Jump to content

ΑΕΚ Patissia Club


Recommended Posts

Στα δικά μου μάτια το Club των Πατησίων είναι πάντα Original..

Και ας έχει "αυτονομηθεί" εδώ και πολλά χρόνια..

Σταθερά δίπλα στην ΑΕΚ... με στελέχη που πια είναι "αρχαίοι" στο συνδεσμιακό χώρο της ΑΕΚ..αλλά είναι ακόμα ενεργά και βοηθάνε τους νεότερους..

Την Παρασκευή κάνουν μια "ξεχωριστή κίνηση" με Original σκέψη..

Μαζεύουν χρήματα για να αγοράσουν το οίκημα που τους στεγάζει..και έχουν ήδη μαζέψει ένα σεβαστό ποσό μεταξύ τους και ο στόχος τους είναι κοντά..

Για να υπάρχουν αιώνια "διακινητές"..όχι εισιτηρίων..αλλά ιδεών στα Πατήσια..

Όσοι μπορείτε να τιμήσετε τον χορό τους..στους δύσκολους καιρούς που ζούμε..(Tιμή 20 Ευρώ)

 

10423296_695398117237483_3057656062593571580_n.jpg?oh=229a380dea2b076f96755df05cbbf67c&oe=558949F9

Link to comment
Share on other sites

ΣτιςΓρήγορες

ΚΛΕΙΣΙΜΟ

 

TAGSΑΕΚΜελισσανίδηςΑγγελόπουλοςΣΧΟΛΙΑ

21 Μαρτίου 2015 11:15 Μελισσανίδης: «Θα φέρουμε την ΑΕΚ εκεί που πρέπει»

 

Την υπόσχεση ότι η ΑΕΚ θα βρεθεί ξανά στην κορυφή έδωσε ο Δημήτρης Μελισσανίδης, ο οποίος βρέθηκε σε εκδήλωση συνδέσμου μαζί με τον ισχυρό άνδρα της ΚΑΕ, Μάκη Αγγελόπουλο.

 

Τα αφεντικά της ΑΕΚ σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ αντίστοιχα έδωσαν το παρών σε ετήσια εκδήλωση του συνδέσμου των «κιτρινόμαυρων» στα Πατήσια, που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Παρασκευής. Εκεί βρέθηκαν και ο Μιχάλης Κασάπης, αλλά και ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Ευάγγελος Ασλανίδης.

 

«Θέλω να σας ευχαριστήσω όλους για την αγάπη σας. Θα κάνουμε τα αδύνατα δυνατά για να φέρουμε την ΑΕΚ εκεί που πρέπει κι ο στόχος όλων είναι να φτιάξουμε το γήπεδο στη Νέα Φιλαδέλφεια», ανέφερε ο Δημήτρης Μελισσανίδης.

 

Από την πλευρά του ο Μάκης Αγγελόπουλος ανέφερε: «Είναι μεγάλη μου τιμή που με βραβεύει ένα τόσο ενεργό κλαμπ της ΑΕΚ που για 26 χρόνια βρίσκεται κοντά στην ομάδα. Αυτό που μπορώ να υποσχεθώ από την πλευρά μου είναι ότι κάνω και θα κάνω ό, τι μπορώ για να γίνει η ΑΕΚ και πάλι Βασίλισσα της Ευρώπης».

- See more at: http://www.sdna.gr/gr/podosfairo/football-league/aek/article/24289/melissanidis-tha-feroume-tin-aek-ekei-pou-prepei/#sthash.1kQ2VvFq.dpuf

Link to comment
Share on other sites

  • 1 year later...

Patissia Club AEK Death Zone

? ΡΟΕΔΡΕ, ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΕΚ ΟΝΕΙΡΕΥΕΣΑΙ ;

ΜΑΛΛΟΝ ΟΧΙ...

? ΑΡΕ ΜΕΤΡΑ ΑΜΕΣΑ...? ΡΙΝ ΤΟ "ΟΝΕΙΡΟ" ΓΙΝΕΙ ΕΦΙΑΛΤΗΣ...

