Jump to content

bladerunner21

Members
  • Posts

    16,081
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    57

bladerunner21 last won the day on December 30 2023

bladerunner21 had the most liked content!

3 Followers

Converted

  • Αγαπημενος ποδοσφαιριστης ΑΕΚ all time
    Ντέμης Νικολαΐδης

Recent Profile Visitors

8,324 profile views

bladerunner21's Achievements

2022/23 - Η αγέλη του Αλμέιδα σκορπάει τρόπο και τα σηκώνει όλα -

2022/23 - Η αγέλη του Αλμέιδα σκορπάει τρόπο και τα σηκώνει όλα - (25/25)

  • Conversation Starter
  • Dedicated
  • Reacting Well
  • Very Popular
  • Posting Machine

Recent Badges

11k

Reputation

  1. Η βόμβα που συνταράσει την Κόρινθο δεν ειναι η παραίτηση Κούγια αλλά αυτή του ομίλου Πιέτρη, που ήταν και ο χρηματοδότης του ιστορικού σωματείου. Ο όμιλος Πιέτρη με ανακοίνωση που εξέδωσε τονίζει πως " δεν μπορούμε να συρθούμε στα τάρταρα από ανθρώπους που ζουν για να δυσφημούν το ποδόσφαιρο", φωτογραφίζοντας ξεκάθαρα τον... Αλέξη Κούγια. Η ανακοίνωση: Δυστυχώς δεν μπορούμε άλλο! Ο Όμιλος Πιέτρη έδωσε ότι είχε και δεν είχε στον αγώνα να επιστρέψει η «Μπάρτσα» ψηλά! Η οικογένεια μας έκανε ότι ήταν δυνατό και αδύνατο για να υποστηρίξει τον κοινό σκοπό! Όμως πλέον δεν μπορούμε να ακολουθήσουμε την λογική του παραλόγου! Δεν μπορούμε να συρθούμε στα τάρταρα από ανθρώπους που ζουν για να δυσφημούν το ποδόσφαιρο και τον αθλητισμό! Δεν μπορεί να δέρνουμε ή να μηνύουμε όποιον μας νικά! Παίζει και ο αντίπαλος! Εμείς μπορεί να είμαστε επιχειρηματίες αλλά ταυτόχρονα είμαστε και οικογενειάρχες και ζωντανά κύτταρα της κοινωνίας που πρεσβεύουν το ευ αγωνίζεσθαι και τα υψηλά ιδεώδη του αθλητισμού! Η νίκη και η ήττα στο μυαλό το δικό μας είναι το ίδιο αποδεκτά αποτελέσματα και ο σκοπός ποτέ δεν αγιάζει τα μέσα! Δεν θα γίνουμε ποτέ συνένοχοι στο αιματοκύλισμα του ποδοσφαίρου και του αθλητισμού! Θα συνεχίσουμε να αποτελούμε αρωγούς και βοηθούς της Μπάρτσας μας αλλά όχι από διοικητικό πόστο! Θα αφήσουμε τους ειδικούς… Αυτούς που έβαλαν τα χιλιάδες αόρατα €!!! Εμείς είμαστε ρομαντικοί ερασιτέχνες! Ταπεινά αποχωρούμε! ΞΕΒΡΑΚΩΜΑ, ΤΟ.
  2. Παραίτηση Αλέξη Κούγια Μετά τα όσα συνέβησαν σήμερα και λόγω προσωπικών διαφωνιών με τα υπόλοιπα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου - τα οποία προηγήθησαν του σημερινού αγώνα - δηλώνω αμετάκλητα ότι παύω να ασχολούμαι με οποιοδήποτε τρόπο με το σωματείο του ΠΑΣ Κόρινθος που με την παρουσία μου ξαναμπήκε η Κορινθία στον ποδοσφαιρικό χάρτη και είμαι ευτυχισμένος γιατί κατάφερα να φέρω στο γήπεδο 6000 κόσμο . Δυστυχώς τα υπόλοιπα μέλη του ΔΣ εκτός του κυρίου Παπαγιαννόπουλου που είναι ένας αγνός και ανιδιοτελής άνθρωπος , το μόνο για το οποίο ενδιαφέρονται είναι τα πολιτικά και τα οικονομικά τους οφέλη από το Δήμο Κορίνθου . Τις χειρότερες εντυπώσεις μου έχω για τον Γιώργο Πιέτρη . Σε αυτά τα 2 χρόνια δαπάνησα περισσότερα από 300.000 ευρώ για να ξαναστησουμε αυτόν