Jump to content

Άλλα σπορ (βόλλεϋ, γυμναστική, κολύμβηση, πόλο, χειμερινά σπορ κτλ)


Recommended Posts

Οταν λεω οτι δεν ασχολουμαι. Εμαθα τι εγινε, ειδα και τα βιντεο.

 

Και λεω τοσο κοπανοι ειναι να τσακωνονται τοσο πολυ ολοι οι εμπλεκομενοι; Ουτε στα ροκυ τετοιες αστειοτητες.

 

Μηπως καποιοι καυγαδες ειναι μιλημενοι, ή απλα ειναι αυτα που βλεπω η πραγματικοτητα; Πώς το κοβεις;

 

εμπλεξε η ιστορία με θρησκεία μάλλον αφου ο Khabib είναι μουσουλμάνος τζιχαντζιστής και ξέφυγε με κάτι που του είπε το τιμ mcgregor ,όπως λέει για αυτό το τζιχατζιστικό κρατίδιο της ρωσίας,  θα του πάρουν το τίτλο και δεν του δείνουν λεφτά του συμβολαίου 2 εκ και παίξει και να δικαστεί . Απλά ξέφυγε το πράγμα και όταν έχεις να κάνεις με άσβερκους απο το πρόεδρο της ομοσπονδίας μέχρι το τελευταίο οπαδό δεν θέλει και πολλή . 

Link to comment
Share on other sites

Είχε και προηγούμενο η ιστορία με τον Μακγκρέγκορ να προκαλεί άσχημα.

Δεν ξέρω για το όλο σκηνικό, πάντως το σπορ αυτό καθαυτό είναι 100% κανονικό, ξύλο κανονικό, δεν έχει σχέση ας πούμε με κατς και τέτοια.

Link to comment
Share on other sites

Οταν λεω οτι δεν ασχολουμαι. Εμαθα τι εγινε, ειδα και τα βιντεο.

 

Και λεω τοσο κοπανοι ειναι να τσακωνονται τοσο πολυ ολοι οι εμπλεκομενοι; Ουτε στα ροκυ τετοιες αστειοτητες.

 

Μηπως καποιοι καυγαδες ειναι μιλημενοι, ή απλα ειναι αυτα που βλεπω η πραγματικοτητα; Πώς το κοβεις;

 

Στημένα είναι τα γύρω γύρω Νίκο. Προφανώς. Για να ανέβει η δημοφιλία του UFC.

Και ο χαμός δεν έγινε για την θρησκεία, έγινε για την επίθεση του McGregor στο λεωφορείο του Khabib πριν από αρκετούς μήνες. Καραστημένη φάση, αλλά σοβαρή, κάποιοι άνθρωποι πήγαν στο νοσοκομείο εξαιτίας αυτού και ο Ιρλανδός είχε πρόβλημα με την δικαιοσύνη. Και ο Khabib δεν είναι τζιχαντιστής, ούτε προέρχεται από τζιχαντιστικό κρατίδιο όπως λέει ο AG21.

Link to comment
Share on other sites

Και το καδρόνι του κέντο είναι -λένε οι ψυχολόγοι- φαλλικό σύμβολο και "αναπληρώνει" ... ελλείψεις και κάτι τέτοια μυστήρια επιστημονικά.

Άβυσσος η ψυχή του ανθρώπου. Την υγειά μας νά 'χουμε κι όλα τα άλλα να πα να γαμηθούνε.

Link to comment
Share on other sites

πηγε πολυ στο προσωπικο αυτο το ματς ενω η εχθρα κραταει αρκετο καιρο..ο χαμπιμπ ειχε δωσει σφαλιαρες σε φιλο του κονορ , μετα εγινε το σκηνικο με το λεωφορειο και ξεφυγε στα press conference πριν το ματς με τον ιρλανδο να τα βαζει με οικογενειες θρησκειες ομαδες τα παντα ολα.. ε του γυρισε μπουμερανγκ

 

ο ιρλανδος ειναι απιστευτος αλλα με τοσα λεφτα γαμηθηκε στο κλαμπινγκ και στο κοκορι..ο χαμπιμπ ειναι κτηνος της φυσης δε βλεπει κανεναν

Link to comment
Share on other sites

νταξει αθληματα με ξυλα δε θα κατσω να δω ιδιαίτερα, τα βαριέμαι περισσότερο κι απο μηχανοκίνητο. μετά τη χροιά που δώσαν νονός+ρεμπώ όμως, ίσως δώ μερικά δίλεπτα απο δω κ πέρα.

