Jump to content

Ως τώρα αποτίμηση και εκτιμήσεις


stavros 9-11
 Share

Πώς το βλέπετε  

42 members have voted

  1. 1. Πώς αποτιμάται ο πρώτος γυρος

    • Πήγε καλά.
      34
    • Πήγε άσχημα.
      1
    • Πήγε μέτρια.
      7
  2. 2. Πως θα μας βρει ο Μαης

    • Πρωταθλητές
      13
    • Μάχιμους, ίσως το πάρουμε
      16
    • Θα το παλέψουμε αλλά δεν θα είμαστε πρωταθλητές
      9
    • Η ομάδα θα ξεφουσκώσει και θα απομακρυνθεί από την 1η θεση
      4


Recommended Posts

Μετά απο κάθε γκέλα μας πιάνουν τα υπαρξιακά. B)

Αυτό. 

Ακόμα και οι ΠΑΟΚτζήδες πιο εύκολα απορρόφησαν τις γκέλες τους, δε μιλάμε για τους άλλους που το έχουν πάει σε άλλο επίπεδο.

Link to comment
Share on other sites

Αυτό.

Ακόμα και οι ΠΑΟΚτζήδες πιο εύκολα απορρόφησαν τις γκέλες τους, δε μιλάμε για τους άλλους που το έχουν πάει σε άλλο επίπεδο.

Το είπα κι άλλη φορά. Ο βου φέτος έχει μια αξιοθαύμαστη προστασία από τα ΜΜΕ που ελέγχει με αποτέλεσμα να έχει περάσει όλες τις γκελες πούδρα. Όταν οι Αθηναίοι βλέπατε λαϊκά δικαστήρια και φτυσομαπιδια μετά τις γκελες τους, όσοι ζούμε εδώ γνωρίζαμε πολύ καλά ότι φέτος αυτό δεν πρόκειται να συμβεί.

 

Δεν ξέρω τι έκαναν άλλες χρονιές γιατί ελλείψει ενδιαφέροντος δεν παρακολουθούσα, φέτος όμως μετά από κάθε γκέλα παρατηρούσε κανείς ότι οι δημοσιογράφοι τους μείωναν την ΑΕΚ λέγοντας ότι θα ξεφουσκώσει, ότι σιγά τη μπάλα που παίζει κλπ και ότι ο παοκ μπορεί πχ να έχασε βαθμούς στη Λάρισα αλλά είναι φανερό ότι πρόκειται για Μπαρτσελόνα και την καλύτερη ομάδα όλων των εποχών στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο και απόλυτο φαβορί. 1-2-3 έγινε σχεδόν βίωμα το παραπάνω και οι γκελες πέρασαν αναίμακτα. Έκατσε κι ένας καλός μήνας και έδεσε το πράγμα.

 

Υπενθυμίζω ότι στην ΑΕΚ δεν υπάρχει τίποτε από τα παραπάνω, αντιθέτως υπάρχει ένα γενικό ξενερωμα γιατί δεν είναι στον πάγκο ο Δέλλας ή ο Μάκης Κατσαβάκης. Και μια γενική απάθεια την οποία εγώ δε μπορώ να εξηγήσω.

 

Θα έλεγα ότι η γραμμή ή η εικονα που δίνει η διοίκηση είναι "στα παπάρια μας οτιδήποτε μέχρι να χτιστεί το γήπεδο και μετά βλέπουμε".

  • Δικεφαλάκι 1
Link to comment
Share on other sites

«Αυτό το ματς να είχαμε πάρει…», τον ακούσαμε να μονολογεί σε κάποιες φάσεις. Αλλά αμέσως, εκείνος έδινε τον τόνο: «Δεν έγινε και τίποτα. Εμείς θα βγούμε πάλι μπροστά», έλεγε σε όλους τους συνομιλητές του. Ως οικοδεσπότης, ο Μελισσανίδης έμεινε μέχρι αργά. Μίλησε για ώρα με τον Μανόλο και τον «Λύμπε» και είπαν πολλά.

