Jump to content

Εγκληματική Οργάνωση Vol.II


stavros 9-11
 Share

Recommended Posts

Guest MARILLION

Αγαπάω το ποδόσφαιρο, ούτε Άγιος είμαι, ούτε ψάλτης στην εκκλησία.

 

Έκλαψα.

Link to comment
Share on other sites

3 minutes ago, MARILLION said:

Αγαπάω το ποδόσφαιρο, ούτε Άγιος είμαι, ούτε ψάλτης στην εκκλησία.

 

Έκλαψα.

Απο ολη την καταθεση αυτο μου τραβηξε την προσοσχη ....και το κοκκινο φασολι!!!!

Link to comment
Share on other sites

"O Σα Πίντο μου είπε ότι πριν τον αγώνα Ολυμπιακού-Ατρομήτου, δέχτηκε πίεση να μη βάλει ορισμένους παίκτες. Τον πίεσαν ο πρόεδρος (Σπανός) και ο διευθυντής (Γιαννόπουλος). Μετά απ' αυτό ο Σα Πίντο παραιτήθηκε. Δεν μπορώ να διακρίνω αν ήταν μιλημένο το ματς"

Ο Τάκης Φύσσας στη δίκη των 28.

Link to comment
Share on other sites

46 minutes ago, nedved21 said:

Εχω μπερδευτει, ο Μελισσανιδης δεν υποτιθεται οτι ηταν πουτανακι του Μαρινακη;

Καλά δεν είπε και τίποτα συγκεκριμένο για τον Μαρινάκη ειδικά.

Link to comment
Share on other sites

Κωνσταντινέας για το Ξάνθη-Ολυμπιακός: «Μου είπαν "να προσέχεις εκεί πάνω"»

Κωνσταντινέας για το Ξάνθη-Ολυμπιακός: «Μου είπαν "να προσέχεις εκεί πάνω"»
 

Ο πρώην Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Πέτρος Κωνσταντινέας, που υπήρξε και διεθνής διαιτητής κατέθεσε ως μάρτυρας στην δίκη των 28...

Στην πέμπτη μέρα της Δίκης των 28 κατέθεσε και ο Πέτρος Κωνσταντινέας ο οποίος αναφέρθηκε και στο Ξάνθη-Ολυμπιακός στο οποίο ήταν ο ίδιος διαιτητής!

Αναλυτικά τα όσα κατέθεσε:

Το εάν δέχθηκε πιέσεις:
«Στις χαμηλότερες κατηγορίες θυμάμαι αποσπασματικά γεγονότα. Ο γνωστός του γνωστού. Το ένα ήταν στη Β' Εθνική και ενημερώθηκε ο αρχιδιαιτητής κ. Ψυχομάνης. Το 2007. Το ντέρμπι του ΑΟ Μάνης με τον Ιωνικό με Πηρούνια και Κανελλάκη. Με είχε ενοχλήσει ο κ. Κανελλάκης και αμφισβητούσε το πρόσωπό μου. Το άλλο στην Σούπερ Λιγκ. Με πήρε διαιτητής εντελώς φιλικά για ένα ματς που ήταν για υποβιβασμό. Τότε ενημέρωσε τον πρόεδρο. Το ματς ήταν το ματς της Ξάνθης με τον Λεβαδειακό. Ήταν ένα ντέρμπι και φοβόντουσαν τον διαιτητή. Δεν δείχνανε εμπιστοσύνη. Όχι δεν ορίστηκα στο ματς. Όχι μίλησα με τον πρόεδρο της ΕΠΟ. Το είπα στον κ. Σταθόπουλο και ορίστηκε ο κ. Τσινιάρης».

