Jump to content

Α.Ε.Κ. και media


Recommended Posts

http://www.gazzetta.gr/football/superleague/article/1194528/o-himeneth-ekane-pio-sovara-lathi-apo-ton-gkarthia-alla-ixere-na-ekmetalleytei-tin-tyhi-toy

 

θελω να το διαβασετε με πολυ προσοχη και αφου το διαβασετε μπορειτε να ευχηθειτε θερινα ζωδια στον γραφοντα δερματοπαθη πρων αεκαρχη δημοσιογραφο 

 

http://www.gazzetta.gr/football/superleague/article/1194578/o-heiroteros-proponitis-ston-kosmo-einai-kalyteros-apo-toys-5-kathe-hrono

 

και μετα θα διαβασετε για την τυχερη φοβικη ΑΕΚ και το μεγαλο φαβορι μπουγατσα και για τον λουτσεσκου που κανει θαυματα μπορειτε και εδω να ριξετε θερινα ζωδια 

Link to comment
Share on other sites

για την Λεστερ Ν. Φιλαδέλφειας λες?

 

την κωλόφαρδη ομάδα που είναι ΕΝΤΟΣ 3 (ΤΡΙΩΝ) στόχων και έχει πετσώσει όλους τους σοβαρούς διεκδικητές του τίτλου με τον κάθε πιθανό και απίθανο τρόπο?

 

Αυτή που έχει πάρει 1 (ολογράφως-ΕΝΑ) σφυριγμα υπερ της σε 20 αγωνιστικές, τα κατά δεν τα βάζουμε καν

 

Αυτή που κάθε αγώνα φτύνει αίμα να μην τραυματιστούν 12 παίκτες απο τα κλωτσομπουνίδια που τρώνε?

 

Αυτή που δεν έχει την πγιότητα ενός Pelkinho, ενός Ελ Κατρουλή, ενός Ενχελς και ενός Φορτούνη??

 

Αυτή που παίζει δίχως 2 ΒΑΣΙΚΟΤΑΤΟΥΣ παίχτες της εκτός απο νωρίς και δεν βάζω τους άλλους βασικούς που λείπουν μικρά χρονικά διαστήματα (πχ 2 ΜΗΝΕΣ)

 

Αυτή που ΔΕΝ έχει έδρα και αυτή που χτίζει τώρα την έδρα της?

 

Αντε ρε με το κωλόφαρδο μπουρδέλο και τον απατεώνα στον πάγκο, καλά κάνουν και δεν πατάνε στο γήπεδο οι οπαδοί της.

 

Θα ξεκουσκώσει

Edited by DiK-Reloaded
  • Δικεφαλάκι 8
Link to comment
Share on other sites

Να'ναι καλα οι ανθρωποι, να μπουν στην Αγιασοφια, να εχουν τις ιδιες αποψεις και να μας τα ξαναγραψουν τοτε για να τα εμπεδωσουμε.

Link to comment
Share on other sites

Ε πες για τον ιδιο κι εσυ. Πες κατι για την υγεια του, μια ευχη για το μελλον, κατι που να αφορα τα κενα κρεβατια σε κλινικη. Εχεις τοσες ευχες. Ασε τον Τσιγκρινσκι και τη μητερα του ησυχους.

Link to comment
Share on other sites

Σύμφωνα, ωστόσο, με την «Ώρα των Σπορ», που επικαλείται πηγές προσκείμενες στον διαιτητή, ουδέποτε υπήρξε τέτοια παραδοχή από μέρους του. Μάλιστα, όπως έλεγε, δεν είχε καν επαφή με ανθρώπους του Ολυμπιακού μετά το τελευταίο σφύριγμα.

 

http://www.aek365.com/a-569657/den-eipe-pote-o-papapetrou-oti-ekane-latho-stou-anthrwpou-tou-olumpiakou.htm

Link to comment
Share on other sites

Αν είχαμε σοβαρό επικοινωνιακό μηχανισμό και σχέδιο θα είχαμε κάνει ήδη σποτάκι το γκολ του Αραούχου με περιγραφή του στυλ, "αυτά τα έκανε ο Ντέμης και τώρα τα κάνει ο Αραούχο" .

 

Ένα από τα πιο "άρρωστα" γκολ σε ελληνικό ντέρμπι έβερ. 

 

Αλλά που...

