Jump to content

Futsal


Guest Cm punk
 Share

Recommended Posts

Ασταμάτητη ΑΕΚΑΡΑ, 6-4 τον Παναθηναϊκό!

31/03/2021
1 Views
pao-panathinaikos-aek-futsal-salas-team-

Την 10η νίκη της σε ισάριθμους αγώνες στη Futsal Super League σημείωσε η ΑΕΚ που επιβλήθηκε του Παναθηναϊκού εκτός έδρας με 6-4. Οι Πρωταθλητές Ελλάδος έκαναν επίδειξη δύναμης κόντρα στο “τριφύλλι”, έκαναν το “10×10” και παρά το γεγονός ότι δεν υπήρχε βαθμολογικό κίνητρο τα έδωσαν όλα. Η “Ένωση” τελευταία αγωνιστική δεν έχει υποχρέωση, καθώς η Ολυμπιάδα έχει αποχωρήσει από το Πρωτάθλημα και πλέον αναμένει τα Προημιτελικά στη Φάση των Play Off.

Mόλις στο 5′ ο Ταρνανίδης άνοιξε το σκορ με ωραίο σουτ από πλάγια θέση. Στα επόμενα 3′ ακολούθησε ένα πραγματικό σόου από τον Ντάτη που με 2 πανέμορφα τέρματα ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 0-3. Η ΑΕΚ έκανε ό,τι ήθελε στο κλειστό της Πολιτείας και με τον Σκουτέλη σημείωσε και τέταρτο τέρμα, με τους παίκτες του Γιάννη Ζιάβα να πανηγυρίζουν έντονα και τα τέσσερα γκολ.

Στο δεύτερο μέρος, οι “πράσινοι” αντέδρασαν και με 3 γκολ από το 24′ έως το 29′ μείωσαν σε 3-4. Οι Πρωταθλητές δεν το έβαλαν κάτω και πιστοί στο πλάνο τους πίεσαν στην επίθεση, με τον Ντάτη να πετυχαίνει νέο γκολ και να κάνει χατ τρικ στο 30′ (3-5). Στα επόμενα λεπτά και οι δύο ομάδες έχασαν σημαντικές ευκαιρίες, με τους γκολκίπερ να πραγματοποιούν σημαντικές επεμβάσεις. Τελικά, ο Θανασάι με όμορφο πέταγμα μετά από ασταθή επέμβαση του τερματοφύλακα του ΠΑΟ, έκανε το 3-6 στο 37′. Ο Παναθηναϊκός το μόνο που κατάφερε ήταν να μειώσει στο τελευταίο λεπτό σε 4-6.

Παναθηναϊκός ΑΟ – ΑΕΚ 4-6
Σκόρερς
: Ταρνανίδης, Ντάτης (3), Σκουτέλης, Θανασάι.

  • Δικεφαλάκι 1
Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Η ΑΕΚ επικράτησε με 10-1 του ΓΣ Σαλαμίνας και προκρίθηκε στα Ημιτελικά της Futsal Super League

Link to comment
Share on other sites

⚽ 1ος Ημιτελικός Final Four Futsal Super League
ΤΕΛΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ: ΑΕΚ - Παναθηναϊκός ΑΟ 8-0
  • Δικεφαλάκι 4
Link to comment
Share on other sites

Αποκλεισμός στα πέναλντι από το βάζελο στους 16 του κυπέλλου, δεύτερος στην ίδια διαδικασία σε λίγες μέρες. Νταμπλ λέγαμε φέτος, και δεν πήραμε τίποτα....Καταραμένη χρονιά σε όλα τα αθλήματα..

  • Sad 1
Link to comment
Share on other sites

Guest tony_montana

Και γαμω τις χρόνιες φέτος σε ο,τι έχει σχέση με ποδόσφαιρο στην ομάδα. 

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Ο Κωνσταντίνος Μαρινάκης αποτελεί παρελθόν από την ηγεσία της ομάδας futsal της ΑΕΚ. Ο άλλοτε πρόεδρος της ΠΕΠΣΣ και μέχρι τώρα ισχυρός άνδρας του τμήματος σάλας της Ένωσης, δεν θα συνεχίσει στη θέση του. Ο ίδιος πήρε την συγκεκριμένη απόφαση έπειτα από σκέψη και ενημέρωσε χθες τους συνεργάτες του στο τμήμα.

