Jump to content

HNK Rijeka - A.E.K (Europa League): 14/09, 20:00, Cosmote Sport 2


felman
 Share

Mvp-κοουτσινγκ-βραβειο σοιλεδη  

32 members have voted

  1. 1. M.V.P.

    • Ανέστης
      0
    • Μπακάκης
      5
    • Λόπες
      1
    • Βράνιες
      2
    • Τσόσιτς
      0
    • Σιμόες
      0
    • Γιόχανσον
      1
    • Κλωναρίδης
      0
    • Χριστοδουλόπουλος
      1
    • Μάνταλος
      3
    • Λιβάγια
      19
    • Μπακασέτας
      0
    • Αϊντάρεβιτς
      0
    • Αραούχο
      0
  2. 2. Κόουτσινγκ Χιμένεθ

    • Καλό
      27
    • Μέτριο
      1
    • Κακό
      0
    • Φυσιολογικό
      4
  3. 3. Βραβείο Σοϊλέδη (χειρότερος παίκτης)

    • Ανέστης
      3
    • Μπακάκης
      0
    • Λόπες
      0
    • Βράνιες
      1
    • Τσόσιτς
      0
    • Σιμόες
      0
    • Γιόχανσον
      11
    • Κλωναρίδης
      15
    • Χριστοδουλόπουλος
      0
    • Μάνταλος
      0
    • Λιβάγια
      1
    • Μπακασέτας
      0
    • Αϊντάρεβιτς
      1
    • Αραούχο
      0


Recommended Posts

τρελο respect, εγω εδειξα τις χθεσινές φωτό στη μονόζυγο και της είπα ότι αυτός θα μας φτιάξει όταν πάμε Βουδαπέστη.

Με ανησύχησε που είπε ότι γουσταρε τη φάτσα αλλά ok, αδέρφια είμαστε  :rolleyes:

Αχαχαχαχα, η σεμνή μου κατοικία είναι πάντα ανοιχτή. :P

  • Δικεφαλάκι 1
Link to comment
Share on other sites

ρισπεκτ Σπυρακλα.

σε κάποια στιγμή μέσα στην περιγραφή σου υπάρχει το ρήμα "πηδώντας". δεν μας είπες όμως, καλό το νιμου; 

 

κατά τα άλλα, η κούραση η ίδια. "οι απο δω γαμάνε τους πό κει" φάση. 18 under.

  • Δικεφαλάκι 3
Link to comment
Share on other sites

Αυτα με τις κωλοτουμπες ειναι αστειοτητες και κοφτε τα please.

 

1) Σαν μεγαλα παιδια εχουμε κανει επανειλημμενα κουβεντες κι εχουμε ξεκαθαρισει οτι δεν κανουμε διαγωνισμο καλυτερου μαντη (εξαιρουνται τα πι και ο).

 

2) Ολοι εχουν δικαιωθει σε αλλα πραγματα και ολοι εχουν διαψευστει σε αλλα, κατα καιρους. Δεν θα την βγαλουμε εξω να την μετρησουμε του καθενος (την δικαιωση). Ουτε υπαρχει κανενας που να προκειται να δικαιωθει σε ολα, ουτε σκοπος της κουβεντας εδω μεσα ειναι αυτες οι αστειοτητες.

 

3) Σε φορουμ της ομαδας σε ΚΑΘΕ χρονικη στιγμη κατι πρεπει και θελουμε να συζηταμε. Το αν αυτο που λενε καποιοι ειναι απαισιοδοξο και δεν αρεσει σε καποιους αισιοδοξους (γιατι μονο προς αυτην την κατευθυνση εχουμε θεμα) ειναι προβλημα των αισιοδοξων. Ειτε αρεσει ειτε οχι, καποιοι δεν πιστευουν σε θετικες ενεργειες ή σε μαυρες μαγειες, οποτε προφανως αν στο πρωτο φιλικο τους φανηκε αμπαλος ο καθε Λιβαγια ή ο καθε Αραουχο θα το γραψουν, αρεσει δεν αρεσει. Ειδικα αν το γραψουν στο στυλ "ο ταδε δεν μου φαινεται να ειναι καλος" και οχι σε απολυτο στυλ, δεν ειναι καν λαθος. Και απολυτο να ειναι ομως προβλημα του καθενος ειναι να "εκτεθει" με αυτα που γραφει. Σιγα και τι εγινε δηλαδη στην τελικη.

