Jump to content

Προπονητολογία Vol.IIΙ


Recommended Posts

για να τελειωνει ΚΑΙ αυτο το θεμα, ακομα και ο Κονε θα εκανε ΤΕΡΑΣΤΙΑ διαφορα φετος...

Δεν συμφωνώ. Χρήσιμος θα ήταν, αλλά διαφορά δεν θα έκανε.

Ο Κονέ είναι ένας λίγο καλύτερος Alef. Θα έδινε δυο πάσες, θα έκανε δυο κατεβάσματα με την μπάλα, δεν θα σου άφηνε τις τρύπες που αφήνει ο Alef, μπορεί να έβαζε και κανένα γκολ με μακρινό σουτ.

Δεν έχει όμως τα στοιχεία να μπορεί να καλύψει τις αποστάσεις που θέλει ο Ουζουνίδης (και αυτό ακόμα και αν τον είχαμε από την αρχή του καλοκαιριού, με προετοιμασία στο super paradise θα ήθελε και ένα εξάμηνο για να παίξει), δεν είναι η αντοχή το φόρτε του.

 

Γενικά το μεγάλο πρόβλημά μας είναι ότι παίζουμε με λογική δημοτικού, είναι δευτερεύον το ότι οι παίκτες δεν μπορούν να υποστηρίξουν αυτό που παίζουμε.

Τι θέλουμε; Να παίζουμε επιθετικά, να 'φχαριστιέται ο κόσμος; Αύξησε τις αποστάσεις στις γραμμές, βάλε και 4 επιθετικούς, βάλε και τα μπακ να ανεβαίνουν.

Τι θέλουμε; Να ανοίξουμε χώρους για τους επιθετικούς; Φόρτωσε κεντρικά παίκτες μπας και τραβήξουν πάνω τους αντιπάλους.

Τι θέλουμε; Να βάλουμε γκολ; Φόρτωσε επιθετικογενείς παίκτες και βγάλε χαφ. Και το 5-0-5 ψυχή έχει.

 

Αυτό δεν είναι τακτική προπονητή, demo του FM είναι και μάλιστα ομάδας ερασιτεχνικού.

Link to comment
Share on other sites

Δυο παιχνιδια εχει παιξει καλα ο Αλεφ. Στα υπολοιπα σε οσα μπηκε ηταν σαν να παιζαμε με παιχτη λιγοτερο. Ο Κονε ειναι πιο εμπειρος, καλυπτει τους χωρους, εχει καθετη πασα, βαζει γκολ και δεν περιφερεται με την ιδια ενταση σε ολο τον αγωνα.

 

Εχει προσωπικοτητα και μπορει να ανεβασει εναν αλλον παιχτη. Ακομα και στα αποδυτηρια νομιζω οτι θα μπορουσε να αποτελεσει κεντρικη φιγουρα.

 

Ο Αλεφ ειναι παιδακι το οποιο εχει κανει δυο πολυ καλα παιχνιδια στην ΑΕΚ που σερνεται και οχι στην ΑΕΚ που πηγαινε για Πρωταθλημα και η μπαλα εκαιγε.

 

Μεγαλες διαφορες για μενα, Για καποιον αλλον οχι. 

Link to comment
Share on other sites

Guest XAMΠOΣ

ΚΕΦΤΕΣ τωρα στο ραδια χαλαρος και σιγουρος λεει οτι τον Γεναρη ΣΙΓΟΥΡΑ η ομαδα θα παρει εναν ΧΑΦ και εναν ΕΞΤΡΕΜ....

Link to comment
Share on other sites

Ο Τσιλης ο Ξεφτιλης βγαινουν ακροατες και κραζουν τον Σαχλαμαρα τον Σκατινο και αυτος δινει μαχη να τον υποστηριξει......μαλλον εχει πεσει γραμμη και χαρτζηλικακι απο σημερα το πρωι και ολα πανε καλα....!

Μαλλον ο ΜΠΑΚΑΛΗΣανιδης τα εβαλε κατω και του βγαινουν πολλα να τον διωξει....

Με δεδομένη την στήριξη που έχει από σχεδόν όλες τις πέννες εδώ και χρόνια ο Ουζουνίδης, παίζει και μην είναι non paper εθνάρχη η στήριξη.

Με εξαίρεση τον Αρναουτογλου που κάνει κριτική (και λέει ότι τα αποδυτήρια πέρσι ήταν τέλεια, Magician ακους?), όλοι από ουδετεροθετικοί έως μουτζαχεντιν υπερ του είναι.

  • Δικεφαλάκι 2
Link to comment
Share on other sites

Μπα όταν άρπαξες τετράμπαλο ήρθε ο Πογιέτ και σήκωσες Κύπελλο, όταν έφτασες στο +5 από τον υποβιβασμό ήρθε ο Χιμένεθ βγήκες πρώτος στα πλέυ οφς και σήκωσες Πρωτάθλημα. Το ερώτημα βέβαια είναι γιατί πρέπει να είσαι κάθε τόσο για τον πούτσο. Ε άμα είναι για τον πούτσο το αφεντικό λογικό. Όπως λέει και ο θυμόσοφος λαός "τον κώλο βάζεις μάγειρα, σκατά θα μαγειρέψει".

