Jump to content

Recommended Posts

Και στη τελική ας μην παραθυμιαζομαστε. Δεν υπάρχει ο στόχος πρωτάθλημα το 2021/22. Και το πρωτάθλημα το πήραμε γιατί βρήκαμε το χειρότερο γαυρο ever και εμείς είχαμε ομαδε με Λάζαρου, ουχο, μάρκο, σιμοες, γιοχανσον κτλ κτλ πόσες πιθανότητες έχουμε για του χρόνου? 

Το θέμα είναι να αποφασίσουμε με ποιους θέλουμε να πάμε για το πρωτάθλημα το 22/23 και με ποιους όχι που θα έχουμε και τα vibe του νέου γηπέδου και να γίνει το ξεκαθάρισμα στις επόμενες 3 μεταγραφικούς περιόδους και εν το μεταξύ να είμαστε ανταγωνιστικη και ψηλά στη βαθμολογία. 

Θέλουμε λουλου σαν το μανταλο είναι παίκτες που σκυλιάζουν πχ σαν το γαλανό που εχθές πχ ήταν αγριεμενος και γυάλιζε το μάτι του. 

Link to comment
Share on other sites

Κετσετζόγλου: Η δήλωση Μάνταλου και η στήριξη πολλών οπαδών, μέσω social media, δίνουν ελπίδες στον Μανόλο να μείνει

Link to comment
Share on other sites

1 minute ago, nikos said:

Κετσετζόγλου: Η δήλωση Μάνταλου και η στήριξη πολλών οπαδών, μέσω social media, δίνουν ελπίδες στον Μανόλο να μείνει

Εχει παει η πουστια σε αλλο επιπεδο. Ο Μελ δεν ηθελε αλλα ακουσε τους οπαδους (1) και ο Μανταλος που εκφραζει τον κοσμο (2).

  • Δικεφαλάκι 3
Link to comment
Share on other sites

Τελικά ο εθνάρχης ακούει τον κόσμο ή τον γράφει στα παπαρια του; 

Μανολο κάνε δύο νίκες και φύγε με κλίμα "τους έβγαλα Ευρώπη τρίτους". 

Link to comment
Share on other sites

βεβαια εχω παρατηρησει οτι ο Κεφτες ειναι γενικα στην απ'εξω σε τετοια θεματα. Ταυτοχρονα αλλοι αρδ και κυριως ο δασκαλος λενε οτι ψαχνει για προπονητη, οποτε πιστευω οτι πιθανοτατα δεν ισχυουν αυτα.

 

προσωπικα θελω να παμε σε κατι καινουργιο, αλλα πραγματι τον γουσταρει πολυς κοσμος (και εδω μεσα).

 

υγ. ελπιζω παντως να μην επαιξε ρολο η "απειλη" Μανολο χθες οτι "εχουμε συμβολαιο με τον Μελισσανιδη και τα συμβολαια πρεπει να τηρουνται" και να λυπαται την αποζημιωση ο μπαρμπας.

Link to comment
Share on other sites

6 hours ago, gybe21 said:

Αυτό που θυμάμαι από τον Ιταλό είναι πως δεν έκανε καμία παρέμβαση όταν το παιχνίδι στραβωνε.

Καμια όμως.

Τεσπά ,τον Χιμένεθ τον αγαπώ αλλά  χθες άφησε την ομάδα στα τελευταία λεπτά χωρίς φορ βάζοντας μέσα τον Ρουμάνο που πάρα λίγο να στοιχίσει.

Δώστε χώρο στον επόμενο να στήσει όπως θέλει την ομάδα κάνοντας μεταγραφές .

Υγ. Αγαπητοι αρδ μην είστε αδερφές να φοράτε παντελόνια.

 

 

Λάικ ειδικά για το ΥΓ όμως τι εννοείς με το «άφησε την ομάδα χωρίς φορ τα τελευταία λεπτά που παραλίγο να στοιχίσει» ... Η αλλαγή έγινε στο 89´, όχι στο 70´.... Εκείνες τις τελευταίες στιγμές (που κρίνεται οριστικά ένας στόχος) δε στέκει π.χ το ότι κρατάς το φορ ψηλά για να απασχολεί τον αντίπαλο, αφού αυτός ρισκάρει 1000% και βγαίνει μαζικά μπροστά αδιαφορώντας περίπου αν θα το αρπάξει στην αντεπίθεση, μέχρι και ο Διούδης οπως είδαμε κατέβαινε στην περιοχή μας ... άρα τι να απασχολήσει ο Καρίμ που με 89’ στην πλάτη, περίπου δε μπορούσε ούτε να περπατήσει προς το τέλος...

