Jump to content

Τιμουρ Κετσμπαγια και μελλον της ομαδας  

36 members have voted

  1. 1. Τι πιστεύετε ότι πρέπει να γίνει μετά την εμφάνιση-σοκ με γκαίη?

    • Να πάρει κι άλλες ευκαιρίες ο Κετσμπάγια, είναι νωρίς ακόμα
    • Να φύγει άμεσα ο Κετσμπάγια μπας και σωθεί η χρονιά
    • Να φύγει έστω αργότερα κι αφού πρώτα ψάξουν προσεκτικά για αντικαταστάτη
  2. 2. Πιστεύετε ότι η ΑΕΚ μπορεί ακόμα να διεκδικήσει το πρωτάθλημα?

    • Ναι, με Κετσμπάγια
    • Ναι, με άλλον προπονητή
    • Όχι κάηκε η χρονιά λόγω Τιμούρ
    • Όχι, δεν είναι το ρόστερ/η ομάδα για πρωταθλητισμό


Recommended Posts

c6504a465d0c3567d1655aba67268913_462252.

 

Η ? ΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της για τα επόμενα δύο χρόνια με τον προπονητή Τιμούρ Κετσπάγια για τα επόμενα δύο χρόνια.

 

Ο Τιμούρ Κετσπάγια είναι γεννημένος στις 18 Μαρτίου 1968 στην πόλη Γκάλι της Γεωργίας (τότε Σοβιετική Ένωση). Έπαιξε ποδόσφαιρο αρχικά στη Ντιναμό Σοχούμι, αλλά αναδείχθηκε στη Ντιναμό Τιφλίδας, με την οποία ήταν πρωταθλητής Γεωργίας (στα πρώτα αυτόνομα πρωταθλήματα της χώρας μετά τη διάλυση της ΕΣΣΔ) 1990 και 1991.

Από το 1991 έως το 1994 αγωνίστηκε στην Ανόρθωση Αμμοχώστου και το 1994 ήρθε στην ΑΕΚ, με την οποία έπαιξε στο Τσάμπιονς Λιγκ 1994-95, παρά το γεγονός ότι είχε έναν σοβαρό τραυματισμό στο χέρι στον πρώτο προκριματικό με τη Γκλάσγκοου Ρέιντζερς στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Στην ΑΕΚ αγωνίστηκε σε συνολικά 119 επίσημα ματς με 39 γκολ και πανηγύρισε τις κατακτήσεις Κυπέλλων Ελλάδας το 1996 και το 1997. Η παρουσία στην ελληνική ομάδα άνοιξε την πόρτα της πολύ ισχυρής Νιούκαστλ εκείνης της εποχής, στην οποία θα έμενε ως το 2000, με 109 αγώνες και 14 γκολ. Ακολούθησαν οι μεταγραφές του σε Γουλβς το 2000-01 (29-8) και Νταντί το 2011-02 (25-6) και το 2002 επέστρεψε στην Ανόρθωση, όπου έμεινε έως το 2007.

Από το 2004 έως την οριστική αποχώρησή του από την ενεργό ποδοσφαιρική δράση το 2007 ο Τιμούρ Κετσπάγια ήταν παίκτης-προπονητής της Ανόρθωσης, την οποία οδήγησε στον τίτλο του πρωταθλήματος Κύπρου το 2005 και το 2008, αλλά και σε σημαντικές επιτυχίες στην Ευρώπη: τον αποκλεισμό της Τραμπζονσπόρ στον δεύτερο προκριματικό του Τσάμπιονς Λιγκ 2005-06 και την πρόκριση στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ 2008-09 με αντιπάλους τον ? αναθηναϊκό, την Ίντερ και τη Βέρντερ Βρέμης.

Το 2009 είχε ένα σύντομο πέρασμα από τον Ολυμπιακό, τον οποίον οδήγησε στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ μόνο με νίκες και χωρίς να έχει δεχθεί γκολ στα προκριματικά και ακολούθησε μια πενταετία στην Εθνική Γεωργίας (2009-14) την οποία είχε υπηρετήσει και ως ποδοσφαιριστής στο χρονικό διάστημα 1992-2003 με 49 συμμετοχές και 16 γκολ. Στη Γεωργία είχε μια γενικά καλή παρουσία για τα δεδομένα της χώρας με 13 νίκες, 9 ισοπαλίες και 18 ήττες σε συνολικά 40 αγώνες.

Τελευταίος σταθμός της προπονητικής καριέρας του ήταν ο Α? ΟΕΛ, τον οποίον οδήγησε στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ και τον καθοδήγησε στο μεγαλύτερο μέρος της σεζόν 2015-16 που κατέληξε με την κατάκτηση του πρωταθλήματος Κύπρου.

