Jump to content

Recommended Posts

  1. Ντιμης Κωνσταντοπουλος: μετα τον υποβιβασμο με την ΑΕΚ, επεστρεψε στο UK και στη Middlesbrough με 6μηνο συμβολαιο σαν δευτερος τερματοφυλακας. Τους επεισε και ανανεωσε γιατι οπως ειπε ο προπονητης ειναι ευεργετικη επιρροη στα αποδυτηρια. Απο τους λιγους με θετικο προσημο.

Γιαννης Αραμπατζης: τραβηχτηκε Κυπρο στον Ερμη, μετα πηγε Β' Ρουμανιας σε καποια  Αστρα Τζιουρτζιου που δεν εκανε ουτε συμμετοχη και περσι γυρισε Κερκυρα να κανει το δευτερο. Απο τους "αδικημενους" συμφωνα με τον αεκτζηδικο μογγολισμο, αποδειχτηκε οτι δεν... 

Χρηστος Αρκουδας: πηγε Ατρομητο δεν εκανε συμμετοχη, πηγε Αρη στη Γ και σφουγγαριστηκε, πηγε Λαμια εκανε 2 συμμετοχες και τωρα αγνοειται. 

Γιαγκο Φερναντεζ: τον κουβαλησε ο Τσαρτας μαζι με τον Κορδερο σαν στοπερ, τελικα επαιξε αμυντικος χαφ. Τραβηχτηκε στο Καζακσταν μετα την ΑΕΚ για μια μικρη αρπαχτη, επεστρεψε στην Πορτογαλια στις χαμηλες κατηγοριες σε κατι Οριενταλ και σημερα παιζει στη Γ Εθνικη στην Ισπανια. 

Γιοζεφ Αγκιριμπα: ο ανθρωπος που εμασε 200 χιλιαρικα και δεν επαιξε λεπτο. το μεγαλο ταλεντο του μεγαλου Ντουσαν, ο νεος Βιεϊρα πριν του κλεψει τη δοξα ο Φαγιε-Φαιγ της Καλλιθεας. Μετα την ΑΕΚ χανονται τα ιχνη του, εμφανιζεται καποια στιγμη στη Δ εθνικη Ισπανιας με καποια Τορρε, ξαναχανεται και ξαναεμφανιζεται το '15 στη γαλλικη Γ εθνικη. Ειναι πια 28 χρονων στα χαρτια παντα, ακομα τρωει τα ετοιμα της ΑΕΚ. 

Βαλεντινος Βλαχος: απο τους λιγους που αξιζαν κατι. Ειχε τραυματισμους που δεν τον βοηθησαν, πηγε μετα το φουντο στη Μπρυζ με μανατζεροκαραμπολα, τον μαζεψε ο Αρης δανεικο (εκανε 8 ματς) και μετα εμεινε ελευθερος. Υπεγραψε στον Πανιωνιο και ειναι σχετικα καλος και αξιοπρεπης. Εχει φτασει 25 πια, χαμενο ταλεντο.

Γιαννης Κοντοες: λυσσαξε να φυγει απο την ΑΕΚ και εφυγε γιατι οποιος ηθελε ανοιγε την πορτα και εφευγε. Πηγε Μποροβηλο, μετα τον μαζεψε ο Σπανος, τωρα στον Απολλωνα. Παραμενει ενας παικτης rotation.

Κωνσταντινος Βλαχος: το τρομερο ταλεντο των ακαδημιων που ηθελε η Μιλαν (!) και ο Αγιαξ (!) και πιεσε και την εκανε απο την ΑΕΚ στη μεση της σεζον. Πηγε και δοκιμαστηκε παντου, τελικα επεστρεψε Ελλαδα και πηγε στις ακαδημιες της θρυλαρας. Απο κει και περα γνωστη διαδρομη: Φωστηρας δανεικος, Πανιωνιο δανεικος και πλεον ξεδιπλωνει το ταλεντο του στον Αρι2168 στον Παναιγιαλειο. Ειναι 22 και δεν...

Γιωργος Κουτρουμπης: Σημαια της Παναθας του Αλαφου. 

Μαυρουδης Μπουγαΐδης: Τιτανας. Ειχε κανει και μανουρες ο Θεοφιλος επειδη δεν προσεχαμε την υπεραξια του παικτου. Πηγε Γραναδα, επεσε. Πηγε δανεικος στον Αρη, επεσε. Πηγε σε καποια Λεχια Γκντανσκ, επεσε. Ξαναπηγε δανεικος στην Κομοτηνη, επεσε. Εμεινε ως ελευθερος, διαλυθηκε η ομαδα. Το κοκκαλακι της νυχτεριδας.

Ντινος Νικολοπουλος: μικρο παιδι, εκανε λιγες εμφανισεις με την ΑΕΚ που επεσε, μετα πηγε Ζακυνθο, Αρη Αρχαιας Ολυμπιας, Πανηλειακο στα τοπικα και πλεον ειναι στα Χανια στη Γ. 

