Jump to content

AEK - Eυρώπη 2017-18


Guest amd
 Share

Recommended Posts

https://kassiesa.home.xs4all.nl/bert/uefa/data/method5/trank2019.html

 

Σε αυτό το σαιτ που είναι μια πρόβλεψη για του χρόνου που θα έχει φύγει η χρονιά 13/14 θα είμαστε 109 και με μια νίκη εχθες θα ήμασταν στην 101 !!! Και σχεδόν στους ισχυρούς στις κληρώσεις .

Link to comment
Share on other sites

Mετα τη σημερινη ισοπαλια ανεβηκαμε αλλες 11 θεσεις στη βαθμολογια της ΟΥΕΦΑ φτανωντας στην 122η θεση. Το καλοκαιρι ξεκινησαμε απο 208οι. Δηλ συνολικα αυτη τη χρονια ειχαμε ανοδο 86 θεσεων

 

https://kassiesa.home.xs4all.nl/bert/uefa/data/method5/trank2018.html

Link to comment
Share on other sites

του χρονου θα ξεκινήσουμε απο πιο ψηλά 102 γιατί θα φύγει και μια χρονιά που δεν είχαμε συμμετοχή ( 20 τουλάχιστον) .

 

https://kassiesa.home.xs4all.nl/bert/uefa/data/method5/trank2019.html

 

θα δούμε και που θα κάτσει με τις κληρώσεις άλλα όπως το βλέπω εγώ δεν είναι απίθανο να βρεθούμε στους ισχυρούς και στα πλευ οφφ με τη λογική ότι 20 τουλάχιστον ομάδες απο πάνω μας δεν θα συμμετέχουν του χρόνου σίγουρα ( υπάρχουν 11 απο αγγλία βγάζει 5  , 9 απο ισπανία βγάζειε 7 , 11 απο Ιταλία βγάζει 6 , 13 απο γερμανία βγάζει 6 , 7 ρωσία βγάζει 5 )

Link to comment
Share on other sites

μην μπερδευομαστε

 

του χρονου ξεκινας στο 102 πρακτικα τι σημαινει αυτο too soon to tell δηλαδη δεν θα παιξουν και οι 101 ομαδες μπροστα μας ευρωπη υπαρχουν τουλαχιστον 10-15 ομαδες απο τις 100 που δεν θα ειναι Ευρωπη του χρονου, πρακτικα αυτο σημαινει οτι απο 102 θα πας ξερω γω κοντα στο 85 

 

Επισης αν βαλουμε ποσοι μπαινουν κατευθειαν τσαμπιονς λιγκ ομιλους παμε περιπου στο 70. 

 

Βαση λογικης λοιπον 

 

α) για το τσαμπιονς λιγκ θα εισαι στους αδυνατους και φετος γενικα πρεπει να φτασεις κοντα στους 25,000 ποντους για να μπεις σε κληρωση δυνατων αρα θα ισχυει οτι ισχυε και φετος

β) για το γιουροπα εισαι στο ματεχμιο φετος οριακα οι 10,000 σε αφηναν στους αδυνατους στα πλειοφ (συζηταμε μονο για πλειοφ με δεδομενο οτι η ΑΕΚ δεν γινεται να μην βγει στο 1-2 του ελληνικου πρωταθληματος)

 

 

επισης οπως ακριβως ειπε και ο αδερφος απο πανω επειδη πλεον σβηνουμε μηδενικες χρονιες η ΑΕΚ καθε χρονο θα πηγαινει ψηλοτερα δηλαδη σημερα ειναι 102 του χρονου, 76 το 2020 και 61 το 2021 (πανω απο την μπουγατσα ας πουμε), φυσικα του 2020 και 2021 θα εξαρτηθει απο τι θα κανεις τις επομενες χρονιες αλλα μονο προς τα πανω μπορεις να πας, μονο βαθμους θα προσθετεις.

Edited by amd
Link to comment
Share on other sites

              20 play off champion league  ( συνολο ομίλων 32 10 απο play off + 22 απευθείας) 

           + 22 απευθείας

+ 44/2 = 22 play off europa για να εισαι ισχυρους  ( συνολο ομίλων 48 22 play off + 16 απευθείας + 10 απο τσουλού) 

              16 απευθείας

συνολο   86 είναι ο όριο φτάνει οι απευθείας συμμετοχές και στα playoff τσαμπιον λιγκ να είναι πάνω από εμάς (το πιο πιθανό αφού έρχονται απο χώρες πάνω από τη βαθμολογία μας η από τις πρωταθλήτριες ομάδες που έχουν βαθμούς από προηγούμενες χρονιές)

          

 

102 η θεση μας - 20 ομάδες που δεν θα συμμετέχουν ( χώρες με πολλές ομάδες πάνω μας) = 82 ουσιαστικά είμαστε αν ήταν σήμερα η κλήρωση με τα δεδομένα 2018-2019

 

Είμαστε στο όριο και περιμένουμε τη συνέχεια για ποια ομάδα ξεπεράσει μέχρι να μπούμε στις κληρώσεις η ποια ομάδες πάνω μας δεν θα συμμετέχει/αποκλειστεί απο τις χώρες κάτω απο τη βαθμολογία μας ( Γαλλία , πορτογαλία , ρωσία , ουκρανία κ.α.)

