Jump to content

Ποδηλασία


Recommended Posts

  • 7 months later...

Πραγματοποιήθηκε η φωτογράφηση όλων των κατηγοριών της ομάδας ποδηλασίας της ΑΕΚ, με την προβολή του νέου χορηγού. 

 

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΑΕΚ:

«Η ΑΕΚ Ερασιτεχνική και το Τμήμα Ποδηλασίας παρουσιάζει φωτογραφικό υλικό της ποδηλατικής ομάδας ΑΕΚ 2018 όλων των κατηγοριών και την προβολή του νέου μας χορηγού. 
Σύντομα και η παρουσίαση των αθλητών μας.
Με την στήριξη του χορηγού μας #SkodaSynergy».

 

915702c001b52e079524fa8828636777_560318.

  • Δικεφαλάκι 1
Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...
  • 11 months later...

Μεταγραφική "βόμβα" από το ποδηλατικό τμήμα, που ενισχύεται με τον Χάρη Καστραντά, τον κορυφαίο Έλληνα ποδηλάτη σύμφωνα με την βαθμολογία της Διεθνούς Ομοσπονδίας Ποδηλασίας!

Παράλληλα, άλλοι 6 νέοι αθλητές ενισχύουν το ιστορικό τμήμα Ποδηλασίας!

https://www.aek.gr/stin-aek-o-charis-kastrantas-kai-7-neoi-podilates/?fbclid=IwAR2bXXblexl99xnLjAVO8m9muCERDrW-SIAOKbsbMGlDg6bkjEKntFVcqTs

Link to comment
Share on other sites

  • 1 year later...

 

AEK-cycling-podilasia-kastrantas-protath

Πρωταθλητής Ελλάδος ο Καστραντάς!

Την κορυφαία επιτυχία του με τη φανέλα της ΑΕΚ (μέχρι την επόμενη…) σημείωσε ο Χαράλαμπος Καστραντάς που αναδείχθηκε Πρωταθλητής Ελλάδος στο Cyclo-Cross για το 2020. Ο ποδηλάτης του “Δικεφάλου” απέδειξε για ακόμα μία φορά την ποιότητά του κατακτώντας το χρυσό μετάλλιο στη διοργάνωση των Σπάτων στην κατηγορία των Ανδρών, κρατώντας ψηλά τη σημαία του Συλλόγου.

Όμως οι επιτυχίες δε σταμάτησαν εκεί για το ποδηλατικό τμήμα της ΑΕΚ, καθώς σπουδαία εμφάνιση πραγματοποίησε και ο Τάσος Παπαποστόλου που ανέβηκε στο δεύτερο σκαλί του βάθρου στη γενική βαθμολογία των Μάστερς, φέρνοντας άλλο ένα μετάλλιο στη Νέα Φιλαδέλφεια. Παράλληλα, στην ίδια κατηγορία ο Τάσος Καβαλιεράτος κατέλαβε την 5η θέση προσθέτοντας άλλο ένα εντυπωσιακό πλασάρισμα σε έναν από τους πιο απαιτητικούς αγώνες της σεζόν.

Στο πλευρό των αθλητών μας ήταν για ακόμα μία φορά ο προπονητής της ΑΕΚ, Παναγιώτης Συκολοδήμος, ο έφορος του τμήματος, Παναγιώτης Γρούβας, και ο Υπεύθυνος Οργάνωσης και Ανάπτυξης του τμήματος, Χρήστος Μαυροθαλασσίτης.

Link to comment
Share on other sites

  • 3 months later...

Αναπληρωματικός στους Ολυμπιακούς Αγώνες ο Καστραντάς της ΑΕΚ!

enwsi.gr 27/04/2020 13:39 0 Σχόλια

 
94561545_2667407410161382_71135388366756
 

Τη σπουδαιότερη επιτυχία της καριέρας του (μέχρι την επόμενη…) σημείωσε ο Χάρης Καστραντάς. Ο σπουδαίος Πρωταθλητής του ποδηλατικού τμήματος του Συλλόγου, για περισσότερο από ένα χρόνο μοιάζει ασταμάτητος και ανίκητος σε όλες τις κούρσες που έχει τρέξει εκπροσωπώντας τόσο την ΑΕΚ όσο και τη «γαλανόλευκη». Το επιστέγασμα όλων αυτών των προσπαθειών «σφραγίστηκε» με τον ορισμό του από την Ελληνική Ομοσπονδία Ποδηλασίας (ΕΟΠ) ως αναπληρωματικός στο αγώνισμα αντοχής Δρόμου για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο.