Για το Ξάνθη - Ολυμπιακός:
«Την Παρασκευή με πήρε ο κ. Κουρίδης για να πάρει κάποια παξιμάδια. Μου είπε ο κ. Σταθόπουλος ότι ήταν πολύ καλός συνεργάτης. Μπήκε μέσα στο μαγαζί μου και το κοίταζε. Τους φαινόταν παράξενο που είχε αρτοποιείο. Στα σεμινάρια δεν ήμουν τυποποιημένος διαιτητής. Μου είπε ότι δεν ξέρει ο κ. Σταθόπουλος ότι έχω έρθει. Τα παξιμάδια του τα έκανα δώρο. Είμαστε όρθιοι έξω από το μαγαζί μου. Δεν μας ακούει κανείς άλλος. 'Πρόσεχε το παιχνίδι επάνω', μου είπε. Στις αρχές που ανέλαβε ο κ. Μαρινάκης και έφυγε ο κ. Πατέρας είχε βγει το παρατσούκλι ο κοντός Σισέ. Είχε βγει ένα μεταβατικό στάδιο. Υπήρχε πρόβλημα με τις σχέσεις των κ.κ. Σταθόπουλου - Μαρινάκη. Για το παιχνίδι αυτό ότι πρέπει να νικήσει ο Ολυμπιακός. Μου είπε 'κοίταξε το παιχνίδι. Δεν υπάρχει περίπτωση να μην κερδίσει ο Ολυμπιακός. Επίσης ότι ο αρχιδιαιτητής που ήταν ο κ. Βασσάρας θα φύγει'. Ο κ. Βασσάρας δεν με είχε σε μεγάλη εκτίμηση εμένα. Παραξενεύτηκα. Με παραξένεψε ότι μου είπε ότι δεν το είπε ο πρόεδρος. Εννοείται πως το θεώρησα παρέμβαση στο έργο μου. Έδωσα μεγάλη σημασία. Ναι σκοπός του θεωρώ ήταν να με επηρεάσει και να επηρεάσει τον αγώνα. Εμένα προσωπικά ότι και να μου πούνε. Εννοούσε την ομάδα του Ολυμπιακού. Μου είπε να προσέχω και εγώ.»

Εάν ενεργούσε από μόνος του...
«Εγώ είπα ότι δεν 'γίνονται αυτά τα πράγματα κύριέ μου'. Μετά πήγα στο στάδιο να προπονηθώ. Εκεί είδα τον γαμπρό του κ. Σταθόπουλου και με ρώτησε. Εκεί άρχισα να ταράζομαι. Κράτησα πισινή για όσα άκουσα. Με είχε καλέσει ο πρόεδρος να πάμε σε μία πίτα. Του είπα δεν έρχομαι και ότι έχω ταξίδι. Όταν του είπα ότι κατέβηκε ο Κουρίδης μου είπε ότι δεν το ξέρει. Παραξενεύτηκε. Μου λέει ότι είναι πολύ σοβαρό που κατέβηκε και τα πράγματα έχουν φτιάξει. Ήταν η εναλλαγή στο ποιος θα είχε τα ηνία του ποδοσφαίρου μετά την κόντρα Μαρινάκη - Πατέρα. Εγώ είπα ότι θα παίξω αυτό που θα δω στο παιχνίδι. Μου είπε ο Σταθόπουλος να προσέξω. 'Πέτρο πρόσεξε', μου λέει. Ο πρόεδρός μου κ. Σταθόπουλος μου είπε για τον παρατηρητή Καλαθενό και ότι είναι κανονισμένα όλα. Μετά το τέλος του παιχνιδιού έρχεται ο παραρητητής. Μου λέει Πέτρο μία φάση είχες μόνο. Πολύ καλή διαιτησία ότι είχα στο ματς. Ότι θα έβλεπε στο βίντεο εκείνη την φάση».

«Ο κ. Βασσάρας μας είχε απαγορέψει να παίρνουμε τηλέφωνο. Με πήρε και μου λέει 'τι έκανες; Με έχουν πρήξει'. Με πήρε από το εξωτερικό. Του λέω 'εντάξει κατάλαβα το τι έγινε'. Δεν γνωρίζω πότε πήγε την έκθεση ο Καλαθενός. Όταν διάβαζα την έκθεσή του βγήκα από τα ρούχα μου. Είχα πει στον Καλαθενό να πρέπει να ντρέπεσαι και με τον Σιδηρόπουλο μπροστά τον ρώτησα ποιος σε πίεσε».

