Jump to content

Ρόστερ - Συμβόλαια - ΠΑΕ 2016/17


The Magician
 Share

Recommended Posts

sto top ten dn exoume kanenan

 

Μισή αλήθεια. Όντως δεν έχουμε ούτε ένα στο τοπ 10 αλλά από την άλλη όταν βλέπεις το Γιάννη το Μανιάτη και τον Σαντα Χασογκολιάδη στα 700 και 800 δεν μπορείς παρά να χαμογελάς.

 

 

 

? άμε στα υπόλοιπα γιατί όπως θα σας πει και κάποιος, τα νούμερα δεν λένε όλη την αλήθεια.

 

Σύμφωνα με τις πιθανές ενδεκάδες έχουμε και το εξής ranking.... αθροίσμα ενδεκάδας/total wadge budget

 

 

1. Α.Ε.Κ. 64%

 

2. USA 57%

 

3. SKAI 55%

 

4. IMMITATION  51%

 

 

Σχεδόν 2/3 του μπατζετ πάνε σε βασικούρες όσον αφορά εμάς. Από την άλλη το μισό budget της μπουγάτσας είναι για παγκουί-θύρα4.

 

 

Σε ένα πρόχειρο σπάσιμο (defensive 5, mid 2, offensive 4) μιας και πάμε με μπούσουλα το 4-2-3-1 σε όλους έχουμε τα εξής:

 

 

Α.Ε.Κ. : 30,9 - 16,3 - 52,8

 

USA    : 36.6 - 21.3 - 42

 

SKAI   : 28.7 - 19.1 - 52.1

 

IMMIT : 42.1 - 15.8 - 42.1

 

 

Εμείς και ο βάζελος έχουμε ρίξει όλο το κασέρι στους μπροστά και ελπίζουμε. Το 20% του budget ενδεκάδας σε αυτούς είναι ο Μπέργκ, σε εμάς τα ακριβότερα συμβόλαια είναι τα 2 ρίσκα, Αλμέιδα και ? αστιτσιος. Ήμαστε τυχεροί/κωλόφαρδοι που έχουμε το καλύτερό κέντρο από όλους με ψίχουλα, και όπως φάνηκε αν κάποιος τραυματιστεί κλαίμε.

 

 

Αυτά, κατέβηκε και το Warcraft οπότε έχουμε να δούμε ποιότητα! Συνέχεια αργότερα.

  • Δικεφαλάκι 6
Link to comment
Share on other sites

800 χιλιάρικα ο Κλάους και 700 χιλιάρικα ο Μανιάτης;

 

Χίλιες φορές μαλάκες τον καβούρια.

Φανταστείτε να δίναμε στον Αραβιδη και τον Ανακογλου, 1.5 φακινγκ μιλιονς τον χρόνο.

Link to comment
Share on other sites

Guest mich21

Δεν ήξερα ότι στείλαμε τον Βλαχομήτρο δανεικό στην Σερβία. http://www.transfermarkt.com/javor-matis/startseite/verein/8819

 

FK JAVOR-MATIS IVANJICA είναι η ομάδα.? αίζει στην πρώτη κατηγορία όπου πέρσι βγήκε 13η. Στις 7:30 παίζουν με την ? αρτιζάν στην έδρα τους και όποιος έχει περιέργεια μπαίνει εδώ https://www.youtube.com/watch?v=HPIugkhUYAg και το βλέπει.

Link to comment
Share on other sites

Θα απαντησω σε λιγάκι σε όσες στρίγκλες πίαστηκαν και θίχτηκαν! Ήρεμία και απο το forum οι ειρωνίες δεν αξίζουν!

 

δλδ μας την λες τωρα και απο πανω εσυ? και μας λες και πουθεναδες που δεν υπαρχουμε και εκει εξω φαση?

και νταξει να τα γραφες στο .κομ απο το οποιο προερχεσαι να το καταλαβω, αλλα να τα γραφεις εδω μεσα?

Link to comment
Share on other sites

να γραψει ο Ζαστρο τη πηγη του. ειμαστε κοντα στην αληθεια πιστευω.