Πρόκειται για την ύψιστη διάκριση που κυνηγά κάθε αθλητής στην καριέρα του και ο Πρωταθλητής της ΑΕΚ το πέτυχε κρατώντας ψηλά τη σημαία του «Δικεφάλου».

Το ποδηλατικό τμήμα του Συλλόγου έχει αναγεννηθεί και οδεύει προς την κατάκτηση της κορυφής με σταθερά και συνεχή βήματα και τέτοιες επιτυχίες γεμίζουν υπερηφάνεια το Σύλλογο, δίνοντας κουράγιο και δύναμη σε όλους τους συντελεστές για να συνεχίσουν τη σκληρή δουλειά.

Ο Πρόεδρος, κ. Αλέξης Αλεξίου, το ΔΣ, ο Υπεύθυνος Οργάνωσης και Ανάπτυξης του τμήματος, κ. Χρήστος Μαυροθαλασσίτης, ο έφορος του τμήματος, κ. Παναγιώτης Γρούβας και ολόκληρη η «κιτρινόμαυρη» οικογένεια συγχαίρουν θερμά τον Χάρη Καστραντά για την επιτυχία του και του εύχονται ανάλογη συνέχεια!Αναπληρωματικός στους Ολυμπιακούς Αγώνες ο Καστραντάς!

https://www.enwsi.gr/erasitexniki/anapliromatikos-stoys-olympiakoys-agones-o-kastrantas-tis-aek/

 

Link to comment
Share on other sites

  • 8 months later...

Η ΑΕΚ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τη μεταγραφή 13 νέων αθλητών και αθλητριών στο τμήμα Ποδηλασίας του Συλλόγου.

Το ιστορικό τμήμα του “Δικεφάλου” συνεχίζει την ανοδική του πορεία που ως τελικό στόχο έχει την καθιέρωση στην κορυφή. Μετά τη στελέχωση του τμήματος με εξαιρετικούς γνώστες του αθλήματος, η ΑΕΚ έκανε δικούς της αθλητές που έχουν κατακτήσει Πανελλήνιες νίκες, αλλά και ελπιδοφόρους ποδηλάτες με εξαιρετικά στοιχεία που θα ενισχύσουν την “Ένωση” σε όλες τις κατηγορίες.

Η ΑΕΚ ενισχύεται σημαντικά στο αγώνισμα του ΜΤΒ, ενώ παράλληλα μετά από πολλά χρόνια δυναμώνει σε επίπεδο Γυναικών.

Στους 38 φορές τροπαιούχους εντάσσονται οι:
1) Ηλίας Τσορτουκτσίδης – Μέλος της Εθνικής Ομάδας Ορεινής Ποδηλασίας, Μέλος της Προολυμπιακής Ομάδας, Πρωταθλητής Ελλάδος ΜΤΒ Εφήβων 2017, Πρωταθλητής Ελλάδος ΜΤΒ Παίδων 2014, Πολλάκις Πρωταθλητής σε Τοπικά Πρωταθλήματα ΜΤΒ – Μεταγραφή από τον ΒΑΟ.
2) Νικόλαος Γεωργιάδης – Μέλος της Εθνικής Ομάδας Ορεινής Ποδηλασίας, Πρωταθλητής Ελλάδος Παίδων MTB 2018, Πρωταθλητής Β. Ελλάδος Εφήβων 2019, Πρωταθλητής Β. Ελλάδος Εφήβων ΜΤΒ 2020, Μοναδικός Έλληνας Έφηβος που κατέκτησε μετάλλιο σε Διεθνείς UCI Αγώνες (Xάλκινο μετάλλιο Σαλαμίνα 2020), Ασημένιο Μετάλλιο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα ΜΤΒ Εφήβων 2019, 6η θέση στους Βαλκανικούς Αγώνες 2019 – Μεταγραφή από τους Μαχητές Πεύκων.
3) Αναστάσιος Κεσόγλου – Μέλος της Εθνικής Ομάδας Ορεινής Ποδηλασίας, Ασημένιο Μετάλλιο Σκυταλοδρομίας Εφήβων 2020, Πρωταθλητής Σκυταλοδρομίας Παίδων 2019, Πρωταθλητής Ελλάδος Παίδων XCO 2019, Βαλκανιονίκης Παίδων XCO 2019 – Μεταγραφή από τους Μαχητές Πεύκων.
4) Ελευθερία Λάβαρη – 5η θέση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα MTB 2020, Παρουσία σε Διεθνείς Αγώνες Cross Country 3 Stages σε Κω-Ναύπακτο, 5η θέση σε Διεθνείς Αγώνες στην Ιταλία το 2017 – Μεταγραφή από τον Παναθηναϊκό ΑΟ.
5) Μυρτώ Τσέκου – Μεταγραφή από τον ΠΟ Χαλκίδας.
6) Νικόλαος Κωσταράγκος – Μεταγραφή από τον ΠΟ Χαλκίδας.
7) Δημοσθένης Μαγκλάρας – Μεταγραφή από τον ΠΟ Χαλκίδας.
😎Κωνσταντίνα Σταυροπούλου – Μεταγραφή από τον ΠΟ Χαλκίδας.
9) Γεώργιος Ζήτρος – Νέος Αθλητής
10) Σπύρος Παναγιωτόπουλος – Νέος Αθλητής
11) Αναστάσιος Πανταζής – Νέος Αθλητής
12) Αθηνά Σιούνα – Νέα Αθλήτρια
13) Ελένη Νίκα – Νέα Αθλήτρια