«Την είδα την φάση εγώ. Υπήρξαν αντιδράσεις και από παίκτες όπως τον κ. Μανιάτη του Ολυμπιακού. Από την πλευρά που ήμουν το έβλεπε μόνο ο βοηθός. Εάν είναι λάθος ή σωστή η απόφαση τώρα τι να πω μετά από 89 λεπτά. Με μένα οι μεγάλες ομάδες δεν περνάγανε καλά. Είτε ήταν Παναθηναϊκός, Ολυμπιακός ή ΑΕΚ. Δεν κατηγορώ τον βοηθό μου. Δεν κατηγορώ ούτε καν τον εαυτό μου. Έτσι είδα την φάση και έτσι την αξιολόγησα. Ακολουθεί η απομάκρυνση του κ. Βασσάρα. Εμένα μου είπαν ότι 'υπήρχαν τρία πέναλτι που δεν έδωσες'. Νομίζω ότι τότε ο Παναθηναϊκός πέρασε μπροστά στη βαθμολογία. Εγώ τους είπα μία φάση ήταν. Ο κ. Σταθόπουλος μου τηλεφωνούσε και άλλες φορές. Είναι πρόεδρος της Ένωσής μου. Όπως και πολλοί άλλοι πρόεδροι στηρίζουν τις Ενώσεις τους και τους διαιτητές τους».

«Ξαφνικά βλέπω μετά ριπές δημοσιευμάτων και οπαδισμό στο έπακρο. Δεν μπορώ να πω το τι λέγανε. Ναι τιμωρήθηκα. Από τον Φλεβάρη μετά πήγαμε στα πλέι οφ για να χρησιμοποιηθώ. Μόνο ως τέταρτος μία φορά. Υπήρχαν τα δημοσιεύματα ότι 'έφαγαν τον Κωνσταντινέα'».

«Λίγες μέρες μετά το ματς μου πέταξαν πέτρα στο μαγαζί μου και μου έσπασαν την τζαμαρία. Πήγα και ανέφερα ότι κάποιος ανεγκέφαλος μου πέταξε πέτρα και ο αστυνομικός διευθυντής με ρώτησε εάν έχω κάνει ασφάλεια. Μου είπαν να βάλω κάμερα. Είπα ότι δεν θα κάνω ασφάλεια. Ήθελα μετά από ένα σεμινάριο να βάλω κάμερα αλλά δεν πρόλαβα. Ήταν μετά από ένα ταξίδι στην Τουρκία»

«Τους είχα πει ότι φοβόμουν για την ζωή μου. Ότι φοβόμουν να καταθέσω. Το μαγαζί μου καταστράφηκε ολοσχερώς. Φοβόμουν για τον πατέρα μου και την οικογένειά μου. Το πληρώνω ακόμα για το μαγαζί».

«Ανεβήκαμε οκτώ διαιτητές. Όταν αναφέρθηκα γιατί δεν έπαιζα 1,5 χρόνο μεγάλα παιχνίδια και ομάδες όπως ο Ολυμπιακός ο κ. Ψυχομάνης ήθελε να με προστατέψει. Είχε βγει η βρώμα για μένα ότι ο Κωνσταντινέας δεν ακουμπιέται. Ότι είναι τρελός. Ότι είναι καθαρός και δεν ακουμπιέται. Κάποια στιγμή έπρεπε να παίξω και τον Ολυμπιακό κάποια στιγμή εκτός από ένα ντέρμπι με την ΑΕΚ. Είχα αποβάλλει ως Γενικούς Αρχηγούς τους κ.κ. Μητρόπουλο και Δημητριάδη».

«Με κάλεσε μετά ο κ. Κορέας και η κα Παπανδρέου, φοβόμουν για τη ζωή μου, το μαγαζί μου καταστράφηκε ολοσχερώς, ο πατέρας μου είχε προβλήματα υγείας, το παιδί μου ψυχολογικά προβλήματα. Τα πληρώνω ακόμη κυρία πρόεδρε».

