Jump to content

ΑΕΚ Χάντμπολ 2016-17


George_D
 Share

Recommended Posts

  • 2 weeks later...
 
Ώρα μηδέν !
 

Όπως διαφαινόταν, η κατάσταση στο τμήμα Χάντμπολ της ΑΕΚ παραμένει στάσιμη. Το ενδιαφέρον του κόσμου και οι ερωτήσεις για το μέλλον της ομάδας, είναι καθημερινό. Επισήμως η διοίκηση δεν έχει προβεί σε καμία ανακοίνωση για το τμήμα.

 

Ο χρόνος που χάνεται είναι κρίσιμος για την ομάδα. ? αρά τις συναντήσεις και τις όποιες διαβεβαιώσεις για την πλήρη ανασύνταξη και τις λύσεις στα προβλήματα που ταλαιπώρησαν για άλλη μια χρονιά την ομάδα,  έως και αυτήν την ώρα δεν υπάρχει νεότερο.

 

Το τεχνικό επιτελείο και οι παίκτες δεν έχουν καμία επικοινωνία με τους υπεύθυνους, για να είναι σε θέση να γνωρίζουν τις προθέσεις τους για την ομάδα και το μέλλον τους. Οι ομάδες της Handball Premier βρίσκονται ήδη στην διαδικασία των επαφών με παίκτες και του προγραμματισμού για την νέα περίοδο. Αυτό σημαίνει ότι στο επίκεντρο βρίσκονται αρκετοί παίκτες μας καθώς και άλλοι τους οποίους θα θέλαμε να προσεγγίσουμε να “κλείνουν” σε άλλες ομάδες.

 

Επίσης πρέπει να βρεθεί γήπεδο για τις καθημερινές προπονήσεις και γήπεδο για τους εντός έδρας αγώνες.

Υπάρχει, άτυπη, διαβεβαίωση ότι την ερχόμενη εβδομάδα θα υπάρξουν άμεσες εξελίξεις και ανακοινώσεις για το μέλλον του τμήματος.

ΜΟΝΟ ΑΕΚ

 

 

http://www.aek-handball.gr/%cf%8e%cf%81%ce%b1-%ce%bc%ce%b7%ce%b4%ce%ad%ce%bd/

  • Δικεφαλάκι 3
Link to comment
Share on other sites

Guest doc.geo21

Αποσύρεται ο Μπακαούκας και κανείς δεν ασχολείται.....το μόνο που μας νοιάζει εμάς είναι αν θα πάρει ο τίγρης σεντερ φορ....Ένας άνθρωπος που έδωσε και την ψυχή του για την ΑΕΚ...ένας άνθρωπος που δούλευε στα ναυπηγεία το πρωί για να βγάλει το μεροκάματο και το απόγευμα έκανε προπονήσεις σε όλα τα νταμάρια -κλειστά της Αττικής χωρίς να παίρνει ευρώ.....τι να πω να σαι καλά ρε ΜΑΓΚΑ αρχηγέ, σ ευχαριστούμε για όλα και ν αγαπάς την ΑΕΚ όπως εσύ ξέρεις....

κρίμα...διαλύεται σιγά σιγά κι αυτό το τμήμα που μας έκανε περήφανους τα δύσκολα χρόνια.

 

http://www.sdna.gr/alla-spor/xantmpol/article/215012/aek-xantmpol-anakoinose-tin-apoxorisi-toy-o-mpakaoykas

1224293.jpg?itok=5JMw5mct

Link to comment
Share on other sites

Αποσύρεται ο Μπακαούκας και κανείς δεν ασχολείται.....το μόνο που μας νοιάζει εμάς είναι αν θα πάρει ο τίγρης σεντερ φορ....Ένας άνθρωπος που έδωσε και την ψυχή του για την ΑΕΚ...ένας άνθρωπος που δούλευε στα ναυπηγεία το πρωί για να βγάλει το μεροκάματο και το απόγευμα έκανε προπονήσεις σε όλα τα νταμάρια -κλειστά της Αττικής χωρίς να παίρνει ευρώ.....τι να πω να σαι καλά ρε ΜΑΓΚΑ αρχηγέ, σ ευχαριστούμε για όλα και ν αγαπάς την ΑΕΚ όπως εσύ ξέρεις....

κρίμα...διαλύεται σιγά σιγά κι αυτό το τμήμα που μας έκανε περήφανους τα δύσκολα χρόνια.