Link to comment
Share on other sites

Αν περναμε άλλο ένα πόνο ( νίκη εχθές) θα το είχαμε κλειδώσει αφού θα καβαλούσαμε και τη γερμανία (πολλή σημαντικό αφού βγάζει διαφορετικές ομάδες στο europa κάθε χρόνο) και θα πηγαίναμε στη 92 θέση . 

Link to comment
Share on other sites

Οριστικά στην 15η θέση η Ελλάδα - Τι ισχύει για την επόμενη και τη μεθεπόμενη σεζόν
 
Ακόμη και να προκρινόταν η ΑΕΚ επί της Ντιναμό Κιέβου, τους ομίλους του Champions League θα τους βλέπουμε, όπως αναμενόταν, με… κιάλια.
 
230603.jpg
 
   

Ζόρικα τα πράγματα για το ελληνικό ποδόσφαιρο… και επίσημα!

Μετά τον αποκλεισμό της ΑΕΚ από τη συνέχεια του Europa League (αν και πολύ δύσκολα θα άλλαζε κάτι, ακόμη και να προκρινόταν επί της Ντιναμό Κιέβου), τα πράγματα, πλέον, για την Ελλάδα είναι απλά και ξεκάθαρα:

Η χώρα μας «τερματίζει» τη σεζόν με 28.600 βαθμούς και στη 15η θέση της κατάταξης, γεγονός που σημαίνει ότι από τη μεθεπόμενη σεζόν (2019/2020) οι όμιλοι του Champions League θα είναι σχεδόν… άπιαστο όνειρο, μιας και, τόσο ο πρωταθλητής όσο και ο δευτεραθλητής θα χρειάζονται τρεις προκρίσεις, προκειμένου να… κουνήσουν σεντόνι!

Για του χρόνου, και με βάση ότι ακόμα θα ισχύουν τα δεδομένα για τη 14η θέση, στην οποία ήμασταν, η κατάσταση έχεις ως εξής:

Ο πρωταθλητής μπαίνει στον 3ο προκριματικό γύρο του Champions League -όπου τα ματς θα γίνουν 7-8 Αυγούστου και 14-15 Αυγούστου.

Ο δευτεραθλητής θα ξεκινήσει από τον 2ο προκριματικό γύρο της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης, αρά θα χρειαστεί τρεις προκρίσεις για την είσοδό του στους ομίλους. Οι ημερομηνίες των αγώνων είναι 24-25 Ιουλίου και 31 Ιουλίου-1 Αυγούστου.

Ο Κυπελλούχος, τώρα, θα μπει στον 3ο προκριματικό γύρο του Europa League. Αν, όμως, η ομάδα που θα κατακτήσει το τρόπαιο τερματίσει στις δύο πρώτες θέσεις του πρωταθλήματος, τότε το «καλό» εισιτήριο του Europa πηγαίνει στην ομάδα που θα κατακτήσει την 3η θέση στη Σούπερ Λίγκα. Οι ημερομηνίες είναι 9 Αυγούστου και 16 Αυγούστου.

Τέλος, ο τρίτος και ο τέταρτος της βαθμολογίας (ή ο τέταρτος και ο πέμπτος, αν υπάρξει αλλαγή από το Κύπελλο) θα ξεκινήσουν από τον 2ο προκριματικό γύρο του Europa. Οι ημερομηνίες είναι 26 Ιουλίου-2 Αυγούστου.

Σε ό,τι αφορά τη μεθεπόμενη σεζόν, υπάρχει η εξής, σημαντική διαφοροποίηση:

Ο πρωταθλητής θα ξεκινάει, πλέον, από τον 2ο προκριματικό γύρο του Champions League, άρα και αυτός θα χρειάζεται τρεις προκρίσεις, προκειμένου να προκριθεί στους ομίλους! Από εκεί και πέρα, για τους υπόλοιπους θα ισχύει ό,τι και πριν.

Ο δευτεραθλητής θα μπαίνει στον 2ο προκριματικό των «αστεριών», ο Κυπελλούχος κρατάει το καλύτερο «εισιτήριο», μιας και θα ξεκινάει από τον 3ο προκριματικό γύρο του Europa, ενώ ο τρίτος και ο τέταρτος θα αρχίζουν την ευρωπαϊκή περιπέτειά τους από τον 2ο προκριματικό γύρο του Europa League.

Link to comment
Share on other sites

Ο ομιλος των πρωταθλητων στα προκριματικα του τσαμπιονς δεν ειναι πιο βατος από τον ομιλο των ομαδων που θα συμμετέχουν χωρις να εχουν παρει πρωταθλημα στη χώρα τους;;. Με δεδομενο οτι στον ομιλο των πρωταθλητων θα συμμετεχουν πρωταθλητριες μεν αλλα απο κατωτερα πρωταθληματα από οτι στον αλλο ομιλο.

Link to comment
Share on other sites

Πρωταθλητες

 

11 και κατω συμμετεχουν στους πρωταθλητες για παραδειγμα.

