Jump to content

Ποινές, Πρόστιμα, Αθωώσεις και τέτοια


stavros 9-11
 Share

Recommended Posts

Quote

Καταγγέλλει την ΑΕΚ ο Παντελής Καφές.

Ο παλαίμαχος άσος απευθύνθηκε στη διεύθυνση αδειοδότησης της ΕΠΟ λόγω οφειλών της παλιάς εταιρίας προς το πρόσωπό του.
«Για τους λόγους αυτούς σας ζητώ. Να μην την αδειοδοτήσετε τόσο όσον αφορά την συμμετοχή στις εγχώριες επαγγελματικές διοργανώσεις, μη επιτρέποντας της να λάβει μέρος στην διαδικασία των play off, όσο και στις διεθνείς διοργανώσεις», αναφέρει χαρακτηριστικά.

Πάντως, οι «κιτρινόμαυροι» δεν δείχνουν να ανησυχούν για την υπόθεση. Διότι θεωρούν ότι ο συγκεκριμένος νόμος που επικαλείται η πλευρά του πρώην μέσου δεν αφορά την περίπτωση της ΑΕΚ.

Αναλυτικά το δημοσίευμα του dikisports.blogspot.com

Και ο Παντελής Καφές προχώρησε σε καταγγελία στη Διεύθυνση Αδειοδότησης της ΕΠΟ.

Δια του αντιπροέδρου του ΙΔΕΑΔ Γ.Παναγοπουλου ζητεί να μη μετάσχει η ΠΑΕ ΑΕΚ ούτε στα πλέι οφς ούτε στην Ευρώπη!

Ιδού:

"ΠΡΟΣ
Την ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΔΕΙΟΔΟΤΗΣΗΣ
ΤΗΣ ΕΠΟ

(Υποψη κ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ)

ΔΗΛΩΣΗ ΑΝΑΓΓΕΛΙΑΣ ΠΙΣΤΩΤΗ-
ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΟΦΕΙΛΗΣ

Του Παντελή ΚΑΦΕ, πρώην επαγγελματία ποδοσφαιριστή, κατοίκου Θεσσαλονίκης

Κ Α Τ Α

Της Ποδοσφαιρικής Ανώνυμης Εταιρίας με την επωνυμία "ΠΑΕ ΑΕΚ" που εδρεύει στην Αθήνα κι εκπροσωπείται νόμιμα