 

 

 

http://www.enwsi.gr/paraskinia/pire-pano-tou-o-tigris/

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Έφαγα μια φλασιά σήμερα το πρωί και κατέληξα στο συμπέρασμα ότι μάλλον είμαστε τρίτο φαβορί για το πρωτάθλημα. Έχεις Πειραιά, Περιστέρι και Τούμπα, 3 αγώνες στους οποίους υπάρχει ο κίνδυνος να μαζέψεις έως και μηδέν βαθμούς, κακή κατάσταση με λίγα λόγια. Άσε που όλο και σε κάποια Λάρισα ή ακόμα και σε κανένα εντός κινδυνεύεις να χάσεις βαθμούς. Γενικά το τελευταίο διάστημα οι άλλοι σταμάτησαν να έχουν απώλειες κι εσύ πήγες και έχασες βαθμούς στην έδρα σου με μία απ τις χειρότερες ομάδες στο πρωτάθλημα. Αν είχαμε εκείνους τους 2 βαθμούς με τον Απόλλωνα θα ήμουν λίγο πιο αισιόδοξος αλλά δυστυχώς στη σούμα αυτοί οι 2 βαθμοί πονάνε πολύ σήμερα.

 

Έχουν κάνει καλή μπάζα βαθμών γαύροι και βου και σε συνδυασμό με το ότι σε έχουν στην έδρα τους στο β γύρο, οδηγούμαι στο συμπέρασμα ότι δεν θα αντέξεις. Πρέπει να πας καλά στα ντέρμπι, αν δεν κάνεις μία νίκη τουλάχιστον να μη κάνεις και ήττα και να έχεις το απόλυτο στα πιο εύκολα, πράγμα δύσκολο.  Οι γκέλες είναι στο πρόγραμμα λέμε, μόνο που θα ήταν χρήσιμο να μη κάνεις μόνο εσύ αλλά να κάνουν και οι άλλοι.

Link to comment
Share on other sites

το θεμα για μενα ειναι οτι ΔΕΝ γυαλιζει το ματι μας για Πρωταθλημα μετα απο 24 χρονια...

 

σαν να μην το πιστευουμε στην πραγματικοτητα...

 

φαινεται και απο τα εισιτηρια αυτο...

 

μετα την πιστολια στον τελικο του Κυπελλο περυσι η πλατυα μαζα πιστευει οτι αν δεν ειναι ο παλιος θα ειναι ο νεος τσαρος αυτος που θα παρει τον τιτλο...

 

 

 

αν θες Πρωταθλημα πρεπει να τους κερδισεις μεσα στην εδρα τους...

Link to comment
Share on other sites

η πλατια μαζα αεκτζηδων χεστηκανε απανω τους μολις ακουσανε τον μιραλας και τον καθε μιραλας που να πιστεψουν για πρωταθλημα λοιπον

 

μια ΑΕΚ που παιζει την καλυτερη μπαλα, ειτε στο ματι ειτε στο γηπεδο 

 

γκελες θα γινουνε και αλλες απο ολους 

Link to comment
Share on other sites

πιο πεταλο ? ας την αφησουεμ την κουβεντα για το πεταλο 

οχι, να την πιάσουμε

 

τι εχεις να πεις για το πέταλο?

Link to comment
Share on other sites

φανταζομαι την ιδια κατασταση με Σκεπαστη...

 

ουτε τα χερια σου στο μπουφαν δεν θα μπορουσες να βαλεις απο τον κοσμο να βγαλεις τσιγαρο να καπνισεις...

 

στα γκολ δε θα εκανες κανενα πενταλεπτο να βρεις την παρεα που ειχες παει να δεις το παιχνιδι...

 

μετα θα ξεχναγες ποσες μπυρες θα επινες και ποσες αναλυσεις θα εκανες... ποσα ονειρα για το επομενο εκτος στην Εδεσσα και στην Δραμα ξερω γω...

 

αι στο διαολο... μην τα θυμαμαι... στεναχωριεμαι...

