Jump to content

Τένις


SpiRos
 Share

Recommended Posts

Ο Χουάν Μάρτιν Ντελ Πότρο ανακοίνωσε -με δάκρυα στα μάτια- την απόφασή του να αποσυρθεί από την δράση, σε ηλικία 33 ετών.

Ο Χουάν Μαρτίν Ντελ Πότρο έδωσε συνέντευξη τύπου από το Μπουένος Άιρες το απόγευμα του Σαββάτου, κι ενώ όλοι οι παρευρισκόμενοι ήταν έτοιμοι να τον ρωτήσουν για την σπουδαία επιστροφή του στο τένις την επόμενη εβδομάδα, μετά από 31 μήνες απραξίας, εκείνος έριξε... κεραυνό εν αιθρία.

Ο 33χρονος Αργεντινός, πρώην Νο3 τενίστας στον κόσμο, πρωταθλητής στο US Open 2009 και ασημένιος Ολυμπιονίκης το 2016 στο Ρίο, έχει ξεπεράσει πολλές κακουχίες κατά τη διάρκεια της καριέρας του, όμως αναγκάζεται να υποκύψει στους τραυματισμούς που τον έχουν ταλαιπωρήσει τόσο πολύ τα τελευταία χρόνια και αποσύρεται από την ενεργό δράση, βάζοντας τέλος στη σπουδαία καριέρα του.

Με δάκρυα στα μάτια, ο "Πύργος του Ταντίλ" ανακοίνωσε πως την επόμενη εβδομάδα θα αγωνιστεί για τελευταία φορά, λέγοντας αντίο στο τένις έτσι όπως ήθελε να το κάνει πάντα, με τους δικούς του όρους.

  • Δικεφαλάκι 1
Link to comment
Share on other sites

https://fb.watch/b3JVXJWc_d/

Πολλά τα αν και τα θα στην περίπτωσή του.

Κατά την ταπεινή μου άποψη αν δεν είχε τα θέματα τραυματισμού στην ουσία σε όλη του την καριέρα, σήμερα δεν θα μιλάγαμε για μπιγκ 3, αλλά για μπιγκ 4, και θα είχε διψήφιο αριθμό GS και οι άλλοι τρεις δεν θα είχαν πλησιάσει τα 20. Όπως και να 'χει, προλάβαμε να δούμε μερικά μαγικά πράματα και από αυτόν.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
  • 1 month later...

Ματσάρα στη Βαρκελώνη μεταξύ Τσιτσιπά και Alcaraz 4-6, 7-5. Και οι δύο παίζουν το δεύτερό τους ματς σήμερα, γιατί λόγω βροχής εχθές δεν έγιναν σχεδόν καθόλου παιχνίδια. Ο νικητής περνάει ημιτελικό.

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Γαματος ο Στεφανάρας μας νικησε 2-1 τη γερμανικη μουνοψειρα / ζβερεφ..

Εχασε το 1ο , πηρε το 2ο σετ σχεδον με συνοπτικες και 6-3 στο 3ο σετ.

Ωραια ανεβασματα με σιγουρια στο φιλε, απιαστα ντροπ/σοτ και κυριως μεγαλη σοβαροτητα το παλικαρι μας..

Μου εκανε μεγαλη και πολυ θετικη εντυπωση οτι σχεδον ποτε δεν πανηγυρισε ποδοσφαιρικα τους δυσκολους ποντους σε αντιθεση με τη μουνοψειρα που εσφιγγε γροθιτσες..

Αρχιζει και αλλαζει ο Στεφανος και αυτο ειναι το κατι που του ελειπε..

Τωρα θελω κανα δυό νικες με Αλκαραθ και το μελλον ειναι δικο του..

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...

Χανετε ρε μαλακες !!!

Πηρε ο Τσίτσι το 1ο σετ 7-5 και ο αγαπημενος μου Νικ δερνει με μανια με τη ρακετα του .. το γρασιδι και μια αθλια διαφημιστικη πινακιδα..

Στη παρακατω φωτο ο Νικ φλερταρει ασυστολα με Καναδη μουναρα τενιστρια..

Ενας έρωτας στο τερέν - Ο ελληνικής καταγωγής τενίστας Νικ Κύργιος  φλερτάρει ασύστολα με Καναδή τενίστρια [εικόνες] - iefimerida.gr

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×