Κύριε Διευθυντή,
Σε εκτέλεση της από 31.1.2020 απόφασης της Επιτροπής Εκτάκτων Θεμάτων της ΕΠΟ που ενεργοποίησε την διαδικασία καταβολής του 50% των επιδικασθεντων χρημάτων στους πιστωτές από τις διαδόχους ΠΑΕ, βάσει των προβλεπομένων από το άρθρο 45 του Κανονισμού Αδειοδότησης της ΕΠΟ και των άρθρων 4,5 του Παραρτήματος 1 του ΚΑΠ, απευθύνομαι στην Διεύθυνση σας και στην Επιτροπή Αδειοδότησης της ΕΠΟ ως(κατά τα καταστατικα και τους κανονισμούς της ΕΠΟ και της FIFA) αρμόδια όργανα για να ζητήσω την συμμόρφωση της ΠΑΕ ΑΕΚ
στις προσκομιζομενες αποφάσεις, υπ. Αριθμ.788/2012 της ΠΕΕΟΔ/ΕΠΟ και υπ. Αριθμ. 110/2013του Διαιτητικου Δικαστηρίου της ΕΠΟ που υποχρεωσαν την ΠΑΕ ΑΕΚ να μου καταβάλλει το ποσό των 488.000 ευρώ νομιμοτοκως, συν την δικαστική δαπάνη των 400 ευρώ.
ΕΠΕΙΔΗ όμως αυτές οι αποφάσεις ουδέποτε εκτελέστηκαν αναγκάστηκα να προσφύγω κατά την Εργατική Διαδικασία στο Μονομελες Πρωτοδικείο Αθηνών κατά των υπευθύνων φυσικών προσώπων εκδίδοντας την υπ. Αριθμ. 1160/2019 Απόφαση που επιδίκασε εις βάρος του Σταύρου ΑΔΑΜΙΔΗ το ποσό των 326.000€ νομιμοτοκως και εις βάρος του Ανδρέα ΔΗΜΗΤΡΕΛΟΥ το ποσό των 246.500€ νομιμοτοκως συν δικαστική δαπάνη 17.000€,τα οποία φυσικά δεν μπορούν να μου καταβληθούν λόγω της οικονομικής αδυναμίας αυτών των προσώπων!
ΕΠΕΙΔΗ η παρούσα αναγγελία και γνωστοποίηση οφειλής ασκείται παραδεκτα κι εμπρόθεσμα εντός της ταχθεισης προθεσμίας (28.2.2020),
ΕΠΕΙΔΗ σας γνωστοποιω την συνολική οφειλή της ΠΑΕ ΑΕΚ απέναντι μου, ύψους 589.500 ευρώ, καθώς παρα τις πάμπολλες εξωδικες και δικαστικές οχλησεις μου, μέχρι σήμερα δεν μου έχει καταβληθεί καποιο ποσό.
ΕΠΕΙΔΗ η νέα ΠΑΕ ΑΕΚ αποτελεί καθολική διάδοχο της προηγούμενης ΠΑΕ ΑΕΚ σύμφωνα με το γράμμα και το πνεύμα του Κανονισμού Αδειοδότησης της ΕΠΟ, τους Κανονισμούς της FIFA και την κρατούσα νομολογία των Επιτροπών της FIFA και του CAS,
ΕΠΕΙΔΗ η αναγγελία μου πρέπει να εξετασθεί όχι μόνο βάσει του άρθρου 45 αλλά και των άρθρων 46 περί νομικής εταιρικής δομής, 46β περί υπόχρεης νομικής οντότητας και 50 περί οφειλών σε εργαζόμενους,
ΕΠΕΙΔΗ ως γνωστόν βάσει της ad hoc απόφασης της Πειθαρχικης Επιτροπής της FIFA στην υπόθεση SISTON, UBIDES κλπ. κατά ΠΑΕ ΑΡΗΣ, ανεξάρτητα από την αλλαγή ΑΦΜ η νέα ΠΑΕ ευθύνεται ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΩΝ ΧΡΕΩΝ ΤΗΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗΣ ΠΑΕ,

