Jump to content

Ξαδέρφες - Α.Ε.Κ. (25η αγ.): 11/03, 19:30, Novasports 1


Recommended Posts

ΑΕΚ ΓΑΜΑ ΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ ΟΛΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΤΟΝ ΚΑΡΙΟΛΗ!

 

Διπλό τίτλου.

Διπλό απόδειξης ότι είσαι 2 σκαλιά παραπάνω και δεν θα σε κοιτάξουν κατάματα ποτέ οι απομιμήσεις.

Διπλό για τα αδέρφια μας πάνω από τα Τέμπη.

Μπουγάτσα με διπλό.

 

 

ΚΑΙ ΣΕ 5-6 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΚΑΙ ΣΕ 5-6 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ...

ORIGINAL, ORIGINAL, ORIGINAL ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

 

υγ. Πηγαίντε να αθληθείτε εκείνη τη μέρα ή πιείτε από την προηγούμενη κιόλας, πάντως κάντε ό,τι είναι δυνατό να την βγάλετε καθαρή. :P

  • Δικεφαλάκι 10
Link to comment
Share on other sites

Άραγε ο προπονητής τους που έπαιζε μπουνιές στο τέλος με παίχτες του Αστέρα θα τιμωρηθει η μια μπουνιά ειναι πιο ευγενική χειρονομία απο ενα κωλοχερο;

  • Δικεφαλάκι 5
Link to comment
Share on other sites

Τζάμπα σεξ.

Θα μπουν μέσα Βρανιες-Λιβαγια και θα τους κάνουν πουτανα. Σήμερα έπαιξαν ένα κανονικο ματς με κανονικό αντίπαλο μετά από 4 μήνες και κοιτούσαν με την κομπλα και το φόβο που έχει πρωτάρα γκόμενα στο κρεβάτι. Ψυχολογικά είναι στον πάτο. Δεν έχουν 6αρι να βάλουν να παίξει. Κι αν αυτό δε φαίνεται με τα Γιάννενα και τις Λαρισες, με την ΑΕΚ θα πονέσει όπως πόνεσε και σήμερα.

 

Ψωλοχυματα που γίνανε ομαδάρα με 16 νίκες απέναντι σε καφενεία και στο πρώτο σοβαρό ματς μέτρησε τριμπαλο. Θα μετανιώσετε και την ώρα και τη στιγμή πουτάνες.

 

Πέραν αυτού γυρευε τι πλακα θα κάνει ο Χιμένεθ με τον σκατογυφτο που έχετε να παριστάνει τον προπονητή

  • Δικεφαλάκι 10
Link to comment
Share on other sites

δεν πρεπει να σκεφτομαστε ουτε το Χ.

διπλο να τελειωνουμε.... εχεις επιστροφες, εχεις ξεκουραση και πας και καυλωμενος

βαλτε καλφογλου ρε μουνοπανα

  • Δικεφαλάκι 1
Link to comment
Share on other sites

εγω θα ξεκινουσα Σιμοες και Κονε και στο Β θα πετουσα και γαλανοπουλο... αυτοι θελουν μονο νικη. αν τους κανεις το 0-1 θα εχουμε δραματα. 

  • Δικεφαλάκι 1
Link to comment
Share on other sites

Παμε όμορφα και ωραία για το διπλό. Χωρίς τυμπανοκρουσίες, σεμνά και ταπεινά, υποψιασμένοι γιατι ειναι σίγουρο οτι θα μας στήσουν. Θα ήθελα επίσκεψη οπαδών την τελευταία προπόνηση

  • Δικεφαλάκι 1
Link to comment
Share on other sites

Καλα με Μπαρκα (ελα Μανολο), Βρανιες, Τσιγκρι, Γκαλο, Λοπες, Σιμοες, Κονε, Γαλανο, Λιβαγια, Αραουχο, Λαζαρο, Μασουντ κτλτ κτλ ε πουτσα θα φανε.

Μακαρι να βγαλουν την βδομαδα ολοι υγιεις.

Link to comment
Share on other sites

Πετάω την ώρα του ματς, οπότε όλα ΟΚ.

Τις δύο προηγούμενες φορές που συνέβη αυτό ήταν (α) στο διπλο, προκριματικών ch, πέρυσι στη νέα Σμύρνη και (β) στο 3-0 φέτος με Μπριζ.

 

Χ2 καρφωτο. Το μάθατε πρώτα εδώ.

