Jump to content

Bukowski
 Share

Recommended Posts

Μάγκες, επειδή δείξατε μεγάλο ενδιαφέρον, δεν έφταιγαν οι πάστες.

Η πουτάνα η υδροψυξη φταίει για όλα.

  • Δικεφαλάκι 3
Link to comment
Share on other sites

Μάγκες, επειδή δείξατε μεγάλο ενδιαφέρον, δεν έφταιγαν οι πάστες.

Η πουτάνα η υδροψυξη φταίει για όλα.

giati re papara ?

 

 

ksexases na to potiseis?

  • Δικεφαλάκι 1
Link to comment
Share on other sites

Μάγκες, επειδή δείξατε μεγάλο ενδιαφέρον, δεν έφταιγαν οι πάστες.

Η πουτάνα η υδροψυξη φταίει για όλα.

Το υγρό φρένων το τσέκαρες?

  • Δικεφαλάκι 2
Link to comment
Share on other sites

Τι δεν καταλαβαίνετε ακριβώς, πως γίνεται να μιλάς τον Μάρτη για μεταγραφές όταν έχεις μπροστά σου να περάσεις όλη την υπόλοιπη χρονιά με αυτούς τους παίκτες.Δηλαδή χέστηκα τι θα έκανε ο ? ογιέτ αν είχε επιθετικό τον Ιμπραίμοβιτς και δεκάρι τον Μέσσι, σημασία έχει τι κάνει με αυτούς τους παίκτες που έχει.

 

pesane psuxologika oi kolotrypides

Link to comment
Share on other sites

Η μεγάλη ζημιά θα γίνει αν αλλάξει το σχέδιο Μελισσανίδη
 
Οταν σοκάρεται ο ίδιος ο Μελισσανίδης και σχεδόν μαθαίνει από τα σάιτ ότι ο προπονητής του ουσιαστικά παραιτηθηκε τότε τι να πούμε για σοκ οι υπόλοιποι. Γράφει ο Κώστας Κετσετζόγλου.
 

Αυτό που έγινε χθες πραγματικά δεν έχει ξαναγίνει ποτέ. Οποιος βρει ή θυμηθεί κατι παρόμοιο παρακαλώ να μου το στείλει. ? ροπονητής να παραιτείται ουσιαστικά ώρες πριν από το κρισιμότερο παιχνίδι που έχει να δώσει η ομάδα του, όχι σημαντικότερο γιατί τα ντέρμπι πάντα ειναι πιο σημαντικά αλλά κρισιμότερο σίγουρα, με αστείες δικαιολογίες και τέτοιο αντιεπαγγελματισμό δεν έχει ξαναπεράσει από την ΑΕΚ αλλά δεν θυμάμαι και σε άλλη Ελληνική ομάδα. Γιατί ακόμη κι αν έκανε την ίδια δήλωση μετά τον αγώνα με τον Ατρόμητο θα έδινε στη διοίκηση τον χρόνο να βρει προπονητή. Αλλά την ημέρα, ουσιαστικά, του αγώνα πως να μπει κάποιος που δεν έχει βγάλει ούτε δεκαοκτάδα.

 

Ομολογώ πως με αιφνιδίασε το ότι ο Μανωλάς δέχτηκε να πάρει την ομάδα από το βράδυ της Τρίτης και επειδή ο άνθρωπος δεν αλλάζει πιστεύω πως το εσωτερικό φωτάκι που του άναψε μπορεί να μας φέρει χαρές. Αρκεί βέβαια να παραμείνει ταπεινός όπως την άλλη φορά και να μην προσπαθήσει να δείξει πως είναι… Μουρίνιο. ? ιστεύω πως ο Στέλιος που πάντα η υπευθυνότητα του ήταν το μεγάλο του όπλο θα βάλει πάνω από όλα την ΑΕΚ όπως έκανε την προηγούμενη φορά μετά τον Δέλλα, όπως έκανε τώρα δεχόμενος την αποστολή αυτοκτονίας.
 
