Jump to content
Στήριξε την ΑΕΚ Read more... ×
ΚΑΡΤΑ ΦΙΛΟΥ ΑΕΚ 2020-21 Read more... ×

Epitaph21

Members
 • Content Count

  3,351
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

Epitaph21 last won the day on January 22 2015

Epitaph21 had the most liked content!

About Epitaph21

 • Rank
  Moneyball

Profile Information

 • Gender
  Not Telling

Converted

 • Αγαπημενος ποδοσφαιριστης ΑΕΚ all time
  Τόνι Σαβέβσκι

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Epitaph21

  Aπόγονοι του στόλου 🖕

  Είδες που είσαι άθλιος; Σε πληροφορώ ότι από το 2007 που γράφω σε διάφορες εκδόσεις του ΚΜ δεν έχω ανταλλάξει ούτε ένα pm/im με mod/admin, ούτε έχω κάνει report κανένα χρήστη, ούτε και έχω γνωρίσει κανένα από κοντά. Επίσης, δεν έχω κοντραριστεί με κανένα χρήστη. Βέβαια άθλιος σαν κι εσένα δεν έχει περάσει.
 2. Epitaph21

  Aπόγονοι του στόλου 🖕

  Γιατί κλαίγεσαι σουβλακοφάγε;
 3. Epitaph21

  World Breaking News 🗺

  Έγραψα ότι η δολοφονία Σουλειμάνι αφήνει τους Τούρκους κερδισμένους, επειδή ενισχύει τον μεγαλοιδεατισμό τους και τον ρόλο τους στην περιοχή (ως σύμμαχο των ΗΠΑ) αλλά οφείλω να σημειώσω ότι τώρα βλέπω ότι το τουρκικό ΥΠΕΞ αποδοκίμασε την ενέργεια, ίσως ανακοίνωση εντυπώσεων αλλά μπορεί να κάνω και λάθος.
 4. Epitaph21

  Aπόγονοι του στόλου 🖕

  Αρχικά ο Κοντονής είχε ματαιώσει τον τελικό κυπέλλου, δεν θα γίνονταν καν, τότε είχαμε φτάσει μισό βήμα από το γκρέξιτ. Ποτέ ξανά δεν έχουμε φτάσει τόσο κοντά. Τότε εμείς όσο και ο Αλαφούζος (οξύμωρο αλλά ήταν ο πρώτος που τα γύρισε μετά) με τον Σαββίδη παίζαμε φουλ Κοντονή, γιατί δεν μπορούσαμε να απαλλαγούμε από τον Γκιρτζίκη.
 5. Epitaph21

  World Breaking News 🗺

  Η δολοφονία Σουλειμάνι από τους αμερικανούς έχει μόνο έναν κερδισμένο: την Τουρκία. Δεν ξέρω, δεν μου κολλάει ότι οι σχέσεις ΗΠΑ-Τουρκίας είναι τόσο άσχημες.
 6. Epitaph21

  Aπόγονοι του στόλου 🖕

  Παραληρείς πάλι αναγνώστη του Νίκου Αγγελίδη. Η συζήτηση άρχισε με το τί μπορεί να κάνει ο Μητσοτάκης για να βοηθήσει τον Βαγγέλη. Πρακτικά δεν μπορεί να κάνει κάτι, όπως έχει αποδειχθεί στο παρελθόν από την άλλη πλευρά. Η μοναδική φορά που αξιωματούχος της ουέφα ήρθε στην Αθήνα και συναντήθηκε με Υπουργό και πρόεδρο της έπο με σκοπό το γκρέξιτ ήταν τότε που λέω εγώ. Ο Χούμπελ είναι ο πρόεδρος της επιτροπής που επιτηρεί την έπο. Η επιτήρηση της έπο ξεκίνησε ακριβώς μετά την περίοδο Κοντονή και Γκιρτζίκη στην οποία αναφέρομαι, ώστε να μην υπάρξει grexit. Καταλαβαίνεις φυσικά ότι ο Χούμπελ είναι ανύπαρκτος μπροστά στον Τζιάνι Ινφαντίνο, αναγνώστη του Κωνσταντίνου Κετσετζόγλου.
 7. Epitaph21

