Jump to content

Ρόστερ / Συμβόλαια Π.Α.Ε. - 2017/18


Recommended Posts

για το συμβολαιο Πατιτο 

Ενταξει, ο Τσαταλης διαβασα που λεει οτι παιρνει 650 χιλιαρικα. Οσο δε φευγει τοσο θα αυξανονται οι αποδοχες του παικτη. Στην ΕΠΟ ειναι 280 το εργο. Σιγουρα εχει ιδιωτικο συμφωνητικο γιατι και το καλοκαιρι γι αυτο εγινε η μανουρα.

Link to comment
Share on other sites

Θέση για το τέλος της συνεργασίας του με την ΑΕΚ πήρε ο Κώστας Καμπόλης. Ο μέχρι σήμερα προπονητής τερματοφυλάκων της Ένωσης τοποθετήθηκε με ποστάρισμά του στο Facebook, στο οποίο έγραψε τα εξής: Ένας όμορφος κύκλος 7 ετών έκλεισε για μένα σήμερα. Ευλογημένος και ευγνώμων στον θεό για αυτή την πορεία των 7 ετών και την κατάκτηση δύο κυπέλλων Ελλάδας! Σε ραντεβού που είχα σήμερα το πρωί με τον κ. Λυμπεροπούλο μου γνωστοποίησε την απόφαση του για λύση της εφτάχρονης "πετυχημένης" συνεργασίας μου την ΑΕΚ, σύμφωνα με τα λεγόμενα του.


Πρόκειται για μια προσωπική του επιλογή η οποία είναι σεβαστή από εμένα χωρίς βέβαια να μπορώ να κρύψω την στεναχώρια μου και την έντονη συγκινησιακή φόρτιση, καθώς και τα ερωτηματικά μου για το αδόκιμο και αβάσιμο της απόφασης αυτής, ειδικά την στιγμή που η συνεργασία μου με τον κ. ΧΙΜΕΝΕΘ ήταν άψογη τόσο σε επαγγελματικό όσο και σε προσωπικό επίπεδο με απτά αποτελέσματα για την ομάδα.


Αποχωρώντας αυτήν την στιγμή από το δεύτερο σπίτι μου για τα τελευταία 7 χρόνια, θα ήθελα να ευχηθώ ολόψυχα στην ομάδα μας, προσωπικά στον Μανόλο Χιμένεθ όπως και στα υπόλοιπα μέλη του τεχνικού τιμ, καλή δύναμη για το υπόλοιπο της σεζόν καθώς και απόλυτη επίτευξη των στόχων της ομάδας σε Ελλάδα και Ευρώπη και φυσικά την κατάκτηση του φετινού τίτλου κάτι που είμαι πεπεισμένος πως μπορεί να επιτύχει η ομάδα αυτή με την αγωνιστική ποιότητα που διαθέτει!


Θα ήθελα επίσης να ευχηθώ καλή δύναμη και καλή τύχη στον αντικαταστάτη μου στο δύσκολο έργο του. Τέλος οφείλω να εκφράσω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κ. Μελισσανίδη για την εμπιστοσύνη του προς το πρόσωπο μου τα 4 τελευταία χρόνια καθώς επίσης και στον κ.Μπάγεβιτς μια τεράστια ποδοσφαιρική προσωπικότητα και έναν εξαιρετικό άνθρωπο που ήταν ιδιαίτερη τιμή για μένα η συνεργασία μου μαζί του!


Link to comment
Share on other sites

Βασικά το θέμα με τον προπονητή τερματοφυλάκων προσφέρεται για άπειρο κράξιμο αλλά εγώ θα αρκεστώ στο εξής:τόσο δύσκολο είναι γαμώ τα σπιτάκια σας εκεί στην παε να βρείτε έναν κανονικό προπονητή με στοιχειώδες βιογραφικό και να προχωρήσετε παρακάτω?Δηλ ο μιχαηλίδης που προέρχεται από την Κ20 τι παραπάνω έχει να προσφέρει από τον καμπόλη που επίσης προερχόταν από τις ακαδημίες?Σας έκατσε σαν μάνα εξ'ουρανού ο χιμένεθ-ένας κανονικόςπροπονητής-και σας πήρε από το χεράκι να σας κάνει ανθρώπους και αντί να μαθαίνετε από τα λάθη σας συνεχίζετε τις ίδιες μαλακίες?Αι στο διάολο μαλάκες επιτέλους.

  • Δικεφαλάκι 1
Link to comment
Share on other sites

Νομιζω οτι γινεται αντιληπτο οτι ο Λυμπεροπουλος κανει τον αντι-Μπαγεβιτς (ο οποιος αντικειμενικα δεν εκανε ποτέ τιποτα, εκτος απο το οτι τσακωθηκε με τον Ζηκο) και οχι τον αντι-Μαιστοροβιτς.