 

Ετσι ειναι. Ο Κυπριος ξηγηθηκε σωστα και ειπε πηγη. Να πει και ο Ματζισαν αλλιως πολλα μπορουμε να υποθεσουμε για το ιδιο (και την Φαμιλια του με τις γκρανκασες κατα συνεπεια).

  • Δικεφαλάκι 2
Link to comment
Share on other sites

Μάγκες και μάγκισσες καλησπέρα (καλημέρα;) σας.

 

‘Έχω πολλά χρόνια να γράψω σε forum για την ΑΕΚαρα μας και δεν γράφτηκα για να σας κουράσω. Δυστυχώς όμως η χρονιά μπαίνει με ένα συννεφάκι και θα ήθελα (αν έχετε υπομονή) να εκφραστώ λίγο. Σε εσάς, τα μέλη της ΑΕΚτζίδικης οικογένειας.

 

Ας τα πάρουμε από την αρχή. Επιλογή προπονητή. Σαν περσόνα μόνο θετικά συναισθήματα μου βγάζει αφού και στην ομάδα έχει προφέρει μα και ποτέ του δεν ήταν φαφλατάς η προκλητικός. Έναν μικρό ενδοιασμό τον είχα μιας και η δική μου ποδοσφαιρική νοοτροπία είναι διαφορετική από την δική του (προπονητική) νοοτροπία αλλά αυτό είναι κουβέντα καφενέ γι αυτό και δεν θα μακρηγορήσω επί τούτου.  

 

Συνεχίζουμε με το ρόστερ και τις κινήσεις ενίσχυσης της ομάδας. Ο κορμός έμεινε ίδιος, παίκτες που δεν θα έπαιρναν ευκαιρίες  αποχώρησαν (και καλά έκαναν κατά την προσωπική μου εκτίμηση) και γενικά έγινε μια προσπάθεια ενίσχυσης που την αξιολογώ  θετική. Αν τα βάλουμε κάτω, έχουμε την ίδια ομάδα με πέρυσι με λίγο πιο ποιοτικό βάθος. Γιατί  Chygrynskiy, Almeida είναι παίκτες με εμπειρία και βιογραφικό που αρκετοί παίκτες της Superleague θα ζήλευαν, ο Patito αν δεν είχε θέματα τραυματισμών θα ήταν πολύ πιο εξελιγμένος απ’ ότι ήδη είναι (αυτό όμως δεν σημαίνει ότι το ταλέντο δεν υπάρχει), ενώ  Μπακασέτας και  Μπάρκας αν τους δουλέψουμε σωστά και τους δώσουμε ευκαιρίες μπορούν να αποδειχθούν λίρα εκατό. Όσο για τον Dias να με συγχωρέσετε αλλά δεν έχω άποψη. Είναι ο μόνος παίκτης που ήρθε και δεν τον έχω δει να παίζει μπάλα “live”.

 

Διοίκηση. Εγώ εναρμονίζομαι με τις κινήσεις των παραγόντων. Συμφωνώ με την τακτική. Φέρνω προπονητή που έχει βιώσει την ΑΕΚ και το ελληνικό πρωτάθλημα από πρώτο χέρι και που έχει εμπειρία από knockout καλοκαιρινούς ευρωπαϊκούς αγώνες,  ενισχύω το ρόστερ αλλά ταυτόχρονα δεν κάνω υπερβολικές εκτιμήσεις που οδηγούν σε οικονομικά ανοίγματα  που μπορούν να φέρουν σε κίνδυνο το νέο στερέωμα – οικοδόμημα που φτιάχνεται. Γιατί καλώς ή κακώς η ιστορία γράφεται για να παίρνουμε μαθήματα και όχι για να κάνουμε τα ίδια λάθη. Αν χρεώνω σε κάτι τη διοίκηση, αυτό είναι το επικοινωνιακό κομμάτι. Από τη στιγμή που καλά το βλέπεις, από τη στιγμή που έχεις πλάνο, μην πας να πουλήσεις παραμύθι σε ότι έχει να κάνει σχέση με τους στόχους και την ετοιμότητα της ομάδας. Υπάρχουν και λογικοί ΑΕΚτζήδες που καταλαβαίνουν και που με αλήθειες λειτουργούν. Όχι ότι φαφλάτισε υπερβολικά κανείς. Αλλά βιάστηκαν σε συμπεράσματα. Χωρίς να προλάβουν να δουν κληρώσεις ή το πώς κινούνται οι ανταγωνίστριες  σε εμάς ομάδες της Superleague  στο κομμάτι της ενίσχυσης τους (γιατί προς τα εκεί πάει το συννεφάκι μου).