Link to comment
Share on other sites

Πιο πολύ από άλλη μεταγραφή, κόσμο στο γήπεδο χρειάζεται η ΑΕΚ

 

Ο Τάσος Τσατάλης για το τι πρέπει να γίνει για να είναι η Ένωση στο τέλος πρωταθλήτρια
 
Πραγματικά απορώ με το πόσο πολλοί είναι οι οπαδοί της ΑΕΚ, που επιμένουν να κρίνουν τις ανάγκες της ομάδας τους, με βάση το τι κάνουν οι άλλοι. Και σκέφτομαι, τι  περισσότερο θα ακούγαμε και τι θα διαβάζαμε, αν δεν είχε ήδη αποδειχθεί τόσο έμπρακτα, πόσο σωστά κινείται η ΑΕΚ.
 
Δεν μπορώ να καταλάβω για παράδειγμα,  πως γίνεται κάποιος να βλέπει αυτόν τον Μπακασέτα το Σάββατο και αντί να σκέφτεται πόσο θετική είναι για την ΑΕΚ η παρουσία του, να σκέφτεται ποιος θα τον αντικαταστήσει, επειδή οι άλλοι έκαναν μια μεταγραφή με δανεισμό.
 
Δεν λέω. Το έχω αναφέρει πολλές φορές, πως οι μεγάλες ομάδες πρέπει να είναι συνέχεια στο ψάξιμο για βελτίωση. Πάντα πρέπει να θέλουν κάτι καλύτερο από αυτό που έχουν. Σε όλα τα επίπεδα.
 
Αλλά παιδιά υπάρχει κι ένα όριο. Για να μπούμε σε αυτή την διαδικασία στην ΑΕΚ, πρέπει πρώτα να έχουμε εκτιμήσει αυτό που έχουμε. Κι αυτό δεν το έχουμε εκτιμήσει μέχρι τώρα.
 
Τώρα έχει κολλήσει η βελόνα των περισσότερων, για το αν θα πάρουμε εξτρέμ. Λες κι αν έρθει ένας εξτρέμ, ανάλογα με το πώς τον θέλει ο καθένας… που παραγγέλνει, θα λυθούν όλα τα ζητήματα που υπάρχουν σύμφωνα με τους… απαιτούντες και θα εξασφαλίσουμε το πρωτάθλημα.
 
Είναι πολύ δύσκολο φαίνεται να καταλάβει κανείς, ποια είναι τα δυνατά στοιχεία της φετινής ΑΕΚ και πόσο άσχετα είναι με το αν θα φέρει ένα εξτρέμ ή όχι. Από την στιγμή μάλιστα που έχει κάνει ήδη και δύο σημαντικές μεταγραφές.
 
Δεν λέω πως δεν θα είναι χρήσιμο να έρθει ακόμη ένας καλός παίκτης. Αλλά όχι και να το βάζω σαν κριτήριο για το αξιόμαχο της ομάδας από δω και πέρα, πόσο μάλλον να το βάλω και κριτήριο για το αν θα διεκδικήσει το πρωτάθλημα. Και να σας πω και κάτι άλλο;
 
Μπορεί κάποια ή κάποιες  μεταγραφές ακόμη να έδιναν ακόμη περισσότερες, μπορεί και καλύτερες επιλογές, αλλά εκτός του ότι σε καμιά περίπτωση δεν μπορώ να πειστώ πως αυτό θα ήταν καθοριστικός παράγοντας για την εξέλιξη του πρωταθλήματος, επιπλέον η ΑΕΚ έχει και μια διαφορετικού τύπου πρόκληση σε σχέση με τους ανταγωνιστές της, όταν μιλάμε για μεταγραφές.
 
Έχει πολύ πιο βαθύ υπόβαθρο σαν ομάδα και πολύ μεγαλύτερη ισορροπία. Κάτι που πάντα καθιστά ακόμη πιο δύσκολη υπόθεση την επιλογή κάθε νέου παίκτη. Ειδικά τον Γενάρη.
 
