετα τον πατο και ήδη εχω απεγκλωβιστεί, μη σου πω οτι ειμαι και στο κερδος P.S. ωραια περιοδος τοτεΣ, πραγματικα νομιζα πως ζω παραμυθι, τρενο η ομαδα ανατροπες με λαζαρους διπλα χαμός! μακαρι deja vu ....
  18. ελα ελα ασε τα αστειακια και αλλαξε αβαταρ. μας τελειωσε ο αλενατορε. το καλοκαιρι βαζεις γιαννικη
  19. καμια προσωπικοτητα δεν αντικρίζω,. Αν ηταν ο καρερα θα αντικριζα 11 αποτυχημενουθ (χαχα), με το μανολο και τα μαγικα του φτασαμε να λεμε ότι αντικριζουμε προσωπικοτητες. Ολοι μα ΟΛΟΙ εξαφανιστηκαν πλην μαπκασετα που ψευτοβολοδερνει στην τουρκια. Για τετοιες προσωπικοτητες μιλαμε!!!! Ογκολιθους. Τερματζης? Λαζαρος? Σουηδος? Ουχο? βρανιες? γκαλο? που πηγαν και τι εκαναν,???? μη σχολιασω αυτούς που μας κατσικοθηκαν!
  20. https://www.sdna.gr/podosfairo/792195_mydroi-paikton-tis-makampi-tel-abib-kata-doni Διαβαστε ρεπορταζ να κλαψετε, εχει και ισραηλινες κλικες και ισραηλινους πετρομανταλους και μπακακηδες που δεν ξερουν τι να κανουν μεσα στο γηπεδο???? copy paste. Ρε μηπως υπαρχει διεθνες φροντιστήριο να μαθαινουν τι παπαριες να λενε στα μιντια?
×