 είναι μία φυσιολογική και λογική κίνηση που συνηθίζει το 90% των προπονητών στα τελευταία λεπτά ... όπου υποτίθεται πρέπει να «φας τη μπάλα» αλλά όχι γκολ... δίνεις λοιπόν βάθος με τρίτο αμυντικό, ψηλό ώστε να πάρει και καμιά κεφαλιά στις γιόμες... αυτόν είχε μοναδικό διαθέσιμο στον πάγκο αυτόν έβαλε . Κι εγώ ομολογώ ότι όταν είδα τη φάτσα του Ρουμάνου λίγο πριν μπει, είχα κακό προαίσθημα αφού ο παίκτης είναι τραγικός τελευταία και γενικότερα έως και ύποπτος επί Χιμένεθ (οπως και ο Σβάρνας επί Καρέρα ) , από την άλλη σκέφτηκα «ούτε για ένα 5λεπτο ρε γμτ;» καταλήγω  ότι δεν είναι στημένος αλλά απλά ένας κάκιστος παίκτης όπως και ο Σβάρνας ... η αλλαγή πάντως ήταν σωστή, είχε νόημα , ο Χιμένεθ δε νομίζω ότι μπορούσε να προβλέψει τέτοιο απίστευτο λάθος που αναδεικνύει και καθρεφτίζει και το πρόβλημα ολοκληρης της φετινής ΑΕΚ με όλα αυτά τα σαπάκια εκεί πίσω, που ήταν όλη τη χρονιά και ανά πάσα στιγμή έτοιμα για την πιο αστεία και απρόβλεπτη γκέλα ... 

Link to comment
Share on other sites

Αν έχουν σοβαρό πλάνο για νέο προπονητή καλώς να έρθει .

 

Αν όχι καλύτερα να μείνει ο Χιμένεθ και να πάρουν κάνα παίχτη ακόμα 

 

 

Link to comment
Share on other sites

Αν καταφέρει και μείνει θα μιλάμε για τον μεγαλύτερο παρταόλα σίγουρα της ελληνικής ιστορίας αν όχι της παγκόσμιας. Ξεπερνάει το "Για τον σοσιαλισμό αγωνιζόμαστε σύντροφοι" του Παπαντωνίου με πρωτιές στα μεγαλοαστικά Σεπόλια. Ο Ανδαλουσιανός Παράσχος πρέπει να πάρει τον πούλο και ας έρθει ο original Παράσχος να τον σκαντζάρει.  Όποιος τον αγαπά και τα ρέστα να να μου πει να του στείλω την διεύθυνση του και να αλληλογραφεί μαζί του όπως η γιαγιά μιας φίλης μου με τον Βασιλέα. 

Link to comment
Share on other sites

Πάντως ο Κετσετζόγλου σημερα λέει το αυτονόητο. Οτι δεν είναι δουλειά του Μάνταλου να προτείνει προπονητές στην ΑΕΚ ούτε κανενός αλλου παίχτη όπως συνέβαινε απο το 18 μέχρι σήμερα. Και επειδή ξέρουμε οτι κάποια πράγματα δεν γράφονται τυχαία, θέλω να πιστεύω οτι έχουν σφίξει οι κώλοι και τραβιέται κανένα αυτάκι πλέον. Θα φανεί στο χειροκρότημα αλλά αν πραγματικά θέλει να πάρει την άποψη των παιχτών ο Μελ να τους ρωτήσει ποιον ΔΕΝ θέλουν απο αυτούς που ακούγονται και να φέρει αυτόν ακριβώς. Εγώ δηλαδή έχω φτάσει πλέον σε τέτοιο σημείο. Θέλω να έρθει ένας προπονητής που δεδομένα θα κακοπεράσουν μαζί του, όσοι απο αυτά τα ρετάλια παραμείνουν. Γιατί απο το 13 και μετά την έχουν βγάλει πραγματικά ζάχαρη και η ομάδα τους δίνει την εικόνα οτι δεν έχει ιδιαίτερες απαιτήσεις.

