Jump to content

ΑΕΚ Βόλλεϋ 2017-18


Recommended Posts

Aκομα δεν ειναι σιγουρο αν η ομαδα θα δηλωσει συμμετοχη στη pre-league. Ειναι εμφανες οτι δεν ειναι στοχος η Α1 ουτε του χρονου επομενως
 
Τα δεδομένα και οι δυσκολίες της ΑΕΚ για preleague

Ανοιχτά παραμένουν όλα τα θέματα στην ανδρική ομάδα βόλεϊ της ΑΕΚ καθώς ακόμα δεν έχει ξεκαθαρίσει η βασική εκκρεμότητα που αφορά την συμμετοχή του τμήματος στην κατηγορία της preleague.

 

Στις τάξεις του «Δικεφάλου» δεν έχουν αποφασίσει ακόμα οριστικά αν η ομάδα θα συμμετάσχει στη νέα κατηγορία, θεωρώντας πως τα έξοδα κυρίως τα μεταφορικά από τα ταξίδια που θα χρειαστεί να γίνουν στην διάρκεια της σεζόν ανεβάζουν σημαντικά το μπάτζετ. Επίσης σημαντική παράμετρος είναι πως εφόσον η ΑΕΚ δεν είναι σε θέση οικονομικά να διεκδικήσει την άνοδο της στην μεγάλη κατηγορία θα ήταν ανώφελο να συμμετάσχει σε μια πιο ακριβή κατηγορία μόνο για να παραμείνει εκεί. Η ΑΕΚ έχει διορία μέχρι τις 31 Μαϊου για να δηλώσει συμμετοχή στην pre-league καθώς σε αντίθετη περίπτωση θα αγωνιστεί και τη νέα σεζόν στην Α2. Ακόμα πάντως δεν είναι σίγουρο και το αν θα ισχύσει η κατηγορία καθώς σύμφωνα με την προκήρυξη της ΕΟΠΕ βασική προϋπόθεση είναι να δηλώσουν συμμετοχή 12 ομάδες.

 

 

http://www.enwsi.gr/volley/ta-dedomena-ke-dyskolies-tis-aek-gia-preleague/

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Ανακοινωση της ΕΟΠΕ νωριτερα

 

 

Δημιουργείται Pre League στις Γυναίκες, όχι στους Άνδρες

  default.jpg

Μετά την ολοκλήρωση της σχετικής προθεσμίας που αφορούσε τη δήλωση συμμετοχής για τη δημιουργία της Pre League Ανδρών και Γυναικών για την αγωνιστική περίοδο 2017-2018 η ΕΟΠΕ ανακοινώνει τα εξής:
 

Όσον αφορά την Pre League Ανδρών, δήλωσαν συμμετοχή 10 ομάδες και δεδομένου ότι το όριο για την συγκρότηση της κατηγορίας ήταν 12 ομάδες, η κατηγορία δεν θα δημιουργηθεί.
Οι ομάδες που δήλωσαν συμμετοχή ήταν οι εξής: ΑΟ Παλλήνη, Πήγασος Πολίχνης, Ροδίων Άθλησις, ΟΦΗ, ΑΜΣ Νέστωρ, ΑΕΠ Ολυμπιάς, ΓΣ Απόλλων, ΕΑ Πατρών, ΧΑΝΘ, ΑΣ Άρης.

 

Αντιθέτως δεν δήλωσαν συμμετοχή οι: ΑΠΣ Κύζικος, ΑΟ Ορεστιάδας, ΑΕΚ Αθηνών, ΑΟ Σερρών, ΑΣ Ελπίς, ΑΣ Μακεδονικός.
 

Στην Pre League γυναικών δήλωσαν συμμετοχή 12 ομάδες και έτσι την επόμενη σεζόν στη νέα κατηγορία θα αγωνιστούν οι:
ΑΣΠ Θέτις, ΑΕΚ Αθηνών, ΧΑΝΘ, ΑΟ Ηλυσιακός, ΓΣ Πετρούπολης, ΑΟ Λαμίας 2013, ΦΟ Βριλησσίων, ΓΣ Πανιώνιος, ΑΣΠ Απόλλων, Ζηρίνειος ΑΟΝ, ΓΣ Μεσσαράς, ΑΟ Αιγάλεω.

 

Αντιθέτως δεν δήλωσαν συμμετοχή οι: ΑΣ Ελπίς, ΑΠΣ Ναύαρχος Βότσης, ΑΣΚ Λαγκαδά, ΑΣ Ασκληπιός, ΜΑΣ Νέα Γενεά, ΕΟ Σταυρούπολης.

 

 

https://www.volleyball.gr/index.php/eidiseis/eidiseis-genikes/4420-dimiourgeitai-pre-league-stis-gynaikes-oxi-stous-andres

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...
Ο όμιλος της ΑΕΚ στην Α2

Πραγματοποιήθηκαν σήμερα σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, οι κληρώσεις για την τοποθέτηση των ομάδων στους υποομίλους της Α2 Ανδρών και Α2 Γυναικών (Β’ όμιλος).