  Aπόγονοι του στόλου 🖕

  Εγώ αναφέρομαι στην προηγούμενη φορά που έγινε παρέμβαση της κυβέρνησης στο αυτοδιοίκητο της ομοσπονδίας, με τελικό σκοπό την αλλαγή της διοίκησης της έπο. Δηλαδή, τότε που πρόεδρος ήταν ο Γκιρτζίκης, Υπουργός ο Κοντονής και είχε έρθει ο Ινφαντίνο στην Αθήνα. Τότε ήταν η τελευταία (ίσως και η πρώτη) φορά που βρεθήκαμε πραγματικά κοντά στο grexit.
 8. Epitaph21

  Aπόγονοι του στόλου 🖕

  Ποια υπόθεση παρακολουθούσες και στενότατα μάλιστα? Θα παίζαμε εμείς Τσάμπιονς Λιγκ σε ορίζοντα λίγων μηνών με τον Κετσμπάια προπονητή και Γκιρτζίκη πρόεδρο της επο?
 9. Epitaph21

  World Breaking News 🗺

  Δεν ανησυχώ, έχω υπεύθυνη και πατριωτική κυβέρνηση.
 10. Epitaph21

  Aπόγονοι του στόλου 🖕

  Δεν μπορώ να προσδιορίσω τί ακριβώς μπορεί να κάνει ο Κούλης για να βοηθήσει τον οσφπ. Κι άλλοι είχαν μαζί τους κυβερνήσεις παλαιότερα, αλλά στο τέλος έπαιρναν τα χαχανιτά του Σωκράτη που είχε τον Γκαγκάτση. Όλη η υπόθεση είναι η επο και δεν βλέπω να ηττάται ο Ιβάν. Το μόνο που μπορώ να σκεφτώ είναι να επιδιώκει ο Βαγγέλης να μην είναι εκλεγμένη η επόμενη διοίκηση. Εμείς είμαστε αστεία ιστορία, την προηγούμενη φορά θέλαμε grexit.
 11. Είχα δεί το sunderland til i die ένα ντοκιμαντέρ στο netflix για την σεζόν που η Σάντερλαντ ήταν στην Championship και έπεσε στην League 1. Σου δίνει μία καλή εικόνα των εγκαταστάσεων της ομάδας (league 1 τώρα), αποδυτήρια, τα πάντα και στην σύγκριση είμαστε τριτοκοσμικοί. Δεν έχω δεί αντίστοιχα πλάνα από ελληνική ομάδα βέβαια. Τώρα που το βλέπω μάλλον λες σύγκριση με τις υπόλοιπες ομάδες στην Ελλάδα. Νομίζω ότι είμαστε στο καλύτερο επίπεδο, αφού η Παιανία δεν χρησιμοποιείται πιά. Αλλά βάση φωτογραφιών το λέω αυτό.
 12. Δεν παίρνουν και τόσα πολλά λεφτά οι ποδοσφαιριστές στην Σ. Αραβία. Δεν είναι Κίνα. Ακόμη και συμβόλαιο με 500k παραπάνω να του προσφέρουν, δεν τον συμφέρει μακροπρόθεσμα να πάει. Θα κάτσει 2 χρόνια, θα βγάλει 1 εκ παραπάνω και μετά θα γυρίσει και θα είναι σε επίπεδο Άρη ή Όφη. Σαν τον Φετφατζίδη. Στην ΑΕΚ μπορεί να μείνει αρκετά χρόνια με αρκετά καλό συμβόλαιο. Βέβαια εμείς θα μπορούσαμε να τον μαζέψουμε στα 32 του μετά από 2-3 χρόνια αγωνιστικής απραξίας ουσιαστικά και να του δώσουμε το ίδιο συμβόλαιο με το τωρινό, δεν ξέρω.
 13. Καλή τύχη με τον Σιμάο, τα ίδια τράβηξε και η Αντβέρπ μέχρι που βρεθήκαμε εμείς να τους δώσουμε και λεφτά από πάνω για να τον ξεφορτωθούν.
 14. Δηλαδή ο Μαρινάκης χρειάζεται την δική μας υποστήριξη για να τα βάλει με τον Σαββίδη. Ωραίο.
×