ΕΠΕΙΔΗ είναι προφανές οτι η FIFA ΔΕΝ ΘΕΤΕΙ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΠΟΣΟΤΙΚΟ, ΠΟΙΟΤΙΚΟ Ή ΧΡΟΝΙΚΟ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΘΕ ΕΠΙΔΙΚΑΣΘΕΙΣΑΣ ΑΠΑΙΤΗΣΗΣ,
ΕΠΕΙΔΗ η προνομιακή ικανοποίηση μόνο των αλλοδαπών ποδοσφαιριστων αποτελεί άνιση μεταχείριση και απαράδεκτη διάκριση εις βάρος των Ελλήνων πιστωτών επαγγελματιών ποδοσφαιριστών κατά παραβίαση τόσο του Συντάγματος, όσο και της ΕΣΔΑ!
ΕΠΕΙΔΗ σε κάθε περίπτωση η απαίτηση μου εμπίπτει στο άρθρο 45 του Κανονισμού Αδειοδότησης και των άρθρων 4,5 του Παραρτήματος 1 του ΚΑΠ ,καθως καθ'ομολογιαν σας ως αρμόδιου Διευθυντή Αδειοδότησης, στην από 16.1.2020 δημόσια απάντηση σας προς τον πληρεξούσιο δικηγόρο μου, "ΤΟ MADE IN GREECE 50% ΑΝΑΦΟΡΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΟΦΕΙΛΕΣ ΤΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΩΝ, ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΠΡΟ ΤΕΤΡΑΕΤΙΑΣ ΈΜΠΝΕΥΣΗ ΤΗΣ ΕΠΟ ΣΤΟΝ ΚΑΠ ΚΑΙ ΌΧΙ ΔΙΚΗ ΜΟΥ. Η ΈΝΑΡΞΗ ΙΣΧΥΟΣ ΑΥΤΗΣ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΔΙΕΥΚΟΛΥΝΘΕΙ Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΝΕΩΝ ΠΑΕ ΧΩΡΙΣ ΤΑ ΧΡΕΗ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΩΝ ΧΡΗΣΕΩΝ ΣΕ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ ΟΜΑΔΕΣ. (Σ. Σ. ΑΕΚ και σία!)
Η ΔΕ ΔΙΑΤΑΞΗ ΤΟΥ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥ ΑΔΕΙΟΔΟΤΗΣΗΣ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ ΕΝΑΡΜΟΝΙΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΠ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ."!!!
ΕΠΕΙΔΗ είναι προφανές οτι η ΕΠΟ, μέσω όλων των αρμοδίων οργάνων της, τελει σε αγαστή συνεργασία με τις ΠΑΕ στην ΚΑΤΑΔΟΛΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΙΤΗΣΗΣ ΤΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΩΝ ! (γιαυτό άλλωστε ως συνυπαιτια κλήθηκε στο εδώλιο της Πειθαρχικης Επιτροπής της FIFA!)

ΕΠΕΙΔΗ σας συγκοινοποιω τις επιδικες αποφάσεις μου.

ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ

ΣΑΣ ΖΗΤΩ

1.Να γνωστοποιησετε στην καθ'ης ΠΑΕ την υποχρέωση της να μου καταβάλλει τουλάχιστον το 50% νομιμοτοκως της επιδικασθεισας τελεσιδικως απαίτησης μου,άλλως σε περίπτωση μη συμμόρφωσης της,
2.Να μην την αδειοδοτησετε τόσο όσον αφορά την συμμετοχή στις εγχώριες επαγγελματικές διοργανώσεις, μη επιτρέποντας της να λάβει μέρος στην διαδικασία των πλει οφς, όσο και στις διεθνείς διοργανώσεις,
3.Να παραπεμψετε την υπόθεση ενώπιον του Διαιτητικου Δικαστηρίου της ΕΠΟ, προκειμένου να διαταχθεί η επανενεργοποιηση, εις βάρος της διαδόχου ΠΑΕ, των επιβληθεισων και ουδέποτε εκτελεσθεισων πειθαρχικων ποινών του Τακτικού Διαιτητικου Δικαστηρίου της ΕΠΟ,μεχρι να εξοφληθω πλήρως κι ολοσχερώς.

ΑΘΗΝΑ 27. 2.2020

Ο ΠΛΗΡΕΞΟΥΣΙΟΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ Π. ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ"

 

Link to comment
Share on other sites

Ο Καφες θελει να παρει λεφτα απο την ΑΕΚ του Μελισσανιδη.

Προχωράμε.

Link to comment
Share on other sites

κληθηκαμε σε απολογια και απολογουμαστε την Πεμπτη

 

Quote

"Σε ό,τι αφορά την ΑΕΚ, η πιο βαριά κατηγορία για την οποία θα απολογηθεί αφορά το άρθρο 15, παράγραφος 4β του Πειθαρχικού Κώδικα περί «εισόδου οπαδών στον αγωνιστικό χώρο / επεισόδια στον εν γένει χώρο του γηπέδου», τα οποία «συνδέονται με βιαιοπραγίες κατά προσώπων»."