Για προβλήματα με Συνδέσμους Διαιτησίας:
«Το πιο σοβαρό ήταν μία διαφωνία για ένα ποσό που δεν θέλανε να δώσουν οι παλιοί διαιτητές. Μεσολάβησα εγώ για να παρθεί ένα τροχόσπιτο και να είναι στον Σύνδεσμο. Με είχε πάρει ο κ. Καζναφέρης, που ήταν τότε στον Λεβαδειακό. Καλοπροαίρετα θέλω να πιστεύω. Στο παιχνίδι της ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό ήταν μία 2η κίτρινη που έσπασε το πόδι του ο Γκούντιονγσεν. Μετά σταμάτησε το ποδόσφαιρο. Τώρα εάν μέσα σε τόσες κάρτες και αποβολές έγινε ένα λάθος...».

«'Πρόσεξε Πέτρο πρόσεξε', μου είχαν πει. Σε ποιον να απευθυνθώ; Σε ποιον να πήγαινα; Το περιβάλλον ήταν δύσκολο και ειδικά μετά την βόμβα. Φοβόμουν να βγω έξω. Όταν πήγα στον κ. Κορέα και την κ. Παπανδρέου μου είπαν για πρόγραμμα προστασίας μαρτύρων. Μου εγγυήθηκαν για την οικογένειά μου και είπα να μιλήσω. Ένα οικοδομικό τετράγωνο εξαφανίστηκε».

«Τα συνδέω γιατί στην Καλαμάτα δεν είχα εχθρούς. Ο φούρνος μου ήταν τρίτης γενιάς. Δεν λέω ότι την έβαλαν οι άνθρωποι αυτοί. Δεν μπορώ να το αποδείξω. Θα το δει η δικαιοσύνη. Ήταν και άλλα γεγονότα. Όχι σε μένα. Γενικότερα στο ποδόσφαιρο».

«Από το τηλέφωνο μου είπε επικριτικά ο Σταθόπουλος γιατί δεν έδωσα τρία πέναλτι. Άλλη μία φορά στο τηλέφωνο μιλήσαμε και από κοντά ήταν φοβισμένος. Η επιστολή για μένα ανέφερε να τιμωρηθώ παραδειγματικά. Δεν έδωσα βάση. Το ρεζουμέ κοίταξα».

Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...

Παραπέμπονται Μαρινάκης, Σπανός και απειλούνται με υποβιβασμό Ολυμπιακός, Ατρομήτος

fe99eef9ec878b17c0722d6d705bf606.jpg

Η Επιτροπή Δεοντολογίας της ΕΠΟ έκρινε ότι υπάρχουν αρκετές ενδείξεις για να δικαστούν

Μετά την ποινική δικαιοσύνη που ήδη δικάζει εδώ και μήνες την υπόθεση των «28» που κατηγορούνται κατά περίπτωση για σύσταση συμμορίας και αλλοίωση αποτελεσμάτων, αποφάσισε να κινηθεί και η αθλητική δικαιοσύνη!

Ειδικότερα, το ερευνητικό τμήμα της Επιτροπής Δεοντολογίας της ΕΠΟ παραπέμπει στο δικαστικό τμήμα της Επιτροπής, 12 πρόσωπα που συνδέονται με την υπόθεση και περιλαμβάνονται στο βούλευμα.

Ταυτόχρονα, παραπέμπει και δύο ομάδες που συνδέονται με τα πρόσωπα αυτά.

Οι δύο ομάδες είναι η ΠΑΕ Ολυμπιακός και η ΠΑΕ Ατρόμητος (για το μεταξύ τους παιχνίδι που έγινε στις 4/2/2015).

Τα 12 πρόσωπα είναι τα εξής:

Βαγγέλης Μαρινάκης (ιδιοκτήτης ΠΑΕ Ολυμπιακός)
Γιώργος Σπανός (ιδιοκτήτης ΠΑΕ Ατρόμητος)

Γιάννης Αγγελόπουλος (τεχνικός διευθυντής Ατρομήτου)
Ρικάρντο Σα Πίντο (πρώην προπονητής Ατρομήτου)
Γιώργος Σαρρής (πρώην πρόεδρος ΕΠΟ)
Αριστείδης Σταθόπουλος (πρώην αντιπρόεδρος ΕΠΟ)
Νίκος Προύντζος (πρώην μέλος Δ.Σ. ΕΠΟ)
Θόδωρος Κουρίδης (πρώην νομικός σύμβουλος ΕΠΟ)
Ηλίας Σπάθας (πρώην διαιτητής)
Αλέξανδρος Δημητρόπουλος (πρώην διαιτητής)
Κωνσταντίνος Ιωαννίδης (πρώην διαιτητής)
Απόστολος Αμπάρκιολης (πρώην διαιτητής)


