Jump to content

ΑΕΚ katerini club


stavros 9-11
 Share

Recommended Posts

Τοπικ τιμης στον πιο δυνατο και συνεπη επαρχιακο συνδεσμο της ΑΕΚ.

 

Ο Βάιος Χαρισοπουλος ειναι τεραστιο κεφαλαιο και η ΑΕΚ του οφειλει παρα πολλα. ? ολλη δουλεια εδω και δεκαετιες διπλα στην ΑΕΚ. Απεριοριστος σεβασμος για εναν απο τους μεγαλυτερους ΑΕΚτζηδες.

 

Ζητω ο ΣΦ ΑΕΚ Κατερινης

  • Δικεφαλάκι 6
Link to comment
Share on other sites

Χθες επινα καφε στο μαγαζι του. Ειναι τιμια γραφικος (εκαναν αιθουσα μη καπνιζοντων στο νεο συνδεσμο, δλδ λολ και ρησπεκτ μαζι) και τρεχει ολη μερα για την ΑΕΚ. Εχει φτιαξει κοσμο στην Κατερινη με τα ψεμματα. Ενδεικτικο του ποσο ηλιθιο κοσμο εχουμε οτι τρωει κραξιμο Α? Ο ΚΑΤΕΡΙΝΙΩΤΕΣ για μαλακιες του τυπου ''εχει κανει τα πουλμαν σχολικα'' (επειδη, ω θεοι, εβαλε πουλμαν με γονεις και παιδακια για το ματς με τη Σεβιλλη-σενα ματς που ξερω γω παιζει να μην κατεβασε κανενας αλλος πουλμαν απο πουθενα) κι επειδη δεν μπλεκεται σε σκηνικα.

 

Το διευρω μου για μπρελοκ, λαχνους και τετοιες μαλακιες το δινω παντα με ευχαριστηση παρα τον ατελειωτο πρηξαρχιδισμο που συνοδευει κατα τεκμηριο τις εκαστοτε καμπανιες του :D

  • Δικεφαλάκι 4
Link to comment
Share on other sites

  • 3 months later...

Διοργανωνουμε εκδρομη με 3 πουλμαν και οσα χρειαστουν στο Ο.Α.Κ.Α στις 13/2 για να βρεθουμε διπλα στην ΑΕΚΑΡΑ μας!!!Οι δηλωσεις συμμετοχων ξεκινησανε και ηδη το πρωτο γεμιζει.Συμμετοχες καθημερινα στα γνωστα στεκια μας και καθε βραδυ στα γραφεια μας.Το Σαββατο 20/2 εχουμε τον ετησιο χορο μας στην ''? ΙΕΡΙΔΑ''.Συνεχιζουμε να δουλευουμε για μια ακομη ξεχωριστη βραδια με σημαντικες παρουσιες της Ενωσιτικης Οικογενειας!!!Μια βραδια με πολλες ευχαριστες εκπληξεις!!!Διαθετουμε τις προσκλησεις και οπως δειχνει θα εξαντληθουν μεχρι και την τελευταια.ΜΙΑ ΖΩΗ ΑΕΚΑΡΑ!!!

  • Δικεφαλάκι 3
Link to comment
Share on other sites

Δυναμικός όπως πάντα, ακούραστος. Αν όλα πάνε καλά θα πιούμε και το ποτό μας πάλι εδώ πάνω τον Μάρτη.

  • Δικεφαλάκι 1
Link to comment
Share on other sites

Ασχετο.. σταυρο εχουμε ανοιξει κλαμπ της R στη θεσσαλονικη;Εχεις ακουσει κατι;

Link to comment
Share on other sites

Ναι εδώ και λίγο καιρό. Για ευνόητους λόγους τα υπόλοιπα με πμ

  • Δικεφαλάκι 1
Link to comment
Share on other sites

Ελα ρε!!Δε το πιστευα νομιζα οτι ηταν μουφα..Μπραβο ρε στα αλανια!!

 

ORIGINAL ORIGINAL ORIGINAL ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ!!!!!!!!!!!

Link to comment
Share on other sites

Ναι εδώ και λίγο καιρό. Για ευνόητους λόγους τα υπόλοιπα με πμ

 

Άμα αντιμετωπίσετε ... "προβλήματα", ρίξε σύρμα και "αναλαμβάνει" η LFO.