 

Δεν ειναι υπολογη η ΠΑΕ για το στριψιμο ορχεων του μπινε πορτογαλου βοηθου επειδη ξαφνικα μας επιασε κωλοπιλαλα ολους η ΑΕΚ κατηγορειται μονο για το περιστατικο με τον γυμναστη του σκωληξ που δεν υπαρχει σε βιντεο.

 

ο Μελισσανιδης τωρα ουτε αυτος κατηγορειται για τους ορχεις

Quote

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης έχει κληθεί να απολογηθεί με βάση το άρθρο 12 του Πειθαρχικού Κώδικα που αφορά σε «Ποινές αξιωματούχων ομάδας (χωρίς δικαίωμα να παρευρίσκονται στον αγωνιστικό χώρο), φιλάθλων και λοιπών προσώπων».

 

ποινες που μπορουν να πανε απο απαγορευση στους αγωνιστικους χωρους απο 15 μερες μεχρι 6 μηνες και αν βρεθει ενοχος η ΠΑΕ μπορει να τιμωρηθει μονο με προστιμο εως 90.000 ευρω

Link to comment
Share on other sites

Άρα βιαστικά αυτά που γράφαμε για τον κύριο Μητσο μας. 
 

Δυστυχως κινδυνεύουμε να την φάμε απο αλλου, αν και αμφιβαλλω αν υπάρχει βίντεο που να δειχνει κάτι.

Link to comment
Share on other sites

Ας φάμε κεκλεισμένων έτσι και αλλιώς δεν πρόκειται να γίνουν σύντομα αγώνες με θεατές.... 

BTW γλιτώσαμε και τα ααααα και οοοοοο των αριανων με το κορονοιο.... 

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...
Guest fighter21

Αν έχουμε αγώνες κεκλεισμένων λόγο κοροναϊού ξέρει κανείς αν υπάρχει περίπτωση η ποινή να ισχύει όταν θα έχουμε και πάλι αγώνες με κόσμο;

Link to comment
Share on other sites

Guest MARILLION

Ήξερε ο Μίμης  και πότε θα χτυπήσει ο κορονογιός. Μήτσο μου η γιατροσύνη σου τελειωμό δεν έχει.

Link to comment
Share on other sites

Guest fighter21
19 hours ago, amd said:

εκτιεις κανονικά τώρα 

Αν είναι έτσι η έφεση έχει νόημα μόνο για τα πρόστιμα.

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...

Στις 20 Μαΐου εκδικάζεται η έφεση για τις ποινές σε ΑΕΚ-Δ.Μελισσανίδη

173e9264b6887a71d88f82f8f25d379c.jpg

Η υπόθεση αφορά τις τιμωρίες για το παιχνίδι Κυπέλλου με τον Άρη

Στις 20 Μαΐου θα εκδικαστεί η έφεση της ΑΕΚ για την ποινή που επιβλήθηκε τόσο στην ομάδα όσο και στον Δημήτρη Μελισσανίδη. Η Ένωση είχε τιμωρηθεί με δύο αγωνιστικές κεκλεισμένων και ο διοικητικός της ηγέτης με ποινή απαγόρευσης εισόδου στα γήπεδα για οχτώ μήνες, αναφορικά με τα όσα έγιναν στο ματς Κυπέλλου με τον Άρη. Την ίδια ημέρα θα εκδικαστούν και εφέσεις του ΟΣΔΠ και του ΠΑΟ. Η υπόθεση του Ολυμπιακού αφορά πρόστιμο στον Κώστα Καραπαπά και αυτή των "πρασίνων" πρόστιμο για αγώνα Κυπέλλου.

Αναλυτικά οι υποθέσεις:

ΕΞ ΑΝΑΒΟΛΗΣ

-1.Έφεση του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΚΑΡΑΠΑΠΑ κατά της υπ’ αριθμ. 389/2019 απόφασης της ΠΕ/ΕΠΟ.

