Jump to content

Ως τώρα αποτίμηση και εκτιμήσεις


stavros 9-11
 Share

Πώς το βλέπετε  

42 members have voted

  1. 1. Πώς αποτιμάται ο πρώτος γυρος

    • Πήγε καλά.
      34
    • Πήγε άσχημα.
      1
    • Πήγε μέτρια.
      7
  2. 2. Πως θα μας βρει ο Μαης

    • Πρωταθλητές
      13
    • Μάχιμους, ίσως το πάρουμε
      16
    • Θα το παλέψουμε αλλά δεν θα είμαστε πρωταθλητές
      9
    • Η ομάδα θα ξεφουσκώσει και θα απομακρυνθεί από την 1η θεση
      4


Recommended Posts

H στατιστικη και ο πητ παπαδακος με την εμπειρια τους μας λενε οτι οποιος βγαινει πρωταθλητης χειμωνα,το σηκωνει και το μαη,κριμα,καναμε τζαμπα μαγκα το λεμουνη.Aποτυχια 100% να τρωμε την πλατη του γκει ενω ηταν πισω 4-5 ποντους.

Δώσε μωρέ ένα 4-5%, έτσι για το λιβαγια και τις νίκες στα ντέρμπι.

Link to comment
Share on other sites

Το πιο σημαντικό το κάλυψε ο Σταυρης.

 

Έχω πει και εγω επανειλημμένα ότι είσαι η καλύτερη ομάδα του πρωταθλήματος. Και καταφέρνεις να είσαι πίσω από εναν τραγικό γαυρο.

 

Το πεναλτυ με τη Λαμία το έχεις πληρώσει με Κερκυρα, Ατρόμητο, παοκ, ιαχωναιους και φαίνεται πως δεν έχει εκπληρωθεί.

 

Με τους παραπάνω λόγους λέω κακη συγκομιδη και οχι δεν παίρνεις πρωταθλημα.

Link to comment
Share on other sites

Αυτό συν ....

3. ΑΡΡΑΓΗΣ Ε-ΝΟ-ΤΗ-ΤΑ.

Διοίκηση - Προπονητής - Παίκτες - Κόσμος = 1

Ιστορικά, δεν υπήρξε ΠΟΤΕ ομάδα στην Ελλάδα που να πήρε πρωτάθλημα εν μέσω μίρλας, γκρίνιας και αλληλοφαγώματος.

Τα "Ντούσαν προδότη, κράτα την ΑΕΚ πρώτη" ήταν, είναι και θα είναι για λαϊκή κατανάλωση και μόνο.

Ο Παναθηναϊκός το 2004.
Link to comment
Share on other sites

Η ομαδα πηγε ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΚΑΛΑ.

Στα κανονικα πρωταθληματα γινονται γκελες παντου.

Το χαμε ξεχασει 20 χρονια τωρα και μας φαινεται περιεργο οτι η φαση πλεον ειναι πιο κανονικη.

Θα το σηκωσουμε και θα ναι απο τα πιο αρχιδατα πρωταθληματα.

Link to comment
Share on other sites

ας γινει και η συγκριση με αυτα που γραφοντουσαν και ψηφιζοντουσαν αρχες Αυγουστου 

Link to comment
Share on other sites

Το πρώτο ορόσημο του δεύτερου γύρου είναι το ματς στον Πειραιά. Φυσικά δε μπορείς να προδικασεις τι θα γίνει εκει, όμως αν το πάρουμε με βάση τις πιθανότητες και την παράδοση, το λιγότερο αναμενόμενο αποτέλεσμα είναι το διπλό. Προφανώς και το Χ είναι καλο. Αν πούμε ότι δεν κερδίζεις εκεί μέσα, πρέπει να κάνεις μόνο νίκες μέχρι εκεί, δηλαδή:

 

- Στο Αγρίνιο

- Με τα Γιάννενα στην Αθήνα

- Στη Λάρισα

- Με τη Λαμία στην Αθήνα.

