Jump to content

Evolve

Members
  • Posts

    969
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

Evolve last won the day on August 29 2023

Evolve had the most liked content!

2 Followers

Converted

  • Αγαπημενος ποδοσφαιριστης ΑΕΚ all time
    Στέλιος Μανωλάς

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Evolve's Achievements

1990 - Λιγκ καπ μοναδική κάτοχος με τρεις διαφορετικούς τίτλους -

1990 - Λιγκ καπ μοναδική κάτοχος με τρεις διαφορετικούς τίτλους - (12/25)

  • Conversation Starter
  • Posting Machine
  • Dedicated
  • Very Popular
  • Collaborator

Recent Badges

1.6k

Reputation

  1. Κάποιος να διαβάσει τα 241 κομεντς και να μας κάνει ένα best of, πιστεύω εκεί μέσα υπάρχει χρυσάφι
  2. Κι εγώ το έχω διαβάσει αυτό, μάλιστα ήταν το ένα από τα δύο πράγματα που είπα στον μικρό όταν αρχίσανε τα πέναλτι (το άλλο ήταν ότι αν βαρέσει ο Γιακουμάκης θα το χάσει, παρότι τον ήθελα μέσα στη διάρκεια του αγώνα)
  3. Κοίτα ρε κάτι μαλακίες, πέφτω χθες βράδυ Τετάρτης για ύπνο ωραία και καλά, και σήμερα ξυπνάω το πρωί και είναι ακόμα Πέμπτη
  4. Δεν μπορώ να πω ότι διαφωνώ, αλλά νομίζω αυτό που λες είναι μόνο το μισό. Το άλλο μισό είναι ότι μπορεί όλοι αυτοί να μην έχουν τη σχέση με την ΑΕΚ, αλλά όλα κάπως ξεκινάνε. Ε, από τώρα έχουνε μια μικρή σχέση με την ΑΕΚ. Γενικά φαντάζομαι ότι υπάρχουν πολλοί ΑΕΚτζήδες που έγιναν ΑΕΚ από μία φανέλα ή από ένα κασκόλ. Η πρώην ενός φίλου μου είναι τουρκάλα και της είχα πει ότι θα γίνει αυτή ΑΕΚ και εμείς θα γίνουμε μπεσίκτας, που μας την πλάσαρε και ως ομάδα των αριστερών και τέτοια. Την τελευταία φορά που ήταν Ελλάδα έφερε στο γιο μου για δώρο μία φανέλα της ομάδας της και πρέπει να τη φόρεσε και μια δυο φορές. Δεν νομίζω να υπάρχουν λέξεις στο ελληνικό λεξιλόγιο που να μπορούν να περιγράψουν πόσο στα αρχίδια μου έχω το τουρκικό πρωτάθλημα, αλλά αν με ρωτήσει κάποιος ποια ομάδα υποστηρίζω εκεί πέρα μπορεί και να πω μπεσίκτας...
  5. Είμαστε τόσο πλήρεις που θα τους γαμήσουμε ακόμα και αν φοράει λαχανί η κερκίδα
  6. Ρε σεις αυτός είναι digital nomad
  7. Εγώ παρότι αυστηρά ηλικιακά δεν είμαι μπούμερ, είμαι όμως μπούμερ στην καρδιά, θα πω ότι τα φωτορυθμικά δεν με τρελαίνουν και τα ρίμπον με ενοχλούν. Από την άλλη, απαγορεύσαμε τους πυρσούς, άμα κόψουμε και τα ρίμπον στο τέλος θα μας μείνουν μόνο εκείνα τα καπελάκια που τραβάς το κορδόνι και χτυπάνε παλαμάκια.
  8. Θα μπορούσε να είναι ΑΙ σκίτσο.
  9. ό,τι πιο καλτ έχει περάσει από την ομάδα μας τα τελευταία χρόνια. Έχει δώσει ήδη.
  10. Δεν είχα μπει σε αυτό το τόπικ, ωραίος ρε @AG21, γαμώ τις δουλειές έχεις κάνει. Σόρρυ για τη σφήνα, επιστρέφουμε στην κανονική ροή με το αποκλειστικό του aekara_all_the_news για Ραντέκαρο.
×