Jump to content

Παίχτες ΑΕΚ vol.II


Recommended Posts

Πάντως ενα απο τα καλά του Μανόλο ηταν και η ανθρωπιά του και η κοινωνική ευαισθητοποίηση του και φαίνεται αυτό οτι κάποιοι παίκτες το έχουν υιοθέτηση με αφορμή τις αναρτήσεις κάποιον παικτών στα κοινωνικά δίκτυα .

Link to comment
Share on other sites

για τους φαν του βικτωρα . χαχαχαχα

το λινκ https://www.enwsi.gr/kyria-arthra/klonaridis-i-nea-metagrafi-tis-aek/

 

Κλωναρίδης, η νέα… μεταγραφή της ΑΕΚ!

Θανάσης Καραντζάς 01/08/2018 13:06

 

Ο Βίκτωρας φαίνεται πως είναι έτοιμος να αρπάξει από τα «μαλλιά» τη δεύτερη ευκαιρία που του δίνει ο Μαρίνος Ουζουνίδης

2-e1533118007561-786x404.jpg
 

Η αλήθεια είναι πως η ΑΕΚ χθες εντυπωσίασε με τον τρόπο παιχνιδιού της. Γρήγορο passing game, πολλές φάσεις και η ομάδα δείχνει σιγά-σιγά να… ρολάρει λίγο πριν την πρώτη «μάχη» στα προκριματικά του Champions League. Οπότε, αναμένεται να δούμε ωραία πραγματάκια αυτή τη σεζόν από την νέα ΑΕΚ του Μαρίνου Ουζουνίδη. Στην πρόβα τζενεράλε με την Γαλατασαράι, έλαμψαν με την απόδοσή τους αρκετοί «κιτρινόμαυροι». Ο Εβρίτης τεχνικός εκτός από τις… πινελιές που προσθέτει στο παιχνίδι της «Ένωσης», φαίνεται ότι είναι έτοιμος να αναγεννήσει και έναν παίκτη που είχε στον Παναθηναϊκό, τον Βίκτωρα Κλωναρίδη.

Ακόμα τον… ψάχνει ο Αζίζ

Στο 35΄, η ΑΕΚ με τον Μάρκο Λιβάγια σκόραρε το πρώτο της γκολ στη φετινή σεζόν. Για να φτάσει όμως η μπάλα στα πόδια του Κροάτη και να… αναπαυθεί στα δίχτυα του Τσίπε, έπρεπε πρώτα να μιλήσει ο Κλωναρίδης. Ο μεσοεπιθετικός της «Ένωσης» εξέθεσε τον μπακ της Γαλατά, περνώντας τον κάτω από τα πόδια πάνω στην γραμμή του άουτ. Στη συνέχεια, έφυγε μπροστά και ο Αζίζ δεν τον έπιανε ούτε με… καλάμι ψαρέματος, με τον Κλωναρίδη να δίνει μισό γκολ στον Μάρκο Λιβάγια. Ο26χρονος στο ματς με την Γαλατά ξεδίπλωσε το ταλέντο πράγμα που δεν το έκανε την προηγούμενη χρονιά.

Αναγγενημένος

Την σεζόν που μας πέρασε, ο 26χρονος απογοήτευσε με τις επιδόσεις του. Αντιθέτως, στο φιλικό με την πρωταθλήτρια Τουρκίας πήγε να κάνει όσα δεν έκανε όλη την περσινή σεζόν. Έμοιαζε πιο ελεύθερος, του είχαν λυθεί τα πόδια και ταλαιπώρησε αρκετές φορές την άμυνα των Τούρκων. Τα πρώτα δείγματα της φετινής σεζόν είναι αρκετά ενθαρρυντικά, με τον μεσοεπιθετικό της ΑΕΚ να μοιάζει πιο έτοιμος από ποτέ να αξιοποιήσει την δεύτερη ευκαιρία που του δίνεται. Αγωνίστηκε μαζί με τον Λιβάγια μπροστά και εκτός απ΄την ασίστ πήγε να βάλει και γκολ, φωνάζοντας «παρών» ενόψει της νέας απαιτητικής σεζόν.

