Jump to content

Αστέρας Τρίπολης - Α.Ε.Κ. (6η αγ.): 1/10, 20:30, NS1


SpiRos
 Share

Mvp-κοουτσινγκ-βραβειο σοιλεδη  

28 members have voted

  1. 1. Μ.V.P.

    • Τσιντώτας
      0
    • Μπακάκης
      6
    • Βινίσιους
      0
    • Βράνιες
      4
    • Γιαννούτσος
      1
    • Γιόχανσον
      6
    • Γαλανόπουλος
      6
    • Αϊντάρεβιτς
      0
    • Μπακασέτας
      0
    • Μάνταλος
      3
    • Αραούχο
      0
    • Λιβάγια
      0
    • Χριστοδουλόπουλος
      1
    • Τρίστασον
      1
  2. 2. Κόουτσινγκ Χιμένεθ

    • Καλό
      0
    • Μέτριο
      5
    • Κακό
      22
    • Φυσιολογικό
      1
  3. 3. Βραβείο Σοϊλέδη (χειρότερος παίκτης)

    • Τσιντώτας
      1
    • Μπακάκης
      0
    • Βινίσιους
      12
    • Βράνιες
      0
    • Γιαννούτσος
      3
    • Γιόχανσον
      0
    • Γαλανόπουλος
      0
    • Αϊντάρεβιτς
      3
    • Μπακασέτας
      8
    • Μάνταλος
      1
    • Αραούχο
      0
    • Λιβάγια
      0
    • Χριστοδουλόπουλος
      0
    • Τρίστασον
      0


Recommended Posts

μα ο πατιτο των πρωτων αγωνιστικων περσι ειχε δειξει οτι μπορει να βοηθησει πολυ...ο μπακα ποτε εδειξε κατι τετοιο;;; δε μπορει να τη σηκωσει τη φανελα με τπτ

Εδώ δεν μπορεί να σηκώσει το πόδι του ο χοντρομαλάκας, θέλουμε να σηκώσει και την φανέλα.

Link to comment
Share on other sites

επισης επειδη σημερα η φαση ηταν για γελια φωναξαμε μισοι μισοι το υπερεπικο " πρωταθλημα- κυπελο "κ πηγαν να πεσουν τα τσιμεντα μη πω και τα βουνα να μας πλακωσουν..εχουμε καταντησει γραφικοι με 50 ματς μπροστα μας , ας κοπει το αστειακι γελαει ο κοσμος

  • Δικεφαλάκι 3
Link to comment
Share on other sites

Τεσπα. Συμφωνουμε οτι βρεθηκε σε κακη βραδυα (δεν ειναι ουτε η 1η, ουτε η 2η φορα), αλλα μην ξεχναμε και τι εχει κανει ως τωρα. Περαν του κυπελλου παλιοτερα.

 

Και φυσικα θα συνεχισει να κρινεται αυστηρα οπως ολοι τους. Αλλα να σε βγαζει 1ο στα πλευ οφφ περισυ (+ τελικο κυπελλου οπου εχασε οπως εχασε), να σε εχει 1ο (αν δεν κερδισει ο Πανιωνιος) ως τωρα φετος, να εχει ξεκωλιασει (και φετος) γαυρο, να ειναι εντος ομιλων Γιουροπα (με αποκλεισμο ομαδας πολυ μεγαλυτερου μπατζετ), ηδη να εχει 1 νικη εκτος εδρας στους ομιλους και να τα ακουει και τοσο αποψε ειναι πολυ τραβηγμενο κατ´ εμε. Τρελες σαν τις αποψινες εχει κανει κι αλλες φορες, τα ξερουμε τα θετικα του και τα αρνητικα του δεν τα μαθαινουμε τωρα.

  • Δικεφαλάκι 3
Link to comment
Share on other sites

Λάθη γίνονται.

Π.χ. πέρυσι έβαλε δίδυμους πύργους σε κανα-δυο αγώνες.

 

Αυτό όμως που δεν χωνεύεται είναι η χρησιμοποίηση του ΑΪντάρεβιτς όταν δυνητικά έχεις άλλους τρεις χαφ μέσα, δηλαδή Γαλανόπουλο, Γιόχανσον, Μάνταλο.

Εκεί έχει επιλογές.