 

 

Αυτα. Δεν επανερχομαι. Πιο αναλυτικα δεν μπορω και τελικα απορω που χασουμε κερδισουμε ψαχνεστε μερικοι για πικαρισμα με ατομα που υποτιθεται οτι ειναι αδερφια σας.

 

Επειδη απο εμενα ξεκινησε φανταζομαι ο λογος της απαντησης σου, θα σχολιασω μονο την τελευταια προταση. 

 

Το οτι ειμαστε αδερφια λογω της ΑΕΚ δεν σημαινει οτι δεν γινεται να διαφωνουμε. Αυτο σημαινει οτι -στην καλυτερη των περιπτωσεων- καποιοι βλεπουν το ποτηρι μισογεματο και καποιοι αλλοι μισαδειο. Οκ, λογικο και αποδεκτο.

 

Ολοι μας καποια στιγμη θα βρεθουμε στη μια η την αλλη πλευρα του μισοαδειου και μισογεματου. Αλλο ομως να εκφραζεις αποψη και αλλο να επαναλαμβανεις τα ιδια και τα ιδια συνεχως, κρινοντας μαλιστα απο καποια λεπτα φιλικων παιχνιδιων.

 

Οταν ο αλλος σου λεει κατσε ρε μεγαλε να δουμε τι θα γινει και στα επισημα και εσυ μεμψιμοιρεις γκρινιαζοντας για το καθε τι, μου δινεις καθε δικαιωμα να στο θυμισω  τωρα εγω, κρινοντας μαλιστα και απο πεπραγμενα.

 

Οπως λοιπον τοτε εσυ προσωπικα καθως και μερικοι ακομα μας ζαλιζατε τα παπαρια και εμεις σας ανεχομασταν, ετσι θα μας ανεχεστε και εσεις να σας τα ζαλιζουμε τωρα. Δεν θα παθετε και τιποτα στην τελικη, μεγαλα παιδια ειμαστε οπως ειπες και εσυ..

 

Εξαλλου το ειπε και ατροπος, οταν ξαναστραβωσει η φαση (που θα στραβωσει, λογικο ειναι) ξαναβγειτε και εσεις να μας στα ζαλισετε εκ νεου. 

Edited by panther-21-
Link to comment
Share on other sites

Γενικα μιλωντας,

η γκρινια δε παλευεται, προτιμω την (ακομα και αβασιμη) αισιοδοξια.

Και παιζει αρκετη γκρινια καποιες φορες, δε θα ταν τοσο ενοχλητικη αν δεν συνοδευοταν απο -λανθανουσα εστω- απαξιωση για τους "απεναντι" (και το αντιθετο, ετσι?)

 

Τελος παντων, για την ομαδα μιλωντας, η κριτικη ειναι ευπροσδεκτη βεβαιως, αλλωστε ο εχθρος του καλου ειναι το καλυτερο,

αλλα η ισοπεδωση δε βοηθαει πολυ, αφου πολυ καλος φιλος του κακου ειναι το χειροτερο. 

 

Ωραιο κειμενο ρε σπυρο, σα να ειμαστε εκει....

Link to comment
Share on other sites

Ο Μελισσανιδης ξερει οση μπαλα ξερουμε ολοι μαζι.

Και μας γλενταει με την γκαρνταρομπα με τα παλτα.

Link to comment
Share on other sites

Στο μεταξύ ποδοσφαιριστές της Ριέκα που αγωνίζονται ως αμυντικοί, δηλαδή οι πλέον αρμόδιοι θα έλεγε κανείς, δήλωσαν τα εξής με σημείο αναφορά τον Λιβάγια:

 

Γιόσιπ Έζελ.

"Ο Λιβάια μας κατέστρεψε. Ήταν και παραμένει παίκτης κλάσης. Αυτό είναι το παιχνίδι του, έκανε πολλά πράγματα στο γήπεδο, κατάφερε να κρατήσει μπάλα σε πολλές περιπτώσεις"

 

http://www.gazzetta.gr/football/article/1137462/elez-mas-katestrepse-o-livaia

 

Μάρκο Βέσοβιτς.

