Jump to content

ΑΕΚ Βόλλεϋ Γυναικων 2017-18


Recommended Posts

Η ΑΕΚ έστειλε και επίσημα την δήλωση συμμετοχής για το νέο πρωτάθλημα preleague γυναικών. Όπως έχουμε αναφέρει η προθεσμία λήγει στο τέλος του μήνα και στις τάξεις του «Δικεφάλου» ετοίμασαν τα απαραίτητα έγγραφα τα οποία εστάλησαν στην ομοσπονδία. Πλέον η ΑΕΚ περιμένει να ενημερωθεί για τις ομάδες που θα διαμορφώσουν οριστικά το νέο πρωτάθλημα. Η επόμενη εβδομάδα θα είναι ιδιαίτερα σημαντική για το «κιτρινόμαυρο» τμήμα καθώς αναμένονται εξελίξεις σε ότι αφορά το μεταγραφικό κομμάτι. Ήδη προπονητής και έφορος έχουν κάνει διάφορες συζητήσεις με αθλήτριες και απομένουν οι τελικές επαφές.

 

 

http://www.enwsi.gr/volley/dilose-tin-symmetochi-stin-preleague/

Link to comment
Share on other sites

Κανανε λεει προσφορα στις ξενες που διεκδικουν τα οφειλομενα να τους δωσουν τα μισα...και περιμενουν να τους πουν ναι!ο δε εφορος του τμηματος ειναι ενας οπαδος που δεν μπορει οχι να βοηθησει το τμημα αλλα ουτε τον εαυατο του.Βλεπω ανοδο σε καμμια 10ετια. 

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...
  • 1 month later...
  • 1 month later...

Λοιπον Γιώργη έχουμε καταθέσει φάκελο

να παίξουμε εμείς στην Α1 .

Τα τυπικά δικαιολογητικά τα έχουμε.

Τσινάει ο Πορφύρας (τσιράκι οσφπ&Πανιωνίου)

όλες οι αλλες ομάδες της Α1

ψηφίζουν υπέρ μας.

Αναμένουμε την επιστροφή του προέδρου

της ΕΟΠΕ απο το εξωτερικο

για να παρθεί η τελικη απόφαση

της ομοσπονδίας.

Με το υπάρχον υλικό

η ομάδα στέκεται στην α1, έχει καλες παίκτριες

φέτος και σοβαρό προπονητη.

 

ΥΓ.Σήμερα το βραδυ ηταν τελικο ραντεβού και

με την Κοσμά. Σημαντικότατη προσθήκη αν ερθει.

  • Δικεφαλάκι 4
Link to comment
Share on other sites

Με απόφαση διοίκησης & προπονητη Σαμαρά

η ομάδα δε θα αγωνισθεί στην α1 .

Απέσυρε η ΑΕΚ το αίτημα της που μάλλον

θα γινόταν δεκτό.

 

Η Κοσμά επέστρεψε σε μας.

Σημαντική παίκτρια αλλά για α2 ,ε εντάξει..

  • Δικεφαλάκι 1
Link to comment
Share on other sites

Νομιζω η λογικη ηταν οτι θα ανεβουμε σιγουρα στην Α1, οποτε καλυτερα να παιξουμε στην Α2 φετος (και απο αποψη κοστους) αφου στη πρωτη κατηγορια απλα θα σωζομασταν, τιποτα παραπανω

  • Δικεφαλάκι 1
Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Θα πρεπει να κανονίσουμε,

και αυτο θα πρεπει να ειναι και ενα από τα θεματα στην αντζεντα της Παρασκευης,

αυτή τη σεζον,

ομαδες επιφανων (και μη) χρηστών,

να καλύπτουν εκ περιτροπης ανάγκες των αθλητριων του τμηματος,

σουβλακια, ποτακια και ο παρακουμης οτι προλαβαινει(εδω μπορουμε να χωσουμε και το Μπουκοφσκι).

Οσοι εχουν τις καταληλες γνωριμιες και βρισκονται κοντα στο τμημα, ας το οργανωσουν.