Κωστας Τσουπρος: Ειχε προσοντα, τον αβανταρε κι ο Κετς, αλλα δεν...Ηρακλη Ψαχνων, Χαλκιδα και μετα στην Ελευσινα. Τον βρισκουμε στη Ροδο και τον Ιαλυσο, τη νεα μινι αεκοπαροικια του 2017.

Τασος Τσουμαγκας: ο παιχταρας, ο αδικημενος, αυτος που η ΑΕΚ του επεφτε λιγη. Εφυγε απο την ΑΕΚ και εκανε 6μηνα σε Ελευσινα, Πιερικο, Γ Πορτογαλιας με καποια Βιανενσε, στο θρυλο της Νεβες στα τοπικα Πορτογαλιας και περσι τον μαζεψε ο Εργοτελης που κανει restart στη Γ εθνικη. Θα χτυπαει το κεφαλι του στον τοιχο που το επαιζε βαρυ πεπονι και πλατελοδυσαρεστημενος που δεν αναγνωριζουμε την ταλεντοσυνη του. Ιαλυσο φετος με ολα τα παλιοπαιδια τ' ατιθασα.

Σωκρατης Τσουκαλας: ο "θα παω στη Φιορεντινα". Τελικα πηγε στο Φωκικο, τις Σερρες, τη Χαλκιδα, τη Σπαρτη, την ΑΕ Ηρακλειου, ολες Γ Εθνικη. Φετος ωστοσο φοραει μωβ, δυστυχως οχι στη Φιορεντινα αλλα στον Αστερα Βλαχιωτη στο τοπικο της Λακωνιας. Προλαβε και εμασε μια 60αρα απ το Δημητρελο.

Δημητρης Γροντης: ο αδικημενος Δημητρακης, μας εσπασε τα νευρα 2 χρονια και μετα τον μαζεψε ο Σπανος λογω Δελλα. Πηγε Ηρακλη, τιποτα. Εμεινε ελευθερος και κρυφτηκε προσωρινα στην αγκαλια του Κουγια που τον εδωσε δανεικο στα Τρικαλα.

Δημητρης Αναστασοπουλος: Μεταγραφη Ιανουαριου για να μην πεσει η ΑΕΚαρα. Δεν  βοηθησε ουτε 2% μετα το φουντο πηγε τοπικο Βαυαριας σε καποια Ρεγκενσμπουργκ, μετα γυρισε Καρδιτσα, διαλυθηκε η Καρδιτσα και πηγε Σουρμενα, μετα βρεθηκε Καναδα (!) το παιδι και μετα απο μια σεζον που χανονται τα ιχνη του, επιστρεφει φετος στο Χαραυγιακο.

Αινειας Καλογερης: Αλβανοελληνας που μετα την ΑΕΚ εκανε το τουρ στη Γ Εθνικη. Παναργειακο, περασε κι απο Αλβανια, σημερα ειναι χωρις ομαδα γιατι το παιδι ταλαιπωρηθηκε κι απο τραυματισμους.

Γιαννης Καραλης: επισης μεταγραφη απο Κερκυρα που ζητησε ο Λινεν. Καλλιθεα, Χανια, Λαμια, Εργοτελη εξαμηνα. Φετος στον Ιωνικο στη Γ εθνικη.

Γιωργος Κατιδης: το εφαγε το κεφαλι του. Πηγε Νοβαρα που δεν ακουμπησε, πηγε Βεροια, τον μαζεψε ο Κομποτης μπας και, αλλα ανθρωπος αγραμματος, ξυλο απελεκητο. Κατηντησε να κυνηγαει 16χρονους στο τοπικο των Γιαννιτσων, πηγε Αιγιο, σημερα στη Φινλανδια (!) σε καποια Γυαρο.

Κωστας Κοτσαριδης: μια ακομη παικταρα που δεν αναγνωριστηκε στην ΑΕΚ. Βρηκε συμβολαιο στον Αρη (που επεσε) στη Νικη Βολου (που διαλυθηκε) και μετα πηγε Ζεεχαβεν στη Β Βελγιου. Εκατσε 6 μηνες και ξεδιπλωσε το ταλεντο του στο Αγιονερι. τον πηρε η Ελευσινα οπου δεν εχει καταφερει να γινει βασικος. Ανεργος μεχρι που εμφανιστηκε η τεραστια ευκαιρια της Σπαρτης που θελει να ξαναγεννηθει απο τις σταχτες της στη Γ Εθνικη..

Νικος Κουρελας: ο Βλαχος επεμενε οτι θα βγαλει ματια. Τελικα εβγαλε τα δικα μας. Εβρος Σουφλιου, Καβαλα που διαλυθηκε, Ευοσμο και Αγροτικο Αστερα, ξανα Εβρο Σουφλιου που αγαπησε και αγαπηθηκε, Ζακυνθο και πλεον Κισσαμικο.

