Jump to content

Τραυματισμοί παικτών ⚕️


Guest Saxon21
 Share

Recommended Posts

Τελικά ο Σιμάο που αποχωρησε απο το ματς με την Κραϊοβα σε φορειο τι ειχε? Ειναι καλά?

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...

3-4 βδομαδες έξω ο Ολιβέιρα με θλάση β βαθμού. 

Μάλλον χάνει 2 ματς (Λαμια, Παναιτωλικό)  και τρεχει να προλάβει ΠΑΟΚ...

Link to comment
Share on other sites

15 minutes ago, nikos said:

3-4 βδομαδες έξω ο Ολιβέιρα με θλάση β βαθμού. 

Μάλλον χάνει 2 ματς (Λαμια, Παναιτωλικό)  και τρεχει να προλάβει ΠΑΟΚ...

Έτσι φάνηκε.. Ελπίζω να προλάβει παοκ αλλά το κυριότερο είναι να μην χάσει ρυθμό πάνω που έκανε το καλύτερο του παιχνίδι τραυματιστηκε. 

  • Δικεφαλάκι 1
Link to comment
Share on other sites

Με απόλυτα θετικό τρόπο κυλά αυτές τις ημέρες η θεραπεία του Νέλσον Ολιβέιρα στα Σπάτα. Με τον Πορτογάλο επιθετικό, να μοιάζει κυριολεκτικά «θηρίο» στο κλουβί, μόνο και μόνο στη... σκέψη ότι θα αναγκαστεί για ένα διάστημα να μείνει εκτός γηπέδων. Από την άλλη, γνωρίζει και ο ίδιος, πως η θλάση είναι ένας τραυματισμός ύπουλος, που χρειάζεται υπομονή και σωστή αποκατάσταση του προβλήματος για να μην… επανέλθει. Γι αυτόν τον λόγο, ακολουθείται η προβλεπόμενη διαδικασία από το ιατρικό τιμ, την ώρα που και ο ίδιος ο παίκτης ακολουθεί κατά γράμμα τις συμβουλές που του δίνονται για να έρθει το καλύτερο αποτέλεσμα. Και φυσικά, η ταχύτερη δυνατή επιστροφή.

Αυτό που λέει ο ίδιος ο Ολιβέιρα, είναι ότι νιώθει ήδη πολύ καλύτερα, νιώθει ότι ο οργανισμός του ανταποκρίνεται στην θεραπεία (παίζει ρόλο η γερή κράση που έχει και το ότι δεν κουβαλά τραυματισμούς) και εκφράζει την πίστη του ότι η επιστροφή του θα είναι σύντομη. Την ίδια ώρα όμως, που υπάρχει συγκρατημένη αισιοδοξία από όλους. Και ο μεγάλος στόχος είναι ένας: Ο παίκτης να είναι στο 100% για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στις 29/9. Γι’ αυτό δουλεύει το ιατρικό τιμ, μαζί με τον ποδοσφαιριστή.

Παράλληλα, ευχάριστα είναι τα νέα και για τον Πέτρο Μάνταλο. Ο αρχηγός της ΑΕΚ, που ταλαιπωρήθηκε από μια θλάση α’ βαθμού από την υπερπροσπάθεια που κατέβαλε στην Τραπεζούντακαι έχασε το ματς στην Τρίπολη, πλέον έχει μπει σε τροχιά επιστροφής. Χωρίς να υπάρχει καμία βιασύνη, ωστόσο, αφού έχουμε και τη διακοπή λόγω Εθνικών. Ο Πετράν είναι πολύ καλύτερα αυτές τις ημέρες και αναμένεται να επανέλθει σε φουλ ρυθμούς. Κάτι που θα συμβεί και με τους Έλντερ Λόπες – Κώστα Γαλανόπουλο, τα προβλήματα των οποίων αφορούσαν περισσότερο καταπόνηση από κάποια χτυπήματα που είχαν δεχτεί.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Στα όρια της κόπωσης τα εργομετρικά της ΑΕΚ στη μετά-Καρντόσο εποχή!

