Jump to content

Ποινές, Πρόστιμα, Αθωώσεις και τέτοια


Recommended Posts

Πειθαρχική δίωξη κατά της ΠΑΕ ΑΕΚ και του Δημήτρη Μελισσανίδη άσκησε την Παρασκευή, ο Ποδοσφαιρικός Εισαγγελέας.

 

Συγκεκριμένα, όπως χαρακτηριστικά αναφέρει ανακοίνωση ο Κωνσταντίνος Πετρόπουλος κάλεσε τους «κιτρινόμαυρους» για πράξεις που τιμωρούνται «πειθαρχικώς από τις διατάξεις των άρθρων 14 παρ. 2 και 3 και 25 παρ. 1, 4 και 5 του Πειθαρχικού Κώδικα της ΕΠΟ, όπως τροποποιήθηκε και ισχύει από 6-6-2014 (δηλώσεις στις 11/3)».

 

 

 

Διάβασε περισσότερα στο: Δίωξη σε ΑΕΚ και Μελισσανίδη | gazzetta.gr

Follow us: @gazzetta_gr on Twitter | gazzetta.gr on Facebook

Link to comment
Share on other sites

 

Συγκεκριμένα, όπως χαρακτηριστικά αναφέρει ανακοίνωση ο Κωνσταντίνος Πετρόπουλος κάλεσε τους «κιτρινόμαυρους» για πράξεις που τιμωρούνται «πειθαρχικώς από τις διατάξεις των άρθρων 14 παρ. 2 και 3 και 25 παρ. 1, 4 και 5 του Πειθαρχικού Κώδικα της ΕΠΟ, όπως τροποποιήθηκε και ισχύει από 6-6-2014 (δηλώσεις στις 11/3)».

 

 

Στα ελληνικά?

Link to comment
Share on other sites

νομιζω αυτα ειναι μονο για τις δηλωσεις

 

πουτσες δηλαδη

 

για την διακοπη δεν εχεις κληθει ακομα και οσο αργεις τοσο το χειροτερο

Link to comment
Share on other sites

και εγω αυτο αρχιζω να φοβαμαι αλλα απο την αλλη μιλαμε για 1 μηνα μετα, δηλαδη θα σε καλεσουν σε απολογια ενα μηνα μετα ειναι απιθανο.

 

την μπουγατσα περσυ την καλεσαν σε 1 βδομαδα απλα ετυχε να εχει τελειωσει το πρωταθλημα και τα εφαγε στα πλειοφ

 

εμεις εχουμε ακομα 5 αγωνιστηκες

Link to comment
Share on other sites

και εμεις επρεπε να στειλουμε στον μανιατη ενα κουβα σκατα

 

οχι ρε

 

θα τον μπέρδευαν οι γιατροί και θα χειρουργούσαν τον κουβά

Link to comment
Share on other sites

και εμεις επρεπε να στειλουμε στον μανιατη ενα κουβα σκατα

 

στον Σιοβα τι θα στειλουμε δεν ξερω.

 

«Οι δηλώσεις μου ήταν... αλήθειες! Ρεαλιστικές! Είπα αλήθειες», είπε στα... ελληνικά ο στόπερ του Ολυμπιακού

 

 

 

Όπως και να το κάνεις είναι σοκαριστικό! Είχε να μιλήσει δύο χρόνια όπως ομολόγησε ο ίδιος και τώρα μέσα σε δύο ημέρες έχει μιλήσει δύο φορές! ΣΟΚ! Ο Δημήτρης Σιόβας προσπάθησε να απαντήσει μέσω του ΣΠΟΡ Fm σε όσους τα έβαλαν μαζί του μετά τις δηλώσεις του στο ΟΑΚΑ. Τα σχόλια περισσεύουν. Διαβάστε τον:

 

«Οι δηλώσεις μου ήταν... αλήθειες! Ρεαλιστικές! Είπα αλήθειες», τόνισε αρχικά και πρόσθεσε:

«Πρώτα από όλα πρέπει να πω περαστικά στους παίκτες που τραυματίστηκαν. Στον Μανιάτη, τον Ντουρμάζ, και τον Πέτρο Μάνταλο στον οποίο στείλαμε ανθοδέσμη και του ευχόμαστε γρήγορη ανάρρωση», ενώ για την κριτική που δέχθηκε σχολίασε:

 

«Παρερμηνεύονται. Κάποια λόγια παρερμηνεύονται. Εγω ειχα πει στην αρχή πολύ ωραίος κόσμος και πολλή ωραία ατμόσφαιρα. Είπα ότι οι οπαδοί της ήρθαν να δουν ένα ματς με μια ομάδα μεγάλη όπως ο Ολυμπιακός. Εάν η ΑΕΚ έπαιζε με άλλη ομάδα μικρότερη θα ήταν τόσος κόσμος; Είπα ότι οι οπαδοί μας μπορούν να πανηγυρίσουν για τα 90 χρόνια του συλλόγου με την πρόκρισή μας αν και νικήσαμε μια ομάδα Β' Εθνικής. Δεν το είπα υποτιμητικά, αλλά αυτή δεν είναι η αλήθεια...», υποστήριξε.