Παναγιωτης Λαγος: λατρεμενος, αδικημενος, αρχηγαρα και ολα τα συναφη. Ο Αγγελιδης ανεβασε και αρθρο για την ΑΕΚ που δεν τον σεβαστηκε. Εβγαλε 2 εκατομμυρια απο την ΑΕΚ, ακομα 300 χιλιαρικα απο κατι περιεργους Ουκρανους στην Πολταβα και μετα εφερε το κοιλιδι του στη Ριζουπολη για τον Απολλωνα. Ειναι ανεργος, δεν εχει ανακοινωσει οτι το εκοψε ακομα.

Ροτζερ Γκερειρο: "Ντουσαν κλεισαμε τον παικτη που ηθελες, 590 μαζι με τα μπονους" - "Ενταξει Νικο, πολυ καλο παικτη, καλυτερο απο Ριβαλντο". Τα λεφτα βεβαια δεν τα πηρε ποτε, ο Ντουσαν οταν εφυγε ειπε οτι "δεν καταλαβε οτι ειναι για καθε χρονο τα λεφτα και νομιζε οτι ειναι και για τα τρια χρονια συμβολαιου". Ο Καινουργιος την προμηθεια την πηρε παντως. Εκλαψε για τα λεφτα που εχασε οταν πεσαμε, επεστρεψε Βραζιλια και εβγαλε το ψωμι του σε Γ και Β εθνικες. Ακομα ζηταει μερος απ τα λεφτα που του χρωστας και δεν θα τα παρει ποτέ. Εφαγε μεγαλυτερο πιστολι κι απ τον Παντελη Καφε. Πρεπει να το κοψε ή να παιζει ακομα για την πλακα του.

Παυλος Μητροπουλος: Stoiximan.gr Εβγαλε καλα μεροκαματα στην ΑΕΚ της πεσαδας. Βρηκε δουλεια στο Νιωνιο, μετα πηγε στην ομαδα ομογενων Ακροπολις στη Σουηδια και τον μαζεψε ο ΟΦΗ που επισης φουνταρε. Φετος τον πηρε ο Κομποτης στη Λιβαδεια. Οπως ειχε πει κι ο Λινεν, καποιοι εκαναν τα κουμαντα τους και γινανε με λεφτα, αλλοι κλαιγανε σα μαλακες στα ρεκαρο του Περιστεριου.

Αντωνης Ρικκα: γι αυτον τον παικτη ο Σεριφης πηρε 600 χιλιαρικα. Επεμενε ο Δωνης και ο Ζηκος οτι ειναι ο επομενος αμυντικος χαφ της Εθνικης. Τελικα ηταν ο επομενος αμυντικος χαφ της Κερκυρας, του Αιγινιακου, του Ολυμπιακου Βολου, των Χανιων και μιας ομαδας τοπικου στη Γαλλια. Φετος στον Ιαλυσο που σε λιγο θα αλλαξει σημα και θα βαλει το δικεφαλο. Τριανταρισε πια, η επιτομη του γνωστου συνθηματος "ΑΕΚαρα μου το εχασα το τραινο".

Χρηστος Παπαδημητριου: οχι του Κοζωνη, ο αλλος. Ο μικρος ειναι στη Γερμανια και ειναι καλος για τις χαμηλες κατηγοριες. Λειψια, Λιφερινγκ, Ιντερ Λειψιας. 22 χρονων παληκαρακι.

Ταξιαρχης Φουντας: Ο "δεν παιζω εγω Γ εθνικη", ο κολλητος του Σιαλμα, το κωλοπαιδι που εμασε 300 χιλιαρικα απ τη Σαλτσμπουργκ και μετα ηρθε με την ουρα στα σκελια και παρακαλουσε την ΑΕΚ της Β εθνικης να τον μαζεψει. Τον μαζεψε ο Πανιωνιος οπου ειναι σχετικα καλος. Εχει ταχυτητα και σουτ, δεν εχει μυαλο στο κεφαλι του. Περασε κι απο κατι Γρουντιγκ (οχι τις τηλεορασεις) Λάιπτσιγκ και τα ρεστα. Ο Νιωνιος τον ειχε στειλει και στο Μποροβηλο μηπως "κανει για τον Ολυμπιακο". Τελικα πλατεια. Ειναι μονο 22 και εχει ακομα μια ευκαρια.

Φωντας Φετσης: Τιτανας φιλος Σιαλμα επισης. Ο "γκομενος", ο "παιζω στην ΑΕΚ", ο "γαμαω γκομενακια με τη φραντζα μου". Γλυφαδα, Κηφισια, Δοξα Βυρωνα, Αναγεννηση Καρδιτσας, φετος προτιμησε τον Τηλυκρατη Λευκαδας. Παρασημο η παρουσια του στον Καραϊσκακη Αρτας περσι, ηταν MVP στο μεγαλο ντερμπι με το Λουρο. Αγνωστο αν εχει μαθει να κλεινει ακομα το "βλαξ του βλακος τω βλακι". Σιγουρα παντως θυμαται το duck face που του εμαθε ο Σιαλμας.