Έντονο προβληματισμό προκάλεσαν στους ανθρώπους της ΑΕΚ τα πρώτα εργομετρικά τεστ, που έγιναν μετά την απομάκρυνση του Μιγκέλ Καρντόσο, αναφορικά με τα αποτελέσματά τους. Οπως αναφέρει η «Live Sport», στα τεστ που έγιναν, πολλοί παίκτες είχαν υψηλές τιμές στο γαλακτικό οξύ. Κάτι τέτοιο είναι ασφαλώς αρνητικό, καθώς η συγκέντρωση μεγάλης ποσότητας γαλακτικού οξέως στους μύες ενός ανθρώπου κατά τη διάρκεια μιας έντονης άσκησης, προκαλεί μια αίσθηση δυσφορίας στο σημείο του σώματος που καταπονείται.

Κάπως έτσι, έρχεται να προστεθεί και η δεύτερη διαπίστωση, που ανέφερε πως οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ βρίσκονταν στα όριά τους από πλευράς κόπωσης. Με αυτό τον τρόπο, φυσικά, εξηγείται σε σημαντικό βαθμό η εικόνα στον αγωνιστικό χώρο, καθώς δεν μπορούσαν να έχουν ένταση στην προπόνηση και αντοχή στα παιχνίδια.

Στο κομμάτι αυτό, φυσικά, δόθηκε μεγάλη προσοχή από τη διακοπή του πρωταθλήματος κι έπειτα, προκειμένου να διορθωθεί η κατάσταση. Η αισιοδοξία, πάντως, για αυτό το κομμάτι έχει επανέλθει, θεωρώντας πως η κατάσταση θα βελτιωθεί από την καθημερινή δουλειά και τη διαχείριση που γίνεται.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...

Χειρουργείο ο ο Γαλανο, πάντα υπαρχει ένας τρόπος να μένει στάσιμο το συγκεκριμένο παιδί.

Link to comment
Share on other sites

 Πλέον, τα δεδομένα αλλάζουν και η μεταγραφή στα χαφ θεωρείται πολύ πιο σίγουρη, για να καλυφθεί το κενό του Κώστα Γαλανόπουλου, για τον οποίο οι πληροφορίες αναφέρουν ότι πιθανότατα θα χάσει όλον τον δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος. Ακριβή εκτίμηση για τον χρόνο που θα χρειαστεί να μείνει εκτός, για να ξεπεράσει μια και καλή το πρόβλημα με τον χόνδρο στον ταλαιπωρημένο του αστράγαλο, θα γίνει μετά την επέμβαση στην οποία θα υποβληθεί από τον Παντελή Νικολάου.

Link to comment
Share on other sites

7 minutes ago, stavros 9-11 said:

Ε για αυτό έγινε αλλαγή

Οκ, δεν έχω ιδέα, το αποτέλεσμα είδα μόνο.

Link to comment
Share on other sites

Ο σπηκερ είπε ότι σύμφωνα με τους ανθρώπους της ΑΕΚ δεν ήταν κάτι σοβαρό

Link to comment
Share on other sites

56

Μπαίνει χειρουργείο ο «Γαλανό»

Ο νεαρός άσος θα περάσει τη πόρτα του χειρουργείο την Παρασκευή για την αποκατάσταση στον χόνδρο του αστραγάλου

Συγκεκριμένα ο Κώστας Γαλανόπουλος αναμένεται να χειρουργηθεί αύριο στο Ιατρικό κέντρο Αθηνών από τον Λάνη Νικολάου μαζί με τον Χάρη Λάλο. Η επέμβαση αυτή θα ολοκληρωθεί την Παρασκευή και στη συνέχεια ο 21χρονος θα ακολουθήσει πρόγραμμα αποθεραπείας και επανένταξης κάτι που αναμένεται να διαρκέσει αρκετό διάστημα.

