Jump to content

Recommended Posts

 

Κάνοντας τις ... απαραίτητες "αντιστοιχίσεις", ομολογώ ότι με "πάγωσε" κάπως το παρακάτω απόσπασμα :

 

Κανείς δεν μπορούσε να φανταστεί τι θα συμβεί στις 18 Οκτωβρίου στο Σαουθάμπτον. Η Σάντερλαντ έφαγε 8 γκολ. Από εκείνη την ημέρα άρχισε και η αντίστροφη μέτρηση. Την συγκεκριμένη ήττα την κουβαλούσε μαζί του στην συνέχεια ο ? ογέτ.

Στην κριτική που δέχεται ο ? ογέτ τα βάζει ανοιχτά με την διοίκηση ζητώντας μεταγραφές. Ο κόσμος αντιδρά στο επόμενο παιχνίδι με την Άρσεναλ, που χάνει με 2-0 στο γήπεδο του, και ο Ουρουγουανός τους λέει πως πρέπει να σταματήσουν να ζουν με το παρελθόν, αλλά να κοιτάνε που πραγματικά βρίσκεται σήμερα η ομάδα του.

Αυτό ήταν.Ο ? ογέτ σταμάτησε να φαντάζει μάγος και για ένα μεγάλο ποσοστό των οπαδών της Σάντερλαντ άρχισε να είναι ανεπιθύμητος και να μετρά αντίστροφα. ? έτυχε την τελευταία του νίκη επί της Μπάρνλεϊ στις 31 Ιανουαρίου του 2015, στην συνέχεια είχε 3 ισοπαλίες 3 ήττες και έφυγε με το χειρότερο δυνατό τρόπο.

Στις 14 Μαρτίου έχανε στο ημίχρονο με 4-0 από την Άστον Βίλα στο γήπεδο του, η πλειοψηφία των φίλων της Σάντερλαντ έφυγαν από το γήπεδο στο 4ο τέρμα, ενώ κάποιοι πιο θερμόαιμοι κινήθηκαν εναντίον του. Οι σχέσεις αγάπης και έρωτα συχνά μετατρέπονται σε σχέσεις μίσους και η σχέση του ? ογέτ με τους φίλους της Σάντερλαντ είχε αυτήν την πορεία πολύ γρήγορα.

Link to comment
Share on other sites

Θα φορεσε κι αυτος 3 αντιανεμικα σαν τον Κοκε.

 

Ενδεχομενες ενεσεις πραγματικοτητας απο τον ? ογιετ ειναι εως και καλοδεχουμενες. Για αρχη, ειναι θετικο γεγονος η αλλαγη προπονητη μονο και μονο γιατι αλλαξε, προσωρινα εστω, η ατμοσφαιρα γυρω απο την ομαδα και συζηταμε για το τι προκειται να ακολουθησει κι οχι για τα λαθη του Δελλα με το Βουλγαρο ξερω γω. Δειτε την εσωστρεφεια που υπαρχει στη βαζελα μετα τους Αζερους και ποσο διαβρωτικα εχει δρασει στην αποδοση της ομαδας, ας πουμε.

  • Δικεφαλάκι 3
Link to comment
Share on other sites

Μπορει οι παιχτες μας να φορανε πρασινοπορτοκαλι και αλλα χρωματα ουρανιου τοξου αθλητικα ποδοσφαιρικα παπουτσια

 

154034.jpg

 

Ομως ο σωστος ο προστυχος ο ΟυρΑγουανος κοουτς

 

Adidas%20Shoes%20Adidas%20Copa%20Mundial

 

:D

  • Δικεφαλάκι 2
Link to comment
Share on other sites

Αυτά είναι !!!

Κάτσε να εγκλιματιστεί και σε λίγο θα αλλά ξουν ΚΑΙ οι μπάλλες :

 

balla.jpg

Μετά την επισήμανση σου για τη σωστή ορθογραφία της χώρας καταγωγής του προπονητή μας, άλλη μια κρίσιμη παρέμβαση στο πως είναι το σωστό, το αγνό, το αληθινό το ποδόσφαιρο.

Όλα αυτά είναι μια προσφορά, ένα σΚολειό στα νέα τα παιδιά.  

  • Δικεφαλάκι 1
Link to comment
Share on other sites

Ο Ζαστρος προτεινει "Ζουρλός" κι επειδη με αρεσει το σκεφτικο του, συμφωνω.