Ο Ουζουνίδης τον απογειώνει 

Ο κόουτς της ΑΕΚ βάζει και αυτός το… λιθαράκι του στην αναγέννηση του Βίκτωρα, όπως ακριβώς έγινε και στον Παναθηναϊκό. Με τον Μαρίνο στον «πράσινο» πάγκο, ο μεσοεπιθετικός της ΑΕΚ πραγματοποίησε εξαιρετικές εμφανίσεις, παίρνοντας και την μεταγραφή του στην «Ένωση». Άλλωστε, βοήθησε και αυτός στην πρωτιά των «κιτρινόμαυρων» στα πλεί οφ του 2017, όταν «καθάρισε» τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα με ένα γκολ και μια ασίστ, ως παίκτης του Παναθηναϊκού. Ο Βίκτωρας φαίνεται πως αποτελεί ένα στοίχημα για τον Εβρίτη τεχνικό με τον 26χρονο να «λάμπει» όσες φορές καθοδηγείται από τον Ουζουνίδη

Ο Κλωναρίδης έστειλε μήνυμα σε όλους ότι είναι εδώ. Ακόμα και το… νούμερο της φανέλας υποδηλώνει κάτι. Πέρυσι είχε το 28, φέτος το 17. Είναι έτοιμος για το… restart!

Edited by stavros 9-11
Link to comment
Share on other sites

Guest ALati

Τα 2 μεγαλα στοιχηματα για φετος ονομαζονται Γαλανοπουλος Κλωναριδης. Οχι οτι στηριζει κατι η ομαδα στη λειτουργια της σε αυτους κι αν δε βγουν θα πεσουμε στα πατωματα.

Προκειται πρωτα για το συμφερον των 2 και μετα της ομαδας.

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

15 αν θελει η Γιουβεντους με την υποχρεωση να παιξει ενα ημιχρονο μ'εμας κι ενα με τη βεκια σινιορα στα εγκαινεια. Αλλιως να πατε να γαμηθειτε.

Link to comment
Share on other sites

Στην άψογη συνεργασία που αρχίζει να έχει με τον Μάρκο Λιβάγια αναφέρθηκε με δηλώσεις του μετά το ματς με τον ΠΑΣ Γιάννενα ο Εζέκιελ Πόνσε. Ο Αργεντινός, ευχαρίστησε τον Κροάτη όπως και όλους τους συμπαίκτες του και δήλωσε χαρούμενος για το γκολ που πέτυχε στην πρεμιέρα απέναντι στον ΠΑΣ.

Αναλυτικά όσα είπε στην κάμερα της NOVA:

-Για την συνεργασία του με τον Μάρκο Λιβάγια:

Είμαι χαρούμενος για την πρώτη νίκη της ομάδας στο πρωτάθλημα, είμαι χαρούμενος και για την συνεργασία με τον Μάρκο, νομίζω ότι καταλαβαινόμαστε αρκετά, αρχίζει και καταλαβαίνει ο ένας το παιχνίδι του άλλου, θα ήθελα να ευχαριστήσω και τον Μάρκο αλλά και τους υπόλοιπους συμπαίκτες μου που με βοήθησαν για να σκοράρω και είμαι πραγματικά χαρούμενος για το ντεμπούτο μου.

-Αν με την εμφάνιση του έστειλε μήνυμα στον προπονητή εν όψει της Τρίτης, όσον αφορά την ετοιμότητα του;

Αυτό που προσπαθώ να κάνω εγώ είναι να βρίσκομαι στην καλύτερη κατάσταση, ο προπονητής είναι αυτός που πάντα αποφασίζει ποιος είναι στην καλύτερη κατάσταση για να βοηθήσει την ομάδα στην δεδομένη χρονική στιγμή αυτό που ήθελα να επαναλάβω, είναι να ευχαριστήσω τους συμπαίκτες μου για την καλή αρχή.

-Αισθάνεται ότι θα έχει την ίδια παρουσία με τον Αραούχο στην ΑΕΚ, ίσως να τον ξεπεράσει κιόλας;

Ο πρώτος μου στόχος από την στιγμή που ήρθα εδώ είναι να δουλεύω και να κάνω το καλύτερο για να βοηθήσω την ομάδα. Σίγουρά είναι στόχος μου να βοηθήσω όσο το δυνατόν περισσότερο, η ομάδα είναι σε καλή κατάσταση, όταν ήρθα έμεινα έκπληκτος με την ποιότητα των παικτών που έχει η ομάδα, οπότε είμαι έτοιμος να βοηθήσω.