Μιχαλης Παυλης: εμεινε τιμης ενεκεν, πλεον δουλευει στις ακαδημιες επισης τιμης ενεκεν. Γνωστο το θεμα υγειας, γνωστο οτι ειναι ΑΕΚ. Μεχρι εκει.

Ανδρεας Σταματης: Βιντεο κλιπς, τεστ dna για διαφορα παιδια και μπριγιολ στο μαλλι. Ψαχνα, Πυργος, Πιερικος, Χανια, Ζακυνθος, παλι Χανια. Δεν...

Αντωνης Πετροπουλος: ο "Πετρογκολ" ντε. Stoiximan.gr κι αυτος μαζι με Μητροπουλο. Οταν του σφυριξανε το μελε το Φεβρουαριο εκοψε τις καλες εμφανισεις και δεν ξανασκοραρε. Πηγε Απολλωνα, πηγε ΟΦΗ, πηγε Καλλονη. Ολοι επεσαν. Καποια στιγμη τον μαζεψαν στο Μπαρι στη Γ Ιταλιας που ειχανε φουνταρει για χρεη. Εκανε σκαρτο εξαμηνο και ξαναγυρισε Απολλωνα. Ψαχνει ομαδα να παιξει, ειναι σε συζητησεις για το μεγαλο Αρη του Καρυπιδη.

Εμιλιο Φουρταδο: ο Μακυς πριν το Μακυ. Μετα την ΑΕΚ πηγε στη Ρουμανια και στο καθαρο τους το πρωταθλημα, μετα βολτα απο Αρι2168 στο Αιγιο, μετα στας Σερρας. Πλεον Δερυνεια στην Κυπρο, Β εθνικη Μεγαλοννησου.

Θωμας Τσιτας: η μεγαλη μου αδυναμια. Τον πιστευα αλλα τελικα εκανε παπαριες καμαρωτες. Πυργο, Νικη Βολου, Καλλιθεα, Καρδιτσα το τουρ του. Κι αυτος Κυπρο με ΠΑΕΕΚ πλεον. Εχει φτασει 27, αντιο ζωη. Παρασημο οτι ειναι κουμπαρος του Παναγιωτη Λαγου.

Νικος Κατσικοκερης: τον πληρωσες κιολας για τον παρεις απ τον Εργοτελη. Πανθρακικο, Παναιγιαλειο, Παναργειακο, Ζωνιανα τα ταξιδια του πριν γυρισει στον Εργοτελη. Δεν ειναι μεγαλος, 29 ειναι. Αλλα χαμενη περιπτωση πλεον.

Φωτης Καραγκιολιδης: τον αφησες ελευθερο και πηγε ΑΕΚ#2 οπου εκανε το δευτερο τερματζη. Μετα στη μαγευτικη Γ εθνικη και το νεο νεο Ολυμπιακο Βολου

Φουλης Γεωργεας: κι αυτος στο ιδρυμα ΑΕΚ, κατι σαν γενικος αρχηγος ακαδημιων, κανεις δεν ξερει τι ακριβως κανει και πληρωνεται.

Σταυρος Πεταυρακης: "ποιος ειναι αυτος ο Πεταυρακης γαμω την κοινωνια μου". Χαλασε η μεταγραφη στον Αρη, πηγε Κομοτηνη, εφυγε κι απο κει και τεμαθε τα μυστικα της μπαλας απο Μπαμπη Τεννε στη Λαμια. Φετος θα δουμε.

Σταυρος Σταθακης: εμπνευση Λυμπε. Αγια Ναπα, ΑΕΛ, ενα χρονο χωρις ομαδα και τελικα τον μαζεψε ο Παναργειακος. Δεν επεισε ουτε εκει και φετος ειναι Κισσαμικο. Ειναι μονο 30.

Μπρουνο Τσιριλο: το κοψε μετα τη Γ εθνικη. Κανει τον ατζεντη και βολτες στην Κηφισια. Ειχε ζητησει να μεινει να παρει ποστο, το ακουσε ο Μελισσανιδης και του ειπε "ποσα δινεις;"

Χριστοφορος Ντουμπερετ: ειναι αδικο να γραψουμε για το παιδι. Δοκιμαστηκε σε διαφορες μικρες ομαδες, τελευταια ο Παναρκαδικος.

Νικος Αργυριου: Κοβει το ματι του ευθυτενους. Μεγαλη καριερα: Επισκοπη, Καρδιτσα, Ιωνικο, Θηβα.