ΑΥΤΗ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΕΚ ΤΟΥ ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗ...

 

15965268_724082607746587_277043922646972

 

 

 

HAHAHA

 

den tha tous kopsei pita fetos stin EMPATH north o kavouras ?

Edited by Mike
  • Δικεφαλάκι 2
Link to comment
Share on other sites

  • 5 weeks later...
  • 3 months later...
  • 1 year later...

O oρισμος του ξεφτιλα ειναι αυτος που εξεδωσε αυτη την ανακοινωση. Ειτε γιατι τρωει σουβλακια, ειτε γιατι φοβαται τα μαζαζ, το καλυτερο που ειχε να κανει θα ηταν να σιωπησει

Link to comment
Share on other sites

25 minutes ago, mobster21 said:

Εμένα μου άρεσε λίγο.

Απ'τη μια ξεφτιλες και πατσαβουρες, απ'την αλλη μια ερωτηση στον Προεδρο. Σαν ανακοινωση της 7.

Δεν φταει ο προεδρος που εχει παιχτες 3 φορες πιο φτηνους απο αυτους του αλλου προεδρου, φταει που παιρνει παιχτες ξεφτιλες και πατσαβουρες.

Πατσαβουρες θα ηταν οι παιχτες της ΑΕΚ αν εχαναν το Κυπελλο απο αυτους του Αρη, του ΠΑΟ και του Ατρομητου. Τωρα, τοσο μπορουν, τοσο παιζουν

Link to comment
Share on other sites

το πατσαβουρες παει για τον προεδρο

το ξεφτιλες για τους παιχτες. δεν πρεπει να κρυβομαστε παντα πισω απο τα wage budgets γιατι τοτε θα ερθει και ο βουλγαρος να μας πει οτι "αν ειχα το δικο σου μπατζετ παντοτε, θα ειχα και περισσοτερα τροπαια"

το ξεφτιλες για μενα παει για την αγωνιστικη εικονα ολης της χρονιας απο σεπτεμβριο και μετα. εχουν ευθυνη. δεν ειναι αμοιροι ευθυνων οι παιχτες επειδη παιρνουν λιγοτερα. τοτε να μην μας πειραζει οταν χανουμε απο τον γαυρο και να λεμε ok, wage budget wins.

 

  • Δικεφαλάκι 1
Link to comment
Share on other sites

Φυσικα και θα ειχε περισσοτερα τροπαια ο παοκ αν ηταν πιο πλουσιος σαν συλλογος, το αμφισβητει κανεις αυτο? Κι αν οι διαφορες ηταν απειροελαχιστες κι ευκολες να καλυφθουν μεχρι τα '90ς (που ειχαν ολοι απο 2 ξενους και οι διαφορες μεταξυ των ομαδων ηταν του τυπου Καραταιδης ο ενας-Κοπιτσης ο αλλος/κλαιν μαιν), απο τοτε που εγινε ακριβο σκορ η μπαλα, οποιος δε μπορει να ακολουθησει οικονομικα, λαμβανει ολο και λιγοτερα σαν ανταποδοση.

 

Οσο μπορουν τοσο παιζουν οι παιχτες της ΑΕΚ. Τις προηγουμενες χρονιες μαλιστα πολλοι απ'αυτους εκαναν διαρκως υπερβαση του εαυτου τους.Ε, καθε μερα πασχαλια δεν ειναι

  • Δικεφαλάκι 1
Link to comment
Share on other sites

Ειπαμε. Απο το 1998, με Μποσμαν, μεχρι σημερα, μονο 2 χρονιες δεν το πηρε το πρωταθλημα ο πιο ισχυρος. Η μια περισυ.

Βεβαια στο Ελλαδισταν επαιξε και παρασκηνιο, αλλα κι εκει ο πιο λεφτας κανει κουμαντο.