Link to comment
Share on other sites

Οι πρώτες δηλώσεις του Τιμούρ Κετσπάγια ως νέος προπονητής της ΑΕΚ

 

«? ρώτα απ’ όλα ευχαριστώ τους ανθρώπους που μου εμπιστεύτηκαν μια ιστορική ομάδα σαν την ΑΕΚ. Οι στόχοι είναι γνωστοί στην ΑΕΚ. Δεν χρειάζεται να τα λέμε συνέχεια. Μας περιμένει πολλή δουλειά μπροστά για να φέρουμε την ΑΕΚ που την περιμένει ο κόσμος. Έχει απαιτήσεις ο κόσμος και υποσχόμαστε να δουλέψουμε σκληρά. Έχουμε την όρεξη, ξέρουμε τι δουλειά και αυτό που μένει τώρα είναι να το δείξουμε στον αγωνιστικό χώρο. Για να πετύχει η ομάδα χρειάζεται βοήθεια απ’ όλους. Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε ότι είναι δυνατόν για να φέρουμε επιτυχίες στην ομάδα. Δεν θα είναι εύκολο. Όμως όταν έχουμε όρεξη για δουλειά όλα μπορούν να γίνουν».

 

Αν τον προβλημάτισε κάτι πριν αναλάβει:  «Δεν ξέρω τι έγινε με τον προηγούμενο προπονητή. Το σημαντικό για μένα είναι τι θα κάνουμε από εδώ και πέρα. Έχω παρακολουθήσει την ομάδα, θα χρειαστούμε αρκετή δουλειά. Έχουμε μεγάλους στόχους. Δεν έχουμε πολύ χρόνο μπροστά μας. ? ρώτος στόχος είναι τα ευρωπαϊκά παιχνίδια. Θα ξεκινήσει η προετοιμασία και θα πρέπει να έχουμε την όρεξη να δουλέψουμε σκληρά για να πετύχουμε. Γνωρίζω την ομάδα, ξέρω σε ποιο περιβάλλον έχω βρεθεί. Έχω δίπλα μου ανθρώπους που θα με βοηθήσουν. Από εμάς εξαρτάται να είμαστε έτοιμοι στο πρώτο επίσημο παιχνίδι».
 
Για τους συνεργάτες του στην ΑΕΚ: «Εγώ έχω τους δικούς μου, έναν γυμναστή και έναν βοηθό με τους οποίους συνεργάζομαι χρόνια. Θα μιλήσουμε και με άλλους στην ομάδα να δούμε πως θα συνεχίσουμε».
 
Για την ενίσχυση της ομάδας: «? ρολάβαμε να μιλήσουμε και για αυτά. Θα θέλαμε να ενισχυθούμε σε όλες τις γραμμές. Θα προσπαθήσουμε να φέρουμε παίκτες για να κάνουν τη διαφορά. Να είναι καλύτεροι από αυτούς που έχουμε ήδη στο ρόστερ».
 
Για τους στόχους της ΑΕΚ: «Δεν θα πω κάτι καινούργιο. Οι στόχοι είναι να πρωταγωνιστήσει. Να δουλέψουμε και να πετύχουμε τους στόχους. Δεν θα είναι εύκολο. Ειδικά φέτος που η ομάδα πήρε κύπελλο, σημαίνει πως έχει τις δυνατότητες να πάει ψηλά. Να προσπαθήσουμε να βελτιώσουμε ακόμα καλύτερα την ομάδα».
 
Για το πως νιώθει που επιστρέφει στην ΑΕΚ: «Έχω περάσει πολύ ωραίες στιγμές με την ομάδα. ? αίξαμε και το καλύτερο ποδόσφαιρο. Είχαμε ποιοτικούς ποδοσφαιριστές ξένους και Έλληνες. Όταν ξεκινάς προπονητική θέλεις να δουλέψεις σ’ αυτή την ομάδα. Ξέρω το περιβάλλον της ομάδας, ξέρω τι θέλει ο κόσμος, ξέρω πόσο παθιασμένος είναι ο κόσμος».
 
Για τη φιλοσοφία του: «Αυτό που πρέπει να κάνουμε τώρα, είναι να μάθουμε την ομάδα. Θα ψάξουμε τους παίκτες που θα ενισχύσουν την ομάδα. Δεν είναι θέμα τι θέλω εγώ, αλλά τι ποδόσφαιρο μπορούμε να παίξουμε, για να πετύχουμε τους στόχους μας. Όλα μέσα από την σκληρή δουλειά θα φανούν».
Link to comment
Share on other sites

 

Οι πρώτες δηλώσεις του Τιμούρ Κετσπάγια ως νέος προπονητής της ΑΕΚ

 

Οι στόχοι είναι γνωστοί στην ΑΕΚ. Δεν χρειάζεται να τα λέμε συνέχεια.

 

 

 

:lol: :lol: :lol:Αυτά λέγαμε.

 

? έραν της πλάκας, καλή επιτυχία Τιμούρ, άμα πάει καλά η ομάδα γράψε όλους στα παπάρια σου και κάνε δουλειά.

Link to comment
Share on other sites

Τιμούρ μακαίρωσε τους..