Μπιλ Βελοσο: Δεν του φερθηκε καλα η ΑΕΚ. Ευτυχως βρεθηκε ο Αρης και αναστεναζει το Μαρκιζ μετα τη Γλυφαδα. Fashion Icon, του οφειλουν πολλα οι πρωην συμπαικτες του γιατι εναν-εναν τους μαζευει στον Αρη. Εξακολουθει να βγαζει λεφτα απο το ποδοσφαιρο.

Εντιν Μουργκα: ειπαμε, κοβει το ματι του ευθυτενους. Το ιταλικο διαβατηριο το πηρε ο Βοσνιος αλλα βρηκε ομαδα μονο στη Γ Σουηδιας σε καποια Βεντυσελς. Τον πηρε μια ομαδα της Μαλτας, η Μοστα, τον εστειλε δανεικο στη Β εθνικη σε μια Μπιρκικαρα, μετα στην πατριδα του στη Μλαντοστ και φετος ξαναγυρισε στη Μοστα. 

Ρεναλντο Ραμα: Μεγαλος Λυμπε. "Μεσα απ τα χερια του Ολυμπιακου Προεδρε". Ο Αλβανος πηγε Φωστηρα, μετα Κουκεσι στην πατριδα του, μετα ηρθε στον Καραβα στο τοπικο Πειραια. Παικταρας...

Ζντραβκο Ποποβιτς: εισηγηση ευθυτενους, δεν βοηθησε καθολου. Μπαλμασουιβαρος στη Β Ουγγαριας, ΟΦΗ στη Γ, Καλαμαρια στη Γ. Πηγε 35 πια, πηγε να κανει τον ομαδαρχη στον Ιαλυσο.

Νικολα Ζιβανοβιτς: μεγαλε Ντουσκο. τον αφησες ελευθερο στον εναμιση χρονο, γιατι 6 μηνες δανεικος στην Ιεραπετρα δεν επαιξε ουτε λεπτο. Τον μαζεψε ο Δελλας για τον Ατρομητο Β, δεν επιασε ουτε εκει, εμεινε ελευθερος ενα χρονο και φετος το παιδι πηγε στον Ολυμπιακο Λαυριου. Ειναι μονο 21, βλαστημαει που ακουσε τον ευθυτενη και ηρθε στην Ελλαδα.

Αλεξης Δημγκιοκας: επισης Αλβανος. Πηγε Νεα Ιωνια, απο προπερσι το κοψε.

Τρυφων Καζβιροπουλος: πουλεν Κετς. Τελικα τιποτα. Β ομαδα Πανιωνιου, Β ομαδα Ελλας και πλεον Αρι2168 που εχει μαζεψει ολα τα φυντανια. Ειναι μικρος ακομα.

Ρομπερτο Κατσικας: "θα βγαλει ματια, εχει ομως σκληρο μανατζερ τον πατερα του". Τον κατεστρεψε ο μπαμπας. Μανδραϊκο και εκτοτε χανονται τα ιχνη του, μπορει και να γυρισε Αυστραλια.

Ορεστης Παληαρουτας: τον εστειλες Κηφισια και εμεινε στο φιλικο σωματειο.

Ιβαν Μπρετσεβιτς: τον ξεζουμισες, τον ξεκωλιασες, τον κατεστρεψες, τον αφησες ελευθερο, το κοψε. 

Μιγκελ Κορδερο: τον παρακαλεσες, εβγαλες Ινμα μπροστα για να σε ακολουθησει στη Γ, εμεινε και περιμενε το μπονους των 70 χιλιαδων. Του εδωσες 70 χιλιαδες φιλια και τον εστειλες στην Ταραγονα στη Β εθνικη. Δεν αντεξε σε τοσο ψηλο επιπεδο και πηγε στην Καρταχενα στη Γ Εθνικη να βρει την υγεια του.

Λαμπρος Θαναηλακης: οκταστηλο ο Κετς για το διαμαντι που εκλεψες απ τον Παναθηναϊκο. Το διαμαντι ζεσταινει τον παγκο του Ηλυσιακου και βλεπει το μπαμπα του στον ΟΤΕ TV. Πλεον παιζει για την πλακα του.

Αλεχαντρε Ντ' Ακολ: πουλεν Ντουσκο. Ηρθε κι εφυγε σαν φιλος. Λιγο Καλλιθεα στην αρχη και μετα Χαμιλτον Β Σκωτιας. Μια χαρα. Τον θελει ο Μπαμπης Ο' Τεννες στη Λαμια για την εμπειρια και τα τελευταια ενσημα.

Δημητρης Τζαθας: ελευθερος φετος, δεν βρηκε ομαδα να τον πληρωσει για να παιζει ποδοσφαιρο.

Γιωργος Σαρρης: μπαρμπαγιωργος. Καϊσερισπορ για ενα χρονο, μετα πηγε να βρει το Ντ΄Ακολ στη Σκωτια. 

