Jump to content
Sign in to follow this  
George_D

Water Polo

Recommended Posts

Στελεχώθηκε η πρώτη ομάδα πόλο Ανδρών της ΑΕΚ
 
901.jpg
 

Η ΑΕΚ γιορτάζει τα 94α γενέθλια από την ίδρυσή και στο εορταστικό αυτό πλαίσιο ανακοινώθηκε η στελέχωση της πρώτης ανδρικής ομάδας πόλο των "κιτρινόμαυρων".

Συγκεκριμένα αποτελείται από τους:  Πέτρε Σάντα, Άγγελο Αγγελίδη, Παράσχο Χατζηγούλα, Γιάννη Στεργιόπουλο, Νικόλαο Μούρμουρα, Στέφανο Βουνισέα, Γιάννη Καπότση, Κωνσταντίνο Μυλωνάκη, Ευγένιο Βούλγαρη, Αλέξανδρο Καψοκόλη, Παύλο Μήτρο, Γιάννη Σαλπέα, Ασημάκη Παυλάκη και Εύφρο Γεωργιάδη.

Αρχηγοί της νεοσύστατης ομάδας θα είναι ο Πέτρε Σάντα με τον Φίλιπο Καϊάφα, ο οποίος επέλεξε τον "Δικέφαλο" για έναν από τους τελευταίους σταθμούς της καριέρας του, ενώ τεχνικός ο Κωνσταντίνος Δάνδολος.

Οι κιτρινόμαυροι θα συμμετέχουν στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής τη νέα σεζόν. Ο έφορος κ. Πάνος Μιχαλόπουλος και ο αρχηγός του τμήματος κ. Γιώργος Κιρμίζογλου δήλωσαν: "Είμαστε περήφανοι που ανήμερα των 94ων γενεθλίων της ΑΕΚ ανακοινώνουμε την πρώτη στην ιστορία μας, ομάδα υδατοσφαίρισης,  η οποία θα συμμετέχει σε εθνικά πρωταθλήματα.

Έχουμε την τιμή και την ευθύνη να οδηγήσουμε την ομάδα σταδιακά στην Α1 και σε σημαντικές επιτυχίες έτσι όπως πραγματικά αξίζει στο όνομα της ΑΕΚ.

Το τμήμα είναι αυτοχρηματοδοτούμενο και δε θα επιφέρει καμία οικονομική επιβάρυνση στην μάνα ΑΕΚ. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά τους προπονητές και τους αθλητές,  οι οποίοι δέχθηκαν την πρόσκληση μας, όπως επίσης τον πρόεδρο κ. Αλεξίου, τα μέλη του ΔΣ της ερασιτεχνικής και τον Γενικό αρχηγό κ. Δευτεραίο για την εμπιστοσύνη που μας δείχνουν για την απρόσκοπτη ολοκλήρωση αυτού του εγχειρήματος. Τέλος θα θέλαμε όλες τις φίλες και όλους τους φίλους της ΑΕΚ να συνδράμουν και να αγκαλιάσουν αυτή την ιστορική προσπάθεια. Είμαστε σίγουροι ότι και εμείς από τη μεριά μας θα προσφέρουμε χαρά και υπερηφάνεια σε όλους".

Share this post


Link to post
Share on other sites

Το ανδρικό τμήμα της ομάδας water polo της ΑΕΚ ανακοινώνει τη διεξαγωγή training test στις 12 και 13 Ιουνίου στο ανοικτό κολυμβητήριο της Γλυφάδας, ΑΝΟΓ,  από τις 20:00 μέχρι τις 22:00 και τις δύο ημέρες.
 

Σκοπός είναι αφενός η πρώτη γνωριμία του τεχνικού και διοικητικού επιτελείου με τους παίκτες οι οποίοι έχουν ήδη ενσωματωθεί στην προ-επιλογή για τη στελέχωση της ανδρικής ομάδας και αφετέρου να δοκιμαστούν κάποιοι παίκτες οι οποίοι θα εκδηλώσουν το ενδιαφέρον να αγωνιστούν με το κιτρινόμαυρο σκουφάκι. 

