Jump to content

Στα τούνελ της Χαμάς vol. XΙV (Μεταγραφές Γενάρης 2018)


Recommended Posts

Η ΑΕΚ στην αγορά του Γενάρη
 

Επιμέλεια: Βαγγέλης Αρναούτογλου Δημοσίευση: 03 Οκτ. 2017 05:44

4223161.jpg
 
ATCollapse.gif

Η ΑΕΚ εξετάζει από τώρα περιπτώσεις παικτών σε συγκεκριμένες θέσεις. Προτεραιότητα σε αριστερό μπακ και κεντρικό χαφ και δευτερευόντως αναζήτηση αριστεροπόδαρου εξτρέμ. Το Sport24.gr έχει το ρεπορτάζ.

Πέραν των διαπιστωμένων λαθών του Μανόλο Χιμένεθ στο στήσιμο της ομάδας στην Τρίπολη το οποίο υπεραναλύθηκε, προκύπτουν κι άλλες αναγνώσεις οι οποίες καταδεικνύουν κενά που πρέπει να καλυφθούν. Υπάρχουν ποδοσφαιριστές που αδυνατούν προσφέρουν τα αναμενόμενα, στις θέσεις των οποίων η ΑΕΚ ήδη ψάχνεται για κάτι καλύτερο.

Παίκτες προτείνονται σχεδόν καθημερινά, για διάφορες θέσεις και ρόλους, ωστόσο στην Ένωση έχουν εστιάσει σε δύο πανθομολογούμενα προβλήματα. Σε αυτό της έλλειψης ισάξιου (ή και καλύτερου) αριστερού μπακ από τον Ελντερ Λόπες ώστε να υπάρχει ανταγωνισμός αλλά και επάρκεια ποιότητας στη θέση, όπως επίσης στην απουσία ενός ακόμα ανασταλτικού χαφ κοντινού στις δεξιότητες και στα χαρακτηριστικά του Αντρέ Σιμόες.

Αν και είναι νωρίς να παρθούν αποφάσεις, είναι δεδομένο ότι ο Αστρίτ Αϊντάρεβιτς και ο Βινίσιους ντε Φρέιτας έχουν απογοητεύσει με τις επιδόσεις τους τον προπονητή αλλά και τα υπεύθυνα για τη βελτίωση του ρόστερ, στελέχη της ομάδας. Αδυνατούν να αποδειχθούν επαρκείς στις απαιτήσεις της ΑΕΚ που φέτος θέλει να κάνει πρωταθλητισμό στα γήπεδα, όχι στα λόγια. Γι αυτό και το μέλλον τους στην ομάδα μπορεί να πει κανείς ότι είναι δυσοίωνο, ασχέτως με το ότι έχουν πολυετή συμβόλαια.

 

ΟΙ ΔΥΟ + ΕΝΑΝ

 

Είναι διαπιστωμένο και αποφασισμένο ότι η ομάδα πρέπει να ενισχυθεί στις συγκεκριμένες δύο θέσεις με ποδοσφαιριστές ποιότητας, οι οποίοι θα δώσουν βάθος σε δύο σημεία του γηπέδου που η ομάδα πονά περισσότερο από κάθε άλλο. Αν μάλιστα ο αριστερός μπακ που θα βρεθεί, θα έχει τη δυνατότητα να είναι εξίσου επαρκής και ως αριστερός στόπερ, τότε ακόμα καλύτερα, αν και αυτή η σκέψη δεν ισοδυναμεί με αναγκαιότητα.

Άλλωστε ο Γιώργος Γιαννούτσος έδειξε καλά στοιχεία ως αριστερός στόπερ (ταυτοχρόνως και σημαντικές δυσκολίες και ατέλειες ως αριστερός μπακ), θέση στην οποία θέλει να τον αξιοποιήσει ο Μανόλο Χιμένεθ, δίνοντάς του ακόμα περισσότερες ευκαιρίες στη συνέχεια των επίσημων υποχρεώσεων.