 

 

ετσι, για την κουβεντα, παραθετω ποιους εχουν οι αλλοι σε αυτην την θεση

 

 

https://el.m.wikipedia.org/wiki/%CE%91%CE%BB%CE%AD%CE%BA%CE%BF%CF%82_%CE%A1%CE%AC%CE%BD%CF%84%CE%BF%CF%82

 

http://m.sport24.gr/football/omades/Panathinaikos/o-paganias-neos-proponhths-termatofylakwn-ston-panathhnaiko.4720686.html

 

http://www.paokfc.gr/profiles/georgios-skiathitis/

Link to comment
Share on other sites

 αντι-Μπαγεβιτς (ο οποιος αντικειμενικα δεν εκανε ποτέ τιποτα, εκτος απο το οτι τσακωθηκε με τον Ζηκο) και οχι τον αντι-Μαιστοροβιτς.

 

 

 

Σε αυτό διαφωνώ απόλυτα, όσο μπορούσε μια χαρά σχεδίαζε το αγωνιστικό μέρος της ομάδας και προσπαθούσε πάντα να περάσει το δικό του.

Link to comment
Share on other sites

Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τους κ.κ. Χρήστο Καρβουνίδη και Γιάννη Κωτσή.

 

Ο Χρήστος Καρβουνίδης αναλαμβάνει επικεφαλής του τμήματος φυσικοθεραπείας και αποκατάστασης της ομάδας μας, με την οποία έχει συνεργαστεί και στο παρελθόν (2004-09).

 

Αποφοίτησε από τη σχολή φυσικοθεραπείας της Πανεπιστημιακής Κλινικής της Φρανκφούρτης το 1987, στη συνέχεια ανέλαβε τη διεύθυνση του τμήματος φυσικοθεραπείας του Ολυμπιακού Κέντρου Φρανκφούρτης, ενώ έχει συνεργαστεί ως επικεφαλής του τμήματος φυσικοθεραπείας με την Ελληνική Γυμναστική Ακαδημία, με τον Παναθηναϊκό, την ΑΕΚ, αλλά και την Εθνική ομάδα ποδοσφαίρου.

 

Ο Γιάννης Κωτσής που επίσης έχει συνεργαστεί και στο παρελθόν με την ΑΕΚ (2005-09), θα είναι ο νέος εργοφυσιολόγος της ομάδας μας, αλλά και ο γυμναστής αποκατάστασης.

 

Υποψήφιος Διδάκτωρ του Χαροκοπείου Πανεπιστημίου ο αθλητικός επιστήμονας Γιάννης Κωτσής, ολοκλήρωσε τις μεταπτυχιακές του σπουδές με ειδίκευση στη διατροφή αθλητών, ενώ ξεκίνησε την ακαδημαϊκή του καριέρα στο Τμήμα Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού στο Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο. Έχει μεγάλη εμπειρία σε θέματα φυσιολογίας της άσκησης και διατροφής και πολυετή συνεργασία με αθλητικές ομοσπονδίες αλλά και ποδοσφαιρικές ομάδες.

 

Ταυτόχρονα ολοκληρώθηκε η συνεργασία της ομάδας μας με τον μέχρι σήμερα εργοφυσιολόγο, Γρηγόρη Μπογδάνη. Η ΠΑΕ ΑΕΚ τον ευχαριστεί για την συνεργασία και τις πολύτιμες υπηρεσίες του και του εύχεται καλή συνέχεια στην επαγγελματική του διαδρομή. 

 

 

καρβουνιδης - κωτσης επισημα 

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Γράφω τα συμβόλαια στο αντίστοιχο θέμα στο fm greece για να περαστούν στο παιχνίδι, ελπίζω να μην σας πειράζει.

Link to comment
Share on other sites

  • 3 months later...

Λεπον

 

εδω ειμαστε μετα τον Γεναρη 

 

τα συμβολαια που εχουν μπει in και out ειναι επι το πληστον μισα εκτος απο καποιες εξαιρεσεις (enrique - παοκ, αυλωνιτης - παναθηναικος) 

 

zKYZfTj.jpg

 

 

 

δηλαδη θεωρω οτι σε ολα τα out εχει πληρωθει ηδη το μισο συμβολαιο γι αυτο και εχουν κοπει στα 2 ενω στα in φαινονται παλι μισα και αφοορουν το 6μηνο. Αν υπαρχει καποια αλλη ανανεωση εκτος μανταλου σε καποια ομαδα να το προσθεσουμε, εβαλα ειδικα τον μανταλο γιατι δεν εκανε extension συμβολαιου το ελυσε το παλιο και υπεγραψε νεο με τις νεες απωλαβες

 

ολα τα ποσα ειναι καθαρα χωρις 45% εφορια που ενας θεος ξερει αν και πως πληρωνεται δηλαδη ο γαυρος ξερουμε οτι παιζει πολυ η offshore με τους παιχτες και δηλωνει μικροτερα ποσα.

 

προφανως καποιοι δανεικοι μπορει να μην πληρωνονται απο την νεα τους ομαδα αλλα εδω ειναι για να παρουμε μια εικονα.

 

αν εχει ξεφυγει κατι σφυρατε

Link to comment
Share on other sites

Γιοχανσον πλερώνει η ΦΙΦΑ ή δεν το πάμε τοσο βαθια σε λεπτομέρεια?