Βάζει ένα ταβάνι στα γκολ που θα πετύχει;

Το μόνο σίγουρο που μπορώ να υποσχεθώ είναι ότι εγώ θα δουλεύω καθημερινά και θα προσπαθήσω να βοηθήσω την ομάδα, ώστε να βελτιωθεί και η ομάδα και εγώ σε προσωπικό επίπεδο.

Link to comment
Share on other sites

Μην τα ξαναλεμε..

Με Λιβαγια στην μεση ενος "ρομβου" που θα απαρτιζεται απο Ραντογια-Μπογιε-Ναρσιν-Πονσε, θα χυνουμε σαν γελαδια.

Μιλαμε για αλλη ομαδα και αλλο Λιβαγια αν τον πλαισιωσεις με αυτους.

Ο Πονσε πχ ειπε το προφανες.

"Με τον Λιβαγια συνενοουμαστε".

Με τον Λιβαγια ειπε πχ.

Οχι με τον Μπακασετα.

  • Δικεφαλάκι 1
Link to comment
Share on other sites

Αλλοι παιχτες ο Πονσε και ο Αραουχο.

Πολυ πιο ψημενος ο δευτερος οταν ηρθε, πιο μπαρουτοκαπνισμενος κτλ.

Για εμενα το πρωτο δειγμα ηταν θετικο, προσωπικα θελω να παρει 3-4 παιχνιδια ακομα στα ποδια του για να εχουμε σαφη εικονα.

Και ο Αραουχο πχ ειχε τις κακες του στιγμες αλλα κριθηκε σε βαθος 40 παιχνιδιων και σημερα λεμε πως ειναι παιχταρα.

Link to comment
Share on other sites

Σαν φαω του Αραουχο μπορω να σου πω οτι τον προτιμουσα. Αλλα δεν θα ξεχασω κιολας οτι και ο Τσινο εχανε 3-4 ευκαιριες μεχρι να πυροβολησει. Επισης ο Αραουχο ειχε το απροβλεπτο σουτ και συνηθως επιτυχημενο.Περυσι ομως δεν ειχαμε πολλες φορες σεντερ φορ ειτε απο οδηγιες ειτε γιατι ετσι ειχε μαθει να παιζει ο Αραουχο. Γινοντουσαν μπαλες στην αντιπαλη περιοχη και ο Αραουχο ηταν καπου σρο κεντρο. Ας δουμε και τον Πονσε και ξαναμιλαμε 

Link to comment
Share on other sites

Αν ο Πόνσε πετάξει 14 γκολάκια στην πρώτη του χρονιά στην Ελλάδα και σου βάλει και 1-2 κρίσιμα στην Ευρώπη δεν βλέπω πως ο Μελισαννίδης δεν θα δει παράδες πίσω από τον 21χρονο Πόνσε και δεν θα τον εξαγοράσει (6M είπε ρήτρα στο ράδιο ο ΚΚ και 7M γράφει ο Τσατάλης σήμερα, άρα μάλλον υπάρχει ρήτρα).

 

Το project Ponce αν σου βγει παίζει να γίνει η ακριβότερη μεταγραφή -και στα καπάκια πώληση- στην ιστορία της ΑΕΚ. Το ίδιο ισχύει και για τον Άγιο Μάρκο.

Link to comment
Share on other sites

Αν ο Πόνσε πετάξει 14 γκολάκια στην πρώτη του χρονιά στην Ελλάδα και σου βάλει και 1-2 κρίσιμα στην Ευρώπη δεν βλέπω πως ο Μελισαννίδης δεν θα δει παράδες πίσω από τον 21χρονο Πόνσε και δεν θα τον εξαγοράσει (6M είπε ρήτρα στο ράδιο ο ΚΚ και 7M γράφει ο Τσατάλης σήμερα, άρα μάλλον υπάρχει ρήτρα).

 

Το project Ponce αν σου βγει παίζει να γίνει η ακριβότερη μεταγραφή -και στα καπάκια πώληση- στην ιστορία της ΑΕΚ. Το ίδιο ισχύει και για τον Άγιο Μάρκο.

Ακομα και να εχει διαθεση ο Μελισσανιδης να τα σκασει, αποκλειω να δεχτει ο Πονσε να υπογραψει συμβολαιο με ΑΕΚ αφου μετα απο τετοια σεζον θα θελει να δοκιμαστει στην Ρομα.

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×