"«Δεν ελέγξαμε επαρκώς τους αντιπάλους μας, ο Λιβάια μας δημιούργησε πολλά προβλήματα."

 

http://www.gazzetta.gr/football/article/1137144/vesovits-o-livaia-mas-dimioyrgise-polla-provlimata

Link to comment
Share on other sites

Να 'σαι καλά Άρη, αλλά δεν είμαι πένα σαν τον Ζαστρίσιαν ή εσένα, τα γραπτά μου αποδίδουν τα ελάχιστα.

 

 Μαγυάρε πολυ ωραιος.

 Εβλεπα τις φωτογραφιες και σε καταλαβαινα ποσε σε γεμιζει.

 

 Δω εμεις κανουμε εκδρομη και συζηταμε μετα μεταξυ μας

 τα παραλειπομενα καμια βδομαδα ..

 Εσυ γυριζεις εκει και δεν ανακυκλωνεις κατι με την παρεα

 που σε νιωθει για ΑΕΚ , ειναι πιο δυσκολο κοβεις αποτομα το αισθημα .

 

 

 Ψυχικη επενδυση οι εκδρομες με την ΑΕΚ .

  • Δικεφαλάκι 3
Link to comment
Share on other sites

Αντρεα, αυτα που εγραψες χθες για Λιβαγια και Λοπεζ δεν τα εχω γραψει ποτε εγω (το αντιθετο, νομιζω τα ιδια λεγαμε χοντρικα), ουτε για τον Μελ οτι θελει να μασει. Οτι κοροιδευει το εχω γραψει καποιες φορες (καλως ή -ευχομαι- κακως) για συγκεκριμενα θεματα παντως.

 

Επομενως για 2η φορα νομιζεις λανθασμενα οτι αναφερομουν σε σενα ενω εγω ως αφορμη πηρα το σκιτσο του Γιαννη με τις κωλοτουμπες και στην τελικη ευγενικα τα εγραψα και δεν προσβαλλα, σε καμια περιπτωση δεν θα προσβαλλα τον Γιαννη που δεν μου εχει κανει ποτε απολυτως τιποτα τοσα χρονια. Ουτε το πηρα μονο επι προσωπικου, αφου τετοιου ειδους ποστ αφορουν μια μεγαλη ομαδα ανθρωπων κι οχι εμενα προσωπικα, απλα εκρινα οτι απο μεριας μου ηθελα να απαντησω. Και το πηγα και λιγο γενικοτερα και οχι μονο για τον Γιαννη, απλα σου γραφω την αφορμη.

 

Τωρα τα περι ζαλισματος παπαριων και λοιπες ομορφιες τα προσπερναω κι απλα εγω λεω το εξης:

 

Αλλο γραφω αποψη (που μπορει να μην αρεσει) κι αλλο στρεφομαι με post "εναντιον" ομαδας συμφορουμιτων.

Νομιζω οτι ειναι ευδιακριτη η διαφορα.

Φυσικα οχι οτι τρεχει και κατι, απλα δεν βοηθαει στο καλο κλιμα (λεω εγω).

 

Ειτε συμφωνεις ειτε οχι, αυτο λεω εγω και μαλιστα δεν θα επανερχομουν αν δεν μου απαντουσες θεωρωντας οτι εγραφα με αφορμη το δικο σου post, αφου τις θεωρω αυτονοητες τις διαφορες σε αυτα που καθομαι και αναλυω.

 

Σου ξαναλεω δεν τρεχει και κατι, το παμε οπως θελει ο καθενας εδω μεσα, μια αποψη εγραψα και τελος (δεν εγραψα ως μοντ, αλλα ως χρηστης, αυτο εννοω).

Link to comment
Share on other sites

Καλησπέρα!

 

Επιστροφή στη βάση λοιπόν. Στο μπαράκι δηλαδή, τρεις στάσεις από τον σταθμό του τρένου είναι, αμαρτία να μην περάσω να πιώ έναν γκαφέ (ναι ρε, καφέ πίνω, μην χασκογελάτε, μπύρα μετά) και να μην γραπώσω τα φιλάκια από την εφημερεύουσα μπαργούμαν.