Link to comment
Share on other sites

7.1.2017 Συνέντευξη Καλαφατάκη στο SDNA: Σην ΑΕΚ είμαστε σαν οικογένεια

24.3.2017 Tέλος Πρωταθλήματος Α1 βολεϊ γυναικών.

Τι μεσολάβησε στο δίμηνο Ιανουαρίου Μαρτίου 2017?

Τι μεσολάβησε μέχρι σήμερα?

Μήπως οι τρεις μισθοί που της οφείλονται και για τους οποίους έλαβε ρητή δέσμευση - υπόσχεση μέσω οικείου της προσώπου ότι θα της εξοφληθούν εντός του τρέχοντος μηνός?

Μήπως ότι δεν τιμωρήθηκε όταν πέταξε το πινακάκι της αλλαγής στον προπονητή της βρίζοντάς τον , όταν "τόλμησε" να την κάνει αλλαγή σε κάποιο μάτς?

Μήπως ότι τελικά δεν της επιβλήθηκε το πρόστιμο λόγω της μη συμμετοχής της σε προπόνηση, ως μία ακόμη ένδειξη νουθεσίας?

Ή μήπως τελικά φταίει ότι το σωματείο μας δεν αποδέχθηκε πρόταση χορηγίας απο συγγενικό της πρόσωπο υπό την "ευνόητη προϋποθεση" της διατήρησής της στην ομάδα?

'Η μήπως ότι τελικά ότι το σωματείο προτίμησε να διατηρήσει τον άξιο προπονητή του και όχι την αθλήτρια στο δυναμικό της ομάδας, παρά τις μεσολαβήσεις τρίτων εντός του μηνός Ιουνίου για το αντίθετο?

Μήπως τελικά η οργιώδης φαντασία της αθλήτριας την οδήγησε, μετά από τα πειθαρχικά της παραπτώματα και σε ηθικά ατοπήματα?

Επιστρέφουμε ως ψευδείς και συκοφαντικές όλες τις αναφορές αθλήτριας Καλαφατάκη της περί καθεστώτος πείνας και αδιαφορίας διοίκησης και διατροφής με μέλι.....

Επιστρέφουμε επίσης στην αθλήτρια τις βασισμένες σε ψεύδη υπόνοιες σχετικά με τις αιτίες της αλλαγής του προπονητή.

Τέτοια ψεύδη συνιστούν αχαριστία, τουλάχιστον προς τον κ. Αρχόντη, την Γενική Γρμματέα κ. Κάσκαρη και τον Έφορο κ. Παναγιωτίδη αλλά και τον προπονητή της ομάδας κ. Σαμαρά που βρίσκονταν δίπλα στην ομάδα 24 ωρες το 24ωρο κυριολεκτικά, χωρίς να παραβλεφθεί και η προσπάθεια άλλων στελεχών όπως του Γενικού Αρχηγου κ. Δευτεραίου.

 

Επισημαίνουμε στην αθλήτρια να σεβαστεί το όνομα που φέρει, αλλά ακόμη περισσότερο να σεβαστεί το όνομα της ομάδας της οποίας τη φανέλα φόρεσε κατά την περσινή σεζόν.

Τα περσινά της αγωνιστικά παραπτώματα έμειναν ατιμωρητα και κατά πως φαίνεται η καλή μας διάθεση εκλήφθηκε ως αδυναμία. Ομως η σημερινή της απρόκλητη επίθεση σε βάρος της ΑΕΚ δεν θα μείνει έτσι.

Η ΑΕΚ από σήμερα την κατατάσσει στην θέση που της αξίζει και αναμένει από τη δικαιοσύνη να της επιβάλει τις νομικές κυρώσεις.

Το φαινόμενο της έξαρσης της Καλαφατάκη, που μετά από οκτώ μήνες θυμήθηκε να καταγγείλλει ως κακά πράγματα όσα μέχρι πρρότινος θεωρούσε καλά, δεν είναι αποτέλεσμα κακής εκτίμησης και ξαφνικής διαπίστωσης της πραγματικότητας. Είναι προφανές ότι εντάσσεται στη σειρά στοχευμένων δράσεων κατά της ΑΕΚ, τώρα που η δυναμική της αρχίζει να διαφαίνεται και να γίνεται αισθητή. Όσο κι αν αυτό δεν αρέσει σε κάποιους, καλά θα κάνουν να υποταχθούν στο πεπρωμένο.Όσο γρηγορότερα το αντιληφθούν, τόσο λιγότερο οδυνηρό θα είναι για αυτούς.