 

Συνεχίζω λίγο στο καθαρά ποδοσφαιρικό κομμάτι. Αυτό που με ανησυχεί πιο πολύ απ’ όλα.. Γιατί όπως προείπα θεωρώ ότι έχουμε καλύτερη ομάδα από πέρυσι.  Θα μιλήσω λες και ήμουν για καφέ με τον Τιμούρ τώρα σαν φιλαράκια και του έλεγα τις σκέψεις μου καλοπροαίρετα μπας και πάρει μισό πράγμα που  θα τον βοηθήσει. Γιατί έτσι είναι μια πραγματική οικογένεια. Στα εύκολα επικροτεί ενώ στα δύσκολα στηρίζει και δίνει κομμάτι της αγάπης και της «σοφίας» του. Και για να συνεχίσει αυτή η προσπάθεια να μεγαλώνει και να προχωράει μπροστά, ΟΛΟΙ θα πρέπει να λειτουργήσουν σαν οικογένεια. Από τον πιο μικρό στον πιο μεγάλο. Φίλαθλο, οπαδό, προπονητή, παίκτη, παράγοντα, διοίκηση. ΟΛΟΙ.

 

Για κανέναν λόγο δεν θέλω να αναιρέσω τον προπονητή. Αυτός δουλεύει τους παίκτες, αυτός τους  ζει, αυτός στην τελική ξέρει από μπάλα και πάνω απ’ όλα από προπονητική. Εγώ όμως σαν φίλαθλος θέλω να εκφράσω αυτά που έχω δει. Και πάντα ο καλοπροαίρετος ξεκινάει με τα θετικά. Βλέπω μια πιο πειθαρχημένη ομάδα αμυντικά, που χωρίς την μπάλα στα πόδια ο κάθε παίκτης ξέρει με ακρίβεια τον ρόλο του, που υπάρχουν αλληλοκαλύψεις και σωστές τοποθετήσεις και σαν γενική αίσθηση νιώθω ότι σε αυτό το κομμάτι μεταξύ παικτών δεν υπάρχουν ερωτηματικά. Δεν βλέπω δηλαδή παίκτη να σαστίζει και να κοιτάει τον πάγκο η το γήπεδο για να καταλάβει τι πρέπει να κάνει. Ούτε βλέπω κάποιον να βαριέται. Αν κρίνουμε δηλαδή την αμυντική  μας  λειτουργία θα πρέπει να είμαστε ικανοποιημένοι. Όμως θα ήθελα από τον Τιμούρ να ετοιμάζει και ένα plan b. Γιατί μπορεί σαν σύνολο να δουλεύει καλά αλλά μέσα στη χρονιά θα έχουμε μεγάλο πρόβλημα με τις πολύ καλά διαβασμένες ομάδες. Γιατί ενώ η βάση υπάρχει καλώς ή κακώς υπάρχουν ατέλειες. Και αυτό φάνηκε πάρα πολύ στο πρώτο match με τη Saint Etienne. Έχουμε μια αδυναμία και αυτή είναι ότι δεν έχουμε ούτε έναν παίκτη που να είναι ικανός στο man 2 man και ταυτόχρονα να είναι γρήγορος. Με ομάδες που έχουν γρήγορους παίκτες με ικανότητα με τη μπάλα στα πόδια και προσπαθούν να παίξουν γρήγορο παιχνίδι με την μπάλα κάτω θα έχουμε πρόβλημα. Η γαλλική ομάδα στο πρώτο match to κατάλαβε αυτό και άλλαξε τον τρόπο παιχνιδιού της στο δεύτερο ημίχρονο. Και η αλήθεια είναι ότι ζοριστήκαμε πολύ. Αν ο Ανέστης δεν ήταν σε καλή ημέρα το αποτέλεσμα εύκολα θα μπορούσε να ήταν και διαφορετικό. Μόνο αυτό, ένα plan b για τις ομάδες με ικανούς παίκτες με την μπάλα στα πόδια. Κατά τα ‘ άλλα super.