Η ΑΕΚ συμμετέχει στον Α’ όμιλο και 2ο υποόμιλο με ομάδες όπως Ιωνικός, Μαρκόπουλo, Δραπετσώνα ενώ έχει δύο ταξίδια σε Κω και Ρόδο.

Αναλυτικά οι όμιλοι διαμορφώθηκαν ως εξής:
 

Α2 Ανδρών - Α’ όμιλος

 

1ος Υπο-όμιλος:
ΑΣ Πανερυθραίκός
ΑΟ Παλλήνη
ΓΣ Απόλλων
ΓΣ Πανιώνιος
ΑΠΣ Κύζικος
ΑΣΠ Απόλλων
ΑΕΠ Ολυμπιάς
ΑΟ Καλαμάτα 80
ΟΦΗ
ΣΦΠ Χανίων
ΑΣ Κέρκης

 

2ος Υπο-όμιλος:
ΑΣ Ιωνικός
Α.Ε.Κ.
ΑΟ Μαρκοπούλου
ΣΦΑΜ Φοίβος
ΔΑΣ Δραπετσώνας
ΑΟΝ Αργυρούπολης
ΕΑ Πατρών
ΑΟ Αιγιαλέων
ΑΟ Αθλοπαιδιών Κω
Ροδίων Άθλησις

 

https://www.volleyball.gr/downloads/volleyfiles/SibliromatikiGenikiProkirixiProtathlimaton_2017-2016.pdf

  • Δικεφαλάκι 1
Link to comment
Share on other sites

  • 5 weeks later...

Οποτε παμε για ανοδο φετος??

 

Σε νέα εποχή μπαίνει η ανδρική ομάδα βόλεϊ της ΑΕΚ μετά την απόφαση της διοίκησης να στηριχτεί το τμήμα και να μπορέσει να διεκδικήσει άμεσα την επιστροφή του στην μεγάλη κατηγορία. Μετά από δύο χρόνια στην Α2 η «Ένωση» ατενίζει και πάλι με αισιοδοξία το μέλλον της καθώς φαίνεται πως τη νέα αγωνιστική περίοδο θα είναι ένα από τα φαβορί για την άνοδο στην Volleyleague. Όπως είχαμε αναφέρει προ ημερών η διοίκηση έψαχνε τον τρόπο για να βρεθεί μια λύση με τα παλιά χρέη έτσι ώστε όταν επιστρέψει η ομάδα να μπορεί να σταθεί «καθαρή» στην μεγάλη κατηγορία και να μην την κυνηγούν οι …πιστωτές. Όλα φαίνεται πως έχουν πάρει τον δρόμο τους και οι οριστικές ανακοινώσεις αναμένονται ακόμα και μέχρι το τέλος της εβδομάδας. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του enwsi.gr το τμήμα θα αναλάβουν να «τρέξουν» δύο παράγοντες που έχουν ασχοληθεί και στο παρελθόν με την ομάδα ενώ ήδη έχουν κάνει και τις πρώτες κινήσεις σε ότι αφορά την στελέχωση του ρόστερ αλλά και την συμφωνία με τον νέο προπονητή.

Αν και το τελευταίο διάστημα παρατηρείται στασιμότητα και δεν έχει κυκλοφορήσει τίποτα προς τα έξω, εντούτοις οι κινήσεις είναι σε πολύ προχωρημένο επίπεδο καθώς η ΑΕΚ έχει συμφωνήσει σχεδόν με όλο το ρόστερ για τη νέα χρονιά. Στις τάξεις του «Δικεφάλου» κινούνται με απόλυτα μυστικότητα καθώς θέλουν αρχικά να κλείσουν τα παλιά θέματα και να μπουν σε μια σειρά οι διακανονισμοί και τα χρέη. Όπως όλα δείχνουν η ομάδα είναι έτοιμη για να «ριχτεί» στην φετινή «μάχη» του πρωταθλήματος ελπίζοντας πως η φετινή χρονιά θα είναι η τελευταία της στην Α2.

 

 

 

http://www.enwsi.gr/epikairotita/plano-amesis-epistrofis-stin-volleyleague/

Link to comment
Share on other sites

Το ροστερ για τη νεα σεζον
 

Πασαδόροι: Νίκος Κρέτσης, Μάνος Δεληπρίμης, Στέλιος Πιπέργιας

Κεντρικοί: Χρήστος Κουλοχέρης

Ακραίοι: Ηλίας Λάππας, Γιάννης Αλεξίου, Παναγιώτης Ανάγνου

Διαγώνιοι: Ηρακλής Παπαδόπουλος, Γιάννης Δραβόπουλος,

Λίμπερο: Γιάννης Αχιλλεόπουλος, Τάσος Σωνάκης

 