 

Καλή επιτυχία και εύχομαι σε μερικά χρόνια να σε θυμόμαστε πρώτα ως προπονητή και μετά ως τον παιχταρά που ήσουν.

 

Γκρανκάσες της διοίκησης στηρίχτε τον.

 

? ετρομάνταλε το νου σου.

Link to comment
Share on other sites

Καλωσορισε.

 

Τα υπολοιπα στην πορεια.

 

Υγ. Δεν μου αρεσε η δηλωση οτι δεν ειπαν και πολλα για μεταγραφες, αλλα οκ, θα κρινουμε στην συνεχεια τι και πώς.

Link to comment
Share on other sites

τι εννοεις δεν μιλησε ?

 

Για την ενίσχυση της ομάδας: «? ρολάβαμε να μιλήσουμε και για αυτά. Θα θέλαμε να ενισχυθούμε σε όλες τις γραμμές. Θα προσπαθήσουμε να φέρουμε παίκτες για να κάνουν τη διαφορά. Να είναι καλύτεροι από αυτούς που έχουμε ήδη στο ρόστερ».

Link to comment
Share on other sites

Για την ενίσχυση της ομάδας: Δεν προλάβαμε να μιλήσουμε και για αυτά. (gazzetta)

 

Για την ενίσχυση της ομάδας: ? ρολάβαμε να μιλήσουμε και για αυτά. (aek365)

  • Δικεφαλάκι 3
Link to comment
Share on other sites

Καζατζόγλου: "Θυμάμαι πως ουκ ολίγες φορές κατά την διάρκεια της σεζόν που ολοκληρώθηκε, είχε αποθεώσει τον ποδοσφαιρικό κυνισμό που είχε δείξει η ΑΕΚ (επί ? ογιέτ κυρίως). Γιατί το σημαντικό στην φάση που είναι η ΑΕΚ είναι τα αποτέλεσματα. Θα είμαι ευτυχής αν η ΑΕΚ πάρει πρωτάθλημα παίζοντας αντιποδόσφαιρο, νικώντας σε όλα τα ματς με 1-0"

 

:D

  • Δικεφαλάκι 3
Link to comment
Share on other sites

Από όλους τους προπονητές του κόσμου Δημητράκη... και πήγες και μου διαλεξες αυτόν που, ενώ ως παίχτης της ΑΕΚ είχε νοιώσει στο πετσί του το λεπίδι της παράγκας του κατασκόπου... λίγα χρόνια μετά παρακάλαγε δημόσιως τον "πρόεδρο" να του δώσει μια ευκαιρία...

 

και μάλιστα αφήνοντας στα κρύα του λουτρού την Ανόρθωση που τον είχαν βασιλιά και στα όπα-οπα... (ντεζα-βου κανείς...)

 

ΥΓ. Συγκρίνοντας βιογραφικά Κετσπάγια και ? άμπου Χριστοδούλου (που είχε γίνει ανέκδοτο ένα φεγγάρι) βλέπω πως και οι 2 ανόρθωση... και οι 2 στις εθνικές τους για ένα διάστημα... και επίσης και οι 2 Ολυμπιακό... ο ? άμπος της Λευκωσίας κι ο Τιμούρ του ? ειραιά... το χαίλαιτ της καριέρας του... 2μιση μήνες γιούχας...

  • Δικεφαλάκι 2
Link to comment
Share on other sites

Εμενα δε μου αρεσε που ειπε ο Βεργής -θαμωνας στα vip μας ε-

πως ολη τη νυχτα την περασε με Ντουσαν.

Εφαγαν , ηπιαν , θυμηθηκαν τα παλια και τη φιλια που τους δενει τοσα χρονια

και ο Ντουσαν μαλιστα ειπε εμμεσα 

πως ηταν συγκινητικο το κλιμα γιατι τον αγαπαει σαν ανθρωπο κυριως

και μετα σαν ποδοσφαιριστη μαθητη του.

 

Κακες παρεες.

Λαθος ανθρωπο εχει για να λαμβανει διδαγματα ο Γεωργιανος.

 

Τιμουρ καλως ηλθες και τραβα τον δικο σου δρομο λεμε.

Edited by Stylianopoulos
Link to comment
Share on other sites

Και στο sdna.gr πάντως, το "προλάβαμε" έχει που είναι και το λογικότερο. Όταν σου παρουσιάζουν την ομάδα με τους πλατέλες της, τους Ανάκογλους, του Μάκυδες και τους Λαμπρόπουλους δεν έχει νόημα να συζητήσεις για μεταγραφές..Αντε 1-2 άτομα να πλαισιώνουν τους αποπάνω και καθάρισες για κούπΕΣ

Link to comment
Share on other sites

Guest ΧΑΜΠΟΣ

144443-e1465157331151.jpg

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ? ΟΥ ΤΟ ΒΡΗΚΕΣ ΑΥΤΟ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ?????? ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ΓΙΑΤΙ ΜΟΥ ΤΑ ΚΑΝΕΤΕ ΑΥΤΑ ΡΕ ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×