Jump to content

Τιμουρ Κετσμπαγια και μελλον της ομαδας  

36 members have voted

  1. 1. Τι πιστεύετε ότι πρέπει να γίνει μετά την εμφάνιση-σοκ με γκαίη?

    • Να πάρει κι άλλες ευκαιρίες ο Κετσμπάγια, είναι νωρίς ακόμα
    • Να φύγει άμεσα ο Κετσμπάγια μπας και σωθεί η χρονιά
    • Να φύγει έστω αργότερα κι αφού πρώτα ψάξουν προσεκτικά για αντικαταστάτη
  2. 2. Πιστεύετε ότι η ΑΕΚ μπορεί ακόμα να διεκδικήσει το πρωτάθλημα?

    • Ναι, με Κετσμπάγια
    • Ναι, με άλλον προπονητή
    • Όχι κάηκε η χρονιά λόγω Τιμούρ
    • Όχι, δεν είναι το ρόστερ/η ομάδα για πρωταθλητισμό


Recommended Posts

Καζατζόγλου: "Θυμάμαι πως ουκ ολίγες φορές κατά την διάρκεια της σεζόν που ολοκληρώθηκε, είχε αποθεώσει τον ποδοσφαιρικό κυνισμό που είχε δείξει η ΑΕΚ (επί ? ογιέτ κυρίως). Γιατί το σημαντικό στην φάση που είναι η ΑΕΚ είναι τα αποτέλεσματα. Θα είμαι ευτυχής αν η ΑΕΚ πάρει πρωτάθλημα παίζοντας αντιποδόσφαιρο, νικώντας σε όλα τα ματς με 1-0"

 

:D

? οσο πιο πουτανας γιος βγαινει; αληθεια τωρα; τα χειροτερα ρε μαλακισμενο.

  • Δικεφαλάκι 2
Link to comment
Share on other sites

? οσο πιο πουτανας γιος βγαινει; αληθεια τωρα; τα χειροτερα ρε μαλακισμενο.

 

Έχω αρχίσει να τον θαυμάζω πλέον!

Link to comment
Share on other sites

Guest ΧΑΜΠΟΣ

ΤΙ CULT ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΘΕΕ ΜΟΥ ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ !! ΑΥΤΗ Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΚΡΑΤΑΕΙ ΝΕΟΥΣ ΡΕ ΜΑΓΚΕΣ! ΣΑΝ ΝΑ ΕΧΕΙ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ Ο ΧΡΟΝΟΣ !! ΙΔΙΑ ? ΡΟΣΩ? Α ΙΔΙΕΣ ΓΡΑΦΙΚΕΣ ΦΙΓΟΥΡΕΣ ΚΑΙ ΚΑΡΙΚΑΤΟΥΡΕΣ 30 ΧΡΟΝΙΑ!!! Ε ΤΩΡΑ ΕΝΑΝ ΝΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟ ΘΕΛΩ ΝΑ ΔΩ ΚΑ? ΟΥ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ ΝΑ ΚΛΕΙΣΩ ΓΙΑ ΣΗΜΕΡΑΑΑΑ ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

ΡΕ ΤΟΥ ΕΒΑΛΕ ΤΟΝ ΚΕΣΕ ΤΗΝ ΚΑΡΑΦΛΑ ΡΕ ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ΘΑ ΖΗΣΟΥΜΕ Ε? ΙΚΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΦΕΤΟΣ !! ΣΟΚ ΚΑΙ ΓΕΛΙΟ ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΔΕΟΣ ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

Link to comment
Share on other sites

11 προκρίσεις σε 13 νοκ άουτ αναμετρήσεις Ιούλιο και Αύγουστο o Τιμούρ.

  • Δικεφαλάκι 1
Link to comment
Share on other sites

Τους επί 10 χρόνια δικούς του ανθρώπους Μιχάλη Μιχαήλ (γυμναστή) και Σόσο Τσέντια (βοηθός) φέρνει μαζί του στην ΑΕΚ ο Τιμούρ.

Link to comment
Share on other sites

Αυτό είναι πολύ σημαντικό. Μάλιστα, ο Κοκκαλης για αυτό τον πήρε. Για την πρόκριση στους ομίλους του Τσαμπιονς Λιγκ έχοντας αγώνες από τον Ιούλιο και τον αποκλεισμό επί Βαλβερδε από τον Κετσπαγια.