 

Φτάνω που λέτε στη Ριέκα aka Φίουμε, πάω στο διαμέρισμα που νοίκιασα, ο ιδιοκτήτης φυσικά γηπεδικός, συμφωνούμε ότι θα γίνει ένα κλειστό οριακό ματς θα σας γαμήσουμε ρε μουνιά.

Μόνος το πρώτο βράδυ, είδα το μπάσκετ και έκανα μια μικρή βολτούλα, μάταια έψαχνα τον τοπικό σύνδεσμο να κάνω ντου.

 

Την επόμενη, την μέρα του ματς αφού, έκανα μια ευρύτερη βόλτα, πήγα Οπατία στο ξενοδοχείο της αποστολής να παραλάβω τα εισητήρια, τα παιδιά από Λονδίνο είχαν καθυστέρηση στην πτήση και έπρεπε να κάνω τα κονέ. Πηδώντας νοητά μερικές ώρες, σε μια φάση προσπαθούσα παράλληλα να βγάλω άκρη με το gps να πάμε στο γήεδο με το αμάξι ενός παιδιού από Αθήνα, να δώσω οδηγίες στους "άγγλους" πως να έρθουν και που να συνταντηθούμε και το ίδιο με ένα άλλο παιδί που είχε έρθει από Γενεύη! Καλά ρε πούστη, δεν υπάρχει γωνιά του κόσμου που να μην έχει έναν μουρλαμένο ΑΕΚτζή.) Χάσαμε κάτι στροφές στην πορεία, αλλά την βγάλαμε την άκρη.

 

Πιο πριν λοιπόν, αφού συνάντησα στο ξενοδοχείο της ομάδας πλέον κάτι μουρλούς (με την καλή έννοια πάντα) από Πρέβεζα #stavros), βγάλαμε σχετικές φωτογραφίες με Λύμπε και εμψυχώσαμε τους παίχτες που ανέβαιναν στο πούλμαν. Περιττό να πω, ότι μας κοιτάζανε σαν κάτι καμμένους που ξεφυτρώσανε από το πουθενά. Δεν έχουν κι άδικο. Πηγαδάκι με Βασιλομπίλαρο, υπεύθυνο ασφαλείας και έναν άλλον μέχρι να φύγει το πούλμαν της ομάδας και να ξεκινήσουμε κι εμείς με τα αμάξια και φτάνουμε στο τέλος της προηγούμενης παραγράφου.

#touristguide έπαθα πλάκα με Οπατία, μικρό Μόντε Κάρλο κι έτσι.

Οι παίχτες φάνηκαν συγκεντρωμένοι και σοβαροί, βγάλανε οι άλλοι φωτό με Λάζαρο και Μάνταλο, ο μόνος ο οποίος ήταν λίγο πιο χαλαρός, με χαμόγελο μπήκε στη διαδικασία της αναμνηστικής. Εγώ προτίμησα να μείνω σοβαρός παρατηρητής, δεν θα είμαι αυτός που θα χαλάσει την αυτοσυγκέντρση των παιχτών μας.

 

Και φτανούμε στο γηπεδοοοοό. Ευτυχώς μπορέσαμε να μπούμε σε πάρκινγ που ήταν σχετικά κοντά στην θύρα μας, μακριά από τους φανατικούς. Βέβαια η τιμωρία του πετάλου είχε ως αποτέλεσμα να γίνει λίγο τουρλουμπούκι η φάση, είχε... διάφορους και σε κυριλέ θύρες. Συναντάμε απ' έξω Μιλοβάνοβιτς και Μπρέσεβιτς. Ο Ιβάν ένα άτομο να το πιάσεις να του κάνεις γούτσου γούτσου τα μαγουλάκια, ψυχούλα, αγαπάει την Α.Ε.Κ. ρε 'σεις. Είδε μαζί μας όλο το ματς, υποστήριζε φανατικά, είμαστε αγαπησιάρικη ομάδα ρε πούστη.

 

Μπήκαμε τελικά, μας έβαλε μία μάνατζερ να κάτσουμε κάπου, πάνω από τον πάγκο της Α.Ε.Κ. βασικά. Ερχόντουσαν όμως κι αυτοί που είχαν εισητήριο σ' εκείνες τις θέσεις, κατάσταση μπουζούκι, αρχίσανε και τα πρώτα πίτσκου μάτερ να φεύγουνε έτσι αόριστα. Καλά πάμε λέω... Καμία 15-20 άτομα εμείς με άμαχο πληθυσμό μαζί.