 

Φίλε Γεωλόγε 

 

Με βάση τα Internation Financial Reporting Standards, ο μισθός του παιχτού είναι οικονομική υποχρέωση, άρα θα αναγνωριστεί στα αποτελέσματα χρήσεως της ομάδας. (Πω έπρεπε να το κάνω google search για να το βρω στα ελληνικά)

 

Με βάση τα παραπάνω, τα 300 χιλιάρικα του παιχτού πρέπει να αναγνωριστούν σαν μισθός και ταυτόχρονα να αναγνωριστεί το αντίστοιχο ποσό σαν other income στον οικονομικό έλεγχο της ΠΑΕ. 

 

Ζάρα καλά το πάω;

Edited by yiannis_21
  • Δικεφαλάκι 1
Link to comment
Share on other sites

οχι ρε δεν μπαινουμε σε τοσο βαθος γιατι μετα πρεπει να ψαχνουμε και τα πραγματικα ποσα που αμειβονται και οχι αυτα που νομιζουμε οτι αμειβονται ειδικα οι 3 εκτος ΑΕΚ  <_<

 

ας μεινουμε στα βασικα 

Link to comment
Share on other sites

Θα διαφωνούσα με τους ορισμούς σου. Ο μισθός, μόνο στο κομμάτι του που είναι δεδουλευμενος (accrued), είναι έξοδο (expense) και ως εκ τουτου εμφανίζεται στα αποτελέσματα χρήσης (P&L). Η άλλη μεριά αυτής της απεικόνισης, η πίστωση δηλαδή, είναι φυσικά στο αγαπητό balance sheet, είτε μειώνοντας το Cash (βλ. πρβλ. Βεντουρα, 2005) είτε αυξάνοντας τα payables.

Το δε κομμάτι του συμβολαίου που είναι μελλοντικό, συμφωνημενο (κλειστό συμβόλαιο) αλλά όχι δεδουλευμένο, εμφανίζεται μεν στο balance sheet αλλά και από τις δύο μεριές (i.e. payable αλλά και asset, καθώς ο παίχτης "σου ανήκει"), προφανώς για να μην έχει εφφεκτ στα αποτελέσματα χρήσης (καθότι αφορά μελλοντικές χρήσεις).

Λεφτά της ΦΙΦΑ θα αναγνωρισθουν στο Other Income των αποτελεσμάτων χρήσεως (P&L) μόνο μόλις αυτά γίνουν επίσης δεδουλευμένα (εδώ ας τα πούμε "earned") για την ΠΑΕ - υποθέτω λοιπόν μόλις ο Σουηδός εμφανιστεί ως μέλος της εθνικής αποστολής στη διοργάνωση του Μουντιάλ. Η άλλη μεριά προφανώς θα είναι στο balance sheet στα εξίσου αγαπημένα μας receivables. Οι λογαριασμοί πάντως των μισθών (είτε ως expense είτε ως payables) δεν θα επηρεαστούν από αυτή την οικονομική πραγματικότητα, που τελειωμό δεν έχει, καθότι στα ifrs είμαστε σοβαροί και δεν συμψηφιζουμε στοιχεία ενεργητικού με παθητικού.

 

Θα έλεγα ela kalimera.

  • Δικεφαλάκι 3
Link to comment
Share on other sites

με την σημειωση οτι τα 140,000 του γιοχανσον δεν αφορουν την συμμετοχη στο μουντιαλ αν και εφοσον παει, αφορουν την αποζημιωση απο την ασφαλεια επειδη τραυματιστηκε σε ματς της εθνικης, δεν ξερω αν αλλαζει κατι βεβαια απλα το σημειώνω 

Link to comment
Share on other sites

  • 3 months later...

απο εδω ξεκιναμε 

 

Γαυρος αναμενεται γενναιο κοψιμο και να κατσει κοντα στα 12

Μπουγατσα θα ειναι πανω κατω στα ιδια ισως λιγο πανω απο 12,5

ΑΕΚ στα 8-9

Βαζελα στα 3

Link to comment
Share on other sites

Προφανώς με αυτά ξεκινάμε γιατί και οι τρείς μπορεί τελικά να ανέβουν στη συνέχεια ( γαύρος λόγο ρευστου που έχει απο περσι η πωλήσεις, μπαοκ λογο ιβαν , ΑΕΚ με προκρίσεις )

Link to comment
Share on other sites

γαυρος δεν υπαρχει ΣΑΛΙΟ λεμε μιλαμε για τρομακτικη μειωση μπατζετ και κασε παιχτων δεν θα μεινει συμβολαιο πανω απο 1 μυρριο και αν μεινει θα ειναι αναγκαστικα 

 

μπουγατσα θεωρητικα εχει σχετικα ετοιμη ομαδα και θα κριθει απο το πως θα καλυψει τα κενα τις στο 6 στην αμυνα στο αριστερο μπακ και στον αναπληρωματικο του πριγιοβιτς

 

εμεις εχουμε θεματα στο 8 στα φτερα και στον επιθετικο αναλογα τι θα γινει με τον ουχο

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×