Link to comment
Share on other sites

Guest ΧΑΜΠΟΣ

Σοσο Τσεντια ? :lol:  :D  Βρεστε μου φωτο να ετοιμασω απο τωρα το αρθρο οταν ανακαβει υπηρεσιακος 15/10!
Σοσο Τσεντια? Γιατι μου τα κανουν αυτα ρε εγω φταιω μετα...? χαχαχαχαχα

Link to comment
Share on other sites

Σοσο Τσεντια ? :lol:  :D  Βρεστε μου φωτο να ετοιμασω απο τωρα το αρθρο οταν ανακαβει υπηρεσιακος 15/10!

Σοσο Τσεντια? Γιατι μου τα κανουν αυτα ρε εγω φταιω μετα...? χαχαχαχαχα

 

2009062400410_3499363.jpg

 

Στην άμυνα ειδικεύεται ο βοηθός προπονητή Σοσό Τσέντια, και ο λόγος δεν είναι τυχαίος. Ο Τσέντια κατά την ποδοσφαιρική του καριέρα ήταν αμυντικός, βασικός με την εθνική Ελπίδων της Σοβιετικής Ενωσης, έχοντας μάλιστα πολύ καλές προδιαγραφές. Για αυτό και από τη στιγμή που ασχολήθηκε με την προπονητική και μπήκε στο τιμ του Τιμούρ Κετσπάγια έχει αναλάβει κυρίως τον αμυντικό τομέα των ομάδων που προπονεί ο 41χρονος τεχνικός.
Link to comment
Share on other sites

Guest ΧΑΜΠΟΣ

Μπουκο δεν μοιαζει λιγο με τον Ξενιαδη σε καραφλο? χαχαχαχα Της Σοβιετικης Ενωσης ε? :lol: Οκ θα ζησουμε επικες στιγμες.

Link to comment
Share on other sites

Μπουκο δεν μοιαζει λιγο με τον Ξενιαδη σε καραφλο? χαχαχαχα Της Σοβιετικης Ενωσης ε? :lol: Οκ θα ζησουμε επικες στιγμες.

 

Η επικότητα των στιγμών θα εξαρτηθεί σε μεγάλο βαθμό από το αν μείνει και ο Τζιμπούρ.

Link to comment
Share on other sites

Guest ΧΑΜΠΟΣ

xeniadis.medium.jpg

 

Τον κουρεψανε γουλι και τον φερανε βοηθο του Τιμουρ χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα !!!!! εχω παθει νευρικο χαχαχαχαχαχαχαχα ρε τι μου εκανες με την φωτο με τι πιατακι στην καραφλα ρε χαχαχαχαχαχα καταστασεις ΤΣΑΚΩΝΑΣ λεμε χαχαχαχαχαχα

Link to comment
Share on other sites

«Ο Τιμούρ θέλει οι παίκτες του να πεθαίνουν για την ομάδα»

 


Ο Μικαέλο ? απαδάκης, ρεπόρτερ Α? ΟΕΛ στην Κύπρο, ακτινογραφεί τον Κετσπάγια. Ο χαρακτήρας του, το στιλ παιχνιδιού του και το σημείο-κλειδί

 

 


Του Ηλία Τομαρά

 

Ο Τιμούρ Κετσπάγια έχει ταυτίσει την προπονητική του καριέρα με την Κύπρο. ? έντε χρόνια στην Ανόρθωση με μεγάλες επιτυχίες για τον σύλλογο αλλά και μια πολύ έντονη σεζόν στον Α? ΟΕΛ τον οποίο οδήγησε σε ένα εντυπωσιακό σερί. Ο Κύπριος ρεπόρτερ της ομάδας της Λευκωσίας, Μικαέλο ? απαδάκης μίλησε στο aek365 "ακτινογραφώντας" τόσο την αγωνιστική φιλοσοφία όσο και τον χαρακτήρα του Τιμούρ Κετσπάγια. Όπως τόνισε ο Γεωργιανός έχει αποδείξει ότι μπορεί να χτίσει εξαιρετικές ομάδες και στην ΑΕΚ βρίσκει κάτι που του έλειπε εδώ και πολλά χρόνια, έναν σύλλογο να τον αγαπάει.