Αν θες 4-3-3 Μανόλο παίξτο αλα Πογέτ.

Link to comment
Share on other sites

Είδα μόνο το πρώτο ημίχρονο οπότε δεν θα μπω σε λεπτομερή ανάλυση του ματς

 

Στο πρώτο ημίχρονο δεν βλεπόμασταν, αλλά απ' ότι καταλαβαίνω στο δεύτερο ήμασταν ακόμα χειρότεροι

 

Λογικό να είμαστε σκασμένοι ΑΛΛΑ αυτή η ισοπέδωση είναι εκνευριστική

 

Όπως όταν το γυρίσαμε απέναντι στο γαύρο και κάναμε 20 τελικές με την Αούστρια δεν ήμασταν ομαδάρα, έτσι και τώρα που ήμασταν ανύπαρκτοι με τον Αστέρα δεν ήμαστε ολοκληρωτικά για τα θηρία

Η ομάδα ήταν σκασμένη και ευτυχώς να λέμε που έρχεται η διακοπή μπας και πάρει κανάς παίκτης καμιά ανάσα. Όσοι δεν το βλέπουν αυτό εθελοτυφλούν.

Όπως με το γαύρο και την Αούστρια βγάλαμε ψυχή, μαγκιά και τσαμπουκά και γυρίσαμε τα ματς έτσι και σε κάποια άλλα θα εμφανιστούμε άδειοι και κακοί. Συμβαίνει αυτό σε ένα μαραθώνιο και ειδικά σε μια ομάδα που έχει 23 χρόνια να πάρει πρωτάθλημα και άλλα 10 να κάνει πρωταθλητισμό. Όπως επίσης ο Χιμένεθ σου κανε την υπέρβαση πχ με τη Μπριζ, έτσι και ενα άλλο ματς θα το διαβάσει λάθος και θα το χάσει.

Όπως επίσης σε ένα μαραθώνιο θα παίξει και το τέταρτο χαφ σου (Αιντάρεβιτς) και το δεύτερο αριστερό σου μπακ (Βινίσιους) και το αναπληρωματικό σου εξτρέμ (Μπακασέτας). Αν αυτοί μέχρι στιγμής είναι ανύπαρκτοι ας αναζητήσουμε ευθύνες στη διοίκηση που σε άφησε με ένα αριστερό μπακ μέχρι το Δεκέμρη, σου φέρε έναν παντελώς ανέτοιμο για τέταρτο χαφ, ενώ στα εξτρέμ σε άφησε με τους Πατίτο-Τρίστανσον που δεν φαίνονται να καλύπτουν τον προπονητή. Αν επίσης κάποιοι νομίζουν ότι η σεζόν βγαίνει με 12-13 παίκτες ας γυρίσουν πλευρό.

 

Εν κατακλείδι αυτό που θέλω να πω

ΝΑΙ σήμερα χάσαμε τεράστια ευκαιρία

ΝΑΙ σήμερα παίξαμε άσχημα

ΝΑΙ ο Χιμένεθ έκανε αρκετά λάθη σήμερα

ΑΛΛΑ οφείλουμε να βλέπουμε την πραγματικότητα

Δεν είμαστε ούτε Μπαρτσελόνα, ούτε ασφαλώς για τα θηρία. Είμαστε μια ομάδα με τα πάνω της και τα κάτω της, άμαθη στον πρωταθλητισμό που σαφώς πέρα από τα πάνω της θα έχει και τα κάτω της, αλλά ειδικά απέναντι σε αυτούς τους ψόφιους αντιπάλους μπορεί να πάρει το πρωτάθλημα. Σήμερα παρότι βρεθήκαμε σε κακή μέρα, έπρεπε να πάρουμε τουλάχιστον το «χ» (όπως κάναμε και στα Γιάννενα που βέβαια το λοιδωρούσαμε, αλλά αυτό μας έχει σήμερα ακόμη κι έτσι μόνους πρώτους). Δεν το κάναμε, σαφώς και πρέπει να προβληματιστούμε για την ήττα και την εμφάνιση, αλλά άλλο ο προβληματισμός και άλλο η ισοπέδωση. Και πρώτοι είμαστε και μέσα στην πρόκριση για τους «32» του Γιουρόπα είμαστε, αλλά αυτό που χρειάζεται είναι υπομονή και στήριξη. 23 χρόνια έχουμε να το σηκώσουμε το κατσαρόλι, δεν γίνεται να ζητάμε να πάμε τρένο έτσι ξαφνικά, όσο και αν το θέλουμε. 