Πλέον η διοίκηση της Ερασιτεχνικής θα αποφασίσει άμεσα για την «επόμενη μέρα» και για το ποιος θα αναλάβει τις τύχες της ομάδας. Παράλληλα, πέρα από τον αντικαταστάτη του κυρίου Μαρινάκη, θα παρθούν αποφάσεις τόσο για το διοικητικό συμβούλιο, όσο και για το ποδοσφαιρικό τμήμα όπου αναμένεται να υπάρξουν και εκεί αλλαγές.

enwsi.gr

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Μετά την απόφαση του Κωνσταντίνου Μαρινάκη να αποχωρήσει από τον διοικητικό θώκο του Futsal της ΑΕΚ το τμήμα μπαίνει σε νέα τροχιά με την Ερασιτεχνική πλέον να αναλαμβάνει εξ’ ολοκλήρου τις τύχες του. Η διοίκηση της Ερασιτεχνικής διαβεβαίωσε τους ανθρώπους της ομάδας πως η ΑΕΚ θα συνεχίσει την πορεία πρωταθλητισμού που διαγράφει τα τελευταία χρόνια. Η  Ερασιτεχνική θα στηρίξει έμπρακτα το τμήμα προκειμένου να παραμείνει σε τροχιά πρωταθλητισμού διεκδικώντας τίτλους σε όλες τις κατηγορίες. Μέσα στις επόμενες ημέρες θα υπάρξει συνάντηση του προέδρου Αλέξη Αλεξίου με τους ιθύνοντες του τμήματος για να συζητηθεί και να οριστεί ο προγραμματισμός της νέας αγωνιστικής περιόδου. Στόχος πάντως είναι να διατηρηθεί ο βασικός κορμός της φετινής ομάδας και να γίνουν κάποιες προσεκτικές κινήσεις που θα ενισχύσουν ουσιαστικά το ρόστερ.

enwsi.gr

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...

Η ΑΕΚ ανακοινώνει την ολοκλήρωση της συνεργασίας της με τον Δημήτρη Θεοφίλου και του εύχεται καλή συνέχεια στην καριέρα του.

Ο Δημήτρης Θεοφίλου υπερασπίστηκε την εστία της ανδρικής ομάδας ποδοσφαίρου σάλας της ΑΕΚ από το 2016 έως το 2021 και μέσα σε 5 έτη κατέκτησε 2 Πρωταθλήματα Ελλάδος, 1 Κύπελλο Ελλάδος και 1 Super Cup Ελλάδος. Ως αρχηγός της ομάδας αποτέλεσε έναν εκ των ακρογωνιαίων λίθων της ομάδας, φτάνοντας έως τους “32” του UEFA Futsal Champions League.

Δημήτρη, σε ευχαριστούμε για την προσφορά σου!

AEK_FUTSAL_andr_thank_you_site_Theofilou.jpg

Link to comment
Share on other sites

Η ΑΕΚ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Σπύρο Παπακώστα. Ο 21χρονος (04/07/2000) ποδοσφαιριστής εντάσσεται στο δυναμικό της ανδρικής ομάδας ποδοσφαίρου σάλας της ΑΕΚ.

Ο Σπύρος Παπακώστας ξεκίνησε το futsal από την ομάδα του Παπακυρίτση, ενώ στη συνέχεια φόρεσε τη φανέλα του Υπερίωνα και του Ερμή Ζωγράφου με τον οποίο πραγματοποίησε σπουδαίες εμφανίσεις στην Futsal Super League, φτάνοντας έως τους “4” του Πρωταθλήματος. Την περασμένη αγωνιστική περίοδο αγωνιζόταν στον Παναθηναϊκό.

Παράλληλα, αγωνίζεται και στο 11vs11 έχοντας παίξει στον Παλληνιακό, τον Αήττητο Σπάτων και τον Ηλυσιακό, στο Πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας.

Είναι διεθνής με την Εθνική μας ομάδα, ενώ έχει αγωνιστεί και στα μικρά ηλικιακά αγωνιστικά τμήματα.

Μετά την επισημοποίηση της συμφωνίας ο Σπύρος Παπακώστας δήλωσε στο aek.gr: “Είμαι πολύ χαρούμενος που εντάσσομαι στην οικογένεια της ΑΕΚ. Ο στόχος είναι ξεκάθαρος και δεν είναι άλλος από την κατάκτηση όλων των τίτλων. Η ιστορία της ΑΕΚ είναι μεγάλη και πρέπει να φανούμε αντάξιοι σε αυτήν. Θέλω να ευχαριστήσω τους κοντινούς μου ανθρώπους, την οικογένειά μου και όλους όσους πιστεύουν σε μένα και μου συμπαραστέκονται στη μέχρι τώρα πορεία μου και υπόσχομαι να δώσω το 100%, ώστε να πάρουμε φέτος πρωτάθλημα και κύπελλο“.