 

Δυσκολο το ματς στο Αγρίνιο, όχι του πεταματου οι αντίπαλοι στα εντός, πιο εύκολο στη Λάρισα.

 

Επίσης είναι αγώνες που λίγο-πολυ θα τους δώσεις κατά βάση με το υπάρχον ρόστερ αφού αν πάρεις παίχτες δεν θα έχουν προλάβει να ενταχθούν στην ομάδα.

 

Ο γαύρος πριν από εσένα έχει: Λάρισα έξω, Λαμία μέσα, Ξανθη μεσα, Τρίπολη έξω. Κι αυτός μπορεί να χάσει βαθμούς.

 

Ο γύφτος έχει Λιβαδειά μέσα, Κέρκυρα έξω, Απόλλωνα μεσα, Παναιτωλικό έξω και τη μέρα που παίζεις Πειραιά αυτοί παίζουν στα Γιάννενα. Θεωρητικά μπορεί να χάσουν βαθμούς, υπάρχει όμως ο κίνδυνος όλα τα παραπάνω ματς να είναι φιλικά.

 

Πρόβλεψη ΑΕΚ μέχρι και Καραϊσκάκη:

 

Χ στο Αγρίνιο, νίκες στα 3 επόμενα, ήττα στον Πειραιά. Σύνολο 10 βαθμοί. Αν δεν βαρεσεις διάλυση απο την ήττα στο ντέρμπι και πάρεις 3-4 κανονικούς ποδοσφαιριστές (δηλαδή όχι από τον Πανιώνιο, τον Απόλλωνα και την Ελευσίνα) είσαι μέσα και συνεχίζεις.

Link to comment
Share on other sites

και ο κουγιας στη λαρισα θα κανει οτι μπορει για να μας κοψει βαθμους. Πιθανον να πεφτουν κι αυτοι καθε 5 λεπτα οπως ο παπαζογλου χτες

Link to comment
Share on other sites

πιο δυσκολη ειναι η Λαρισα απο το Αγρινιο με διαφορα κιολας και απο την εικονα των ομαδων αυτο βγαινει

Link to comment
Share on other sites

Λοιπον ο πρωτος γυρος τελειωσε.Και εχω να πω οτι ειναι εδω και πολλα χρονια η μονη χρονια που εχω τοση ανυπομονησια να δω ξανα την ΑΕΚ σε καθε ματς.Ακομα και τωρα αν και χασαμε θελω σαν τρελος να ρθει η επομενη αγωνιστικη.Τετοια καυλα για την ΑΕΚ αλλη χρονια εγω δεν εχω ζησει αντε μονο το 08 που βεβαια ημουν μολις 12χρονων.

  • Δικεφαλάκι 1
Link to comment
Share on other sites

Α, η συμμαχια πανω απ'ολα...μην μας πουνε και μαλακες και αχαριστους. Ας ευχηθουμε στο savvidisdna να τα κατοστησει, ευημερια στο προσωπικο του κοκκινου πρωκταθλητη και επαγγελματικη ευτυχια στον καλφογλου.

 

Και οπως ειπε κ ο υπευθυνος του γρ. τυπου της παε αεκ στο sdna, να ασχοληθουμε πγια με την ομορφια του ποδοσφαιρου.

 

Την παναγουοφκξδξριδιδτσα σας

Link to comment
Share on other sites

Η ομάδα έχει κάνει υπέρβαση.

Δε νομίζω ότι θα αντέξει μέχρι τέλους, ειδικά αν (α) δεν κάνει σοβαρές μεταγραφές και (β) τα σφυρίγματα συνεχίσουν να είναι εναντίον μας.

Link to comment
Share on other sites

Στο πρωταθλημα δεν εχουμε κανει και καμια υπερτατη συγκομιδη, εχουμε παμπολλες γκελες, εβαλα ''μετρια''.