Στήριζω λοιπόν κάθε σατράπη προπονητή με το δόγμα πούτσα, μπάλα και καράτε. Οποιος δεν μπορεί να πάει να γαμηθεί. 

  • Δικεφαλάκι 1
Link to comment
Share on other sites

Δεν εχω διαβάσει τίποτα, το απόγευμα θα κάτσω να δω το θράσος και την αλητεία με τα μάτια μου.

Μετά τα χθεσινά το μόνο που θα πω είναι ένα. Μανόλο είσαι εχθρός της ΑΕΚ και μεγάλο πουστράκι. Και εσύ και τα παιδιά που σε κουβάλησαν. Θα τα φέρει όπως πρέπει κάποια στιγμή, πόσα καραισκάκια θα γλιτώσεις μωρή γαμημένη αδερφή.

Link to comment
Share on other sites

 Καμιά ελπίδα δεν έχουμε. Είμαστε η χυσαποθηκη της κατηγορίας, κάνουμε μια νίκη στο άκυρο, γράφει Σφηνάκια ο άλλος μετά από 2 μήνες, πανηγυρια, Μάνταλος αρχηγαρα, Χιμένεθ προπονηταρας, καλο ρόστερ που θέλει μερικές διορθωτικές.

Πλέον δε χρειαζόμαστε ένα δίμηνο ψευτοκαλης μπάλας για να μας πουλησουν παπα. Αρκεί μια νικη

  • Δικεφαλάκι 5
Link to comment
Share on other sites

εδώ εμφανίστηκε ο σταύρακας ο καζατζόγλου.

το παιδί γλίτσα γράφει κ σχολιάκια με ειρωνία

Link to comment
Share on other sites

Σκληρή κριτική εκ νέου του Τσατάλη στον Χιμένεθ αλλά και στον Μάνταλο μέχρι ενός σημείου:

Την ομάδα δεν θα την τραβούσε ψυχολογικά ο Μανόλο, δεν υπήρχε περίπτωση. Την τράβηξε ψυχολογικά η εντύπωση που έκανε σε όλους η προσπάθεια του Μάνταλου να αγωνιστεί και μετά το γκολ που έβαλε. Αυτό που σημειώσαμε εδώ από το Σάββατο.

Από το γκολ και μετά, είναι μια άλλη ιστορία η ΑΕΚ στην Λεωφόρο. Σα να πατήθηκε ένα κουμπί. Και οι ποδοσφαιριστές μπήκαν από ένα σημείο και μετά μπροστά για να τελειώνει η Ευρώπη. Από το γκολ και μετά, αποφάσισαν πως δεν θα χάσουν με τίποτα, αν και χρειάστηκαν τύχη για να ξεπεράσουν ένα ακόμη πρόβλημα που τους δημιούργησε ο πάγκος τους. Από τα πολλά φέτος. 

Μέχρι το γκολ ήταν ένα ματς περίπου ίδιο με το 1-1 στο ίδιο γήπεδο στον δεύτερο γύρο και η ανησυχία σου ήταν φυσικά πως αν κάποιος κάνει την κρίσιμη γκέλα, θα ήταν ως συνήθως η ΑΕΚ. Μάλιστα στην αρχή του δεύτερου ημιχρόνου χάνει την ευκαιρία ο Μακέντα. Που ευτυχώς δεν μάσησε ο Τσιντώτας και έπεσε σωστά για να πιάσει την μπάλα. Αλλά με το γκολ του Πέτρου γύρισε όλο το πράγμα. Σα να κατάλαβαν όλοι πως ήταν γραφτό.

Τον Πέτρο τον αποθέωσα προχθές, τον αποθεώνω και για την εμφάνιση του σήμερα. Χωρίς αυτόν δεν θα τα κατάφερνε χθες η ΑΕΚ, έχει γράψει ιστορία και πριν το ματς και μέσα στο ματς. Αλλά έχει κάνει κι ένα «φάουλ». Και περίμενα πως με τα παθήματα μας θα έχουμε μάθει.

