Jump to content

ΑΕΚ Βόλλεϋ Γυναικων 2015-16


Recommended Posts

Guest mich21

Σε μια φάση τις λυπήθηκα τις δικές μας που ήταν σαν να έπαιζαν εναντίων 10 και έφτυναν αίμα για να βάλουν κανά πόντο.Αναμενόμενο πάντως εδώ έχανες και όταν είχες καλύτερο ρόστερ τώρα δε θα χάσεις που παίζεις χωρίς ξένες?

 

Αρρωσταίνω όταν βλέπω τους κωλόγαυρους να πανηγυρίζουν, και η μαλακία είναι ότι πανηγυρίζουν και πολύ συχνά τα σιχάματα.

Link to comment
Share on other sites

? ροσωπικα συντασσομαι με Εγγλεζο,

οπου δεν πρωταγωνιστουμε 

να το κλεινουμε το μαγαζι.

Δεν γουσταρω απανωτες σφαλιαρες

που μενουν στα χαρτια .

Εγω διαφωνω με αυτο. Βασικα αυτο που θελω ειναι αξιοπρεπη υγιη τμηματα. Εφοσον εξασφαλιζουμε στους αθλητες μας οσα εχουν αναγκη για να λειτουργουν οπως πρεπει, τα τμηματα οφειλουν να υπαρχουν. Για τιτλους στο κατω κατω της γραφης εχεις το ποδοσφαιρο και το μπασκετ.. Λουκετο μονο αν οι αθλητες ερασιτεχνικων τμηματων βιωνουν τριτοκοσμικες συνθηκες. Αποψη μου αυτη.

  • Δικεφαλάκι 1
Link to comment
Share on other sites

Τα τμηματα της ερασιτεχνικης ειναι σε αμεση συναρτηση με την ευημερια της ? ΑΕ.

Αν το ποδοσφαιρο παει καλα και αποδιδονται τα νομιμα στον ερασιτεχνη, τοτε ολα θα πηγαινουν καλυτερα.

Νομιζω το να υπολογιζει κανεις σε πολλες χιλιαδες -ταμειακως ενταξει- μελη ειναι ουτοπια.

Επιπλεον, ως ΑΕΚ, εχουμε και το τεραστιο θεμα της στεγασης των τμηματων.

  • Δικεφαλάκι 5
Link to comment
Share on other sites

Και απο το μπασκετ δεν πρεπει να λαμβανει η ερασιτεχνικη;

Και το ερωτημα ειναι λαμβανει απο μπασκετ και ποδοσφαιρο;

Και αν λαμβανει ποιος τα διαχειρηζεται..Ο αλεξιου;

Αθλια εμφανιση αθλιες εμφανισεις.

Δεν περιμενα κατι καλυτερο αλλα καταφεραν να με φρικαρουν.

Αν δεν ασχοληθει ο μελ να βαλει καποιον δικο του δεν υπαρχει σωτηρια..

Link to comment
Share on other sites

Υποσχεθηκε ποτε ο Μελισσανιδης να αναλαβει ολα τα ερασιτεχνικα τμηματα της ΑΕΚ; Οχι πως θα με χαλαγε, απλα για να ξερουμε σε ποια βαση συζηταμε.. Επισης το Γαλατσι ποιος θα το πληρωνει;

Link to comment
Share on other sites

Δεν ειπε κανεις να τα αναλαβει αλλα θα μπορουσε να βοηθαει οπως βοηθησε πχ ο Αλαφουζος με μια χορηγια. Το γαλατσι θελει να το νοικιασει ο Μακης για αρκετα χρονια και τα πρωινα να το χρησιμοποιουν τοπικα σωματεια του Γαλατσιου και απο το μεσημερι και μετα εμεις ,καπως ετσι.