Το δικαστικό τμήμα της Επιτροπής Δεοντολογίας υπό την πρόεδρο Γλυκερία-Λουΐζα Ιωαννίδου, θα αποφανθεί το προσεχές διάστημα επί της πρότασης του ερευνητικού τμήματος και θα αποφασίσει για πιθανές ποινές.

Οι ομάδες που παραπέμπονται απειλούνται με υποβιβασμό, ενώ τα πρόσωπα με απαγόρευση ενασχόλησης με το ποδόσφαιρο ως και ισοβίως.

Link to comment
Share on other sites

Guest fighter21

Ρε παιδιά εγώ βαρέθηκα να διαβάζω ότι κάθε χρόνο με κάποιο τρόπο θα πέσει ο γαύρος και θα πληρώσει για τα εγκλήματα που έχει κάνει γιατί υπάρχουν αποδείξεις και άλλα τέτοια ωραία. Πλέον ούτε καν μπαίνω στον κόπο να διαβάζω λεπτομέρειες απο μια ανάλογη είδηση. 

Η μόνη περίπτωση πλέον που θα περιμένω να γίνει κάτι τέτοιο είναι να δούμε τον Μαρινάκη να στήνει αγώνα μπροστά στην κάμερα σε ζωντανή πανελλήνια μετάδοση. Κάτι ανάλογο δηλαδή με το ντου του Σαββίδη και τη διακοπή αγώνα μπροστά σε χιλιάδες κόσμο. Σε οποιαδήποτε άλλη περίπτωση και ότι στοιχεία κι αν υπάρχουν πάντα βρίσκουν τον τρόπο για το κουκούλωμα.

Link to comment
Share on other sites

2 hours ago, fighter21 said:

Ρε παιδιά εγώ βαρέθηκα να διαβάζω ότι κάθε χρόνο με κάποιο τρόπο θα πέσει ο γαύρος και θα πληρώσει για τα εγκλήματα που έχει κάνει γιατί υπάρχουν αποδείξεις και άλλα τέτοια ωραία. Πλέον ούτε καν μπαίνω στον κόπο να διαβάζω λεπτομέρειες απο μια ανάλογη είδηση. 

Η μόνη περίπτωση πλέον που θα περιμένω να γίνει κάτι τέτοιο είναι να δούμε τον Μαρινάκη να στήνει αγώνα μπροστά στην κάμερα σε ζωντανή πανελλήνια μετάδοση. Κάτι ανάλογο δηλαδή με το ντου του Σαββίδη και τη διακοπή αγώνα μπροστά σε χιλιάδες κόσμο. Σε οποιαδήποτε άλλη περίπτωση και ότι στοιχεία κι αν υπάρχουν πάντα βρίσκουν τον τρόπο για το κουκούλωμα.

Γιατι στην περιπτωση Σαββιδη τι εγινε; -2 την επομενη χρονια ηταν η τιμωρια, ενω σε οποιαδηποτε αλλη χωρα του κοσμου θα σημαινε αμεσος αφανισμος.

Ο γαυρος θα επρεπε να εχει εξαφανιστει καμια 10αρια φορες τα τελευταια 30 χρονια.

  • Δικεφαλάκι 1
Link to comment
Share on other sites

13 hours ago, MARILLION said:

Άμα πέσει ο γαύρος, τα καλύτερα ηλιοβασιλέματα θα είναι στο Πεκίνο.

 

13 hours ago, MARILLION said:

Αν καταδικαστεί ο ελέφαντας, ο ήλιος θα βγαίνει από τους Παξούς.

Γράφτο ρε φίλε 2σε1 "Αν καταδικαστεί ο ελέφαντας και πέσει ο γαύρος θα βλέπουνε ηλιοβασίλεμα και στην Αξά" να μετρήσουμε λάϊξ-γελάκια ύστερις ...... 