Όταν η ομάδα είναι σε μια διαδικασία στον σχεδιασμό της κι όταν όλοι γνωρίζουν πως είναι ανοιχτό το θέμα του προπονητή, όσο αυθόρμητα και να το κάνεις, δεν γίνεται να είσαι παίκτης και να υποδεικνύεις ποιον προπονητή να πάρει η ΑΕΚ. Άλλο έκφραση εκτίμησης, άλλο «αν ήταν στο χέρι μου θα τον κρατούσα». Δημόσια δήλωση. Μιλάμε για την ΑΕΚ, όχι για την Κάτω Ραχούλα, που μπορεί να βγαίνει ο καθένας (όσο σημαντικός και να είναι) και να λέει ό,τι θέλει για πράγματα που δεν είναι αρμόδιος. 

Επίσης, υπάρχει μια μεγάλη αντίφαση, που μάλλον πρέπει να την έχεις στο μυαλό σου, ακόμη κι όταν είσαι σε υπερένταση, από μια αγωνιστική υπέρβαση που έχεις κάνει. Οι λόγοι για τους οποίους στην ίδια δήλωση ζήτησες «συγγνώμη», είναι οι ίδιοι για τους οποίους πρέπει να το σκεφτείς δέκα φορές, πριν εκφράσεις κάποια προσωπική επιθυμία για το τι πρέπει να κάνει η ομάδα. Δεν κολλάει, ακούγεται και δείχνει άσχημο...

Η ΑΕΚ είναι η μοναδική ομάδα από τις μεγάλες, που τα τελευταία χρόνια έχει συζητηθεί τόσο πολύ το θέμα του ρόλου των παικτών στις εξελίξεις με τους προπονητές. Ο Λιβάγια με τον Ουζουνίδη, ο Λιβάγια και κάμποσοι άλλοι με τον Καρντόσο, μετά τους άρεσε ο Κωστένογλου και λέγανε να μείνει, αλλά μετά άλλαξαν γνώμη κι έλεγαν να φύγει. Μετά τους άρεσε ο Καρέρα όσο κερδίζαμε.  Όταν άρχισε να χαλάει το πράγμα, ανακουφισμένοι οι ποδοσφαιριστές που έφυγε ο Καρέρα και «δεν έκρυβαν πως δεν ήταν ευχαριστημένοι».

Παιδιά βαστάτε όμως. Δεν είναι έτσι. Ο καθένας την δουλειά του κι από την θέση του. Κι αυτό δεν πρέπει να το λέω εγώ, ούτε κανένας άλλος. Είναι αυτονόητο.

Για να επιστρέψω πάλι στο ματς. Η ΑΕΚ αν ήξερε τι να κάνει με τη μπάλα όταν έβγαινε κατά κύματα στην κόντρα με τεράστιο αριθμητικό πλεονέκτημα, στην Λεωφόρο από πλευράς αποτελέσματος θα γραφόταν ιστορία.

Παρόλα αυτά, δεν πρέπει να ξεχνάμε πως η ΑΕΚ την έκανε την γκέλα πάλι στο τέλος. Και δεν την έκανε η ομάδα, την έκανε ο προπονητής. Με την είσοδο του Νεντελτσεάρου σε άκυρο χρονικό σημείο, σε σημείο που δεν το ζητούσε το παιχνίδι.

Μπορεί να σκέφτηκε ο Χιμένεθ πως στις τελευταίες φάσεις θα αυξηθούν οι γιόμες. Αλλά όταν έχεις φρέσκια την εμπειρία από τα λάθη του συγκεκριμένου παίκτη υπό πίεση, είναι σα να προκαλείς την τύχη σου.

Για μένα η μοίρα ήθελε να καθαρίσουμε την Ευρώπη από τώρα μεν, αλλά ήθελε να μας κάνει να περάσουμε ένα μεγάλο «σκωτσέζικο ντους» για να μη ξεχνάμε ποια είναι τα προβλήματα της. Ένα λάθος του προπονητή, ένα λάθος ενός παίκτη που έχει λυγίσει φέτος από νωρίς και παραλίγο να τρέχουμε πάλι για τα επόμενα δύο ματς.

Τακτικά ο Χιμένεθ δεν έκανε κάτι που δεν έχουμε δει ξανά από τον ίδιο. Ακολούθησε μια συνταγή που ακολούθησε και στην Τούμπα στον δεύτερο γύρο, σε κάποιο βαθμό και στο «Βικελίδης», που είχε πάρει και στα δύο αποτέλεσμα η ΑΕΚ. Το έκανε πιο εύκολο να λειτουργήσει ακόμη πιο αποτελεσματικά η αγωνιστική ταυτότητα του Παναθηναϊκού.