Το Γαλατσι θελει περαν του ενοικιου και κατι μυρια για να ξαναγινει αξιοπρεπες. Απο κει και περα ο Αλαφουζος εχει κανει δωρεά (λεμε τωρα) για να δειξει κατι ως φορεας. Οι δε Μαρινακης και Ιβαν εχουν πισω τους στρατο που οι πρωτοι τον βγαζουν δημαρχο ? ειραια και οι δευτεροι, οπως εχουμε διαβασει εδω, πιεζουν οπως και οσο μπορουν τις Ε? Σ. Στην περιπτωση της ΑΕΚ τωρα οτι κανει το κανει μονο η Original ενω ο υπολοιπος κοσμος ψηφιζει Βασιλοπουλο στην ΝΦ.. Καταλαβαινεις περιπου τι θελω να πω.. Ισως καποτε η ΑΕΚ να εχει και αυτη κοσμο που να καθοριζει καταστασεις και τοτε να εχουμε επιχειρηματιες που θα μας γλυφουν και οχι το αντιστοφο.

Link to comment
Share on other sites

H λυση ειναι το 10% στην ΩΡΑ ΤΟΥ ,και οχι μετα απο μηνα οπως γινεται τωρα ,παραλληλα με χορηγιες και σωστη οργανωση. Ολα αυτα μεχρι να γινει το γηπεδο και να εχουμε παραπανω εσοδα ,κομβικο επισης να παρει η ΚΑΕ το Γαλατσι  και να στεγαστουν καποια απο τα τμηματα του ερασιτεχνη εκει.

:lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:

Link to comment
Share on other sites

Μη το πολυλετε αυτο με τα αυξημένα έσοδα της ερασιτεχνικής όταν γίνει το γήπεδο γιατί γελανε και οι σφραγιδες της δικέφαλος.

 

Όσο για τα σημερινά, η διάφορα ποιοτητας ήταν χαος, ειλικρινά έχω απορία πως αυτή η ομάδα έφτασε τελικό. Και όπως ορθώς γράφεται άνωθεν, η ΑΕΚ έχανε τελικούς από τον γαυρο με καλύτερο και ακριβότερο ροστερ, δεν θα κέρδιζε σήμερα.

 

Την αγάπη μου στα παιδιά του κλαμπ της Χίου που υπό αντίξοες συνθήκες κατέστησαν σαφές ότι οι μάνες των γαυρων είναι πουτανες.

  • Δικεφαλάκι 1
Link to comment
Share on other sites

Νομιμως δεν εχουν δημοσιευσει ισολογισμο. Ειναι νεα εταιρεια απο το μηδεν με καινουργιον ΑΦΜ κλπ. Ειναι ακριβως ιδια φαση με τη μπαλα μονο που εγινε αρκετα αργοτερα και στο αβαβα για να μην μας παρουν ειδηση οτι πιστολιασαμε το συμπαν και στα δυο κορυφαια αθληματα στη χωρα. Ισολογισμο ειναι υποχρεωμενοι να δημοσιευσουν μεχρι 12/16, οπως και η ? ΑΕ επρεπε να δημοσιευσει 12/15. Αλλα και που δημοσιευτηκε τι εγινε; Ουδεις ασχολειται και ουδεις προκειται να ασχοληθει γιατι τωρα οι αρδ δεν ασχολουνται με λογιστικη. ? ερασαν στις καλες τεχνες.

 

Απο πλευρας μου ενα μεγαλο μπραβο στην ομαδα βολλεϋ που εφτασε στο τελικο χωρις μπατζετ και με τα ψεμματα. Απολυτως φυσιολογικα εχασε, αλλα και παλι αξιζουν συγχαρητηρια σε ολους και ολες για την επιτυχια.

  • Δικεφαλάκι 3
Link to comment
Share on other sites

Δυο θα ειναι οι χρησεις. Η πρωτη σεζον ηταν εντελως παρανομη και αβαβα και στην καθαρισε ο Βασιλακοπουλος με διαρκες πρεσσινγκ απ το Δουβη. ? ολλα απο τα "περιεργα" οφειλονται σ αυτο. Αλλα ας μην τα συνεχιζουμε τωρα, δεν υπαρχει λογος.

