Jump to content

Τένις


SpiRos
 Share

Recommended Posts

On 1/16/2019 at 4:41 PM, SpiRos said:

* Αυτό με την διάρκεια στην απόδοση του παίχτη σε ένα ματς θα με δείτε να το γράφω πολλές φορές. Μη νομίζετε ότι έχει και πολύ μεγάλη διαφορά ένας παίχτης τοπ 10, με έναν τοπ 100. Θεωρητικά και πρακτικά ξέρουν να κάνουν πάνω-κάτω τα ίδια χτυπήματα. Απλά ο ένας θα το κάνει 8 στις 10 επί ένα 3ωρο-4ωρο, ο άλλος θα το κάνει 8 στις 10 για καμιά ώρα το πολύ και πριν και μετά τα στάνταρ του είναι κάπου στο 4 στις 10.

 

Ωραία δικαιολογία. Κάνει και για το σεξ

Link to comment
Share on other sites

On 1/14/2019 at 4:07 PM, SpiRos said:


Θυμάμαι τουρνουά που ο Τρόιτσκι έχει αρπάξει από τον κάμεραμαν την κάμερα και πάει να μαγνητοσκοπήσει το σημάδι που άφησε η μπάλα στο χώμα, διαμαρτυρόμενος για την απόφαση του διαιτητή.

 

Έπος

 

Link to comment
Share on other sites

On 1/4/2018 at 5:50 PM, SpiRos said:

Τεράστιο ταλέντο ο Στέφανος Τσιτσιπάς, πιστεύω θα πετύχει μεγάλα πράματα αν μείνει μακριά από τραυματισμούς. (έως και κατάκτηση Grand Slam)

Αναθεωρώ την άποψή μου πριν ένα χρόνο. Νο 1 θα γίνει και αρκετά GS. :PΟ,τι και να γίνει σήμερα. 

Link to comment
Share on other sites

Στις 3.30 τη νύχτα ο προημιτελικός του Στέφανου με τον ισπανό Μπαουτίστα Αγκούτ (Νο 26., 30 χρονών)
Μακράν ο δυσκολότερος αντίπαλος μετά τον Φέντερερ μέχρι τώρα. Αν και ισπανός είναι καλύτερος σε σκληρή επιφάνεια παρά στο χώμα, σταθερός, δύσκολα "τον βγάζεις εκτός γηπέδου" στα ράλι, χρειάζεται μεγάλη υπομονή και ακρίβεια. Από την άλλη σίγουρα δεν έχει τα θανατηφόρα χτυπήματα του Φέντερερ.
Το πιο δύσκολο σε αυτό το ματς για μένα είναι, πώς θα διαχειριστεί τη νίκη επί του Ρότζερ ο Στέφανος και αν θα μπορέσει να επαναφωρτιστεί ψυχικά ώστε να τα δώσει όλα πάλι. Αν τα καταφέρει αυτά, κατά την γνώμη μου είναι το φαβορί έστω και οριακά.
Θα βάλω ξυπνητήρι και βλέπουμε. Πάμε γερά παιχταρά μου!

  • Δικεφαλάκι 1
Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×