Jump to content

Διεθνές Ποδόσφαιρο 🌍 ⚽


Guest MANOS
 Share

Recommended Posts

Guest MANOS

έτσι για να θυμόμαστε.....


1989 νάπολι-στουτγκαρδη πρώτος αγώνας τελικού κυπέλου ουέφα.
διαιτητής γερμανάκος...
απο το προηγούμενο βράδυ του είχαν στείλει πουτάνες πάνω στα δωμάτια του ξενοδοχείου.Εξακριβωμένο με παραδοχη παραγόντων της ιταλικής ομάδας.
αποκορύφωμα στο 6και 50κατι του βιντεο.....
[video=youtube;xeYBrs_9odc]

Link to comment
Share on other sites

Guest MANOS

italy cameroon 1982

ομιλος

με ισοπαλια περναγαν οι ιταλοι και οι καμερουνεζοι παρέμεναν αήττητοι.ετσι και έγινε κατόπιν χρηματικής αμοιβής

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...
Guest Giorgis

Ποσο θα γαμουσε -αν φτιαχτει το γηπεδο- να καναμε πρεμιερα με επιστροφη Νατσο να φοραει τον δικεφαλο ;

Link to comment
Share on other sites

Αιντε να το γραψω κι εδω. Ο Σκοκο δεν διωχτηκε απο κανεναν ως αποτυχημενος, την εποχη που εφυγε μονο τσιμπου..σια δεν του εκανε ο κοσμος της ομαδας (στην συντριπτικη πλειοψηφια του), εφυγε για οικονομικους λογους. Βασικα θα εφευγε και με κανονικη διοικηση καποια στιγμη, ποσο μαλλον με αυτους που ξεπουλησαν/ εχασαν καθε περουσιακο στοιχειο.

 

Κατα τα λοιπα φυσικα και δεν γυρναει, δεν ειναι η τιμη του για ελληνικες ομαδες πλεον.

Edited by nikos
Link to comment
Share on other sites

ο Κωστας21 δε λεει οτι εμεις σαν οπαδοι διωξαμε τον Σκοκκο. γραφει για τις αρνητικες κριτικες/αποψεις που ειχαμε σαν κοσμος προς το προσωπο του. ε οκ, απο τη μια λογικο για τον μεσο ΑΕΚτζη που ξερει πως ο Νατσο ειναι ο,τι καλυτερο εχει η ομαδα του και τον βλεπει να "σερνεται" σε καποιο παιχνιδι που ηρθε και η ηττα, επομενο ειναι να αποδοκιμασει.

 

τωρα βεβαια θα γραψεις (και σωστα) πως το οτι εμπαινε να παιζει αριστερα στη γραμμη και ηταν αφαντος ηταν λαθος του μπαγεβιτς και οτι ο μανολο τον εβαλε μπροστα ελευθερο και τα παστελωνε κτλ αρα δεν ηταν θεμα κυκλοθυμιας νατσο

Link to comment
Share on other sites

Δεν ξερω τι εννοει ο ο Κωστας, αλλα καθε φορα που μιλαμε για τον Σκοκο καποιος θα γραψει ειρωνικα για αθεσο αμπαλο κλπ.

 

Δεν τον διωξαμε ομως σαν οργανισμος, η διοικηση ειναι που δεν μπορουσε να τον κρατησει. Εδω δεν μπορουσε να κρατησει αλλους κι αλλους, αυτον θα μπορουσε?

Ως αξια παντως ολοι τον παραδεχτηκαμε καποια στιγμη.

 

Και ναι, βαριοτανε και διαλεγε παιχνιδια γιατι ειχε καταλαβει σε ποιο πρωταθλημα βρισκοταν και ειδικα σε ποια χαβαλετζιδικη ομαδα βρισκοταν. Που καθε χρονο εμενε με μονο στοχο το κυπελλο και που απο ενα σημειο και μετα γινοταν συνεχως ενα μπαχαλο λογω διοικητικης ανυπαρξιας.

 

Οταν λες οτι διαλεγει παιχνιδια, τον λες ακομα καλυτερο παιχτη απο αυτο που σου δειχνει, γιατι καταλαβαινεις οτι μπορει περισσοτερο. Με αλλα λογια οσοι λεγαμε τετοια, τα λεγαμε γιατι βλεπαμε οτι αμα σοβαρευοταν α μπορουσε να βαζει 20 γκολ και 20 ασσιατ σε αυτο το πρωταθλημα.

 

Αυτα.

 

Τωρα οτι διωξαμε εμεις τον Σκοκο ως κοσμος ή ως οργανισμος ή οτι εφταιγε μονο ο ιδιος ο Τζιμπουρ ή ο βατραχος που εφυγε και πηγε τζαμπα στον γαυρο κι οχι κυριως οι ανυπαρκτοι που διοικουσαν, σορρυ αλλα ειναι δυο παραχαραξεις ιστοριας που θα αντιδρω καθε φορα που τις διαβαζω/ακουω.