 

εντιτ: ξυλα=ξυλικια, όχι κοντάρια κλπ.

μηχανοκινητα κ μενα μ φαινονται αδιαφορα..αλλα καλος αγωνας μποξ ή μεγαλο event mma βλεπω πιο ευκολα κ απο μπαλα που μονο η AEK με τραβαει..

  • Δικεφαλάκι 2
Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Πυγμαχία, Tyson Fury

https://www.contra.gr/Sports/Boxing/o-taison-fiouri-soy-edeikse-pws-mporeis-na-ksanakerdiseis-th-zwh-soy.5378118.html

 

Ο Τάισον Φιούρι σου έδειξε πώς μπορείς να ξανακερδίσεις τη ζωή σου
 
Δυο φορές σηκώθηκε, ενώ έδειχνε αναίσθητος. Νίκη δεν πήρε, αλλά δεν τον νοιάζει. Ο Τάισον Φιούρι χρειάστηκε 31 μήνες, αλλά κατάφερε να νικήσει τον εαυτό του. Αυτόν που τον πίεζε να τερματίσει τη ζωή του.
 
 
 
Ήταν ένας από τους πιο πολυαναμενόμενους αγώνες της πυγμαχίας. Σβήσ' το αυτό. Ήταν η 'ανάσταση' του Τάισον Φιούρι, στη μεγαλύτερη επιστροφή που 'χει γίνει ποτέ σε ρινγκ. Ο Βρετανός δεν είχε καταφέρει να διαχειριστεί την καλύτερη φάση της ζωής του, όταν τα είχε όλα: επιτυχία, φήμη και χρήματα. Βυθίστηκε στην κατάθλιψη και 'χάθηκε' στα ναρκωτικά και το αλκοόλ.
 
Ώσπου είπε το "έως εδώ". Από εκεί έως την επιστροφή του στους αγώνες μεσολάβησαν δυο χρόνια συνεχούς δουλειάς με τον εαυτό του. Η εμφάνιση του στον αγώνα με τον -επίσης αήττητο- Αμερικανό, Ντιόνταϊ Ουάιλντερ χαρακτηρίστηκε ως 'θαύμα'.
 
 
 
Η Independent έγραψε πως "σε έναν αξέχαστο 12ο, τελευταίο γύρο, ενώ έμεναν δυο λεπτά, ο Φιούρι 'συνελήφθη' να είναι πεσμένος στην πλάτη, ξαπλωμένος, με τα χέρια του σε έκταση και το πρησμένο, πληγωμένο κεφάλι να ξεκουράζεται στο πάτωμα, με το βλέμμα του να είναι καρφωμένο στα φώτα της οροφής και να κοιτάζει το 'κενό' στο σκοτάδι πάνω από τους προβολείς. Πέρασε ένα χρόνο από τη ζωή του, κοιτώντας το ίδιο απελπιστικό κενό και δεν θα μάθουμε ποτέ τι είδε το Σάββατο το βράδυ που του επέτρεψε να 'ξυπνήσει'".
 
Αργότερα εξήγησε ότι "είμαι ο παγκόσμιος πρωταθλητής στην κατηγορία μου. Δεν θα μείνω λοιπόν, στο έδαφος επειδή κάποιος με γρονθοκόπησε και με έριξε".
 