 

"Ο Κετσπάγια πήγε καλά αγωνιστικά στον Α? ΟΕΛ. Ήρθε σε μια ομάδα με αδύναμο ρόστερ που δεν είχε φτιάξει αυτός. Δεν ήταν δικές του οι μεταγραφές καθώς ανέλαβε την ομάδα μετά τον αποκλεισμό από την Αστάνα. Ο Α? ΟΕΛ είχε πάρει δέκα παίκτες αλλά δεν του βγήκαν. Στην αρχή η ομάδα δεν ρόλαρε, έχασε τα ντέρμπι και υπήρχε γκρίνια. Μετά τις μεταγραφές του Ιανουαρίου όμως η εικόνα άλλαξε. Έκανε ένα εκπληκτικό σερί νικών στο πρωτάθλημα κάτι που είχε να γίνει από την περίοδο του Γιοβάνοβιτς. ? ήρε 12 νίκες και έπαιξε καλό ποδόσφαιρο" τονίζει ο Μικαέλο και συνεχίζει αναφορικά με την πορεία του στην ομάδα της Λευκωσίας:

 

"? ρέπει να πούμε ότι είχε πρόταση από τον Α? ΟΕΛ και τον περασμένο Ιανουάριο αλλά δεν πήγε καθώς περίμενε την Ανόρθωση. Τελικά η Ανόρθωση τον κρέμασε. ? ρόταση είχε και από τον Απόλλωνα. Έχει γενικά πολύ καλό όνομα στην Κύπρο λόγω της πορείας του ως παίκτης αλλά και λόγω των επιτυχιών του ως προπονητής. Ίσως να μην έχει καλές σχέσεις με τους δημοσιογράφους όμως γενικότερα τον αγαπούν γιατί είναι ντόμπρος. Λέει αλήθειες και πάντα αυτό που πιστεύει ίσως άκομψα κάποιες φορές. Στον Α? ΟΕΛ ένα από τα μεγάλα προβλήματα είναι ότι ουσιαστικά δεν είχε ποτέ χημεία με τον σύλλογο. Δεν τον συμπάθησαν ποτέ. Αυτό νομίζω συνέβη και στον Ολυμπιακό. Είναι πολύ σημαντικό για αυτό να πάει κάπου που τον αγαπούν, πρέπει να νιώσει ότι τον θέλουν και αυτό θα το έχει στην ΑΕΚ μετά από πολλά χρόνια".

 

Δίνοντας περισσότερες λεπτομέρειες για το τι πήγε στραβά στον Α? ΟΕΛ αλλά και τον χαρακτήρα του Τιμούρ ο Μικαέλο ? απαδάκης τονίζει: "Η διοίκηση του Α? ΟΕΛ είναι παρεμβατική και αυτό οδήγησε στο να μην έχουν καθόλου καλές σχέσεις. Μετά το ντέρμπι με την ΑΕΚ και τη νίκη με 3-0 ο πρόεδρος μπήκε στα αποδυτήρια και ζήτησε τον λόγο γιατί δεν βγήκε νωρίτερα αλλαγή ο Ντε Βινσέντι. Ακολούθησε έκρηξη. Ο Κετσπάγια θέλει να έχει τον απόλυτο έλεγχο και δεν δέχεται παρεμβάσεις. Κακή ήταν η σχέση του και με ένα κομμάτι του κόσμου. Μια μερίδα οπαδών που είχε διαρκείας πίσω από τον πάγκο του επιτίθονταν συνέχεια. Δεν τον συμπάθησαν ποτέ αλλά ούτε αυτός έκρυψε πως δεν τους συμπαθεί. Τους το έδειξε".

 

Για την αγωνιστική του φιλοσοφία ανέφερε: "Έδωσε χαρακτήρα στην ομάδα και όταν ήρθαν οι μεταγραφές ρόλαρε. Έπαιζε κλειστά και χτυπούσε συνέχεια από τα άκρα. Στον Α? ΟΕΛ έπαιξε με 4-2-3-1 και ζητούσε απ' όλους τους παίκτες να μαρκάρουν συνεχώς. Ήθελε πολύ δυνατά εξτρέμ και έναν επιθετικό να τραβάει εκτός την άμυνα και να χτυπά με τους ακραίους. Θέλει από τον φορ του να παίζει και έξω από την περιοχή να υποδέχεται την μπάλα και να παίζει με πλάτη "σπάζοντας" την. Δεν το είδε αυτό από τον Καβενάγκι και ρίσκαρε. Έβαλε τον Σωτηρίου αλλά και άλλα παιδιά από την Κύπρο. Το ρίσκο του βγήκε και ο Α? ΟΕΛ κέρδισε παίκτες. Του το χρωστάει αυτό η ομάδα. Έδωσε ευκαιρίες σε Κύπριους, τόλμησε όταν οι αντίπαλοι του παίζουν με 10-11 ξένους. Τα αποτελέσματα των δικαίωσαν, δεν έχασε από τον Ιανουάριου μέχρι να απολυθεί".