 

Θεωρω οτι δε θα αντεξουμε κι οτι θα κανουμε σεζον τυπου ''97-98''

 

Σαν συνολο, θεωρω οτι εχουμε σαφως καλυτερη αγωνιστικη εικονα απο τους αντιπαλους μας, που δεν εχει μετουσιωθει σε βαθμους. Σαν αιτιες βλεπω:

 

-Ελλειμμα σφυριχτρας. Σε παιζουν ασχημα σε καθε ματς. Το χθεσινο, τον Ατρομητο και τα Γιαννενα θα τα επαιρνες με το περιφημο 50-50

 

-Αθλια στημενα. Τα οποιο δεν πιστευω οτι εχουν να κανουν με τις κομπινες και το δουλεμα και τα αλλα που λενε. Οι επιθετικοι σου ειναι κοντοι και απο τα μπακ σου κανενας δεν το χει. Η ιδια ομαδα με καναν Κατσουρανη 11αδα θα ειχε αλλα 5 γκολ απο κεφαλιες. Σε πρωταθλημα με πουλμαν και κατσαπλιαδες, δεν γινεται να μην απειλεις καθολου απο κορνερ κτλ

 

-Ελλειμμα σε παραρτηματα. Οι διαφορες εχουν μειωθει, κυριως γιατι οι μεγαλοι εχουν ριξει πολυ σε ποιοτητα. Σιγα τη διαφορα που εχουν οι μισοι βασικοι της ΑΕΚ και του ΟΣΦΠ απο τους Λισγαρες και τους Κορμπους αυτου του κοσμου ξερω γω. Αμα με την ΑΕΚ κατεβαινουν με εξτρα πριμ, απαγορευση μετακινησεων και μαχαιρι στα δοντια, και με τους αλλους ξεκουραζονται βασικοι και μικτες εξεδρες, τα πραγματα απλοποιουνται πολυ.

 

-Ελλειμμα στο ευκολο γκολ. Δεν εχεις κλασσικο σκορερ. Ο Αραουχο ειναι σταθερα αθλιος-επιπολαιος και με κακο fitness και ο Γιακουμακης οποτε μπηκε μεχρι τωρα δε βοηθησε καθολου.

 

-Τραυματισμοι. Αλλη ομαδα ημασταν με Μανταλο-Γιοχανσον, ενω εχουμε παιξει και ελαχιστα ματς με optimal setup στα μπακ. Περα απο την ομοιογενεια και το vfm που απλως δεν καλυπτονται, δεν βλεπω και καμια διαθεση να ρισκαρουμε να καλυψουμε επαξια το κενο.

 

Ατομικα, μεγαλες απογοητευσεις οι Αραουχο (ο οποιος πραγματικα δεν εχει προσφερει τιποτα), Κλωναριδης (τον θεωρουσα καλη μεταγραφη, εκανε αξιοπρεπεστατη χρονια περσι, φετος το παιδι κυριολεκτικα δεν εχει κανει μια σωστη ενεργεια) και Γαλανοπουλος (το παιδι περασε το σταδιο που απλως και μονο η παλικαρια του προσφερε ποντους και δυστυχως ειναι μονιμη μαυρη τρυπα στην 11αδα της ομαδας). Ο Χριστοδουλοπουλος ειναι ο ιδιος λιγος παιχτης που ηταν σε ολη του την καριερα και απο τους υπολοιπους που δεν προσφεραν δε νομιζω να περιμεναν και πολλοι περισσοτερα.

 