Αρις Σοϊλεδης: Σοϊλεδαρος. Παγκιτης στην Ομονοια, μεγαλες στιγμες στο instagram με την Ελενη τη Χατζιδου. Η ΑΕΚ που αγαπησαμε. Εχει γεννηθει για να παιξει σ αυτον τον Αρη αλλα τελικα πηγε Κερκυρα. Χωρισε αλλα του εχει μεινει το τιμης ενεκεν τοπικ στο ΚΜ.

Ελντερ Μπαρμποσα: τον μοσχοπουλησε ο Τιγρης στην αραπια και μετα απο 4 μηνες παρακαλαγε να γυρισει πληρωνοντας. Σε καποια Μπελεντιγεσπορ στην Τουρκια για ενσημα.

Μαρκος Ντουνης: Μαρκιζ, αρειαναρα, ζητω.

Αμπλαγιε Φαγιε (Φάι-Φάιγ-ότι θέτε): ο νεος Βιειρα. Ορκιζοντουσαν στην ΑΕΚ οτι θα αφησει εποχη. Σενεγαλεζος, τον αφησες ελευθερο και δεν βρηκε ομαδα πουθενα. Λεει οτι ειναι 22.

Βασιλης Τσεβας: Ψαχνα, Πιερικος, Παναχαϊκη. Απο περσι στην Τριγλια Ραφηνας. 22 ειναι το παιδακι.

Αλαιν Μπαροχα: ηρθε δανεικος, εφυγε και χασαμε τα βυζια της γκομενας του. Πηγε στην Καντιθ, τον δωσανε δανεικο στη Σουντ Αμερικα στην Ουραγουαη, ξαναγύρισε στην Καρακας και ξαναψαχνουν να τον ξαναδωσουν δανεικο.

Θεσαρ Αρθρο: ο Μελισσανιδης ακομα τον θεωρει παικταρα και αδικημενο. Εφερε και λεφτα φευγοντας για Καιρατ στο Καζακσταν. Χαρισε και την 50αρα απο το πριμ του Κυπελλου, μαλλον γι αυτο τον αγαπαει ο τιγρης.

Κυριακος Ανδρεοπουλος: πληρωσες (!) την Κερκυρα για να τον παρεις, τον ξαναστειλες στην Κερκυρα δανεικο, πηγε ελευθερος στον Ηρακλη που εμεινε 2 μηνες γιατι δεν πληρωνανε και ξαναγυρισε στην Κερκυρα. Νισαφι με τα περα-δωθε, βρηκε λιμανι στον Αλεξη τον Κουγια.

Ντιεγκο Μπουονανοτε: αεροδρομιο Κλεφτακης21. Δεν ηταν κακος αλλα δεν κανει για το συγχρονο ποδοσφαιρο. Ειδικα στην ΑΕΚ του δωσανε και το χαρακτηρα ηγετη και το παιδι ηταν κατα καιρους για λυπηση σε ενα πρωταθλημα οπως το ελληνικο. Κατολικα στη Χιλη πλεον με πολυ καλες εμφανισεις. Του παει το λατινοαμερικανικο, μονο εκει μπορει πια.

Ραφικ Τζεμπουρ: Μαρκιζ. Με τριετες. Βολτες στο Ριτζενσι, βολτες και Γευγελη στο Φλαμινγκο, πολυ μουνι, εχει προλαβει και εχει δειρει ηδη εναν σουπερα. Ελυσε συμβολαιο με Καρυπιδη, καπου βοσκει αλλα δεν εχει σημασια. Τελευταια φορα τον ειδανε στο Ναλου στη Γλυφαδα με μια "γυμναστρια"/

Βαγγελης Πλατελλας: Δεν ειχε να αποδειξει τιποτα. Ειχε πολλα ακομα να προσφερει. Ο μεγαλος αδικημενος. Αφου το σκεφτηκε να ξεκινησει καριερα στο εξωτερικο και την Αλβανια, κατεληξε εκει που ξεραμε ολοι: στον Ατρομητο. Εφυγε ο Τραϊανος και η τραϊανιλα και φετος δεν υπολογιζεται ουτε για τα οικογενειακα διπλά.

Δημητρης Ανακογλου: κλαιει το παιδακι που κερδισε το λαχειο και εδωσε 30 χιλιαρικα στο Μπρουσιανο να τον φερει στην ΑΕΚ. Ηρθε σαν ηγετης της νεας εποχης, ηθελε να μπει δυνατα το '13, τελικα μπηκε μονο στην κορη του Μητσι. Η αποσταση δεν εχει χαλασει τη σχεση, δεν παει Μαρκιζ γιατι η μικρη εχει νυχια και παραμονευουνε ρουφιανοι. Μεγαλο πουλεν Ντουσκο, δεν δικαιωσε ουτε κατα διαστηματα την πιστη του ευθυτενους. Αρη Αρη εσυ εισαι το καμαρι. 

