Jump to content

Ελλάς η Γιουρόπα;


Ευρώπη ή πρωτάθλημα;  

30 members have voted

  1. 1. Τι προτιμάτε;

    • Εννοείται Ευρώπη
    • Εννοείται πρωτάθλημα
    • Πολύ δύσκολο ερώτημα, οριακά 50,1% Ευρώπη
    • Πολύ δύσκολο ερώτημα, οριακά 50,1% πρωτάθλημα


Recommended Posts

Guest doc.geo21

Εννοείται πρω τα θλη μα μετά από τόσα χρόνια..

θα προτιμούσα κατάκτηση του πρωταθλήματος φέτος ακόμα και από ενδεχόμενη ( :) λέμε τώρα) συμμετοχή σε τελικό γιουρόπα ..

Μια κατάκτηση ευρω-ΚΟΥΠΑΣ γιουρόπα όμως.. όχι απλά θα την προτιμούσα από πρωτάθλημα

αλλά θα την αντάλλαζα ευχαρίστως αν ήταν στο χέρι μου

με όλα τα πρωταθλήματα της ιστορίας της ΑΕΚ ..(άντε να κρατούσα ένα, για να λέω ότι έχω πάρει κάποτε  :D )

Link to comment
Share on other sites

Πρωταθλημα με σπασμενα τα φρενα και με το μαχαιρι στα δοντια και το ματι να γυαλιζει...

 

Καθε μερα οπαδοι στην προπονηση και 3-4 χιλιαδες κοσμου σε καθε ξενοδοχειο πριν καθε αγωνα...

 

Πενηντα φορες να ακουγεται την μερα η λεξη ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ στα Σπατα...

 

Και να παιζει το τρανζιστορ αγωνες απο την περιοδο 89-94 στο repeat...

 

Κολλημενες αφισες με τους παιχτες να σηκωνουν την κουπα...

 

Και 70 χιλαδες φανελες στο ματς με την Μιλαν "Παμε για Πρωταθλημα"...

 

Η Ευρωπη μπορει να περιμενει για λιγο...

 

Εμεις δεν μπορουμε κι αλλη χρονια χωρις τιτλο και προκριματικα Champions League ως πρωταθλητες...

 

 

 

 

 

Σε καθε αλλη περιπτωση θα ελεγα Ευρωπη με κλειστα ματια...

 

Αλλα ετσι οπως ειναι ο οργανισμος θελει εκτονωση αυτη η συσσωρευμενη πιεση και ενταση δεκαετιων...

 

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ. ΦΕΤΟΣ.

 

ΜΟΥΝΙΑ

  • Δικεφαλάκι 1
Link to comment
Share on other sites

το διλλημα ειναι καπως ψευτικο πλεον. Θα ειχε νοημα αν ημασταν στα προκριματικα. Αφου περασαμε παιζουμε δυνατα και στην ευρωπη για το καλυτερο. Και εννοειται οτι η ομαδα συγχρονως θελει το πρωταθλημα. Βεβαια αν το ερωτημα ειναι πχ πορεις στους 8 ή πρωταθλημα θα διαλεγα το δευτερο. Μιλαμε για 24 χρονια..(1994) απο τη τελευταια φορα. Ποσο ακομα..

Link to comment
Share on other sites

Η φετινή χρονιά είναι απίστευτα κρίσιμη για τον οργανισμό τόσο στην Ευρώπη, όσο και στο πρωτάθλημα, καθώς πρέπει να υπάρξει ξεμπούκωμα πολλών χρόνων

 

Στο πρωτάθλημα δεν χρειάζεται καν να εξηγήσω γιατί είναι ζωτικής σημασίας να το κατακτήσεις. 24 χρόνια για ομάδα που θέλει να λέγεται μεγάλη είναι ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ όσο και αν η Χούντα του γαύρου αποτελεί μια δικαιολογία για την ξηρασία. Και ειδικά φέτος με το βάζελο ανύπαρκτο, το γαύρο να έχει χάσει το σύστημα που τον αβαντάριζε και να πορεύεται με χάσι και λεμονή (δηλαδή έλεος αν το χάσεις από αυτούς κλείστο το μαγαζί) και τον ΠΑΟΚ που έχει καλή ομάδα, αλλά κακούς κουμανταδόρους, ενώ σαν οργανισμός δεν μπορεί να διαχειριστεί ακόμα το πως να γίνει πραγματικά μεγάλη ομάδα. Επιβάλλεται λοιπόν να το σηκώσεις.