Αρχίζει το ματς, σοβαροί και ήρεμοι εμείς και να το γκολ του Πετράν. Σηκωθήκαμε, πανηγύρια. Ήμουν ήδη έτοιμος για το πρώτο σκάμπηλο που θα έσκαγε από πίσω. Δεν έγινε ποτέ όμως. 

Στο ημίχρονο ήρθαν δύο κοπέλες σταφ και δεν μας άφηναν ήσυχους μέχρι να κάτσουμε λίγο πιο εκεί που ήταν οι θέσεις μας υποτίθεται. Και λίγο πιο κοντά σε κάτι περίεργους. Και ο "μαλάκας" ο Λάζαρος δεν μας άφησε να αγιάσουμε, έπρεπε να το καρφώσει. Ε δώστου μεγαλύτερα πανηγύρια.

Κάπου εδώ να δώσω ένα ρισπέκτ στους κροάτες. Οκ, μπορεί να μην ήταν οι φανατικοί εκεί πέρα, αλλά δεν ακούστηκε το παραμικρό. Σε αντίθετη περίπτωση στην Ελλάδα, μάλλον θα τρώγανε τον πρώτο φραπέ στην πλάτη στο δεκάλεπτο και άλλα όμορφα μετά.

 

Τέλος καλό όλα καλά, ο Βασιλομπίλαρος λέει σε κάθε παίχτη να μας χαιρετήσει και μας δείχνει στην κερκίδα, μετά μας πέταγε νερά από τον πάγκο. Είπα να του φωνάξω "προσοχή με Λαμία", αλλά είπα να μην το παίξω ο γραφικός του χωριού. Σε μια φάση φωνάζει ένας από εμάς "πρόεδρε!" προς τα πάνω στους επισήμους. Αντί να γυρίσει ο Ασλανίδης, γύρισε ο Μελισσανίδης για κάποιον λόγο και χαιρέτησε με αυθεντική χειρονομία 80's-90's  βγαλμένη από τις καλύτερες μέρες του Ανδρίκου #mitsaklas. Ήθελα να του πω κάτι για Σκόκο #chris, αλλά ξέρετε...

 

Λαστ τσάλεντζ να πάμε μέχρι το αμάξι στο πάρκινγκ, σαν τη μύγα μες το γάλα κι ας είχανε φύγει οι περισσότεροι, νο προμπλέμο.

 

Δεν θα σας πρήξω με το άφτερ, πήγαμε με τους "άγγλους" κλασσικά για μάσα, γαμήσαμε κάτι πιατέλες με κρέατα, φαΐ και γέλιο, άλλωστε είναι γκαραντί αυτό στην παρέα τους, περνάμε πάντα πολύ καλά. Πάντα τέτοια, υγεία να έχουμε.

 

Και επιτρέψτε μου να περάσω λίγο στο αγνωιστικό. Btw δεν πρέπει να έχω ξαναδεί ματς της Α.Ε.Κ. από τόσα κοντά. Έβλεπες, άκουγες τα πάντα στην πλευρά μας.

 

Πάνω απ' όλα έβλεπες και άκουγες Μανόλο. Ρε μαλάκες, μου ερχόταν να πάω εκεί να τον αγκαλιάσω. Τόση ενέργεια, πάθος και αγάπη που βγάζει για την ομάδα, ακόμα και τώρα που το γράφω ανατριχιάζω λίγο. Οκ, το έχουμε χιλιοπεί, κανονικός προπονητής με τα καλά του και τα κακά του βέβαια, αλλά κανονικός και κολλάει τόσο μα τόσο με την Α.Ε.Κ. μας. Και η χρονιά μέχρι τώρα είναι και αποτέλεσμα της σταθερότητας στον πάγκο, δεν έχουμε τα φύγε 'συ-έλα 'συ. Και με τα mind games του παρακαλώ, όταν έβρισκε την ευκαιρεία τσίτωνε λίγο και τον αντίπαλο προπονητή. Τον έφαγε λάχανο, παρόλα αυτά, πιστεύω έκανε απλά τα φυσιολογικά στο κοουτσάρισμα.