Link to comment
Share on other sites

Όχι ρε, εξάλλου δεν είναι η πρώτη φορά όπως θα ξέρεις. Και σε περιόδους που δεν παίζει στέγη, πάντα κάτι παίζει. Γενικά η ΑΕΚ έχει αρκετό ντόπιο κόσμο εδώ πέρα που ασχολείται πολύ. Ο ντόπιος αυτός κόσμος είναι η βάση, οι φοιτητές έρχονται και φεύγουν. Hardcore καταστάσεις...

  • Δικεφαλάκι 2
Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...
Guest mich21

Ξέρει κανείς αν έχουν μείνει εισιτήρια για τον αγώνα της ομάδας στο χάντμπολ αύριο?

Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...

Μου φέρανε το καινούργιο φούτερ το συνδέσμου σήμερα. Γαμεί και δέρνει.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...
ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΤΑ ? ΗΓΕ Η ΟΜΑΔΑ.ΤΩΡΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ? ΡΟΣΟΧΗ, ? ΙΣΤΗ.Υ? ΟΜΟΝΗ, ΤΥΧΗ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΙΓΚΑ ΤΟ Ο.Α.Κ.Α!!! ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΣΕ ? ΡΩΤΗ ΦΑΣΗ ΒΑΖΟΥΜΕ ΔΥΟ ? ΟΥΛΜΑΝ ΚΑΙ ΟΣΑ ΧΡΕΙΑΣΤΟΥΝ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ. ? ΑΜΕ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΜΑΓΙΚΗ ΒΡΑΔΙΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΜΑΣ!!! ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ΣΤΑ ΤΗΛ.2351037727 ΚΑΙ...6937163105. ΦΡΟΝΤΙΣΤΕ ΕΓΚΑΙΡΑ ΤΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΤΗΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΚΑΙ ΕΞΥ? ΗΡΕΤΗΣΗ.ΜΙΑ ΖΩΗ ΑΕΚΑΡΑ!!!

  • Δικεφαλάκι 1
Link to comment
Share on other sites

Εκει ειδα το ματς προχθες παρεα με μυθικους 60αρηδες (μην πω 70αρηδες). ? ρωτη φορα που πηγα στο καινουργιο κλαμππ.Εχουν φτιαξει 2η αιθουσα για οσους δεν καπνιζουν (επος). Καλη φαση, παιζει να ειχε κι 100 ατομα μεσα.

  • Δικεφαλάκι 1
Link to comment
Share on other sites

Ξεκιναμε και εμεις μετα την αξιεπαινη προσπαθεια της ORIGINAL την διαδικασια εκδοσης καρτας ΦΙΛΟΥ ΑΕΚ!!!Χρειαζονται ονοματεπονυμο,αμκα και 10Ε.Ετσι στηριζουμε τα τμηματα της Ερασιτεχνικης που εχουν περισσοτερο αναγκη.Με αυτη την καρτα θα μπορει ο καθενας μας να παιρνει εισητηρια απλα των αγωνων στο ποδοσφαιρο και στο μπασκετ αλλα και εισητηρια διαρκειας.Μαζευουμε μεχρι τελος Αυγουστου και τα στελνουμε στην Ερασιτεχνικη ΑΕΚ.Μολις τις παραλαβουμε αμεσως θα τις διαθεσουμε στους κατοχους τους.Μπορουν να την κανουν και απο αλλες γειτονικες πολεις και περιοχες.Ενημερωνουμε οτι αυτη η καρτα καμια σχεση δεν εχει με την καρτα μελους του Συνδεσμου που φτιαχνουμε.Τηλ.επικονωνιας 2351037727 και 6937163105.Ευχαριστουμε τα 112 αρρωστακια που ηρθαν με τα πουλμαν μας στον αγωνα της ? εμπτης.Και τα αλλα 50 περιπου μελη μας που ηρθαν με i.x λογω εργαισιας και ωραριου.ΜΙΑ ΖΩΗ ΑΕΚΑΡΑ!!!ΜΙΑ ΖΩΗ ΔΙ? ΛΑ ΤΗΣ!!!

  • Δικεφαλάκι 2
Link to comment
Share on other sites

  • 1 year later...