Φυσικά δεν περίμενα όπως κανείς άλλος πως θα έπαιζε η ΑΕΚ σήμερα το κρισιμότερο παιχνίδι της χρονιάς με προπονητή Μανωλά. Φυσικά το πιθανότερο σενάριο όπως λέγαμε και χθες ήταν στο τέλος της σεζόν να φύγει ο ? ογέτ όμως ποτε δεν μπορείς να είσαι σίγουρος στο ποδόσφαιρο. Τελικά ο Ουρουγουανός προκάλεσε την άμεση αποπομπή του και την πάτησε κι αυτλος αφού μπορεί να έκανε τεράστια ζημιά στην ΑΕΚ αλλά κι αυτός πρόσθεσε μια ιστορία που κανείς δεν θέλει να έχει στο βιογραφικό του. Εκδιώχτηκε από το ξενοδοχείο παραμονή ημιτελικού κυπέλλου. Και σίγουρα για την Ελλάδα “κάηκε” εκτός αν τον πάρει από κόμπλεξ κανείς Ολυμπιακός κάποια στιγμή.
 
Γιατί προπονητής πρωταθλητισμού για την Ελλάδα ήταν και παραμένει. Στο καθαρά ποδοσφαιρικό κομμάτι για μένα είναι ο καλύτερος του πρωταθλήματος αλλά στο ανθρώπινο έδειξε πολύ λίγος. Το χρονικό έχει γραφτεί και αναλυθεί επαρκώς για το πως φτάσαμε από τις παρυφές της συμφωνίας στο τόσο επεισοδιακό διαζύγιο. Απλά να το προσέξουμε λίγο παιδιά με τα κλισέ και τις συγκρίσεις ανόμοιων πραγμάτων. Οταν ο Γκουαρντιόλα κάνει δήλωσεις ότι το καλοκαίρι φεύγει από την Μπάγερν επειδή γράφτηκαν… ρεπορτάζ που δεν ήταν αλήθεια και τα έδωσε η διοίκηση αν και ο ίδιος αρχικα ήθελε να μείνει τότε ξαναμιλάμε.
 
? αρότι η Ελλάδα και κυρίως οι Ελληνες ποδοσφαιριστές δεν είναι καθόλοι έτοιμοι ακόμη και για κυριλέ προαναγγελίες αποχώρησης και οποιοσδήποτε ξένος έρχεται στην Ελλάδα πρέπει να προσαρμόζεται σε κάποια πράγματα. Ομως στην περίπτωση μας μιλάμε για τελείως διαφορετικά πράγματα. Ο άνθρωπος ουσιαστικά είχε φύγει από το βράδυ της Δευτέρας όταν μετά από πίεση τόσων ημερών να πει τι θέλει ζήτησε ούτε λίγο ούτε πολύ χρήματα που με την εφορία και τα μπόνους, που υπήρχαν και για τους… βοηθούς, θα έφταναν τα 4.000.000 ευρώ κόστος για την ΑΕΚ. Εχοντας προηγουμένως προσβάλει τον Μελισσανίδη που είχε ζητήσει να είναι κι ο ? ογιέτ στο ραντεβού αλλά ο Ουρουγουανος έστειλε μόνο τον μάνατζερ.
 
? αρόλα αυτά ο Μελισσανίδης έδωσε το περιθώριο μέχρι το τέλος της σεζόν και με την ελπίδα αναθέρμανσης επειδή παρά τα τελευταία άσχημα αποτελέσματα πίστευε στον προπονητή ? ογιέτ αλλά κυρίως για να βγάλει η ομάδα την σεζόν ομαλά. Ο Μελισσανίδης είχε αποφασίσει να επενδύσει στον ? ογιέτ γιατί από την ημέρα που αποφάσισε να αναβαθμίσει την θέση του προπονητή ανεβαίνοντας από τον Δέλλα στο επίπεδο, ? ογιέτ δίνοντας ένα συμβόλαιο σχεδόν τριπλάσιο από του Τράι για μισή σεζόν, και βλέποντας τα αποτελέσματα πείστηκε πως βρήκε τον άνθρωπο με τον οποίο θα έχει το κεφάλι του ήσυχο. Το έψαχνε από την πρώτη μέρα αυτό και πίστεψε πως με τον ? ογιέτ το βρήκε και για την ομάδα αλλά και για την απαραίτητη οργάνωση του ποδοσφαιρικού τμήματος με στόχο κανονικό πρωταθλητισμό, που φέτος δεν έγινε, στο νέο σκηνικό που διαμορφώνεται στο Ελληνικό ποδόσφαιρο και βέβαια αξιοπρεπείς πορείες στην Ευρώπη που η ΑΕΚ κοντεύει να τις ξεχάσει… Είδε στην πράξη την διαφορά επιπέδου ενός προπονητή με εμπειρία και παραστάσεις στο ανώτερο επίπεδο του ποδοσφαίρου, φτιάχτηκε με τις νίκες στα ντέρμπι και την ξεκάθαρη διαφορά από τον τρίτο και για αυτό χειρίστηκε το θέμα μόνος του με στόχο να τελειώσει το νέο συμβόλαιο μέσα στον Μάρτιο.
 
