Jump to content

Φιλικά & Προετοιμασία Καλοκαίρι 2017


Recommended Posts

τα πηρε η νοβα παλι γαμωτο

8 Ιουλίου η ΑΕΚ θα αντιμετωπίσει την ουκρανική Καρπάτι Λβιβ στο γήπεδο του Κιέλτσε (στις 17.00 τοπική

 9 Ιουλίου θα παίξει και φέτος με την Κορόνα Κιέλτσε στο γήπεδο της Κορόνα (18.00 τοπική ώρα)

15 ιουλιου Μπνέι Σακχίν από το Ισραήλ (18.00 τοπική ώρα)

19 ιουλιου ΑΕΚ - Γανδη οακα

 

αυτα μεχρι τωρα

αλλο ενα φιλικο στις 14 αλλα δεν εχουμε ακομα αντιπαλο

Edited by CHRIS
Link to comment
Share on other sites

κανει 8 μερες προπονησεις παιζει 2 φιλικα κολλητα προπονησεις 6 μερες και 2 φιλικα κολλητα δεν ειναι τοσο συνηθισμενο

Edited by amd
Link to comment
Share on other sites

Λογικά θα δούμε εντελώς διαφορετικές ομάδες και πειραματισμό φουλ. Χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν υπάρχει το κύριο σύστημα το οποίο αφομοιώνουν κάθε μέρα. Όπως κάθε χρόνο, και τώρα τα φιλικά λίγα πράματα έχουν να μου πουν για το σύνολο της ομάδας, το πολύ ατομικά να δούμε 1-2 πράματα και όταν έρθει η ώρα θα δούμε πόσα απίδια πιάνουμε.

Link to comment
Share on other sites

Πολύ ξενέρωτος ο μοντέρνος τρόπος έναρξης της ποδοσφαιρικής χρονιάς. 

Ούτε κόσμος, ούτε η κλασσική φωτογραφία των νεοαποκτηθέντων σε σειρά σαν έτοιμοι για εκτέλεση, ούτε αγιασμοί, ούτε τίποτα. 

Τελευταία καλή "πρώτη"  ήταν τότε με το Ριβάλντο...

Link to comment
Share on other sites

νταξει σου λειπουν και 5 παιχτες 

 

μανταλος κασετας γιοχανσον βρανιες γαλανοπουλος

 

τον αλμειδα δεν τον βαζω μεσα

Link to comment
Share on other sites

και πριν την πρωτη εβδομαδα να εχουν παει 3 παιχτες ακομα (κλωνα - λιβαδια - αμυντικος) για να ηρεμησουν ολοι λιγακι

Link to comment
Share on other sites

Μανολο,εισαι το πιο σημαντικο μελος σε αυτην την προετοιμασια.

 

Και σε κανονικη ΑΕΚ αυτο εχει να ακουστει απο το καλοκαιρι του 07.

 

Γαμησε τους,Μανολο.

  • Δικεφαλάκι 1
Link to comment
Share on other sites

Guest XAMΠOΣ

 

Απίστευτη ταλαιπωρία για την αποστολή της ΑΕΚ στο δρόμο για το Κιέλτσε. Οι "κιτρινόμαυροι" έκαναν 11 ώρες για να φτάσουν στο Κίελτσε!

Η αποστολή της ΑΕΚ έφυγε στην ώρα της από την Αθήνα για την πρωτεύουσα της Πολωνίας, την Βαρσοβία μέσω Κωνσταντινούπολης με ανταπόκριση, αλλά από εκεί και πέρα ξεκίνησε μία... οδύσσεια για την αποστολή της Ένωσης μέχρι να φτάσει στο Κιέλτσε.

Έντεκα ώρες κράτησε το ταξίδι της ΑΕΚ μέχρι το Κιέλτσε της Πολωνίας, αφού όταν η ομάδα του Μανόλο Χιμένεθ έφτασε στην Βαρσοβία και ξεκίνησε οδικώς για την πόλη που θα γίνει η προετοιμασία έπεσε σε μποτιλιάρισμα, εξαιτίας ενός ατυχήματος που έγινε σε προπορευόμενο όχημα και κατά συνέπεια το πούλμαν να μείνει ακινητοποιημένο για δύο ώρες.

Τελικά, η αποστολή κατέλυσε στο ξενοδοχείο της μετά την ταλαιπωρία της διαδρομής και οι "κιτρινόμαυροι" θα έχουν την ευκαιρία να ξεκουραστούν μέχρι να μπουν στα ζόρικα της καλοκαιρινής προετοιμασίας.

Αξίζει να σημειωθεί πως αν η ΑΕΚ ξεκινούσε να πάει στο Κιέλτσε με το πούλμαν από την Αθήνα θα χρειαζόταν περίπου 22 ώρες να φτάσει στο προορισμό της. Ταλαιπωρία η μία, ταλαιπωρία και η άλλη...

Link to comment
Share on other sites

Ο Έλληνας διεθνής μεσοεπιθετικός θα χάσει το βασικό στάδιο προετοιμασία της ΑΕΚ.