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Το sportdog λέει ότι έχουμε στα υπ'οψιν μας τον Καναντι σε περίπτωση που πάρει τον πουλο ο Ουζουνιδης

 

http://www.aekwall.gr/read?url=http://sportdog.gr/sports/podosfairo/article/491714/bomba-megatonwn-gia-ton-pagko-ths-aek-den-einai-o-ximeneth-ton-arpazei-o-tigrhs&source=www.sportdog.gr&aid=33712

Link to comment
Share on other sites

Άλλη μια κωμική επιλογή ο Κάναντι, άλλος ένας κόουτς που αν έρθει θα έρθει για να μην νιώθει κόμπλεξ κατωτερότητας ο Μελισσανίδης αφού "από τον Ατρόμητο ήρθε μωρέ, έπρεπε να πληρώνει στην ΑΕΚ".

 

ΦΕΡΕ ΚΟΟΥΤΣ ΣΟΒΑΡΟ ΡΕ ΚΑΡΑΜΗΤΡΟ ΕΛΕΟΣ ΝΑ ΠΟΥΜΕ

  • Δικεφαλάκι 2
Link to comment
Share on other sites

40 χιλιαρικα το μηνα παιρνει στο Ζβεζντα ο Βλανταν. Δεν εχεις τοσα λεφτα για προπονητη.

Περίπου 2.200 μεικτά τον μήνα καθαρίζει ο Νίκος Παπαδόπουλος του Οφη τελευταία φορά που εκκαθάρισα τη μισθοδοσία του. Από αυτά 1400 η δόση συμβολαίου

Link to comment
Share on other sites

Guest XAMΠOΣ

Εχει στο Αγιο Κοσμα κατι μπυροκοιλιαδες που καθε κυριακη κανουν το χομπυ τους ως προπονητες τζαμπα. Θα ηταν μια καλη λυση για τον Εθναρχη μας . Ετσι και αλλιως δεν τον απασχολει το αποτελεσμα αλλα μονο το χρηματικο.

Το περσυνο πρωταθλημα το πηρε κατα λαθος ακομα σοκαρισμενος και χεσμενος επανω του απο την αρπαχτη ειναι. Μην μασατε.

Link to comment
Share on other sites

Επαναλαμβάνεσαι χωρίς λόγο Χαμπε, ξέρουμε και συμφωνούμε ότι είναι τσιπης και παλαιοπουστας. Εμάς γιατί μας γαμας; Εμάς γιατί;

 

Όλα για το ΚΜ.

  • Δικεφαλάκι 2
Link to comment
Share on other sites

Φλιντ στο εχω ξαναπει οτι πρεπει να πατας φρενο. Το ΚΜ ειναι ενα φορουμ αυτολογοκρισιας και -ναι- εχει και ορια. Με το προηγουμενο νικ εχεις εκδιωχθει, ας αποφυγουμε την ιδια ιστορια και με το δευτερο. Και ο Αρης και ο Ζαρα εχουν δικιο, ειναι εκτος απο αντιαισθητικο και πολυ κουραστικο σε ολα τα τοπικ να διαβαζει ο αναγνωστης τη χολη για το Μελισσανιδη και την επαναλαμβανομενη γκρινια. Δες το σαν φιλικη συμβουλη και κανε μια διαχειριση στο αχτι και στο θυμο σου. Μην μας φερνεις σε δυσκολη θεση.

  • Δικεφαλάκι 2
Link to comment
Share on other sites

Guest XAMΠOΣ

Οκ δεν ξαναγραφω τιποτα .

Αφηνω να γραφοντε μονο πραγματα για πρωτη φορα στα τοπικ οπου κανεις δεν επαναλαμβανεται εκτος απο μενα τον ενοχλητικο. Παντως κριτικη εγω δεν εχω κανει σε κανεναν προσωπικα για αυτα που γραφει. Αν νομιζεις οτι ειναι κουραστικοτερο να διαβαζει καποιος ενα ποστ μου 3 γραμμες απο το να διαβαζει ενα ποστ που να μου την λεει οκ δεν ξαναγραφω τιποτα δεν εχει νοημα :D

Απλα οπου βλεπω επαναληψη θα το παιζω και εγω λογοκριτης και θα προτεινω μπαναρισμα σε αυτους που δεν συμφωνω με την αποψη και τα γραπτα τους ασχετως που δεν εχουν προσβαλει καποιον χρηστη.

 

Οκ Ζαστρο οταν εγραφα το ποστ δεν ειδα το μηνυμα σου. Οκ φιλε δεν θα ξαναγραψω τιποτα για τον ξεφτιλα.

 

 

Υ.Γ Η επαναληψη για τον Μελισσανιδη κουραζει μονο? Για τον Μαρινο πχ οχι?

Link to comment
Share on other sites

Υγ. Μπορεί το λογοτεχνικό σου ταλέντο να είναι υποδεέστερο άλλων που κράζουν 'το ίδιο' τον Μαρίνο ρε φίλε, γιατί το αποκλείεις δηλαδή; Όλοι θα κερδάγαμε τον Ρολαντο Μπλακμαν στο μονό;

  • Δικεφαλάκι 3
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×