Το τι έγινε κι από την άψογη χημεία των δύο στα δύο πρώτα ραντεβού και την συμφωνία τόσο για τις μεταγραφές πρωταθλητισμού όσο και για την οργάνωση περάσαμε στην ψυχρότητα και φτάσαμε στην ολική μεταμόρφωση του ? ογιέτ θα το μάθουμε κάποτε γιατί αρνητικό ρόλο έπαιξαν και άτομα υπεράνω υποψίας. Από εκεί και πέρα σαφώς και ο ? ογιέτ έδειξε πως σαν χαρακτήρας δεν κάνει για την ΑΕΚ και ευτυχώς που όταν το έδειξε δεν δέσμευε την ομάδα με κανένα συμβόλαιο… Φερέρ για να πληρώσουμε πάλι 3-4.000.000 και εφορίες, όμως δεν σημαίνει ότι ο Μελισσανίδης είχε λάθος που ήθελε πάνω του να χτίσει την ομάδα πρωταθλητισμού. ? ροπονητή επιπέδου ? ογιέτ και καλύτερου θέλει η ΑΕΚ και το πιο σημαντικό είναι να μην υπάρξει υπαναχώρηση στο σχέδιο και γυρίσουμε στο μοντέλο προπονητή δικού μας παιδιού, Ελληνα ή γνώστη της Ελληνικής πραγματικότηταςκ.τ.λ. ? αρά την προσωρινή απογοήτευση έτσι πρέπει να προχωρήσει ο Μελισσανίδης.
 
? ετυχημένη ήταν η επιλογή ? ογιέτ και έφερε άμεσα αποτελέσματα με μεγάλες νίκες και οργανωμενο ποδόσφαιρο. Το θέαμα είναι το επόμενο στάδιο με τους πιο ποιοτικούς παίκτες που ? ΡΕ? ΕΙ να έρθουν. Δεκάδες προπονητές επιπέδου ΑΕΚ υπάρχουν. Και χρόνος υπάρχει πολύς. Αρκεί να ψάξουν οι σωστοί άνθρωποι και να μην υπάρξει πισωγύρισμα στο πλάνο. ? άμε γερά. Η σεζόν αρχίζει σήμερα…
 
ΚΩΣΤΑΣ ΚΕΤΣΕΤΖΟΓΛΟΥ
 
^_^
Link to comment
Share on other sites

Νομίζω ότι είναι η ώρα να κλειδώνει το τόπικ σιγά σιγά...

 

Ευχαριστούμε τον ? ογιέτ που πήρε την ομάδα 5η πριν το Κύπελλο και την αφήνει 2η και στα ημιτελικά του Κυπέλλου και του ευχόμαστε καλή συνέχεια στην καριέρα του

 

79053798-super-cup-final-28th-august-199

 

Συνεχίζουμε εμείς την πορεία μας προς μια παγκόσμια ΑΕΚ με τον Μπάγιεβιτς

 

dusance2.jpg?itok=69rdvlsZ

Link to comment
Share on other sites

  • 11 months later...

Το βαζω εδω, αφου ειναι το πρωτο τοπικ που βρηκα κανοντας σκρολ.

Ο ? ογε εδωσε μια πολυ ενδιαφερουσα συνεντευξη στη νοβα, παρουσιαζοντας την δικη του εκδοχη για το τι συνεβη περυσι.

Μεταξυ αλλων, αναφερεται και στα ψωνια-λαχεια ελευθερων ποδοσφαιριστων, οπως και το οτι ζητησε 2-3 παικτες εγνωσμενης αξιας για να χτυπησει το πρωταθλημα.

  • Δικεφαλάκι 2
Link to comment
Share on other sites

  • George_D locked this topic
  • George_D unlocked this topic
  • 2 months later...

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×