 

http://www.sdna.gr/alla-spor/xantmpol/article/215012/aek-xantmpol-anakoinose-tin-apoxorisi-toy-o-mpakaoykas

1224293.jpg?itok=5JMw5mct

Εχει ανοιξει topic για τον Μπακαούκα.http://www.kitrinomavro.com/board/index.php?/topic/356--/

  • Δικεφαλάκι 2
Link to comment
Share on other sites

Τελικά του Βαμβακα του γαμιεται το μουνι που τον ξερναγε ή όχι;

  • Δικεφαλάκι 1
Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

πιστευω ολοι αυτοι που περνουμε να μην περιμενουν να πληρωθουν  :D

Link to comment
Share on other sites

Ήρθε σε συμφωνία με τρεiς παίκτες η ομάδα χάντμπολ της ΑΕΚ

 

Σε συμφωνία με τον Γιώργο Τσιβρανίδη ήρθε η ομάδα χάντμπολ της ΑΕΚ. Ο 30χρονος τερματοφύλακας βρισκόταν το τελευταίο διάστημα σε συζητήσεις με την Ένωση και από την στιγμή που ήταν θετικός στο να συνεχίσει την καριέρα του με την «κιτρινόμαυρη» φανέλα έδωσε τα χέρια κι επίσημα. 

Επίσης, μετά από συζητήσεις που είχε η ΑΕΚ με τους Αλέξη Καραστέργιο και Βαγγέλη Σταύρου, οι οποίοι αγωνίζονται στη θέση του αριστερού εξτρέμ ήρθε σε συμφωνία και επένδυσε έτσι στο μέλλον.

 

http://www.aek365.com/a-469217/ekleise-treis-h-aek.htm

Link to comment
Share on other sites

Καταργουνται τα πλει αουτ τη νεα σεζον, οποιοι τερματισουν στις θεσεις 11, 12 υποβιβαζονται. Καλο αυτο, ηταν παραλογο να παιζουν για τον υποβιβασμο οι μισες ομαδες του πρωταθληματος

 

http://www.enwsi.gr/handbal/aek-handball/choris-plei-aout-nea-sezon/

  • Δικεφαλάκι 1
Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...

hogas-antregits-808x404.jpg

 

Οι δύο ξένοι που θα ενισχύσουν φέτος την ομάδα χάντμπολ. Ο Γάλλος δεξιός εξτρέμ Μάλικ Χόγκας και ο Σέρβος δεξιός ίντερ Ντούσαν Άντρεγιτς

  • Δικεφαλάκι 1
Link to comment
Share on other sites

Και οποιος θελει να εχει εικονα για ολες τις ομαδες

 

Οι ομάδες που θα αγωνιστούν στο νέο πρωτάθλημα της Handball Premier 2016-2017 έχουν ολοκληρώσει κατά μεγάλο ποσοστό τα ρόστερ τους, αφού η πρεμιέρα έχει οριστεί για τις 24 Σεπτεμβρίου και ήδη οι περισσότερες βρίσκονται στην 3η εβδομάδα της προετοιμασίας τους.

? αρόλα αυτά χρονικά έχουν το περιθώριο έως και δέκα ημέρες πριν (14/9) την έναρξη του πρωταθλήματος να αποκτήσουν αποδεσμευμένους Έλληνες αθλητές και μέχρι τις 15/9 αλλοδαπούς.

Φυσικά τα ρόστερ μπορεί να μεταβληθούν στο δεύτερο μισό της σεζόν, αφού από πέρσι έχει θεσπιστεί και δεύτερη μεταγραφική περίοδος για έλληνες παίκτες (21 Δεκεμβρίου 2016-11 Ιανουαρίου 2017), αλλά και για αλλοδαπούς (1-31 Ιανουαρίου 2017).