Επομενη προταση περιμενουμε με αιτιολογια. Ο Ζαστρος ανεβασε ταβανι.

Link to comment
Share on other sites

Ο Ζαστρος προτεινει "Ζουρλός" κι επειδη με αρεσει το σκεφτικο του, συμφωνω.

Επομενη προταση περιμενουμε με αιτιολογια. Ο Ζαστρος ανεβασε ταβανι.

Βασίλη και Ζαστρισιάνε, ΔΙΑΦΩΝΩ !!! Υπάρχει έμμεση αλλά ΣΑΦΗΣ αναφορά στο πρόσωπο του Γιάννη Φιλίππου και δεν το θεωρώ fair ...

Link to comment
Share on other sites

επιτελους προπονητης με πολλα κιλα μπαλες.. και προσωπικοτητα τεραστια σε σχεση με τα γατακια τους ποδοσφαιριστες.

 

οσοι εχουν ασχοληθει με ομαδικα αθληματα ξερουν πολυ καλα ποιος ο ρολος του προπονητη... αυτα τα μπαινουν οι φανελες και κερδιζουν δεν ισχυουν πουθενα στον πλανητη

Link to comment
Share on other sites

«Μπορούσαμε να κερδίσουμε στη Λεωφόρο. Ήθελα πολύ να κερδίσουμε. Ήταν ένα ντέρμπι και αυτά τα ματς πρέπει να τα παίρνουμε. Από εδώ και πέρα δεν πρέπει να χάσουμε ούτε έναν βαθμό. ? ρέπει να κερδίζουμε σε κάθε παιχνίδι, να ανέβουμε στη δεύτερη θέση και να μειώσουμε τη διαφορά από τον πρώτο. Αυτό που πρέπει να έχετε στο μυαλό σας είναι ότι θέλω την νίκη σε κάθε ματς. Συγκριτικά με τα δύο προηγούμενα ντέρμπι πάντως, το θετικό ήταν ότι δεν φύγαμε ως ομάδα με άδεια χέρια από το γήπεδο» είπε αρχικά ο Ουρουγουανός στους ποδοσφαιριστές του, κατά τη διάρκεια της ομιλίας του στην προπόνηση, σύμφωνα με τη Live Sport.

ADVERTISEMENT

Στη συνέχεια, τους επισήμανε τα λάθη τους: «Τα πήγατε πολύ καλά. Είχαμε καλές ευκαιρίες να κερδίσουμε. Κάνατε καλή εμφάνιση. Είδα αρκετά πράγματα που ήθελα, όπως και ορισμένα λάθη. Όλα αυτά όμως, θα τα διορθώσουμε μέσω των προπονήσεων και της σκληρής δουλειάς. Βέβαια, αυτό που σας τόνισα το Σάββατο, το κάνατε και με το παραπάνω. Αποφύγατε τα λάθη στην άμυνα. Αλλά δεν είχατε καθαρό μυαλό στην τελική πάσα. Βγήκαμε πολλές φορές στην αντεπίθεση, αλλά τα χαλάσαμε στο τέλος. Μπορούσαμε να σκοράρουμε και να κερδίσουμε, αλλά δεν το κάναμε».

Τέλος, σε ό,τι αφορά τις ευκαιρίες που περιμένουν ορισμένοι παίκτες, ξεκαθάρισε: «Έχω μελετήσει αρκετά για όλους τους παίκτες του ρόστερ. Και αυτούς που έχουν παίξει περισσότερο και αυτούς που έχουν παίξει λιγότερο. Θα έχετε την ευκαιρία να μου δείξετε ότι αξίζετε να μείνετε στην ομάδα. Σας πιστεύω όλους. Στο χέρι σας είναι».

 
Link to comment
Share on other sites

Συμφωνώ με αυτά που τους είπε ο ? ογέτ και με την πίεση του για νίκες και μόνο νίκες. 

Διαφωνώ για τις ευκαιρίες που υποσχέθηκε στους υπόλοιπους, αν και καταλαβαίνω ότι πολιτικά ορθώς, αυτά έπρεπε να τους πει. 

Δείτε ποιοι ενδεχομένως δικαιούνται ευκαιριών και φρίξτε. 