  • Δικεφαλάκι 5
Link to comment
Share on other sites

Guest Saxon21

post-15-0-44366000-1520202174_thumb.jpg

 

Η ανατροπή της ανατροπής

 

Χάνει ο ΠΑΟΚ στην Τρίπολη, σκοντάφτει στο Καραϊσκάκη ο Ολυμπιακός, απέναντι στους 10 του (ούτως ή άλλως)  αποδεκατισμένου Παναθηναϊκού.  Γεννάνε και τα κοκόρια της ΑΕΚ.Ακόμα και από τις πειθαρχικές αποφάσεις. Όπως η αυριανή.

 

 

 

 

Link to comment
Share on other sites

Πονεμενος ΠΑΟΚτσης, χανει πρωταθλημα και του φταιει η ΑΕΚ. Απολαυστε"

 

"Ναι ήταν κακό παιχνίδι, ναι ήμασταν απαράδεκτοι αλλα νομίζω είχαμε αδειάσει ψυχολογικά. Για όσους αμφιβάλουν, ας ψάξουν το video με τους οπαδούς της Ναπολι ( που ειναι ο φίλος που έγραφε για την ομαδάρα της νότιας Ιταλίας;;) που πανηγυρίζουν για την διαφαινόμενη ιςοπαλια Της Γιουβεντους χθες, πριν μπουν στο γήπεδο για το παιχνίδι με την Ρομα. Μόλις γίνεται το 0-1 στο 93 ολοι παγώνουν, σκέψου να εισαι κ παιχτης τι γίνεται.

Τελος πάντων, έγινα 42 χρόνων κ θυμάμαι να ρωτάω τον συγχωρεμένο τον πατέρα μου γιατι παίξαμε στο ΟΑΚΑ τελικό το 1983 κ οχι κάπου ουδέτερα κ να μου απαντάει, δυστυχως ετσι ειναι η Αθήνα μας έχουν κόψει τίτλους κ τίτλους, κύπελλα, πρωταθλήματα αλλα εμείς εκει στις κερκίδες.

Ναι ΠΑΟΚ δεν έγινα για τους τίτλους αλλα πλεον κουράστηκα. Κουράστηκα να με γαμάνε μια ζωη κ να μην βρίσκω κουράγιο, να με λένε χαλίφη για ενα κύπελλο κ 1 μέτρο offside αλλα που ολοι ξεχνάνε το πέναλτι πριν. Χαλίφης εγω, που εκτος απο ενα γκολ με Γιάννενα κ 1-2 αμφισβητούμενες φάσεις με Πλατανια κ Ατρόμητο, δεν θυμάμαι κατι αλλο. Εγω δεν έπαιξα εναντίον 9 κ στο τελος να σκοράρω με γκολ offside όπως η κουλα στην Ξάνθη, δεν έβαλα πέναλτι 2 μέτρα έξω απο την περιοχή για να πάρω τον αγώνα όπως η κουλα με την Λαμία, δεν εχω ρίξει μπουν ιδια σε αντιπάλους όπως ο Μοραν στα τελευταία 2 της κουλας, δεν εχω δει αντίπαλο τερματοφύλακα να κανει ντεμπούτο στην κατηγορία στα 37 του όπως με την κουλα (Λαμία πριν 1 μήνα), δεν εχω Δει ομάδα να φοβάται να περάσει την σέντρα μην βάλει κανά γκολ κατα λαθος όπως ο Πανιώνιος σημερα, δεν εχω δει αμυντικό μου να κανει Χατ-τρικ με αντιπάλους να μην πηδάνε καν στις φάσεις όπως ο Βρανιες της κουλας.

Μακάρι να την σκίσω στο μεταξύ μας αλλα οτι κ να γίνει, την περηφάνεια που ένιωθα εδώ κ 3 μήνες, την χαρά οταν ο 5χρονος γιος μου με πήρε τηλέφωνο για να μου τραγουδήσει το "οοοο φέρτε τον γιατρό", δεν θα μου τα παρει κανεις. Για αυτό κ δεν θα σκίσω κανένα στην ομάδα, με κανάν περήφανο κ ας βγω κ τρίτος. Ας το πάρουν οι βρομιάρηδες κ ας πανηγυρίζουν. Εμένα απο την Παρασκευή με την πουστια που κανάν, με αδειασαν ψυχολογικά.

ΠΑΟΚ ρε κ ας μην το πάρω ΠΟΤΕ!!!"

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×