 

Δυστυχώς στον τρόπο ανάπτυξης παιχνιδιού και την νοοτροπία εκδήλωσης επιθετικών προθέσεων είμαι πολύ απογοητευμένος. Σε βαθμό που πιστεύω ότι αν συνεχίσουμε με αυτό το πλάνο η ομάδα θα βγει τεταρτο-πέμπτη. Μην με παρεξηγείτε, με μεράκι γράφω και με ρομαντισμό . Το μόνο που θέλω είναι να πάει καλά η ομάδα και όχι να είμαι καταστροφολόγος. Γι αυτό και θα αναλύσω τη σκέψη μου. Ρε παιδιά, άλλη μπάλα βλέπω εγώ ενεργά τα τελευταία 22 χρόνια? Γιατί αυτό που βλέπω δεν έχει λογική στο σύγχρονο ποδόσφαιρο. ? αίζεις ένα σύνηθες για την εποχή σύστημα, οκ? 4 – 2 – 3 – 1. Μια χαρά. Έχεις στο πλάνο μπροστά να έχεις βαρύ φορ, οκ? Λογικό γιατί είχες ήδη μπροστά τον Pekhart που και ψηλός είναι και ΜΟΝΟ με κεφαλιά ξέρει να βάζει γκολ και γιατί πήρες για 11δατο τον ΑLMEIDA που είναι ο ορισμός του ψηλού – «βαρύ κορμί» φορ. Τι πας τότε (ενώ σχεδιάζεις να έχεις έναν τέτοιο φορ) και μου χρησιμοποιείς πλάγιούς με ανάποδα πόδια? Εγώ με τα λίγα που (νομίζω) ότι ξέρω , έχω την αίσθηση ότι όταν παίζεις με ένα ψηλό βαρύ φορ μπροστά παίζεις με extreme-wingers (που στην τελική ειδικά ο Barbosa σε αυτό το πράγμα έχει προπονηθεί και έχει παίξει σχεδόν σε όλη του την καριέρα) για να τον τροφοδοτούν. Οι μόνες ομάδες που βλέπω να πετυχαίνουν αυτό που θέλει να κάνει ο Τιμουρ είναι ομάδες που μπροστά έχουν παίκτες σαν τον Aguero. Δεν είμαι ουτοπικός, για χαρακτηριστικά μιλάω. Εκρηκτικός με καλή κίνηση χωρίς την μπάλα στα πόδια για να εκμεταλλεύεται τις κάθετες των εσωτερικών πλαγίων, ντρίμπλα και ψύχραιμο τελείωμα. Δηλαδή σε ΑΕΚτζίδικη πραγματικότητα σε ένα τέτοιο πλάνο έπρεπε να έχεις Αραβίδη μπροστά και να έπαιρνε έναν επιθετικό με τέτοια χαρακτηριστικά να τον πλαισιώσει. Και πες ότι δεν είναι αυτό το πλάνο. Γιατί ναι, υπάρχουν και ομάδες που παίζουν με βαρύ φορ και εσωτερικούς πλάγιους αλλά δεν θα τις έλεγα και πολύ επιτυχημένες. Δεν θα τις έλεγα ομάδες που κάνουν πρωταθλητισμό. Αυτές λοιπόν οι ομάδες  έχουν μπροστά το βαρύ κορμί για να τραβάει αμυντικούς αντίπαλους παίκτες αλλά για επιθετικό χαφ στο κέντρο έχουν παίκτη με χαρακτηριστικά κρυφού κυνηγού – επιθετικού.  Και ο Μάνταλος καλώς η κακώς δεν είναι τέτοιος παίκτης. Δεν είναι ο γρήγορος παίκτης που θα διαβάσει τη φάση για να τοποθετηθεί τη σωστή στιγμή στο κενό σημείο που θα έχει δημιουργήσει το βαρύ φορ και να εκμεταλλευτεί συρτή σέντρα ή κάθετη πάσα εσωτερικού πλάγιου. Είναι ο παίκτης που θα πάρει την μπάλα, θα την κρατήσει λίγο να δώσει ευκαιρία στους πλάγιους χαφ ή back να ανέβουν και να την μοιράσει η αν δεν βρεί στήριγμα και έχει χώρο να κάνει μακρινό σουτ.  Καλός, χρυσός αλλά όχι για να πετύχει το σύστημα που έχει κατά νου ο Τιμουρ. Και επειδή τον πιστεύω τον Μάνταλο όσο και εσείς και όσο και η διοίκηση, για εμένα ο τρόπος παιχνιδιού μας πρέπει να αλλάξει πριν βρεθούμε προ εκπλήξεως.

