Jump to content

Καρτα φίλου ΑΕΚ


stavros 9-11
 Share

Recommended Posts

Α τώρα που το θυμήθηκα...

Κάποιοι από εδώ μέσα έχουν ομολογήσει ότι έχουν πάει να δουν αγώνα του γαύρου εντός έδρας. Ξέρω ποιοι είστε και που είστε. Επιβεβαιώστε ότι πληρώσατε κι εσείς τον Κουντούρη.

Εγώ όσες φορές έχω πάει (μπάσκετ εννοείται) έχω πάει με δανεικό διάρκειας.

 

ΠΟΥΣΤΗ ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗ, ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΕΔΩ ΔΑΝΕΙΚΟ ΠΑΙΡΝΩ.

  • Δικεφαλάκι 1
Link to comment
Share on other sites

Κάτσε λίγο ρε Αβραάμ. Δηλαδή πόσες φορές έχεις πάει; Ρε θα πάμε καμιά μέρα γήπεδο και θα αρχίσω να σας δίνω σαν το Χριστό ενώπιον ολων

  • Δικεφαλάκι 6
Link to comment
Share on other sites

Εγώ είχα πάει φοιτητής, με την τότε γκόμενα που της είχαν δώσει τσάμπα εισιτήρια για λεωφόρο, ΠΑΟ-ΟΦΗ. Λολζ.

 

Προφανώς λοιπόν αν εγώ έχω πάει σε γήπεδο άλλης (και δη αντίπαλης) ομάδας, φαντάζομαι έβερι μοδερφάκινγκ ουάν εδώ μέσα έχει πάει.

 

Μη το παίζουμε λουλουδες.

Edited by Zara
Link to comment
Share on other sites

Εγώ είχα πάει φοιτητής, με την τότε γκόμενα που της είχαν δώσει τσάμπα εισιτήρια για λεωφόρο, ΠΑΟ-ΟΦΗ. Λολζ.

 

Προφανώς λοιπόν αν εγώ έχω πάει σε γήπεδο άλλης (και δη αντίπαλης) ομάδας, φαντάζομαι έβερι μοδερφάκινγκ ουάν εδώ μέσα έχει πάει.

 

Μη το παίζουμε λουλουδες.

 

Νοτ εβερι ουάν

Link to comment
Share on other sites

Από ότι φαίνεται ολοι εχουμε πάει, δωρεάν όμως.

Κανένας να παραδεχτεί ότι πλήρωσε υπάρχει;;

Link to comment
Share on other sites

Από ότι φαίνεται ολοι εχουμε πάει, δωρεάν όμως.

Κανένας να παραδεχτεί ότι πλήρωσε υπάρχει;;

εχω πληρωσει και ειδα τον τελικο barca - milan 0-4

 

μετραει???

Edited by GIANNHS
Link to comment
Share on other sites

Καλά νομίζω η συζήτηση γινόταν για αντιπάλους της ΑΕΚ, γαυρο-βάζελο κυρίως.

Link to comment
Share on other sites

Κυκλοφόρησε η Κάρτα Φίλου ΑΕΚ για την Ερασιτεχνική

 

 

karta-filou-aek-808x404.jpg?x50008

 

Στη διάθεση του κόσμου βρίσκεται από σήμερα η Κάρτα Φίλου ΑΕΚ τα έσοδα της οποίας θα πάνε για την ενίσχυση των τμημάτων της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ.

 

Η ανακοίνωση αναφέρει:

Σε μια περίοδο καθοριστικών εξελίξεων στο «κιτρινόμαυρο» στρατόπεδο σε όλα τα επίπεδα, με τις εξελίξεις να πλησιάζουν και να γιγαντώνουν τις προσδοκίες όλων μας, η Διοίκηση της ΑΕΚ ενημερώνει τον κόσμο, ότι τίθεται σε κυκλοφορία η ΚΑΡΤΑ ΦΙΛΟΥ ΑΕΚ, η χρήση της οποίας είναι πλέον υποχρεωτική για αγορά απλών εισιτηρίων αγώνων ή εισιτηρίων διαρκείας της ποδοσφαιρικής ομάδας.

Ο κόσμος του «Δικεφάλου» έχει αποδείξει πολλές φορές την δυναμική και το μεγαλείο του και καλείται για μια ακόμη φορά να δώσει «φτερά» στην αγαπημένη του ομάδα. Σε αυτή την κρίσιμη καμπή στην ιστορία του συλλόγου, είναι σίγουρο πως δεν περισσεύει κανείς. Όλοι μαζί ενωμένοι μπορούμε να προσδοκούμε αλλά και να παλεύουμε καθημερινά για μια ΑΕΚ καθοριστική στην αθλητική και πολιτιστική ανάπτυξη αλλά και πρωταγωνίστρια στους αθλητικούς στίβους με πιστή τήρηση των ιδανικών της και σεβασμό στα σύμβολά της.