Να προσπαθησω να εκφρασω και κατι ακομα. Υπαρχει γενικοτερα μια απαθεια στον ολο οργανισμο της ομαδας.  Δεν ξερω αν φταιει ο υποβιβασμος, ο Μελισσανιδισμος, ο Νικολαιδισμος, η μικρασιατικη μιζερια, η γηρανση του οπαδικου κοινουυ και ολα αυτα μαζι αλλα κλασσικο παραδειγμα αυτης ειναι η περσινη εικονα στο Κυπελλο. Μονοθεματικη ενασχοληση με τα τεκταινομενα στο Γαυρο, πολεμος, προκριση και καπου εκει καναμε το καθηκον μας σαν ΑΕΚ. Κατεβηκαμε να παιξουμε τελικο με τη νοοτροπια οτι δεν τρεχει και τπτ αν το χασουμε και ποιος παοκ τωρα, κυριαρχησαμε στα τσιπουραδικα και μετα δεν πουλησαμε ουτε τα εισητηρια μας στο γηπεδο και τελικα κερδισαμε τις εντυπωσεις στην αερογεφυρα αλλα ηττηθηκαμε κατα κρατος σε γηπεδο, εξεδρες και παρασκηνιο. Και δεν τρεχει τπτ, τα λαθη ειναι ανθρωπινα και ο Ιβαν φιλος. Και τελικα, οπως λεει και το στερεοτυπο, την κουπα την πηρε αυτος που την ηθελε πιο πολυ. Καπως ετσι βλεπω να πηγαινει και φετος. Ενδεικτικα:

 

- Κοσμος: τραλαλα-τραλαλο, αποβαση στο Μιλανο και 20000 εισητηρια στο ντερμπυ τιτλου με τον ποιοςπαοκμωρε και αρνητικο ρεκορ σε ματς με ΟΣΦΠ τα τελ. χρονια, με την ομαδα να διεκδικει κουπα και να κανει αξιοπροσεκτη ευρωπαικη πορεια μετα απο χρονια

 

- Διοικηση: πανε οι εποχες των μπραβων σε τελικους Κυπελλου, των φουρω και των γραφικων δηλωσεων, επεσε(?) ο Μαρινακης κι ολα καλα, ας απολαυσουμε πλεον τη χαρα της συμμετοχης. Κοροιδευουμε τους Σαββες που κυνηγουν φαντασματα και τους Βουλγαρους με τα ''ή εμεις ή κανεις'', αλλα στην πραγματικοτητα παραημαστε νωθροι για ομαδα που διψαει για κουπα. Οι αλλοι συσπειρωνονται, βουτανε στα σκατα, μοιραζουν βαλιτσες απο δω κι απο κει, εμεις εχουμε γινει η εστετ καλη κοινωνια που ασχολειται μονο με το γηπεδο και τα εσοδα απο το ΟΥΕΦΑ.

 

-Επικοινωνια: Εδω ειμεθα καθαρο ΑΕΚακι σε συγκρουση με γιγαντες, ο ΟΣΦΠ εχει μπετον αρμε συστοιχιες ''αντικεμενικων'' ΑΡΔ που τον σηκωνουν ακομα επικοινωνιακα, ο Βουλγαρος εχει τρυπησει ολα τα μεσα, εχει καθαρα δικα τος αθηναικα σαιτ και ταιζει ακομα και τους κορυφαιους δικους σου ΑΡΔ. Εχει γραψει 100 φορες αυτο το ξεφτιλισμενο υποκειμενο, αυτος ο σαπιοκοιλιας, αυτος ο αντρας με τα φουρω και τα φουστανια, ο Κωστας ο Κετσετζογλου, το ΙΔΙΟ ΑΡΘΡΟ, μα το ΙΔΙΟ ΑΡΘΡΟ, με τα λαθη που φετος ειναι ανθρωπινα και οτι οι φετινοι διαιτητες δεν ειναι στημενοι. Το εγραψε και προχθες που βγαλαμε καρκινο και χασαμε το σπανιο δικαιωμα του να παμε ηρεμοι να κανουμε γιορτες. Γιατι να μη συνεχισουν να μας γαμανε τα κορακα δηλαδη? Αφου τα λαθη εναντιον μας και υπερ του Ρωσου ειναι ανθρωπινα? Γιατι να σπασουν τα ποδια τους οι παικτες μας οταν οι αντιπαλοι παιζουν σωστα με εμας που εχουμε γινει η χαρα του δολοφονικου τακλιν αλλα σωστα και με τους αλλους που εχουν παιξει απο 5 φιλικα ο καθενας τους?