Ο προπονητής της ομάδας κ. Κωνσταντίνος Δάνδολος δήλωσε: «:Έχουμε ήδη δημιουργήσει ένα βασικό σχέδιο στο πως θέλουμε να στελεχωθεί η πρώτη ανδρική ομάδα water polo της ΑΕΚ και θέλουμε να δούμε κι άλλους παίκτες πριν γίνει η τελική επιλογή μας το Σεπτέμβριο. Το ενδιαφέρον είναι μεγάλο και ο ανταγωνισμός σημαντικός. Θα κάνουμε τη καλύτερη δυνατή επιλογή ώστε να πετύχουμε του ψηλούς στόχους τους οποίους έχουμε θέσει».

 

Όσοι ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν θα πρέπει να στείλουν πρώτα το βιογραφικό τους στο aekwaterpolo@gmail.com και κατόπιν θα ειδοποιηθούν αντιστοίχως.

 

http://www.aek.gr/deltia-typou/waterpolotrainingtest

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ξεκίνησαν οι εγγραφές στο πόλο της ΑΕΚ Ανακοίνωση της ομάδας πόλο της ΑΕΚ

 

Οι εγγραφές στις Ακαδημίες πόλο της ΑΕΚ ξεκίνησαν και οι «κιτρινόμαυροι» περιμένουν αγόρια και κορίτσια στο τμήμα. 

Να σημειωθεί πως η μηναία συνδρομή ανέρχεται στα 50 ευρώ και το κόστος εγγραφής στα 20 ευρώ.

 

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

 

«Η ομάδα water polo της ΑΕΚ ανακοινώνει την έναρξη των ακαδημιών της στο κολυμβητήριο του Δήμου Γαλατσίου στις 25 Σεπτεμβρίου 2017.

 

Αναλυτικότερα, θα λειτουργούν τμήματα υποδομών αγοριών και κοριτσιών ηλικίας 7 – 12 ετών (έτη γέννησης 2010-2009-2008-2007-2006-2005) ενώ θα λειτουργούν και τμήματα εκμάθησης όλων των ηλικιών (έφηβοι, κορασίδες, άνδρες και γυναίκες).

 

H ακαδημία και τα τμήματα εκμάθησης θα λειτουργούν:
Δευτέρα – Τετάρτη 19:30 μ.μ. έως 21:30 μ.μ.
Τρίτη – Πέμπτη – Παρασκευή 18:00 μ.μ. έως 20:00 μ.μ.
Σάββατο 9 π.μ. έως 10 π.μ.

 

Η μηναία συνδρομή ανέρχεται στα 50 ευρώ και το κόστος εγγραφής στα 20 ευρώ. Υπάρχουν ειδικά προγράμματα εκπτώσεων για τα παιδιά ανέργων, πολύτεκνων οικογενειών, ευπαθών κοινωνικών ομάδων και μελών της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ.

 

Η βασική εκπαίδευση των ακαδημιών περιλαμβάνει κατά κύριο λόγο την κατάκτηση της κολυμβητικής ικανότητας των παιδιών και την παράλληλη εισαγωγή τους στις τεχνικές του water polo.

 

Ο υπεύθυνος των ακαδημιών και επικεφαλής προπονητής κ. Πέτρος Δεβερικός σημειώνει: “ Θέλουμε όλα τα παιδιά στις ακαδημίες μας να μάθουν πρώτα να κολυμπούν με ασφάλεια και άνεση ενώ παράλληλα θα μυηθούν στα μυστικά και στη χαρά του water polo. Απώτερος σκοπός μας είναι τα παιδιά αυτά να στελεχώσουν τα αγωνιστικά τμήματα της ομάδας μας μέχρι και την ανδρική και τη γυναικεία ομάδα, οι οποίες θα συμμετέχουν στα πανελλήνια πρωταθλήματα. Είναι σημαντικό ότι θα λειτουργήσουμε και τμήματα εκμάθησης όλων των ηλικιών ακόμα και για φίλους/φίλες στις ηλικίες των 40+ οι οποίοι θέλουν να γυμνάζονται συνδυάζοντας την άθληση με τη χαρά του water polo »