Το υπόβαθρο, η ισορροπία και ο χαρακτήρας της, σε συνδυασμό με την ποιότητα που έχει αυξήσει σταδιακά αλλά σταθερά την τελευταία τριετία, είναι ο λόγος που η ΑΕΚ είναι φέτος ανταγωνιστική σε όλα τα μέτωπα. Στοιχεία δηλαδή που δεν καθορίζονται και δεν δημιουργούνται στο κατ’ εξοχή «διορθωτικό» μεταγραφικό «παράθυρο», αυτό του Ιανουαρίου.
 
Η εικόνα που έχω, είναι πως αν η ΑΕΚ βρει την περίπτωση του παίκτη που πραγματικά θα κριθεί πως θα δώσει κάτι πολύ έξτρα και θα κολλήσει καλά με αυτό που υπάρχει ήδη, η κίνηση θα γίνει. Και θα ήταν σωστό να γίνει. Και γίνεται δουλειά για να  εξαντληθούν τα περιθώρια να βρεθεί αυτή η περίπτωση.
 
Αλλά όχι … σώνει και ντε. Κι αυτό δεν με βρίσκει αντίθετο.
 
Το αν θα πάρει η ΑΕΚ το πρωτάθλημα, θα κριθεί για μένα σε τρεις παράγοντες. Τους παραθέτω, όχι κατ’ ανάγκη σε σειρά προτεραιότητας.
 
Πρώτον, το αν ο Μανόλο θα μειώσει τα λάθη σε επιμέρους επιλογές, που στοίχισαν σε κάποια ματς στον πρώτο γύρο. Ίσως μάλιστα, επειδή λάθη πάντα θα υπάρχουν, ακόμη περισσότερη σημασία να έχει το να διαχειρίζεται καλύτερα την ένταση του στον πάγκο, ειδικά στα ματς με μικρομεσαίους αντιπάλους. Γιατί στα ντέρμπι η ένταση του βοηθάει. Στα άλλα δεν χρειάζεται. Και είναι το μοναδικό σημαντικό συμπέρασμα που βγαίνει ως τώρα, από τις απουσίες του λόγω της τιμωρίας.
 
Δεύτερον στο να είναι η ΑΕΚ λιγότερη άτυχη με τραυματισμούς στον δεύτερο γύρο. Αυτό θα παίξει μεγάλο ρόλο.
 
Τρίτο και πιο σημαντικό ίσως,  να ξυπνήσει ο κόσμος της και να μπει στην μάχη.
 
Ποιος Απόλλωνας τώρα αν είχε στο ΟΑΚΑ έστω 15-20 χιλιάδες κόσμο να σπρώξουν λίγο όταν η ομάδα αγχώθηκε; Εικόνα ήταν τώρα αυτή για τελευταίο ματς της χρονιάς, που παίζεται να κλείσεις τον πρώτο γύρο πρώτος;      Επειδή… έβρεξε;
 
Κι επίσης όσοι έρχονται να μην της δημιουργήσουν άλλα θέματα. Γιατί η μοναδική ήττα στο ΟΑΚΑ, είναι από τον Ατρόμητο σε κεκλεισμένων των θυρών.
 
Και για να λέμε την αλήθεια, μόνο όταν η ομάδα βγαίνει στην επαρχία, καταλαβαίνουν και οι ίδιοι σε ποια ομάδα είναι. Είτε με την υποδοχή που τους επιφυλάσσουν, είτε με την παρουσία των ΑΕΚτζήδων της επαρχίας, όποτε υπάρχει η δυνατότητα να είναι στο γήπεδο, κάποιες φορές ακόμη και με απαγόρευση μετακίνησης σε ισχύ.
 
Πρωτάθλημα σημαίνει και δυναμική σε όλα τα επίπεδα. Μάχη για πρωτάθλημα εννοώ. Η ΑΕΚ έχει δυνατή διοίκηση, εξαιρετική ομάδα, πολύ καλούς αν όχι τους καλύτερους παίκτες, τον καλύτερο προπονητή, αλλά υστερεί ως τώρα μέσα στην σεζόν, σε δυναμική κόσμου.
 