 

Δεν θα κάνω μεγάλες αναλύσεις, όπως σας ξέρω μπαλαδόφατσες, έχετε γράψει τα πάντα, κεντρικό δίδυμο άμυνας γαμώ, Μπακάκης συνεχίζει φοβερά, οριακά μη MVP για μένα, ο Λόπες κυρίως στο πρώτο ημίχρονο είχε μεγάλα θέματα στην άμυνα, στο δεύτερο κάπως το μάζεψε. Ίσως και γι' αυτόν τον λόγο μεταξύ άλλων, άλλαξε ο Μανόλο τους ακραίους και έφερε τον Λάζαρο αριστερά, που την παλεύει καλύτερα αμυντικά από τον Κλωναρίδη τον οποίο πήγε δεξιά. 

Πλην του διαστήματος μετά την ισοφάριση η ομάδα ενέπνεε σιγουριά, πιστεύω ήλεγχε το παιχνίδι. Μάγια Λιβάγια, τα είδατε όλοι. Ανυπομονώ να δω Τσίνο μπροστά και πίσω του Λιβάγια. Ο Τσίνο πήγε να κάνει μαλακία πάντως και να αποβληθεί, όπως πολύ σωστά ανέφερε ο Αντρέας του οποίου τυχαία διάβασα το ποστ του, ο διαιτήτης έπαιξε αντρίκια, ούτε ίχνος έδρας, ίσα ίσα... Ο δε Λιβάγια άκουσε τα εξ αμάξης από τους Κροάτες, όταν έγινε αλλαγή το χαμόγελο εκτός από την ικανοποίηση ήτανε και λίγο εριστικό για την κερκίδα καθώς περπατούσε σε slow motion για την αλλαγή. Σε πάμε ρε τρελέ. Τον Λάζαρο ανεβοκατέβαζαν τσιγγάνο επίσης, καλά σας μπούκωσε, δε σας χάλασε. Ο Κλωναρίδης για μία ακόμη φορά δεν κατάφερε να ξεχωρίσει, πάμε παρακάτω, κάποτε θα γίνει κι αυτό.

Ο αντίπαλος μπορεί να μην ήταν ομαδάρα, αλλά το ευρωπαϊκό διπλό σε όμιλο είναι ευρωπαϊκό διπλό.- Άντε γαμώ την πουτάνα μου να ξανακαλομάθουμε. Αυτοί πρέπει να φάνε τρίμπαλο στο ΟΑΚΑ.

 

Είμαι τυχερός που το έζησα και αυτή την εκδρομή, δεν γερνάμε ποτέ, και στα βαθιά γεράματα θα κάνουμε τον μπάτμαν σε διάφορες δημοκρατικές δυνάμεις της Ευρώπης, δίνουν δε δίνουν εισητήρια. (αρκεί να είναι προσβάσιμο με μεταφορικό μέσο εδάφους ή θαλάσσης). 

 

Ο Κρις μου κράταγε παρέα μέσω viber, είχε πίστη ότι θα φέρω το διπλό. Λεπόν κουφάλες, στα τελευταία δύο εκτός ευρωπαϊκά που πήγα, έχω 6 βαθμούς (Γκρατς και Ριέκα). Vamos bien.

 

Ελπίζω να μην ξεχνώ κάτι "σημαντικό", διάβαζα εδώ πέρα πριν το ματς, ήσασταν κι εσείς εδώ, FORZA ΑΕΚΑΡΑ!

Συνέχεια στο tour d' Italia.

 

Και τώρα θα απολαύσω το τέλος της δεύτερής μου μπύρας. ;)

ΣΕ ΑΓΑΠΑΩ ΑΔΕΡΦΟΥΛΗ ......
  • Δικεφαλάκι 1
Link to comment
Share on other sites

Να 'σαι καλά Άρη, αλλά δεν είμαι πένα σαν τον Ζαστρίσιαν ή εσένα, τα γραπτά μου αποδίδουν τα ελάχιστα.

 

Φιλε(δεν ειναι τυπικη προσφωνηση), οταν γραφει η ψυχη, το ταλεντο περισσευει.

  • Δικεφαλάκι 1
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×