 

Disclaimer, επειδη καπου στο ιντερνετ διαβασα κακοηθειες οτι εθεαθη ο Πατριαρχης της Ιντερνετικης ΑΕΚ στο διαδικτυο να περιποιειται φορωντας ζαρτιερες και μια ταπα στα οπισθια ( απο κεινες που καταληγουν σε ουρα αλογου) γνωστο νεαρο Ρωσοποντιο Νανο γιο επιχειρηματια που δραστηριοποιειται στο χωρο του ποδοσφαιρου και της καπνοβιομηχανιας, πρεπει να πω οτι ολα αυτα ειναι κακοηθειες και δεν συμβαινουν 365 ημερες το χρονο

 

Αυτα. Κριμα για την προσπαθεια του Χιμενεθ, του Σιμοες και καποιων αλλων. Κριμα και το μεγαλειο του Μαρκο του Λιβαγια

  • Δικεφαλάκι 10
Link to comment
Share on other sites

Κι εγώ περίμενα τον κόσμο λίγο διψασμένο για πρωταθλημα αλλά φαίνεται ότι δεν ισχύει και ότι το γήπεδο είναι το μόνο που ενδιαφέρει την κρίσιμη πλειοψηφία.

 

ΥΓ: Όχι, δεν είμαι εναντίον του γηπέδου, μην αρχίσουμε να συζητάμε μαλακίες. Από την άλλη δεν θα δεχτώ ποτε τη λογική ότι "όσο χτίζουμε ας πέσουμε και Β εθνική, πουτσα μας".

  • Δικεφαλάκι 1
Link to comment
Share on other sites

Ίσως πρέπει να αναρωτηθούμε αν υπάρχει πια αυτός ο κόσμος γιατί εγώ βλέπω ότι το πρόβλημά σου πλέον δεν είναι μόνο με τις Κέρκυρες και τους Λεβαδειακούς. Πέρσι έκανες συλλαλητήριο στη Νέα Φιλαδέλφεια και καπάκι έπαιζες με τον παοκ και το γήπεδο δεν πρέπει να είχε πάνω από 15 χιλιάδες.Με τον Βάζελο που υποτίθεται ότι είναι ο ένας από τους δύο βασικούς σου αντιπάλους ζήτημα να έχεις καταφέρει να μαζέψεις πάνω από 20 χιλιάδες σε ματς από τότε που επιστρέψαμε.Και μένει μόνο ο γαύρος που και εκεί κάθε χρόνο μαζεύεις όλο και λιγότερους.Για την Ευρώπη να μην το συζητάμε καν.Πραγματικά ντράπηκα για την εικόνα που είχε το ΟΑΚΑ με Μπριζ και Ριέκα.

Link to comment
Share on other sites

1. Εχεις ελλειψη σε νεο κοσμο (λογικο εφοσον εχεις να παρεις πρωταθλημα απ οταν ζουσε ο Αντρεας και η Αλικη)

2. Νεο κοσμο δεν προβλεπεται να αποκτησεις ουτε εσυ ουτε καμια ομαδα εφοσον οι νεοι πλεον ασχολουνται με ξενα πρωταθληματα (εξαιρεση δυστυχως οι παοκτσηδες επειδη γενικα ειναι 50 χρονια πισω)

3. Αν δεν συμμορφωθει το προιον ελληνικο ποδοσφαιρο, αυτη θα ειναι η εικονα απο δω και περα και ολο και χειροτερη. Εκτος αν θεωρει κανεις πως θα ερθει η παρακμη στον γαυρο και θα κοβουν πανω απο 3.000 εισιτηρια με Λαμιες, αφου πλεον μονο τετοιες ομαδες θα βλεπουμε καθως η Ευρωπη ολο και θα απομακρυνεται

4. Γενικα ο κοσμος εχει πολυ περισσοτερα ζορια σημερα απο το να περιμενει αν ειναι γαυρος να μυρισει την μπουτικ κρεατων του Βαγγελη στον Πειραια, να αγχωθει αν ειναι βαζελος μην πεσει η μπαναθα, να περιμενει αν ειναι ΑΕΚτζηδες ποτε θα χυσει την καρδαρα η ομαδα και ποτε θα τους ενημερωσει ο Μελισσανιδης οτι ηρθαν. Κουραση γενικα, εδω ο κοσμος εχει παραιτηθει απο την ζωη γενικα θα ασχοληθει με ομαδες;