 

Αναφορικά με τα όσα ακούγονται για το αμυντικό του παιχνίδι ανέφερε: "? αίζει σφιχτά είναι αλήθεια αυτό όμως να μην ξεχνάμε πως ο Α? ΟΕΛ έκλεισε τη σεζόν με 91 γκολ και πέτυχε τρομερά σκορ σε κάποια ματς. Θέλει μια ομάδα συμπαγή αμυντικά που να μην τρώει γκολ, αυτό σίγουρα δεν είναι κακό. Κατακρίθηκε εδώ γιατί σε κάποια ματς, ειδικά ντέρμπι, έπαιξε με ένα ακόμα χαφ για να έχει την κυκλοφορία. Έπαιξε για το αποτέλεσμα σε κάποια ματς που έβλεπε ότι ο αντίπαλος ήταν πιο ποιοτικός. Σε κάθε "στραβή" του έλεγαν γιατί δεν βάζει κάποιους πιο τεχνίτες παίκτες όπως ο Στίλιτς και ο Βάντερ. Ο Κετσπάγια όμως θέλει οι παίκτες του να πεθαίνουν για την ομάδα. Το απαιτεί αυτό".

 

Για το πως είναι ο χαρακτήρας του την ώρα του αγώνα: "Είναι εκρηκτικός. Όλη την ώρα στέκεται όρθιος και δίνει οδηγίες. Θα τον ακούσεις να φωνάζει στους παίκτες και δεν τον νοιάζουν οι κάμερες. Έχει τρομερό ταμπεραμέντο".

 

Για τους συνεργάτες του: "Εδώ και χρόνια έχει μαζί του ως βοηθό τον Σοσό Τσέντια και τον γυμναστή Μιχάλη Μιχαήλ. Ο Τσέντια είναι το δεξί του χέρι αν και στο Α? ΟΕΛ είχε κρατήσει δίπλα του και δύο άτομα της ομάδας για να υπάρξει καλύτερη χημεία. Για τον Μιχαήλ η αλήθεια είναι πως υπήρξαν παράπονα όμως το αποτέλεσμα δεν τα δικαιολογεί. Ο Α? ΟΕΛ είχε πολύ καλή φυσική κατάσταση, είχε τους λιγότερους τραυματισμούς από κάθε άλλη χρονιά και πήρε πολλά αποτελέσματα στα τελευταία λεπτά γιατί πίεζε σε κάθε παιχνίδι μέχρι το τέλος. Κάποιοι λένε πως οι προπόνηση του δεν είναι σύγχρονη όμως το αποτέλεσμα δείχνει άλλα.

 

Για παίκτες που μπορεί να τον ενδιαφέρουν από τον Α? ΟΕΛ: "Είδα ότι έχει γραφτεί ήδη για τον Καρλάο. Είναι ένας παίκτης που πιστεύει ο Κετσπάγια και μπορεί να εισηγηθεί την απόκτηση του. Υπάρχουν και άλλοι παίκτες, παιδιά που τους έδωσε την ευκαιρία και τον δικαίωσαν όπως ο Σωτηρίου και ο Αρτυματάς. Δεν ξέρω όμως αν θα κινηθεί για κάποιον από αυτούς". 

 

Ο Μικαέλο ? απαδάκης έκλεισε με μια "πρόβλεψη" για την πορεία του στην ΑΕΚ: "Στην ΑΕΚ ο Κετσπάγια βρίσκει μια ομάδα που τον αγαπά και αυτό είναι κλειδί. Είναι σίγουρο πως θα δουλέψει πολύ και θα θέλει τον απόλυτο έλεγχο. Είναι προπονητής που θα δώσει ευκαιρίες σε Έλληνες παίκτες και θα προσπαθήσει να βγάλει ποδοσφαιριστές από τα σπλάχνα της ομάδας. Θέλει μια σφιχτή ομάδα που θα αμύνεται σωστά, παίκτες που θα τα δίνουν όλα και θα κάνουν αυτό που τους ζητά. Η άμυνα δεν είναι ο αυτοσκοπός του αλλά όταν χρειαστεί θα παίξει για το αποτέλεσμα. ? ιστεύω ότι με την πρόσληψη του η ΑΕΚ έκανε καλή επιλογή. 