Link to comment
Share on other sites

  • 4 months later...

Στους αγώνες επέστρεψε το ποδηλατικό τμήμα της ΑΕΚ, που έτρεξε στον Γύρο Ιωαννίνων, στον 43ο Γύρο “Θυσίας” και στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ατομικής Χρονομέτρησης Νέων Ανδρών-Εφήβων-Νεανίδων.

Στα Ιωάννινα η Ελευθερία Λάβαρη κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στην κατηγορία των Γυναικών, βάφοντας… “κιτρινόμαυρη” την Ήπειρο με εντυπωσιακή εμφάνιση.

https://www.enwsi.gr/1005653/aek/erasitexniki/aek-chryso-metallio-gia-tin-lavari-stin-podilasia.html?utm_source=internal&utm_medium=feed

  • Δικεφαλάκι 1
Link to comment
Share on other sites

Συνεχίζονται οι επιτυχίες για το τμήμα ποδηλασίας της ΑΕΚ που συμμετέχει σταθερά σε κάθε σημαντική διοργάνωση. Η «Ένωση» αυτή την φορά συμμετείχε στον 13ο γύρο Νεμέας, που διοργάνωσε η ΠΕΠ. Εξαιρετική εμφάνιση πραγματοποίησε ο Κώστας Κατσιλιέρης που κατέκτησε την 1η θέση. Σε έναν δύσκολο και απαιτητικό αγώνα, κάτω από αρκετή ζέστη και με την συμμετοχή 280 αθλητών ο πρωταθλητής της ΑΕΚ κατέκτησε την πρωτιά.

https://www.enwsi.gr/1006664/aek/erasitexniki/aek-nees-epitychies-gia-tin-podilasia-foto.html?utm_source=internal&utm_medium=feed

198659183_306138887903934_9073300053246420536_n-750x430.jpg

  • Δικεφαλάκι 2
Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Γεμάτες αγώνες και… επιτυχίες ήταν οι τελευταίες ημέρες για το ποδηλατικό τμήμα του Συλλόγου.

Η ΑΕΚ συμμετείχε την περασμένη εβδομάδα στο Τοπικό Πρωτάθλημα Ατομικής Χρονομέτρησης, στο περασμένο Σαββατοκύριακο (18-20/06) στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Δρόμου Αντοχής στη Λάρισα και στον Διασυλλογικό Αγώνα ΜΤΒ και σημείωσε μεγάλες επιτυχίες.

Στο Τοπικό Πρωτάθλημα, ο Κώστας Κατσιλιέρης κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στην κατηγορία των Μάστερς, κρατώντας ψηλά τη σημαία της ΑΕΚ, ενώ ο Ιβάν Μαυροθαλασσίτης ανέβηκε στο 2ο σκαλί του βάθρου στην κατηγορία των Νέων Ανδρών. Στους Παίδες, ο Στράτος Μανωλίδης με εντυπωσιακή εμφάνιση κατέκτησε την 4η θέση.

Στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Δρόμου, στην Αντοχή, η Ελευθερία Λάβαρη τερμάτισε 11η, ενώ η Μυρτώ Τσέκου 15η. Στο αγώνισμα της Ατομικής Χρονομέτρησης, η Τσέκου κατέλαβε την 16η θέση, ενώ μία θέση πίσω τερμάτισε η Λάβαρη. Στους Παίδες, ο Στράτος Μανωλίδης κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο, προσθέτοντας άλλο ένα μετάλλιο στο ενεργητικό του. Στους Άνδρες, ο Ιβάν Μαυροθαλασσίτης κατετάγη 35ος στην Αντοχή.