Με μία πρώτη εκτίμηση από τις κινήσεις των ομάδων είναι ξεκάθαρο ότι πρωταθλητής της μεταγραφικής περιόδου αναδείχθηκε ο ΙΕΚ ΞΥΝΗ ΔΙΚΕΑΣ. Απέκτησε τους τρεις καλύτερους αθλητές στην θέση τους την περσινή σεζόν, δηλαδή τον τερματοφύλακα Κώστα Τσιλιμπάρη (και MVP του πρωταθλήματος), τον πολύπειρο Αλέξη Αλβανό (δεξί ίντερ), τον ? αντελή Κωστακίδη (αριστερό εξτρέμ), τον πλέι μέικερ ? έτρο Κανδύλα που αγωνιζόταν στη Γερμανία, ενώ κράτησε τον πολύ δυναμικό αριστερό ίντερ Γιώργο ? απακυπριανού και τον ταχύτατο Χρήστο Κεδέρη. Έτσι άλλαξε τους συσχετισμούς και από την 4η περσινή θέση, πλέον είναι το Νο1 φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου. Επίσης ανέβηκαν στην πρώτη ομάδα πέντε αθλητές που κατέκτησαν με τον σύλλογο το ασημένιο μετάλλιο στο ? ανελλήνιο ? ρωτάθλημα Εφήβων.


Ενισχυμένοι Δούκας, ? ΑΟΚ
Μεγάλη ενίσχυση και για τον Δούκα που κατάφερε την περσινή περίοδο να μπει στην 6αδα, αλλά φέτος οι βλέψεις είναι για πολύ ψηλότερα. Απέκτησε τέσσερις πρωτοκλασάτους Έλληνες (Τζηράς, Μυλωνάς, Ζαμπούνης, Μπάρμπας), τον έμπειρο Αποστολίδη, τον Γάλλο περιφερειακό Νταρσουλάντ, ενώ επέστρεψε ο πολύτιμος Ζαλώνης. Με την γνωστή συνταγή της σκληρής άμυνας και του μαχητικού πνεύματος συγκαταλέγεται στα φαβορί για μια θέση στην 4αδα των πλέι οφ.

Ενισχυμένος βγαίνει από την μεταγραφική περίοδο και ο ? ΑΟΚ, αν και στην αρχή του καλοκαιριού φαινόταν ακριβώς το αντίθετο με τις αποχωρήσεις Αλβανού και Μπουκοβίνα. Τελικά όχι μόνο τους αντικατέστησε με τους Βεσελίνοβιτς και Λοίζο, αλλά με την απόκτηση του Μαστορογιάννη δυνάμωσε αισθητά στην περιφέρεια, όπου πλέον έχει άλλες λύσεις (Γρηγοριάδης, ? απαδόπουλος), ενώ φυσικά στα θετικά είναι η παραμονή των ? ετρίδη, Κοκκώνη, Αραμπατζή, Κυπραίου, Τσίλη και Νικολαϊδη.


Αποδυναμώθηκε ο Φίλιππος
Είναι φανερό από το ρόστερ που δημιουργείται ότι ο νταμπλούχος Φίλιππος αποδυναμώθηκε, τόσο ποσοτικά -αφού ήρθαν τέσσερις παίκτες και έφυγαν οχτώ- όσο και ποιοτικά.
Συνολικά αποχώρησαν για διάφορους λόγους οι έξι από τους επτά βασικούς της περσινής σεζόν και ο μόνος που παρέμεινε ήταν ο αριστερός εξτρέμ Σταύρος ? απαδόπουλος. Στην περιφέρεια δε, τα πράγματα δεν θα είναι καθόλου εύκολα και το βάρος θα πέσει στα ελληνόπουλα (Δομπρής, Κωστακίδης, Αποστολίδης) και τον Βόσνιο Ράχιμιτς για τον οποίο έχουν ακουστεί κολακευτικά σχόλια. Φυσικά σημαντικές είναι οι προσθήκες των Μπουκοβίνα -που κάλυψε το κενό του Τσιλιμπάρη- και του Βραζάλιτσα που ισχυροποιεί τους Βεροιώτες στην θέση του πίβοτ.

Από την… αρχή Διομήδης και ΑΕΚ
Εντελώς καινούργιες ομάδες χτίζουν ο Διομήδης Άργους και η ΑΕΚ, αφού άλλαξαν πολλά πρόσωπα στα ρόστερ τους. Από τους «Λύκους» αποχώρησαν 10 αθλητές, εκ των οποίων οι 9 ήταν στις πρώτες επιλογές και αποκτήθηκαν 8 παίκτες, κάποιοι από αυτούς εξαιρετικά αξιόλογοι.
Οι ποιοτικότατοι αδερφοί Αργυρού από την Κύπρο, ο δεινός… εκτελεστής Μισαηλίδης, ο δυναμικός πίβοτ Γιόσμου, ο εξελίξιμος Ράντοβιτς, ο έμπειρος Τρουμπέτας που έχει περάσει από ? ΑΟΚ και ? οσειδώνα, καθώς και τα «εργαλεία» Αϊβαλιώτης, Ταουσιάνης.