 

Και δεν θέλω να τον αδικήσω τον Τιμουρ γιατί νιώθω ότι είναι προσαρμοστικός. ? ροσαρμόστηκε πιστεύω και γι αυτό δεν επέλεξε βαρύ φορ στο δεύτερο παιχνίδι βάζοντας τον Μπακασέτα (αν και θα ήθελα τον Αραβίδη γιατί αυτή η ψυχή έχει προσφέρει πολλά στην ομάδα και του άξιζε να το ζήσει αυτό το match με τη ψυχή του και τη δική μας) και πιθανόν να είδε το θέμα στην άμυνα που ανέφερα με τις γρήγορες ομάδες και γι αυτό να έβαλε κεντρικό αμυντικό στα χαφ. Στηρίζω Τιμούρ και εύχομαι να πάνε όλα καλά.  Και κάτι τελευταίο για όλους αυτούς που ενστερνίζονται την νοοτροπία «μισό μηδέν» και ότι από την άμυνα ξεκινάνε οι κατακτήσεις και τα τρόπαια. Θαύματα (τύπου Euro 2004) συμβαίνουν 1 φορά την 20ετία. Όλες τις άλλες φορές νικητές σε βάθος χρόνου – διοργάνωσης βγαίνουν οι καλοδουλεμένες ομάδες που προσπαθούν να παίξουν το ποδόσφαιρο τους  και να κοιτάξουν τον αντίπαλο στα μάτια. Τρανταχτό παράδειγμα? Το περυσινό μας κύπελλο..

 

Ζητώ συγγνώμη για το μέγεθος του κειμένου και ελπίζω να καταλαβαίνετε ότι η όποια κριτική έγινε, έγινε με πολύ καλοπροαίρετη διάθεση.

 

Με Ενωσίτικους Χαιρετισμούς,

 

Taku

Link to comment
Share on other sites

Φιλε Taku καλως ορισες.
Οπως βλεπεις δεν ειναι κανενας υπευθυνος του φορουμ για να σε καλωσορισει, θα δεις και πιο πανω οτι τετοιες ωρες ειναι σε πολυτελη θερετρα απολαβανοντας καλοκαιρινα κοκταιλ και παρατηρωντας νεαρα κορμια να λικνιζονται σε μπιτσομπαρακια.
Οι πιτσιρικαδες μας θα ναι σε τιποτα μπουρδελοτσαρκες και οι μεγαλοι τετοια ωρα που ποσταρες ειιναι στον τριτο υπνο.
Κι εγω δηλαδη ειχα σηκωθει για να παρω το διουρητικο μου και σε πετυχα.
 
Διαβασα τις πρωτες λεξεις απο καθε παραγραφο του ποστ σου και βλεπω οτι εχεις σφαιρικη και κατασταλαγμενη αποψη για τα τεκταινομενα στην ομαδα, ευγε.
Μην σε ανησυχει το μεγεθος του κειμενου σου, λιγοι τα διαβαζουν ολοκληρα.
 
? εριηγησου σε αλλα σεκτιονς του φορουμ, καταθεσε τη ψυχούλα σου στο ? ορνείο, και κυριως, παρε μερος στο παιχνίδι μας ? ροβλέψεις και Όνειρα 2016-17 «Χρήστος Αρδίζογλου» , γενικα νιώσε ανετα πριν αρχισουν να ζοριζουν τα πραγματα..