 

Ο έφορος του τμήματος κ. Πάνος Μιχαλόπουλος δήλωσε: “ Μετά από μεγάλη προσπάθεια κατορθώσαμε να ξεκινήσουμε στο Γαλάτσι τον πρώτο τομέα των ακαδημιών και των τμημάτων εκμάθησης της ομάδας μας. Θέλω να ευχαριστήσω θερμά τον Δήμο Γαλατσίου, τον Πολιτιστικό και Αθλητικό Οργανισμό του Δήμου Γαλατσίου, τον Πρόεδρο και τον Γενικό Αρχηγό της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ και τον Υπεύθυνο των Ακαδημιών μας Πέτρο Δεβερικό για όσα έκαναν για την έναρξη της λειτουργίας του πρώτου τομέα. Είμαστε ήδη σε συζητήσεις για τη δημιουργία άλλων 2 τομέων στα Νότια και στα Βόρεια προάστια. Θα ήθελα να απευθύνω κάλεσμα στους γονείς φίλους ή μη της ΑΕΚ να στείλουν τα παιδιά τους στις ακαδημίες μας για να μάθουν να κολυμπούν με ασφάλεια έχοντας παράλληλα τη χαρά ενός φανταστικού αθλήματος όπως το water polo”.

Οι εγγραφές άρχισαν. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε: Πόπη Ζωχίου : 6972353505 Ερασιστεχνική: 210 2584582».

Share this post


Link to post
Share on other sites

τα κολυμβητηρια στην Ελλαδα τοσο ειναι 50 -60 ευρω για 3 45 λεπτα την εβδομαδα για τα παιδια

3x45 την εβδομάδα μόνο;; Πλάκα κάνεις. Πάρα πολύ ακριβά.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Εγω για τη μικρη ενα 30αρι και πηγαινες και καθε μερα αμα γουσταρες αλλα ημανε δημοτης αλλιως 40αρι.

 

ΜΟΝΟ ΑΛΜΠΑΤΡΟΣ ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΜΕ ΚΙΤΡΙΝΟ ΣΚΟΥΦΑΚΙ.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Η πρώτη ανδρική ομάδα πόλο της ΑΕΚ είναι γεγονός!

 

Ανήμερα των 94ων γενεθλίων της ΑΕΚ ανακοινώνεται η στελέχωση της πρώτης ανδρικής ομάδας υδατοσφαίρισης στην ιστορία της.

Η ομάδα αποτελείται από έμπειρους πολυνίκες αθλητές και νέους με συμμετοχές σε εθνικά πρωταθλήματα όλων των κατηγοριών. Αναλυτικότερα η πρώτη ποτέ ανδρική ομάδα υδατοσφαίρισης της ΑΕΚ αποτελείται από τους:

Πέτρε Σάντα, Άγγελο Αγγελίδη, Παράσχο Χατζηγούλα, Γιάννη Στεργιόπουλο, Νικόλαο Μούρμουρα, Στέφανο Βουνισέα, Γιάννη Καπότση, Κωνσταντίνο Μυλωνάκη, Ευγένιο Βούλγαρη, Αλέξανδρο Καψοκόλη, Παύλο Μήτρο, Γιάννη Σαλπέα, Ασημάκη Παυλάκη και Εύφρο Γεωργιάδη.

Αξιοσημείωτο είναι ότι η εμβληματική προσωπικότητα του water polo, ο Φίλιππος Καϊάφας, επέλεξε την ΑΕΚ ως έναν από τους τελευταίους σταθμούς της σπουδαίας καριέρας του. Μαζί με τον Πέτρε Σάντα θα αποτελέσουν το δίδυμο των αρχηγών της ομάδας.