Η ΑΕΚ από την άλλη πλευρά έκανε επίσης πολλές προσθαφαιρέσεις με 12 μεταγραφές και 13 αποχωρήσεις. Από την περσινή βασική ομάδα παρέμειναν μόνο οι Νικολαϊδης, Γεωργιάδης και φέτος ήρθαν οι έμπειροι ? έρρος, Βαμβακάς, Τσικογιαννόπουλος, οι ξένοι Άντρεγιτς, Χόγκας, ο τερματοφύλακας Συγγάρης, καθώς και οι Αλικάκος, Καραστέργιος, Λιάλιος, Μακρυγιάννης και Κυβρανίδης.
Είναι φανερό ότι ποιοτικά έχει ανέβει επίπεδο, έχοντας δυνατές επιλογές και στη θέση του πλέι μέικερ που πέρσι ταλαιπωρήθηκε πολύ, ενώ και από τον πάγκο έχει 2-3 πολύ καλές λύσεις.


Στο ίδιο επίπεδο
Ένα άλλο γκρουπ ομάδων είναι οι Αερωπός Έδεσσας, ? ανελλήνιος, Φοίβος Συκεών, Άρης Νίκαιας και ο νικητής του μπαράζ Σεριφάτο Αιγίου- Δράμα 1986. Οι διαφορές μεταξύ τους δεν θα είναι μεγάλες με τον Αερωπό και τον ? ανελλήνιο να βρίσκονται ένα βήμα πιο μπροστά, λόγω της περσινής πολύ καλής σεζόν που πραγματοποίησαν, ενώ επίσης έκαναν λίγες αλλά προσεγμένες κινήσεις.
Ο Αερωπός απέκτησε τους Σεϊρεκίδη, Κουρουμλίδη, Τόιτο, Μπαντή, Χρυσό, ενώ ο ? ανελλήνιος πήρε Σαμαρά, Χελιώτη, Τσάτσα, Ζαχάρη και ίσως συμμετέχει και ο Κοκολοδημητράκης.

Ο Φοίβος απέκτησε ξένο τερματοφύλακα (? όποβιτς), αλλά θα στηριχθεί περισσότερο στα δικά του παιδιά, ανεβάζοντας και τέσσερις διεθνείς έφηβους (Λιάπης, Δεληζάνος, Μανωλούδης, Μπέτζιος) στην πρώτη ομάδα, ενώ συνεργάτης του Δημήτρη ? ελεκίδη, ανέλαβε ο Αλέξανδρος Κανσίζογλου που επίσης προέρχεται από τα… σπλάχνα του συλλόγου.

Οι νεοφώτιστοι Άρης Νίκαιας και ΑΕΣΧ ? υλαίας ξεκινούν ως αουτσάιντερ για την παραμονή. Η ομάδα του ? ειραιά κράτησε τον βασικό κορμό, ενώ καλές προσθήκες θεωρούνται οι Γκουλές, Τούτσης. Θα στηριχτεί στην δυνατή έδρα της και στην ομοιογένεια της.
Η ομάδα της Θεσσαλονίκης δειλά δειλά, δημιουργεί ένα αξιοπρεπές ρόστερ και θα παλέψει για την σωτηρία, έχοντας αποκτήσει παίκτες με εμπειρία (Ανανιάδης, Σπυρόπουλος, Τσαβδάρης, Καφαντάρης) στην μεγάλη κατηγορία.