Σήμερα το πρωί εμφανίστηκε στην εκπομπή "Good Morning Britain" του ITV. Σε ερώτηση για το πού βρήκε τη δύναμη να ξανασταθεί στα πόδια του, έπειτα από δυο φάσεις που έδειχναν νοκ ντάουν είπε πως "δεν ξέρω πώς κατάφερα να ξανασηκωθώ. Ίσως ήταν θεία παρέμβαση. Είδα το replay σήμερα το πρωί και έδειχνα αναίσθητος. Ώσπου ξαφνικά ξύπνησα. Ίσως γιατί έβλεπα τον αντίπαλο μου να πανηγυρίζει, σαν να είχε νικήσει. Ήμουν υγιής και τα πόδια μου ήταν δυνατά. Δεν ξέρω πώς αυτό ήταν δυνατόν. Ήταν σαν τον Φοίνικα που ξαναγεννήθηκε από τις στάχτες του. Έβλεπα τον Ουάιλντερ να πανηγυρίζει". Ώσπου κατάλαβε ότι δεν έχει κάποιο λόγο.
 
"Θα πρέπει να το επαναλάβουμε"
Πίσω στον αγώνα που έφτασε στην ολοκλήρωση του, χωρίς νοκ ντάουν, ο παρουσιαστής πήρε το μικρόφωνο. Είπε πως υπάρχει διχογνωμία. Ακούστηκε ένα κύμα απογοήτευσης από το κοινό που δεν είχε αφήσει κενή έστω μια θέση στο Staples Center του Λος Άντζελες. Ο ένας κριτής είχε αποφασίσει υπέρ του Ουάιλντερ (115-111). Ο άλλος υπέρ του Φιούρι (114-112) και ο τρίτος είχε δώσει ισοπαλία (113-113). Και οι δύο διατήρησαν το αήττητο τους. Ο Αμερικανός γύρισε στον άξιο αντίπαλο του και του είπε "θα πρέπει να το επαναλάβουμε". Κάπως έτσι ορίστηκε ο επόμενος μεγαλύτερος αγώνας στην κατηγορία βαρέων βαρών της πυγμαχίας. Ο νικητής θα αντιμετωπίσει τον Άντονι Τζόσουα, ο οποίος έχει σπίτι τρεις ζώνες.
 
Ο Φιούρι δεν ούρλιαξε, δεν κατήγγειλε κλοπή (κάτι που έκανε πλήθος κόσμου). Ούτε καν εκνευρίστηκε. Αντιθέτως, χαμογέλασε διάπλατα και είπε "απήλαυσα το κάθε δευτερόλεπτο. Δεν θα καθίσω λοιπόν, να παραπονεθώ για κλοπή. Πίστευα πως νίκησα. Θα αφήσω στο κοινό να αποφασίσει τι έγινε. Αλλά ακούστε κάτι: δυο άνδρες κάναμε ό,τι καλύτερο μπορούσαμε, τα δώσαμε όλα, προπονηθήκαμε για 10 εβδομάδες μακριά από τις οικογένειες μας. Δεν υπάρχει ηττημένος σήμερα. Και ο Ντιόνταϊ και εγώ είχαμε πολλά να χάσουμε. Από δέκα χρόνια. Για δέκα χρόνια είμαστε και οι δύο αήττητοι. Αμφότεροι έχουμε υπερηφάνεια, σεβασμό και ζώνες. Ό,τι έγινε έγινε".
 
Ακόμα και αν ήταν σίγουρος πως είχε νικήσει. Ακόμα και αν ένιωσε απογοήτευση με την απόφαση.
 
 
Όπως είπε σήμερα "προσπάθησα να παραμείνω ψύχραιμος, γιατί είχα πολλούς φαν κοντά μου και το τελευταίο που ήθελα ήταν να δω να πλακώνονται στις εξέδρες ή να γίνονται διαδηλώσεις διαμαρτυρίας. Ξέρετε πως οι Βρετανοί φαν δεν έχουμε την καλύτερη φήμη και δεν ήθελα να την κάνουμε χειρότερη".
 
Θύμισε ότι τα χρήματα που πήρε από τον αγώνα (2.000.000 δολ.) θα τα δώσει "σε φτωχούς και θα χτίσω σπίτια για άστεγους". Βλέπεις, τα λεφτά δεν ήταν ποτέ το θέμα του. Μη σου πω ότι ήταν η αφορμή για να χάσει το δρόμο του και τον εαυτό του.
 