5. Ρολο παιζει ΚΑΙ το οικονομικο. Μπορει να φαινεται περιεργο σε καποιους, αλλα υπαρχει κοσμος που τα 15 ευρω τον μηνα (δηλαδη 120-150€ τον χρονο) θα του λειψουν. Οποτε μαζι με οοοολα τα παραπανω, επιλεγει να τα δωσει για ενα καφε ενω θα βλεπει την ομαδα του. Εδω ο Κετσετζογλου για ενα πενηνταρι (και αν) απο τον Σαββιδη λεει στους ΑΕΚτζηδες αναγνωστες του πως οι σφαγες επι της ΑΕΚ μισο πρωταθλημα τωρα ειναι ανθρωπινα λαθη, τι ψαχνουμε;

Link to comment
Share on other sites

οτι λεει ο αποπανω. μακάρι να μπορούσα να δω τι θα γραφότανε αν δεν γκελαραμε.

 

Το σημαντικότερο είναι πως η ομάδα είναι ΚΑΥΛΩΤΙΚΟΤΑΤΗ. εγώ δεν θυμάμαι ΑΕΚ που να σε καυλώνει τόσο. βέβαια είμαι και νεαρός σχετικά. το 08 δεν με καυλωνε η ομάδα. το 02 ήταν καυλωτική η ομάδα, αλλα φέτος είναι λιγότερο ποιοτική αλλα πιο καυλωτική. σου βγάζει μια εσανς στο ματς ότι καπου εδώ παρακάτω θα τους τον σφυριξουμε με καποιον τρόπο.

 

Δεν με χαλάει αν στο τέλος δεν το πάρουμε, όχι λόγω "ΑΕΚ δεν γίναμε για τα πρωταθλήματα", αλλά γιατί έχει γαμηθεί ο ΔΙΑΣ ήδη φέτος μέσα σε μισή χρονιά και είναι πολύ μεγαλύτερη υπόθεση από ότι φαίνεται το που είμαστε. Θα με πειράξει αν το χάσουμε λόγω του ότι μας σφαλιαρίζει ο νέος Μασούτης όμως, για αυτό Τίγρη ξηγήσου κανα τσιμέντωμα στο Θερμαικό 

  • Δικεφαλάκι 1
Link to comment
Share on other sites

Συμφωνώ με αυτά που έγραψε ο χαμένος κάπου στην πίνδο(?) κτηνίατρος, εκτός απο τα του Αραούχο

  • Δικεφαλάκι 1
Link to comment
Share on other sites

πανω κατω ναι αλλα δεν μπορω να θεωρησω την πορεια μετρια με καμια δυναμη και για κανεναν λογο η ΑΕΚ με αυτο το ροστερ αυτες τις συνθηκες αυτους τους τραυματισμους και δεδομενου οτι εδωσε και 8 ευρωπαικα ματς εχει κανει πολυ καλη πορεια, θα μπορουσε να ειναι και καλυτερη κυριως γιατι εχει εξωαγωνιστικο προβλημα γιατι αγωνιστικα οι μονοι βαθμοι που πραγματικα πεταξε ηταν στην Τριπολη σε ολα τα αλλα ματς που εχασε βαθμους τους εχασε με εξωγενη παρεμβαση.

 

Γιαννενα - αποβολη στο 50' θα επαιζες με παιχτη παραπανω

Ξανθη - σε αλλο τοπικ εχει το τακλιν του Λυσγαρα στον Μανταλο που δοθηκε απλη κιτρινη

Ατρομητο - 2 πεναλντια στο 0-0 πνιγμενα 

Βαζελο - ακυρο το γκολ της βαζελας 

Ιεχωβαδες - παλι 2 πεναλντι

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×