Link to comment
Share on other sites

Παντως φιλε βλέπεις Μπακασέτα ξερω γω και σε πιάνουν τα γέλια ειλικρινά. Ότι αυτός ο παίχτης - ποιος ξέρει τι βύσμα έχει - παίζει στην Εθνική και τον βάζουν εξτρεμ. Που αν τον παίξει το μπακ με λίγη πίεση στην υποδοχή της πάσας έχει αλλάξει η κατοχή 100%.

 

Βινίσιους που το παιδί είναι κυριολεκτικά ΑΠΑΤΗ, άμυνα 0, επιθεση 0 και ο Αστριτ ο καημένος που δεν μπορεί να ακολουθήσει το ρυθμό κανενός ματς και μαρκάρει με τα μάτια.

 

ΔΡΟΜΟ.

ο Μπακασέτας έχει το βύσμα του Καφέ, στανταρ.

 

τζάμπα ήττα αλλα κλάιν ήττα. καλύτερα που την έκανε στο +1 και +5, παρά να την έκανε στο -2.

Link to comment
Share on other sites

τα πρωτοσελιδα στην ωρα τα φτιαχνουν ο τσαταλης και ο λουπος αν διαβασεις το αρθρο του λουπου χθες το βραδυ ειναι καρμπον

 

αχωνευτο το χθεσινο ευχομαι να γινει μαθημα οτι ΧΕΣΜΕΝΟΣ δεν πας πουθενα τελος.

Link to comment
Share on other sites

τα πρωτοσελιδα στην ωρα τα φτιαχνουν ο τσαταλης και ο λουπος αν διαβασεις το αρθρο του λουπου χθες το βραδυ ειναι καρμπον

 

αχωνευτο το χθεσινο ευχομαι να γινει μαθημα οτι ΧΕΣΜΕΝΟΣ δεν πας πουθενα τελος.

Μάλλον αυτοκαταστροφικός και όχι χεσμένος.

Ικανός για το καλύτερο και το χειρότερο.

Ευχή και κατάρα είναι ο πούστης.

Link to comment
Share on other sites

χεσμενος ειναι δεν ειναι αυτοκαταστροφικος οταν δεν πιστευει στην νικη κανει μαλακιες 

 

δεν ειναι θεμα διαταξης και στα γιαννενα πηγε με 3-5-2 που δεν ειχες και σοβαρες απουσιες  οταν δεν πιστευει οτι μπορει να νικησει κατεβαζει ομαδα να μην χασει αλλα οπως ειναι γνωστο 9/10 οταν κατεβαινεις να μην χασεις θα χασεις 

 

το κακο ειναι οτι δεν ειναι χθεσινος αλλα δεν μπορει το μυαλο του να φυγει ο φοβος οτι θα χασει και στο τελος χανει, παντα αυτο κανει εχει παιξει ξερω γω 50 παιχνιδια με την ΑΕΚ οσες ηττες εχει γραψει ειναι καρμπον, φοβικη ομαδα που τρωει γκολ και δεν αντιδραει, καρμπον και απο το πρωτο περασμα του.

 

ενιγουει τωρα ειναι αργα για δακρυα ας κοιταξει 15 μερες να δουλεψει να γυρισουν καποιοι παιχτες να μην ξαναματαδουμε ποτε μπακασετα να μην ξαναματαδουμε ποτε βινισιους να μην ξαναματαδουμε ποτε σε εκτος εδρας ματς αινταρεβιτς (βαλτον ξερω γω στο κυπελλο η σε κανα εντος με κερκυρες κτλπ) 

 

γενικα να μην ξαναματαδουμε 4-3-3 χωρις ακραιους και με τοσες μεγαλες αποστασεις.

 

Σφαλιαρα το χθεσινο αλλα θα φανειτι σκατα ομαδα εχεις, αν σε παρει απο κατω τοτε δεν εισαι ετοιμος αν αντιδρασεις τωρα θα εισαι ακομα πρωτο φαβορι.