Όσον αφορά στον κεντρικό χαφ, με δεδομένο ότι παραμένει ανοιχτό το θέμα Γιόχανσον, η ΑΕΚ πρέπει να φροντίσει και για το μέλλον. Ούτως ή άλλως έχει ανάγκη από ακόμα έναν γρήγορο και άρτιο τεχνικά «κόφτη», ώστε τουλάχιστον μέχρι το καλοκαίρι να τον «παντρέψει» με τον Σουηδό και (κυρίως) με τον Σιμόες.

Σκέψη σοβαρή υπάρχει και για την απόκτηση ενός αριστεροπόδαρου εξτρέμ, για την προσθήκη του οποίου επέμενε ο Χιμένεθ το καλοκαίρι δίχως να εισακουστεί. Θα εξαρτηθεί ασφαλώς από την εξέλιξη τω υποθέσεων Ροντρίγκεζ και Τρίστασον και την πιθανότητα ένας εκ των δύο (αν όχι αμφότεροι) να αποχαιρετίσει τον ερχόμενο Ιανουάριο.

Δεν αποκλείεται πάντως η υπόθεση του εξτρέμ να είναι ανεξάρτητη από αυτές των δύο προαναφερθέντων, εφόσον η ΑΕΚ βρει στο δρόμο της κάποια εξαιρετική περίπτωση για τη θερινή μεταγραφική περίοδο.

Link to comment
Share on other sites

Η μεταγραφή κόφτη είναι κυρίως θέμα για το καλοκαίρι όταν θα φύγει ο Γιόχανσον

Box to box μέσο θέλει η ομάδα, γιατί έχουμε μόνο το Γαλανόπουλο με αυτά τα χαρακτηριστικά

Link to comment
Share on other sites

Guest Saxon21

Πρωτα ξεσκαρταρισμα-σφουγγαρισμα,μετα μεταγραφες,μετα το φιασκο της τριπολης οπου δοθηκε ευκαρια σε καποια σαπακια να αποδειξουν ποσο αμπαλοι ειναι,δεν πρεπει να μεινει κανεις τους.

Link to comment
Share on other sites

ας κοιταξουν πρωτα να κανουν τιποτα αναπροσαρμογες σε μερικα χαμηλα συμβολαια...

 

να δεσουν Μανταλους, Λαζαρους, Σιμοες, Βρανιες και μετα ας δουν τι θα κανουν με την αριστερη πλευρα που την παιζει ο δεξιοποδαρος Μανταλος, ο δεξιοποδαρος Μπακακης, ο Σιντ Βισιους, ο Γιαννουτσος και ο Τζανετοπουλος...

 

αν τραυματιστει ο Χριστοδουλοπουλος δεν εχεις σοβαρο παιχτη για τον ασβεστη...

 

παρε λοιπον κατ΄αρχην:

 

  • αριστεροποδαρο αμυντικο που να μπορει να παιξει και σεντερ και αριστερο μπακ...

 

  • γρηγορο αριστεροποδαρο ακραιο που να μπορει να παιξει και στις δυο πλευρες του ασβεστη...

 

χαφ θα ηθελα να δω πρωτα τον Κονε... και μετα να το συζητησω...

 

οποτε πας σιγουρα για δυο παιχτες μινιμουμ...

 

Ο Βρανιες μπορει ακομα και δεξι μπακ, οποτε με αυτες τις δυο μεταγραφες, το καλοκαιρι σου μενουν τα θεματα των δανεικων Αραουχο, Λιβαγια και πας μινιμουμ για εναν αντιΓιοχανσον box2box σοβαρο παιχτη (σαν τον Οφοε) και εναν πολυ σοβαρο τερματοφυλακα (εκτος κι αν με διαψευσει ο Μπαρκας που τον πιστευω προσωπικα πολυ)...