:lol:

Link to comment
Share on other sites

Τσατάλης για το θέμα. 

 

Προσωπικά θεωρώ γελοίο και υποτιμητικό για την νοημοσύνη όσων διαβάζουν το blog, να σταθώ ιδιαίτερα στην υπόθεση της παραπομπής των Ολυμπιακού και Ατρόμητου στο δικαστικό της Επιτροπής Δεοντολογίας της ΕΠΟ.

Ήταν κάτι που κάποτε θα γινόταν αναγκαστικά, αλλά και πάλι έγινε μόνο για το Ολυμπιακός – Ατρόμητος κι όχι για το Ολυμπιακός – Βέροια, που το κατηγορητήριο παρουσιάζει λιγότερες ασάφειες.

Το να κάτσω λοιπόν εγώ εδώ και να μιλήσω για ενδεχόμενο αυστηρής τιμωρίας του Ολυμπιακού, θα ήταν σαν να δουλεύω τον κόσμο που με διαβάζει.

Είναι δυνατό να φανταστεί κανείς πως λίγο καιρό αφότου με παρέμβαση της Πολιτείας της ίδιας, απέφυγε την προβλεπόμενη τιμωρία μια μεγάλη ομάδα, θα περάσει αυστηρή τιμωρία για μια άλλη; Σοβαροί να είμαστε, όταν μιλάμε για μια χώρα που οι νόμοι και οι κανονισμοί δεν σημαίνουν απολύτως τίποτε.

Από εκεί και πέρα, το γεγονός και μόνο πως συζητάμε γι΄αυτή την υπόθεση επτά χρόνια μετά την αποκάλυψη της, χωρίς καμιά ποινή τελεσίδικη για κανέναν, προκαλεί θυμηδία.

Το μόνο καλό, είναι πως ευτυχώς ο κόσμος άκουσε και διάβασε το περιεχόμενο των εισαγγελικών πορισμάτων, οπότε ό,τι και να προσπαθήσει να περάσει ο οποιοσδήποτε, δεν μπορεί να αλλάξει την πραγματικότητα. Όλοι ξέρουν τι γινόταν κι όλοι ξέρουν αν σε μια χώρα με τη μίνιμουμ ισχύ του κράτους του νόμου, θα υπήρχαν ή όχι εδώ και χρόνια πολύ αυστηρές τιμωρίες.

Ξέρουμε πως ακούσαμε παράγοντα ΠΑΕ να μιλάει με παράγοντα ομοσπονδίας για να κανονίσουν το ποιος θα παίξει διαιτητής σε αγώνα άλλης ομάδας σε άλλη κατηγορία.

Ξέρουμε πως ακούσαμε παράγοντα ομάδας τρίτης κατηγορίας, να τηλεφωνεί σε παράγοντα ομάδας πρώτης κατηγορίας και να του ζητάει να κανονίσει μια απόφαση πειθαρχικού οργάνου της ομοσπονδίας. Και σε άλλο τηλεφώνημα να ακούμε πως έγινε η δουλειά και μαζί τα συχαρίκια.

Ξέρουμε και πόσα άλλα ακούσαμε. Απλά αναφέρω τα πιο εντυπωσιακά ...στο αυτί και στο μάτι.

Οπότε το μόνο που θα παρακαλούσαμε όσους κουνούν και το δάχτυλο, είναι τουλάχιστον να μας αφήσουν ήσυχους. Εντάξει, είμαστε στην Ελλάδα, κυρώσεις δεν υπάρχουν, αλλά δεν πάει να πει πως θα μας βγάλετε και παλαβούς παιδιά.

http://www.sport-fm.gr/article/Tasos Tsatalis/an-den-teleiwne-i-fetini-Super-League-i-epomeni-tha-mporouse-na-ginei-mono-me-10-omades/4054904

 

Link to comment
Share on other sites

Υποβιβασμός, ισόβιο αποκλεισμό μαρινακη και πρόστιμο 3 εκ ευρώ πρότεινε μια σπανού λέει το sdna. Βγήκανε και αυτοί οι φουκαράδες μετά την φάπα ποακ Ξάνθη να γράφουν τα δικά τους 