Μακωλεϋ Κρισαντους: Η ΑΕΚ εχει μεγαλη παραδοση στα επιθετικα κανονια. Νεγρεποντης, Νεστοριδης, (Κωστας) Νικολαΐδης, Παπαϊωαννου, Μπαγεβιτς, Μαυρος, Ντεμης, Μπλανκο, Δημητριαδης και αλλοι. Κανενας σαν το Μακυ. Καποια στιγμη στη Β εθνικη ο πιο ακριβοπληρωμενος παικτης της ομαδας, ατελειωτες στιγμες γελιου στην εξεδρα, παντα χαμογελαστος, παντα αμπαλουα. Κοντρολ στα 3 μετρα ακομα και με μπαλα να τσουλαει με 0,003 χλμ. Ειδωλο.

Νταρκο Ζοριτς aka 5 εκατομμυρια ευρω. Μπορατς Τσατσακ και μετα Τσουτσκαριτσκι με το Λαλατοβιτς. Σφαζονται στο καμπιονατο ποιος θα πρωτοπαρει το νεο Σαβιτσεβιτς, αλλα η καρδια του ανηκει στη Μπορατς οπου και ξαναγυρισε.

Ηλιας Βουρας: Προλαβε να κανει 5 εμφανισεις; Θα σας γελασω. Δεν ελυνε κι αυτος το συμβολαιο με τιποτα γιατι ηξερε... Δοξα Δραμας, αγνωστο αν πληρωνεται σε φετα απο τα ορφανα του Τσιτσοπουλου.

Χουαν Ντιαζ: ο αναπληρωματικος του Ντιντακ που ετρωγε παιδια. Γι αυτο προφανως δεν τον παιρνει κανενας μετα την ΑΕΚ, τρεμουνε για τα παιδια τους.

Πεκχαρτ Τομας: τιμιο ξυλο. Εβγαλε και με το παραπανω τα λεφτα του. Συνεχιζει να κανει το ιδιο στο επιπεδο του ισραηλινου πρωταθληματος με τη Χαποελ τη Μπερ τη Σεβα.

Ντιντακ Βιλα: μας εσπασες τους ορχεις, σου ραγισαμε τους δικους σου. Τραβα στην Εσπανιολ να ησυχασεις να ησχυασουμε κι εμεις. Τιμιος.

Στρατος Σβαρνας: ησουνα ταλεντο. Εμεινες παντα τετοιο. Ο Σεριφης να ΄ν' καλα.

Ροναλντ Βαργκας: τι εγινε; Δεν βρισκει ομαδα ο ντερμπι φιξερ;

Δημητρης Κολοβετσιος: στην αγκαλια του Μαρινου, ζηλεψε τον Κουτρουμπινιο και θελει να γινει υπαρχηγος. Παμε Λαρισα. Φρρρρρρρτ.

Χρηστος Αραβιδης: ολη η οικουμενη αγωνιά για το αν θα βρει ομαδα ο πιο αδικημενος παικτης ολων των εποχων μετα τον Πλατελλα. Τον θελει ο Σεριφης που ξερει να εκτιμαει, καποιες φημες τον ηθελαν κοντα στον Παναθηναϊκο αλλα ο Αλαφουζος σφουγγαρισε το Λυμπεροπουλο που ηταν η εγγυηση οτι η Χρησταρα δεν θα παει χαμενη. Θελει εξωτερικο, ολοι ξερουμε οτι θα παει να βρει το Μπιλ Βελοσο. Πηγαινε στον Αρη Χρηστο. Σε παρακαλω.

  • Δικεφαλάκι 24
Link to comment
Share on other sites

ΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΑΧ

ΜΑΛΑΚΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΕ ΠΕΡΙΟΔΟ, ΛΙΓΟΤΕΡΑ ΝΕΥΡΑ ΘΑ ΕΙΧΕ.

ΑΑΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ

Μαλακα μου είδες τι παθαίνει κανεις όταν λέει πως σοβάρεψε κ παει για κρέμασμα;;

  • Δικεφαλάκι 3
Link to comment
Share on other sites

Το δευτερο Πορνειο των Ψυχων.

 

Εκει ψηλα αυτο το τοπικ,γιατι ομαδα που δεν ξερει το παρελθον της,δεν εχει κανενα μελλον.

 

Στις επομενες νικες,στις επομενες κουπες,στις επομενες χαρες της ΤΕΡΑΣΤΙΑΣ ομαδας που λεγεται ΑΕΚ,παντα να ακολουθει μια κλεφτη ματια σε αυτο το ΕΠΟΣ σχετικα με το καθε ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΟ ΠΑΡΤΑΛΙ που ασελγησε στον Δικεφαλο.Εξαιρω 3-4.

 

Ευγε Ζαστρο.

Link to comment
Share on other sites

Το ποσοστο ειναι (βαρια-βαρια) 6/78. 