Σπύρο, καλωσήρθες στην οικογένεια της ΑΕΚ!

Welcome_FUTSAL_andr_site_Papakostas.jpg

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Η ΑΕΚ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Παναγιώτη Μπάρδη. Ο 36χρονος (28/08/1985) διεθνής τερματοφύλακας, ύψους 1,93 μ., υπέγραψε το συμβόλαιό του με την ΑΕΚ και εντάσσεται στο δυναμικό της ανδρικής ομάδας Futsal του Συλλόγου.

Ο Παναγιώτης Μπάρδης αποτελεί έναν από τους κορυφαίους τερματοφύλακες που ανέδειξε ποτέ το ελληνικό Futsal, έχοντας γράψει τη δική του ιστορία στο χώρο. Μεταξύ άλλων έχει αγωνιστεί στην Ολυμπιάδα από το 2011 έως το 2018 και τον Παναθηναϊκό από το 2018 έως και σήμερα.

Αποτελεί βασικό μέλος της Εθνικής Ομάδας Futsal.

Μετά την επισημοποίηση της συμφωνίας ο Παναγιώτης Μπάρδης δήλωσε στο aek.gr: «Θα ήθελα να ευχαριστήσω τη Διοίκηση της ομάδας για την εμπιστοσύνη που έδειξε στο πρόσωπό μου για την θέση του τερματοφύλακα τη νέα σεζόν. Αποτελεί για μένα μια σημαντική πρόκληση στην καριέρα μου και δεσμεύομαι για την αφοσίωσή μου να συνεισφέρω τα μέγιστα στην ομάδα για την επίτευξη των στόχων της».

Παναγιώτη, καλωσήρθες στην οικογένεια της ΑΕΚ!

Welcome_FUTSAL_andr_site_MPARDIS.jpg

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Νικηφόρα πρεμιέρα για την ανδρική ομάδα Futsal της ΑΕΚ που επιβλήθηκε με 4-1 στο κλειστό του Βύρωνα της Κόμπρας. Η ομάδα του Γιάννη Ζιάβα παρουσίασε πολύ καλό πρόσωπο, τόσο αμυντικά, όσο και επιθετικά και ξεκίνησε με τρίποντο τη φετινή της πορεία στο Πρωτάθλημα.

Μόλις στα πρώτα 30″ η ΑΕΚ άνοιξε το σκορ με τον Μάνο από κοντά. Η «Ένωση» κυριαρχούσε στο γήπεδο, ενώ θα μπορούσε να βρει κι άλλα τέρματα, όμως πότε η αστοχία και πότε οι επεμβάσεις του αντίπαλου γκολκίπερ, διατηρούσαν το σκορ στο 0-1. Τελικά, ο Αρτινός από κοντά έκανε το 0-2, 8′ πριν τη λήξη του πρώτου μέρους, με τους «κιτρινόμαυρους» να πανηγυρίζουν έξαλλα το σημαντικό προβάδισμα.

Η Κόμπρα μπήκε πιο δυνατά στο β’ ημίχρονο και πίεσε για να μειώσει στο σκορ, κάτι το οποίο πέτυχε στο 28′. Η άμυνα της ΑΕΚ δούλεψε εξαιρετικά στη συνέχεια, παρά την ασφυκτική πίεση των γηπεδούχων, ενώ και ο Χριστόπουλος φώναξε «παρών» όποτε χρειάστηκε. Τελικά, ο Μάνος στο 37′ σκόραρε για το 3-1, διώχνοντας το άγχος από την πλευρά της ΑΕΚ. Το κερασάκι στην τούρτα έβαλε ο Παναγόπουλος, λίγο πριν τη λήξη της αναμέτρησης.

ΑΠΣ Κόμπρα – ΑΕΚ 1-4
Σκόρερς
: Μάνος (2), Αρτινός, Παναγόπουλος.

aek.gr

aek-futsal-salas-kompra-cobra-play1.jpg?

Link to comment
Share on other sites

Γνωστό έγινε το πρόγραμμα του Κυπέλλου Ελλάδος Futsal Ανδρών για τη σεζόν 2021-22.

Η ΑΕΚ πέρασε bye από την 1η Φάση, με την κληρωτίδα στη Φάση των «16» να την φέρνει αντιμέτωπη με τον Παναθηναϊκό ΑΟ, σε εντός έδρας νοκ άουτ αναμέτρηση.

Σε περίπτωση πρόκρισης, οι «κιτρινόμαυροι» θα κοντραριστούν με το νικητή του ζευγαριού Σάμος Futsal/Υπεροχή Τρικάλων – Ρέθυμνο Futsal/Κόμπρα ΑΠΣ, εκτός έδρας.