 

 

αυτη ειναι η επισημη απαντηση της ερασιτεχνικης

Link to comment
Share on other sites

εδω και η απαντηση της ΓΓ

«Κανένας αθλητής ή αθλήτρια ποτέ μέχρι σήμερα δεν έχει εκφράσει παράπονα για την διαμονή ή διατροφή τους σε ταξίδια. Η γυναικεία ομάδα βόλεϊ προσέχτηκε περισσότερα από όλα τα τμήματα έμεινε στο καλύτερο ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης και σε ένα από τα καλύτερα ξενοδοχεία στην Καλντέρα της Σαντορίνης. Το παιχνίδι στη Σαντορίνη είχε προγραμματιστεί σε πρώτη φάση νωρίς, για αυτό και οι αθλήτριες έφαγαν πρόχειρο φαγητό στο ξενοδοχείο, καθώς δεν υπήρχε χρόνος για να καθίσουν κάπου. Από το πρωί όταν αναχώρησαν από την Αθήνα, η αποστολή είχε εφοδιαστεί με σνακ και σάντουιτς από συνεργαζόμενη γνωστή εταιρία εστίασης και επιπλέον οι αθλήτριες γευμάτισαν στο πλοίο κατά βούληση, φυσικά με έξοδα της ομάδας. Το βράδυ μετά τον αγώνα η ομάδα γευμάτισε σε εστιατόριο. Την άλλη μέρα είχαν στη διάθεση τους πλούσιο πρωινό στο ξενοδοχείο και πριν αναχωρήσουν πράγματι έφαγαν σουβλάκια, χωρίς φυσικά να υπάρχει περιορισμός στην ποσότητα. Θεωρώ γελοίο το σχόλιο μόνο ένα καθώς η κάθε μια είχε την ευχέρεια να πάρει όσα ήθελε. Μετά την επιστροφή τους από τη Σαντορίνη δεν έγινε κανένα παράπονο. Απορώ γιατί γίνεται παράπονο οκτώ μήνες μετά.  Πέραν αυτού, υπήρξαν ταξίδια προς Θεσσαλονίκη και Νάξο χωρίς επίσης κανένα παράπονο, είτε ως προς την ποσότητα του φαγητού, είτε ως προς την ποιότητα του φαγητού. Αντιθέτως….

 

«Έχουν ενημερωθεί για την εξόφληση τους»

 

Όσον αφορά το θέμα με τους μισθούς που οφείλονται από την περσινή σεζόν η γενική γραμματέας παραδέχτηκε: «Πράγματι οφείλονται σε κάποιες λίγες αθλήτριες τρεις μισθοί, όμως έχει προγραμματιστεί  να γίνει εξόφληση σταδιακά κάτι που γνωρίζει πολύ καλά η συγκεκριμένη αθλήτρια, αφού είχε έρθει σε προσωπική επαφή μαζί μου συγγενικό της πρόσωπο, αλλά κι έχει δεσμευτεί και προσωπικά ο Πρόεδρος σε οικείο της πρόσωπο, που της έχουν μεταφέρει την βεβαιότητα της εξόφλησης της.  Η ομάδα δεν έχει εγκαταλειφθεί ποτέ όπως ισχυρίζεται. Από την αρχή δίπλα στην ομάδα ήταν ο τότε διοικητικός υπεύθυνος και μέλος του Δ.Σ. Λευτέρης Αρχόντης και μετά την παραίτηση του για προσωπικούς λόγους, από την επόμενη ημέρα κιόλας ανέλαβα προσωπικά μαζί με τον έφορο, Νίκο Παναγιωτίδη. Το τμήμα ήταν πάντα υπό την απόλυτη προσοχή κι έλεγχο του προπονητή Σαμαρά, εμάς των παραπάνω, αλλά και του Γενικού Αρχηγού. Μάλιστα και ο τελευταίος, τόσο μετά τη λήξη του πρωταθλήματος, όσο και μέχρι και σήμερα, έχει επαφές με αθλήτριες για την εξόφλησή τους.