  • Δικεφαλάκι 4
Link to comment
Share on other sites

Taku, καλώς ήρθες.

Τον Κώστα από Αγγλία τι τον έχεις;

Τέτοιο σεντόνι ρε αδερφέ μόνο αυτός.

 

Η Λα Φαμίλια Στυλιανοπουλος, σε καλωσορίζει στο πολυβατο.

  • Δικεφαλάκι 1
Link to comment
Share on other sites

  • Φύγανε τα ποστ με το ζήτημα της μεταφοράς των στοιχείων του τόπικ σε άλλο φόρουμ

  • Φύγανε επίσης και κάτι άλλα άκυρα για να μη γίνει το τόπικ παιδική χαρά

Ορισμένοι είστε τόσο μαλάκες που αφήσατε να γίνει κουβέντα εδώ μέσα για τρίτο πρόσωπο που δεν συμμετέχει στο φόρουμ κι ενώ η μαλακία ξεκίνησε από εσάς

? ροφανώς σε ένα ανοιχτό φόρουμ τα ενδιαφέροντα ποστ θα φεύγουν και αλλού. ? αρ' όλα αυτά φροντίστε να έχετε επίγνωση της νοημοσύνης σας και μη παρουσιάζετε στοιχεία άλλων ως δικά σας. Γελάει ο κόσμος

Για τον λόγο αυτό, αναφέρετε πηγή σε οτιδήποτε σηκώνετε από εδώ μέσα, είτε είστε μέλη μας, είτε δεν είστε

  • Δικεφαλάκι 3
Link to comment
Share on other sites

Τaku (karagiozopulu ) καλως ηλθες αγορι μου να πουμε

και σου ευχομαι μια καλη διαμονη στον πανεμορφo,δροσερο

και ανανεωμενο χωρο μας.

 

Να σου κανω μια μικρη ιντροδάξον για το γνώρος .

 

Ειμαστε ανοικτα καθημερινα 24/7 ολο το ετος.

Ολη την ημερα θα βρεις σχολιασμο,κριτικη και ενημερωση για θεματα ΑΕΚ και μονο.

Λειπουν οι μισοι διακοπες γιαυτο βλεπεις να ειμαστε μονο 8 μεσα αυτες τις ημερες.

Δεν παιρνουμε ολοι μαζι αδεια γιατι θα το κλεισουμε το καταστημα

και απο τις διαφημισεις του ζουμε . Οποτε μειναμε μερικοι Αθήνα .

Το πικ μας ειναι μετα απο αγωνα με τον παοκ που θεωρουμε βασικο μας αντιπαλο

και μεγαλη ομαδα.

 

? ληθωρα σχολιαστων συνανταμε σε ολα τα τοπιτς του φορουμ

που αφηνουν εδω μερος των ιδεων τους και της σκεψης τους

που αργα η γρηγορα θα καταλαβεις πως διακρινονται ολοι

για την αιρετικη σκεψη τους για την ΑΕΚ .

 

Εδω θα βρεις τεχνοκρατες που ειδαν φως και μπηκαν,

απλα δηλωνουν ΑΕΚ

και δεν εχουν παει ποτε τους στο γηπεδο

μεχρι και οπαδους της ΑΕΚ που τρεχουν ακομα και 

στο χαντμπολ στον Αερωπο Εδεσσας.

 

Αγαπημενο προσωπο του φορουμ ειναι ο Χαγκα ο τιμωρος

και αυτο γιατι εκφραζει απολυτα τον ψυχισμο μας 

ως ΑΕΚτζηδες.

 

Στον εναν χρονο παρουσιας σου θα ανοιξουν και αλλες κατηγοριες θεματων

στον λογαριασμο σου ,κανε υπομονη αλλες 364 ημερες και θα εντυπωσιαστεις

με αυτα που θα διαβασεις .

Αν στο ανοιγαμε απο τωρα δε θα εμενες ενα χρονο οποτε μας καταλαβαινεις

και θελω να διακιολογησεις και

τη φιλοσοφια μας.