 

καθε μεταγραφη σου πλεον πρεπει να λογιζεται ως upgrade του καθε βασικου σου...

 

μονο ετσι θα προχωρησουμε και του χρονου θα εχουμε μια πληρη ομαδα για πολυ μεγαλα πραγματα...

Link to comment
Share on other sites

δεν τον λες και box2box τον οφοε δεν γυρναει πισω στην αμυνα για να τον πεις b2b

 

παιχτες για τον ασβεστη εχουμε αλλα δεν τους βλεπουμε να τους δουμε τους γαμημενους 

 

ενα αριστερο μπακ θες για μπακ απ του λοπες επιγοντως το χαφ εξαρτατε απο τον κονε ο πλαγιος εξαρτατε απο το τι θα κανεις με αυτους που εχεις.

Link to comment
Share on other sites

οπως τον ειδα τον στο μεταξυ μας παιχνιδι τον αυστριακο που γραφουν ολοι σημερα νομιζω πρεπει να σκασουμε πολλα για να μας τον δωκουνε αυτοι.... ενα κεντρο μονος ηταν ο πουστης ενω εκτελουσε ολα τα στημενα

  • Δικεφαλάκι 1
Link to comment
Share on other sites

Τουλάχιστον ακούμε για παίχτες καλούς και όχι για "στοιχήματα".

Κανονικότητα.

Ο τύπος πάντως δεν ξέρω αν έκανε το παιχνίδι της ζωής του με εμάς, δεν έχω ιδέα για το τί παίχτης είναι, αλλά εαν κάνει 5-6 τέτοια ματσάκια την χρονιά, μας αρκεί.

Link to comment
Share on other sites

ειναι ο καλυτερος παιχτης της αουστρια ενεργεια διεθνης με την Αυστρια 

 

αρχοντικος παιχτης

Link to comment
Share on other sites

Όσο άντεξε μας έπαιζε μόνος του.

Μόνο σημαιάκι του κόρνερ δεν έπαιξε. 

Απίστευτη τεχνική, ταχύτητα Γιόχανσον +1, Σιμόες -1, εννοείται μας κάνει και μας παρακάνει.

  • Δικεφαλάκι 2
Link to comment
Share on other sites

Ε ρε κολλημα με τον Αστριτ.

ρε μλκ κωστη..... δηλαδη ενταξει..... θα μιλησεις εσυ για κολλημα...... που βλεπεις ελληνα ποδοσφαιριστη στην ΑΕΚ και βγαζεις φλιχτενες

Link to comment
Share on other sites

Άρα κουμάντο κάνει ο μπινές;

Δηλαδή άμα σηκώσουμε την καλή κούπα τον Μαΐο, να πούμε ευχαριστώ στον...πολύτεκνο!

Θα σε γαμήσει ο Μάνταλος και δεν θα την σηκώσεις. 

  • Δικεφαλάκι 1
Link to comment
Share on other sites

Ο Χολσχαουζερ είναι όντως πολύ καλη περίπτωση απο ο,τι φάνηκε στο μεταξυ μας παιχνίδι. Φοβερό πόδι και στημένα φαρμακι. Σε τέλεια ηλικία και διεθνής αν τον κλείσει ο τιγρης θα μας στείλει

Link to comment
Share on other sites

με παικτη που να ξερει μπαλα στη θεση των ατεχνων γιοχανσον κ σιμοες , η ομαδα ανεβαινει ενα επιπεδο πανω..ΝΟμιζω ειναι το μονο που της λειπει..ο αστριτ ξερει μπαλα αλλα ειναι πολυ λιγος.

Link to comment
Share on other sites

Ο παίχτης έδειξε μαεστρος αλλα έχουμε δείγμα απο ενα ματς. Δίπλα του ενα μηχανακι να καταπίνει τα χιλιομετρα και αυτός να πασάρει μονο και εισαι κομπλέ

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×