-2.Έφεση της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ κατά της υπ’ αριθμ. 56/2020 απόφασης του Πρωτοβάθμιου Μονομελούς Πειθαρχικού Οργάνου της SL1.

-3.Έφεση του σωματείου ΑΕ ΕΥΟΣΜΟΥ κατά της υπ’ αριθμ. 23/18.02.2020 απόφασης της ΕΠΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ.

-4.Έφεση της ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ κατά της υπ’ αριθμ. 100/2020 απόφασης της Πειθαρχικής Επιτροπής της ΕΠΟ.

-5.Έφεση της ΠΑΕ ΑΟ ΠΑΝΑΣΠΡΟΠΥΡΓΙΑΚΟΥ-ΔΟΞΑΣ ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΥ κατά της υπ’ αριθμ. 96/2020 απόφασης του Πρωτοβάθμιου Μονομελούς Οργάνου της Football League και της ΠΑΕ ΠΟ ΤΡΙΓΛΙΑΣ.

-6.Έφεση του ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥ ΑΝΤΩΝΙΑΔΗ κατά της από 5/3/2020 απόφασης της Πειθαρχικής Επιτροπής της ΕΠΣ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ.

ΚΑΝΟΝΙΚΟ

-7.Έφεση της ΠΑΕ ΑΕΚ και του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗ κατά της υπ’ αριθμ. 137/2020 απόφασης της ΠΕ/ΕΠΟ.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Μειώθηκε η ποινή του Δημήτρη Μελισσανίδη

24f36bb621f78c59c5fcf96fe4be78cc_728901.jpg&mw=374&mh=0&co=90

Η απαγόρευση εισόδου στα γήπεδα μειώθηκε κατά δύο μήνες όπως ανακοίνωσε η  Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ

Μειώθηκε η ποινή που είχε επιβληθεί στον Δημήτρη Μελισσανίδη για το πρώτο παιχνίδι Κυπέλλου της ΑΕΚ με τον Άρη. Όπως ανακοινώθηκε, οι οκτώ μήνες απαγόρευσης στο γήπεδο που είχαν επιβληθεί πρωτόδικα στον διοικητικό ηγέτη της κιτρινόμαυρης ΠΑΕ έγιναν εντέλει έξι.

Παράλληλα, διατηρήθηκε η τιμωρία αποκλεισμού της έδρας για δυο αγωνιστικές (την οποία ωστόσο έχει εκτίσει ήδη Η ΑΕΚ).

 

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η Επιτροπή Εφέσεων της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, κατά την τελευταία της συνεδρίαση, έλαβε τις ακόλουθες αποφάσεις.

-1. Η εκδίκαση αφορά παραβάσεις στον αγώνα Κυπέλλου Ελλάδος ΑΕΚ-Άρης στις 4 Μαρτίου 2020:

Εξαφάνισε την υπ’ αριθμόν 137/2020 οριστική απόφαση της Πειθαρχικής Επιτροπής της Ε.Π.Ο.

Αναφορικά με την υπ’ αριθμόν πρωτοκόλλου 9659/21-4-2020 έφεση 1) της ΠΑΕ ΑΕΚ και -2) του Δημητρίου Μελισσανίδη κατά της υπ’ αριθμόν 137/15-4-2020 οριστικής απόφασης της Τριμελούς Πειθαρχικής Επιτροπής της Ε.Π.Ο.,

Απάλλαξε τον δεύτερο εκκαλούντα-εγκαλούμενο, ως προς την τέλεση της παράβασης του άρθρου 12 παρ.5 ΚΑΠ.

Επέβαλε σε βάρος της πρώτης εκκαλούσας-πρώτης εγκαλουμένης ΠΑΕ ΑΕΚ:

α) συνολική χρηματική ποινή, ποσού εξήντα πέντε χιλιάδων (65.000) ευρώ και

β) ποινή διεξαγωγής αγώνων χωρίς θεατές για (2) αγωνιστικές, εκτιτέα από την πρώτη, μετά την επιβολή της αγωνιστική ημέρα, κατά την οποία είναι γηπεδούχος.