Το εργα στο γηπεδο μας προχωρανε.Το ονειρο μας γινεται πραγματικοτητα.Η ομαδα ενισχυθηκε.Καθε χρονο ολο και πιο δυνατη.Η προκριση σε ομιλο europa league ειναι πολυ σημαντικη.Αν κοιταξουμε την προσελευση του κοσμου στον αγωνα με Μπρυζ πρεπει στην κυριολεξια να ντρεπομαστε.Αν δουμε τα εισητηρια διαρκειας που διατεθηκαν εως τωρα μονο υπερηφανοι δεν μπορουμε να ειμαστε.Να κανουμε σαν ΛΑΟΣ ΤΗΣ ΑΕΚ και την δικη μας αυτοκριτικη.Η ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ και επιτελους πρεπει να παρουμε μπρος.Πως θα γινει αυτο?Να αφησουν ολοι τους καναπεδες,τα πληκτρολογια,τους απαραδεκτους χαρακτηρισμους.Ολοι θελουμε να εχουμε απαιτησεις για την ομαδα αλλα να στηριζουμε αναλογα κιολας.Οχι μονο κριτικη,γκρινια,μιζερια.Για δειτε λιγο τι τραβανε οι ομαδες της Θεσσαλονικης Αρης και Ηρακλης.Η ΑΕΚ μας εχει μπροσταρη εναν ΗΓΕΤΗ.Η ομαδα μας βαδιζει με πλανο και σχεδιο για την κατακτηση της κορυφης.Υπαρχει προγραμματισμος,πειθαρχεια.Εχο υμε υπεροχα γραφεια και προπονητικο κεντρο που συνεχεια βελτιωνεται.Και εμεις πρεπει να ειμαστε διπλα της εμπρακτα.Ειναι πολυ σημαντικος και ο δικος μας ρολος.Τα καλυτερα ειναι μπροστα μας και εμεις πρεπει να ΑΓΑΠΗΣΟΥΜΕ περισσοτερο την ομαδα.Να της δωσουμε μεγαλυτερη ωθηση.Εμεις θα διαθετουμε εισητηρια διαρκειας μεχρι τις 15 Σεπτεμβριου.Ερχονται πολλοι σημαντικοι αγωνες και θα βρεθουμε κοντα στην ομαδα και σε Ελλαδα και στο εξωτερικο.Επισης μεχρι τους αγωνες με Οσφπ και Μιλαν θα διαθετουμε την ΚΑΡΤΑ ΦΙΛΟΥ ΑΕΚ που ειναι απαραιτητη για την αγορα εισητηριων διαρκειας αλλα και απλων.Ονοματεπονυμο,αριθμο ταυτοτητας και 10ε.Τα οποια πηγαινουν για την στηριξη των τμηματων της Ερασιτεχνικης.Ανοιξαμε την λιστα συμμετοχων για τις εκδρομες μας στο Ο.Α.Κ.Α με Οσφπ και Αουστρια.Διοργανωνουμε εξαημερη εκδρομη με την ΑΕΚΑΡΑ μας.ΜΙΛΑΝΟ,ΚΟΜΟ,ΒΕΡΟΝΑ,ΒΕΝΕΤΙΑ !!!Πληροφοριες,συμμετοχες στα τηλεφωνα 2351037727 και 6937163105.Το ενδιαφερον ειναι πολυ μεγαλο και ηδη εχουμε πολλες συμμετοχες.Θα ακολουθησει και προγραμμα για τον αγωνα στην Βιεννη.Οταν περναμε τους τιτλους οι αλλοι ειχαν παντα περισσοτερα χρηματα και ακριβοτερους παικτες.Εμεις ειμασταν ενωμενοι και σαν μια γροθια προσηλωμενοι στους στοχους μας.Ας το σκεφτουμε και αναλογως να πραξουμε.