Για να μη κοροϊδευόμαστε. Ο κόσμος της ΑΕΚ φέτος μέχρι τώρα, σε απογοητευτικά μεγάλο ποσοστό, αμολάει αετό. Από μαχητής έχει γίνει… αναλυτής και μόνιμος κριτής. Εκ του μακρόθεν. Αλλά εκεί που …καίει, αλάργα.
 
Αν εκπληρωθούν οι τρεις παραπάνω όροι, η ΑΕΚ θα το πάρει το πρωτάθλημα. Γιατί είναι καλύτερη ομάδα κι αυτό δεν θα αλλάξει στο δεύτερο μισό της σεζόν. Δεν καλύπτεται η υπεροχή της σαν ομάδα, όποιος και να είναι ο μεταγραφικός απολογισμός στο τέλος. Πόσο μάλλον όταν η ίδια, κάλυψε ότι θεώρησε κρίσιμο ο προπονητής της, όπως το επιβεβαίωσε δημόσια και ο ίδιος.
 
ΤΣΑΤΑΛΗ ΤΡΑΒΑ ΨΟΦΑ ΜΩΡΗ ΒΡΩΜΙΑΡΑ
Link to comment
Share on other sites

μια χαρα τα λεει για τον κοσμο οι ΑΕΚτζηδες της Αθηνας ειναι για τον πουτσο καβαλα καναπεδακηδες και πουθεναδες 

 

 

 
Τρίτο και πιο σημαντικό ίσως,  να ξυπνήσει ο κόσμος της και να μπει στην μάχη.
 
Ποιος Απόλλωνας τώρα αν είχε στο ΟΑΚΑ έστω 15-20 χιλιάδες κόσμο να σπρώξουν λίγο όταν η ομάδα αγχώθηκε; Εικόνα ήταν τώρα αυτή για τελευταίο ματς της χρονιάς, που παίζεται να κλείσεις τον πρώτο γύρο πρώτος;      Επειδή… έβρεξε;
 
Κι επίσης όσοι έρχονται να μην της δημιουργήσουν άλλα θέματα. Γιατί η μοναδική ήττα στο ΟΑΚΑ, είναι από τον Ατρόμητο σε κεκλεισμένων των θυρών.
 
Και για να λέμε την αλήθεια, μόνο όταν η ομάδα βγαίνει στην επαρχία, καταλαβαίνουν και οι ίδιοι σε ποια ομάδα είναι. Είτε με την υποδοχή που τους επιφυλάσσουν, είτε με την παρουσία των ΑΕΚτζήδων της επαρχίας, όποτε υπάρχει η δυνατότητα να είναι στο γήπεδο, κάποιες φορές ακόμη και με απαγόρευση μετακίνησης σε ισχύ.
 
Πρωτάθλημα σημαίνει και δυναμική σε όλα τα επίπεδα. Μάχη για πρωτάθλημα εννοώ. Η ΑΕΚ έχει δυνατή διοίκηση, εξαιρετική ομάδα, πολύ καλούς αν όχι τους καλύτερους παίκτες, τον καλύτερο προπονητή, αλλά υστερεί ως τώρα μέσα στην σεζόν, σε δυναμική κόσμου.
 
Για να μη κοροϊδευόμαστε. Ο κόσμος της ΑΕΚ φέτος μέχρι τώρα, σε απογοητευτικά μεγάλο ποσοστό, αμολάει αετό. Από μαχητής έχει γίνει… αναλυτής και μόνιμος κριτής. Εκ του μακρόθεν. Αλλά εκεί που …καίει, αλάργα.
 
Αν εκπληρωθούν οι τρεις παραπάνω όροι, η ΑΕΚ θα το πάρει το πρωτάθλημα. Γιατί είναι καλύτερη ομάδα κι αυτό δεν θα αλλάξει στο δεύτερο μισό της σεζόν. Δεν καλύπτεται η υπεροχή της σαν ομάδα, όποιος και να είναι ο μεταγραφικός απολογισμός στο τέλος. Πόσο μάλλον όταν η ίδια, κάλυψε ότι θεώρησε κρίσιμο ο προπονητής της, όπως το επιβεβαίωσε δημόσια και ο ίδιος.
 