Link to comment
Share on other sites

Εγώ γιατί δε βλέπω καμία επίθεση στο πρόεδρο αλλά το αντίθετο ?? Επίρρηψη ευθυνών στους παίκτες και γλύψιμο στον αγαπημένο μας ταιγκερ ?

Link to comment
Share on other sites

Guest XAMΠOΣ

Το ποστ ειναι μαλακια για 2 λογους

1) Εεπειδη αποκαλει τον σαπιοδοντα προεδρο.

2) Επειδη στην φωτο με το paint των windows XP εχει μονο τους παιχτες και οχι ΚΑΙ την νεκροκεφαλη του ΡΑΜΟΛΙΜΕΝΤΟΥ.

Αυτα.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 year later...

Ξεκινώντας με τα απλά, τα για εμάς αυτονόητα, για πολλούς απ'όσο φαίνεται όχι. Για την Α.Ε.Κ. και το λαό της οι τίτλοι, το δικό της γήπεδο, οι ευρωπαϊκές πορείες, οι επιτυχίες και το καλό ποδόσφαιρο δεν είναι πολυτέλεια. Είναι τα αυτονόητα. Είναι το οξυγόνο της μεγάλης ομάδας. Όπως δεν ευχαριστούμε κανέναν για τον αέρα που ανασαίνουμε, στέρεψαν πλέον και τα ευχαριστήρια για τα δεδομένα, για τα αυτονόητα. Και όταν το αυτονόητο συσκευάζεται και πλασάρεται με το περιτύλιγμα της υπέρβασης και της πρωτόγνωρης επιτυχίας από κατευθυνόμενους κύκλους, αλλά κι από έναν λαό μπερδεμένο, παρασυρμένο στην αναζήτηση της χαμένης του ταυτότητας ανάμεσα σε δόγματα και μότο του τύπου "δεν πάμε για πρωτάθλημα", και στις πραγματικές απαιτήσεις που θα έπρεπε να παρουσιάζει, τις από το μεγαλείο και την ιστορία της Α.Ε.Κ. επιβαλλόμενες, τότε η συρρίκνωση αρχίζει να συντελείται εμπρός μας.
 4ος σερί χαμένος τελικός λοιπόν. Με κακό ποδόσφαιρο και απέναντι σε μια γεμάτη απουσίες ομάδα. Σε ένα άδειο γήπεδο, με τον υπέρβαρο υπόδικο, τον εκ των πρώτων παθόντων και "επιζήσαντα" του κορονοϊού (αφού το ξεπέρασε αυτός, μπορείτε όλοι σας, μη φοβάστε), να αλωνίζει προκλητικά με το πρόσωπο εκτεθειμένο, σαν να μας υπενθυμίζει την κοροϊδία στην οποία πρωτοστάτησε, και να εναγκαλίζεται ενθέρμως τους αυλικούς του, εκστασιασμένος που κατόπιν τριών (!) αναβολών η "υπερομάδα" του τα κατάφερε.
  Τι οδήγησε όμως την Α.Ε.Κ. σ' αυτή την αποτυχία; Όντας κι εμείς οι ίδιοι άνθρωποι των πράξεων, όπως δεκαετίες ενασχόλησης με την Α.Ε.Κ. σε γήπεδα και δρόμους έχουν αποδείξει, γι' αυτές θα μιλήσουμε, κι αυτές θα κρίνουμε, αγνοώντας τελείως τα κούφια λόγια και τις μεγαλόστομες δηλώσεις με τις οποίες μπουκώνουν το λαό μας εδώ και τόσα χρόνια. 
  Πράξη 1η: Το σερί των χαμένων τελικών ξεκινάει στο Βόλο. Σε ένα παιχνίδι παρωδία, με τις διαιτητικές αποφάσεις διεφθαρμένων με ρούβλια κοράκων, η Α.Ε.Κ. ηττάται. Η αντίδραση της διοίκησης; Καμία...
  Το κρεσέντο των χαμένων τελικών συνεχίζεται. Ομάδες άνευρες στα ματς αυτά, συμβιβασμένες με το σενάριο της ήττας, κατεβαίνουν ως σκιές, θολές αντανακλάσεις της Α.Ε.Κ., και καταφέρνουν να ηττηθούν άλλες δύο φορές από την δίχως ιστορική, οπαδική και αγωνιστική υπόσταση απομίμηση της ομάδας μας, και μάλιστα μέσα στην Αθήνα. 
  4ος τελικός. Παρωδία. Αναβολή ακολουθεί την αναβολή, με τη διοίκηση της Α.Ε.Κ. να παίζει απλό ρόλο παρατηρητή, λες κι η ίδια είναι αμέτοχη στις αποφάσεις που την αφορούν. Δίχως καμία προσπάθεια προώθησης και προάσπισης των συμφερόντων της. Με χλιαρές άλλοτε φλύαρες, άλλοτε απογοητευτικά λακωνικές ανακοινώσεις, επικαλούμενη δήθεν την ανωτερότητα και το πολιτισμό που πρεσβεύει. 