 

Στην εκθεση σου εννοησα πως 

κατεχεις σφαιρικα το θεμα ποδοσφαιρικη ΑΕΚ .

Η θεματικη σου περιοδος ηταν ευστοχη ,τα σχολια που

ακολουθησαν εντυσαν πολυ ωραια την κεντρικη ιδεα της σκεψης σου

ενω η κατακλειδα εδεσε απολυτα με το στοχο που ειχες θεσει

στον προλογο .

 

Αυτα τα ολιγα για αρχη φιλε μου.

Σου ευχομαι να στεριωσεις εδω.

 

Με συμπαθεια

Στυλιανοπουλος ? .

εκ των ιδιοκτητων του καταστηματος 

 

 

  • Δικεφαλάκι 5
Link to comment
Share on other sites

Επίσης στο αυτονόητο που αναφέρεις για τα εξτρεμ με "αναποδο πόδι" που ακυρώνουν τη χρηστικότητα του Αλμέιδα... να προσθέσω και το οτί το "τρικ" χρησιμοποιείται κυρίως σε ποδοσφαιριστές που έχουν βρωμοπόδαρο και μπορούν και το αξιοποιούν... γι'αυτό μνημονεύεται κατα κόρον το παράδειγμα του Τσιάρτα, που έπαιζε δεξιά για να συγκλίνει και να σουτάρει με το αριστερό...

το να βάζεις με αναποδο πόδι τον Μπαρμπόσα που δεν πρέπει να έχει σουτάρει ποτέ στη ζωή του εκτός περιοχής κανείς δεν έχει καταλάβει σε τι αποσκοπεί...

Link to comment
Share on other sites

 

το να βάζεις με αναποδο πόδι τον Μπαρμπόσα που δεν πρέπει να έχει σουτάρει ποτέ στη ζωή του εκτός περιοχής κανείς δεν έχει καταλάβει σε τι αποσκοπεί...

Αποπροσανατολισμός του αντίπαλου προπονητή. Το βλέπει και το πρώτο πεντάλεπτο αναρωτιέται τι θέλει να πει ο ποιητής, το δεύτερο πεντάλεπτο αναρωτιέται τι μαλάκα είναι, οπότε στο ποιοτικό δεκάλεπτο που μπορεί να δώσει ο Βάργκας ξέρεις πως δε θα έχεις αντίδραση από τον άλλο πάγκο.

Link to comment
Share on other sites

Χρηστο ντουρμαζ αποχαιρεταει βγαλτον απο βασικο στο κοντρα.

 

καραμανος πηγε δανεικος στην φαιρενσε πορτογαλια

 

ο ολυμπιακος πηρε 800,000 ευρω απο την μεταγραφη ντε βισεντι στην αραπια

 

επισης στην μπαρα με τα εσοδα μεταγραφων η ΑΕΚ επρεπε να ειναι 0.24 αντι για 2.4 και ο ? αναθηναικος 0.18 αντι για 1.8

Edited by amd
Link to comment
Share on other sites

Guest Saxon21

Ξυριστε τον ντουρμαζ πριν τον πουλησετε,θα πιασει περισσοτερα. Kαι καλα ενδιαφερθηκε η ΑΕΚ για καμπιασο,ασε ρε αρδ.

Link to comment
Share on other sites

Δεν μπαινει συχνα Μιχαλιο ο σελεμπριτας. Οτι του μεταφερουμε μεσω Σταυρου 9-11 carrera.

  • Δικεφαλάκι 5
Link to comment
Share on other sites

Μια διορθωση μοναχα.. Το παληκαρι Zasto λεγεται κανονικα, οχι Zastro. Θα το ρεπορταρω και στο contra.gr

  • Δικεφαλάκι 1
Link to comment
Share on other sites

Δε καταλαβαινω τη μυστικοπαθεια. Ειναι κακο να πουμε οτι ειναι ο χαμπος;

  • Δικεφαλάκι 2
Link to comment
Share on other sites

Δεν ξέρω αν κράτάει η σκούφια του σελεμπριτι από ? ολωνία αλλά εμείς εδώ στη δουλειά έχουμε έναν Schzastrow. 

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×