 

Link to comment
Share on other sites

14.457 εισητηρια μεσος ορος με 2 απο τα 3 εμπορικα ματς στο ΟΑΚΑ 

 

στο τελος θα γραψουμε μεσους ορους κατω απο 10,000

Link to comment
Share on other sites

αφήστε το πέταλο ήσυχο ρε

 

ΑΕΚ στα εύκολα

ιντιφάντα στα δύσκολα

 

(πάνω απο τα κεντρικά πανιά σε ΑΔΕΙΟ γήπεδο-κάγκελα και απο φωνή, ας το αφήσουμε καλύτερα)

Link to comment
Share on other sites

Την κυριακη που εχει ασθενη βροχη θα μαζεψουμε κανα ταλαρο παλι ασε που κανει κρυο κιολας και θα φριζαρουν τα παπαρια μας

Link to comment
Share on other sites

14.457 εισητηρια μεσος ορος με 2 απο τα 3 εμπορικα ματς στο ΟΑΚΑ 

 

στο τελος θα γραψουμε μεσους ορους κατω απο 10,000

με ΠΑΟΚ επι Ντεμη παιζει να ειχαμε κανενα 45αρι - 50αρι στο γηπεδο...

 

τοτε καυλωνε το μουνι μας ομως...

 

τωρα μας φοβισε ο Ιβαν ο Τρομερος...

 

και ο αλλος ο μαμακιας που εχει φαει τα διπλασια γκολ απο εμας σε ενα γυρο...

Link to comment
Share on other sites

ναι

 

το κράτος του Ισραήλ

Οποιον δεν τον καλυπτει υπαρχει το απεναντι πεταλο με τις Ελληνικες σημαιες. Μεγαλη ομαδα ειναι η ΑΕΚ υπαρχουν ολες οι τασεις και ο καθενας βρισκει την θεση του

  • Δικεφαλάκι 1
Link to comment
Share on other sites

Τον βρηκαμε τον φταιχτη λοιπον!

Εσύ δηλαδή μπιλ είσαι ευχαριστημένος από την εικόνα του οακα ξέχνα πέταλα ξεπέταλα αυτή είναι άλλη κουβέντα που κα καθενας έχει τις απόψεις του

 

Εσύ σαν σύνολο παρουσίας του κόσμου είσαι κομπλε με την ΑΕΚ μέσα σε ολα και όχι στην θεωρια αλλά στην πράξη και όχι με πονοματοαλλά με σοβαρή προσπάθεια να παίξεις μπαλα

Link to comment
Share on other sites

Ο κόσμος της ΑΕΚ είναι κατώτατος, όχι απλά κατώτερος, των φετινών περιστάσεων. 

Μέχρι τώρα δεν του ανήκει ούτε 0,00005% της όποιας θετικής πορείας της ομάδας. 

Ντροπή και στίγμα η μέχρι τώρα στάση του απέναντι στην ομάδα. 

Link to comment
Share on other sites

χωρις να θελω να βρω δικαιολογιες... καθε αλλο...

 

η αληθεια ειναι οτι και με τον Ιωνικο που ειχαμε 50.000 κοσμο μας την φορεσε ο Νατσουρας...

 

ερχονται ολοι στο ΟΑΚΑ και στα παπαρια τους...

 

ηταν αλλο να παιζαμε εκεινο τον αγωνα στη Νεα Φιλαδελφεια λεω εγω...

 

 

δεν ειναι το ιδιο να παιξεις με τον ΠΑΟΚ στο Καυτατζογλειο και οχι στην Τουμπα...

 

εχει μεγαλη ευθυνη το ΟΑΚΑ σε ολο αυτο που συμβανει στην ομαδα...

 

αν βαλεις μεσα σε αυτα τον υποβιβασμο, την ξενερα απο το project Ντεμη που εδιωξε τα καλα παιδια και τις οπαδικες ανακατατάξεις που εγιναν τα τελευταια χρονια...

 

καπου εδω ειναι το νοημα...

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×