Όμως το «κλειδί» το λέω ξανά ήταν… το γύρισμα του διακόπτη μετά το γκολ, ψυχολογικά.

Από κει και πέρα ο Μανόλο έχει μεγάλη ευθύνη γιατί μια ομάδα με δομικές αδυναμίες, έφτασε για μεγάλο διάστημα, Φλεβάρη, Μάρτιο, μεγάλο μέρος του Απριλίου, να είναι ως ποδοσφαιρική εικόνα, η χειρότερη της Super League. Άλλο δομικές αδυναμίες, άλλο, το «άλλα αντί άλλων». Μη ξεχνάμε τι έχουμε δει, επειδή σε ένα κρίσιμο 45λεπτο οι παίκτες έβγαλαν έναν διαφορετικό εαυτό.

Μη ξεχνάμε πως χρειάστηκε να του βάλουν… άγριο φρένο, μετά τον διασυρμό από τον ΟΣΦΠ, για να αλλάξει κι αυτός το «τσιπάκι». Κυρίως για να σταματήσει να φλερτάρει μόνιμα με την ανάδειξη των αδυναμιών της ομάδας ως μια στρεβλή εντελώς αντίληψη αυτοπροστασίας από πλευράς του. Έτσι, τουλάχιστον η ΑΕΚ πήρε τα αποτελέσματα που τελικά αποδείχθηκε πως αρκούσαν για να σώσει την Ευρώπη.

  • Δικεφαλάκι 1
Link to comment
Share on other sites

Ελπίζω να τελειώνουν γρήγορα αυτά τα καραγκιοζιλίκια.

Υπάρχει αφεντικό υποτιθεται να αποφασιζει και δεν του πεφτει λόγος του κάθε Μάνταλου, ούτε του κάθε Τσαταλη να την πει στον Μάνταλο.

  • Δικεφαλάκι 2
Link to comment
Share on other sites

5 hours ago, vamos bien said:

Λάικ ειδικά για το ΥΓ όμως τι εννοείς με το «άφησε την ομάδα χωρίς φορ τα τελευταία λεπτά που παραλίγο να στοιχίσει» ... Η αλλαγή έγινε στο 89´, όχι στο 70´.... Εκείνες τις τελευταίες στιγμές (που κρίνεται οριστικά ένας στόχος) δε στέκει π.χ το ότι κρατάς το φορ ψηλά για να απασχολεί τον αντίπαλο, αφού αυτός ρισκάρει 1000% και βγαίνει μαζικά μπροστά αδιαφορώντας περίπου αν θα το αρπάξει στην αντεπίθεση, μέχρι και ο Διούδης οπως είδαμε κατέβαινε στην περιοχή μας ... άρα τι να απασχολήσει ο Καρίμ που με 89’ στην πλάτη, περίπου δε μπορούσε ούτε να περπατήσει προς το τέλος...

 είναι μία φυσιολογική και λογική κίνηση που συνηθίζει το 90% των προπονητών στα τελευταία λεπτά ... όπου υποτίθεται πρέπει να «φας τη μπάλα» αλλά όχι γκολ... δίνεις λοιπόν βάθος με τρίτο αμυντικό, ψηλό ώστε να πάρει και καμιά κεφαλιά στις γιόμες... αυτόν είχε μοναδικό διαθέσιμο στον πάγκο αυτόν έβαλε . Κι εγώ ομολογώ ότι όταν είδα τη φάτσα του Ρουμάνου λίγο πριν μπει, είχα κακό προαίσθημα αφού ο παίκτης είναι τραγικός τελευταία και γενικότερα έως και ύποπτος επί Χιμένεθ (οπως και ο Σβάρνας επί Καρέρα ) , από την άλλη σκέφτηκα «ούτε για ένα 5λεπτο ρε γμτ;» καταλήγω  ότι δεν είναι στημένος αλλά απλά ένας κάκιστος παίκτης όπως και ο Σβάρνας ... η αλλαγή πάντως ήταν σωστή, είχε νόημα , ο Χιμένεθ δε νομίζω ότι μπορούσε να προβλέψει τέτοιο απίστευτο λάθος που αναδεικνύει και καθρεφτίζει και το πρόβλημα ολοκληρης της φετινής ΑΕΚ με όλα αυτά τα σαπάκια εκεί πίσω, που ήταν όλη τη χρονιά και ανά πάσα στιγμή έτοιμα για την πιο αστεία και απρόβλεπτη γκέλα ... 

