Jump to content

Α.Ε.Κ. και media


Recommended Posts

Eπειδη εχει προκυψει σαν θεμα τις τελευταιες μερες και οχι μονο, με αφορμη οσα γραφονται για παικτες μας σε διαφορα κωλο-site και για τα δηθεν επεισοδια με παοκ, ανοιγω ενα τοπικ για συζητηση σχετικα με την απουσια μας απο τα media και τι μπορει να γινει

  • Δικεφαλάκι 1
Link to comment
Share on other sites

Αφιλοτιμοκερδώς σε προσλαμβάνω κι εγώ Γιώργε (για οδηγό/χαρτοφύλακα).

 

Ο τωρινός έχει ψοφήσει τελευταία και ίσως ο ανταγωνισμός του κάνει καλό.

Link to comment
Share on other sites

Προπαγανδας συνεχεια απο το σπορτ24, πριν απο λιγο (λες και το ξερα)

 

http://www.sport24.gr/football/omades/Aek/aek-se-vranies-kof-to-giati.4936284.html

 

Προσεξτε τη τελευταια παραγραφο...

 

Η ΑΕΚ καλείται να πάρει μέτρα καθώς ουδείς άλλος στο ποδοσφαιρικό τμήμα έχει ενοχλήσει τόσο πολύ με τη συμπεριφορά του τον προπονητή της ομάδας Μανόλο Χιμένεθ. Ο οποίος με τη σειρά του, όπως είναι σε θέση να γνωρίζει το Sport24.gr, ζήτησε να υπάρξει αυστηρή και τελεσίδικη προειδοποίηση προς τον Βράνιες ότι αυτή θα είναι η τελευταία φορά που τον δέχεται στην ομάδα.

 

Link to comment
Share on other sites

Πάντως καλύτερα να διαβάζουμε για στιγμές έντασης και τέτοια παρά για ευαίσθητα αγόρια που αγχώνονται στην όψη του αντιπάλου ή ακόμα χειρότερα ρεπορτάζ τύπου "2 μέρες νηστικός ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ, κινδυνεύει με έξωση γιατί η ομάδα δεν πληρώνει τα ενοίκια".

 

Οκ αντρικό άθλημα είναι, γίνονται και τέτοια. Ψυχραιμία.

  • Δικεφαλάκι 2
Link to comment
Share on other sites

Παντως το ρεπορταζ ειναι του Αρναουτογλου, αρα πιθανως να ισχυουν αυτα (δεν τον εχω για εχθρο της ομαδας τον συγκεκριμενο).

 

Καλο ειναι να ηρεμησει ο Βρανιες γιατι μαλλον τα νευρα δεν τα βγαζει μονο με τους αντιπαλους. Και καλα στον Ανεστη ας ριξει και φαπα, στον Χιμενεθ ομως δεν γινεται να το συνεχισει.

Link to comment
Share on other sites

Πώς το έμαθε ο τσακαλος που επί τρεις μέρες κανένας δεν είχε βγάλει τίποτα και θυμήθηκαν να το βγάλουν οι Βοσνιοι από τους Σερβους

Link to comment
Share on other sites

Και μετα το έβγαλαν όλοι ας πούμε; Περιμένω ρεπορτάζ τύπου δήλωσε μετάνοια και ολα καλά δρν θα ξαναγίνει όλοι μια οικογένεια και παπαριες. Πάντως προκύπτουν θέματα υπαρκτά ή μη για να δώσουνε αφορμές στους καλοθελητές

Link to comment
Share on other sites

θα ειναι η τελευταια φορα που τον δεχεται οπως μας ειπε ο εγκριτος αλλα 3 ημερες κιμωμενος αρανουτογλου / τσακιρης / τσαταλης / συμπληωνουμε οτι ονομα θελουμε

 

τα ιδια δεν γραφτηκαν ολος τυχαιως το πρωινο του ματς με τον ατρομητο με αλλο πρωταγωνιστη, τοτε καρφωσαν σε ενα πρωι τον χιμενεθ τωρα πηραν την τριχα και την κανανε τριχια 

 

πιο πριν διαβαζαμε για τα ακατανοητα νευρα του λιβαγια και ποσο κωλοπαιδο ειναι, ειμαι σιγουρος οτι συντομα θα βρεθει καποιος αλλος. βλεπεις σε αλλες ομαδες δεν γινονται αυτα.

Link to comment
Share on other sites

Τι αλλο μπορουσε να συμβει δηλαδη; Να παει στην προπονηση και να ζητησει κ τα ρεστα;

Τα ζητηματα ειναι 2. Το πρωτο αυτο που αναφερετε, οτι η ομαδα επικοινωνιακα ειναι αιωνες πισω, δεν εχει στεγανα, δεν ξερει να διαχειριζεται καταστασεις,και οτι ο Δηματος το παιζει αναλυτης του ουφα ρακινγκ. Το δευτερο και σημαντικοτερο για εμενα ειναι οτι δεν εχει καθολου πειθαρχια.

Γιατι οκ ανδρικο αθλημα, μας αρεσουν οι τσαμπουκαδες, οι αλητειες κλπ αλλα δεν ειναι εικονα σοβαρης ομαδας ουτε να τσακωνονται οι παιχτες μεταξυ τους μεσα στον αγωνα, ουτε να παιρνουν καρτες επειδη δεν συγκρατουν τα νευρα τους, ποσο μαλλον να μανουριαζουν στον προπονητη. Πρεπει να τραβηχτουν αυτακια.