 

«Αυτή που έτρωγε …μέλι έμεινε στην ομάδα»

 

Παράλληλα στην καταγγελία της η Καλαφατάκη αναφέρθηκε και σε μια συγκεκριμένη αθλήτρια η οποία έτρωγε για μέρες μέλι. Για το θέμα η Κάσκαρη σχολίασε: «Σε όσα αναφέρονται για διατροφή αθλήτριας με μέλι να σας πω αν και δεν έχει αναφερθεί ονοματεπώνυμο, ότι η αθλήτρια αυτή έχει παραμείνει στην ομάδα, προφανώς επειδή τρεφόταν κανονικά και όχι μόνο με μέλι. Επίσης να ξέρετε ότι η διοίκηση είχε εξασφαλίσει καθημερινά γεύματα για την ίδια και για άλλες αθλήτριες που το είχαν συμφωνήσει από την αρχή της σεζόν και για όλη τη σεζόν σε συνεργαζόμενα εστιατόρια καθημερινά. Παρόλα αυτά η Καλαφατάκη μιλάει κι εξ’ ονόματος άλλων.

 

«Η συνεργασία με την Νούσια έληξε πριν τον Εύοσμο»

 

Στην επιστολή της η πρώην αθλήτρια της ΑΕΚ, αναφέρθηκε και στην αποχώρηση της Νούσια, καταγγέλλοντας μάλιστα πως η ομάδα άφησε να εννοηθεί πως η πρώην αρχηγός είχε στήσει το ματς με τον Εύοσμο. Για το θέμα η Κάσκαρη σχολίασε: «Η συνεργασία μας με την αθλήτρια Αποστολία Νούσια έληξε πριν το παιχνίδι με τον Εύοσμο. Δυστυχώς όπως ήταν «χτισμένη» η ομάδα με ή χωρίς την συγκεκριμένη αθλήτρια, δεν μπορούσε να κερδίσει αυτό το ματς πόσο μάλλον η ΑΕΚ να βγάλει όπως αναφέρεται «βρώμα» ότι αυτός ήταν ο λόγος αποχώρησης της.

 

«Δεν θα ρωτάμε τις αθλήτριες για τον προπονητή»

 

Ανάμεσα στα όσα κατήγγειλε η Αγγελική Καλαφατάκη ήταν και η επιλογή του προπονητή, Γιώργου Σαμαρά αλλά και οι δοκιμές που έκανε στο παιχνίδι της ομάδας, όταν αυτή είχε ήδη υποβιβαστεί: «Στο τελευταίο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό εγώ και ο Γενικός Αρχηγός ήμασταν εκεί στο τέλος του αγώνα παρότι το κλίμα ήταν βαρύ, τους μιλήσαμε και ευχαριστήσαμε τα κορίτσια και τους τονίσαμε ότι δεν ήταν εκείνες υπεύθυνες για τον υποβιβασμό. Προπονητής της γυναικείας ομάδας, είχε επιλεγεί αρχικά ο κ. Φιλιππάτος. Μετά την αιφνίδια παραίτηση του, επιλέχτηκε ο κ. Γιώργος Σαμαράς ο οποίος από την πρώτη στιγμή είχε ξεκαθαρίσει ότι όπως είχε χτιστεί η ομάδα, ακόμη κι αν δεν μπορούσε να μείνει στην κατηγορία, οπωσδήποτε θα δούλευε για την αξιοπρέπειά της αλλά για να βάλει τις βάσεις για την επόμενη χρονιά. Είχε ξεκαθαρίσει μάλιστα στις αθλήτριες ότι δεν θα επέρριπτε σε αυτές την οποιαδήποτε ευθύνη για τα αποτελέσματα τους στους αγώνες, ακόμη κι αν είναι βέβαιο ότι ο αντίπαλος ήταν ισχυρότερος και θα νικούσε, αρκεί να έδιναν το 100% των δυνάμεών τους.