  • Δικεφαλάκι 2
Link to comment
Share on other sites

Ελπιζω να περάσουμε 4 όμορφους μήνες μαζί. Καλώς ηλθες.

  • Δικεφαλάκι 2
Link to comment
Share on other sites

 

 

? ρώτα απ’ όλα ευχαριστώ τους ανθρώπους που μου εμπιστεύτηκαν μια ιστορική ομάδα σαν την ΑΕΚ. Οι στόχοι είναι γνωστοί στην ΑΕΚ. Δεν χρειάζεται να τα λέμε συνέχεια.

:lol:

  • Δικεφαλάκι 1
Link to comment
Share on other sites

Κι επειδή ξέρουμε ΤΙ κουτσομπόληδοι είσαστε, πάρτε και μια φωτό από τον τοίχο του σαλονιού της οικίας που μόλις ΜΑΣ έστειλε το στενό (πιο "στενό", ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ) οικογενειακό περιβάλλον του Τιμούρ σε επικοινωνία ΜΑΣ για να ευχηθούμε για την πρόσληψη :

 

timour.jpg

  • Δικεφαλάκι 5
Link to comment
Share on other sites

Κι επειδή ξέρουμε ΤΙ κουτσομπόληδοι είσαστε, πάρτε και μια φωτό από τον τοίχο του σαλονιού της οικίας που μόλις ΜΑΣ έστειλε το στενό (πιο "στενό", ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ) οικογενειακό περιβάλλον του Τιμούρ σε επικοινωνία ΜΑΣ για να ευχηθούμε για την πρόσληψη :

 

timour.jpg

 

η φανελα των νιουκαστλε και ανορθωσης γιατι ειναι πιο ψηλα απο τη δικια μας? απολυση ΤΩΡΑ.

Edited by panther-21-
Link to comment
Share on other sites

Guest ΧΑΜΠΟΣ

Ελπιζω να περάσουμε 4 όμορφους μήνες μαζί. Καλώς ηλθες.

Kαι ελπιζω σε αυτους τους 4 μηνες αν ειναι να μην κανει δουλεια που φυσικα ΔΕΝ ΤΟ ΕΥΧΟΜΑΙ και ελπιζω να κανει...αλλα αν δεν κανει να παιξει μπουνιες με το σερβοχεσμα με σαπιοκοιλιαδες και γενικα αν ειναι και τον φανε παλι με τις φακες μεταγραφες που θα του δωσουν ε ας το κανει Μ? ΟΥΡΔΕΛΟ πριν φυγει.....!

Μου ειναι συμπαθεστατος παντως ασχετα που δεν τον ηθελα με τιποτα στην ΑΕΚ. ? ιστευω οτι θα φυγει περιπου τελος Σεπτεμβρη.

Link to comment
Share on other sites

Guest ziopeppe

Τι λετε που θαφυγει ο τιμουρ.

Εδω θα μεινει ολη την χρονια. Θυμηθητε την κουβεντα μου

Link to comment
Share on other sites

Mαλλον 120 χιλιάδες ευρώ οι ετήσιες αποδοχές του Κετσπαγια.

Link to comment
Share on other sites

Guest ΧΑΜΠΟΣ

Τι λετε που θαφυγει ο τιμουρ.

Εδω θα μεινει ολη την χρονια. Θυμηθητε την κουβεντα μου

Θα κανει Αγιασμο στα σχολεια αλλα πριν παρουν ολοι οι μαθητες βιβλια εφυγε νυχτα με ανακοινωση ? ΑΕ για λαθος επιλογη που θα διορθωθει συντομα κτλ φερνοντας καποιον βαζακα Αιλοινα...! Θυμησου το ποστ μου ! Καλα για παρελαση δεν το συζηταμε...

Link to comment
Share on other sites

Ουτε εγω νομιζω θα φυγει ευκολα ο Τιμουρ. Ειναι αρκετα 90s και θα χει πιστωση απο την διοικηση. Επιπλεον στο γελοιο ελληνικο πρωταθλημα με σφιχτη ομαδα και Βελλιο μπροστα μια χαρα ματσακια θα ξεκλειδωνεις με 1-0.

Link to comment
Share on other sites

  • George_D locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×