Τέλος το φαβορί για την άνοδο από το μπαράζ κόντρα στον ΓΣ Δράμα 1986 είναι ξεκάθαρα το Σεριφάτο. Η ομάδα του Αιγίου έχει κάνει 10 μεταγραφές, οι περισσότερες επιπέδου Handball Premier με Μαγκαφουράκη, Μούγιτς, Στούμπη, Βασιλόπουλο, Τσεύλικο και Φάμπατς να έρχονται να προστεθούν στους Γιούπη, Χατζηκωνσταντίνου, Βασιλειάδη και Στόσιτς που έμειναν από την περσινή σεζόν.
Αν καταφέρει να ανέβει πιθανότατα θα αποκτήσει και δεύτερο ξένο, έχοντας σοβαρές αξιώσεις για την παραμονή.
Η ομάδα της Δράμας θα στηριχτεί στην ομοιογένεια και το πάθος της, έχοντας το ίδιο ρόστερ με πέρσι. Έτσι και αλλιώς βέβαια η άνοδος δεν φαίνεται να είναι αυτοσκοπός, αφού ο σύλλογος έχει ως προτεραιότητα τις αξιοζήλευτες ακαδημίες του, από τις οποίες άλλωστε αναδείχθηκε και ο Αδάμ ? απαδόπουλος που πρόσφατα πήρε μεταγραφή στη Γερμανία.

 



HANDBALL PREMIER MARKET 2016

ΦΙΛΙ? ? ΟΣ ΒΕΡΟΙΑΣ (Στέλιος Σεϊρεκίδης)
ΉΡΘΑΝ (4): Μπουκοβίνας (22, Τ/Φ- ? ΑΟΚ), Κωστακίδης Θ. (24, α. ίντερ- ? ΑΟΚ), Δομπρής (22, α. ίντερ- ? οσειδώνας), Βραζάλιτσα (24, πίβοτ- Οχρίδα), Ράχιμιτς (29, δ. ίντερ- Βοσνία)
ΕΦΥΓΑΝ (8): Σανίκης (36, α. ίντερ), Βεσελίνοβιτς (31, δ. ίντερ), Τσιλιμπάρης (37, Τ/Φ), Ανανιάδης (30, πίβοτ), Δεληγιάννης (29, α. εξτρέμ), Μαστορογιάννης (34, πλέι μέικερ), Καρυπίδης (36, δ. εξτρέμ), Μπαντής (36, πλέι μέικερ- σταμάτησε).

ΔΙΟΜΗΔΗΣ ΑΡΓΟΥΣ (Δημήτρης Δημητρούλιας)
ΉΡΘΑΝ (8): Αργυρού Ιούλιος (32, πλέι μέικερ- Ευρωπαϊκό ? ανεπιστήμιο Κύπρου), Αργυρού Χρήστος (23, α. εξτρέμ- Ευρωπαϊκό ? ανεπιστήμιο Κύπρου), Γιόσμου (26, πίβοτ- Αερωπός), Μισαηλίδης (24, α. ίντερ- Δούκας), Αϊβαλιώτης (22, α. ίντερ- Δούκας), Ράντοβιτς (21, Τ/Φ- ? αρτιζάν), Τρουμπέτας (29, δ. ίντερ- ? οσειδώνας), Ταουσιάνης (20, ? ίβοτ- ΙΕΚ ΞΥΝΗ ΔΙΚΕΑΣ)
ΕΦΥΓΑΝ (10): Μεγαλοοικονόμου (33, πίβοτ), Άντρεγιτς (25, δ. ίντερ), Ντάσεβιτς (24, α. ίντερ), Μυλωνάς (21, α. ίντερ), Σεϊρεκίδης (21, πλέι μέικερ), Καρκαλάτος (20, α. εξτρέμ), Μούγιτς (24, α. ίντερ), ? απαδόπουλος (21, πίβοτ), Λοίζος (26, Τ/Φ), Ξαγοράρης (18, α. ίντερ).

? ΑΟΚ (Νίκος Γεωργιάδης)
ΉΡΘΑΝ (8): Βεσελίνοβιτς (31, δ. ίντερ- Φίλιππος), Λοίζος (26, Τ/Φ- Διομήδης), Μαστορογιάννης (34, πλέι μέικερ- Φίλιππος), Οικονόμου (26, πίβοτ- ? οσειδώνας), ? απαδόπουλος (21, δ. ίντερ- ΧΑΝΘ), Γρηγοριάδης (24, α. ίντερ- ΑΕΚ), Ορφανουδάκης (34, Τ/Φ- Φοίβος), ? ατραμάνης (18, α. ίντερ- ΑΟ Ιωαννίνων).
ΈΦΥΓΑΝ (7): Αλβανός (36, δ. ίντερ), Μπουκοβίνας (22, Τ/Φ- ? ΑΟΚ), Τσαναξίδης (20, α. ίντερ), Κωστακίδης Θ. (24, α. ίντερ- ? ΑΟΚ), Κεσίδης (24, πίβοτ), Τριανταφύλλου (34, Τ/Φ), Καραγκιοζόπουλος (20, δ. ίντερ)