Η συμμετοχή όλων γιγαντώνει και καθιστά πανίσχυρη την ομάδα μας σε κάθε της βήμα, σε όλες τις δράσεις της, σε όλα της τα αθλήματα.

Είναι η ευκαιρία να σταθούμε όλοι δίπλα στη μεγάλη προσπάθεια που γίνεται στην ερασιτεχνική ΑΕΚ.

Η ΚΑΡΤΑ ΦΙΛΟΥ ΑΕΚ εκδίδεται με κόστος 10 ευρώ και για την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο με στόχο την ενίσχυση των Τμημάτων της «Μάνας ΑΕΚ». Οι κάτοχοί της και ΜΟΝΟ θα έχουν το δικαίωμα με την επίδειξή της να προμηθεύονται εισιτήρια διαρκείας και απλά εισιτήρια της ΠΑΕ ΑΕΚ, με την οποία η συνεργασία παραμένει σταθερή και διαρκής. Η ΑΕΚ άλλωστε αποτελεί ένα ενιαίο σύνολο και μόνο όταν λειτουργεί σαν μια γροθιά σε όλα τα επίπεδα μπορεί να πετάξει …ψηλά.

 

Οι φίλοι της ΑΕΚ μπορούν να προμηθεύονται την ΚΑΡΤΑ ΦΙΛΟΥ ΑΕΚ από το ΟΑΚΑ κατά την αγορά του εισιτηρίου διαρκείας τους για τη νέα σεζόν, αλλά και κατά την ηλεκτρονική αγορά διαρκείας στο aekfc.gr και από την επίσημη ιστοσελίδα της ΑΕΚ (www.aek.gr).

  • Δικεφαλάκι 1
Link to comment
Share on other sites

Κάτι που ποτέ δεν περίμενα από τον "τίγρη".  Σε καθε περιπτωση πολυ καλή κίνηση.

Link to comment
Share on other sites

Έχει επιλογή μόνο παραλαβή από το ΟΑΚΑ.

Πέρυσι μέσω viva μου την έστειλαν στο σπίτι. Αν δεν βάλουν επιλογή να τη στείλουν εδώ που είμαι, δεν αγοράζω φέτος.

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...
Κάρτα Φίλου ΑΕΚ και από τα καταστήματα «Γερμανός»
 
13900080_1804503586451773_40967487574120
 

Με ανακοίνωση της η Ερασιτεχνική ενημέρωσε τον κόσμο της πως θα μπορεί πλέον να προμηθευτεί την Κάρτα Φίλου ΑΕΚ και από τα καταστήματα «Γερμανός»

Η ανακοίνωση αναφέρει: «Η Ερασιτεχνική ΑΕΚ ενημερώνει πως η Κάρτα φίλου ΑΕΚ πλέον διατίθεται και από τα καταστήματα «ΓΕΡΜΑΝΟΣ» με στόχο την καλύτερη εξυπηρέτηση του κόσμου της. Οι Ενωσίτες θα μπορούν με τα στοιχεία τους να αγοράσουν την Κάρτα λαμβάνοντας ένα αντίστοιχο έγγραφο που θα αναγράφει επάνω τον αριθμό της. Προσκομίζοντας το συγκεκριμένο έγγραφο θα έχουν την δυνατότητα αγοράς εισιτηρίων διαρκείας αλλά και απλών εισιτηρίων για τους αγώνες σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ.

Η ΚΑΡΤΑ ΦΙΛΟΥ ΑΕΚ εκδίδεται με κόστος 10 ευρώ και για την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο με στόχο την ενίσχυση των Τμημάτων της «Μάνας ΑΕΚ. Οι κάτοχοί της και ΜΟΝΟ θα έχουν το δικαίωμα με την επίδειξή της να προμηθεύονται εισιτήρια διαρκείας και απλά εισιτήρια της ΠΑΕ αλλά και ΚΑΕ ΑΕΚ.

Οι φίλοι της ΑΕΚ μπορούν να προμηθεύονται την ΚΑΡΤΑ ΦΙΛΟΥ ΑΕΚ από το ΟΑΚΑ κατά την αγορά του εισιτηρίου διαρκείας τους για τη νέα σεζόν, αλλά και κατά την ηλεκτρονική αγορά διαρκείας στο aekfc.gr και από την επίσημη ιστοσελίδα της ΑΕΚ (www.aek.gr). Τηλέφωνα επικοινωνίας:210 2584582″.

 

http://www.enwsi.gr/erasitexniki/karta-filou-aek-ke-apo-ta-katastimata-germanos/

  • Δικεφαλάκι 1
Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...