Αν θελουμε να ειμαστε ειλικρινεις ομως, το πραγματικο επιπεδου ΑΕΚ ειναι 3/78.

Πες μας ποιες ειναι αυτες οι λίγες εξαιρεσεις, απο αυτους που ανεφερες, να εχει ενδιαφερον.

Edited by The Magician
γίνεται αντιληπτό μέσα από τα σχόλια ποιοι άξιζαν έστω κάτι
Link to comment
Share on other sites

Guest XAMΠOΣ

Εγκυκλοπαιδεια πετρινων χρονων ΑΕΚ.  Μιλαμε για ποστ γκαρνταρομπα χειμερινου νυχτερινου μαγαζιου. Ουτε στους Αδιαφθορους δεν ειδα τοσα παλτα μαζεμενα στον Κεβιν Κοστνερ και την παρεα του...

Link to comment
Share on other sites

 

  1. Γιωργος Κατιδης: το εφαγε το κεφαλι του. Πηγε Νοβαρα που δεν ακουμπησε, πηγε Βεροια, τον μαζεψε ο Κομποτης μπας και, αλλα ανθρωπος αγραμματος, ξυλο απελεκητο. Κατηντησε να κυνηγαει 16χρονους στο τοπικο των Γιαννιτσων, πηγε Αιγιο, σημερα στην Ισλανδια (!) σε καποια Γυαρο.

 

 

Φινλανδία είναι, η ομάδα είναι όντως η Γιάρο. :P (το ισλανδικό είναι πιο δυνατό πρωτάθλημα, δεν χωράει εκεί :lol: )

Edited by The Magician
Το διορθώνω Δάσκαλε
  • Δικεφαλάκι 1
Link to comment
Share on other sites

Χρηστος Αραβιδης εχει προταση απο Ξανθη με ταβανι τα 70000€ , περιμενει προταση απο εξωτερικο Βελγιο αλλα τον κοβω χλωμο. Που νομιζε οτι θα φυγει απο ΑΕΚ και θα τον παρακαλανε οι ομαδες να υπογραψει. 

Μπαροχα γυρισε Καρακας αυτοι θελουν να τον δωσουν παλι δανεικο αυτη την φορα σε ομαδα της χωρας 

Ντακολ . εμεινε ελευθερος απο Χαμιλτον τον συζητα ο Μπαμπης ο Τεννες για Λαμια

Νταρκο Ζοριτς επιστροφη στην Τσουκαριτσκι 

Φωντας Φετσης ο τεραστιος αυτος παικτης φετος επιασε νησι και συγκεκριμενα στον Τηλυκρατη Λευκαδας

Κοτσαριδης πηγε Σπαρτη 

Τσουπρος πηγε Ιαλυσο συμπαικτης με τον Ποποβιτς

Γροντης τον πηρε ο Κουγιας στην ΑΕΛ και τον δανεισε στα Τρικαλα

Νικολιας Αλεξανδρος . Ταλεντο τον αντιμετωπιζουμε σημερα στα Γιαννενα και γιατρος το παιδι

Κορδερο απο φετος στην Καρταχενα Γ' Ισπανιας

Αντωνης Ρικκα και αυτος φετος πηγε Ιαλυσο (τι γινεται με τον Ιαλυσο τελος παντων)

Τσουμαγκας επισης Ιαλυσο

Αναστασοπουλος αφου εφυγε Καναδα απηυδισμενος για τα λεφτα του πηγε στην Μοντ-Ρουαγιάλ Ουτρεμόν.και ενω ηταν χαρουμενος περυσι γυρισε στον Χαραυγιακο στην Επς Αθηνας γιατι σαν την Ελλαδα δεν εχει

Ανδρεοπουλος Κυριακος, εγινε φετος παιδι του κοντου δικηγορου και αυτος

Αμπλαγιε Φαγε φετος βρηκε ομαδα στην Γαλλια και στην Γκρανβιλ

Αυτα σαν update στο πολυ ευστοχο κειμενο του Magician

Edited by The Magician
Εύγε νέε μου - θα προβώ στις αλλαγές με την πρώτη ευκαιρία
  • Δικεφαλάκι 6
Link to comment
Share on other sites

Καρταχένα ο Μιγκελ.
Θα γνωρισει και το τοπικό κλάσικο, Καρταχένα-Μούρθια με τοπικιστικές διαστάσεις.
"Ανεξαρτητη Καρταχένα" "Η Καρταχένα δεν ειναι Μουρθια" :)
Ο Φαγέ πάλι βρήκε στην Γκρανβίλ, τοπικό Νορμανδίας θα παίζει.

Link to comment
Share on other sites

Ουτε ενας απο αυτους δεν αξιζει να περασει ακομα και τωρα εξω απο τα σπατα.

πλην του βασιλακη του τσεβα.....

3 παστελια πεταξε στα 3 παιχνιδια που μπηκε αλλαγη

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×