 

Όσο για τη φετινή εικόνα του Ολυμπιακού;

«Εμείς βλέπουμε ότι δεν είμαστε η ομάδα που ήμασταν. Τους δώσαμε ευκαιρία για να πάρουν το πρωτάθλημα, αλλά δεν το πήρανε. Δεν φταίμε εμείς για αυτό. Πέντε βαθμούς ήμασταν πίσω και το γυρίσαμε. Από εκεί και πέρα μπορεί να έγιναν λάθος επιλογές. Θα το διαχειριστούν όμως οι υπεύθυνοι. Ξέρω ότι θα γίνουν πολλές κινήσεις. Ξέρω ότι ο πρόεδρος θα κάνει τα πάντα.

Ναι έχουμε πίεση και μάλιστα μεγάλη. Ο κόσμος μας ζήτησε ευθύνες και καλά κάνει μετά το 1-1 του πρώτου αγώνα και καλά έκανε. Και ειδικά από εμένα που είμαι αμυντικός και ήμουν στη φάση του γκολ της ΑΕΚ. Οι οπαδοί μας δεν είπαν τίποτα για τους παίκτες της ΑΕΚ που έδειξαν τη φανέλα τους μπροστά από τη Θύρα 7. Εμείς όμως πήγαμε στο ΟΑΚΑ και προκριθήκαμε. Δηλαδή δεν θα το πανηγυρίζαμε το γκολ και την πρόκριση; Τι είναι αυτό;».

 

Το κορυφαίο ειπώθηκε (πάντα στα... ελληνικά) για τους πανηγυρισμούς;

 

«Δεν είδα χειρονομίες. Εγώ είδα τον προπονητή που πήγε δύο δευτερόλεπτα για να πανηγυρίσει με τους παίκτες του και μετά γύρισε στον πάγκο. Δεν είδα τίποτα άλλο», τόνισε και κατέληξε...

 

«Και το άλλο που θέλω να πω είναι ότι κάποιοι βγήκαν και είπαν ότι γλείφω τον πρόεδρο και πως το κάνω για να μείνω στον Ολυμπιακό... Γιατί, πιστεύουν πως δεν μπορώ να σταθώ στον Ολυμπιακό; Τόσα χρόνια τι κάνω σε αυτή την ομάδα; Τι γλείψιμο; Είπα ότι το αφιερώνω στον μεγάλο μας πρόεδρο... Γιατί δεν είναι μεγάλος;; Είχα τραυματιστεί, είχα σπάσει το πόδι μου, δεν ήξερα αν θα ξαναπαίξω μπάλα και μου έκανε 4ετες συμβόλαιο. Πώς να μην τον ευχαριστήσω εγώ; Ασχολείται όλη την ημέρα με την ομάδα μας και όχι με άλλα πράγματα. Και εμένα μου φέρθηκε σωστά!

 

Μας κυνηγάνε με άλλα πράγματα και πάλι όμως δεν πετυχαίνουν κάτι. Εμείς όμως ό,τι κάνουμε το κάνουμε στο γήπεδο. Δεν μπορούν να μας καταστρέψουν».

aek365

Link to comment
Share on other sites

ευχομαι καλους τραυματισμους και στον σιοβα λοιπον

 

ηδη χθες τραυματιστηκε και ο καθυστερημενος ανιψιος

Link to comment
Share on other sites

Δεν τον είχα κόψει το Σιοβα για τόσο ουγκ.

Μπορεί να φταίει το ότι είχε δυο χρόνια να μιλήσει αλλά το πιθανότερο είναι να φταίει η βραδύτητά του που όσο να ναι δίνει κάποιο κύρος. Το βαρύ το βήμα μετράει.

Link to comment
Share on other sites

στον Σιοβα τι θα στειλουμε δεν ξερω.

 

 

aek365

 

Τα πόδια του Μιλιβόγιεβιτς δώρο.