Έχει δοκιμάσει κανείς αγορά με VISA εξωτερικού (μέσω του σάιτ/tickethour);

 

Σο φαρ δε μου δουλεύει - δεν έρχεται το securecode και κάνει τάιμ άουτ.

Μπορεί να έχει κολλήσει και τίποτα εδώ στην τοπική τράπεζα βέβαια.

[edit: πούτσες, έκανα άλλη ονλάιν αγορά από διεθνές σάιτ και το securecode sms ήρθε κανονικά]

Edited by Zara
Link to comment
Share on other sites

Αυτήν την μαλακία που πληρώσαμε, θα μας την στείλουν ή απλά θα πρέπει να ξέρουμε το νούμερο απ'έξω;

Link to comment
Share on other sites

Αν  πληρώσεις εκεί που δινουν και τα διαρκείας στο ΟΑΚΑ, σου  δίνουν και την κάρτα. 

Link to comment
Share on other sites

  • 8 months later...

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΦΙΛΟΥ

 

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ

 

ΑΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΦΙΛΟΥ ΑΕΚ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΣΥΝΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ

 

ΕΝΑΡΞΗ ΔΙΑΘΕΣΗΣ : 20.6.2018

 

karta-filou-AEK_2018-2019_300x250_2.jpg?

 

 

Αγαπημένοι μας φίλοι, φίλαθλοι και οπαδοί της ΑΕΚ

 

Σας ευχαριστούμε από καρδιάς για την ανταπόκρισή σας στην αγορά της ΚΑΡΤΑ ΦΙΛΟΥ ΑΕΚ, σας ευχαριστούμε που αγκαλιάσατε την προσπάθεια αυτή για την εξυγίανση των ερασιτεχνικών τμημάτων της ΑΕΚ, αλλά και την αγωνιστική τους επιτυχία.

 

Μόνο με τη συμβολή της οικονομικής ενίσχυσης των 10,00 ευρώ για την αγορά της ΚΑΡΤΑ ΦΙΛΟΥ ΑΕΚ, συνδράματε στην επανάκτηση της αξιοπιστίας και της φερεγγυότητας των τμημάτων και συμβάλλατε καθοριστικά στην αγωνιστική τους ανάταση και την κατάκτηση των στόχων τους.

 

Μαζί σας, η ΑΕΚ κατάφερε να διεκδικήσει τίτλους, να φθάσει στον τελικό του Challenge Cup στο χάντμπολ, να προαχθεί στην Α1 Βόλεϊ Ανδρών με αήττητο σερί, να κατακτήσει τον πρώτο τίτλο της ιστορίας της στο ποδόσφαιρο σάλας, να κατακτήσει το νταμπλ στο ράγκμπι λιγκ, να πετύχει την άνοδο για πρώτη φορά στην ιστορία της στην Α1 στο πινγκ πονγκ, να κατακτήσει το πρωτάθλημα σπάθης ξιφασκίας σε άνδρες και γυναίκες για πρώτη φορά στην ιστορία της, να επαναφέρει το στίβο στην κορυφή με υψηλές διακρίσεις και παγκόσμια ρεκόρ, να κατακτήσει μετά από πολλά χρόνια πρώτες θέσεις και μετάλλια στην πυγμαχία και την ποδηλασία, την άρση βαρών και το δυναμικό τρίαθλο.

 

Μαζί κατορθώσαμε για πρώτη φορά στη σύγχρονη ιστορία του Σωματείου μας, όχι μόνο να κλείσουμε τη σεζόν χωρίς να δημιουργηθεί ούτε μία νέα οφειλή, αλλά και να εξοφλήσουμε σημαντικό μέρος από παλαιότερα χρέη…

Μαζί καταφέραμε να έχουμε δημιουργήσει Πρότυπα Τμήματα Ακαδημιών σε όλα τα αθλήματα με αγωνιστικές επιτυχίες και σε αυτό το επίπεδο.

 

Θεωρούμε βέβαιο ότι θα δείξετε και σε αυτή την αγωνιστική περίοδο (2018-2019) έμπρακτα την αγάπη σας, αγοράζοντας την «ΚΑΡΤΑ ΦΙΛΟΥ ΑΕΚ» για την αγωνιστική επιτυχία των ομάδων μας και για την καλλιέργεια και ανάπτυξη του ερασιτεχνικού αθλητισμού και την ανάδειξη αθλητών υπό το ιστορικό έμβλημά μας.

 

Μαζί ξεκινάμε φέτος δραστηριότητα και στα αθλήματα  jiu jitsu, muay thai, ΜΜΑ, ταε κβο ντο, τέννις, τοιχοσφαίριση, σκοποβολή, μοντέρνο πένταθλο,  μπόουλινγκ κ.ά.

 

Μαζί με περηφάνια φέτος φτιάχνουμε ομάδα μπάσκετ με αμαξίδιο!