 

Από την άλλη στην Ευρώπη, όταν είσαι τέταρτο γκρουπ δυναμικότητας και σου πέφτουν οι Αούστρια Βιέννης και Ριέκα πρέπει να κόψεις τον κώλο σου να περάσεις. Κανείς σου σου εγγυάται ότι θα έχεις τέτοια κλήρωση και του χρόνου (όπου πάλι πάνω κάτω στην ίδια μοίρα θα μαστε στις κληρώσεις), ούτε ότι θα ξαναπεράσεις την αντίστοιχη Μπριζ που θα σου πέσει στο δρόμο σου. Πρέπει λοιπόν φέτος που έχεις την ευκαιρία να μαζέψεις βαθμούς.

 

Οπότε λοιπόν Σπύρο, παρότι γενικά προτιμώ την Ευρώπη πολύ περισσότερο από τα εγχώρια, θα κάνω... cheating και θα επιμείνω σε αυτό που σου λεγα όταν πίναμε τις μπυρίτσες μας (που εσύ έπινες βασικά και ταυτόχρονα μου βγαζες όλα τα άπλυτα του ΚΜ στη φόρα :D ) και θα σου πω ότι ΕΙΔΙΚΑ ΓΙΑ ΦΕΤΟΣ τα απαιτώ και τα 2. Και ΠΡΩ-ΤΑ-ΘΛΗ-ΜΑ και πορεία (τουλάχιστον) μέχρι τους 32 του Γιουρόπα. Δύσκολο; Στα @@ μου, καιρός είναι να αποδείξεις ότι είσαι μεγάλο κλαμπ. Στην τελική ας θυσιάσουμε το Κύπελλο για φέτος. Γενικά πάντως, είμαι φουλ για Ευρώπη σε σχέση με τις εγχώριες διοργανώσεις.

  • Δικεφαλάκι 1
Link to comment
Share on other sites

 

 

Στο πρωτάθλημα δεν χρειάζεται καν να εξηγήσω γιατί είναι ζωτικής σημασίας να το κατακτήσεις. 24 χρόνια για ομάδα που θέλει να λέγεται μεγάλη είναι ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ όσο και αν η Χούντα του γαύρου αποτελεί μια δικαιολογία για την ξηρασία.

 

ωραια συμφωνουμε σε πολλα αλλα οκ εδω με ξερανες

Link to comment
Share on other sites

ε δεν ηταν δικαιολογια χουντα ηταν δικαιολογια θα ηταν αν δεν μας βιαζανε 20 χρονια καθε κυριακη

Link to comment
Share on other sites

ε δεν ηταν δικαιολογια χουντα ηταν δικαιολογια θα ηταν αν δεν μας βιαζανε 20 χρονια καθε κυριακη

Το πρωτάθλημα σαν οργανισμός τα θες για 2 λόγους. Να πάρεις λεφτά και να ενισχύσεις και να ικανοποιήσεις την οπαδική σου βάση.

Όπως ούτε οι χορηγοί (δεν σου μιλάω καν για διοργανώσεις ΟΥΕΦΑ) κοιτάνε το πως κρίθηκαν οι τίτλοι, αλλά κοιτάζουν να τα χουν καλά με τον πρωταθλητή, έτσι και όταν πας να δημιουργήσεις νέους οπαδούς τα παιδάκια δεν κοιτούν πως κρίθηκαν οι τίτλοι τα τελευταία χρόνια, αλλά απλά το πως τους πήρε. Όπως και σημαντική βάση των φιλάθλων σου (δεν μιλάω για τους 20-30.000 που είναι αρρωστάκια και ασχολούνται καθημερινά, ότι και να γίνει) έχουν απομακρυνθεί γιατί η ομάδα δεν τους προσέφερε χαρά, μόνο γκρίνια και στεναχώρια. Γινόταν αυτό λόγω εξωαγωνιστικών παραγοντών; Φυσικά! Στο τέλος της ημέρας όμως ήσουν ο χαμένος και αυτό μετρά στις συνειδήσεις και των φιλάθλων και των χορηγών. Και δυστυχώς αυτό είναι που μένει στις συνειδήσεις των περισσότερων.

Δεν σκέφτονται όλοι όπως εγώ και εσύ που είμαστε οπαδοί. Η πραγματικότητα λέει ότι έχασες και λεφτά και οπαδούς τα τελευταία χρόνια, γιατί για πολλούς έχει σημασία το αποτέλεσμα, όχι ο τρόπος.

Link to comment
Share on other sites

Ψήφισα Ευρώπη,μακάρι να συνδυάζονταν και τα δύο -θα ήταν ιδανικό- αλλά μεταξύ των δύο διαλέγω πορεία,να βγούμε απο τον όμιλο και να προχωρήσουμε ένα τουλάχιστον γύρο.

Link to comment
Share on other sites

ΠΡΩ-ΤΑ-ΘΛΗ-ΜΑ.

Η Ευρωπη μπορει να κανει υπομονη για να μας θαυμασει λιγο μετα. Προς το παρον μαζευεις κανα ποντο μπας και κληρωθεις σε 2 χρονια με καμια τριτοτεταρτη αλλου δυνατου πρωταθληματος.

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×