ΙΕΚ ΞΥΝΗ ΔΙΚΕΑΣ (? αναγιώτης Ιατρούδης)
‘ΗΡΘΑΝ (6): Αλβανός (36, δ. ίντερ- ? ΑΟΚ), Τσιλιμπάρης (37, Τ/Φ- Φίλιππος), Κωστακίδης ? . (26, α. εξτρέμ- ? οσειδώνας), Κανδύλας (25, πλέι μείκερ- Οπενβάιλερ), Αργυράκης (30, δ. ίντερ- ΑΕΚ), Ξαγοράρης (18, α. ίντερ- Διομήδης).
ΈΦΥΓΑΝ (9): Μπάρμπας (34, Τ/Φ), Γκουλές (27, α. ίντερ), Ζαχάρης (24, α. ίντερ), Κατσίκης (27, δ. ίντερ), Κουρέτας (23, δ. ίντερ), ? ρσκάλο (34, α. ίντερ), Ζαμπούνης (26, α. εξτρέμ), Χελιώτης (26, πίβοτ), Ταουσιάνης (20, πίβοτ).

ΑΣΕ ΔΟΥΚΑ (Γιώργος Κρανάκης)
ΉΡΘΑΝ (7): Μυλωνάς (21, α. ίντερ), Τζηράς (26, δ. εξτρέμ- ? οσειδώνας), Ζαμπούνης (26, α. εξτρέμ- ΙΕΚ ΞΥΝΗ ΔΙΚΕΑΣ), Μπάρμπας (34, Τ/Φ- ΙΕΚ ΞΥΝΗ ΔΙΚΕΑΣ), Νταρσουλάντ (27, α. ίντερ- Γαλλία), Αποστολίδης (29, πλέι μέικερ- Αερωπός), Ζαλώνης (29, πλέι μέικερ)
ΈΦΥΓΑΝ (11): Μαγκαφουράκης (34, Τ/Φ), Μισαηλίδης (24, α. ίντερ), Αϊβαλιώτης (22, α. ίντερ), Χατσατουριάν (39, α. ίντερ- σταμάτησε), Σαμαράς (27, α. ίντερ), Κάλλης (20, δ. εξτρέμ), ? ανταζής (22, δ. εξτρέμ), Τζανιδάκης (22, πλέι μέικερ), Φιλίππου (22, δ. ίντερ), ? άνου (20, α. εξτρέμ), Μπραουδάκης Ν. (22, α. εξτρέμ)

ΑΕΡΩ? ΟΣ ΕΔΕΣΣΑΣ (Γιάννης ? ηλαλίδης)
ΉΡΘΑΝ (5): Σεϊρεκίδης (21, πλέι μέικερ- Διομήδης), Κουρουμλίδης (26, α. ίντερ- Γερμανία), Μπαντής (25, πίβοτ- Δίας), Τόιτος (24, α. ίντερ- Άρης Νίκαιας), Χρύσος (24, πλέι μέικερ- Αρχέλαος).
ΈΦΥΓΑΝ (4): Γιόσμου (26, πίβοτ), Αποστολίδης (29, πλέι μέικερ), Μπάλας (26, πίβοτ), ? ίτος (24, α. ίντερ)

? ΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΓΣ (Γιώργος Ζαραβίνας)
ΉΡΘΑΝ (5): Χελιώτης (26, πίβοτ- ΙΕΚ ΞΥΝΗ ΔΙΚΕΑΣ), Ζαχάρης (24, α. ίντερ- ΙΕΚ ΞΥΝΗ ΔΙΚΕΑΣ), Τσάτσας (20, πίβοτ- Άρης Νίκαιας), Σαμαράς (27, α. ίντερ- Δούκας), Κωστούλας (24, α. εξτρέμ)
ΈΦΥΓΑΝ (15): Βασιλόπουλος (25, πίβοτ), Τσεύλικος (25, πίβοτ), Καραστέργιος (23, α. εξτρέμ), Μακρυγιάννης (20, δ. εξτρέμ), Γερουλάνος Μ. (29, πλέι μέικερ), Ταουσιάνης (20, πλέι μέικερ), Διάρας (28, α. εξτρέμ), Γκλαβόπουλος (37, πίβοτ), Γερουλάνος Κ. (31, α. εξτρέμ), Νικολόπουλος (22, α. ίντερ), Χατζηκωνσταντίνου (22, πλέι μέικερ), ? αζάρογλου (20, Τ/Φ), Κουτρουμπής (22, πίβοτ), ? απανίκος (28, πίβοτ), Νομικός (20, α. εξτρέμ).