Edited by nikos
Link to comment
Share on other sites

Μέγιστη καύλα να είναι πρώτη μεταγραφή με την επιστροφή στη Σ.Λ. ο Νάτσος, σε μια ΑΕΚ στα πάνω της, να τον χαρούμε και εμείς να μας χαρεί και αυτός.

Link to comment
Share on other sites

Αρη, και νομιζω οτι εχω απαντησει οτι διαφωνω και σε αυτο. Αλλωστε εγραψα παραπανω οτι ο κοσμος τον αποθεωνε.

Διοικηση που δεν ειχε μια θα κραταγε τον Σκοκο. Ελεος ρε σεις. Δλδ καταργειται η λογικη πλεον.

Link to comment
Share on other sites

κατ αρχην ξερεις πολυ καλα οτι πολλες διαφωνιες εδω μεσα ειναι για να ναι...

σαφως και δε θα τον κραταγε ο κοσμος, χωρις διοικηση.

απλα εχω κι εγω την εντυπωση οτι, πως να στο πω τωρα, οτι ο κοσμος ηταν περισσοτερο στο "κριμα, ηταν πολυ καλος παικτης"

παρα στο "ρε μουνια κοφτε το λαιμο σας κρατηστε το παιχταρα".

Εννοιειται οτι και στο δευτερο να τανε, δε θα αλλαζε και τιποτα...

Link to comment
Share on other sites

Συμφωνω. Αλλα οταν δεν εχεις να φας καταλαβαινεις οτι ο Σκοκο αποτελει πολυτελεια απο ενα σημειο και μετα. Και παλι καλα που καθησε και τοσο. Παντως νομιζω οτι την τελευταια χρονια ο κοσμος τον αποθεωνε ολο και περισσοτερο. Κι ο ιδιος εχει πει μια χαρα λογια για τον κοσμο στην τελικη.

Link to comment
Share on other sites

με τις εμφανισεις που εχει κανει ο Νατσο την τελευταια 2ετια, ειναι παρα πολυ δυσκολο να ξαναερθει.. οχι μονο στην ΑΕΚ, αλλα και στην Ελλαδα γενικοτερα. Ειναι το πρωτο βιολι στην ομαδα του, πηρε κουπα και παει καρφι για τελικο Λιμπερταδορες. Εχει και συμμετοχη στην Εθνικη και πιθανοτατα να ειναι στο επομενο μουντιαλ. πιστευω πως εκανε τον κυκλο του στη Νιουελς και στο πικ της καριερας του πρεπει να παρει μεταγγραφη και να επιστρεψει Ευρωπη.

Link to comment
Share on other sites

Στο πρωτάθλημα της Βραζιλία μετακομίζει ο Νάτσο Σκόκο καθώς σύμφωνα με το Τύπο της χώρας συμφώνησε σε όλα με την Ιντερνασιονάλ του Πόρτο Αλέγκρε. Οι Βραζιλιάνοι μιλούν για τελειωμένη μεταγραφή με την Νιούελς να παίρνει 6.5εκατ. δολάρια για τον παίκτη. Ο Σκόκο συμφώνησε σε όλα και θα έχει μηνιαίες αποδοχές περίπου 160.000 δολάρια. Όπως τονίζεται η ανακοίνωση θα έρθει μέσα στη μέρα και ο Σκόκο θα παρουσιαστεί άμεσα.

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...

Τα… κολλάει και στη Βραζιλία ο Σκόκο

Άνοιξε… λογαριασμό με τη φανέλα της Ιντερνασιονάλ ο Σκόκο, πετυχαίνοντας δύο γκολ σε διάστημα δύο λεπτών απέναντι στη Μποταφόγκο εκτός έδρας.

 

Δεν έμεινε καιρό μακριά από τα… δίχτυα ο Νάτσο Σκόκο στη Βραζιλία.

 

Ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός, στην τρίτη του συμμετοχή με τη φανέλα της Ιντερνασιονάλ, βρήκε δίχτυα δύο φορές στο εκτός έδρας ισοπαλία 3-3 απέναντι στην Μποταφόγκο, για την 14η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

 

Ο «υδραυλικός», αρχικά, ισοφάρισε 1-1 στο 32’ με δυνατό σουτ από πλάγια θέση μέσα από την περιοχή. Ένα λεπτό, αργότερα και έχοντας πια ξεθαρρέψει σκόραρε και το δεύτερο προσωπικό του τέρμα αυτή τη φορά με σουτ «βολίδα» έπειτα από στρώσιμο της μπάλας του Αντρές Ντ’ Αλεσάντρο.

 

Στη συνέχεια το 2-2 έκανε στο 65’ ο Κλάρενς Ζέεντορφ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι και στο 75’ ο Βιτίνιο έδωσε το προβάδισμα στους πρωτοπόρους του βαθμολογικού πίνακα. Τελικά, την παρτίδα για την Ιντερνασιονάλ έσωσε ο Φαμπρίσιο, σκοράροντας στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων.

 

http://www.youtube.com/watch?v=vSVGo8uiG7c

 

http://www.youtube.com/watch?v=umSmYVZTVB0

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×