 

 

Τσεχια - Πλζεν 31,000

Ελβετια - Γιουνγκ Μποις 20,500

Ολλανδια - Αιντχοβεν 37,000

Ελλαδα 

Αυστρια - Σαλτζμπουργκ 46,500

Κροατια - Διναμο 17,500

Ρουμανια

Δανια - Κοπεγχαγη 34,000

Λευκορωσια - Μπατε 20,500

Πολωνια

Σουηδια 

Ισραηλ

Σκωτια - Σελτικ 31,000

Κυπρος - Αποελ 27,000

 

κτλπ

 

δηλαδη μανι μανι η ΑΕΚ ας πουμε ειναι κατω απο καμια 20 αρια ομαδες σαν συντελεστης 

 

Ποτε μπαινει ο πρωταθλητης ?

 

Μπαινει 3ο προκριμματικο δηλαδη αρχες αυγουστου με 15 αυγουστου 

 

Τι θα βρει εκει? 

 

τις 10 ομαδες του ποηγουμενου γυρου που ειναι οι χωρες 15-51 δηλαδη απο Κροατια και κατω + την ομαδα της χωρας 13 δηλαδη την PSV

 

μετα τι γινεται?

 

μετα οι 6 ομαδες + οι χωρες 10 (πλζεν) και 11 (βασιλεια) συμμετεχουν και βγαζουν 4 που προκρινονται στους ομιλους

 

 

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

 

Μη Πρωταθλητες

 

λαμβανουν μερος οι εξης

 

3οι απο Γαλλια και Ρωσια

2οι απο Πορτογαλια, Ουκρανια, Βελγιο, Τουρκια, Τσεχια, Ελβετια, Ολλανδια, Ελλαδα, Αυστρια

 

 

Ποτε μπαινει η Ελληνικη ομαδα?

 

μπαινει τελος Ιουλιου 6 ομαδες απο τις χωρες Τουρκια (Galatasaray), Τσεχια (Sigma Olomuc), Ελβετια (Basel), Ολλανδια (Ajax), Ελλαδα και Αυστρια (Sturm Graz) - η ΑΕΚ εδω ας πουμε αν οντως βγει δευτερη η Γαλατα ειναι στους αδυνατους αν κερδισει το πρωτθαλημα η Γαλατα και βγει 2η η μπασακσεχιρ παει στους δυνατους

 

Μετα τι γινεται ?  

 

Οι 3 νικητες απο πριν + τις 2ες απο τις Πορτογαλια, Ουκρανια Βελγιο + τις 3ες απο Γαλλια και Ρωσια κανουν 8 ομαδες και κληρωνονται μεταξυ τους οπου περνανε 4

 

Και στην συνεχεια αυτοι οι 4 που προκρινονται κληρωνονται σε 2 ζευγαρια για να βγουν οιομαδες που θα πανε ομιλους

 

 

υγ. Δηματε σε φαγα

Edited by amd
Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

πως ειναι δυνατον μια ομαδα με τριπλασιο μπατζετ απο εμας να ειναι επιπεδου ατρομητου?

 

ειναι λιγο νωρις αλλα εδω ειναι η πρωτη αναλυση σαν πρωταθλητρια η ΑΕΚ θα μπει στον δρομο των πρωταθλητων που δινει 4 θεσεις στους ομιλους θα εχει αντιπαλους ομαδες απο την 11 θεση και κατω. 

 

Στον 1ο γυρο που θα συμμετεχει η ΑΕΚ δηλαδη στον 3ο προκριμματικο συμμετεχουν χωρες απο την 13 θεση και κατω οι αντιπαλοι με τα σημερινα δεδομενα ειναι πιθανον να ειναι ενας απο τους παρακατω εξι, αυτες ειναι οι 6 ομαδες με τους πιο μεγαλους συντελεστες 

 

Σαλτζμπουργκ (κλειδωμενο πρωταθλημα) - παιζει ενα προκριμματικο ακομα

Αιντχοβεν  (κλειδωμενο πρωταθλημα) 

Σελτικ (κλειδωμενο πρωταθλημα) - παιζει 2 προκριμματικους ακομα

ΑΠΟΕΛ (1ο φαβορι) - παιζει 2 προκριμματικους ακομα

Μπατε Μπορισοφ (πρωταθλητρια) - παιζει 2 προκριμματικους ακομα

Λουντογκορετς (1ο φαβορι) - παιζει 2 προκριμματικους ακομα 

 

οι αγωνες ειναι τελος Ιουλιου και αρχες αυγουστου 

 

οι 6 που θα περαοσυν μαζι με τις Γιουνγκ Μποις (1ο φαβορι) και Βικτορια Πλζεν (κλειδωμενο) φτιανχουν μια 8αδα δηλαδη 4 ζευγαρια που οι νικητες θα βρεθουν στους ομιλους του τσαμπιονς λιγκ και οι χαμενοι στους ομιλους του γιουροπα λιγκ 

 

θα ξαναγινει Update σε κανα μηνα που θα εχουμε πιο ξεκαθαρη εικονα

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×