  • Δικεφαλάκι 2
Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
Ο Νίκος Νεόφυτος θα είναι τελικά ο προπονητής που θα οδηγήσει την ανδρική ομάδα βόλεϊ της ΑΕΚ στο πρωτάθλημα της Α2 Ανδρών, όπως είχε αποκαλύψει το enwsi.gr από τις 11 Αυγούστου. Οι δύο πλευρές βρίσκονταν το τελευταίο διάστημα σε συζητήσεις και χθες οριστικοποιήθηκε η συμφωνία με τον έμπειρο προπονητή να επιστρέφει στον «κιτρινόμαυρο» πάγκο. Ο Νίκος Νεόφυτος έχει καθίσει και στο παρελθόν στην τεχνική ηγεσία του «Δικεφάλου» και συγκεκριμένα τη σεζόν 2008-09, οδηγώντας και τότε την ομάδα στην Α1. Την περσινή σεζόν βρισκόταν στον πάγκο της Κύζικου Νέας Περάμου ενώ έχει δουλέψει τα τελευταία χρόνια σε Φοίνικα Σύρου και Παμβοχαϊκό οδηγώντας τους με επιτυχία στο πρωτάθλημα της Volleyleague. Θεωρείται ένας από τους πιο πετυχημένους και έμπειρους προπονητές και αποτελεί μια πολύ καλή επιλογή για τον πάγκο του «Δικεφάλου».

 

 

http://www.enwsi.gr/epikairotita/eklise-o-neofytos-stin-aek/

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Σε μια ακόμη σημαντική προσθήκη προχώρησε η ανδρική ομάδα βόλεϊ της ΑΕΚ θέλοντας ενισχύοντας περισσότερο το ρόστερ της.

 

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του enwsi.gr πρόκειται για τον Μάκη Κανέλλο ο οποίος έχει συμφωνήσει επίσημα από τέλος Ιουλίου με τους ανθρώπους του «Δικεφάλου» για να αγωνιστεί τη νέα σεζόν με τα «κιτρινόμαυρα». Ο διεθνής κεντρικός που πέρυσι αγωνιζόταν με τον Ηρακλή Χαλκίδας αποτελεί μια ακόμη πολύ καλή λύση για τον προπονητή, Νίκο Νεόφυτο ο οποίος ξεκίνησε ήδη να «χτίζει» τη νέα ομάδα. Στο παρελθόν ο Κανέλλος έχει αγωνιστεί σε Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό, ΠΑΟΚ και Ηρακλή Θεσσαλονίκης. Είναι γεννημένος στις 25/8/1987 και έχει ύψος 2.01μ.

 

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...
  • 3 weeks later...

«Καθάρισε» στην πρεμιέρα η ΑΕΚ

54e70d0400e5bb9e6116b415563b363b.jpg

Με το δεξί μπήκε στο Πρωτάθλημα της Α2 η ανδρική ομάδα βόλεϊ της ΑΕΚ, η οποία νίκησε με 3-0 σετ την ΕΑΠ-To aek365 σας μετέδωσε live την αναμέτρηση

Με τον καλύτερο δυνατό τρόπο ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της στο Πρωτάθλημα της Α2 κατηγορίας η ανδρική ομάδα βόλεϊ της ΑΕΚ. Η Ένωση επικράτησε με 3-0 σετ της ΕΑ Πατρών στο κλειστό γήπεδο του Μετς, δείχνοντας καλό πρόσωπο και σοβαρότητα. 

Το ματς

Η ΑΕΚ ξεκίνησε το παιχνίδι δυνατά και με καλές ενέργειες πήρε με άνεση ένα προβάδισμα ασφαλείας (9-3). Η ΕΑΠ προσπαθούσε να αντιδράσει, αλλά δεν μπορούσε να ακολουθήσει την πορεία της Ένωσης και έτσι το σκορ ανέβηκε στο 20-12, κάτι που έδωσε με ευκολία την ώθηση στους «κιτρινόμαυρους» να μπορέσουν να πάρουν το πρώτο σετ με 25-21.

Στο δεύτερο σετ, η ομάδα της Πάτρας προσπάθησε να πλησιάσει στο σκορ και μάλιστα μείωσε ακόμα και στους 3, ωστόσο η ΑΕΚ έδειξε το σοβαρό της πρόσωπο και δεν έδωσε δικαιώματα, διατηρώντας το προβάδισμα (19-13). Έτσι, χωρίς δυσκολία έφτασε στο 2-0 στα σετ (25-16).

Έπειτα, η ομάδα του Νεόφυτου έδειξε πως δεν έχει... όρεξη να μπει σε περιπέτειες και έτσι ανέβασε περισσότερο την απόδοσή της και παρά τις προσπάθειες της ΕΑΠ, πήρε διαφορά 9 πόντων (19-10) και έτσι έφτασε σε μια σημαντική νίκη με 3-0 σετ (25-12). 

Τα σετ: 25-21, 25-16, 25-12. 

  • Δικεφαλάκι 3
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×