ΑΕΚ (Κώστας Τούτσης αντί Γιάννη Αρβανίτη)
ΉΡΘΑΝ (12): ? έρρος (37, πλέι μέικερ- ? οσειδώνας), Αλικάκος (27, πίβοτ- ? οσειδώνας), Βαμβακάς (33, πίβοτ- ? οσειδώνας), Τσικογιαννόπουλος (34, α. ίντερ- Βριλήσσια), Άντρεγιτς (25, δ. ίντερ- Διομήδης), Χόγκας (28, δ. εξτρέμ- Οχρίδα), Συγγάρης (25, Τ/Φ- ? οσειδώνας), Καραστέργιος (23, α. εξτρέμ- ? ανελλήνιος), Μακρυγιάννης (20, δ. εξτρέμ- ? ανελλήνιος), Σταύρου (21, α. εξτρέμ), Κυβρανίδης (30, Τ/Φ- Βριλήσσια), Λιάλιος (20, α. εξτρέμ- Βριλήσσια)
ΈΦΥΓΑΝ (13): Μπακαούκας (38, δ. εξτρέμ), Φάμπατς (24, α. ίντερ), Αργυράκης (30, δ. ίντερ), Στούμπης Δ. (28, πλέι μέικερ), Γρηγοριάδης (24, α. ίντερ), Δημοσθένους (30, πίβοτ), Κουμαραδέλης (22, πλέι μέικερ), ? λεχ (20, Τ/Φ), Γκατφί (32, δ. ίντερ), Εμμανουήλ (22, πίβοτ), Βέρρας (20, δ. εξτρέμ), Φίλης (23, Τ/Φ), Γιαννόπουλος (24, πλέι μέικερ)

ΦΟΙΒΟΣ ΣΥΚΕΩΝ (Δημήτρης ? ελεκίδης αντί Ευθύμη ? ιπελίδη)
ΉΡΘΑΝ (7): ? όποβιτς (27, Τ/Φ- Σερβία), Μαυρόπουλος Λ. (24, πίβοτ- ΧΑΝΘ), Ράντος (25, δ. ίντερ), Ναουμίδης (36, πίβοτ- ΧΑΝΘ), Δινάλης (25, πίβοτ- Άρης), ? ροδαφίκας (19, α. ίντερ), Τάτσης (26, δ. ίντερ).
ΈΦΥΓΑΝ (10): Σιμιτσής (28, α. εξτρέμ), Βασιάδης (27, πλέι μέικερ), Ορφανουδάκης (34, Τ/Φ), Τσίριακ (24, δ. ίντερ), Σαουλίδης (32, α. εξτρέμ- σταμάτησε), Αρβανιτίδης (20, α. ίντερ), Ασίκης (25, α. ίντερ), Μαυρόπουλος Χ. (24, δ. εξτρέμ), Θωμαϊδης (20, πλέι μέικερ), Κορωνάς (18, πλέι μέικερ).

ΑΡΗΣ ΝΙΚΑΙΑΣ (Τάκης Μελετάκος)
ΉΡΘΑΝ (7): Γκουλές (27, α. ίντερ- ΙΕΚ ΞΥΝΗ ΔΙΚΕΑΣ), Τούτσης (27, δ. ίντερ- Νέα Ιωνία), Φίλης (23, Τ/Φ- ΑΕΚ), Χαραλάμπους (21, α. εξτρέμ- Σ? Ε Στροβόλου), Μπελεχρής (20, Τ/Φ- Καματερό), Χατζηκωνσταντίνου Νάσος (22, πλέι μέικερ- Σεριφάτο), Φωτίου (25, α. εξτρέμ).
ΈΦΥΓΑΝ (12): Κλημανόγλου (32, α. ίντερ), Κρητικός (24, α. ίντερ), Τσάτσας (20, πίβοτ), Τσαγκούλης (25, α. ίντερ), Σωτηράκης (22, α. ίντερ), Σιούτας (21, α. εξτρέμ), Μπαρμπαράκης (21, α. ίντερ), Καραγκούνης (19, δ. εξτρέμ), Ζαφειράκης (19, πίβοτ), Γουναράς (23, δ. εξτρέμ), Μουρελάτος (33, α. ίντερ), Σόφιος (20, α. εξτρέμ).