Link to comment
Share on other sites

Guest fighter21

Ακριβώς όπως τα λέει ο Τσατάλης. Μάλιστα αν κάποτε για κάποιο σοβαρό παράπτωμα διαβάσω ότι βγήκε καταδικαστική απόφαση είτε για τον γαύρο είτε για τον γαύρο του βορρά με ποινή τον υποβιβασμό ούτε τότε θα πιστέψω ότι θα ισχύσει τελικά. Αυτό θα το κάνω όταν θα ανακοινώσει ο ίδιος ο γαύρος ότι πέσαμε και αυτό είναι οριστικό.

Link to comment
Share on other sites

Βέβαια η αλήθεια είναι ότι πρέπει η ΑΕΚ επιτέλους να πάρει θέση και να πιέσει καταστάσεις, δεν γίνεται να αλωνιζουν οι γαύροι και εμείς να πετάμε χαρταετό. 

Link to comment
Share on other sites

Guest fighter21
48 minutes ago, Giorgos said:

Βέβαια η αλήθεια είναι ότι πρέπει η ΑΕΚ επιτέλους να πάρει θέση και να πιέσει καταστάσεις, δεν γίνεται να αλωνιζουν οι γαύροι και εμείς να πετάμε χαρταετό. 

Λίγα χρόνια πριν όταν κι εγώ είχα ελπίδες ότι μπορεί να λειτουργήσει η δικαιοσύνη η ΑΕΚ πίεζε καταστάσεις και έπαιρνε θέση. Απο τη στιγμή που κατάλαβαν όλοι ότι ούτε το κράτος ούτε η δικαιοσύνη θα τα βάλουν ποτέ με τον γαύρο και η ΑΕΚ άλλαξε στάση.

Και όταν λέω ότι η ΑΕΚ πίεζε καταστάσεις και έπαιρνε θέση αυτό φαίνεται για παράδειγμα απο την ανακοίνωση που έβγαλε όταν ο Μαρινάκης μίλησε υποτιμητικά για την ΑΕΚ μετά απο τη νίκη του γαύρου στο Καραϊσκάκη για το πρωτάθλημα την περίοδο 2015-2016.

Την παραθέτω για να θυμηθείτε πως αντιδρούσαμε τότε: 

«Για την ΑΕΚ προέχει η διαχείριση μίας ταπεινωτικής ήττας, που πλήγωσε βαρύτατα το γόητρο της ομάδας μας και πίκρανε τον κόσμο μας, που της έχει σταθεί όσο κανείς στα δύσκολα χρόνια που προηγήθηκαν. Το ζητούμενο για εμάς θα είναι πάντα η ΑΕΚ και τα δικά μας λάθη και όχι τα σχόλια του αρχιερέα της διαπλοκής του ελληνικού ποδόσφαιρου από τον οποίο έχει στερηθεί δικαστικά το δικαίωμα της διοικητικής ενασχόλησης με αυτό.

Άλλωστε καταλαβαίνουμε απόλυτα ότι δυσκολεύεται να χαρεί ακόμα και τις νίκες της ομάδας του, λόγω της δικαιολογημένης και καθολικής αμφισβήτησης της πλαστής κυριαρχίας του από την πλειοψηφία του φίλαθλου κόσμου.

Καταλαβαίνουμε ότι τον ενοχλεί η μη αποδοχή του και από μεγάλο μέρος των οπαδών του Ολυμπιακού, την ιστορία του οποίου έχει στιγματίσει ανεπανόρθωτα με τις παράνομες δραστηριότητές του, τη συνολική αισθητική του και την παντελή έλλειψη αθλητικής κουλτούρας, που τον χαρακτηρίζει ακόμα και στις νίκες ενός μεγάλου συλλόγου, που παλεύει να φέρει στα μέτρα του. Δεν πρόκειται να τους κερδίσει διασπείροντας με αποτυχημένες γκεμπελίστικες μεθόδους την αμφισβήτηση στους ανταγωνιστές του. Δείχνει αδύναμος, ακόμα κι όταν είναι νικητής. Γνωρίζει ότι η αλητεία και η αλαζονεία δεν θα τον πάνε μακριά.