  Η Α.Ε.Κ. ανέκαθεν αντιπροσώπευε την δυναμική σύγκρουση με το διεφθαρμένο σύστημα και τη σάπια ποδοσφαιρική καθεστηκύια τάξη, με πράξεις και όχι με χλιαρές ανακοινώσεις. Είμαστε λαϊκή ομάδα με λαϊκούς οπαδούς, και μάθαμε σε μια Α.Ε.Κ. που δεν έχανε. Σε μια Α.Ε.Κ. που όταν αδικούνταν, διαιτητές γίνονταν στριπτιτζούδες με κόκκινα βρακιά στις ειδήσεις των 9 και οπλοφόροι πιστολέρο στέλνονταν τρύπιοι και ημιλιπόθυμοι στο νοσοκομείο. 
  Αυτή την Α.Ε.Κ. κι αυτόν το τσαμπουκά του λαού της βλέπαμε κάποτε στο πρόσωπο του τωρινού προέδρου μας, η αντανάκλαση αυτή όμως πλέον έχει θολώσει• δεν θέλουμε παρ' όλα αυτά να πιστεύουμε ότι έχει χαθεί. Πρόεδρε, πώς σε αλλάξαν έτσι; Αλήθεια, οι άμπαλοι και άνευροι σφιγγοκολάριοι που έχεις περιμαζέψει και σε περιβάλλουν πλέον στα διοικητικά της ομάδας, έχουν αλλάξει τόσο πολύ τη θεώρησή σου, ώστε να επιτρέπεις η Α.Ε.Κ. μας να αδικείται κατάφορα, να διασύρεται, να πραγματοποιεί ντροπιαστικές εμφανίσεις, να σπάει αρνητικά ρεκόρ (0 βαθμοί σε ομίλους Champions League, 4 σερί χαμένοι τελικοί) και να μη κουνιέται φύλλο; Πώς εξυπηρετεί η διοίκηση τελικώς τα συμφέροντα της Α.Ε.Κ.; Με τι πράξεις; 
  Λογάδες δεν είμαστε και λογάδες δε θέλουμε, και δυστυχώς τα γραφεία της Π.Α.Ε. έχουν γεμίσει από δαύτους. Εδώ και 3 χρόνια παρουσιάζονται ομάδες παρωδίες, με παικτάκια ανάξια και ανίκανα, εκ του αποτελέσματος αποτυχημένα, αρκετά από τα οποία μετά από χαμένους τελικούς θρασύτατα ζητούσαν ανανεώσεις. Αυτό δεν είναι κορμός. Αυτό είναι δημοσιοϋπαλληλίκι.  Από την πρωταθληματική, αήττητη στην Ευρώπη, μπαλαδόρικη, ελκυστική σε όλους, απολαυστική για το φίλαθλο κοινό Α.Ε.Κ., δεν έμεινε ο κορμός, έμειναν τα κλαδάκια. Αλήθεια πρόεδρε, με αυτά θα πορευτούμε; Όμως τα πράγματα είναι απλά και ξεκάθαρα• όπως με πορδές δε βάφονται αυγά, έτσι και με αυτά τα ανδρείκελα που φοράνε τη τιμημένη μας φανέλα δε πρόκειται να επιτευχθούν οι μόνιμοι στόχοι της ομάδας, πόσο μάλλον κάτι παραπάνω. Και αν κάποιοι είναι καλά παιδιά και τους έχεις από κοντά μπορείς κάλλιστα να τους βολέψεις κάπου αλλού, γιατί για ποδοσφαιριστές στην Α.Ε.Κ. δεν κάνουν. 
  Η αγάπη σου για την Α.Ε.Κ. δεν αμφισβητείται, πλέον όμως δεν αποδεικνύεται εμπράκτως. Ζητάμε άμεση αναδιάρθρωση της Π.Α.Ε. από την ομάδα μέχρι τον τελευταίο υπεύθυνο γι' αυτή τη κατάντια. Μπορείς να το κάνεις και το περιμένουμε. Κάνε πράξη όσα δήλωσες και υποσχέθηκες πριν όχι και τόσα χρόνια. 
  Τα συνθήματα τύπου "δεν γίναμε Α.Ε.Κ. για τα πρωταθλήματα" ανήκουν σε μια άλλη εποχή, σε μια άλλη διοίκηση μιζέριας και ρουφιανιάς, με την οποία δεν έχεις καμία σχέση. Πώς γίνεται όμως η ρητορική των μαϊντανών που σε περιβάλλουν να ευθυγραμμίζεται τόσο με εκείνους;
  Εμείς μόνιμα άρρωστοι, βρισκόμαστε δέσμιοι τα τελευταία χρόνια να υπομένουμε μια σκιά της Α.Ε.Κ..Αλήθεια, Πρόεδρε, έτσι ονειρευόμαστε την Α.Ε.Κ. που θα μπει στην Αγία Σοφία;
     A.E.K. PATISSIA club "Death Zone" 1989