Επέβαλε στον εγκαλούμενο, Δημήτριο Μελισσανίδη, αξιωματούχο, την ποινή απαγόρευσης εισόδου εντός των ορίων όλων των γηπέδων της ελληνικής επικράτειας για χρονικό διάστημα έξι (6) μηνών.

-2. Απέρριψε την από 22/06/2020 και με αριθμό πρωτοκόλλου 11982/23-06-2020 αίτηση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για την εξαίρεση των μελών της Επιτροπής Εφέσεων ΕΠΟ, Παναγιώτη Φιλόπουλου και Γεράσιμου Βρυώνη».

Link to comment
Share on other sites

  • 9 months later...

Το Πειθαρχικό όργανο της Super League ανακοίνωσε το πρόστιμο για την είσοδο των οπαδών της ΑΕΚ στον αγωνιστικό χώρο αμέσως μετά την ντροπιαστική ήττα από τον Ολυμπιακό για την 2η αγωνιστική των πλέι οφ της Super League.

Η Ενωση καλείται να πληρώσει 8.000 ευρώ πρόστιμο.

 

Α/ ΠΑΕ ΑΕΚ: «Βάσει των αναφερομένων στο από 04/04/2021 Φύλλο Αγώνα, το οποίο σας γνωστοποιήθηκε, κατ’ άρθρο 15 του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου (Κ.Α.Π.), στην από 04/04/2021 Έκθεση Παρατηρητή Αγώνα, όπως αυτή διευκρινίσθηκε με το από 05-04-2021 έγγραφο του τελευταίου, και στην υπ’ αριθ. πρωτ. 2247/21/698786 από 05/04/2021 Έκθεση της Αστυνομίας»: Συνολική χρηματική ποινή, οκτώ χιλιάδων (8.000,00) ευρώ.

Link to comment
Share on other sites

Πρόστιμο για είσοδο των οπαδών στο γήπεδο σε αγώνα κεκλεισμένων των θυρών; (κεκλεισμένων δεν είναι τυπικά;) Έλα Παναγιά μου... Σα να υπάρχει κάποια αντίφαση από την διοργανώτρια αρχή...

Link to comment
Share on other sites

4 minutes ago, Rayo Vallecano 21 said:

Πρόστιμο 8 χιλιάδων ευρώ; Πως θα τα βρει ο τίγρης; 

μαλλον θα ψαξει να βρει τον ψηλο που μιλαγε στους παικτες για να του τα φορτωσει 😁

Link to comment
Share on other sites

  • George_D featured this topic
  • 2 months later...

Τσαταλης
 

Quote

Και για να φτάσουμε στην απόφαση για... μαζικό αποκλεισμό παραγόντων της ΑΕΚ, κάτι μου λέει πως πρέπει να κοιτάξουμε προς την απόφαση από φέτος οι τακτικοί δικαστές στα πειθαρχικά όργανα του ποδοσφαίρου, να ορίζονται απευθείας από το υπουργείο Δικαιοσύνης...



https://www.sdna.gr/podosfairo/881664_polla-minymata-esteilan-stin-aek-aytes-tis-meres

Link to comment
Share on other sites

Αθωώθηκαν από την επιτροπή Εφέσεων οι Κονέ, Παπαδημητρίου και Δημητριάδης για τα γεγονότα στο Γεντί κουλέ.

  • Δικεφαλάκι 1
Link to comment
Share on other sites

Βρωμάει εξυπηρετηση στον Σαββιδη η αρχική απόφαση.

Απο εκεί και περα παρέμειναν οι ποινές των Γιάννη Παπαδόπουλου και Χρήστου Παπαδημητριου (aka πρώην εκπρόσωπο Μπόμπ Κοζωνη, το πιάσατε το υπονοούμενο έτσι;)

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×