Edited by MITSAKLAS
  • Δικεφαλάκι 1
Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

ΑΝέβηκε πριν λίγο στην πράβντα το σχόλιο του μηντιούρη για τους χθεσινούς αγώνες όπου παραδέχεται τα 2 πέναλτι που δεν έδωσε ο κόρακας καθώς και ότι το 3ο γκολ του βράνιες είναι κανονικότατο (οι μπουγάτσες υποστηρίζουν ότι εκτός από το 1ο και το 3ο είναι οφσάιτ) και μέσα σε 10' το σχόλιο εξαφανίστηκε. :lol:  :lol:  :lol:  :lol:

  • Δικεφαλάκι 1
Link to comment
Share on other sites

tsakirhs

Δεν είναι δυνατόν να μη βλέπει το πέναλτι και την κόκκινη στο 2' πάνω στον Λάζαρο, όπως δεν γίνεται να μη βλέπει ότι ο Λιβάια πατάει περιοχή στο 4' και να μη δίνει κανένα πέναλτι! Και δεν φτάνει που δεν πήρε η ΑΕΚ πέναλτι (δυο) και αποβολή, βγήκαν και οι ανύπαρκτοι (κανονικό υπαλληλικό προσωπικό με μανδύα) να μας πουν ότι προηγήθηκε με γκολ οφσάιντ. Κάπως πρέπει να μας κάνουν να τους... δούμε, διότι το ξέρουν καλά όχι ότι δεν τους βλέπουμε, αλλά ότι δεν υπάρχουν καν!

Link to comment
Share on other sites

Μηντιούρης στο σαββιδοσάιτ χθες το πρωί:

-2' Πέναλτι και αποβολή του αμυντικού

-4' Πέναλτι

- 3ο γκολ βράνιες κανονικό καλύπτεται στο ξεκίνημα της φάσης.

 

Μετά από 10' το σχόλιο εξαφανίζεται από το σάιτ και επανέρχεται ο μηντιούρης μετά το τέλος του αγώνα της βαζέλας όπου:

-2' Σωστή απόφαση του διαιτητή ο λάζαρος εκβιάζει το πέναλτι. :lol:  :lol:

-4' ναι μεν πέναλτι αλλά η φάση ήταν πολύ δύσκολη γιατί η μπάλα ήταν χαμηλά. :lol:  :lol:  :lol:

    Στην εξέλιξη της φάσης καραμπινάτο οφσάιτ το γκολ του βράνιες.

- 3ο γκολ του βράνιες σε προφανή θέση οφσάιτ. :lol:  :lol:  :lol:

- Αλλες 2 φάσεις της ΑΕΚ όπου ο πλαινός κακώς δεν σήκωσε το σημαιάκι. :lol:  :lol:

Link to comment
Share on other sites

ευτυχως που ο παρατηρητης ειχε αλλη αποψη και τον ξεοφρτωνομαστε για κανα μηνα τον διαμαντοπουλο 

Link to comment
Share on other sites

Το αρχικό

http://webcache.googleusercontent.com/search?q=cache:LczfsriftucJ:www.sdna.gr/podosfairo/superleague/article/435530/mintioyris-sto-sdna-polla-lathi-sto-oaka-me-penalti-kai+&cd=2&hl=el&ct=clnk&gl=gr&client=firefox-b

 

Το "ανανεωμένο"

http://www.sdna.gr/podosfairo/superleague/article/435700/mintioyris-sto-sdna-me-dyo-lanthasmena-saint-ekopsan-ton

 

 

Σε κάποιο παράλληλο σύμπαν θα τους πηγαίνανε για στείρωση για να μην εξαπλωθεί η βλακεία.

  • Δικεφαλάκι 7
Link to comment
Share on other sites

Guest Saxon21

Δημήτρης Τσορμπατζόγλου

 

Αν πάρει σφύριγμα ο ΠΑΟΚ έχουμε… ποδοσφαιρικό έγκλημα και «εξυγίανση» σε εισαγωγικά, αν πάρει άλλος (φυσικά και η ΑΕΚ) τότε έχουμε… Κυριακή μεσημέρι.

 

Αν ο ΠΑΟΚ κερδίσει στα Γιάννινα τότε παίζει με μεγάλα γράμματα και πολλά ειρωνικά σχόλια ο καφές παραγόντων των δύο ομάδων, ως ο καθοριστικός για το αποτέλεσμα. Αν κερδίσει για παράδειγμα η ΑΕΚ την Ξάνθη, τότε το γεύμα παραγόντων τους, παίζει στα ψιλά, ως… μία ακόμη συνάντηση δύο φίλων.

 

Αν βγει μία πληροφορία για έρευνα της οικονομικής αστυνομίας για 50 παιχνίδια που παρουσίασαν περίεργο στοιχηματισμό εμφανίζουμε μόνο ένα ματς του ΠΑΟΚ. Τα άλλα 49 που αφορούν όλους τους άλλους… δεν υπέπεσαν στην αντίληψή μας.