Link to comment
Share on other sites

Ζόρικη ανακοίνωση από ένα κλαμπ αρκετά κοντά στον Τίγρη. Μόνο οι Πειρατές δεν του ζητάνε ευθύνες πια, αλλά αυτοί είναι και vintage, τις ανακοινώσεις τις γράφουν σε blog. Μισό να μπω να δω

 

ΕΝΤΙΤ Οι Πειρατές δεν σχολιάζουν απολύτως τίποτα, σήμερα υπάρχει μόνο μια ανάρτηση για τον Καζαντζίδη

Link to comment
Share on other sites

"Σφιγγοκολάριοι" λέει...

Ένιγουει, ζόρικο είναι αυτό το κείμενο; "Σωκράτη μας, διώξε τους άχρηστους που έχουν μαζευτεί και στα τρώνε;"
Το σλόγκαν "δεν πάμε για δεύτερη θέση" έλαμψε ηθικά δια της απουσίας του. Η ανακοινωσάρα 'RIP τεράστιε' για το αρχίδι που σε λοιδορούσε νον στοπ, επίσης.

Να 'χαμε να λέγαμε βέβαια. Η Μιμή δεν είναι ψωμιάδης.

Link to comment
Share on other sites

3 minutes ago, Zara said:

"Σφιγγοκολάριοι" λέει...

Ένιγουει, ζόρικο είναι αυτό το κείμενο; "Σωκράτη μας, διώξε τους άχρηστους που έχουν μαζευτεί και στα τρώνε;"
Το σλόγκαν "δεν πάμε για δεύτερη θέση" έλαμψε ηθικά δια της απουσίας του. Η ανακοινωσάρα 'RIP τεράστιε' για το αρχίδι που σε λοιδορούσε νον στοπ, επίσης.

Να 'χαμε να λέγαμε βέβαια. Η Μιμή δεν είναι ψωμιάδης.

τουλάχιστον οι γαύροι βγάζουν και κανα ψιλό

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×