Link to comment
Share on other sites

Συμφωνώ με το φοβισμένος! Ακόμα και πιο παλιά να καλύτερους παίχτες φοβόταν και έχανε. Και αν δεν μπορείς να κερδίσεις κοιτάς να μην χάσεις . Ούτε καν για το Χ δεν έπαιξε.

Link to comment
Share on other sites

τα βασικα προβληματα δεν ειναι τα χεσμενος και τετοια αλλα αυτα που γραφει η ωρα και ειδαμε ολοι μας. τα γραφει ξεκαθαρα και ουσιαστικα ειναι πραγματα που προσβαλλουν την κοινη ποδοσφαιρικη λογικη. 

 

ο χεσμενος παιζει αμυντικα προσεκτικα ή και φοβισμενα κλπ. τουτος εδω απλα κανει τρελες. τον ξερουμε χρονια τωρα. εδω εκανε ροτεησον στον τερματοφυλακα οκ, γελαει ο κοσμος.

 

 

επιγραμματικα => Λιβαγια εξω, βασικος Αινταρεβιτς, Μπακασετας βασικος δεξια και 4 wingers στον παγκο, 4-3-3 που οταν το παιζεις επι Ισπανου εχεις προβλημα, ακατανοητη αλλαγη του σχετικα φορμαρισμενου Ανεστη με εναν τερματοφυλακα που εχει να παιξει μηνες βασικος (και μαλιστα οχι στην ΑΕΚ), μολις εβαλε Λιβαγια μετα απο λιγο εβγαλε Αραουχο, αργησε χωρις προφανη λογο να κανει 2η αλλαγη.

 

 

 

http://www.gazzetta.gr/protoselida/athlitikes-efimerides/ora-ton-sport

  • Δικεφαλάκι 1
Link to comment
Share on other sites

Guest XAMΠOΣ

Η ξεφτιλισμενη η ωρα που ευχομαι λουκετο οαεδ και κατασχεση. Πουσταραδες...

Link to comment
Share on other sites

Για τον τερματοφύλακα για μένα δεν έκανε ροτέσιον, διάλεξε να βάλει έναν παίχτη που (όπως και έγινε) θα καθάριζε τις καμινάδες που θα βασίλευαν σε ένα κλειστό ματς με άτεχνους παίχτες.

Το ότι οκ ο Βινίσιους έπαιξε σαν εμένα σε 5x5 σε μια φάση με το καλημέρα του ημιχρόνου δεν ήταν στο πρόγραμμα.

Το δεύτερο ήταν τετ-α-τετ και δεν αποτελεί ζήτημα ιν πρίνσιπλ (πέραν αυτού συμπεριφερόντουσαν όλοι σαν το ματς να είχε ήδη κριθεί).

 

Στο ότι η ομάδα κατέρρευσε μετά το 1-0, φταίει.

Φταίει όπως φταίει και ο Σάντος με τις τρεις σερί ήττες μετά τα χριστούγεννα, και η ιστορία αυτή έχει επαναληφθεί δεκάδες φορές (άρα ερμηνεύεται).

 

Για να μην επιβεβαιώνουμε λοιπόν συνεχώς τον ορισμό του Αινστάιν περί ηλιθιότητας, πάρε του δυο-τρεις παίχτες πάλι τον χειμώνα και συνέχισε να στηρίζεις.

  • Δικεφαλάκι 1
Link to comment
Share on other sites

Κάναμε μείζον θέμα τον τερματοφύλακα ενώ τα προβλήματα ήταν αριστερά και κυρίως οργανωτικά.

Link to comment
Share on other sites

η ωρα θα ειχε δικαιωμα να γραφει αν στις επιτυχιες ειχε δωσει εστω ενα κρεντιτ. Κι εδω κριτικαρεται ο Μανολο αλλα εχει παρει και τα αναλογα ευσημα.

Εγω δεν πιστευω στις τρελες, πιστευω οτι οι επιλογες γινονται για καποιο λογο αλλα βεβαια κρινονται απ το αποτελεσμα. Θεωρω π.χ. οτι επαιξε 4-3-3 για να βοηθησει κυριως τους αδυναμους κρικους στην αμυνα για να μην εκτεθουν.

Δεν πηγε καλα, ξενερωσαμε και χαθηκε μεγαλη ευκαιρια.