τον σύλλογο και δεν μετανιώνω για αυτό καθόλου αλλά δεν μπορώ να γίνω υποχείριο κανενός για να αποκομίσει αυτός οικονομικά και πολιτικά οφέλη. Αγάπησα πάρα πολύ την ομάδα και τους οπαδούς της αλλά δυστυχώς σε αυτό το βρώμικο περιβάλλον της εγκληματικής οργάνωσης του ποδοσφαίρου εγώ δεν μπορώ να έχω κανένα μέλλον εάν και τα ίδια μέλη του ΔΣ δεν είναι μαζί μου μια γροθιά. Δυστυχώς όλοι αυτοί εκμεταλλεύθηκαν το όνομα μου και τα χρήματα μου αλλά το μόνο που τους ενδιέφερε ήταν το προσωπικό τους όφελος και όχι το συμφέρον της ομάδας. Δε θέλω να πιστέψω ότι σήμερα δεν αντέδρασαν για αυτά τα άγρια πράγματα που έκανε εις βάρος μας η διαιτησία γιατί από τώρα σκεφτόντουσαν τις 550.000 που θα χρειάζονταν τον καλοκαίρι για να συστήσουμε μια ΠΑΕ. Αυτονόητο είναι ότι η ποδοσφαιρική μου ζωή μου πλέον είναι ταυτισμένη με τον Ολυμπιακό και κακώς δεν παραιτήθηκα μόλις ανέλαβα την θέση του Αντιπροέδρου και του νομικού συμβούλου. Δυστυχώς επικράτησε το συναίσθημα και η αγάπη για την πατρίδα μου και όχι η λογική. ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
  3. Το γάμησα λολ. Αν χάσουμε θέλουμε να νικήσει κ ο μπαοκ αν νικήσει ο Κολοσσός. Αν νικήσουμε δεν μας νοιάζει τπτ είμαστε 6η. Το ίδιο αν χάσουμε, χάσει κ ο Κολοσσός
  4. Θες το ίδιο αποτέλεσμα με τον Κολοσσό στην χειρότερη ή απλά να νικήσεις το Περιστέρι του Σπανούλη, για να μπεις 6αδα.
  5. Να δουν στην ΔΕΑΒ το Live απ το youtube στο τέλος πετάνε μπουκάλια στους ηρωικούς παίκτες του Άργους κ να κλείσουν την έδρα τους όπως κ της ΑΕΚ στο μπάσκετ.
  6. O ρεφ λεγόνταν... Μελιτζανίδης κ ο ένας επόπτης Παπαδόπουλος χαχαχαχαχα έχω γονατίσει.
  7. Ασυλία απολαυμάνει από το κράτος ο συγκεκριμένος. Το youtube βρύθει από βιντεάκια με τον συγκεκριμένο να απειλεί κ να βρίζει. Μάλιστα μπροστά κ σε αστυνομικούς που τον κανακέυουν. Απλά ντροπή.
  8. Στο μεταξύ τον προπονητή που έχει τώρα παλιά έλεγε ότι στήνει αγώνες?
  9. Η Εταιρεία Απόλλων Ποδόσφαιρο (Δημόσια) Λτδ ανακοινώνει ότι τα εισιτήρια φιλικού αγώνα με αντίπαλο την ΑΕΚ Αθηνών για την κερκίδα φιλοξενουμένων (βόρειο πέταλο) έχουν εξαντληθεί. Προτρέπουμε τους φίλους της ΑΕΚ οι οποίοι επιθυμούν να παρακολουθήσουν τον αγώνα από το γήπεδο ότι μπορούν να εξασφαλίσουν εισιτήρια στους τομείς 101 της Δυτικής κερκίδας και 703 της Ανατολικής κερκίδας οι οποίοι εφάπτονται με το βόρειο πέταλο. Τιμές εισιτηρίων: Δυτική Κερκίδα VIP: €40 Δυτική, Ανατολική, Νότια κερκίδα: €15 Δυτική, Ανατολική, Νότια κερκίδα Παιδικό: €5
  10. Προπονήθηκαν άπαντες κανονικά. Το τέλος του κόσμου πλησιάζει.
  11. Στο τουιτερ λένε για αποχώρηση Χηνά στο τέλος της σαιζόν.
  12. Oι μπαοκτζήδες περιμένουν να βγει ο Τράμπ για να ρίξει χρήμα ο μεγάλος Ιβάν. Τα διαβάζω κ πάντα θα σε βρίζω ΑΕΚαρχη που πρόσφερες απλόχερα ένα κομμάτι ιστορίας σε αυτά τα χάπατα.
  13. Έχει καλούς ξένους το Μαρούσι κ τον Νικολαϊδη σε φόρμα. Πρέπει να νικήσει η ομάδα κ εδώ κ το Περιστέρι για να μπει 6αδα σίγουρα.
×