 

Αν βάλει γκολ οφσάιντ ο ΠΑΟΚ στα Γιάννινα, οι βοηθοί του κυρ Σάββα αντιδρούν γιατί είναι… σκάνδαλο. Αν βάλει γκολ οφσάιντ η ΑΕΚ με την Ξάνθη, τότε δεν βγαίνει τσιμουδιά, γιατί  είναι… Κυριακή απόγευμα.

 

Αν το πρωτάθλημα το πάρει ο Ολυμπιακός… « είναι μεγάλη ομάδα και έκλεισε στόματα». Αν το πάρει η ΑΕΚ… «έχει καλό προπονητή και δυνατό σύνολο». Αν το πάρει ο ΠΑΟΚ… «Του το έδωσαν».

 

Αν ο ΠΑΟΚ κερδίσει την Ξάνθη 3-0 τότε ειρωνεία του στυλ… «ο κορυφαίος τερματοφύλακας δεν έβγαλε τίποτα». Αν κερδίσει η ΑΕΚ με χατ τρικ του ξεμαρκάριστου στόπερ της, τότε… «ο Βράνιες κάνει τώρα τελευταία προπονήσεις στα τελειώματα με Θωμά Μαύρο και Νίκο Λυμπερόπουλο».

 

Φοβερά πράγματα και σχόλια!
 
Επαναλαμβάνω… Δεν κρίνω γεγονότα και προσπαθώ να μην ρίχνω το επίπεδο για να θίξω ομάδες ή ανθρώπους για πράγματα που γίνονται στο ποδόσφαιρο. Αυτό που τονίζω έχει να κάνει με το πώς παρουσιάζονται όλα αυτά. Πόσο διαφορετικά για τον ΠΑΟΚ σε σχέση με τους άλλους. Η προσπάθεια να μειωθεί ο ΠΑΟΚ και η πορεία του κορυφώνεται.

 

http://www.gazzetta.gr/football/superleague/article/1200519/o-sakhof-ekane-vimata-ii

 

 

Σωστος,ο λυσσαλεος πολεμος που δεχεται η μπαουγκαρα και ο αποπροσανατολισμος των μιντια εχουν ξεπερασει καθε προηγουμενο,κιτρινομαυρη προπαγανδα για να μας πεισουν οτι η ΑΕΚ δεν σπρωχνεται απο τη διαιτησια,χαλιφης απο τα Lidl κλπ.

Link to comment
Share on other sites

ενας να ρωτησει τον κεφτε στο Facebook πως δεχεται να δουλευει σε ενα μεσο που κανει λογοκρισια και αλλαζει το κειμνο για την ΑΕΚ για να δημιουργησει εντυπωσεις

 

να μας πει ποσο περηφανος ειναι 

Edited by amd
Link to comment
Share on other sites

πολλα μπραβο βεβαιαως και στον ανδρεα το δγματο

και στα υπολοιπα μοσχαρια της παε,

που τους κατουρει στη μουρη το sdna/σπορ του βορρα ,

αλλα αυτοι κανουν δηλωσεις "επιλεγουμε το συγκεκριμενο μεσο για την ενημερωση μας"

μαλακες.

Εχει πει τέτοιο πράμα ο δημάτος?

Link to comment
Share on other sites

 

Στη δημοσιογραφική πιάτσα κυκλοφορούσε εδώ και λίγο καιρό περί επικείμενης αλλαγής στην ιδιοκτησία της "Live Sport".

Κάτι που έγινε οριστικά πράξη, σήμερα και η αθλητική εφημερίδα περνάει υπό τη… σκέπη της εταιρείας Δημοκρατικός Τύπος Α. Ε. του Γιάννη Φιλιππάκη. Ο όμιλος εκδίδει επίσης τις εφημερίδες "Δημοκρατία", "Espresso", "Εστία" και "Ορθόδοξη Αλήθεια".

 

 

 

Αυτος ο Φιλιππακης προσκειται καπου? Ειχα διαβασει παλια οτι ο Μελλισανιδης ειχε μπει στην εταιρεια του Δημοκρατικος Τυπος ΑΕ ή δεν ισχύει? Γνωριζει καποιος κατι παραπανω?

 

http://www.sport24.gr/media/pwlhthhke-h-live-sport.5098566.html

Link to comment
Share on other sites

Καποια στιγμη εχιε παρει το ματι μου απο κατι γαυρικες καταγγελιες οτι η Δημοκρατια ειναι του Μελισσαν. Και γω σημερα που το διαβασα και βλεπω διευθυντη Βεργη που τελευταια γλειφει tiger αναρωτηθηκα μηπως μπαινει και σε αυτο το κομματι 

  • Δικεφαλάκι 1
Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×