Καταλαβαίνουμε βέβαια ότι ποτέ δεν πρόκειται να εξηγήσει το γιατί τους δικούς μας τίτλους τους έχει αποδεχθεί και χειροκροτήσει ολόκληρη η φίλαθλη Ελλάδα, ενώ τα πρωταθλήματα του Ολυμπιακού, επί των ημερών του, αποτελούν αντικείμενο δικαστικής διερεύνησης. Αυτό που δεν μπορούμε να εξηγήσουμε, πάντως, είναι το πώς μπορεί να μιλάει για ομάδα-απάτη κάποιος που διώκεται ποινικά για πέντε κακουργήματα, μπροστά στα όποια η όποια δική μας… απάτη μοιάζει με απλό πταίσμα. Απάτη είναι να βγαίνεις πρωταθλητής με «αθέμιτα μέσα», όπως αναφέρει το κατηγορητήριο της ελληνικής δικαιοσύνης. Σε τελική ανάλυση δεν είμαστε εμείς εκείνοι που κάθε 1η και 15 του μηνός οφείλουμε να παρουσιαζόμαστε στο Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής μας.

Σε κάθε περίπτωση ας συνεχίσει να «επενδύει» τα εκατομμύρια ευρώ της UEFA από τα κλεμμένα εγχώρια πρωταθλήματα και ας αφήσει τις συμβουλές για τον εαυτό του. Τζάμπα μάγκας είναι όποιος κάνει τον επενδυτή με χρήματα που έχει στερήσει από άλλους. Πολλά χρήματα και επί πολλά χρόνια. Εμείς την ποδοσφαιρική τεχνογνωσία την είχαμε πολύ πριν από αυτόν. Ένα δικό μας πρωτάθλημα στην περίοδο της κυριαρχίας μας, που ήταν μικρός για να θυμάται, αξίζει όσα όλα τα δικά του κλεμμένα πρωταθλήματα. Και αυτό θα τον πονάει για πάντα.

Όπως επίσης γνωρίζουμε ότι με ανακοινώσεις και δηλώσεις δεν φτιάχνονται οι μεγάλες ομάδες. Τις ευθύνες μας τις αναλαμβάνουμε. Η αυτοκριτική, η διόρθωση των λαθών μας, η επιμονή στη δύσκολη πορεία μας για την επανάκτηση της θέσης που δικαιωματικά κατέχει η ΑΕΚ διαχρονικά στο ελληνικό ποδόσφαιρο, όπως και η σταθερή προσπάθεια για να επανέλθει η ισονομία στο πρωτάθλημα αποτελούν δική μας υπόθεση.

Συμβουλές από υπόδικους δεν χρειαζόμαστε. Ούτε πολύ περισσότερο από εκείνους που έχουν διασύρει το ελληνικό ποδόσφαιρο σε ολόκληρη την Ευρώπη και έχουν διασυρθεί από κορυφαίες εφημερίδες για τις κακουργηματικές πράξεις τους. Όλα έχουν πλέον πάρει το δρόμο τους. Η ΑΕΚ σέβεται την ελληνική πολιτεία και περιμένει την Δικαιοσύνη να καθαρίσει τον Κόπρο του Αυγεία.

 

Link to comment
Share on other sites

Εντελως λαθος και αδυναμη κινηση η ανακοινωση, ειδικα μετα απο 4αρα.

Αυτα ειναι να τα γραφω εγω, δεν γινεται διοικηση να ανακοινωνει τετοια πραγματα. 

 

Για εσωτερικη καταναλωση ειναι οι ανακοινωσεις, και σιγουρα δεν ειναι "πιεση" προς κανεναν.

Ειναι η ψευδαισθηση της πιεσης και ουσιαστικα παραδοχη οτι δεν μπορεις να κανεις κατι.

Αστε τις ανακοινωσεις στους Γκιοργκιδες και στους Ντεμηδες, οι πραγματικες πιεσεις γινονται πισω απο κλειστες πορτες και απο καρτοτηλεφωνα.

 

 

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×