Ο Τάσος Μπακασέτας δεν ξεπέρασε το πρόβλημα στο αριστερό γόνατο που τον ταλαιπωρούσε, υποβλήθηκε σε αρθροσκοπικό καθαρισμό μηνίσκου και κρίθηκε σκόπιμο να παραμείνει στην Αθήνα για να ολοκληρώσει την αποθεραπεία του, σε περίπου 10 ημέρες.

Ο Έλληνας μεσοεπιθετικός δεν θα πάει καθόλου στο Κίελτσε, εκεί όπου η ΑΕΚ κάνει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της, θα... μείνει στα Σπάτα και θα ξεκινήσει από τη Δευτέρα προπονήσεις με τον Νίκο Πανταζή.

Ο Μπακασέτας θα μπει σταδιακά σε κανονικούς ρυθμούς και κάνει αγώνα δρόμου -αν και θα είναι δύσκολο- για να προλάβει τα ματς των προκριματικών του Champions League.

  • Δικεφαλάκι 1
Link to comment
Share on other sites

Ξεκινημα τςη δουλειας στη προετοιμασια με αναλυση για την αμυνα απο τον Μανολο

 

Ο προπονητής συγκέντρωσε τους τερματοφύλακες, τους αμυντικούς, αλλά και χαφ και τους εξήγησε – ανέλυσε αμυντική θεωρία. Είναι χαρακτηριστικό πως ο Χιμένεθ ανέλυσε τη νοοτροπία που θέλει να έχει κάθε παίκτης ξεχωριστά στη θέση που αγωνίζεται, έχοντας στο μυαλό του την αμυντική φιλοσοφία του. «Στόχος μας είναι το μηδέν. Σε κάθε ματς. Είναι κάτι δύσκολο αλλά αυτό θέλουμε και πρέπει να πετύχουμε. Γι αυτό πρέπει να λειτουργούμε με απόλυτη ασφάλεια και σιγουριά στην άμυνα» είπε μεταξύ άλλων ο Χιμένεθ στους ποδοσφαιριστές του, ο οποίος και χθες στο δίτερμα είχε πάρει ακόμα και ο ίδιος μέρος στην αμυντική τακτική στο γήπεδο.

 

 

 

Επισης σημερα η ομαδα συνεχισε με γυμναστηριο
 

Το πρόγραμμα του πρωί του Σαββάτου δεν είχε για τους παίκτες της ΑΕΚ γήπεδο, αλλά γυμναστήριο. Αυτό φυσικά δε σημαίνει πως οι ποδοσφαιριστές δεν… έλιωσαν. Το πρόγραμμα ήταν ιδιαίτερα κοπιαστικό για όλους καθώς περιελάμβανε ασκήσεις μυϊκής ενδυνάμωσης.

46f7a25c0a89d45d441198595f9c1404.jpg

Link to comment
Share on other sites

Ειναι προφανες τι θελει ο Χιμενεθ

 

 

 

Πάνω στο 4-4-1-1 δούλεψε ο Μανόλο Χιμένεθ με τους ποδοσφαιριστές του στην απογευματινή προπόνηση, το μενού της οποίας περιελάμβανε εκτός από τακτική (και) το πρώτο διπλό! Ο Ισπανός προπονητής, είχε τους παίκτες του για περίπου 80 λεπτά στον αγωνιστικό χώρο και έδειξε την προτίμηση του -τουλάχιστον σήμερα- στο 4-4-1-1, το οποίο δούλεψε στην τακτική πρώτα με αμυντικούς και στη συνέχεια με επιθετικούς. Για τη μια ομάδα ήταν οι: Ανέστης, Μπακάκης, Βράνιες, Τσιγκρίνσκι, Λόπες, Γιόχανσον, Σιμόες, Γιούσης, Πατίτο, Κλωναρίδης, Μεληκιώτης, ενώ για την άλλη οι: Μπάρκας, Γκάλο, τζανετόπουλος, Μανωλάς, Βινίσιους, Αϊντάρεβιτς, Γαλανόπουλος, Λάζαρος, Βλαχομήτρος, Μάνταλος, Γιακουμάκης. Κατά τη διάρκεια του διπλού, το οποίο έληξε 0-0, ο Κλωναριδης πήγε δεξιά με τον Αντώνιου να βρίσκεται πίσω από τον Μεληκιωτη. Επίσης ο Μπαμπης πήρε τη θέση του Γαλανοπούλου και ο Γιαννούτσος του Βράνιες. Μετά το δίτερμα, ο Χιμένεθ μίλησε στους παίκτες του για το τι θέλει και τι όχι από αυτούς, ενώ κατά τη διάρκεια της προπόνησης έλεγε: «Δε θέλω να βιάζεστε, θέλω ποιότητα στις κινήσεις σας». Μοίρασε, δε, αρκετά μπράβο στους γκολκίπερ, ενώ το σημερινό πρόγραμμα είχε και τελειώματα.

  • Δικεφαλάκι 1
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×