Για 31 μήνες, από το 2015, μετά την κατάκτηση της πολυπόθητης ζώνης από τον Βλάντιμιρ Κλίτσκο, τον κυρίαρχο της κατηγορίας για δέκα χρόνια, πάλευε για τη ζωή του. Για να νικήσει τη μανιοκατάθλιψη που όχι μόνο δεν τον άφηνε να απολαύσει το παραμικρό από όσα είχε κατακτήσει, αλλά τον έκανε να αισθάνεται πως δεν θέλει να ζει.
 
Πριν ένα χρόνο ήμουν 200 κιλά, σε κάκιστη κατάσταση. Δεν είναι μυστικό τα όσα έχω περάσει. Είναι όμως, απόδειξη ότι όλοι μπορούν να τα καταφέρουν. Όλοι μπορούν να επιστρέψουν από το ναδίρ τους. Δεν είμαι κάποιος ιδιαίτερος άνθρωπος. Είμαι ένας φυσιολογικός τύπος. Με τη σωστή βοήθεια, τη σωστή καθοδήγηση όλοι μπορούν να ξανακερδίσουν τη ζωή τους
Edited by SpiRos
Link to comment
Share on other sites

Στο Mosconi Cup* αμερικάνικου μπιλιάρδου που διεξάγεται στο Λονδίνο και άρχισε σήμερα, αυτή τη στιγμή στην ομάδα της Ευρώπης παίζουν διπλό για την Ευρώπη εναντίων τον Αμερικανών ο Αλέξανδρος Καζάκης με τον Αλβανό Κάτσι.

 

*Το Mosconi Cup διεξάγεται κάθε χρόνο μεταξύ Ευρώπης και ΗΠΑ, κάθε ομάδα αποτελείται από 5 παίχτες, και περιέχει μονούς αγώνες, διπλούς και ομαδικούς. Παίζουνε εννιάμπαλο. Είναι το μεγαλύτερο σε πρεστίζ κύπελλο στο pool billiard μετά/μαζί με το παγκόσμιο πρωτάθλημα. Το έχει το Sky Sports, πρέπει να έχει και stream, και οι στοιχηματικές φυσικά. Τα τελευταία χρόνια έχει πάρει παραμάζωμα η Ευρώπη τις ΗΠΑ. Γενικά οι ευρωπαίοι παίχτες είναι πιο εκπαιδευμένοι, καλύτεροι επαγγελματίες και άρα καλύτεροι παίχτες. Άπειρες ώρες προπόνησης...

https://en.wikipedia.org/wiki/Mosconi_Cup

http://www.matchroompool.com/mosconi-cup/

  • Δικεφαλάκι 1
Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Παγκόσμιο πρωτάθλημα Darts, στάνταρ πρόγραμμα πριν και κατά την διάρκεια των γιορτών. 

Σε 'μας είναι πολύ δημοφιλές σπορ, με πάρα πολλούς ερασιτέχνες παίχτες και μερικούς να κάνουν βλέψεις για επαγγελματική καριέρα. Βέβαια πως να μην είναι δημοφιλές εδώ κάτι το οποίο μπορεί να παιχτεί σε μπυραρία/παμπ πίνοντας μπύρες και τα πάντα όλα. :lol:

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
On 12/23/2018 at 3:14 PM, SpiRos said:

Παγκόσμιο πρωτάθλημα Darts, στάνταρ πρόγραμμα πριν και κατά την διάρκεια των γιορτών. 

Σε 'μας είναι πολύ δημοφιλές σπορ, με πάρα πολλούς ερασιτέχνες παίχτες και μερικούς να κάνουν βλέψεις για επαγγελματική καριέρα. Βέβαια πως να μην είναι δημοφιλές εδώ κάτι το οποίο μπορεί να παιχτεί σε μπυραρία/παμπ πίνοντας μπύρες και τα πάντα όλα. :lol:

Μην ξεχνάμε, έχουμε τον τελικό σήμερα στις 22:00 Ελλάδος.