  • Δικεφαλάκι 1
Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
ΞΕΚΙΝΗΣΑΜΕ ΜΕ ΤΙΣ ΛΙΣΤΕΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΣΤΟ Ο.Α.Κ.Α. ΜΕ Οσφπ-ΑΟΥΣΤΡΙΑ και Μιλαν.Συνεχιζουμε την διαθεση της ΚΑΡΤΑΣ ΦΙΛΟΥ ΑΕΚ!!!!Χρειαζεται ονοματεπωνυμο, αριθμος ταυτοτητας και 10Ε.Τα οποια πηγαινουν για την στηριξη των τμηματων της Ερασιτεχνικης ΑΕΚ.Ειναι απαραιτητη για να μπορειτε να βγαζετε εισιτηρια.Μεχρι την Δευτερα μεσημερι θα διαθετουμε τα τελευταια εισιτηρια διαρκειας.Φροντιστε ολοι εγκαιρα τα σχετικα για την καλυτερη οργανωση.Τηλ.επικοινωνιας 2351037727 και 6937163105.ΣΤΗΝ ΓΗ ΔΕΝ ΠΑΤΑΜΕ ....ΜΕ ΤΗΝ ΑΕΚΑΡΑ ΜΑΣ ΨΗΛΑ ΠΕΤΑΜΕ!!!

ΜΕ ΤΗΝ ΑΕΚΑΡΑ ΜΑΣ ΣΤΟ ΜΙΛΑΝΟ!!!ΚΟΜΟ-ΒΕΡΟΝΑ-ΒΕΝΕΤΙΑ!! !ΑΠΟ ΤΡΙΤΗ 17 ΕΩΣ ΚΥΡΙΑΚΗ 22/10.ΑΝΑΛΥΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ΣΤΑ ΤΗΛ.2351037727 ΚΑΙ 6937163105.ΜΙΑ ΖΩΗ ΑΕΚΑΡΑΑΑΑ!!!

 

53b4ba8e5bd81b77118ed3b11e5058b8_543109.

Edited by Giallonero
Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Κατερινη πρεπει να ξεπερναμε και τα παοκια.Επισης ειναι απο τις λιγες πολεις που εχει πολλα αρειανα.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 years later...

Μελετώντας με μεγάλη προσοχή την διαμορφούμενη κατάσταση στον κόσμο μας καταλήγουμε σε ασφαλές συμπέρασμα.Ότι το μεγαλύτερο ποσοστό στην οικογένεια της ΑΕΚ είναι σφόδρα ενοχλημένο με την απόφαση της μη ένστασης.Αυτό βέβαια δεν ακυρώνει τα πιστεύω μας για την διαφορετικότητα και την ηθική της ομάδος μας.Όμως διαφορετικότητα δεν ενοείτε με μόνιμες διατητικές σφαγές και γενικά ενέργειες και χαρακτηρισμούς εις βάρος μας.Σε αύτα είμαστε άκρως αντίθετοι και πολέμιοι.Επιθυμούμε την προστασία της ομάδος μας από εις βάρος της έκνομες ενέργειες από όπου και αν προέρχονται.Επιθυμούμε η ομάδα μας αγωνιστικά να είναι ΑΧΤΥΠΗΤΗ και να δίνει απαντήσεις εντός των αγωνιστικών χώρων.Στο μέλλον δεν πρέπει να νομιμοποιούμε τις παρανομίες αντιπάλων μας,γιατί έτσι προστατεύουμε το ίδιο το ποδόσφαιρο.Ωφείλουν όλοι να σεβαστούν τον κόσμο της ΑΕΚ,ο οποίος σε δύσκολους καιρούς και αντίξοες συνθήκες,έβαλε πλάτη και στάθηκε και στέκετε διαρκώς δίπλα στην ομάδα.Ελπίζουμε και ζητούμε από την νέα σαιζόν με τις κατάληλες κινήσεις η ομάδα μας να είναι ΠΑΝΙΣΧΥΡΗ και αντάξια των προσδοκιών μας.Στηρίζουμε την ΗΓΕΣΙΑ μας και θα είμαστε αρωγοί σε κάθε προσπάθεια της.Ενωμένοι όλοι να πανηγυρίσουμε τίτλους και επιτυχίες στην ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ ΜΑΣ!!!

Link to comment
Share on other sites

Ελπίζουμε και ζητούμε από την νέα σαιζόν με τις κατάληλες κινήσεις η ομάδα μας να είναι ΠΑΝΙΣΧΥΡΗ και αντάξια των προσδοκιών μας.

ημουνα νιος και γερασα 

 

  • Δικεφαλάκι 1
Link to comment
Share on other sites

Guest tony_montana

  Νομίζω ότι εγώ που ελπίζω να πιασω το τζόκερ ,έχω,μαθηματικά,περισσότερες πιθανότητες.

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×