ΑΕΣΧ ? ΥΛΑΙΑΣ (? άνος Γούσιος)
ΉΡΘΑΝ (8): Ανανιάδης (30, πίβοτ- Φίλιππος), Καφαντάρης (22, δ. ίντερ- ΧΑΝΘ), Σιαματά (23, δ. ίντερ- ΧΑΝΘ), Βάκκας (23, πίβοτ- Ξάνθη), Σπυρόπουλος (32, δ. εξτρέμ- ΧΑΝΘ), Τσαβδάρης (26, πλέι μέικερ- ΧΑΝΘ), ? απαδόπουλός Χ. (22, πλέι μέικερ- ΧΑΝΘ), Τορνικίδης (18, δεξί εξτρέμ- ΓΣ Δράμα).
ΈΦΥΓΑΝ (5): ? αρασκευαϊδης (28, Τ/Φ), Σιπόπουλος (32, πλέι μέικερ), Μπειλής (34, α. εξτρέμ), Κοπαϊδης (20, πλέι μέικερ), Ευστρατίου (32, Τ/Φ)


Μπαράζ για την άνοδο (10 Σεπτεμβρίου, Κατερίνη)

ΣΕΡΙΦΑΤΟ ΑΙΓΙΟΥ (Κώστας Χατζηκωνσταντίνου)
ΉΡΘΑΝ (10): Μαγκαφουράκης (34, Τ/Φ- Δούκας), Μούγιτς (24, α. ίντερ- Διομήδης), Αναγνώστου (34, πλέι μέικερ- Κορωπί), Φάμπατς (24, α. ίντερ- ΑΕΚ), Στούμπης Δ. (28, πλέι μέικερ- ΑΕΚ), Βασιλόπουλος (25, πίβοτ- ? ανελλήνιος), Τσεύλικος (25, πίβοτ- ? ανελλήνιος), Μανούσος (23, Τ/Φ- Τελαμώνας), Μπεκιάρης (19, Τ/Φ- ? οσειδώνας), Νομικός (20, α. εξτρέμ- ? ανελλήνιος).
ΈΦΥΓΑΝ (2): Χατζηκωνσταντίνου Νάσος (22, πλέι μέικερ), Ξηρός (26, πλέι μέικερ)

ΓΣ ΔΡΑΜΑ 1986 (Σάββας Δεμερτζίδης)
ΉΡΘΑΝ: -
ΈΦΥΓΑΝ (1): Τορνικίδης (18, δεξί εξτρέμ)

 

http://www.sport-fm.gr/article/basilias-twn-metagrafwn-o-iek-ksuni-dikeas/3195325

  • Δικεφαλάκι 3
Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

re sy mpika k eida tin aithousa jati ptysomenes exei.ti kosmo xoraei?

polu mikrh thn eida

ναι αφου αναφερεται σαν "αιθουσα" ουτε καν κλειστο.

Link to comment
Share on other sites

Μία χαρά είναι. Απ το να παίζεις σαν το γύφτο σε όλη την αττική κάθε Σάββατο...

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Νικη σε φιλικο με τον Δουκα και με τους 2 ξενους στη συνθεση μας. ? ολυ καλη εμφανιση απο τον Χογκας

 

Τα δεκάλεπτα: 4-1, 7-6, 9-12, 13-15, 16-19, 20-23

ΑΕΚ: Συγγάρης, Αντωνιάδης, Γεωργιάδης 3, Νικολαϊδης 4, ? έρρος 4, Βαμβακάς 1, Άντρεγιτς 3, Χόγκας 7, Αλικάκος 1, Χατσίκας , Κολιούλης , Μακρυγιάννης, Μπαλάσκας, Καραστέργιος, Σταύρου, Λιάλιος, Τσιβρανίδης

 

http://www.aek-handball.gr/%ce%b7-%ce%bf%ce%bc%ce%ac%ce%b4%ce%b1-%ce%b2%ce%b5%ce%bb%cf%84%ce%b9%cf%8e%ce%bd%ce%b5%cf%84%ce%b1%ce%b9/

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×