Προπονητής θα είναι ο Κωνσταντίνος Δάνδολος, προπονητής της Εθνικής ομάδας Ενόπλων Δυνάμεων με βοηθό τον Πέτρο Δεβερικό, ο οποίος είναι και ο επικεφαλής των ακαδημιών.

Η ομάδα της ΑΕΚ ξεκινάει το ταξίδι της προς τις επιτυχίες από την Γ’ Εθνική τον Ιούλιο του 2018.

 

Ο έφορος κ. Πάνος Μιχαλόπουλος και ο αρχηγός του τμήματος κ. Γιώργος Κιρμίζογλου δήλωσαν “Είμαστε περήφανοι που ανήμερα των 94ων γενεθλίων της ΑΕΚ ανακοινώνουμε την πρώτη στην ιστορία μας, ομάδα υδατοσφαίρισης,  η οποία θα συμμετέχει σε εθνικά πρωταθλήματα. Έχουμε την τιμή και την ευθύνη να οδηγήσουμε την ομάδα σταδιακά στην Α1 και σε σημαντικές επιτυχίες έτσι όπως πραγματικά αξίζει στο όνομα της ΑΕΚ. Το τμήμα είναι αυτοχρηματοδοτούμενο και δε θα επιφέρει καμία οικονομική επιβάρυνση στην μάνα ΑΕΚ. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά τους προπονητές και τους αθλητές,  οι οποίοι δέχθηκαν την πρόσκληση μας, όπως επίσης τον πρόεδρο κ. Αλεξίου, τα μέλη του ΔΣ της ερασιτεχνικής και τον Γενικό αρχηγό κ. Δευτεραίο για την εμπιστοσύνη που μας δείχνουν για την απρόσκοπτη ολοκλήρωση αυτού του εγχειρήματος. Τέλος θα θέλαμε όλες τις φίλες και όλους τους φίλους της ΑΕΚ να συνδράμουν και να αγκαλιάσουν αυτή την ιστορική προσπάθεια. Είμαστε σίγουροι ότι και εμείς από τη μεριά μας θα προσφέρουμε χαρά και υπερηφάνεια σε όλους».'

 

http://www.enwsi.gr/erasitexniki/i-proti-andriki-omada-polo-tis-aek-einai-gegonos/

Share this post


Link to post
Share on other sites

«Η ΑΕΚ πρέπει να δώσει έμφαση στα φυτώριά της αν θέλει να δημιουργήσει μια μεγάλη ομάδα. Από εκεί ξεκινούν όλα. Θα ήταν ιδανικό να δημιουργήσει ένα κολυμβητήριο στη Νέα Φιλαδέλφεια ώστε να μαζέψει τα παιδιά των γύρω περιοχών και να δημιουργήσει δυνατές ακαδημίες. Από την άλλη, είναι δύσκολος ο χώρος, αφού υπάρχει ένα κατεστημένο τόσα χρόνια που κάνει ότι θέλει»

σχολιάζει ο Νίκος Ματραλής ερωτώμενος για το μέλλον της νέας προσπάθειας της ομάδας που έχει ξεκινήσει.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Καλά τα λέει. Άσε το κατεστημένο, δεν έχω καμιά φαγομάρα να χτυπήσω τον γαύρο τα επόμενα 10 χρόνια. Φτιάξε ένα υγιές τμήμα με υποδομές κανονικές και έχουν οι Θεοί.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Τα κολυμβητήρια βγάζουν λεφτά , έχουν έξοδα αλλα συνήθως είναι γεμάτα με παιδιά . καλή επένδυση αν ποτέ γίνει και το κράτος φαντάζομαι βοηθάει στη κατασκευή τους .

Share this post


Link to post
Share on other sites

Τα κολυμβητήρια βγάζουν λεφτά , έχουν έξοδα αλλα συνήθως είναι γεμάτα με παιδιά . καλή επένδυση αν ποτέ γίνει και το κράτος φαντάζομαι βοηθάει στη κατασκευή τους .

 

Σωστός, κανέναν δήμο δεν χαλάει ένα κολυμβητήριο. Και παιδιά και ώρες κοινού.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

×