 

Δεν ξέρω αν το είδατε αλλά τώρα που θυμήθηκα. Το φάουλ του Μιλιβόγιεβιτς στον Μάνταλο είναι από τα πιο ύπουλα, αλήτικα, ξεδιάντροπα φάουλ που έχω δει. Σήκωνε κόκκινη αλλά νομίζω δεν ασχολήθηκε κανένας. Πήγε να τον αποτελειώσει με συνοπτικές διαδικασίες....

Link to comment
Share on other sites

ImageHandler.ashx?m=Fit&f=ZmlsZXMvMS9BRUsgVFJJVklaQVMvb3BhZG9pLWRvdS5qcGc%3d&t=635617027255410814&w=863&h=486

 

Δείτε το απλανές βλέμμα του μπάρμπα πίσω. Η μεγαλύτερη μας ήττα είναι κάτι τέτοιοι μπαρμπάδες που πικραίνονται.

 

Οι νεοι που λογω ανθρωπιστικης κρισης στρεφονται στον χουλιγκανισμο και τον τζιχαντισμο που λενε οι κοινωνικα ευαισθητοι xD

Link to comment
Share on other sites

Το βαζω εδω (απο aek365)

 

Δικαιολογημένα κάποιες από τις δηλώσεις του Βασίλη Λαμπρόπουλου, που έγιναν μετά το τέλος του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό και με την ένταση που υπήρξε, να παρεξηγήθηκαν από τον κόσμο της ΑΕΚ. Ο κεντρικός αμυντικός της Ένωσης, θέλοντας να αποκαταστήσει την τάξη και να ζητήσει συγγνώμη από τους Ενωσίτες οπαδούς, έκανε μία γραπτή δήλωση, μέσω του προφίλ του στο facebook, λέγοντας χαρακτηριστικά:

 

«Αρχικά θα ηθελα να ζητησω μια τεράστια συγγνωμη απο τον φίλαθλο κοσμο της ΑΕΚ μας που θεώρησε οτι τον πλήγωσα με τις δηλώσεις μου. Στη συνεχεια θα ηθελα να διευκρινίσω καποια πραγματα γι αυτες. Το παρελθόν μου δεν μπορω να το διαγραψω και οτι υπήρξα πριν 5 χρονια παίκτης αυτής της ομάδας δεν σημαινει οτι ειμαι και οπαδός της 5 χρονια μετα. Στη ζωη μου εχω μαθει να ειμαι μαχητής, αγωνιστής και να δινω το 100% των δυνατοτήτων μου εντος αγωνιστικων χώρων και πιστευω πως αυτο το δειχνω στην ομαδα μου οταν αγωνίζομαι.

 

Στις δηλώσεις μου δεν πήρα θεση υπέρ της αντίπαλης ομάδας ουτε μείωσα τον υπέροχο κοσμο μας που απο τη Θράκη μεχρι την Κρητη ηταν παντα διπλα μας! Η ΑΕΚ απο την πρώτη μερα που ειμαι μέλος της μου εχει μαθει να μην κανω μικροπρέπειες και γραφικότητες και μου εχει μαθει να ειμαι περήφανος και υπεράνω οπως η μοναδική ιστορια που κουβαλάει. Μου εχει μαθει να επαινώ κινήσεις οπως του Χρήστου. Αυτό ειναι που εκπροσωπούμε! Ετσι λοιπον και στον πρωτο αγωνα πήγαμε εκει ως ίσο προς ίσο και αντεπεξήλθαμε επάξια χωρις να προκαλεσουμε κανεναν χωρις χειρονομίες προς τον κοσμο και χωρις να θελουμε να εξαγριωσουμε κανέναν!

 

Επίσης θα θελα να αναφέρω στον κόσμο οτι τις απαράδεκτες χειρονομίες των αντιπάλων στο ΟΑΚΑ τις είδα μετα το τελος της συνέντευξης μου και γι αυτό θα ήθελα να πω οτι αν το είχα πληροφορηθεί θα τις καταδίκαζα και θα έπαιρνα θεςη! Εχω μαθει να παραδέχομαι τα λαθη μου και αυτη η δήλωση ηταν ενα λαθος απο μέρους μου. Τελος θα ήθελα να πω πως τόσες μερες δεν έπαιρνα θεση διότι ηθελα πρώτα να απολογηθώ απο τον πρώτο μέχρι τον τελευταιο μεσα στην ομαδα και μετα με την άδεια τους να κάνω αυτή τη δήλωςη.

 

Θα ηθελα και παλι να ζητησω συγγνώμη απο τους ανθρωπους που στεναχώρησα και να ξέρουν πως θα συνεχίσω οπως μεχρι σημερα για να φτάσει η ΑΕΚ ξανα εκει που πρεπει στην κορυφή της Ελλάδας! Περαστικά Πετραν!».

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×