Τέλος, στο Διασσυλικό Αγώνα ΜΤΒ που διεξήχθη στην Κάρυστο, ο Στράτος Μανωλίδης με σπουδαία κούρσα κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο, βάφοντας… “κιτρινόμαυρη” την Εύβοια.

aek.gr

aek-cycling-podilasia-katsilieris1233232-metallio.jpg

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

“Κιτρινόμαυρη” βάφτηκε όλη η Αττική, καθώς το τμήμα Ποδηλασίας της ΑΕΚ κυριάρχησε στο Τοπικό Πρωτάθλημα.

Ο Ηλίας Τσορτουκτσίδης με σπουδαία κούρσα κατέκτησε την 1η θέση στους Άνδρες, ανεβαίνοντας στο πιο ψηλό σκαλί του βάθρου. Την 3η θέση της ίδιας κατηγορίας κατέκτησε ο Νίκος Γεωργιάδης, με την ΑΕΚ να κάνει το 1-3, εν μέσω αποθέωσης.

Μετάλλιο κατέκτησε η ΑΕΚ και στην κατηγορία Γυναικών, με την Μυρτώ Τσέκου να τερματίζει 3η, ενώ στους Παίδες ο Στράτος Μανωλίδης κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο συνεχίζοντας τις εξαιρετικές του εμφανίσεις μέσα στο 2021.

Το 5ο μετάλλιο για την ΑΕΚ ήρθε από τη μικρή Σωτηρία Βασιλείου που στην κατηγορία Μίνι Μεγάλα Κορίτσια τερμάτισε 2η.

https://www.aek.gr/thriamveyse-o-tsortoyktsidis-stin-attiki-gemise-metallia-i-aek/

aek-podilasia-cycling-vasileiou1.jpg

aek-podilasia-cycling-metallio.jpg

Link to comment
Share on other sites

  • 9 months later...
  • 3 months later...

«Κιτρινόμαυρη» κυριαρχία!

28/07/2022
0 Views
295466242_3385561405011219_8160584547725

 

Σπουδαίες επιτυχίες για το ποδηλατικό τμήμα της ΑΕΚ ακόμα μία φορά, καθώς για άλλο ένα Σαββατοκύριακο (23-24/07), οι «κιτρινόμαυροι» σάρωσαν τα μετάλλια.

Στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ορεινής Ποδηλασίας MTB (ΧCO – XCC – XCR) που διεξήχθη στη Νεάπολη Λασιθίου και διοργάνωσε η Ελληνική Ομοσπονδία Ποδηλασίας σε συνεργασία με την Περιφερειακή Ενότητα Λασιθίου, τον Δήμο Αγίου Νικολάου (ΠΑΟΔΑΝ) και τον Ποδηλατικό Όμιλο ΔΡΗΡΟΣ Νεάπολης, ο ποδηλάτης μας Νίκος Γεωργιάδης στον αγώνα XCO του Σαββάτου (23/07) κατέλαβε την 1η θέση στην κατηγορία του Νέων Ανδρών (U23) και την 5η στη γενική βαθμολογία των Ανδρών (Men Elite). Στον αγώνα της Κυριακής (24/07) στο XCC κατετάγη 2ος στους Νέους και 7ος στη γενική βαθμολογία.

Ο Νίκος Γεωργιάδης είδε τις εκπληκτικές του εμφανίσεις να του δίνουν το εισιτήριο για την Εθνική Ομάδα Ορεινής Ποδηλασίας, όπου θα τρέξει στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα της Ξάνθης (30-31/08).

Επίσης διεξήχθη για πρώτη φορά στα χρονικά Πανελλήνιο ΜΤΒ στην κατηγορία των Παμπαίδων, όπου και έλαβε μέρος ο αθλητής μας Ιωάννης Τριανταφυλλίδης ο οποίος στην κούρσα του XCO στην 1η προκριματική σειρά πλασαρίστηκε στην 20άδα.

Μεγάλες επιτυχίες είχαμε όμως και στην Αττική, και συγκεκριμένα στην ανάβαση Αγ. Μερκουρίου με ατομική χρονομέτρηση. Οι αθλητές μας Ευάγγελος Σακκέλης και Κων/νος Κατσιλιέρης θριάμβευσαν στις κατηγορίες τους κατακτώντας τα χρυσά μετάλλια στην Γ1 και Δ1 αντίστοιχα, ενώ σε καλό χρόνο πλασαρίστηκε και ο νέος μας Μάστερ Σταύρος Αρχόντης.

  • Δικεφαλάκι 2
Link to comment
Share on other sites

  • 5 months later...
  • AG21 unpinned this topic
  • AG21 pinned this topic
  • AG21 featured and unpinned this topic

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×