 

Ο Προπονητής είναι επιλογή της Διοίκησης και καμία αθλήτρια ή κανένας αθλητής δεν μπορεί να ερωτάται για τον προπονητή της αρεσκείας του, αλλά αντίθετα πρέπει να δείχνει σεβασμό προς το πρόσωπό του και μάλιστα εμπράκτως. Η Καλαφατάκη, από κάποιο σημείο και μετά, προφανώς από προσωπική σκοπιμότητα, καταφέρθηκε σε βάρος του προπονητή, προκάλεσε διάφορα επεισόδια και υπήρξε κατ΄ επανάληψη υπότροπη για τιμωρία. Το αν τιμωρήθηκε για κάποια από τα παραπτώματά της ή όχι είναι άλλο θέμα και αφορά τη Διοίκηση και τον προπονητή που αποφασίζουν. Επίσης είναι απαράδεκτο για την αθλήτρια να κρίνει εμμέσως πλην σαφώς τον βοηθό προπονητή του κ. Φιλιππάτου, ο οποίος είναι εξαιρετικός άνθρωπος και προπονητής και ήδη κάνει καριέρα πρώτου προπονητή σε μεγάλη ομάδα της Α1. Ασέβεια που δεν επιτρέπεται.

 

«Γιατί δεν έκανε σε μας τα παράπονα, αλλά τα θυμήθηκε οκτώ μήνες μετά»

 

Η ΑΕΚ δεν θα μπει σε δημόσια αντιπαράθεση με την αθλήτρια, στην οποία της δόθηκε η ευκαιρία για πρώτη φορά στην καριέρα της να αγωνιστεί σε μια μεγάλη ομάδα στην Α1. Σίγουρα για να φτάσει η ομάδα πέρυσι στον υποβιβασμό, δεν λειτούργησαν όλα σωστά, έγιναν λάθη τα οποία πρώτα οι ίδιοι τα εντοπίσαμε, ωστόσο καλό είναι να παρουσιάζονται τα γεγονότα στην πραγματική τους διάσταση. Τέλος πραγματικά είναι απορίας άξιον γιατί η αθλήτρια τόσους μήνες δεν ήρθε να μας κάνει τα συγκεκριμένα παράπονα αλλά επέλεξε να τα δημοσιοποιήσει όταν ήταν ξεκάθαρο πως δεν βρισκόταν στα πλάνα της ΑΕΚ για τη νέα χρονιά».

 

Link to comment
Share on other sites

Aυτη ειναι η κορη του προπονητη μπασκετ Καλαφατακη.

Ολο το θεμα με στοιχεια και λεπτομερειες

το δημοσιοποιησε γιατι δεν την ηθελαν και φετος

στο ροστερ (πολυ μετρια παικτρια,βρηκε τελικα θεση σε ομαδα τοπικου Αθήνας)

και τους ξεφτυλισε ετσι.

Επισης της χρωστανε και τρια μηνιατικα ,δηλαδη 9οο ευρω.

 

Το σοβαρο θεμα με το γυναικειο βολλευ ειναι μεχρι τις 7 Οκτ.

να εχουν πληρωθει τα περιπου 35.000 ευρω

στην Κις ( 10 χιλιαρικα χρωστανε ) και την Μποροβνιτσεκ (25 χιλιαρικα ) .

Να ξερετε πως αν μεχρι τις 7 Οκτ που ξεκινουν τα πρωταθληματα

 δεν εχει βρεθει λυση με αυτες τις δυο 

 τοτε και να ανεβουμε Α1 φετος

 παλι μια τρυπα στο νερο θα εχουμε κανει.

 

 Για να δουμε θα πληρωσει ο Αλεξιου ;

Link to comment
Share on other sites

Οποτε όσον αφορα τη καλαφατακη η αλήθεια ήταν κάπου στη μέση. Όπως και να χει μας κυνηγούν ακομα τα χρέη προς τις ξένες και γενικά απαραίτητο στοιχείο για να λειτουργήσει ομαλά ένα ερασιτεχνικό τμήμα ειναι η ύπαρξη ενός αξιολογου ατόμου που θα κανει σωστή διαχείριση των οποιων χρηματων

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×