  • Δικεφαλάκι 3
Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Στο Μονπελιέ θα ταξιδέψει η Εθνική Ανδρών για το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα. Η «γαλανόλευκη» κληρώθηκε στον Α' όμιλο μαζί με την οικοδέσποινα Γαλλία, την Ιταλία, την Βουλγαρία, την Πορτογαλία και την Ρουμανία, όπως προέκυψε από την κλήρωση που πραγματοποιήθηκε στο Atomium στις Βρυξέλλες.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με τον χαιρετισμό του προέδρου της CEV, Αλεξάνταρ Μπόρισιτς, ο οποίος είπε χαρακτηριστικά: «Αγαπητά μέλη της βολεϊκής οικογένειας, καλή χρονιά σε όλους με υγεία και καλά αποτελέσματα στο βόλεϊ. Θέλω να συγχαρώ και τις 24 χώρες που προκρίθηκαν στο ιστορικό αυτό Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα, ειδικά τις χώρες που θα βρίσκονται για πρώτη φορά στη μεγάλη αυτή γιορτή. Ευχαριστώ τους 4 διοργανωτές (Γαλλία, Σλοβενία, Βέλγιο, Ολλανδία) και την βελγική ομοσπονδία για τη φανταστική εκδήλωση που ετοίμασε σήμερα. Για πρώτη φορά το Euro θα γίνει σε 4 χώρες σε άνδρες και γυναίκες. Αυτό σημαίνει ότι σε διάστημα 1,5 μήνα 8 χώρες θα φιλοξενήσουν δύο μεγάλες διοργανώσεις, πράγμα καθόλου εύκολο. Καλή επιτυχία σε όλες τις ομάδες στη κλήρωση και τους εύχομαι να πετύχουν τους στόχους τους».

Στη συνέχεια, σύντομο χαιρετισμό απηύθυναν οι πρόεδροι των Ομοσπονδιών των τεσσάρων διοργανωτών. Ο πρόεδρος του Βελγίου Γκάι Ζιουβέ, της Γαλλίας Έρικ Τονγκί, της Ολλανδίας Πίτερ Σπρένγκερ και της Σλοβενίας Μετόντ Ρόπρετ. Ο Ολλανδός χρυσός Ολυμπιονίκης του 1996 στην Ατλάντα, Μπας Φαν Ντε Γκορ, έστειλε την Ελλάδα στον Α' όμιλο και στο Μονπελιέ, καθώς είχε την ευθύνη για τα μπαλάκια στο τέταρτο γκρουπ.

Η διοργάνωση θα ξεκινήσει στις 12 Σεπτεμβρίου σε Γαλλία, Σλοβενία και μία ημέρα αργότερα στην Ολλανδία και στο Βέλγιο. Οι ημιτελικοί, ο αγώνας για τις θέσεις 3-4 και ο τελικός θα διεξαχθούν στο Παρίσι στις 29 Σεπτεμβρίου.

Αναλυτικά οι 4 όμιλοι του Ευρωβόλεϊ 2019:

Α' όμιλος (Γαλλία - Μονπελιέ): Γαλλία, Ιταλία, Βουλγαρία, Πορτογαλία, Ελλάδα, Ρουμανία.
Β' όμιλος (Βέλγιο - Άντβερτ): Βέλγιο, Σερβία, Γερμανία, Σλοβακία, Ισπανία, Αυστρία.
Γ' όμιλος (Σλοβενία - Λιουμπλιάνα): Σλοβενία, Ρωσία, Φινλανδία, Τουρκία, Σκόπια, Λευκορωσία.
Δ' όμιλος (Ολλανδία - Ρότερνταμ και Άμστερνταμ): Ολλανδία, Πολωνία, Τσεχία, Εσθονία, Ουκρανία, Μαυροβούνιο.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...
  • 1 month later...
  • 3 weeks later...

Παγκόσμια πρωταθλήτρια για το 2019 στο χόκει επί πάγου η Φινλανδία. Νίκησε 3-1 τον Καναδά στον τελικό. Τρίτη η Ρωσία που νίκησε στα πέναλντι (2-2 μετά την παράταση) την Τσεχία.

  • Δικεφαλάκι 1
Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
16 hours ago, SpiRos said:

Έχετε στον κώλο ένα βάρος...