 

Αποκτήστε την ΚΑΡΤΑ ΦΙΛΟΥ ΑΕΚ, και για την περίοδο 2018-2019, γίνετε ενεργό μέρος της ανάπτυξης και της επιτυχίας του Σωματείου μας και όλων των ομάδων όλων των αθλημάτων του, γίνετε ενεργοί υποστηρικτές των αθλητών μας.

Η ΚΑΡΤΑ ΦΙΛΟΥ ΑΕΚ είναι υποχρεωτική για την αγορά απλών εισιτηρίων ή εισιτηρίων διαρκείας στο ποδόσφαιρο και το μπάσκετ, ας την κάνουμε όμως συνήθεια για την ομάδα της καρδιάς μας, ακόμη κι αν δεν μπορέσουμε να πάμε στα γήπεδα του ποδοσφαίρου και του μπάσκετ.

 

Η ΚΑΡΤΑ ΦΙΛΟΥ ΑΕΚ δεν θα απαιτείται για την αγορά παιδικών εισιτηρίων ή άλλων ειδικών κατηγοριών εισιτηρίων, όπως ΑΜΕΑ, στους αγώνες ποδοσφαίρου της ΠΑΕ ΑΕΚ.

 

Μία ΚΑΡΤΑ ΦΙΛΟΥ ΑΕΚ  για κάθε ενωσίτη, για κάθε φίλαθλο και οπαδό της ΑΕΚ αρκεί για την κατάκτηση της κορυφής.

 

Μια ΚΑΡΤΑ ΦΙΛΟΥ ΑΕΚ κάθε χρόνο, συλλεκτικό κομμάτι αγάπης για την ομάδα μας.

 

Η κάρτα διατίθεται

-Από τα γραφεία Ερασιτεχνικής ΑΕΚ (Φωκών 9)

από σημεία πώλησης εισιτηρίων διαρκείας ΠΑΕ ΑΕΚ και ΚΑΕ ΑΕΚ

ηλεκτρονικά από www.aek.gr

και από τα καταστήματα ΓΕΡΜΑΝΟΣ

 

Η Διοίκηση της Μάνας Α.Ε.Κ.

 

http://www.aek.gr/anakoinosi-gia-tin-karta-filoy/

  • Δικεφαλάκι 4
Link to comment
Share on other sites

  • 5 weeks later...

τεραστια υποθεση αυτη η καρτα..

 

μονο απο τα διακρειας, η ερασιτεχνικη βαζει κατακαλοκαιρο ενα κατοσταρικο ηδη στα ταμεια της

 

ιερη υποχρεωση

Link to comment
Share on other sites

τεραστια υποθεση αυτη η καρτα..

 

μονο απο τα διακρειας, η ερασιτεχνικη βαζει κατακαλοκαιρο ενα κατοσταρικο ηδη στα ταμεια της

 

ιερη υποχρεωση

10.000×150(Μ.Ο)×10%=150.000

Νομιμη κ ηθικη υποχρεωση.

  • Δικεφαλάκι 2
Link to comment
Share on other sites

10.000×150(Μ.Ο)×10%=150.000

Νομιμη κ ηθικη υποχρεωση.

 

ουσιαστικα αυτο το ποσο απο την τιμη του εισιτηριου ομως κοβεται και παραλληλα

ειναι ενα εξυπνο τρικ, για να βοηθησει περισσοτερος κοσμος. γλιτωνει καποια λιγα

λεφτα σε αυτην την φαση η ΠΑΕ, που πληρωνει και ενοικιο στο οακα, και τα λεφτα

για την ερασιτεχνικη ερχονται μια η αλλη στο τελος. στο δικο μας γηπεδο θα ειναι

πιο ευκολο το νουμερο που γραφεις να βγαινει με απλο πολλαπλασιασμο

  • Δικεφαλάκι 2
Link to comment
Share on other sites

ηταν η ανασα για την ΕΡΑ

 

αν εξαιρεσεις το χαντμπολ που ειναι αυτοχρηματοδοτουμενο λογο γρανιτων

 

τα υπολοιπα ζουνε απο αυτο καλο θα ηταν να ανοικνωθουν και ποσες καρτες φευγουν καθε χρονο

Link to comment
Share on other sites

Την πρωτη χρονια που κυκλοφορησαν δεν πηρε κανείς, την δευτερη που ηταν υποχρεωτική για αγορα διαρκειας ή εισιτηριου πηραν αρκετοι και βοηθησε.

Αυτος ειναι ο κοσμος της ΑΕΚ, και οι περισσοτεροι απο μας, (και γω περσι πηρα, οχι προπερσι).

Link to comment
Share on other sites

  • Stylianopoulos unpinned this topic
  • AG21 pinned this topic

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×