  • Δικεφαλάκι 4
Link to comment
Share on other sites

Οπως και να εχει παντως (κι ανεξαρτητα του αν εγινε κατι σοβαρο ή οχι) οι αθλητες Βρανιες και Λιβαγια πανε πακετο με νευρακια, διαφορετικα ισως να μην τους ειχες παρει καθολου γιατι μπορει και να επαιζαν σε ανωτερα πρωταθληματα.

 

Επομενως απλα ελπιζεις η αγαπη που τους εχεις δειξει ως οργανισμος να τους αποτρεπει απο το να το παρακανουν.

 

Για μενα εκει ειναι το point κι οχι αν κανει καλα την δουλεια του ο Δηματος (σιγα το χαλασμα του κλιματος που ειχαμε στην τελικη), ουτε αν μπορει να υπαρξει περισσοτερη πειθαρχια (εκτος απο τους 2 συγκεκριμενους μονο την κοκκινες του Αραουχο και του Αλμειδα θυμαμαι, που παντως δεν τις λες απροκλητες ως ενεργειες αφου πρωτα τους χτυπησαν αντιπαλοι).

Link to comment
Share on other sites

στην ΑΕΚ δεν γινεται σαν ομαδα κατι διαφορετικο απο οτι σε ολον τον υπολοιπο πλανητη το μοναδικο που δεν γινεται ειναι να εχουμε γραφειο τυπου 

 

τι να πουν και μεγαλες ομαδες που σχεδον καθε μερα παιζουν σφαλιαρες μεταξυ τους η που δεν μιλιουνται καν και ριχνουν καντηλια στον προπονητη

 

ολοκληρος φεργκιουσον και ειχε τσακωθει 785 φορες με τον καθε παιχτη ξεχωριστα 

 

το μοναδικο που θεωρω οτι χριζει βελτιωσης ειναι οι κοκκινες in game

Link to comment
Share on other sites

Επιτέλους, ανακοίνωση με αρχίδια και όχι αρχίδια ανακοίνωση. 

Και εις ανώτερα. 

 

 

 

«Διαβάσαμε με πρωτοφανή έκπληξη στο ειδησεογραφικό site news247 μία δήθεν καταγγελία μίας κάποιας συντονιστικής επιτροπής των προσφευγόντων εναντίον του γηπέδου μας περί απειλητικών τηλεφωνημάτων κάποιου Γιώργου Παπαδάκη εναντίον όσων έχουν καταθέσει μία ακόμα προσφυγή προσπαθώντας μάταια να ακυρώσουν το όνειρο εκατομμυρίων ΑΕΚτζήδων.

Δηλώνουμε ξεκάθαρα ότι ουδεμία σχέση μπορεί να έχουμε με τέτοιες αισχρές προβοκάτσιες από τις πολλές που έχουν κατασκευαστεί εναντίον της ομάδας μας και των φιλάθλων μας όλο αυτό το διάστημα, μέχρι την νόμιμη καθ’ όλα έκδοση της οικοδομικής άδειας αλλά και μετά.

Η ΑΕΚ σε όλη τη διάρκεια αυτής της επίπονης διαδικασίας κινήθηκε με μοναδικό γνώμονα τη νομιμότητα σεβόμενη απόλυτα τις διατάξεις του ελληνικού Συντάγματος, αλλά και της κείμενης νομοθεσίας, ενώ οι φίλαθλοί μας έχουν επιδείξει και εξακολουθούν να το κάνουν πρωτοφανή αυτοσυγκράτηση σε όλες τις προκλήσεις, αλλά και τις ιταμές προσβολές τις οποίες δέχθηκαν ακριβώς γιατί υποστήριξαν από την πρώτη στιγμή το αυτονόητο: την επιστροφή της ομάδας στη γη των προγόνων και ιδρυτών μας, εκεί που εδρεύει από τον Νοέμβριο του 1930!

Εξίσου προβοκατόρικο, όμως, και με προφανή σκοπιμότητα διαστρέβλωσης της πραγματικότητας είναι και το δήθεν ρεπορτάζ, το οποίο φιλοξενείται «αποκλειστικά» στην ως άνω ιστοσελίδα της 24media. Και δεν είναι το μόνο που έχουμε διαβάσει εναντίον της ομάδας από το ίδιο ειδησεογραφικό γκρουπ.

Εχουμε απόλυτη γνώση και της προέλευσης, αλλά και των σκοπών που εξόφθαλμα εξυπηρετούν τέτοια «αποκαλυπτικά δημοσιεύματα». Γνωρίζουμε ποιανού υπάλληλος είναι ο φερόμενος ως επικεφαλής της 24media. Τους λέμε απλώς ότι μάταια προσπαθούν να δημιουργήσουν στρεβλές εντυπώσεις καθοδηγώντας το παιχνίδι κάποιων λίγων γραφικών, που είναι μπροστινοί μιας ελάχιστης μειοψηφίας, την οποία το μόνο που την ενδιαφέρει είναι να μην αποκτήσει γήπεδο η ΑΕΚ. Τους μάθαμε όλους πολύ καλά!

Ας μην συνεχίσουν το παιχνίδι τους. Γιατί εκτός του ότι θα απογοητευτούν, θα πέσουν και στην περιφρόνηση των φιλάθλων μας, οι οποίοι καταλαβαίνουν απόλυτα το παιχνίδι τους. Καθοδηγούμενα ρεπορτάζ δεν μπορούν πλέον να επηρεάσουν την αίσια έκβαση του δίκαιου αγώνα μας».

Link to comment
Share on other sites

Καταδικαζω. Δεν μπορει να ειναι Αεκιτσηδες αυτοι που απειλουν με πυρποληση.

Να τους συλληψουν και να να πανε Γεντικουλε.

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×