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...
Guest mich21

Φίλες και φίλοι, με μια εμφατική νίκη και όμορφη απελευθερωμένη εμφάνιση απέναντι στη Σαντορίνη έκλεισε η φετινή αγωνιστική χρονιά της ΑΕΚ. Ευχή μας η τόσο ταλαιπωρημένη από τραυματισμούς Ιωάννα να γίνει καλά. Ήταν μια χρονιά που κατέληξε διαφορετικά από αυτό που περιμέναμε, ελπίζαμε και θέλαμε. Στην Ελλάδα γίνεται σπάνια προϋπολογισμός και ποτέ απολογισμός. Έτσι, εν είδει μικρού απολογισμού, κρατάμε τη συμμετοχή στον τελικό του κυπέλλου και τη μαχητικότητα που δείξαμε σε όλα τα παιχνίδια πλην δύο, με αποτέλεσμα ακόμα και στις ήττες να είμαστε μέσα στα ματς. ? αίξαμε 90 σετ (τα πιο πολλά στο πρωτάθλημα) και 8 τάι μπρέικ. Δεν είναι ο τόπος για να αναλύσουμε τις αιτίες που ο καλοκαιρινός σχεδιασμός δεν ευοδώθηκε, ούτε να μιλήσουμε για τα μύρια όσα προβλήματα αντιμετώπισε το τμήμα όλη τη χρονιά, με αποκορύφωμα το αποψινό παιχνίδι και τον τραυματισμό της Ιωάννας. Είναι σαφές ότι μια τέτοια ανάλυση θα πρέπει να γίνει, απλά δε θα γίνει εδώ. Αυτό που θα γίνει εδώ, και τελικά αυτό που μένει, είναι να ευχαριστήσουμε από καρδιάς την ομάδα, τα κορίτσια και το προπονητικό τιμ, για τη στάση που τήρησαν, για το ότι έμειναν μαζί και δεμένοι ως το τέλος, για την ιώβεια υπομονή τους και για τον επαγγελματισμό τους και την ηρωική τους αγάπη στη μεγάλη φανέλα μας. Ευχαριστούμε τους ανθρώπους γύρω από την ομάδα που νοιάστηκαν και βοήθησαν από αγάπη. Ευχαριστούμε τον κόσμο της ΑΕΚ που σε μια τέτοια χρονιά ξαναήρθε στο γηπεδάκι της Εθνικής καθώς και στο ένα (αριθμός 1) έρμο ματς που σώσαμε να παίξουμε στο Ζαχαρίας Αλεξάνδρου, και που συμπαραστάθηκε στην ομάδα μας ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα, καθώς και το κλαμπ της Χίου για τη βροντερή του παρουσία στο φάιναλ-4. Ευχαριστούμε τους AEK fans για τα likes, comments, shares που κάνατε στα ποστ μας και τρέξατε μια ζωντανή και άμεση σελίδα. Το σημείο είναι κομβικό και αυτό είναι σαφές. Σας ζητάμε, απ' όλους, ομάδα και φίλους, να μη φύγετε, να περιμένετε τις εξελίξεις με την ελπίδα, την προσδοκία και την πεποίθηση ότι το γυναικείο βόλεϊ της ΑΕΚ (συν τα 160 παιδιά των υποδομών του), ένα τμήμα που σε δύσκολη περίοδο γενικότερα για το brand AEK έδωσε πρωτάθλημα με 4 χαμένα σετ, σούπερ-καπ, τελικούς, ματσάρες και νίκες στους φιλάθλους της, θα ξαναπάρει τη θέση που του αξίζει και που μας καλόμαθε. Από τη σελίδα μας θα σας ενημερώνουμε για τις εξελίξεις. Κλείνουμε αυτό το μικρό απολογιστικό και γλυκόπικρο σημείωμα με τα υπέροχα λόγια ενός Τούρκου δημοσιογράφου και φανατικού φίλου της ΑΕΚ, του Ζενέλ Γιανίν Ντακάν, για τα 88α γενέθλια της ομάδας, που ταιριάζουν κουτί με την περίσταση:
"Τρία γράμματα, μία λέξη, η ΑΕΚ, όπως η αγάπη. Όπως γράφτηκε, διαβάζεται. ΑΕΚ: ένα θλιβερό αντίο και μία αναγκαστική εξορία, η λαχτάρα για ένα ευτυχισμένο παρελθόν και μέλλον. ΑΕΚ είναι η λαχτάρα σε μαύρο και κίτρινο χρώμα."
Μείνετε συντονισμένοι!

 

https://www.facebook.com/AEK-Womens-Volleyball-361876900623873/?fref=nf

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×