  • Δικεφαλάκι 1
Link to comment
Share on other sites

Προφανώς και δεν του βγήκε τίποτα. Και γενικά σε όλο το ματς η νοοτροπία μας δεν ήταν σωστή. Δεν πιέσαμε και δεν δημιουργήσαμε καθόλου. Ακόμα και η φάση του Λαζαρου στις καθυστερήσεις είναι ενδεικτική του πόσο απογοήτευση υπήρχε. Και δεν γίνεται να τα γυρίζεις όλα τα ματς ούτε μπορείς να κυνηγάς το σκορ, κάπου θα στραβώσει

Link to comment
Share on other sites

προχωραμε με την ελπιδα να μην ξαναδουμε τετοια εικονα 

 

αν ειναι να χασεις χασε γιατι ο αντιπαλος τερματοφυλακας κατεβασε ρολα και επιασε τις καλτσες του

Link to comment
Share on other sites

Πιστεύω όλοι το αντιλήφθηκαν. Και πρώτος ο Μανολο. Και τώρα ας περιμένουμε να δούμε επιστροφές και κατάσταση από εδώ και πέρα. Με την κίτρινη του Βρανιες λείπουν και Τζισους και Τσοσιτς παρακαλάμε να γυρίσει ο Λαμπροπουλος

Link to comment
Share on other sites

να ξαναφερουμε πισω τον προπονητη που ειχαμε με τον γαυρο..... η με την μπριζ ..... χιμενεθ φυγε.....

 

#pioKoyrastikoiKaiApoVinicious

#epoxhSaligarion

#exoApopshXorisNaDinoEuro

  • Δικεφαλάκι 1
Link to comment
Share on other sites

ε το βρηκαμε τον φτιαχτη φταινε οι ελληνες παλι οχι δεν φταιει κανενας ελληνας φταινε κακοι ποδοσφαιριστες, φταιει η κακη προσεγγιση αγωνα φταινε οι κακες αλλαγες φταιει η κουραση φταινε οι απουσιες, ολα φταινε οι ελληνες παντως δεν φταινε μονοι τους

 

επισης κριτικη θα δεχονται οι παντες στα καλα αποθεωτικη στα κακα ασχημη κανενας δεν ειναι μεσιας και γκουρου εκανε λαθη παμε παρακατω ουτε φαντασματα ψαχνει κανεις ουτε δρακους 

Edited by amd
Link to comment
Share on other sites

Το τελευταίο πράγμα που χρειάζεται σήμερα η ΑΕΚ, είναι ένας νέος Μπάγεβιτς. Δηλαδή ένας προπονητής που θα θεοποιηθεί και μετά θα φύγει και μετά πάλι η ΑΕΚ θα ψάχνει τα κομμάτια της. Υπό αυτή την έννοια, ο Χιμένεθ πρέπει να κρίνεται. Να λαμβάνει τα μπράβο του όταν η ομάδα κερδίζει εξ' αιτίας του, να ακούσει και τις παναγίες του όταν κάνει τα χθεσινά αλλοπρόσαλλα. Φυσιολογικά πράγματα με λίγα λόγια. 

  • Δικεφαλάκι 3
Link to comment
Share on other sites

Είδες καθόλου αγώνα χθες; Γιατί ο Αραούχο μιας και ρωτάς που ήταν, βρισκόταν κάπου στην επίθεση την ώρα που η ΑΕΚ δε μπορούσε να σταυρώσει μια μπαλιά από το κέντρο προς τα μπρος. Έβγαινε ο φουκαράς πίσω για να πάρει μπάλα, την έπαιρνε και έπεφταν 3 και 4 της Τρίπολης πάνω του. Σε μία φυσιολογική 11άδα, θα έκανε κίνηση ο Λιβάγια, 1-2-3 ε κάποτε θα του την περνούσε ο άλλος και θα γινόταν φάση.

Χθες όμως έπαιρνε τη μπάλα και είχε δίπλα του τον Μπακασέτα να τον κοιτάζει και να περιμένει μπάλα έξω από την περιοχή και φυσικά με του που την έπαιρνε την έχανε ή την έστελνε κυριολεκτικά στο διάολο. Άφαντος ο Αραούχο λοιπόν, αλλά για εμένα μόνο ο Αραούχο δεν έφταιγε για το χθεσινό.

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×