243211603_545725236530906_45264027761219

Link to comment
Share on other sites

Σπουδαία επικράτηση της ΑΕΚ επί του Ερμή Ζωγράφου με 2-1 στο Κλειστό του Καματερού για την 3η αγωνιστική της Futsal Super League. Οι «κιτρινόμαυροι» με μία ψυχωμένη εμφάνιση απέναντι στους Κυπελλούχους Ελλάδος, έφτασαν στο τρίποντο και σημείωσαν το 3×3 στο Πρωτάθλημα, παραμένοντας στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

Το παιχνίδι ήταν ένα πραγματικό ντέρμπι, αλλά η ομάδα του Γιάννη Ζιάβα έδειξε τη δυναμική της. Η ΑΕΚ πίεζε συνεχώς σε όλα τα μήκη και πλάτη του γηπέδου, χωρίς όμως να καταφέρνει να βρει δίχτυα. Όσο περνούσε η ώρα, οι «κιτρινόμαυροι» κέρδισαν χώρο στο γήπεδο και τελικά κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ στο 16′ με τον Δελλαπόρτα.

Με την έναρξη του β’ ημιχρόνου, η ΑΕΚ σημείωσε το 2-0 και πάλι με τον Δελλαπόρτα, εν μέσω ξέφρενων πανηγυρισμών. Οι φιλοξενούμενοι αντέδρασαν και κατάφεραν μετά από πολλές ανεπιτυχείς προσπάθειες να μειώσουν σε 2-1, στο 23′. Εν συνεχεία το παιχνίδι έγινε γκραν γκινιόλ, με εκατέρωθεν χαμένες ευκαιρίες, με την ομάδα μας να καταφέρνει στο τέλος να διατηρήσει το 2-1 και να προσθέτει ακόμα 3 βαθμούς στο «κιτρινόμαυρο» σακούλι.

ΑΕΚ – Ερμής Ζωγράφου 2-1
Ημίχρονο: 1-0.
Σκόρερ: Δελλαπόρτας (2).

pao-panathinaikos-aek-futsal-salas-panou

Link to comment
Share on other sites

Με το επιβλητικό 5-0 πέρασε η AEK από την έδρα της Σαλαμίνας για την 4η αγωνιστική της Futsal Super League. H «Ένωση» πραγματοποίησε ακόμα μία εξαιρετική εμφάνιση, έφτασε στο τρίποντο και παρέμεινε στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα με 4 νίκες σε ισάριθμους αγώνες (δείτε τη βαθμολογία ΕΔΩ).

Η ΑΕΚ μπήκε δυνατά στο παιχνίδι και κυνήγησε το γρήγορο γκολ, με προσπάθειες του Ντάτη και του Μάνου. Οι γηπεδούχοι με δυναμική άμυνα και πολύ καλές αποκρούσεις του τερματοφύλακα διατηρούσαν το μηδέν έως το 11′. Σε εκείνο το σημείο ο Μάνος «ξεκλείδωσε» την άμυνα των νησιωτών και άνοιξε το σκορ. Στο υπόλοιπο ημίχρονο, η ΑΕΚ έφτασε πολύ κοντά και σε δεύτερο τέρμα, όμως δεν τα κατάφερε.

Με την έναρξη του β’ μέρους ο Μάνος με απευθείας εκτέλεση κόρνερ διπλασίασε τα τέρματα, καταχειροκροτούμενος για το εντυπωσιακό του γκολ. Η ΑΕΚ ανέβασε σταδιακά ρυθμούς και δεν άφηνε περιθώρια στους γηπεδούχους. Έτσι, μέσα σε 2′ σημείωσε 3 γκολ, με τους Ντάτη, Μάνο και Παπακώστα που από το 28′ έως το 30′ διαμόρφωσαν το τελικό 5-0.

ΓΣ Σαλαμίνας – ΑΕΚ 0-5
Σκόρερς: Μάνος (3), Ντάτης, Παπακώστας.
ΑΕΚ (Ζιάβας): Χριστόπουλος, Μάνος, Ντάτης, Δελλαπόρτας, Πάνου, Γούσης, Ασημακόπουλος, Αρτινός, Μπάρδης, Παπακώστας, Κάρμης, Παναγόπουλος, Καρύδας, Ταρνανίδης.

aek.gr

  • Δικεφαλάκι 1
Link to comment
Share on other sites

  • AG21 unpinned this topic
  • AG21 pinned this topic
  • AG21 featured and unpinned this topic

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×