Βάζοντας τον Ρουμάνο αυτόματα εγκαταστάθηκε ο Σενγκεφελντ στην περιοχή μας συν ότι πλέον δεν είχες κάποιον που θα κυνηγούσε  τα διωξιματα των αμυντικών μας.

Ας έβαζε κάποιον μπροστά απλά να απασχολεί λέω.

Τελικά παίχτηκαν 8 με 9 λεπτά καθυστερήσεις, για μένα κ με την ΑΕΚ που βλέπουμε φέτος άνετα το γύριζε η βαζελα (οκ εδώ είμαι λίγο υπερβολικός)

Τεσπά ,είμαι από αυτούς που γουστάρουν Μανώλη "γιατι έτσι"...

αλλά δε μπορώ να μη πω, πως κάνει κ λάθη.

 

 

 

 

Link to comment
Share on other sites

Θα πω ενα Τσαταλη γαμιεσαι γιουσουφακι ..και θα αποχωρησω 

  • Δικεφαλάκι 3
Link to comment
Share on other sites

Εγώ θα σταθώ οτι είναι ο δεύτερος που βγάζει σέντρα τον Μάνταλο για την υπόδειξη προπονητή. Δεν είναι τυχαίο και προφανώς είναι γραμμή απο πάνω να κόψουν τις υποδείξεις οι παίχτες και να περιοριστούν στο ρόλο τους. Μακάρι λέω εγώ έστω και αργά να γίνονται πράξη τα αυτονόητα. 

Link to comment
Share on other sites

Εμένα μόνο τα γραφόμενα του Στυλιανοπούλου μου δίνουν μια κάποια ελπίδα, όχι γιατί έχω καμία ιδιαίτερη εμπιστοσύνη στον Μελ, αλλά επειδή το επίπεδο του πρωταθλήματος είναι για τα σκυλιά οπότε  εάν τυχόν πέσουν λίγα χρήματα και σου κάτσουν 2-3 μεταγραφές θα είναι πολύ διαφορετικά τα πράγματα του χρόνου.

  • Δικεφαλάκι 1
Link to comment
Share on other sites

Καποια στατιστικά για οποιους ενδιαφερονται:

BασιληςΔανιηλ - 3 φορες

Άγγελος Αναστασιαδης- 4 φορες

Τάκης Λεμονης- 4 φορες

Μανολο Χιμένεθ- 4 φορες

 

Link to comment
Share on other sites

54 minutes ago, Giorgos said:

Εμένα μόνο τα γραφόμενα του Στυλιανοπούλου μου δίνουν μια κάποια ελπίδα, όχι γιατί έχω καμία ιδιαίτερη εμπιστοσύνη στον Μελ, αλλά επειδή το επίπεδο του πρωταθλήματος είναι για τα σκυλιά οπότε  εάν τυχόν πέσουν λίγα χρήματα και σου κάτσουν 2-3 μεταγραφές θα είναι πολύ διαφορετικά τα πράγματα του χρόνου.

Το θεμα ειναι να φερεις εναν προπονητη που να ξερει και τι του γινεται ωστε να τελευτα που θα πεσουν (τα οποια) να εξυπηρετησουν και ενα πλανο. Θυμιζω πχ πως ο Μπαγεβιτς ηθελε να φερει εναν Ματέι δεξι εξτρεμ (τελικα τον φορτωσε στον Σπανο του Δελλα lol) ο Πογιετ εβαλε βετο, τον τραβολογουσαν θυμιζω ως τις 28 Γεναρη για να πει ναι, επεμενε στο οχι και τελικα ντηλαρε με Σιτυ για Ζουκουλινι δανεικο (σημερα ντηλαρουμε με εξωτικες μπανανιες κατα κυριο λογο) και Πεκχαρτ τελευταια μερα. Για να καταλαβουμε δηλαδη γιατι πρεπει να φερουμε και προπονητη.