Τελικός Champions League υδατοσφαίρισης Φερεντσβάρος - γαύρος 14-13 στα πέναλντι.

Φερντσβαρος, Φερεντσβααααρος!

Αντε μας τα εκαναν τσουρεκια με την προκριση στον τελικο σε ολα τα αθλητικα site και χθες που εφαγαν το Μαγυαρικο χοντροσαλαμο στον κωλο, η ειδηση της ηττας τους ειναι θαμενη...

  • Δικεφαλάκι 1
Link to comment
Share on other sites

  • 3 months later...

Εθνική Ανδρών Βόλεϊ: Η πρόκριση κρίθηκε με απίστευτο τρόπο!

Συναρπαστική εξέλιξη είχε ο αγώνας της Ρουμανίας με την Πορτογαλία που θα έκρινε την 4η θέση στον όμιλο της Ελλάδας. Οι Ρουμάνοι πήραν τη νίκη με 3-1 σετ και έστειλαν την Εθνική ανδρών στη νοκ άουτ φάση του ευρωπαϊκού με την πρόκριση να κρίνεται στον… πόντο!

  • Σεπτέμβριος 18, 2019
clipboard01_14.jpg

 

Την πρόκριση της στους «16» του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος βόλεϊ Ανδρών πανηγυρίζει η Ελλάδα!



Η ομάδα μας μπορεί να έχασε με 3-1 σετ από την Πορτογαλία αλλά οι Ρουμάνοι κέρδισαν σήμερα με 3-1 τους Πορτογάλους και στην ισοβαθμία η Ελλάδα έχοντας έναν πόντο περισσότερο προκρίθηκε!

 

Πλέον θα παίξει με την νικήτρια του αγώνα ΡωσίαΣλοβενία αλλά ο μεγάλος στόχος έχει επιτευχθεί!

Η Ελλάδα είχε 432 πόντους κατά η Πορτογαλία 433 και το… θαύμα έγινε. Η αλήθεια είναι βέβαια πως με τις εμφανίσεις της με την Ιταλία και με τη Ρουμανία η Ελλάδα άξιζε να είναι εκεί!

Πρώτη από τον όμιλο μας προκρίθηκε η Γαλλία, στην 2η θέση ήταν η Ιταλία, στην 3η η Βουλγαρία και 4η η Ελλάδα.

Link to comment
Share on other sites

  • George_D changed the title to Άλλα σπορ (βόλλεϋ, γυμναστική, κολύμβηση, πόλο, χειμερινά σπορ κτλ) 🏐 ​🏉 ​​🏊 ​ ​​​🥋 ​🎿
  • 2 months later...

Η εθνική νέων πόλο ανδρών στη κορυφή του κόσμου μετά τη νίκη επί της Σερβίας με 6-4 στον τελικό. 

aek-announcment-anakoinwsi-anakoinosi1.j

Συγχαρητήρια ανακοίνωση

Το τμήμα υδατοσφαίρισης της ΑΕΚ συγχαίρει τους αθλητές, προπονητές, την ομοσπονδία και όσους συνέβαλαν στην κατάκτηση της πρώτης θέσης στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Νέων Ανδρών στο Dubai.

Η δεύτερη συνεχόμενη επιτυχία επιβεβαιώνει ότι η υδατοσφαίριση είναι μακράν το άθλημα με τις περισσότερες διακρίσεις στην Ελλάδα και σηματοδοτεί ένα λαμπρό μέλλον.

Αυτά τα παιδιά θυσιάζοντας χρόνο από την οικογένειά τους, τους φίλους τους και τις σπουδές τους μας έδειξαν περίτρανα πως η σκληρή δουλειά αμοίβεται διαχρονικά.

Μπράβο παιδιά!

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...

Ελλάδα - Ισπανία αρχίζει τώρα, προημιτελικός πανευρωπαϊκού πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης γυναικών. Είμαστε αουτσάιντερ, αλλά για να δούμε.

Αύριο ο προημιτελικός στους άνδρες με αντίπαλο την Κροατία.

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×