Edited by MITSAKLAS
Link to comment
Share on other sites

Ο Κετσε εχει ηδη αρχισει την αναλογη αρθρογραφια. Εγραψε πχ οτι αυτος ο Σαντζεζ της Βαζελας ειναι καλυτερος απτα δικα μας μπακ ""αλλα ας δουμε και τον Αρθο". Μετα εγραψε κ για το Φαγε που χρειαζεται ευκαιριες.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
Guest Saxon21

Ο poyet θα φαγωθει το καλοκαιρι,μονο τυχαιο δεν ειναι το 8μηνο συμβολαιο και...βλεπουμε για το +2 χρονια.

Link to comment
Share on other sites

etsi makrya ap to vatraxi

Την ? έμπτη ο ? ογέτ με πρωτοβουλία του πήρε τους παίκτες μετά από την προπόνηση και τους πήγε για γεύμα στη Γλυφάδα. Σύσφιξη σχέσεων και τα σχετικά... Τι παίζει όμως με τον Μπάγεβιτς; ? οια είναι η σχέση του προπονητή με τον ισχυρότερο κρίκο στο κιτρινόμαυρο περιβάλλον;

Η στήλη έμαθε. Έχει ρεπορτάζ από πρώτο χέρι: Λίγα λόγια και καλά έχουν οι δυο τους προς το παρών. «Καλημέρα μίστερ, τι κάνετε, αντίο...», από τον ? ογέτ! Με σεβασμό ο Ουρουγουανός απέναντι στον αρκετά μεγαλύτερό του Ντούσκο, αλλά όχι με διάθεση να ανοίξει τη συζήτηση, να συνεργαστεί, να ανταλλάξει πολλές κουβέντες...

Είναι φανερό ότι ο ? ογέτ σκόπιμα κρατάει μια απόσταση από τον Σέρβο. ? ροφανώς και έχει μάθει διάφορα και φυλάει τα ρούχα του. Δικαίως ή αδίκως, είναι μια άλλη συζήτηση.

Από την πλευρά το ο Μπάγεβιτς αντιλαμβάνεται την διάθεση του ? ογέτ να κρατήσει απόσταση προς το παρών και «επιτρέπει» στον προπονητή να πράττει όπως νομίζει. Του αφήνει χώρο για να αναπνέει στα Σπάτα. Αφού επιλέγει την τακτική του «μακριά και αγαπημένοι...», δεν το χαλάει το χατίρι

Του έχει εξηγήσει πάντως, πως ότι χρειαστεί, βοήθεια ή συμβουλή, η πόρτα του γραφεία του θα είναι ανοιχτή. Αν ο ? ογέτ θελήσει να την χτυπήσει με χαρά θα τον υποδεχτεί..

Link to comment
Share on other sites

Ο poyet θα φαγωθει το καλοκαιρι,μονο τυχαιο δεν ειναι το 8μηνο συμβολαιο και...βλεπουμε για το +2 χρονια.

 

Τουρισμο κανει ετσι και αλλιως.Με το που πηρε χαμπαρι σε τι μπουρδελο ηρθε εδωσε τριημερο ρεπο στον εαυτο του.Και η ενδεκαδα που λεγεται οτι θα ξεκινησει με τον ? ανθρακικο ειναι τουλαχιστον υποπτη.Σαν να του ειπαν "χωρεσε τους".

Link to comment
Share on other sites

Ετσι. Μετα το τετ-α-τετ προψες με τον κουραδοπαλατη, ξαφνικα ΚΑΙ Αρθο στην ενδεκαδα.

 

Καλυτερα παντως να τους δουμε ολους τελος παντων να δουμε ποιοι ψιλο-μπορουν και ποιοι οχι.

 

Εντωμεταξυ και η θεση του κηπερ φερεται να παιζεται.

Link to comment
Share on other sites

Ο ? ογιετ λεφτά έχει,όνομα ιδίως λόγο ποδοσφαιρικής ιδιότητας διαθέτει,απο την ΑΕΚ δεν παίρνει τρελά χρήματα ενώ μπορούσε ένα συμβόλαιο έστω και εκτός ? ρέμιερ Λίγκ αλλα με σχετικά καλά χρήματα,εδω βρίσκουν άλλοι και άλλοι.

Έπειτα,πιθανή αποτυχία στο...ταπεινό ελληνικό πρωτάθλημα δεν αποτελεί για τον ίδιο και ό,τι το καλύτερο.

Έτσι,πιο πολύ θα κάνει του κεφαλιού του στα αγωνιστικά παρά να ακολουθεί εντολές ή επιθυμίες του Μελισσανίδη,γιατί πολύ απλά δεν τον έχει ανάγκη.

  • Δικεφαλάκι 2
Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×