  • Δικεφαλάκι 1
Link to comment
Share on other sites

17 minutes ago, Bukowski said:

Το θεμα ειναι να φερεις εναν προπονητη που να ξερει και τι του γινεται ωστε να τελευτα που θα πεσουν (τα οποια) να εξυπηρετησουν και ενα πλανο. Θυμιζω πχ πως ο Μπαγεβιτς ηθελε να φερει εναν Ματέι δεξι εξτρεμ (τελικα τον φορτωσε στον Σπανο του Δελλα lol) ο Πογιετ εβαλε βετο, τον τραβολογουσαν θυμιζω ως τις 28 Γεναρη για να πει ναι, επεμενε στο οχι και τελικα ντηλαρε με Σιτυ για Ζουκουλινι δανεικο (σημερα ντηλαρουμε με εξωτικες μπανανιες κατα κυριο λογο) και Πεκχαρτ τελευταια μερα. Για να καταλαβουμε δηλαδη γιατι πρεπει να φερουμε και προπονητη.

Έτσι ακριβώς είναι και για αυτόν τον λόγο όπως συζητούσαμε δεν έχω θέμα με το να έρθει ο Ρουμάνος. Θα προτιμούσα εννοείται κάτι καλύτερο αλλά έχει ανάγκη η ομάδα προπονητή που θα απαιτήσει 5 πράγματα, δεν θα είναι yes-man και θα να είναι σχετικά ικανός.

Link to comment
Share on other sites

38 minutes ago, Bukowski said:

Το θεμα ειναι να φερεις εναν προπονητη που να ξερει και τι του γινεται ωστε να τελευτα που θα πεσουν (τα οποια) να εξυπηρετησουν και ενα πλανο. Θυμιζω πχ πως ο Μπαγεβιτς ηθελε να φερει εναν Ματέι δεξι εξτρεμ (τελικα τον φορτωσε στον Σπανο του Δελλα lol) ο Πογιετ εβαλε βετο, τον τραβολογουσαν θυμιζω ως τις 28 Γεναρη για να πει ναι, επεμενε στο οχι και τελικα ντηλαρε με Σιτυ για Ζουκουλινι δανεικο (σημερα ντηλαρουμε με εξωτικες μπανανιες κατα κυριο λογο) και Πεκχαρτ τελευταια μερα. Για να καταλαβουμε δηλαδη γιατι πρεπει να φερουμε και προπονητη.

Ε πήρε την ρεβάνς του ο Πρίγκηπας κανά δίμηνο μετά...

Για να θυμηθείς ποια ομάδα υποστηρίζεις

Link to comment
Share on other sites

50 minutes ago, Bukowski said:

Το θεμα ειναι να φερεις εναν προπονητη που να ξερει και τι του γινεται ωστε να τελευτα που θα πεσουν (τα οποια) να εξυπηρετησουν και ενα πλανο. Θυμιζω πχ πως ο Μπαγεβιτς ηθελε να φερει εναν Ματέι δεξι εξτρεμ (τελικα τον φορτωσε στον Σπανο του Δελλα lol) ο Πογιετ εβαλε βετο, τον τραβολογουσαν θυμιζω ως τις 28 Γεναρη για να πει ναι, επεμενε στο οχι και τελικα ντηλαρε με Σιτυ για Ζουκουλινι δανεικο (σημερα ντηλαρουμε με εξωτικες μπανανιες κατα κυριο λογο) και Πεκχαρτ τελευταια μερα. Για να καταλαβουμε δηλαδη γιατι πρεπει να φερουμε και προπονητη.

Τέτοιος προπονητής πιστεύω από αυτούς που ακούγονται είναι μόνο ο Λουτσεσκου πάντως 

Προχωράμε 

Link to comment
Share on other sites

3 minutes ago, ΕΝΝΙΑ_ΕΝΤΕΚΑ said:

Τέτοιος προπονητής πιστεύω από αυτούς που ακούγονται είναι μόνο ο Λουτσεσκου πάντως 

Προχωράμε 

Ισχυει απλα λογω κονε πατρος αυτο σε αντιθεση με τον ΟυρΑγουανο που το χε (και ηταν και καλυτερος κοουτς).

Link to comment
Share on other sites

Αν θέλανε restart θα φέρνανε πογιετ ή κάποιον αντίστοιχο...... τώρα είπαμε πάμε για μασκαρεμα της γριάς 

Link to comment
Share on other sites

  • George_D unfeatured this topic

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×