Link to comment
Share on other sites

ο Γαλανόπουλος είπαν ότι ΑΝ πάνε όλα καλά θα μπορεί να υπολογίζεται για τα πλέι-οφ οπότε το θέμα είναι σοβαρό.

Link to comment
Share on other sites

Ας ελπίσουμε πως θα επανέλθει γρήγορα χωρίς προβλήματα στην αποκατάσταση .

Γενικά αστράγαλος και αχίλλειος είναι ζορικοι τραυματισμοί.

Πρέπει να πάρουν οπωσδήποτε παίκτη στα χαφ.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Παουλίνιο: Δεν είναι σπάσιμο, σύντομα θα είμαι έτοιμος να βοηθήσω!

Ευχάριστα νέα για την κατάσταση του Πορτογάλου – Διαβάστε το μήνυμα του παίκτη

Ευτυχώς, τα νέα είναι ευχάριστα για τον Παουλίνιο που γλιτώνει τα χειρότερα. Ο Πορτογάλος δεξιός μπακ-χαφ που τραυματίστηκε στο χέρι και συγκεκριμένα στον αγκώνα στο ματς με τον Αστέρα και υπήρχαν φόβοι για σοβαρή ζημιά, με ανάρτηση του στα social media ενημέρωσε πως δεν έχει σπάσιμο και ευχαρίστησε όλον τον κόσμο και την οικογένεια της ΑΕΚ για το ενδιαφέρον. Η ανάρτηση του Παουλίνιο στο instagram: "Καληνύχτα στην οικογένεια της ΑΕΚ. Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους οπαδούς για το ενδιαφέρον τους και την ανησυχία τους. Χάρη στο Θεό, δεν είναι σπάσιμο. Σύντομα θα είμαι έτοιμος να βοηθήσω αυτή τη μεγάλη ομάδα. Σας ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον".

  • Δικεφαλάκι 3
Link to comment
Share on other sites

Χωρίς τον Νέλσον Ολιβέιρα θα αγωνιστεί η ΑΕΚ στα δυο επόμενα ματς, το αυριανό με τον Παναιτωλικό για το Κύπελλο και με τον Παναθηναϊκό την Κυριακή στο ΟΑΚΑ. Ο Πορτογάλος στην ουσία θα προφυλαχθεί καθώς έχει ένα πρόβλημα τραυματισμού ψηλά στους προσαγωγούς. Αυτό το πρόβλημα το «κληρονόμησε» στο παιχνίδι με τη Λαμία στις 21 Δεκεμβρίου. Κατόπιν, οι εξετάσεις που έχει κάνει κατά καιρούς ήταν «καθαρές», ωστόσο επειδή έχει κάποιες ενοχλήσεις και υπάρχουν οι φόβοι να γυρίσει ο τραυματισμός του σε οστικό οίδημα, στην ΑΕΚ αποφάσισαν να ακολουθήσουν μία συντηρητική αγωγή στον Πορτογάλο φορ, προκειμένου να τον προφυλάξουν για τα χειρότερα. Υπό το φόβο υποτροπής λοιπόν, ο Ολιβέιρα θα πάει συντηρητικά, αυτή την εβδομάδα και δεν θα αγωνιστεί στα επόμενα δυο παιχνίδια. Από τη Δευτέρα (10/2) θα ανεβάσει ρυθμούς και θα προσπαθήσει να μπει σε φουλ πρόγραμμα, ώστε να διεκδικήσει τη συμμετοχή του στη ρεβάνς με Παναιτωλικό την άλλη εβδομάδα και με τον Άρη στο Χαριλάου. Αν θα τα καταφέρει θα φανεί μέρα με την ημέρα. Η ουσία είναι πως τώρα, από τη στιγμή που υπάρχει και ο Αραούχο, ο Ολιβέιρα προφυλάσσεται για να γυρίσει δυνατός και χωρίς κανένα φόβο στη συνέχεια του πρωταθλήματος και του Κυπέλλου. 

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×